Skip to content

Buijs Ballotstraat s Gravenzande: de nieuwe hotspot in town [Ontdek het hier!]

Te koop/huur: Buijs Ballotstraat 2 in 's-Gravenzande

buijs ballotstraat s gravenzande

Buijs Ballotstraat is een prachtige woonwijk in S Gravenzande, Nederland. Het is een van de meest populaire gebieden in de regio en wordt beschouwd als een van de beste plekken om te leven. Met een rijke geschiedenis en een klein maar hecht gemeenschapsgevoel, heeft deze buurt veel te bieden voor iedereen die op zoek is naar een unieke en levendige plek om te wonen. In deze blog willen we u informeren over alle essentiële aspecten van Buijs Ballotstraat, inclusief de geschiedenis, architectuur, toekomst, en nog veel meer.

1. Locatie en Geschiedenis van Ballotstraat

Ballotstraat bevindt zich in het zuidwesten van Nederland, in de stad S Gravenzande. Het is gelegen in de provincie Zuid-Holland en maakt deel uit van de gemeente Westland. De buurt ligt op ongeveer 5 kilometer afstand van de Noordzeekust.

De geschiedenis van Ballotstraat gaat terug tot de jaren 50, toen er veel huizen in S Gravenzande werden gebouwd. In die tijd was er veel vraag naar nieuwbouwwoningen en Ballotstraat was een van de plekken die daarvoor waren aangewezen. Het gebied groeide snel en er werden verschillende huizen gebouwd die zich kenmerkten door hun unieke, moderne stijl.

2. Wie is Buijs, en wat is zijn relatie met Ballotstraat?

De naam Buijs is in Nederland een veelvoorkomende achternaam en kan daarom verwijzen naar veel verschillende mensen. Tegelijkertijd is er echter ook een bekend vastgoedbedrijf genaamd Buijs Ballotstraat, dat zich richt op de ontwikkeling van huizen in deze buurt en de omliggende gebieden.

Buijs Ballotstraat is een familiebedrijf dat tot doel heeft om duurzame en kwalitatief hoogstaande huizen te bouwen. Het bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring in de vastgoedsector en heeft zich bewezen als een betrouwbare partner in de ontwikkeling van huizen.

3. Architectuur en Kenmerken van Ballotstraat

Ballotstraat staat bekend om zijn moderne architectuur, die typisch is voor de jaren 50 en 60. De huizen zijn ruim opgezet en hebben grote ramen, die zorgen voor veel natuurlijk licht. Bovendien zijn de huizen gebouwd met duurzame materialen en volgens de hoogste normen, waardoor ze bijzonder comfortabel zijn om in te wonen.

De meeste huizen in Ballotstraat hebben platte daken en zijn voorzien van bakstenen muren. Sommige huizen hebben ook glazen muren, waardoor je van binnenuit een prachtig uitzicht hebt op de omgeving. De tuinen rond de huizen zijn ook ruim opgezet en bieden veel ruimte voor outdoor-activiteiten en recreatie.

4. Woningen en Eigendommen in Ballotstraat, S Gravenzande

Buijs Ballotstraat heeft in de loop der jaren verschillende huizen gebouwd in de Ballotstraat en de omliggende gebieden. De huizen variëren in grootte en prijsklasse, zodat er voor iedereen wel iets te vinden is.

De huizen in Ballotstraat zijn te vinden op verschillende websites, zoals Funda Business ‘s-Gravenzande. Hier kunt u een overzicht vinden van alle beschikbare woningen in de buurt, inclusief foto’s, prijzen en andere relevante informatie. Als u interesse heeft in het kopen van een huis in Ballotstraat, dan kunt u dus altijd terecht op deze website.

5. Hoogtepunten en Bezienswaardigheden van Ballotstraat

Ballotstraat heeft veel te bieden voor mensen die van rust en ruimte houden, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar wat meer activiteit. Hieronder staan enkele van de hoogtepunten en bezienswaardigheden die u kunt vinden in de buurt:

– Strand: Ballotstraat ligt vlakbij de Noordzeekust en dus ook vlakbij verschillende stranden. Het is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van het mooie weer.

– Natuur: De omgeving van Ballotstraat is ideaal voor buitenactiviteiten zoals wandelen en fietsen. Er zijn veel mooie natuurgebieden in de buurt waar u van kunt genieten.

– Winkelen: In S Gravenzande vindt u verschillende winkels en boetieks waar u kunt winkelen voor kleding, accessoires en andere benodigdheden.

– Restaurants: Er zijn verschillende restaurants in de buurt waar u kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Er is voor ieder wat wils, van Nederlandse gerechten tot internationale cuisine.

6. Leven in Ballotstraat: Gemeenschap, Buren en Buurtorganisaties

Ballotstraat heeft een actieve en hechte gemeenschap, waarin veel wordt samengewerkt. Er zijn verschillende buurtorganisaties actief die zich inzetten voor de verbetering van de buurt en de kwaliteit van leven van de bewoners.

De buurt heeft veel te bieden voor gezinnen, waaronder verschillende scholen en kinderdagverblijven. Daarnaast zijn er veel sociale activiteiten georganiseerd voor jong en oud, zoals sportevenementen, culturele evenementen en buurtbarbecues.

7. Toekomst van Ballotstraat en de Omliggende Gebieden

De toekomst van Ballotstraat en de omliggende gebieden ziet er positief uit. Er zijn veel plannen om de buurt verder te ontwikkelen en te verbeteren, zodat het een nog prettigere plek wordt om te wonen.

Er zijn bijvoorbeeld plannen om meer groen toe te voegen aan de buurt, zodat het nog aantrekkelijker wordt voor buitenactiviteiten. Ook worden er nieuwe huizen gebouwd, zodat er meer mensen kunnen genieten van deze mooie buurt.

FAQ’s

1. Waar ligt Buijs Ballotstraat?

Buijs Ballotstraat is gelegen in S Gravenzande, in de provincie Zuid-Holland, Nederland.

2. Wat is de geschiedenis van Ballotstraat?

Ballotstraat werd gebouwd in de jaren 50 en was bedoeld als een nieuw huisvestingsproject. De unieke, moderne architectuur was kenmerkend voor die tijd en trok veel nieuwe bewoners aan.

3. Wat is Buijs Ballotstraat?

Buijs Ballotstraat is een vastgoedbedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van duurzame en kwalitatief hoogstaande huizen in Ballotstraat en de omliggende gebieden.

4. Wat zijn enkele van de bezienswaardigheden in Ballotstraat?

Enkele van de bezienswaardigheden in Ballotstraat zijn de stranden, natuurgebieden en het grote aantal restaurants.

5. Wat is de toekomst van Ballotstraat?

Ballotstraat heeft positieve vooruitzichten, met veel plannen om de buurt nog verder te ontwikkelen en te verbeteren. Er worden bijvoorbeeld nieuwe huizen gebouwd en meer groen toegevoegd aan de buurt.

Keywords searched by users: buijs ballotstraat s gravenzande buijs ballotstraat den haag, funda business ‘s-gravenzande, funda ‘s-gravenzande

Categories: Top 20 buijs ballotstraat s gravenzande

Te koop/huur: Buijs Ballotstraat 2 in ‘s-Gravenzande

See more here: vietty.com

buijs ballotstraat den haag

Buijs Ballotstraat Den Haag – Een Populaire Woonwijk Met Veel Te Bieden

Buijs Ballotstraat is een prachtige woonwijk in de stad Den Haag in Nederland. Het gebied is gunstig gelegen en biedt een mix van moderne en traditionele elementen die bijdragen aan de unieke sfeer van de buurt. Het aanbod van faciliteiten en voorzieningen in de wijk maakt het een populaire plek om te wonen voor een breed scala aan mensen. Dit artikel geeft een gedetailleerd overzicht van Buijs Ballotstraat, inclusief zijn geschiedenis, woningtypes, faciliteiten, en nog veel meer.

Geschiedenis

Buijs Ballotstraat was oorspronkelijk een woonwijk die was gebouwd om de behoefte aan huisvesting van de arbeidersklasse te vervullen in de late 19e en vroege 20e eeuw. Toen Den Haag groeide en meer mensen trok, werd het gebied geleidelijk aan getransformeerd tot een gezinswijk. Hoewel er in de laatste eeuw vele veranderingen hebben plaatsgevonden, blijven sommige van de opvallende kenmerken van de oorspronkelijke huizen, zoals de rode bakstenen muren en ornamenten, behouden.

Ligging

De buurt ligt in het gebied tussen Benoordenhout, Bezuidenhout, Houtwijk, Mariahoeve, en Ypenburg, en het is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg A4 en de N440. De centrale ligging van de buurt maakt het een geweldige optie voor mensen die werken in Den Haag of de omliggende gebieden.

Woningtypes

De huizen in Buijs Ballotstraat zijn divers en bieden een breed scala aan opties voor verschillende budgetten en wensen. Er zijn voornamelijk eengezinswoningen en appartementen te vinden. De woningen variëren van klassieke woningen uit de beginjaren van de twintigste eeuw tot modernere appartementencomplexen die zijn gebouwd in de laatste tien jaar. Of je nu een op zoek bent naar een kleine of een grote woning, of een huur- of koopwoning, de buurt heeft voor elk wat wils.

Faciliteiten

Buijs Ballotstraat heeft verschillende faciliteiten die bijdragen aan de populariteit van de buurt. Er zijn veel supermarkten en winkels in de buurt, en het gebied heeft een aantal gezellige cafés, restaurants en bars, wat het perfect maakt voor een avondje uit. De buurt heeft ook meerdere groene gebieden, zoals de Bosbesjes, waar je kunt genieten van de frisse lucht en de natuur. Voor sportievelingen zijn er fitnesscentra en sportfaciliteiten te vinden.

Vervoer

Buijs Ballotstraat is een van de best bereikbare woonwijken van Den Haag. Er zijn verschillende bus- en tramlijnen die door de buurt lopen, wat het vervoer binnen en buiten de stad erg handig maakt. Het centraal station van Den Haag ligt op korte afstand en er zijn ook goede verbindingen met de snelweg en het Nederlands Openbaar Vervoer, waardoor reizen naar omliggende steden zoals Rotterdam en Utrecht gemakkelijk is.

FAQs

Wat zijn de gemiddelde huur- en koopprijzen van een huis in Buijs Ballotstraat?

De huizenprijzen in Buijs Ballotstraat variëren sterk en zijn afhankelijk van het type woning en de locatie in de buurt. De gemiddelde huurprijzen voor een woning variëren tussen de €800 – €1500 per maand, terwijl de koopprijzen voor huizen variëren van €200,000 tot €800,000.

Is Buijs Ballotstraat een veilige buurt?

Ja, Buijs Ballotstraat is een relatief veilige buurt met een lage criminaliteitscijfers, mede dankzij het lokale politiebureau. Zoals altijd is het van belang om je eigen veiligheid te nemen door bijvoorbeeld altijd waakzaam te zijn en je deur op slot te doen.

Is er genoeg te doen in Buijs Ballotstraat?

Ja, er is genoeg te doen in Buijs Ballotstraat. In de buurt zijn er verschillende recreatieve activiteiten te vinden, zoals groene parken, fitnesscentra leuke cafés, restaurants, en bars. Er is ook een rijk cultureel leven in Den Haag en de omliggende gebieden, dus er is altijd wel wat te doen.

Hoe ver ligt Buijs Ballotstraat van Den Haag Centraal Station?

Buijs Ballotstraat ligt op ongeveer 15 minuten fietsen van Den Haag Centraal Station. Het station is ook gemakkelijk bereikbaar via bus- en tramlijnen die door de buurt lopen.

Slotwoord

Buijs Ballotstraat is een prachtige en levendige buurt in Den Haag. Met zijn rijke geschiedenis, centrale ligging, en de verscheidenheid aan huizen, restaurants, winkels, en faciliteiten biedt het een geweldige woonervaring voor iedereen die op zoek is naar een stadse omgeving met groene parken en een uitgebreid nachtleven. De buurt blijft zich verder ontwikkelen om aan de behoeften van de mensen die er wonen tegemoet te komen. Buijs Ballotstraat is zeker een plek om te wonen of te bezoeken in Den Haag.

funda business ‘s-gravenzande

Funda Business ‘s-Gravenzande: De beste manier om uw bedrijfsruimte te vinden

Funda Business is dé plek voor ondernemers die op zoek zijn naar de perfecte bedrijfsruimte in Nederland. Of u nu op zoek bent naar een kantoor, winkel, opslagruimte of een andere commerciële ruimte, Funda Business kan u helpen bij het vinden van de juiste locatie voor uw bedrijf. In dit artikel gaan we dieper in op Funda Business ‘s-Gravenzande, een van de grootste en succesvolle vestigingen van het bedrijf.

Als u van plan bent om uw bedrijf te verhuizen of uit te breiden naar ‘s-Gravenzande, dan bent u bij Funda Business aan het juiste adres. De website biedt een breed scala aan commerciële panden, zowel te koop als te huur. Het gebied is zeer geschikt voor bedrijven, mede dankzij de centrale ligging en goede bereikbaarheid. Funda Business ‘s-Gravenzande is populair onder zowel kleine als grote bedrijven, als gevolg van de vele mogelijkheden en het gevarieerde aanbod.

Over Funda Business

Funda Business is een dochteronderneming van Funda, het grootste online huizenplatform van Nederland. Het bedrijf helpt ondernemers bij het vinden van commerciële panden. Funda Business biedt tal van services en maakt gebruik van innovatieve tools om aan de behoeften van haar klanten te voldoen. Een van de grootste voordelen van het gebruik van Funda Business is dat u toegang heeft tot een enorm aanbod van commerciële ruimtes, van kantoren tot magazijnen en winkels. Bovendien heeft Funda Business een lange geschiedenis van samenwerking met grote vastgoedbedrijven, die zorgen voor een zeer gevarieerd aanbod.

Funda Business ‘s-Gravenzande

‘s-Gravenzande is een stad gelegen in het westen van Nederland, vlakbij de kust en nabij steden als Den Haag en Rotterdam. Funda Business ‘s-Gravenzande is een van de grootste vestigingen van Funda Business. Het gebied is met name populair bij bedrijven in de agrarische sector en de glastuinbouw. Het heeft een bloeiende economie met een groot aantal lokale ondernemingen. Funda Business ‘s-Gravenzande biedt daardoor veel mogelijkheden voor bedrijven die willen investeren in het gebied.

Services

Funda Business ‘s-Gravenzande biedt een breed scala aan services, waaronder:

– Hulp bij het vinden van de juiste locatie voor uw bedrijf

– Commerciële panden zowel te koop als te huur op Funda Business

– Advies over vastgoedinvesteringen in de regio

– Ondersteuning bij onderhandelingen van huur- en verkoopcontracten

– Hulp bij het vinden van financiering voor uw bedrijfsvastgoed

– Aanwezigheid van lokale vastgoeddeskundigen om u te helpen de beste keuze te maken

Funda Business ‘s-Gravenzande biedt klanten een persoonlijke service, waarbij elke klant behandeld wordt als een individu. Het bedrijf denkt mee en adviseert klanten gedurende het gehele proces, van de zoektocht naar een pand tot aan de huur- of koopovereenkomst.

Veelgestelde vragen

1. Voor wie is Funda Business ‘s-Gravenzande bedoeld?

Funda Business ‘s-Gravenzande is bedoeld voor bedrijven die op zoek zijn naar een commerciële ruimte, of het nu gaat om kantoren, winkels, magazijnen of andersoortige bedrijfsruimte.

2. Wat zijn de voordelen van het werken met Funda Business ‘s-Gravenzande?

Funda Business ‘s-Gravenzande biedt toegang tot een enorm aanbod van commerciële panden, evenals advies en ondersteuning bij de zoektocht naar de juiste locatie voor uw bedrijf. Het bedrijf werkt samen met lokale vastgoeddeskundigen om er zeker van te zijn dat u de beste beslissing voor uw bedrijf neemt.

3. Wat voor soort panden zijn er beschikbaar op Funda Business ‘s-Gravenzande?

Funda Business ‘s-Gravenzande biedt een breed scala aan commerciële panden, variërend van kantoren tot magazijnen en winkelruimtes.

4. Is Funda Business ‘s-Gravenzande alleen gericht op lokale bedrijven?

Nee, Funda Business ‘s-Gravenzande is gericht op alle bedrijven die op zoek zijn naar commerciële panden in Nederland. Het is een uitstekende keuze voor bedrijven die willen investeren in de regio ‘s-Gravenzande vanwege de eerder genoemde voordelen.

5. Is het mogelijk om financiering te krijgen voor de aankoop van bedrijfsvastgoed via Funda Business ‘s-Gravenzande?

Ja, Funda Business ‘s-Gravenzande kan u helpen bij het vinden van financieringsopties voor uw bedrijfsvastgoedaankopen.

6. Hoe lang duurt het om een commerciële woning te vinden via Funda Business ‘s-Gravenzande?

Dit hangt af van uw specifieke wensen en behoeften, alsmede de beschikbaarheid van de panden. Funda Business ‘s-Gravenzande werkt snel en effectief, zodat u zo snel mogelijk de juiste locatie kunt vinden.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een commercieel pand in Nederland, dan is Funda Business ‘s-Gravenzande de juiste keuze voor u. Het bedrijf biedt persoonlijke service, een enorm aanbod van commerciële panden en een lange geschiedenis van succes in de vastgoedsector. Met hulp van Funda Business ‘s-Gravenzande kunt u snel en efficiënt de juiste locatie vinden voor uw bedrijf.

Images related to the topic buijs ballotstraat s gravenzande

Te koop/huur: Buijs Ballotstraat 2 in 's-Gravenzande
Te koop/huur: Buijs Ballotstraat 2 in ‘s-Gravenzande

Article link: buijs ballotstraat s gravenzande.

Learn more about the topic buijs ballotstraat s gravenzande.

See more: https://vietty.com/blognl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *