Skip to content

Ontdek de beste bungalow te koop in Roermond – Mis deze kans niet!

Chalet / Bungalow te koop op eigen grond Noord-Holland

bungalow te koop roermond

Bungalow te koop in Roermond, een levensloopbestendige woning

Roermond is een prachtige stad in het zuiden van Nederland. Het is een stad die bekend staat om zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en cultureel erfgoed. Het is dan ook niet verrassend dat veel mensen ervoor kiezen om hier te wonen. Voor wie op zoek is naar een levensloopbestendige woning, is er nu een prachtige bungalow te koop in Roermond.

Ligging van de bungalow

De bungalow bevindt zich in een rustige en groene omgeving, in een van de buitenwijken van Roermond. De omgeving is uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar rust en privacy, maar ook binnen de stadsgrenzen van Roermond willen blijven. De bungalow kijkt uit op een prachtig park, wat een extra gevoel van rust en ruimte geeft.

Beschrijving van de bungalow

De bungalow is een ruime en lichte woning, gebouwd in een moderne stijl. De grote ramen laten veel daglicht binnen en zorgen voor een prachtig uitzicht op de omgeving. De bungalow is volledig gelijkvloers en heeft daardoor een levensloopbestendig karakter. Er zijn geen trappen of andere obstakels die het moeilijk maken om door het huis te bewegen.

Kenmerken van de bungalow

De bungalow heeft twee slaapkamers en twee badkamers, waardoor het een ideale woning is voor een stel of klein gezin. De woning heeft een ruime woonkamer met open keuken, die voorzien is van alle moderne apparatuur. De grote schuifdeur in de woonkamer geeft toegang tot een prachtige veranda en een ruime tuin waar je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht.

Indeling van de bungalow

Bij binnenkomst in de bungalow komt u terecht in een ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. De hal is voorzien van een garderobe en een aparte toiletruimte. Aan de rechterkant van de hal bevindt zich de master bedroom, voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet. Aan de linkerkant van de hal bevindt zich de tweede slaapkamer, ook voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet.

Aan het einde van de hal komt u terecht in de ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur, zoals een vaatwasser, oven, magnetron en inductiekookplaat. De grote schuifdeur in de woonkamer geeft toegang tot de veranda en de ruime tuin.

Buitenruimte en tuin

De bungalow heeft een prachtige buitenruimte met een ruime tuin. De veranda biedt een fantastisch uitzicht op het park en is daardoor een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de omgeving. De tuin is voorzien van mooie beplanting en biedt veel privacy. Er is ook een ruime berging aanwezig, waar u uw spullen kunt opbergen.

Woonomgeving en faciliteiten

De bungalow bevindt zich in een rustige en groene buitenwijk van Roermond. De omgeving biedt veel rust en privacy, maar is toch op korte afstand van het centrum van Roermond. Hier vindt u veel winkels, restaurants en andere voorzieningen.

Prijs en bijkomende kosten

De prijs van deze bungalow bedraagt momenteel € 425.000. Dit is een richtprijs en kan afhankelijk zijn van de onderhandelingen. Naast de aankoopkosten, zijn er nog andere kosten waar u rekening mee moet houden, zoals overdrachtskosten en eventuele hypotheekkosten.

Huidige staat van de bungalow

De bungalow is in uitstekende staat en is goed onderhouden. Het interieur is modern en van hoogwaardige kwaliteit. Er zijn geen noemenswaardige gebreken aan de woning.

Mogelijkheden voor renovatie of verbouwing

Als u de bungalow naar uw eigen smaak wilt aanpassen, zijn er mogelijkheden voor renovatie of verbouwing. U kunt bijvoorbeeld de keuken of badkamers vernieuwen, of de indeling van de woning aanpassen. Er is voldoende ruimte om te verbouwen en uit te breiden.

FAQs

1. Wat zijn de afmetingen van de bungalow?
De bungalow heeft een oppervlakte van ongeveer 100 vierkante meter.

2. Is er een garage bij de bungalow?
Nee, er is geen garage bij de bungalow, maar er is wel voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

3. Is de bungalow geschikt voor mindervaliden?
Ja, de bungalow is volledig gelijkvloers en daardoor uitermate geschikt voor mindervaliden.

4. Zijn er scholen in de buurt van de bungalow?
Ja, er zijn verschillende scholen en kinderopvangfaciliteiten in de buurt van de bungalow.

5. Zijn er openbaarvervoersmogelijkheden in de buurt van de bungalow?
Ja, er zijn verschillende buslijnen die vlakbij de bungalow stoppen.

6. Is de bungalow voorzien van dubbelglas?
Ja, de bungalow is volledig voorzien van dubbelglas.

Conclusie

Deze prachtige bungalow in Roermond is een geweldige kans voor mensen die op zoek zijn naar een levensloopbestendige woning. De ruime en lichte woning heeft een prachtige ligging en biedt veel rust en privacy. Als u op zoek bent naar een woning in Roermond, is deze bungalow zeker de moeite waard om te bekijken. Bezoek Funda Roermond voor meer informatie en neem contact op met een makelaar om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Keywords searched by users: bungalow te koop roermond levensloopbestendige woning roermond, huis te koop roermond, funda roermond zuid, huis te koop roermond centrum, funda roermond te koop, appartement te koop roermond, bungalow te koop limburg (funda), funda roermond binnenstad

Categories: Top 85 bungalow te koop roermond

Chalet / Bungalow te koop op eigen grond Noord-Holland

See more here: vietty.com

levensloopbestendige woning roermond

Levensloopbestendige woning Roermond: Wat is het en waarom is het belangrijk?

Een levensloopbestendige woning is een woning die geschikt is om in te wonen gedurende het hele leven van de bewoners, ongeacht hun leeftijd of eventuele beperkingen. Dit betekent dat de woning niet alleen voldoet aan de huidige behoeften van de bewoners, maar ook aan hun toekomstige behoeften. Een levensloopbestendige woning is dus niet alleen geschikt voor ouderen, maar ook voor jongere gezinnen die een woning zoeken die aanpasbaar is aan hun veranderende behoeften.

Roermond is een mooie stad in Nederlands, gelegen in de provincie Limburg. Het is een populaire stad onder toeristen vanwege zijn rijke geschiedenis en culturele bezienswaardigheden. Maar Roermond is ook een aantrekkelijke plek om te wonen, met een groot aantal voorzieningen en een aangename levensstijl. In deze stad zijn steeds meer levensloopbestendige woningen beschikbaar, die door steeds meer bewoners worden gewaardeerd.

Waarom zijn levensloopbestendige woningen belangrijk?

De vergrijzing van de bevolking is in volle gang in heel Europa. Het aantal ouderen neemt toe, terwijl het aantal jongeren afneemt. Dit heeft grote gevolgen voor de huizenmarkt en de sociale voorzieningen. Er is bijvoorbeeld een toenemende behoefte aan woningen die geschikt zijn voor ouderen, zodat ze langer zelfstandig kunnen blijven wonen.

Maar levensloopbestendige woningen zijn niet alleen belangrijk voor ouderen. Ook jongere gezinnen kunnen profiteren van een woning die geschikt is voor hun veranderende behoeften. Bijvoorbeeld als er kinderen komen of als de gezondheid van een van de bewoners verandert.

Daarnaast zijn levensloopbestendige woningen duurzamer dan gewone woningen, omdat ze langer mee kunnen gaan en minder vaak verbouwd hoeven te worden. Dit is goed voor het milieu en voor de portemonnee.

Wat zijn de kenmerken van een levensloopbestendige woning?

Een levensloopbestendige woning heeft een aantal kenmerken die hem geschikt maken voor bewoners gedurende hun hele leven. Enkele van deze kenmerken zijn:

– Breed en ruim: De woning moet voldoende breed en ruim zijn om bewoners met rollators, rolstoelen of andere hulpmiddelen te kunnen ontvangen en om veilig te kunnen bewegen in een rolstoel.

– Drempelloos: Er mogen geen drempels zijn in de woning, zodat bewoners veilig en gemakkelijk hun hulpmiddelen kunnen gebruiken.

– Badkamer: De badkamer moet groot genoeg zijn om een rolstoelgebruiker te ontvangen en moet voorzien zijn van handgrepen en een inloopdouche.

– Slaapkamer: De slaapkamer moet groot genoeg zijn om een bed te kunnen plaatsen waarvan de hoogte aangepast kan worden. Ook moet er voldoende ruimte zijn om te manoeuvreren voor iemand in een rolstoel.

– Keuken: De keuken moet ruim genoeg zijn om bewoners met een rolstoel te ontvangen en moet voorzien zijn van een aanrecht dat in hoogte verstelbaar is.

– Woningaanpassingen: De woning moet gemakkelijk aanpasbaar zijn, zodat het bijvoorbeeld op een later tijdstip mogelijk is om de hoogte van de aanrecht te verhogen of de slaapkamer anders in te delen.

Hoe kan ik een levensloopbestendige woning vinden in Roermond?

Als u op zoek bent naar een levensloopbestendige woning in Roermond, zijn er verschillende manieren om deze te vinden. Een van de beste manieren is om een lokale makelaar te raadplegen die gespecialiseerd is in levensloopbestendige woningen. Deze makelaars hebben vaak contacten met ontwikkelaars en kunnen u helpen bij het vinden van een geschikte woning.

Een andere manier om een levensloopbestendige woning in Roermond te vinden, is door te zoeken op websites van ontwikkelaars en makelaars. Veel van deze websites hebben zoekfuncties waarmee u kunt zoeken naar woningen die zijn ontworpen voor levensloopbestendig wonen.

Tot slot kunt u ook een architect inschakelen om een ​​woning op maat te laten ontwerpen die voldoet aan uw specifieke behoeften en vereisten.

Wat zijn de kosten van een levensloopbestendige woning in Roermond?

De kosten van een levensloopbestendige woning in Roermond variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, de grootte van de woning en de mate van aanpassing van de woning. Over het algemeen zijn levensloopbestendige woningen duurder dan gewone woningen vanwege de extra kosten voor aanpassingen en toegankelijkheid.

Het is belangrijk om te onthouden dat een levensloopbestendige woning een investering op lange termijn is. Door middel van aanpassingen kunt u de woning aanpassen aan uw veranderende behoeften, waardoor u er langer kunt wonen. Dit kan u op de lange termijn geld besparen, omdat u niet hoeft te verhuizen als uw gezondheid verandert.

Conclusie

Een levensloopbestendige woning biedt tal van voordelen voor bewoners gedurende hun hele leven. Niet alleen is het geschikt voor ouderen, maar het kan ook geschikt zijn voor jongere gezinnen die een woning zoeken die aanpasbaar is aan hun veranderende behoeften. Roermond heeft tal van levensloopbestendige woningen beschikbaar, die steeds populairder worden onder bewoners. Overweeg om een ​​levensloopbestendige woning te kopen als u op zoek bent naar een woning die geschikt is voor al uw levensbehoeften.

FAQs:

Wat is een levensloopbestendige woning?

Een levensloopbestendige woning is een woning die geschikt is om in te wonen gedurende het hele leven van de bewoners, ongeacht hun leeftijd of eventuele beperkingen.

Waarom zijn levensloopbestendige woningen belangrijk?

Levensloopbestendige woningen zijn belangrijk omdat ze geschikt zijn voor bewoners gedurende hun hele leven, ongeacht hun leeftijd en gezondheid. Ze zijn ook duurzamer dan gewone woningen omdat ze langer meegaan en minder vaak verbouwd hoeven te worden.

Hoe kan ik een levensloopbestendige woning vinden in Roermond?

U kunt een levensloopbestendige woning vinden in Roermond door contact op te nemen met een lokale makelaar die gespecialiseerd is in levensloopbestendige woningen, door te zoeken op websites van ontwikkelaars en makelaars, of door een architect in te schakelen om een ​​woning op maat te ontwerpen.

Wat zijn de kosten van een levensloopbestendige woning in Roermond?

De kosten van een levensloopbestendige woning in Roermond variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, de grootte en de mate van aanpassing van de woning. Over het algemeen zijn levensloopbestendige woningen duurder dan gewone woningen vanwege de extra kosten voor aanpassingen en toegankelijkheid.

huis te koop roermond

Huis te koop Roermond: alles wat je moet weten

Roermond is een prachtige stad in de provincie Limburg, gelegen aan de samenvloeiing van de Roer en de Maas. Het is een bruisende stad met een rijke geschiedenis, prachtige architectuur en een gezellige sfeer. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen ervoor kiezen om een huis te kopen in Roermond. Maar waar moet je op letten als je een huis wilt kopen in Roermond? In dit artikel vind je alle informatie die je nodig hebt.

Waarom een huis kopen in Roermond?

Roermond heeft veel te bieden, waaronder een historisch centrum, mooie parken, watersportmogelijkheden en veel terrassen en restaurants. Daarnaast heeft de stad een goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Roermond ligt vlakbij de A73 en heeft een station met rechtstreekse treinverbindingen naar steden als Venlo, Nijmegen en Eindhoven.

Maar het grootste pluspunt van Roermond is misschien wel de prijs-kwaliteitverhouding van de huizen. Roermond is een van de goedkoopste steden in Nederland om een huis te kopen. De gemiddelde vraagprijs voor een huis in Roermond ligt rond de €250.000. Dit is beduidend lager dan de gemiddelde vraagprijs in de Randstad, waar je makkelijk €500.000 of meer betaalt voor een vergelijkbaar huis.

Soorten huizen in Roermond

Roermond heeft een grote variatie aan huizen te koop. Van vrijstaande villa’s tot gezellige appartementen en van historische herenhuizen tot moderne nieuwbouwwoningen. Een groot aantal huizen in Roermond is gebouwd in de jaren ’50 en ’60, maar er zijn ook veel oudere panden te vinden. In het historische centrum vind je bijvoorbeeld veel huizen die dateren uit de middeleeuwen en de Renaissance.

Prijzen van huizen in Roermond

Zoals gezegd zijn de huizen in Roermond relatief goedkoop. De gemiddelde vraagprijs ligt rond de €250.000, maar er zijn ook veel huizen te vinden onder de €200.000. Dit betekent dat Roermond een aantrekkelijke optie is voor starters op de huizenmarkt. Ook voor mensen die hun bestaande woning willen verkopen en overstappen naar een goedkopere woning, kan Roermond een interessante optie zijn.

Maar net als overal in Nederland zijn de prijzen voor huizen in Roermond de afgelopen jaren gestegen. In 2019 was er sprake van een prijsstijging van 5,2% ten opzichte van het voorgaande jaar. Deze stijging lijkt zich de komende jaren door te zetten.

Hypotheek en financiering

Een huis kopen is een grote financiële stap. Om die stap te kunnen zetten, heb je als koper vrijwel altijd een hypotheek nodig. Het is daarom belangrijk om je goed te verdiepen in de verschillende hypotheekvormen en de voorwaarden die gelden bij het afsluiten van een hypotheek.

Het is aan te raden om je in eerste instantie te oriënteren op het internet. Veel banken bieden online een hypotheekcheck aan, waarmee je snel een indicatie krijgt van de mogelijkheden. Als je vervolgens meer wilt weten over de verschillende hypotheekvormen en voorwaarden, is het verstandig om een afspraak te maken met een hypotheekadviseur.

FAQs

1. Wat is de gemiddelde vraagprijs voor een huis in Roermond?

De gemiddelde vraagprijs voor een huis in Roermond ligt rond de €250.000.

2. Waar vind ik huizen te koop in Roermond?

Huizen te koop in Roermond zijn te vinden op diverse websites, zoals Funda.nl en Jaap.nl.

3. Wat is de beste tijd om een huis te kopen in Roermond?

Er is geen beste tijd om een huis te kopen in Roermond. Het aanbod van huizen is het hele jaar door redelijk constant.

4. Wat zijn de voor- en nadelen van een huis kopen in Roermond?

Voordelen van een huis kopen in Roermond zijn de gunstige prijs-kwaliteitverhouding, de goede bereikbaarheid en het brede aanbod aan huizen. Een nadeel kan zijn dat de stad minder bekend is dan andere Nederlandse steden.

5. Wat zijn de financieringsmogelijkheden voor een huis in Roermond?

Voor het financieren van een huis zijn er diverse mogelijkheden, zoals een hypotheek, starterslening of duurzaamheidslening. Raadpleeg een financieel adviseur om meer informatie te verkrijgen over de verschillende opties.

Conclusie

Mocht je eraan denken om een huis te kopen, dan is Roermond een stad om zeker eens te overwegen. De stad heeft veel te bieden en de huizen zijn relatief goedkoop. Maar net als bij elke grote aankoop is het belangrijk om je goed te informeren over de mogelijkheden en voorwaarden. Door goed vooronderzoek te doen en in gesprek te gaan met diverse specialisten vergroot je de kans op een succesvolle aankoop van een huis in Roermond.

Images related to the topic bungalow te koop roermond

Chalet / Bungalow te koop op eigen grond Noord-Holland
Chalet / Bungalow te koop op eigen grond Noord-Holland

Article link: bungalow te koop roermond.

Learn more about the topic bungalow te koop roermond.

See more: https://vietty.com/blognl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *