Skip to content

Bungalow te koop in Rosmalen: Ontdek de perfecte vakantieplek!

Bungalow te koop! Purmerenderweg 30a Purmerend -  Duurzaam + sublieme plek | Tromp Garantiemakelaars

bungalow te koop rosmalen

Bungalow te koop in Rosmalen: Perfecte locatie voor senioren en gezinnen

Als u op zoek bent naar een mooie bungalow in de buurt van Den Bosch, dan is een bungalow te koop in Rosmalen wellicht iets voor u. Rosmalen is een populaire gemeente gelegen in de provincie Noord-Brabant, bekend om zijn groene omgeving, gezellige centrum en goede bereikbaarheid. Het biedt de perfecte combinatie tussen stad en platteland, en is daarom een gewilde locatie onder zowel senioren als gezinnen.

De bungalow is gelegen in een rustige woonwijk, omringd door groen en water. De buurt biedt alle voorzieningen die men nodig heeft, zoals supermarkten, scholen en openbaar vervoer. Het is bovendien zeer gunstig gelegen ten opzichte van de snelweg A2, zodat u in slechts enkele minuten in steden als Den Bosch en Eindhoven bent. Kortom, een ideale locatie voor wie op zoek is naar rust, natuur en een goede bereikbaarheid.

Woningdetails

De bungalow beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers, wat het ideaal maakt voor gezinnen of senioren die regelmatig bezoek verwachten. De woonoppervlakte bedraagt 120 vierkante meter en het perceel heeft een grootte van 426 vierkante meter. Het bouwjaar van de bungalow is 1975, maar de woning is in de loop der jaren gemoderniseerd, waardoor het voldoet aan de huidige bouwnormen.

De bungalow beschikt over een ruime woonkamer met grote ramen, die zorgen voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht op de tuin. De open keuken is voorzien van alle moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte om lekker te koken en te genieten van een gezellige maaltijd met vrienden en familie. Vanuit de woonkamer heeft u directe toegang tot de tuin, die geheel omheind is voor uw privacy. Hier kunt u heerlijk genieten van het buitenleven en de rustige omgeving.

Daarnaast beschikt de bungalow over een garage, die plaats biedt aan één auto. Voor de deur is er echter ook ruimte om te parkeren, dus ook bezoekers kunnen gemakkelijk hun auto kwijt.

Kenmerken

Naast de indeling en de grootte van de bungalow, zijn er nog een aantal andere kenmerken die het vermelden waard zijn. Zo beschikt de bungalow over een prachtige tuin, waar u van de zon kunt genieten, een boek kunt lezen of gewoon kunt ontspannen. Ook is er een terras, waar u bijvoorbeeld heerlijk kunt barbecueën of borrelen met vrienden.

Daarnaast heeft de bungalow een zeer gunstige ligging ten opzichte van diverse voorzieningen. Zo zijn er diverse supermarkten en winkels in de buurt, evenals gezellige restaurants en cafés. Bovendien zijn er diverse scholen en sportverenigingen in de buurt, dus ook voor gezinnen met kinderen is dit een ideale locatie.

Foto’s

Om een beeld te geven van de bungalow en de omgeving, zijn er een aantal foto’s toegevoegd. Hierop is te zien hoe de bungalow er van binnen en van buiten uitziet, evenals de prachtige omgeving waarin het gelegen is.

Prijs en financiering

De vraagprijs van de bungalow is op aanvraag beschikbaar. Eventueel zijn er financieringsmogelijkheden beschikbaar, zoals hypotheken. Wanneer u interesse heeft in deze bungalow kunt u contact opnemen met de makelaar of verkoper voor meer informatie.

Bezichtiging en contact

Wanneer u deze bungalow wilt bezichtigen, kunt u een afspraak maken met de makelaar of de verkoper. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de betreffende persoon.

FAQs

1. Is deze bungalow geschikt voor senioren?

Ja, deze bungalow is zeer geschikt voor senioren. Het beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers, en het is gelijkvloers. Bovendien zijn alle voorzieningen (zoals supermarkten en openbaar vervoer) dichtbij en is de omgeving rustig en groen.

2. Kan ik in de buurt parkeren?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Voor de deur is er ruimte om te parkeren, waardoor ook bezoekers gemakkelijk hun auto kwijt kunnen.

3. Is deze bungalow recent gemoderniseerd?

Ja, de bungalow is de afgelopen jaren gemoderniseerd, zodat het voldoet aan de huidige bouwnormen. Zo is de keuken voorzien van alle moderne apparatuur en zorgen de grote ramen voor veel lichtinval in de woning.

4. Hoe groot is de tuin?

De tuin heeft een grootte van 426 vierkante meter en is geheel omheind voor uw privacy. Er is voldoende ruimte om te genieten van het buitenleven, en er is ook een terras waar u bijvoorbeeld heerlijk kunt barbecueën.

5. Is deze bungalow beschikbaar voor gezinnen?

Ja, deze bungalow is zeer geschikt voor gezinnen. Het beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers, en er zijn diverse voorzieningen (zoals scholen en sportverenigingen) in de buurt. Bovendien is er een prachtige tuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen.

Keywords searched by users: bungalow te koop rosmalen senioren bungalow te koop den bosch, nieuwbouw bungalow rosmalen, huis te koop rosmalen overlaet, funda rosmalen, binnenkort in de verkoop rosmalen, huis te koop rosmalen groote wielen, funda rosmalen ‘t ven, funda rosmalen maliskamp

Categories: Top 45 bungalow te koop rosmalen

Bungalow te koop! Purmerenderweg 30a Purmerend – Duurzaam + sublieme plek | Tromp Garantiemakelaars

See more here: vietty.com

senioren bungalow te koop den bosch

Senioren bungalows, ook wel bekend als levensloopbestendige woningen, zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van ouderen. Deze woningen zijn geschikt voor mensen die liever niet meer traplopen en bijvoorbeeld een gelijkvloerse woning prefereren. Een senioren bungalow te koop in Den Bosch is een uitstekende keuze voor senioren die in een rustige en veilige omgeving willen wonen, zonder te hoeven inleveren op comfort of stijl.

Senioren bungalow te koop in Den Bosch

Den Bosch (officieel ‘s-Hertogenbosch genoemd) is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Het is een historische stad, bekend om zijn middeleeuwse architectuur en unieke culturele erfgoed. De stad heeft ook een grote verscheidenheid aan voorzieningen en faciliteiten, waaronder restaurants, winkels en medische voorzieningen. Een senioren bungalow te koop in Den Bosch biedt daarom een ​​fantastische mogelijkheid om te genieten van alle voordelen van deze bruisende stad, terwijl u tegelijkertijd geniet van rust en comfort.

Voordelen van een senioren bungalow

Senioren bungalows zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van ouderen, en bieden daarom tal van voordelen. Een van de belangrijkste voordelen is dat de woning vaak gelijkvloers is, zodat er geen trappen hoeven te worden beklommen. Dit betekent dat senioren gemakkelijk door hun huis kunnen navigeren en minder kans hebben op valpartijen of blessures. Bovendien zijn senioren bungalows vaak uitgerust met extra veiligheidsvoorzieningen, zoals handgrepen en drempelloze deuren, om het risico op ongelukken te verminderen.

Een ander voordeel van een senioren bungalow is dat ze vaak gelegen zijn in rustige en veilige buurten. Dit biedt senioren gemoedsrust en een gevoel van veiligheid, vooral als ze alleen wonen. Ook zijn senioren bungalows vaak ontworpen met speciale voorzieningen, zoals verhoogde toiletten en douchestoelen, om het dagelijks leven gemakkelijker te maken.

Senioren bungalows zijn ook een uitstekende keuze voor senioren die graag willen socialiseren. Deze woningen worden vaak aangeboden in een speciale gemeenschap van leeftijdsgenoten, waardoor het gemakkelijker wordt om nieuwe mensen te ontmoeten en sociale activiteiten te organiseren. Bovendien bieden senioren bungalows kleinere tuinen en minder onderhoud, waardoor senioren meer tijd hebben om te ontspannen en van hun pensioen te genieten.

Het kopen van een senioren bungalow in Den Bosch

Als u overweegt een senioren bungalow te kopen in Den Bosch, zijn er verschillende zaken die u moet overwegen. Ten eerste moet u ervoor zorgen dat de locatie geschikt is voor uw behoeften. Den Bosch heeft verschillende buurten die geschikt zijn voor senioren, waaronder Vughterpoort, Engelen en Rosmalen. Het is belangrijk om te zoeken naar buurten met goede faciliteiten en medische voorzieningen in de buurt.

Bovendien moet u overwegen welke specifieke voorzieningen u nodig heeft in uw senioren bungalow. Een goede tip is om een lijst met eisen op te stellen voordat u op zoek gaat naar woningen. Overweeg zaken zoals de grootte van de woning, het aantal slaapkamers en badkamers en eventuele extra functies die u nodig heeft, zoals een rolstoelvriendelijke badkamer.

Tot slot is het belangrijk om uw budget in overweging te nemen bij het kopen van een senioren bungalow. De prijzen van senioren bungalows variëren, afhankelijk van factoren zoals de locatie, de grootte en de voorzieningen. Het is belangrijk om een budget te hebben voordat u op zoek gaat naar huizen, zodat u alleen woningen bekijkt die binnen uw financiële mogelijkheden liggen.

FAQs

1. Wat is een senioren bungalow?
Een senioren bungalow is een woning die speciaal is ontworpen voor senioren of ouderen. De woning is vaak gelijkvloers, zodat er geen trappen hoeven te worden beklommen, en is uitgerust met extra veiligheidsvoorzieningen.

2. Welke voordelen biedt een senioren bungalow?
Een senioren bungalow biedt verschillende voordelen, waaronder gemakkelijke toegang, veiligheid, kleine tuinen en minder onderhoud, en de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en te socialiseren.

3. Wat moet ik overwegen bij het kopen van een senioren bungalow?
Bij het kopen van een senioren bungalow moet u overwegen welke locatie geschikt is, welke specifieke voorzieningen u nodig heeft en welk budget u heeft.

4. Waar kan ik een senioren bungalow te koop vinden in Den Bosch?
Er zijn verschillende websites waar u senioren bungalows te koop kunt vinden in Den Bosch. Woningmakelaars en vastgoedbedrijven kunnen ook helpen bij het vinden van geschikte woningen.

nieuwbouw bungalow rosmalen

Nieuwbouw bungalow Rosmalen: een prachtige plek om te wonen

Rosmalen is een mooie stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het is een prachtige plek om te wonen vanwege de nabijheid van steden zoals ‘s-Hertogenbosch en de prachtige natuurlijke omgeving. Er zijn veel redenen waarom iemand zou willen wonen in Rosmalen. Een van de belangrijkste redenen is de nieuwgebouwde bungalow in Rosmalen. Deze bungalow biedt vele voordelen voor de bewoners en het is een geweldige plek om te wonen.

De nieuwgebouwde bungalow Rosmalen is een modern en stijlvol huis. Het is gebouwd met de nieuwste technologieën en een stijlvol ontwerp. Het is een fantastische optie voor mensen die op zoek zijn naar een nieuw huis in een mooie omgeving. Er zijn veel voordelen van het wonen in de nieuwgebouwde bungalow Rosmalen, waaronder de volgende:

Comfortabel wonen
Een van de belangrijkste voordelen van de nieuwgebouwde bungalow Rosmalen is het comfortabel wonen. Het huis is gebouwd met de nieuwste technologieën en apparatuur, zodat de bewoners een comfortabel leven kunnen leiden. Het huis heeft een uitstekende isolatie, zodat u wordt beschermd tegen zowel de hitte van de zomer als de kou van de winter. Bovendien is er vloerverwarming, wat betekent dat de bewoners altijd warme voeten hebben en geen koude tocht voelen. Er is ook een modern ventilatiesysteem dat continu verse lucht in het huis pompt, wat zorgt voor een gezonde en comfortabele omgeving.

Ruimte
Een ander voordeel van de nieuwgebouwde bungalow Rosmalen is de ruimte. Het huis heeft veel ruimte voor bewoners om te leven en te ontspannen. Er zijn verschillende kamers in het huis en elke kamer is ruim en comfortabel. De slaapkamers zijn groot en er zijn meer dan genoeg badkamers, wat betekent dat er geen strijd is over de badkamer. Er is ook een grote woonkamer en een aparte eetkamer, ideaal om gasten te ontvangen en te genieten van maaltijden met vrienden en familie.

Energiezuinig
Een van de grootste voordelen van de nieuwgebouwde bungalow Rosmalen is de energiebesparing die het biedt. Het huis is gebouwd met de nieuwste technologieën op het gebied van energiebesparing, dus u zult veel geld besparen op uw energierekening. Het heeft zonnepanelen op het dak, die zonne-energie opvangen en in elektriciteit omzetten, wat helpt om de energierekening laag te houden. Bovendien heeft het huis LED-verlichting en geavanceerde isolatie, wat helpt om het energieverbruik te verminderen.

Tuin
Een ander groot voordeel van de nieuwgebouwde bungalow Rosmalen is de tuin. De tuin is prachtig aangelegd en biedt een rustige en ontspannen omgeving om van te genieten. Er is genoeg ruimte om te barbecueën, te tuinieren of om gewoon te genieten van het mooie weer. De tuin is onderhoudsarm en heeft weinig onderhoud nodig, wat betekent dat u meer tijd hebt om te ontspannen en te genieten van de tuin.

Ligging
De nieuwgebouwde bungalow Rosmalen is ideaal gelegen in een rustige en aangename omgeving. Het huis is omgeven door groen en er zijn tal van mogelijkheden om te wandelen, joggen en fietsen. Het ligt op korte afstand van ‘s-Hertogenbosch, waar u kunt genieten van het stadsleven en de vele faciliteiten die de stad te bieden heeft. Het is ook dicht bij belangrijke verbindingswegen, zodat u snel en gemakkelijk naar andere delen van Nederland kunt reizen.

FAQs

1. Hoe groot is de nieuwgebouwde bungalow Rosmalen?
De nieuwgebouwde bungalow Rosmalen is ruim en comfortabel. Het heeft verschillende kamers en is geschikt voor grote gezinnen. Het heeft verschillende slaapkamers, badkamers, een grote woonkamer en een aparte eetkamer.

2. Is de nieuwgebouwde bungalow Rosmalen energiezuinig?
Ja, de nieuwgebouwde bungalow Rosmalen is energiezuinig. Het huis is gebouwd met de nieuwste technologieën op het gebied van energiebesparing, zoals LED-verlichting, geavanceerde isolatie en zonnepanelen op het dak.

3. Wat is de locatie van de nieuwgebouwde bungalow Rosmalen?
De nieuwgebouwde bungalow Rosmalen is prachtig gelegen in een rustige en aangename omgeving. Het ligt in de stad Rosmalen, omgeven door groen en dicht bij belangrijke verbindingswegen.

4. Is er ruimte voor een tuin in de nieuwgebouwde bungalow Rosmalen?
Ja, er is een mooie tuin bij de nieuwgebouwde bungalow Rosmalen. De tuin is prachtig aangelegd en biedt een rustige en ontspannen omgeving om van te genieten.

5. Kan ik mijn auto parkeren bij de nieuwgebouwde bungalow Rosmalen?
Ja, er is voldoende parkeergelegenheid bij de nieuwgebouwde bungalow Rosmalen. Er is een oprit en een garage waar u uw auto veilig kunt parkeren.

Conclusie
De nieuwgebouwde bungalow Rosmalen is een prachtige optie voor mensen die op zoek zijn naar een nieuw huis in een mooie omgeving. Het is een comfortabel, ruim en energiezuinig huis en biedt veel voordelen voor de bewoners. Met een mooie tuin en voldoende parkeergelegenheid is de nieuwgebouwde bungalow Rosmalen een fantastische plek om te wonen. De ligging van het huis in een rustige en aangename omgeving is een extra voordeel. Al deze kenmerken maken het een ideale plek voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar een rustige, ontspannen en comfortabele omgeving om te wonen.

huis te koop rosmalen overlaet

Huis te koop Rosmalen Overlaet is een van de vele mogelijke opties voor iedereen die op zoek is naar een huis in deze aantrekkelijke woonwijk in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch. Dit gebied staat bekend om zijn ruime opzet, groene omgeving en familievriendelijk karakter, waardoor het de ideale plek is om te wonen voor gezinnen die op zoek zijn naar een rustige woonomgeving met alle nodige voorzieningen binnen handbereik.

Een huis kopen in Rosmalen Overlaet biedt vele voordelen, zoals bijvoorbeeld de nabijheid van scholen, sportfaciliteiten, winkels en openbaar vervoer. Ook de bereikbaarheid vanuit andere delen van de regio is uitstekend, dankzij de vele snelwegen en het nabijgelegen treinstation.

Een ander voordeel van Rosmalen Overlaet is de ruime keuze aan woningtypen en -stijlen. Van moderne nieuwbouwwoningen tot karakteristieke jaren ’30 woningen en alles daartussenin, er is voor ieder wat wils. Bovendien staat Rosmalen Overlaet bekend om zijn groene gebieden en wandel- en fietspaden, waardoor het een populaire keuze is voor natuurliefhebbers en sportievelingen.

Als u overweegt om een huis te kopen in Rosmalen Overlaet, zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. In dit artikel geven we u graag een aantal tips om u te helpen het perfecte huis te vinden in deze mooie woonwijk.

1. Bepaal uw budget

Voordat u begint met zoeken naar huizen in Rosmalen Overlaet, is het belangrijk om uw budget te bepalen. Maak een lijst van de maximale hypotheek die u kunt krijgen en bepaal welke maandelijkse lasten u kunt dragen. Dit zal u helpen bij het vinden van een huis dat binnen uw budget past.

2. Kies uw woningtype

Rosmalen Overlaet biedt een breed scala aan woningtypen, van eengezinswoningen tot appartementen en van rijtjeshuizen tot vrijstaande villa’s. Bepaal welk type woning u zoekt en welke kenmerken voor u belangrijk zijn, zoals bijvoorbeeld het aantal slaapkamers, de grootte van de tuin en de aanwezigheid van een garage of parkeerplaats.

3. Doe uw onderzoek

Voordat u een bod uitbrengt op een woning in Rosmalen Overlaet, is het belangrijk om grondig onderzoek te doen en te weten wat u kunt verwachten. Bezoek meerdere bezichtigingen en stel vragen aan de verkoper of de makelaar. Controleer ook de documenten van het huis, zoals het eigendomsbewijs en de bouwtekeningen, om er zeker van te zijn dat alles in orde is.

4. Overweeg de locatie

Hoewel Rosmalen Overlaet bekend staat om zijn mooie en veilige woonomgeving, is het nog steeds belangrijk om de locatie van het huis te overwegen. Is het dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer? Ligt het in een drukke of rustige straat? Allemaal zaken om rekening mee te houden bij het kiezen van een huis.

Nu u meer weet over het kopen van een huis in Rosmalen Overlaet, laten we kijken naar een aantal veelgestelde vragen over deze woonwijk.

FAQs:

1. Wat maakt Rosmalen Overlaet zo’n populaire woonwijk?

Rosmalen Overlaet biedt een perfecte combinatie van rustige woonomgeving en de nabijheid van alle nodige voorzieningen. Het heeft een groene omgeving met vele wandel- en fietspaden, terwijl scholen, sportfaciliteiten en winkels allemaal op loop- of fietsafstand liggen. Bovendien is de wijk goed bereikbaar via snelwegen en openbaar vervoer.

2. Hoe ziet de huizenmarkt in Rosmalen Overlaet eruit?

De huizenmarkt in Rosmalen Overlaet is erg in trek, met een breed scala aan woningtypen en -stijlen beschikbaar. De huizenprijzen liggen over het algemeen iets hoger dan het gemiddelde in Nederland, maar de vraag blijft groot vanwege de aantrekkelijke locatie en woonomgeving.

3. Welke voorzieningen zijn er beschikbaar in Rosmalen Overlaet?

Rosmalen Overlaet heeft een breed scala aan voorzieningen, waaronder scholen, sportfaciliteiten, winkels en restaurants. Er zijn ook verschillende parken en groene gebieden om van te genieten. Bovendien is de nabijheid van ‘s-Hertogenbosch een groot voordeel, met nog meer voorzieningen en bezienswaardigheden binnen handbereik.

4. Zijn er goede openbaar vervoer mogelijkheden in Rosmalen Overlaet?

Ja, Rosmalen Overlaet heeft uitstekende openbaar vervoer mogelijkheden, waaronder een treinstation en verschillende buslijnen. Het is ook goed bereikbaar via snelwegen, met zowel de A2 als de A59 in de buurt.

5. Zijn er veel kindvriendelijke activiteiten en faciliteiten beschikbaar in Rosmalen Overlaet?

Ja, Rosmalen Overlaet is een zeer kindvriendelijke woonwijk, met veel scholen, sportfaciliteiten en parken beschikbaar. Er zijn ook verschillende speeltuinen en indoor speelhallen in de buurt voor kinderen van alle leeftijden.

Images related to the topic bungalow te koop rosmalen

Bungalow te koop! Purmerenderweg 30a Purmerend -  Duurzaam + sublieme plek | Tromp Garantiemakelaars
Bungalow te koop! Purmerenderweg 30a Purmerend – Duurzaam + sublieme plek | Tromp Garantiemakelaars

Article link: bungalow te koop rosmalen.

Learn more about the topic bungalow te koop rosmalen.

See more: https://vietty.com/blognl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *