Bureau 180 x 90: Werk efficiënt met dit ruime bureau!

  • 15/05/2023

bureau 180 x 90

en “kantoorinrichting”.

Bureau 180 x 90 – Afmetingen en Specificaties

Een bureau van 180 x 90 biedt meer dan genoeg ruimte om productief te werken. Dit bureau is perfect voor mensen die houden van groot opbergruimte en voldoende werkoppervlak. Een bureau van 180 x 90cm heeft de volgende afmetingen en specificaties:

– Lengte: 180 cm
– Breedte: 90 cm
– Hoogte: 75 cm
– Dikte tafelblad: 2,5 cm
– Materiaal tafelblad: melamine
– Kleur tafelblad: wit, zwart, eiken, beuken
– Materiaal frame: metaal
– Kleur frame: wit, zwart, zilver

Het tafelblad van het bureau is gemaakt van melamine, wat ervoor zorgt dat het bestand is tegen krassen en slijtage. Melamine is het populairste materiaal voor bureaubladen omdat het duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Het frame van het bureau is gemaakt van metaal, wat ervoor zorgt dat het stevig en stabiel is. Het frame is beschikbaar in de kleuren wit, zwart en zilver.

Bureau 180 x 90 – Materialen en Kwaliteit

Een bureau van 180 x 90 is gemaakt van materialen van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat het duurzaam en functioneel is. Het tafelblad van het bureau is gemaakt van melamine, wat bescherming biedt tegen krassen en slijtage. Het frame van het bureau is gemaakt van stevig metaal dat ervoor zorgt dat het stabiel en veilig is. Het bureau is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijkse gebruiksvoorwerpen, zoals documenten, computers en printers.

Bureau 180 x 90 – Montage en Installatie

Een bureau van 180 x 90 kan eenvoudig worden gemonteerd en geïnstalleerd met behulp van de instructies en gereedschappen die worden meegeleverd. Het installatieproces kan enkele uren in beslag nemen, afhankelijk van de complexiteit van het bureau, maar met geduld en aandacht kan het zonder problemen worden voltooid.

Bureau 180 x 90 – Ergonomie en Comfort

Een bureau van 180 x 90 biedt veel ruimte en flexibiliteit, waardoor het comfortabel en ergonomisch is. Het tafelblad van het bureau is groot genoeg om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren, zoals het schrijven van notities, het typen op een toetsenbord en het bestuderen van documenten. Het bureau biedt voldoende ruimte voor een computer, printer en andere apparatuur.

Een ergonomisch bureau is belangrijk om ervoor te zorgen dat u comfortabel werkt en uw lichaam niet blootstelt aan onnodige stress of spanning. Ergonomie helpt bij het verminderen van rug- en nekklachten, hoofdpijn en andere aandoeningen die het gevolg kunnen zijn van een slechte houding tijdens het werken. Het is belangrijk om een ​​goede stoel te combineren met het bureau om een optimaal ergonomisch resultaat te bereiken.

Bureau 180 x 90 – Duurzaamheid en Garantie

Een bureau van 180 x 90 is gemaakt van materialen van hoge kwaliteit en is ontworpen om lang mee te gaan. Het frame van het bureau is gemaakt van stevig metaal dat duurzaam en bestand is tegen dagelijks gebruik. Het tafelblad is gemaakt van melamine dat beschermt tegen krassen en slijtage.

De meeste bureaus van 180 x 90 worden geleverd met een garantie van 2-5 jaar, afhankelijk van het merk en de fabrikant. De garantie zorgt ervoor dat u gemoedsrust heeft en beschermd bent tegen defecten en fabricagefouten.

Bureau 180 x 90 – Ontwerp en Stijl

Een bureau van 180 x 90 is verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen, zodat u de juiste keuze kunt maken die past bij uw kantoorinrichting. Het bureau is beschikbaar in verschillende kleuren, zoals wit, zwart, eiken en beuken.

Het ontwerp van het bureau kan variëren van eenvoudige en minimalistische ontwerpen tot complexere en opvallende ontwerpen. U kunt een bureau kiezen dat past bij uw persoonlijkheid en de sfeer van uw kantoor.

Bureau 180 x 90 – Onderhoud en Reiniging

Een bureau van 180 x 90 heeft weinig onderhoud nodig, omdat het is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen krassen, slijtage en vlekken. Om het bureau langer mooi en schoon te houden, moet u het regelmatig afstoffen en schoonmaken met een vochtige doek en een milde reiniger.

Houdt het bureaublad droog en gebruik nooit agressieve of bijtende schoonmaakmiddelen. Dit kan het melamine beschadigen en vlekken veroorzaken.

Bureau 180 x 90 – Prijs en Waarde

Een bureau van 180 x 90 is betaalbaar en biedt een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De prijs van een bureau van 180 x 90 kan variëren afhankelijk van het merk, de materialen, het ontwerp en de lengte van de garantie.

De kosten van het bureau zijn afhankelijk van uw budget. Als u een beperkt budget heeft, zijn er budgetvriendelijke opties beschikbaar die van hoge kwaliteit zijn en een goede prijs-kwaliteitsverhouding bieden. Als u op zoek bent naar iets luxueuzers, zijn er ook hoogwaardige opties beschikbaar in het hogere prijssegment.

FAQs

1. Is 180 x 90 cm een ​​goede maat voor een bureau?
Ja, 180 x 90cm is een perfecte maat voor een bureau. Het biedt voldoende werkruimte en opbergruimte om comfortabel en productief te werken.

2. Is het moeilijk om een bureau van 180 x 90 te monteren?
Nee, het installeren van een bureau van 180 x 90 is eenvoudig en kan worden voltooid met behulp van de instructies en gereedschappen die worden meegeleverd.

3. Kan ik het bureau schoonmaken met een agressief schoonmaakmiddel?
Nee, u mag het bureau niet schoonmaken met een agressief schoonmaakmiddel. Dit kan het melamine beschadigen en vlekken veroorzaken.

4. Hoe lang gaat een bureau van 180 x 90 mee?
Een bureau van 180 x 90 is gemaakt van duurzame materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Het hangt af van het merk en de fabrikant, maar de meeste bureaus worden geleverd met een garantie van 2 tot 5 jaar.

5. Is het bureau beschikbaar in verschillende kleuren?
Ja, het bureau is beschikbaar in verschillende kleuren, zoals wit, zwart, eiken en beuken.

6. Wat is de beste manier om een ​​bureau van 180 x 90 schoon te maken?
U kunt een bureau van 180 x 90 het beste afstoffen en schoonmaken met een vochtige doek en een milde reiniger. Houd het bureaublad droog en gebruik geen agressieve of bijtende schoonmaakmiddelen.

Keywords searched by users: bureau 180 x 90

Categories: Top 12 bureau 180 x 90

Table assembly instructions | How To Assemble Table | Table Installation Guide

See more here: vietty.com

Images related to the topic bureau 180 x 90

Table assembly instructions | How To Assemble Table | Table Installation Guide
Table assembly instructions | How To Assemble Table | Table Installation Guide

Article link: bureau 180 x 90.

Learn more about the topic bureau 180 x 90.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận