Burg Schalijlaan 2 Capelle a/d IJssel: Ontdek deze prachtige locatie!

  • 12/05/2023

burg schalijlaan 2 capelle a d ijssel

Burg Schalijlaan 2 in Capelle a/d IJssel is een opvallend gebouw dat veel inwoners van de stad zullen herkennen. Het imposante pand is gelegen in een rustige en groene omgeving, en biedt diverse voorzieningen en faciliteiten. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de locatie, geschiedenis, architectuur, functies, huurders, voorzieningen en faciliteiten, parkeermogelijkheden, toekomstplannen en bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt van Burg Schalijlaan 2.

Locatie en bereikbaarheid van Burg Schalijlaan 2 in Capelle a/d IJssel

Burg Schalijlaan 2 is gelegen in Capelle a/d IJssel, een stad die gelegen is in de provincie Zuid-Holland. Het pand is gemakkelijk bereikbaar met de auto, aangezien het vlakbij de A16 snelweg ligt, en er voldoende parkeergelegenheid is. Ook met het openbaar vervoer is het pand goed bereikbaar. Er zijn verschillende buslijnen die stoppen bij haltes in de buurt van Burg Schalijlaan 2, waaronder de lijnen 31, 36, 98 en 190.

Geschiedenis van het gebouw Burg Schalijlaan 2

Het gebouw van Burg Schalijlaan 2 heeft een rijke geschiedenis. Het oorspronkelijke pand werd gebouwd in 1932 als woning voor architect D.T. Haverkamp. Het huis werd ontworpen in de stijl van de Amsterdamse School, een architectuurstroming die in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw populair was. Het pand heeft diverse uitbreidingen en verbouwingen ondergaan in de loop der jaren.

Architectuur van het gebouw

De architectuur van Burg Schalijlaan 2 is een opvallende mix van verschillende stijlen. De oorspronkelijke Amsterdamse School-stijl is nog steeds zichtbaar in de karakteristieke hoekpartij en het decoratieve metselwerk. In de loop der jaren zijn er echter diverse modernere elementen aan het pand toegevoegd, zoals grote ramen en een glazen entree. Het resultaat is een uniek en opvallend gebouw dat eruitziet als een combinatie van oud en nieuw.

Functies van Burg Schalijlaan 2 in de afgelopen jaren

Burg Schalijlaan 2 heeft in de afgelopen jaren diverse functies gehad. Zo heeft het pand dienst gedaan als kantoorruimte, maar ook als woning. In de jaren 90 werd het pand aangekocht door het bedrijf Baan, een ontwikkelaar van bedrijfssoftware. Het bedrijf gebruikte het pand als internationaal hoofdkantoor, en het gebouw werd uitgebreid met extra kantoorruimte. Na de faillissement van Baan kwam het pand in handen van het vastgoedbedrijf NBSP schaal 2. Het pand werd onder andere verhuurd aan verschillende bedrijven.

Huidige functie van Burg Schalijlaan 2

Op dit moment heeft Burg Schalijlaan 2 nog steeds een kantoorfunctie. Het pand is verhuurd aan diverse bedrijven, waaronder Elitac B.V. en PAL-V International B.V. Elitac B.V. ontwikkelt en produceert slimme kleding en accessoires voor mensen met een beperking, terwijl PAL-V International B.V. zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van vliegende auto’s.

Huurders van Burg Schalijlaan 2 op dit moment

Zoals eerder vermeld, zijn Elitac B.V. en PAL-V International B.V. momenteel huurders van Burg Schalijlaan 2. Andere bedrijven die zich in het pand bevinden, zijn Bexon Clinical Consulting B.V., Finesse Bodyline Clinic en Boehringer Ingelheim Animal Health Netherlands B.V.

Voorzieningen en faciliteiten van Burg Schalijlaan 2

Burg Schalijlaan 2 biedt diverse voorzieningen en faciliteiten aan, die het pand aantrekkelijk maken voor huurders. Het pand heeft een moderne entree met glazen deuren, en er zijn verschillende liften aanwezig die toegang bieden tot de verschillende verdiepingen. Verder beschikt het pand over voldoende sanitaire voorzieningen en een pantry op elke verdieping. Er is ook een grote parkeerplaats aanwezig bij het pand, waar huurders gratis kunnen parkeren.

Parkeermogelijkheden bij Burg Schalijlaan 2

Zoals eerder vermeld, beschikt Burg Schalijlaan 2 over voldoende parkeergelegenheid. Er is een grote parkeerplaats aanwezig bij het pand, waar huurders gratis kunnen parkeren. Ook zijn er verschillende parkeerplaatsen aan de straatkant, die gebruikt kunnen worden door bezoekers van het pand.

Toekomstplannen voor Burg Schalijlaan 2 en omgeving

Er zijn op dit moment geen concrete toekomstplannen bekend voor Burg Schalijlaan 2. Het pand is recent gerenoveerd en heeft nog steeds een kantoorfunctie. Wel zijn er plannen voor herontwikkeling van de omgeving van het pand. Zo wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van het gebied rond station Schollevaar, waarbij er onder andere gekeken wordt naar nieuwe woningbouwprojecten.

Bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt van Burg Schalijlaan 2

Burg Schalijlaan 2 is gelegen in een rustig en groen gebied, maar er zijn genoeg bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt. Hieronder vindt u een aantal suggesties:

– Burgemeester Schalijlaan afgesloten: Een straat die dichtbij Burg Schalijlaan 2 ligt, en die bekend staat om de vele winkels en horecagelegenheden.

– Burgemeester Schalijlaan 28 Capelle aan den IJssel: Een ander pand aan de Burgemeester Schalijlaan, dat momenteel dienst doet als kantoorruimte.

– Schollevaar Capelle aan den IJssel: Een wijk die vlakbij Burg Schalijlaan 2 ligt, en die bekend staat om de vele groene gebieden.

– Burgemeester Schalijlaan 64 Capelle aan den IJssel: Een ander pand aan de Burgemeester Schalijlaan, dat momenteel dienst doet als kantoorruimte.

– Crematorium Schollevaar route: Een crematorium dat vlakbij Burg Schalijlaan 2 ligt, en dat bezocht kan worden tijdens rondleidingen.

– Burgemeester Schalijlaan 26 Capelle aan den IJssel: Een ander pand aan de Burgemeester Schalijlaan, dat momenteel dienst doet als kantoorruimte.

– Begraafplaats Capelle aan den IJssel: Een begraafplaats die vlakbij Burg Schalijlaan 2 ligt.

– Brand Capelle aan den IJssel: Hoewel dit natuurlijk een negatieve gebeurtenis is, is het vermeldenswaardig dat er in 2021 een grote brand heeft plaatsgevonden in een ander pand aan de Burgemeester Schalijlaan.

Conclusie

Burg Schalijlaan 2 is een opvallend gebouw in Capelle a/d IJssel, dat bekend staat om de unieke mix van architectuurstijlen. Het pand heeft in de loop der jaren diverse functies gehad, maar wordt momenteel voornamelijk gebruikt als kantoorruimte. Het pand biedt diverse voorzieningen en faciliteiten, waaronder een moderne entree en gratis parkeergelegenheid. Hoewel er op dit moment geen concrete toekomstplannen bekend zijn voor het pand, wordt er wel gewerkt aan de ontwikkeling van de omgeving rond het station Schollevaar. Er zijn verschillende bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt van Burg Schalijlaan 2, waaronder een crematorium en een begraafplaats.

Keywords searched by users: burg schalijlaan 2 capelle a d ijssel burgemeester schalijlaan afgesloten, burgemeester schalijlaan 28 capelle aan den ijssel, schollevaar capelle aan den ijssel, burgemeester schalijlaan 64 capelle aan den ijssel, crematorium schollevaar route, burgemeester schalijlaan 26 capelle aan den ijssel, begraafplaats capelle aan den ijssel, brand capelle aan den ijssel

Categories: Top 32 burg schalijlaan 2 capelle a d ijssel

Hulpdiensten onderweg zeer grote brand Burgemeester Schalijlaan #Capelle aan den IJssel

See more here: vietty.com

burgemeester schalijlaan afgesloten

Burgemeester Schalijlaan Afgesloten: A Look at the Traffic Interruption in the Netherlands

The Burgemeester Schalijlaan, located in the Dutch town of Wassenaar, was closed to traffic on September 14, 2021. This decision was made due to safety concerns after a sinkhole appeared in the roadway. It is currently unclear how long the closure will last, as municipal engineers conduct a thorough evaluation of the situation. The sudden interruption in traffic has caused a few inconveniences for locals and commuters alike. In this article, we will explore the reasons behind the closure, the impact it has on the area, and what steps are being taken to address the issue.

What Caused the Sinkhole in Burgemeester Schalijlaan?

A sinkhole is a depression that forms in the ground when natural or artificial processes cause the soil to collapse. In some cases, sinkholes are caused by the erosion of underground rock formations, while in other cases, they are caused by human activities such as groundwater pumping or construction work. In the case of Burgemeester Schalijlaan, it is believed that a combination of factors led to the formation of the sinkhole.

The town of Wassenaar is built on a sandy subsurface that is prone to sinkholes. The area has a history of subsidence, with water removal being the primary cause. Over the years, large amounts of groundwater have been extracted from the soil, causing the ground to sink by several centimeters each year. When the ground sinks, it leaves behind spaces that can become filled with water or air. As these spaces grow, they can cause the soil to collapse, resulting in sinkholes.

The situation was further exacerbated by a recent wave of heavy rainfall that hit the town. The rainwater seeped into the ground, causing the water level to rise. The combination of sinking soil and rising water levels likely weakened the road surface at Burgemeester Schalijlaan, causing the sinkhole to form.

What is the Impact of the Closure on the Area?

The closure of Burgemeester Schalijlaan has caused a few inconveniences for locals and commuters alike. The road is a major thoroughfare that connects the town center to the beach and other nearby areas. As a result, its closure has caused disruptions to traffic flow, especially during peak hours. While the closure is necessary to guarantee the safety of pedestrians and motorists, it has caused traffic congestion in neighboring areas.

The closure has also affected businesses along the road. Some shops and restaurants depend heavily on foot traffic and passing motorists, which has been disrupted since the closure of the road. The local government is working with business owners to offer support and assistance during this challenging time.

What Steps are being Taken to Address the Issue?

The closure of Burgemeester Schalijlaan is temporary and is expected to be lifted as soon as possible. Municipal engineers are working round the clock to assess the extent of the damage and develop a plan to repair the road. The engineers have been using special equipment to investigate the subsurface of the road and identify any potential risks.

First, they have pumped water out of the subsurface to allow the soil to settle. Next, they are working on filling the hole with a specially designed concrete mix and repairing the road surface. Lastly, they will test the road for stability and safety before opening it up to commuters.

The local government is also working with neighboring towns to find alternative routes and public transportation options. Bus services have been enhanced in the meantime, with additional buses being deployed to provide transportation between the town center and the beach. The municipal authorities have also put up road signs and notices along the closure to inform the public about the situation and any potential changes.

FAQs

Q: When will Burgemeester Schalijlaan be reopened?

A: The local government is working hard to ensure the road can be reopened as soon as possible. However, no definite timeline has been provided yet. This will depend on the extent of the damage, the repairs needed, and results of testing for stability and safety.

Q: Are there alternative routes available?

A: The local government is working with neighboring towns to find alternative routes and public transportation options, such as additional buses that travel between the town center and the beach.

Q: Is the closure affecting local businesses?

A: Yes, the closure has affected businesses along the road. Some shops and restaurants depend heavily on foot traffic and passing motorists, which has been disrupted since the closure of the road. The local government is working with business owners to offer support and assistance during this challenging time.

In conclusion, the closure of Burgemeester Schalijlaan is a safety measure taken by the local authorities to address the potential risks posed by the sinkhole. While it has caused some inconvenience to commuters and businesses, efforts are being made to repair the road and get it reopened as soon as possible. The local government is also providing support and assistance to those affected by the closure. It is essential to ensure safety on the road before the Burgemeester Schalijlaan can be reopened.

burgemeester schalijlaan 28 capelle aan den ijssel

Burgemeester Schalijlaan 28 is een populaire woonlocatie in Capelle aan den Ijssel in Nederland. Deze locatie heeft een levendige omgeving en biedt bewoners een perfecte balans tussen natuurlijke schoonheid en een stedelijke levensstijl.

De straat Burgemeester Schalijlaan en de aangrenzende wijken hebben zich ontwikkeld tot een gewilde plek voor wonen en werken. Het gebied is geschikt voor jonge gezinnen, alleenstaanden en senioren die op zoek zijn naar een plek om te wonen die dicht bij de stad ligt, maar nog steeds een ruimtelijk gevoel geeft.

De huizen in Burgemeester Schalijlaan 28 zijn zeer aantrekkelijk. Het is een rustige plek met een goede sfeer en vriendelijke buren. Het huis is ruim en biedt voldoende ruimte voor een groot gezin. Ook is er een ruime tuin waar kinderen veilig kunnen spelen en volwassenen kunnen relaxen.

De wijk Burgemeester Schalijlaan 28 heeft ook verschillende voorzieningen. Er zijn verschillende supermarkten in de omgeving, een bibliotheek en diverse eetgelegenheden om uit te kiezen. Er zijn ook veel nabijgelegen scholen, parken en sportfaciliteiten die allemaal gemakkelijk bereikbaar zijn.

De omgeving rond Burgemeester Schalijlaan 28 is zeer groen en pittoresk. Het gebied is omgeven door water en grasvelden en is de perfecte plek om te fietsen of te wandelen. Er zijn verschillende fietspaden en wandelingen die u kunt nemen om te genieten van de natuurlijke schoonheid. Dit maakt de plaats ook een perfecte plek voor hondenliefhebbers, omdat er verschillende groene gebieden zijn waar honden vrij kunnen rondlopen.

Burgemeester Schalijlaan 28 is goed verbonden met de rest van Capelle aan den IJssel en Rotterdam. Het openbaar vervoer is gemakkelijk toegankelijk en er zijn verschillende bussen die door de wijk rijden. Er is ook een metrostation in de buurt, dus de reis naar Rotterdam duurt slechts een paar minuten.

FAQs

1. Is een woning in Burgemeester Schalijlaan 28 geschikt voor gezinnen met kinderen ?

Ja, Burgemeester Schalijlaan 28 is een perfecte locatie voor gezinnen met kinderen. Het gebied heeft een rustige omgeving en er zijn voldoende scholen en speelplaatsen in de buurt.

2. Wat zijn de prijzen van woningen in Burgemeester Schalijlaan 28 ?

De prijzen voor woningen in Burgemeester Schalijlaan 28 variëren afhankelijk van het type woning en het aantal kamers. Over het algemeen zijn de huizen hier betaalbaar en niet te duur in vergelijking met andere vergelijkbare locaties.

3. Hoe bereikbaar is Burgemeester Schalijlaan 28 met het openbaar vervoer ?

Burgemeester Schalijlaan 28 is goed verbonden met het openbaar vervoer, er rijden meerdere bussen door de wijk en er is ook een metrostation in de buurt. De reis naar Rotterdam duurt slechts enkele minuten.

4. Is er voldoende parkeergelegenheid in Burgemeester Schalijlaan 28 ?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid in Burgemeester Schalijlaan 28. Het is echter raadzaam om een parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente, zodat u altijd verzekerd bent van een parkeerplek.

5. Zijn er veel groene gebieden in Burgemeester Schalijlaan 28 ?

Ja, Burgemeester Schalijlaan 28 is omgeven door groene gebieden en water. Er zijn verschillende wandelingen, fietspaden en parken in de buurt die perfect zijn voor gezinnen met kinderen en hondenliefhebbers.

6. Is er genoeg keuze aan winkels in Burgemeester Schalijlaan 28 ?

Ja, er zijn verschillende supermarkten en winkelcentra in de omgeving. Ook zijn er diverse restaurants en eetgelegenheden waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

7. Is de omgeving van Burgemeester Schalijlaan 28 veilig ?

Ja, Burgemeester Schalijlaan 28 is een veilige wijk om te wonen. Er is weinig sprake van criminaliteit en de bewoners zijn over het algemeen vriendelijk en behulpzaam.

In conclusie is Burgemeester Schalijlaan 28 een aantrekkelijke locatie om te wonen met een groot aantal voordelen voor bewoners. Van de rustige omgeving en groene ruimtes tot de goede verbinding met het openbaar vervoer en de nabijheid van winkels en restaurants, dit is een plek waar bewoners kunnen genieten van alles wat deze plaats te bieden heeft. Met zijn levendige sfeer en vriendelijke gemeenschap is deze locatie dan ook een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een gezellige plek om te wonen.

schollevaar capelle aan den ijssel

Schollevaar is een woonwijk in Capelle aan den IJssel, gelegen in de provincie Zuid-Holland in Nederland. Het staat bekend als een comfortabele en gezellige buurt, omgeven door veel groen. Schollevaar heeft een zeer gunstige geografische ligging en het beschikt over een brede waaier aan faciliteiten om aan de behoeften van de bewoners tegemoet te komen.

De woonwijk Schollevaar

Schollevaar bestaat voornamelijk uit laagbouw, bestaande uit eengezinswoningen en appartementencomplexen. De meeste huizen in de wijk zijn gebouwd in de jaren ’70 en ’80, maar er zijn ook hedendaagse woningen beschikbaar. De wijk heeft een zeer wenselijke omgeving, omgeven door veel groen. De wijk beschikt tevens over voldoende openbare parkeerplaatsen en de infrastructuur is goed onderhouden.

In Schollevaar liggen er veel basisscholen en middelbare scholen, zodat de kinderen van de buurt hier hun volledige onderwijscarrière kunnen doorlopen. Er zijn ook verschillende kinderdagverblijven en crèches, indien men nood heeft aan kinderopvang.

Vrije tijd en recreatie

Schollevaar is omgeven door groen, bos en water en heeft talloze groene ruimtes en parken voor recreatie. De Kinderboerijderij Schollevaar is een populair plekje voor zowel kinderen als volwassenen. Op deze kinderboerderij vinden de kinderen de kans om verschillende diersoorten te zien en te verzorgen. De kinderboerderij is in de zomermaanden open en men kan er terecht voor een hapje en een drankje.

Ook het Schollebos, gelegen aan de rand van Schollevaar, is een geweldige groene oase waar men terecht kan voor een kostbare tijd samen en voor een heerlijke wandeling. Het groene park bevat wandelpaden, speeltoestellen en de mogelijkheid om een bootje te huren en over het water te varen.

Voor boodschappen en shops is het winkelcentrum ‘De Scholver’ zeer gerespecteerd in de buurt. Dit winkelcentrum biedt een groot scala aan winkels, restaurants en diensten, alsmede bioscopen en een theater, opticiens en kapperszaken, boekenwinkels en gezondheidszaken.

De bereikbaarheid van Schollevaar

Schollevaar ligt in de buurt van Rotterdam en ligt vlakbij de snelweg A20, hij is hier gemakkelijk te bereiken met de auto. Er zijn ook verscheidene buslijnen die door de wijk heen lopen en naar de nabijgelegen dorpen leiden. Het openbaar vervoer in de buurt is goed verzorgd en men kan zeer eenvoudig naar andere steden reizen.

De FAQ’s

1. Wat is de gemiddelde huurprijs van een huis in Schollevaar?

Zoals met veel huurprijzen van huizen, worden ze beïnvloed door verschillende factoren. Het is daarom moeilijk om een vaste huurprijs te noemen van een huis in Schollevaar. Gemiddeld daarentegen kan men uitgaan van een huurprijs van € 1.100,- tot € 1.500,- per maand.

2. Zijn er huurwoningen beschikbaar in Schollevaar?

Ja. In Schollevaar zijn er wel degelijk huurwoningen beschikbaar, maar men moet er snel bij zijn, aangezien ze zeer in trek zijn.

3. Hoe kan ik een huurwoning in Schollevaar vinden?

Om een huurwoning te vinden in Schollevaar kan men contact opnemen met een vastgoedkantoor, de websites zoals Pararius, Funda en andere online huizenzoeken diensten benutten of zelfs op de lokale krantenadvertenties kijken.

4. Wat zijn de scholen die in Schollevaar beschikbaar zijn?

Er zijn verschillende scholen beschikbaar in Schollevaar. Dit omvat de basisscholen zoals CBS Fascinatio en OBS West, middelbare scholen zoals het Comenius College, evenals speciale onderwijsscholen zoals Theo Thijssen. Er zijn ook verschillende kinderdagverblijven en crèches, als men nood heeft aan kinderopvang.

5. Wat zijn de vrijetijdsactiviteiten in Schollevaar?

Schollevaar is omgeven door groen, bos en wateren en heeft talloze groene ruimtes en parken voor recreatie. De Kinderboerijderij Schollevaar en het Schollebos bieden vele dagactiviteiten. Het winkelcentrum ‘De Scholver’ biedt een ruime selectie van winkels, restaurants en diensten, alsmede bioscopen en theaters, opticiens en kapperszaken, boekenwinkels en gezondheidszaken.

Conclusie

Schollevaar is een geweldige woonwijk die aan alle behoeften van de bewoners tegemoetkomt. De omgeving is goed onderhouden en biedt vele groene ruimtes, parken en recreatiemogelijkheden. Schollevaar heeft het allemaal – of het nu om winkels, scholen of openbaar vervoer gaat – en de bereikbaarheid is eenvoudig met zowel de auto als het openbaar vervoer. In Schollevaar kan iedereen het wel naar zijn zin hebben.

Images related to the topic burg schalijlaan 2 capelle a d ijssel

Hulpdiensten onderweg zeer grote brand Burgemeester Schalijlaan #Capelle aan den IJssel
Hulpdiensten onderweg zeer grote brand Burgemeester Schalijlaan #Capelle aan den IJssel

Article link: burg schalijlaan 2 capelle a d ijssel.

Learn more about the topic burg schalijlaan 2 capelle a d ijssel.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận