Burg van Engelenweg IJsselmuiden: Ontdek de Verborgen Schatten van dit Gezellige Dorp

  • 12/05/2023

burg van engelenweg ijsselmuiden

IJsselmuiden is een pittoresk dorp in de provincie Overijssel, in het oosten van Nederland. Een van de meest herkenbare locaties in deze stad is de Burg van Engelenweg, die door de buurt slingert en een aantal mooie huizen en villa’s huisvest. In dit artikel zullen we een kijkje nemen bij de belangrijkste kenmerken van de Burg van Engelenweg en waarom deze locatie zo belangrijk is voor het dorp.

Wat is de Burg van Engelenweg in IJsselmuiden?

De Burg van Engelenweg is een straat die door IJsselmuiden loopt en zijn naam ontleent aan de voormalige burgemeester van de stad. Het is een vrij lange straat die vele kleine zijwegen en straten heeft die erop uitkomen. Het is een populaire locatie voor mensen die op zoek zijn naar een prachtig huis op een schilderachtige en rustige locatie.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Burg van Engelenweg in IJsselmuiden?

De Burg van Engelenweg is bekend om zijn mooie huizen, villa’s, en prachtige landschap dat zich strekt langs de straat. De huizen op deze locatie zijn vrij groot en bieden luxueuze interieurs en exterieurs, evenals een prachtig uitzicht op het omliggende landschap. Sommige wegen die in de Burg van Engelenweg uitkomen, zijn ook bekend om hun prachtige huizen en landschap. Bijvoorbeeld Burgemeester van Engelenweg 67 IJsselmuiden.

Waarom is de Burg van Engelenweg in IJsselmuiden belangrijk?

De Burg van Engelenweg speelt een belangrijke rol in de geschiedenis en cultuur van IJsselmuiden. Het heeft vele jaren gefunctioneerd als een populaire locatie voor mensen die op zoek zijn naar een prachtig huis op een rustige en pittoreske locatie. Het biedt ook een gemakkelijke toegang tot verschillende nabijgelegen bezienswaardigheden, zoals het Ketelmeer en de Hanzestad Kampen. Daarnaast is het een geweldige plek om te genieten van de natuur en het landschap en een heerlijke wandeling te maken door het groen.

Wat zijn de beste manieren om te genieten van de Burg van Engelenweg in IJsselmuiden?

Een van de beste manieren om te genieten van de Burg van Engelenweg is een wandeling maken langs de straat en de omliggende gebieden. Er zijn er veel mooie huizen die zijn gebouwd op deze locatie, dus het is een geweldige manier om te genieten van de architectuur en de landschappelijke schoonheid van de omgeving. Als je op zoek bent naar een rustigere route, kun je in plaats daarvan over de nabijgelegen fietspaden fietsen en genieten van het groen dat het gebied omringt.

Wat zijn de nabijgelegen bezienswaardigheden van de Burg van Engelenweg in IJsselmuiden?

Er zijn veel verschillende bezienswaardigheden en attracties in de buurt van de Burg van Engelenweg. Een van de populaire bestemmingen is het Ketelmeer, een enorm meer dat zich uitstrekt over de provincies Flevoland en Overijssel. Het biedt veel verschillende watersportactiviteiten, zoals zwemmen, varen, kitesurfen, suppen en windsurfen.

Een andere nabijgelegen attractie is de Hanzestad Kampen, die zich op slechts enkele minuten afstand van de Burg van Engelenweg bevindt. Reis terug in de tijd met een bezoek aan de gotische St. Nicolaaskerk, pak een rondleiding door de stad of ontdek de vele winkels, cafés en restaurants die de stad te bieden heeft.

Hoe kom je bij de Burg van Engelenweg in IJsselmuiden?

De Burg van Engelenweg is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Als je vanuit Zwolle komt, dan neem je de N50 in de richting van Kampen en vervolgens de afslag naar IJsselmuiden. Vanuit hier volg je de borden naar de Burg van Engelenweg.

Als je geen auto hebt, is er ook openbaar vervoer beschikbaar. Zo kun je de trein nemen naar station Kampen Zuid en hier vervolgens overstappen op een bus die naar IJsselmuiden rijdt.

Als je van plan bent om te verhuizen naar de Burg van Engelenweg of een van de nabijgelegen straten, dan zijn er verschillende woningen beschikbaar op Funda. Een aantal van de adressen waar huizen te koop worden aangeboden zijn Burgemeester van Engelenweg 122 IJsselmuiden, Burgemeester van Engelenweg 34 IJsselmuiden, Funda Karthuizerlaan IJsselmuiden, Burgemeester van Engelenweg 30, IJsselmuiden, Funda Gentiaan IJsselmuiden en Funda Plasweg IJsselmuiden.

De Funda IJsselmuiden helpt geïnteresseerden bij het vinden van hun droomhuis op deze locatie. Hier kun je alle details vinden over huizen die beschikbaar zijn voor verkoop of huur in de buurt van de Burg van Engelenweg. Of je nu op zoek bent naar een groot herenhuis of een comfortabel appartement, je kunt er zeker van zijn dat Funda je daarbij helpt.

Conclusie

De Burg van Engelenweg is een prachtige locatie in IJsselmuiden en een van de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad. Het biedt een rustige omgeving, een prachtig landschap en vele mooie huizen om van te genieten. Bovendien biedt de Burg van Engelenweg gemakkelijke toegang tot een aantal nabijgelegen attracties en is het een geweldige plek om te genieten van de natuur en het buitenleven. Of je nu op zoek bent naar een nieuw huis of gewoon een wandeling wilt maken langs de pittoreske route, de Burg van Engelenweg is een must-see locatie voor iedereen die IJsselmuiden bezoekt of er gaat wonen.

Keywords searched by users: burg van engelenweg ijsselmuiden funda ijsselmuiden, burgemeester van engelenweg 67 ijsselmuiden, burgemeester van engelenweg 122 ijsselmuiden, burgemeester van engelenweg 34 ijsselmuiden, funda karthuizerlaan ijsselmuiden, burgemeester van engelenweg 30, ijsselmuiden, funda gentiaan ijsselmuiden, funda plasweg ijsselmuiden

Categories: Top 23 burg van engelenweg ijsselmuiden

Dronebeelden Burgemeester van Engelenweg 90, IJsselmuiden

See more here: vietty.com

funda ijsselmuiden

Funda IJsselmuiden: Een Overzicht

Funda is een Nederlands online vastgoedplatform waarop makelaars en particulieren hun huizen te koop en te huur kunnen aanbieden. Het is een van de grootste vastgoedportalen in Nederland en trekt duizenden bezoekers per dag. Funda IJsselmuiden is een specifieke afdeling van funda die zich richt op vastgoed in de gemeente IJsselmuiden.

In dit artikel zullen we een overzicht van Funda IJsselmuiden geven, inclusief informatie over vastgoed in de gemeente, hoe Funda IJsselmuiden werkt, en enkele veelgestelde vragen beantwoorden.

Vastgoed in IJsselmuiden

IJsselmuiden is een kleine gemeente in de provincie Overijssel, met een bevolking van ongeveer 17.000 mensen. Het is gelegen aan de IJssel, een belangrijke waterweg in Nederland, en wordt omringd door groene velden en weilanden. IJsselmuiden ligt op korte afstand van Kampen, een grotere stad met een rijke geschiedenis en cultureel erfgoed.

Het vastgoed in IJsselmuiden varieert van rijtjeshuizen en vrijstaande huizen tot appartementen en bedrijfspanden. De prijzen verschillen per type vastgoed en locatie. Over het algemeen zijn de huizenprijzen in IJsselmuiden redelijk, hoewel sommige delen van de stad duurder zijn dan andere.

Hoe Funda IJsselmuiden werkt

Funda IJsselmuiden werkt op dezelfde manier als het algemene Funda-platform. Makelaars en particulieren kunnen hun vastgoed op Funda IJsselmuiden adverteren om potentiële kopers en huurders te bereiken. Mensen die op zoek zijn naar vastgoed in IJsselmuiden kunnen het platform doorzoeken om beschikbare vastgoedadvertenties te vinden.

Funda IJsselmuiden biedt verschillende zoekfuncties om het zoeken naar vastgoed gemakkelijker te maken. Men kan zoeken op basis van locatie, prijs, aantal kamers, type vastgoed, en meer. Het platform biedt ook verschillende filters om de zoekresultaten verder te verfijnen.

Wanneer gebruikers een vastgoedadvertentie op Funda IJsselmuiden vinden die hen interesseert, kunnen ze contact opnemen met de adverteerder om meer informatie te ontvangen of een bezichtiging te regelen. Het is belangrijk op te merken dat Funda geen partij is bij de transactie tussen koper en verkoper of huurder en verhuurder; Funda is alleen een advertentieplatform.

Veelgestelde vragen over Funda IJsselmuiden

1. Hoe kan ik mijn vastgoed op Funda IJsselmuiden adverteren?

Om vastgoed op Funda IJsselmuiden te adverteren, moet men een account aanmaken op het algemene Funda-platform en de relevante informatie verstrekken over het vastgoed dat men wil adverteren. Dit omvat prijs, adres, aantal kamers, foto’s en meer.

2. Zijn de prijzen op Funda IJsselmuiden onderhandelbaar?

De prijzen op Funda IJsselmuiden zijn over het algemeen niet onderhandelbaar, hoewel sommige verkopers open kunnen staan voor onderhandelingen. Men kan contact opnemen met de verkoper of verhuurder om te zien of er ruimte is voor onderhandeling.

3. Is het mogelijk om een vastgoedadvertentie op Funda IJsselmuiden te laten verwijderen?

Ja, het is mogelijk om een vastgoedadvertentie op Funda IJsselmuiden te laten verwijderen. Men kan contact opnemen met Funda om een verzoek in te dienen om de advertentie te verwijderen.

4. Kan ik vastgoed op Funda IJsselmuiden vinden dat te huur is in plaats van te koop?

Ja, Funda IJsselmuiden biedt de mogelijkheid om vastgoedadvertenties te vinden die te huur zijn in plaats van te koop. Men kan de zoekfilters gebruiken om naar beschikbare huuradvertenties te zoeken.

5. Kan ik vastgoed op Funda IJsselmuiden vinden dat ongemeubileerd is?

Ja, Funda IJsselmuiden biedt de mogelijkheid om vastgoedadvertenties te vinden die ongemeubileerd zijn, hoewel niet alle adverteerders deze informatie in hun advertenties vermelden. Men kan contact opnemen met de adverteerder om te zien of het vastgoed gemeubileerd is of niet.

Conclusie

Funda IJsselmuiden is een handig platform voor iedereen die vastgoed in deze gemeente zoekt. Het biedt een breed scala aan vastgoedadvertenties voor verschillende soorten vastgoed en prijzen. Potentiële kopers en huurders kunnen Funda IJsselmuiden gebruiken om gemakkelijk vastgoedadvertenties te vinden die aan hun eisen voldoen. Door de veelgestelde vragen te raadplegen en de relevante informatie te verstrekken, kunnen gebruikers het meeste uit het platform halen.

burgemeester van engelenweg 67 ijsselmuiden

Burgemeester van Engelenweg 67 is een adres dat zich bevindt in de Nederlandse stad Ijsselmuiden. Het is een straatnaam die veel mensen in Ijsselmuiden kennen en waarvan velen denken dat het een van de belangrijke straten van de stad is. Het feit dat dit adres alom bekend is, komt doordat het zich bevindt in een woonwijk die bekendstaat vanwege zijn rustige sfeer, schone omgeving en vriendelijke buren. In dit artikel zullen we deze straat samen met andere belangrijke details bespreken.

De locatie van Burgemeester van Engelenweg 67

Burgemeester van Engelenweg 67, zoals de naam al doet vermoeden, ligt in het hart van Ijsselmuiden. Ijsselmuiden is een kleine stad naast de rivier de IJssel en behoort tot de gemeente Kampen in Overijssel. De stadsstraat genaamd Burgemeester van Engelenweg begint vanaf de kruising met de Tuindersweg en loopt recht naar het oosten.

De buurt rond Burgemeester van Engelenweg 67

De buurt rond Burgemeester van Engelenweg 67 heeft een uitstekende reputatie binnen de regio van Ijsselmuiden. Het is een van de meest gewilde gebieden waar mensen wonen, omdat het een rustige plek is die ook dicht bij de stad ligt. De omgeving heeft de perfecte balans tussen een rustige en schone sfeer en de nabijheid van vele voorzieningen. In de omgeving zijn twee supermarkten te vinden, een ziekenhuis, een treinstation en verschillende winkelcentra en eetgelegenheden.

De huizen in de buurt van Burgemeester van Engelenweg 67 worden gekenmerkt door hun stijlvolle architectuur en hoge kwaliteit. De meeste huizen zijn onlangs gerenoveerd of gebouwd en zijn voorzien van moderne gemakken en technologie. Overwegend zijn het middelgrote tot grote huizen, geschikt voor gezinnen van alle maten. De buren in de buurt van Burgemeester van Engelenweg 67 staan bekend om hun vriendelijke en behulpzame manier van leven.

FAQs

Wat maakt Burgemeester van Engelenweg 67 zo speciaal?

Burgemeester van Engelenweg 67 is een van de meest gewilde adressen in de regio Ijsselmuiden. Het is een rustige plek die ook dicht bij de stad ligt. Het is een gebied met de perfecte balans tussen een rustige en schone sfeer en de nabijheid van vele voorzieningen. Bovendien hebben de huizen in de buurt van Burgemeester van Engelenweg 67 stijlvolle architectuur en moderne faciliteiten.

Wat zijn enkele van de nabijgelegen voorzieningen?

De buurt rond Burgemeester van Engelenweg 67 heeft een breed scala aan voorzieningen voor de bewoners. Twee supermarkten, een ziekenhuis, een treinstation, een winkelcentrum en meerdere eetgelegenheden bevinden zich in de buurt van deze wijk. Het is ook dicht bij andere belangrijke gebieden, zoals de stad Kampen en de stad Zwolle.

Hoe is het leven in de buurt van Burgemeester van Engelenweg 67?

Burgemeester van Engelenweg 67 ligt in een van de meest wenselijke gebieden van Ijsselmuiden, en de buurt biedt dan ook een goede levensstandaard. Het is een rustige plek met vriendelijke buren en een schone en mooie omgeving. Het is een uitstekende plek om te wonen voor gezinnen van alle maten. Bovendien maken de nabijgelegen voorzieningen het dagelijkse leven gemakkelijk en comfortabel.

Zijn er scholen in de buurt van Burgemeester van Engelenweg 67?

Burgemeester van Engelenweg 67 ligt in de buurt van verschillende scholen, zowel basisscholen als middelbare scholen. Kinderen in de buurt hoeven dus niet ver te reizen voor hun onderwijs. Bovendien staan deze scholen bekend om hun hoge onderwijsstandaarden en kwaliteit.

Wat zijn de prijzen van huizen in deze buurt?

De buurt rond Burgemeester van Engelenweg 67 is een van de meest gewilde gebieden in Ijsselmuiden, en de prijzen van de huizen weerspiegelen dit. De prijzen variëren van €300.000 tot €700.000, afhankelijk van de grootte, leeftijd en kwaliteit van het huis. Over het algemeen is dit geen budget-vriendelijke buurt, maar de investering kan op de lange termijn zeer winstgevend zijn.

Conclusie

Burgemeester van Engelenweg 67 in Ijsselmuiden is een adres dat bekend is bij veel mensen in de regio vanwege zijn reputatie als een van de meest gewilde gebieden om te wonen vanwege de perfecte balans tussen rustige en schone sfeer en nabijheid van voorzieningen. Het is een plek waar veel mensen van dromen om te wonen. Met meerdere eetgelegenheden en winkelcentra, supermarkten en andere voorzieningen in de buurt, is het een uitstekende plek om te wonen voor mensen van alle leeftijden. Bovendien staan de huizen rond deze buurt bekend om hun stijlvolle architectuur en moderne gemakken. De buurt van Burgemeester van Engelenweg 67 wordt gezien als een goede investering omdat het op de lange termijn winstgevend kan zijn. Met de nabijheid van scholen van goede kwaliteit en de vriendelijke en behulpzame buren, kan het leven in deze buurt gemakkelijk en comfortabel zijn.

burgemeester van engelenweg 122 ijsselmuiden

De Burgemeester van Engelenweg 122 in Ijsselmuiden is een pand gelegen in het oosten van Nederland. Dit adres is een belangrijke locatie voor inwoners van Ijsselmuiden en de omliggende regio’s van Zwolle, Kampen en de Veluwe. Het pand bevindt zich in een gebied dat zich kenmerkt door zijn rust en groene omgeving. Het is een van de meest populaire locaties in de regio en trekt een breed scala aan mensen aan vanwege zijn centrale locatie en historische betekenis.

De buurt rond de Burgemeester van Engelenweg is een gezellige en vriendelijke buurt waar je veel mensen uit de buurt kunt zien die zich verplaatsen naar de lokale parken en gemeenschapscentra. Dit gebied is goed verbonden met nabijgelegen plaatsen en wordt vaak gebruikt als een doorvoerroute voor mensen die zich verplaatsen van en naar nabijgelegen steden. De aanwezigheid van openbaar vervoer zoals bussen en treinstations maakt het nog gemakkelijker om van en naar de Burgemeester van Engelenweg te reizen.

Het pand zelf is een van de meest kenmerkende eigenschappen van de buurt. Het is een prachtig gebouw met veel geschiedenis en karakter. Het werd gebouwd in de jaren ’20 van de vorige eeuw en heeft sindsdien vele renovaties ondergaan om zijn huidige vorm te krijgen. Het pand is gelegen op een groot perceel en heeft een grote tuin aan de achterkant die zorgt voor veel privacy en rust voor haar bewoners. Het is een pand dat vele generaties heeft gezien en wordt beschouwd als een van de belangrijkste historische structuren in de omgeving.

De Burgemeester van Engelenweg is een woonpand en er wonen meerdere gezinnen. Het pand heeft vele kamers en is ontworpen om comfortabel te zijn voor meerdere huishoudens. Het biedt verschillende faciliteiten zoals een ruime tuin, een parkeerplaats en toegang voor mindervaliden. Het pand is ook goed beschermd en beschikt over de benodigde veiligheidsvoorzieningen, zoals beveiligingscamera’s en alarmsystemen, om de veiligheid van de bewoners te garanderen.

FAQs:

– Wat is de historische betekenis van de Burgemeester van Engelenweg 122?

Het pand werd gebouwd in de jaren ’20 van de vorige eeuw en heeft een belangrijke historische betekenis in de omgeving. Het is een van de weinige historische gebouwen die zijn overgebleven en daarom is het van groot belang voor de lokale gemeenschap.

– Hoe is de buurt rond de Burgemeester van Engelenweg?

Het is een gezellige en vriendelijke buurt waar mensen zich veilig en op hun gemak voelen. Er zijn veel groene gebieden en parken in de buurt, wat zorgt voor een ontspannen sfeer. Het pand bevindt zich ook dicht bij openbaar vervoer, wat handig is voor mensen die zich snel willen verplaatsen.

– Wat zijn de faciliteiten in de Burgemeester van Engelenweg 122?

Het pand heeft meerdere kamers en biedt verschillende faciliteiten zoals een ruime tuin, een parkeerplaats, toegang voor mindervaliden en veiligheidsvoorzieningen zoals beveiligingscamera’s en alarmsystemen.

– Hoe is de omgeving rond de Burgemeester van Engelenweg?

Het pand is gelegen in een rustige omgeving en biedt veel rust en privacy voor de bewoners. Er zijn ook enkele lokale voorzieningen, zoals supermarkten en winkels, die op loopafstand te bereiken zijn.

– Wie zijn de bewoners van de Burgemeester van Engelenweg?

Het pand is ontworpen om comfortabel te zijn voor meerdere huishoudens, dus er wonen meerdere gezinnen. De bewoners zijn voornamelijk lokale inwoners die al jaren in de buurt wonen.

– Hoe kan ik contact opnemen met de eigenaar van de Burgemeester van Engelenweg?

Als u geïnteresseerd bent in het pand of in contact wilt komen met de eigenaar, kunt u proberen de eigenaar te zoeken via een vastgoedmakelaar die het pand te koop aanbiedt. Als alternatief kunt u proberen om contact op te nemen met de gemeente Ijsselmuiden om meer informatie over het pand te verkrijgen.

– Is de Burgemeester van Engelenweg toegankelijk voor mindervaliden?

Ja, het pand is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van mensen met een handicap en beschikt over toegang voor mindervaliden.

– Kan ik parkeren bij de Burgemeester van Engelenweg?

Ja, het pand beschikt over een parkeerplaats die beschikbaar is voor de bewoners. Gasten die op bezoek komen, kunnen ook gebruikmaken van de parkeerplaats indien beschikbaar.

In conclusie is de Burgemeester van Engelenweg 122 een historisch pand met veel karakter en geschiedenis. Het is een belangrijke locatie in de regio en trekt veel mensen aan. De buurt rond het pand is gezellig en vriendelijk en biedt veel groene ruimtes en parken. Het pand zelf is ontworpen om comfortabel te zijn voor meerdere gezinnen en biedt verschillende faciliteiten, zoals een ruime tuin, parkeerplaats en toegang voor mindervaliden. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het pand, kunt u contact opnemen met een vastgoedmakelaar of de gemeente Ijsselmuiden voor meer informatie.

Images related to the topic burg van engelenweg ijsselmuiden

Dronebeelden Burgemeester van Engelenweg 90, IJsselmuiden
Dronebeelden Burgemeester van Engelenweg 90, IJsselmuiden

Article link: burg van engelenweg ijsselmuiden.

Learn more about the topic burg van engelenweg ijsselmuiden.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận