Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom: Dé Winkelstraat van Brabant! Klik nu voor de beste aanbiedingen.

  • 12/05/2023

burg van hasseltstraat bergen op zoom

Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom is een straat in de Nederlandse stad Bergen op Zoom. De straat is vernoemd naar de burgemeester van Bergen op Zoom, Pieter van Hasselt. De geschiedenis van de straat gaat terug tot de 17e eeuw, toen het nog een smal pad was tussen de stadsmuur en de hofsteden buiten de vesting.

In de loop van de tijd is Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom uitgegroeid tot een belangrijke straat in de stad. De straat ligt in het centrum van Bergen op Zoom en is daarom een populaire woonlocatie. In de buurt van de straat zijn verschillende voorzieningen te vinden, zoals scholen, winkels en horeca.

Voorzieningen in de buurt van Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom

In de buurt van Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom zijn verschillende voorzieningen te vinden. Zo zijn er diverse supermarkten te vinden, waaronder Jumbo Bergen op Zoom en Supermarkt Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom. Ook zijn er verschillende winkels en horecagelegenheden in de buurt van de straat te vinden.

Scholen en onderwijsinstellingen in de buurt van Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom

In de buurt van Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom zijn verschillende scholen en onderwijsinstellingen te vinden. Zo zijn er verschillende basisscholen in de buurt te vinden, waaronder De Krabbenkooi en De Kreek. Ook zijn er verschillende middelbare scholen in de buurt, zoals het Mollerlyceum en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

Bereikbaarheid en mobiliteit vanuit Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom

Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. De straat ligt vlakbij de snelweg A58 en er zijn verschillende parkeerplaatsen in de buurt te vinden. Ook zijn er verschillende bushaltes in de buurt te vinden, waarmee je gemakkelijk naar andere delen van de stad kunt reizen.

Veiligheid en criminaliteit in Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom

Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom is over het algemeen een veilige straat. Er zijn geen grote veiligheidsproblemen in de buurt bekend. Wel is het altijd belangrijk om alert te zijn en je aan de veiligheidsregels te houden. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om je fiets altijd goed op slot te zetten.

Winkels en horeca in de omgeving van Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom

In de omgeving van Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom zijn veel winkels en horeca te vinden. Zo zijn er verschillende supermarkten te vinden, waaronder Jumbo Bergen op Zoom en Supermarkt Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom. Ook zijn er verschillende winkels en restaurants in de buurt te vinden, zoals de Schuur Huren Bergen op Zoom en Van Katoen.

De demografische samenstelling van Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom

Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom is een divers gebied, met verschillende leeftijdsgroepen en culturen. De meeste bewoners van de straat zijn tussen de 30 en 50 jaar oud, maar er zijn ook gezinnen met kinderen en senioren te vinden.

De huizenprijzen in Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom

De huizenprijzen in Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom zijn over het algemeen hoger dan in andere delen van de stad. Dit komt doordat de straat in het centrum van Bergen op Zoom ligt en daardoor een gewilde locatie is om te wonen. Op Funda Business Bergen op Zoom en Funda Bergen op Zoom kun je meer informatie vinden over de huizenprijzen in het gebied.

FAQs:

1. Wat is de geschiedenis van Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom?

Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Bergen op Zoom, Pieter van Hasselt. De geschiedenis van de straat gaat terug tot de 17e eeuw, toen het nog een smal pad was tussen de stadsmuur en de hofsteden buiten de vesting.

2. Zijn er voorzieningen in de buurt van Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom?

Ja, in de buurt van Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom zijn verschillende voorzieningen te vinden. Zo zijn er supermarkten, winkels en horecagelegenheden in de buurt te vinden.

3. Welke scholen en onderwijsinstellingen zijn er in de buurt van Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom?

Er zijn verschillende scholen en onderwijsinstellingen in de buurt van Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom. Zo zijn er basisscholen en middelbare scholen in de buurt te vinden.

4. Hoe bereikbaar is Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom?

Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. De straat ligt vlakbij de snelweg en er zijn verschillende parkeerplaatsen in de buurt te vinden. Ook zijn er verschillende bushaltes in de buurt te vinden.

5. Is Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom een veilige straat?

Over het algemeen is Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom een veilige straat. Er zijn geen grote veiligheidsproblemen in de buurt bekend. Het is altijd belangrijk om alert te zijn en je aan de veiligheidsregels te houden. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om je fiets altijd goed op slot te zetten.

6. Hoe zit het met de huizenprijzen in Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom?

De huizenprijzen in Burg van Hasseltstraat Bergen op Zoom zijn over het algemeen hoger dan in andere delen van de stad. Dit komt doordat de straat in het centrum van Bergen op Zoom ligt en daardoor een gewilde locatie is om te wonen. Op Funda Business Bergen op Zoom en Funda Bergen op Zoom kun je meer informatie vinden over de huizenprijzen in het gebied.

Keywords searched by users: burg van hasseltstraat bergen op zoom burgemeester van hasseltstraat 7 bergen op zoom, funda business bergen op zoom, retouren burgemeester van hasseltstraat 7 bergen op zoom, funda bergen op zoom, burgemeester van hasseltstraat 64 bergen op zoom, jumbo bergen op zoom, schuur huren bergen op zoom, burgemeester van hasseltstraat bergen op zoom supermarkt

Categories: Top 60 burg van hasseltstraat bergen op zoom

Veel rook bij middelbrand Jumbo Supermarkt Burgemeester van Hasseltstraat Bergen op Zoom

See more here: vietty.com

burgemeester van hasseltstraat 7 bergen op zoom

De Burgemeester van Hasseltstraat 7 is een straat in Bergen op Zoom, een stad in het westen van Nederland. Het is gelegen in het centrum van de stad en is een populaire bestemming voor zowel toeristen als de lokale bevolking van Bergen op Zoom.

Geschiedenis

De Burgemeester van Hasseltstraat 7 heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. De straat was oorspronkelijk een belangrijke handelsroute tussen de steden Brugge en Antwerpen. Tijdens de Tachtigjarige Oorlog werd Bergen op Zoom belegerd en de straat speelde een belangrijke rol in de verdediging van de stad.

In de 19e eeuw werd de straat het centrum van de textielindustrie in Bergen op Zoom. Veel historische gebouwen in de straat dateren uit deze tijd en zijn goed bewaard gebleven.

Vandaag de dag is de straat een populaire bestemming voor toeristen vanwege de historische gebouwen en de vele winkels en restaurants die er te vinden zijn.

Bouw van het pand

Het pand op Burgemeester van Hasseltstraat 7 is gebouwd in 1870 en behoort tot de historische gebouwen in de straat. Het pand werd oorspronkelijk gebruikt als een textielfabriek en later als een magazijn voor textielproducten.

Na de Tweede Wereldoorlog werd het pand omgebouwd tot appartementen en kantoren. Het pand werd volledig gerenoveerd in 2010 en is nu een van de meest iconische gebouwen in de straat.

Inrichting van het appartement

Het appartement in Burgemeester van Hasseltstraat 7 is gelegen op de bovenste verdieping van het pand en biedt een prachtig uitzicht op de stad en de omgeving. Het appartement is voorzien van moderne voorzieningen en biedt een comfortabele en stijlvolle leefomgeving.

De interieurontwerpers hebben gekozen voor een moderne inrichting met behoud van de authentieke kenmerken van het pand. Er zijn hoge plafonds, originele balken en grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een ruime woonkamer, een moderne keuken en een badkamer met bad en douche. Het biedt ook toegang tot een groot dakterras waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op de stad.

Bezienswaardigheden in de buurt van Burgemeester van Hasseltstraat 7

Er zijn veel bezienswaardigheden in de buurt van Burgemeester van Hasseltstraat 7 die het ontdekken waard zijn.

Het Markiezenhof

Het Markiezenhof is een prachtig historisch gebouw dat dateert uit de Middeleeuwen. Het was oorspronkelijk een paleis voor de Markiezen van Bergen op Zoom, maar tegenwoordig is het een museum dat de geschiedenis van de stad vertelt.

Het Stadhuis

Het Stadhuis van Bergen op Zoom is ook een prachtig historisch gebouw dat dateert uit de 15e eeuw. Het is een van de mooiste stadhuizen van Nederland en herbergt een aantal interessante tentoonstellingen.

De Gevangenpoort

De Gevangenpoort is een middeleeuwse stadspoort die diende als gevangenis in de 16e en 17e eeuw. Vandaag de dag is het een museum dat de geschiedenis van de stad vertelt.

Veelgestelde vragen over Burgemeester van Hasseltstraat 7

Wat zijn de openingstijden van Burgemeester van Hasseltstraat 7?

Burgemeester van Hasseltstraat 7 is een straat en heeft geen specifieke openingstijden. Winkels en restaurants in de straat hanteren wel openingstijden die kunnen variëren.

Is er parkeergelegenheid in de buurt van Burgemeester van Hasseltstraat 7?

Ja, er zijn verschillende parkeerplaatsen in de buurt van Burgemeester van Hasseltstraat 7. Er zijn ook parkeerplaatsen op straat, maar deze zijn vaak druk bezet.

Zijn er hotels in de buurt van Burgemeester van Hasseltstraat 7?

Ja, er zijn verschillende hotels in de buurt van Burgemeester van Hasseltstraat 7. Enkele suggesties zijn Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark, Tulip Inn Bergen op Zoom, en Hotel De Draak & Résidence Dagmara.

Is Burgemeester van Hasseltstraat 7 geschikt voor kinderen?

Ja, Burgemeester van Hasseltstraat 7 is geschikt voor gezinnen met kinderen. Er zijn verschillende kindvriendelijke restaurants en attracties in de buurt, zoals het Indoor Playground Ballorig en het Natuurpodium Brabantse Wal.

Conclusie

De Burgemeester van Hasseltstraat 7 is een historische straat in het centrum van Bergen op Zoom. Het pand op nummer 7 is volledig gerenoveerd en biedt een prachtig appartement met modern comfort en authentieke charme. Er is veel te doen en te zien in de buurt van Burgemeester van Hasseltstraat 7, waardoor het een ideale bestemming is voor zowel toeristen als de lokale bevolking van Bergen op Zoom.

funda business bergen op zoom

Funda Business Bergen op Zoom: Een Gids voor het vinden van een Bedrijfsruimte in deze bruisende stad

Als je op zoek bent naar een bedrijfsruimte in Bergen op Zoom, dan is Funda Business de plek die je moet bezoeken. Dit platform voor commerciële vastgoed biedt een uitgebreid aanbod van bedrijfspanden in Bergen op Zoom. Of het nu gaat om een kantoor, winkel, bedrijventerrein of magazijn, Funda Business heeft het allemaal. In deze gids leer je meer over Funda Business Bergen op Zoom en hoe je er gebruik van kunt maken om de ideale bedrijfsruimte te vinden.

Over Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is gelegen in de provincie Noord-Brabant en is een van de oudste steden van Nederland. De stad heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 13e eeuw. Het is een bruisende stad met een levendig centrum, tal van restaurants en cafés, uitgebreide winkelmogelijkheden en diverse culturele evenementen. Bergen op Zoom is strategisch gelegen aan de A4 en de A58, waardoor het goed bereikbaar is vanuit alle delen van Nederland. Daarnaast heeft de stad een treinstation waarmee je gemakkelijk diverse plaatsen in Nederland en België kunt bereiken.

Funda Business Bergen op Zoom

Funda Business Bergen op Zoom is de zakelijke variant van de bekende woningzoeksite Funda. Het platform biedt een uitgebreide selectie aan commerciële vastgoedobjecten in Bergen op Zoom. Het is een handige manier om snel en gemakkelijk beschikbare bedrijfsruimtes te vinden. Op de website kun je zoeken op locatie, grootte, prijs, type bedrijfsruimte en vele andere filters. De zoekresultaten geven een gedetailleerde beschrijving van elk object en tonen tevens foto’s en plattegronden.

Funda Business biedt verschillende soorten bedrijfsruimtes in Bergen op Zoom. Zo zijn er kantoren van verschillende groottes en op verschillende locaties beschikbaar. Er zijn ook winkelruimtes op verschillende plekken in de stad te vinden. Bedrijventerreinen met diverse grootte en faciliteiten zijn eveneens op Funda Business terug te vinden. Voor bedrijven die behoefte hebben aan opslagruimte, biedt Funda Business magazijnen in verschiedende groottes en locaties aan.

Hoe werkt Funda Business Bergen op Zoom

1. Start uw zoekopdracht: Begin uw zoekopdracht op Funda Business Bergen op Zoom door een zoekterm in te voeren. U kunt zoeken door de hele site en selecteren op basis van de locatie, het type woning en het aantal slaapkamers dat u nodig heeft.

2. Filter uw resultaten: Om uw zoekresultaten te verfijnen, kunt u verschillende filters gebruiken op basis van de type bedrijfsruimte, oppervlakte, prijs en nog veel meer.

3. Bekijk uw resultaten: Wanneer u filters gebruikt, veranderen de resultaten op de pagina en toont het specifiekere resultaten.

4. Bekijk de woningpagina: Klik op de bedrijfspand waarin u geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over de woning, zoals foto’s, kenmerken, de beschikbaarheid en mogelijke bezichtigingsdata.

5. Plan een bezichtiging: Als u geïnteresseerd bent in het bedrijfspand, kan een afspraak voor een bezichtiging worden gemaakt door de makelaar te contacten en een geschikte dag en tijdstip te plannen.

FAQs

1. Is Funda Business alleen voor particulieren?

Funda Business is bedoeld voor zakelijke en commerciële vastgoedobjecten. Het is niet bedoeld voor particulieren om woonruimte te vinden.

2. Moet ik makelaarskosten betalen als ik via Funda Business een bedrijfspand vind?

Ja, als u via Funda Business een bedrijfspand vindt, zijn er makelaarskosten verbonden aan de transactie. De hoogte van deze kosten kan verschillen per object en makelaar.

3. Kan ik een wachtrijmelding krijgen als een nieuw bedrijfspand beschikbaar komt?

Funda Business biedt momenteel geen wachtrijmeldingsservice aan. Echter, door je regelmatig aan te melden, kun je automatische updates ontvangen wanneer nieuwe objecten beschikbaar komen.

4. Kan ik bedrijfspanden die niet op Funda Business staan toch bekijken?

Funda Business biedt enkel commercieel vastgoed waarvan verkoop of verhuur via een makelaar verloopt. Indien u in het bezit ben van een bedrijfspand waarvoor geen makelaar wordt gebruikt, zult u deze niet op de Funda Business kunnen vinden.

Conclusie

Funda Business Bergen op Zoom is het ideale platform om snel en gemakkelijk beschikbare commercieel vastgoed te vinden in de bruisende stad Bergen op Zoom. Met een uitgebreide selectie van kantoren, winkelruimtes, bedrijventerreinen en magazijnen, biedt Funda Business elk type bedrijfsruimte dat u nodig heeft. Door gebruik te maken van de zoekfilters op de website en na het selecteren van de bedrijfsruimtes naar de site van de makelaar te gaan, wordt het vinden van de perfecte bedrijfsruimte in Bergen op Zoom zo eenvoudig mogelijk. Ben je een ondernemer en ben je op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte, ga dan direct naar Funda Business Bergen op Zoom.

retouren burgemeester van hasseltstraat 7 bergen op zoom

Retouren Burgemeester van Hasseltstraat 7 Bergen op Zoom

Retouren Burgemeester van Hasseltstraat 7 Bergen op Zoom is een magazijn met een groot assortiment aan verschillende producten. Het heeft zich gespecialiseerd in het verkopen van retourgoederen. De producten zijn afkomstig van grote bedrijven en zijn om verschillende redenen geretourneerd. Het kan zijn dat het product beschadigd is, een verkeerd product geleverd is, of dat er simpelweg teveel van besteld was. Retouren Burgemeester van Hasseltstraat 7 Bergen op Zoom is gevestigd in Bergen op Zoom, een gezellige stad in het westen van Noord-Brabant.

Het assortiment van Retouren Burgemeester van Hasseltstraat 7 Bergen op Zoom is zeer divers. Zo verkopen ze bijvoorbeeld elektronica, fietsen, kleding en speelgoed. Het leuke aan het assortiment is dat het steeds verandert. Er komen namelijk steeds nieuwe producten bij, omdat er continu nieuwe retourzendingen binnenkomen. Hierdoor is er altijd wel iets nieuws te vinden bij Retouren Burgemeester van Hasseltstraat 7 Bergen op Zoom.

Retouren Burgemeester van Hasseltstraat 7 Bergen op Zoom is niet alleen interessant voor mensen die op zoek zijn naar goedkope producten. Het kan ook een uitkomst bieden voor mensen die duurzamer willen leven en bewuster willen omgaan met de planeet. Door het kopen van geretourneerde producten, helpen zij namelijk voor een verminderde CO2-uitstoot. De producten hoeven namelijk niet vernietigd te worden en er hoeft geen nieuw product geproduceerd te worden.

Naast het milieu aspekt, is Retouren Burgemeester van Hasseltstraat 7 Bergen op Zoom ook zeer aantrekkelijk vanwege de prijzen. Alle producten worden aangeboden tegen sterk gereduceerde prijzen. Dit zorgt ervoor dat mensen voor een klein bedrag een goed product kunnen kopen.

Retouren Burgemeester van Hasseltstraat 7 Bergen op Zoom heeft veel voordelen. Een ander voordeel is de mogelijkheid tot het retourneren van producten. Mocht een product toch niet bevallen, dan kan het binnen een bepaalde tijd retour gezonden worden. Op deze manier kan men zonder risico’s producten uitproberen.

FAQ’s over Retouren Burgemeester van Hasseltstraat 7 Bergen op Zoom

1. Wat is Retouren Burgemeester van Hasseltstraat 7 Bergen op Zoom?

Retouren Burgemeester van Hasseltstraat 7 Bergen op Zoom is een magazijn dat gespecialiseerd is in het verkopen van retourgoederen. De producten zijn afkomstig van grote bedrijven en zijn om verschillende redenen geretourneerd.

2. Wat voor producten verkoopt Retouren Burgemeester van Hasseltstraat 7 Bergen op Zoom?

Het assortiment van Retouren Burgemeester van Hasseltstraat 7 Bergen op Zoom is zeer divers. Zo verkopen ze bijvoorbeeld elektronica, fietsen, kleding en speelgoed.

3. Zijn de producten van goede kwaliteit?

Retouren Burgemeester van Hasseltstraat 7 Bergen op Zoom zorgt ervoor dat alle producten worden gecontroleerd voordat ze verkocht worden. Hierdoor zijn de meeste producten van goede kwaliteit. Het kan echter voorkomen dat er een beschadigd product tussen zit. Hierom kunnen alle producten ook geretourneerd worden.

4. Wat zijn de prijzen?

Retouren Burgemeester van Hasseltstraat 7 Bergen op Zoom biedt alle producten aan tegen sterk gereduceerde prijzen. Dit zorgt ervoor dat men voor een klein bedrag een goed product kan kopen.

5. Is Retouren Burgemeester van Hasseltstraat 7 Bergen op Zoom alleen bedoeld voor mensen met een lager inkomen?

Retouren Burgemeester van Hasseltstraat 7 Bergen op Zoom is niet alleen interessant voor mensen die op zoek zijn naar goedkope producten. Het kan ook een uitkomst bieden voor mensen die duurzamer willen leven en bewuster willen omgaan met de planeet.

6. Is retourneren mogelijk?

Mocht een product toch niet bevallen, dan kan het binnen een bepaalde tijd retour gezonden worden. Op deze manier kan men zonder risico’s producten uitproberen.

7. Waar kan ik Retouren Burgemeester van Hasseltstraat 7 Bergen op Zoom vinden?

Retouren Burgemeester van Hasseltstraat 7 Bergen op Zoom is gevestigd in Bergen op Zoom, een gezellige stad in het westen van Noord-Brabant. Het adres van het magazijn is Burgemeester van Hasseltstraat 7.

8. Kan ik online bestellen?

Op dit moment is het niet mogelijk om online te bestellen bij Retouren Burgemeester van Hasseltstraat 7 Bergen op Zoom. Het is mogelijk om telefonisch te bestellen of om langs te komen in het magazijn.

9. Wat is het voordeel van het kopen van geretourneerde producten?

Het kopen van geretourneerde producten draagt bij aan een verminderde CO2-uitstoot. De producten hoeven namelijk niet vernietigd te worden en er hoeft geen nieuw product geproduceerd te worden.

Images related to the topic burg van hasseltstraat bergen op zoom

Veel rook bij middelbrand Jumbo Supermarkt Burgemeester van Hasseltstraat Bergen op Zoom
Veel rook bij middelbrand Jumbo Supermarkt Burgemeester van Hasseltstraat Bergen op Zoom

Article link: burg van hasseltstraat bergen op zoom.

Learn more about the topic burg van hasseltstraat bergen op zoom.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận