Burg van Sandickstraat 26 Nieuwleusen – Ontdek deze prachtige woning!

  • 12/05/2023

burg van sandickstraat 26 nieuwleusen

Locatie van Burg van Sandickstraat 26 Nieuwleusen

Burg van Sandickstraat 26 is een woning in de gemeente Dalfsen in de Nederlandse provincie Overijssel. Het is gelegen in de plaats Nieuwleusen, een dorp dat ligt tussen Zwolle en Meppel. De woning ligt in een rustige woonwijk en is omgeven door groen, terwijl het stadscentrum van Nieuwleusen op slechts enkele minuten afstand ligt.

Beschrijving van de woning op Burg van Sandickstraat 26 Nieuwleusen

De woning op Burg van Sandickstraat 26 is een vrijstaande bungalow in een prachtig aangelegde tuin. De woning heeft een oppervlakte van 180 vierkante meter en beschikt over een royale woonkamer met veel natuurlijk lichtinval door de grote ramen, een open keuken, vier slaapkamers en twee badkamers. De keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur en biedt voldoende opslagruimte. De slaapkamers zijn ruim en comfortabel ingericht en bieden voldoende bergruimte. Beide badkamers zijn uitgerust met een douche en/of bad.

De woning heeft een groot perceel van 1.924 vierkante meter en beschikt over een prachtig aangelegde tuin met veel groen en privacy. Er is een groot terras aan de achterzijde van de woning en er is ook een stenen tuinhuis.

Geschiedenis van Burg van Sandickstraat 26 Nieuwleusen

De woning aan Burg van Sandickstraat 26 is in 1970 gebouwd en sindsdien meerdere malen gerenoveerd en gemoderniseerd. Het pand is gebouwd in de jaren 70 en is zorgvuldig bijgehouden en onderhouden.

Voorzieningen in de nabije omgeving van Burg van Sandickstraat 26 Nieuwleusen

Burg van Sandickstraat 26 is gelegen in een rustige woonwijk in Nieuwleusen. In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden, zoals een supermarkt, basisschool, middelbare school en sportverenigingen. Het stadscentrum van Nieuwleusen ligt op slechts enkele minuten afstand en biedt een gevarieerd winkelaanbod en diverse restaurants, cafés en terrassen.

Woningmarkt en huizenprijzen in Nieuwleusen

Nieuwleusen is een populaire woonplaats in Overijssel vanwege de rustige en groene omgeving. De woningmarkt in Nieuwleusen is de afgelopen jaren gestaag gegroeid, en de huizenprijzen zijn ook stijgend. Het aanbod van woningen in Nieuwleusen is divers en omvat vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijtjeshuizen.

Redenen om te verhuizen naar Nieuwleusen en Burg van Sandickstraat 26

Nieuwleusen is een ideale plek voor mensen die rust en groen willen combineren met een goede bereikbaarheid van voorzieningen. Het dorp heeft een gezellig centrum met diverse winkels en horecagelegenheden, terwijl steden als Zwolle en Meppel op korte afstand liggen. Bovendien is de woning op Burg van Sandickstraat 26 perfect voor mensen die op zoek zijn naar een ruime woning met veel privacy en een prachtige aangelegde tuin.

Toeristische attracties in Nieuwleusen en omgeving

Nieuwleusen en de directe omgeving bieden diverse toeristische attracties en natuurgebieden. De tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart, het Reestdal, de Sallandse Heuvelrug en de natuurgebieden rondom Giethoorn zijn zeker een bezoek waard. Bovendien zijn steden als Zwolle, Meppel en Kampen vanuit Nieuwleusen gemakkelijk te bereiken.

Recreatie en sportmogelijkheden in Nieuwleusen

In Nieuwleusen en omgeving zijn diverse sportverenigingen te vinden, zoals voetbal-, tennis- en volleybalclubs. Het dorp heeft ook een zwembad en er zijn diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving te vinden. Voor de liefhebbers zijn er ook golfbanen in de buurt.

FAQs

Hoe groot is de woning op Burg van Sandickstraat 26?

De woning op Burg van Sandickstraat 26 heeft een oppervlakte van 180 vierkante meter.

Hoeveel slaapkamers heeft de woning op Burg van Sandickstraat 26?

De woning op Burg van Sandickstraat 26 heeft vier slaapkamers.

Is er een tuin bij de woning op Burg van Sandickstraat 26?

Ja, de woning op Burg van Sandickstraat 26 beschikt over een groot perceel van 1.924 vierkante meter en heeft een prachtig aangelegde tuin.

Welke voorzieningen zijn er in de buurt van Burg van Sandickstraat 26?

In de buurt van Burg van Sandickstraat 26 zijn verschillende voorzieningen te vinden, zoals een supermarkt, basisschool, middelbare school en sportverenigingen. Het stadscentrum van Nieuwleusen ligt op slechts enkele minuten afstand en biedt een gevarieerd winkelaanbod en diverse restaurants en cafés.

Welke toeristische attracties zijn er in de omgeving van Nieuwleusen?

In de omgeving van Nieuwleusen zijn verschillende toeristische attracties te vinden, zoals de tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart, het Reestdal, de Sallandse Heuvelrug en de natuurgebieden rondom Giethoorn. Bovendien zijn steden als Zwolle, Meppel en Kampen vanuit Nieuwleusen gemakkelijk te bereiken.

Zijn er sportverenigingen in Nieuwleusen?

Ja, in Nieuwleusen zijn diverse sportverenigingen te vinden, zoals voetbal-, tennis- en volleybalclubs. Het dorp heeft ook een zwembad en er zijn diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving te vinden. Voor de liefhebbers zijn er ook golfbanen in de buurt.

Wat zijn de huizenprijzen in Nieuwleusen?

De huizenprijzen in Nieuwleusen zijn stijgend, maar het aanbod van woningen is divers. Er zijn vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijtjeshuizen beschikbaar in verschillende prijsklassen.

Waar kan ik meer informatie vinden over woningen te koop in Nieuwleusen?

Op Funda.nl en andere websites zijn verschillende woningen te koop in Nieuwleusen, zoals Burgemeester van Sandickstraat 11, Den Hulst 93, Zandspeur en Oosteinde 80.

Keywords searched by users: burg van sandickstraat 26 nieuwleusen burgemeester van sandickstraat 11 nieuwleusen, funda nieuwleusen den hulst, den hulst 93 nieuwleusen, funda nieuwleusen zandspeur, wilhelminalaan 6 nieuwleusen, funda westerveen nieuwleusen, funda nieuwleusen staphorsterweg, funda oosteinde 80 nieuwleusen

Categories: Top 26 burg van sandickstraat 26 nieuwleusen

HomeShow | Burg.van Sandickstraat 26 Nieuwleusen

See more here: vietty.com

burgemeester van sandickstraat 11 nieuwleusen

Burgemeester van Sandickstraat 11 is een prachtige locatie in Nieuwleusen, gelegen in de provincie Overijssel in Nederland. Deze straat is genoemd naar de burgemeester van Sandick, wie erg geliefd was in de gemeenschap. Het huis op nummer 11 heeft een rijke geschiedenis en is in de loop der jaren flink gerenoveerd. Hieronder volgt een overzicht van Burgemeester van Sandickstraat 11 en alle bijbehorende informatie.

Geschiedenis

Het huis op Burgemeester van Sandickstraat 11 heeft een rijke geschiedenis, die teruggaat tot de late achttiende eeuw. In die tijd werden de meeste huizen in Nieuwleusen gebouwd in de stijl van een boerderij: met rieten daken en strooien muren. Dit huis was geen uitzondering en had ook een rieten dak en muren van gevlochten strodaken.

In de jaren ’20 van de twintigste eeuw werden veel huizen in de omgeving van burgemeester van Sandickstraat gemoderniseerd. Het huis op nummer 11 werd in deze periode volledig gerenoveerd. Het rieten dak werd vervangen door een pannendak en de gevel werd vernieuwd met bakstenen.

In 1991 werd het huis opnieuw gerenoveerd. Er werden nieuwe ramen en deuren geplaatst en het huis kreeg een nieuwe keuken en badkamer. De renovatie werd grondig aangepakt en het huis veranderde daardoor radicaal.

Ligging en omgeving

Burgemeester van Sandickstraat 11 is gelegen in Nieuwleusen, een klein dorpje in de Nederlandse provincie Overijssel. Het dorp ligt ten noorden van Zwolle en is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg A28. Nieuwleusen wordt omringd door groene velden en bossen en is een geweldige plek voor natuurliefhebbers.

Het huis op nummer 11 ligt aan het einde van de straat, dichtbij het centrum van het dorp. In de buurt zijn diverse winkels, scholen en restaurants te vinden. Ook is er een prachtig park in de buurt waar bewoners van Burgemeester van Sandickstraat 11 graag vertoeven.

Het huis

Burgemeester van Sandickstraat 11 is een prachtig huis en beschikt over vier slaapkamers, een ruime woonkamer en een grote tuin. De woonkamer is erg licht en heeft grote ramen die uitkijken op de tuin. Daarnaast beschikt het huis over een luxe keuken, een ruime badkamer en voldoende bergruimte.

De tuin is bijzonder groot en beschikt over diverse fruitbomen, struiken en bloemen. Er is voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en volwassenen om te ontspannen.

Vraag en antwoord

Hieronder volgen een aantal veelgestelde vragen over Burgemeester van Sandickstraat 11 en de antwoorden daarop.

Hoe groot is het huis?

Het huis op Burgemeester van Sandickstraat 11 heeft vier slaapkamers en is ongeveer 150 vierkante meter groot.

Hoe groot is de tuin?

De tuin is bijzonder groot en heeft een oppervlakte van meer dan 800 vierkante meter.

Is er parkeergelegenheid bij het huis?

Er is parkeergelegenheid op straat, maar er is geen garage of eigen oprit bij het huis.

Is het huis geschikt voor gezinnen met kinderen?

Ja, het huis is geschikt voor gezinnen met kinderen. Er zijn vier slaapkamers en de tuin is groot genoeg voor kinderen om te spelen.

Is er openbaar vervoer in de buurt?

Ja, er zijn bushaltes in de buurt van het huis. De dichtstbijzijnde halte is ongeveer vijf minuten lopen van het huis.

Zijn er scholen in de buurt?

Ja, er zijn diverse scholen in de buurt van het huis. Basisschool De Tweemaster en Kindcentrum Nieuwleusen zijn beide op loopafstand.

Conclusie

Burgemeester van Sandickstraat 11 is een prachtig huis met een rijke geschiedenis. Het huis is in de loop der jaren flink gerenoveerd en beschikt over vier slaapkamers, een ruime woonkamer en een grote tuin. Het huis is gelegen in Nieuwleusen, een klein dorpje in de provincie Overijssel. In de buurt zijn diverse winkels, scholen en restaurants te vinden. De tuin is bijzonder groot en beschikt over diverse fruitbomen, struiken en bloemen. Een geweldige plek voor natuurliefhebbers en gezinnen met kinderen.

funda nieuwleusen den hulst

Funda Nieuwleusen Den Hulst: Een Overzicht

Funda is één van de bekendste en meest gebruikte websites in Nederland voor het zoeken naar huizen en ander vastgoed. Of je nu op zoek bent naar een nieuw huis om te kopen of te huren, of je wilt gewoon op de hoogte blijven van de markt, Funda is een onmisbare tool voor iedereen die zich bezighoudt met vastgoed in Nederland.

Een van de gebieden die de afgelopen jaren sterk is gegroeid in populairiteit en belang is Nieuwleusen Den Hulst. Dit gebied, gelegen net ten noordoosten van Zwolle, is een populaire keuze geworden voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en pittoreske plek om te wonen, terwijl ze toch gemakkelijk toegang hebben tot de stad en alle voorzieningen die het biedt.

Hieronder vindt u een overzicht van alles wat u moet weten over Funda Nieuwleusen Den Hulst, inclusief de geschiedenis van het gebied, de huidige vastgoedmarkt, en informatie over de lokale voorzieningen en attracties.

Geschiedenis van Nieuwleusen Den Hulst

Het gebied dat nu bekend staat als Nieuwleusen Den Hulst werd oorspronkelijk bewoond door de Mieden-stam, die in de 9e eeuw in het gebied arriveerden. In de 12e eeuw begon de ontginning van het gebied door Nederlandse kolonisten, waaronder de familie Van den Hulst. Deze familie bouwde een kasteel dat bekend stond als ‘Den Hulst’, wat de naamgever werd van het gebied.

In de jaren 1800 werd de regio bekend om zijn rijke landbouwgronden, en veel mensen kwamen naar het gebied om te werken op de boerderijen en in de lokale papierfabrieken. In de 20e eeuw groeide Nieuwleusen Den Hulst uit tot een populaire woonwijk, met als gevolg een toename van de bevolking en de groei van lokale voorzieningen.

Vastgoedmarkt in Nieuwleusen Den Hulst

Net als veel andere delen van Nederland heeft Nieuwleusen Den Hulst de afgelopen jaren een sterke vastgoedmarkt gehad, met een stijging van de huizenprijzen en een toename van nieuwe bouwprojecten.

Volgens Funda waren de gemiddelde verkoopprijzen van woningen in Nieuwleusen Den Hulst onlangs ongeveer 320.000 euro, met een stijging van meer dan 14% ten opzichte van het voorgaande jaar. Deze prijzen hebben het gebied een aantrekkelijke keuze gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar een woning die meer ruimte biedt en een hogere levenskwaliteit.

Een van de belangrijkste voordelen van het kopen van een huis in Nieuwleusen Den Hulst is de rustige omgeving, die uitzonderlijk goed is geschikt voor mensen die willen ontsnappen aan de drukke straten en hectische levensstijl van een grote stad. Hier kan je genieten van de prachtige landschappen en natuur, terwijl je toch snel en gemakkelijk toegang hebt tot de stad.

Lokale voorzieningen en attracties

Naast de rustige leefomgeving is er nog veel meer te ontdekken en te genieten in Nieuwleusen Den Hulst. Lokale voorzieningen, zoals supermarkten, bakkerijen, gezondheidscentra en scholen, zijn allemaal gemakkelijk te bereiken en bieden een breed scala aan diensten voor bewoners.

Een van de belangrijkste attracties in Nieuwleusen Den Hulst is het Hulsterpad. Dit wandelpad biedt een prachtig uitzicht op de omliggende velden en bossen en is een ideale manier om te genieten van de rustige omgeving van het gebied.

Verderop in de buurt kunt u ook genieten van verschillende sportieve activiteiten, waaronder fietsen, hardlopen en paardrijden. En als u zin heeft in een dagje uit, dan is de stad Zwolle ook binnen handbereik, met zijn talloze musea, theaters, winkels en restaurants.

FAQ’s

Wat is Funda Nieuwleusen Den Hulst?

Funda Nieuwleusen Den Hulst is de sectie van de Funda-website die is gewijd aan vastgoed in het Nieuwleusen Den Hulst-gebied. Hier vindt u een overzicht van alle beschikbare woningen, evenals informatie over lokale voorzieningen en de vastgoedmarkt.

Hoeveel kost een gemiddeld huis in Nieuwleusen Den Hulst?

De gemiddelde verkoopprijs van een woning in Nieuwleusen Den Hulst is ongeveer 320.000 euro. Dit kan echter variëren afhankelijk van de grootte, ligging en staat van het huis.

Wat zijn de lokale voorzieningen in Nieuwleusen Den Hulst?

Lokale voorzieningen in Nieuwleusen Den Hulst omvatten onder andere supermarkten, bakkerijen, gezondheidscentra en scholen. Er zijn ook verschillende sportieve activiteiten, waaronder fietsen, hardlopen en paardrijden.

Wat zijn de belangrijkste attracties in Nieuwleusen Den Hulst?

Een van de belangrijkste attracties in Nieuwleusen Den Hulst is het Hulsterpad, dat een prachtig uitzicht biedt op de omliggende velden en bossen. De stad Zwolle biedt ook talloze musea, theaters, winkels en restaurants voor een dagje uit.

Conclusie

Funda Nieuwleusen Den Hulst is een perfecte optie voor mensen die op zoek zijn naar een rustige woonomgeving met gemakkelijke toegang tot de stad en alle voorzieningen die het biedt. Met een sterke vastgoedmarkt en een breed scala aan lokale voorzieningen en attracties is het geen wonder dat dit gebied een populaire keuze is voor mensen van alle leeftijden en achtergronden. Of u nu op zoek bent naar een nieuw huis of gewoon wilt genieten van de prachtige omgeving, Nieuwleusen Den Hulst heeft voor iedereen wel iets te bieden.

Images related to the topic burg van sandickstraat 26 nieuwleusen

HomeShow | Burg.van Sandickstraat 26 Nieuwleusen
HomeShow | Burg.van Sandickstraat 26 Nieuwleusen

Article link: burg van sandickstraat 26 nieuwleusen.

Learn more about the topic burg van sandickstraat 26 nieuwleusen.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận