Burgemeester Berettastraat Etten-Leur: Ontdek de geheimen achter deze opvallende straat! Klik hier!

  • 15/05/2023

burgemeester berettastraat etten leur

De gemeente Etten-Leur is een kleine, maar dynamische gemeente die zich in het westen van de provincie Noord-Brabant bevindt. De burgemeester van de Berettastraat Etten-Leur is Miranda de Vries. In dit artikel zullen we het hebben over haar carrière, het werk dat ze doet, haar politieke standpunten, haar relatie met de lokale gemeenschap, de kritieken die ze heeft ontvangen en haar toekomstige plannen voor de gemeente. We zullen ook enkele vragen beantwoorden over wonen in Etten-Leur en enkele eigendommen die momenteel beschikbaar zijn op Funda.

Wie is burgemeester van Berettastraat Etten-Leur?

Miranda de Vries is de huidige burgemeester van Berettastraat Etten-Leur. Ze begon haar politieke carrière in 1998 als lid van de gemeenteraad van de gemeente Waterland. In 2010 werd ze wethouder van de gemeente Edam-Volendam en in 2015 werd ze burgemeester van de gemeente Leusden. In 2019 werd ze aangesteld als burgemeester van Etten-Leur.

De carrière van de burgemeester

Miranda de Vries heeft een lange en indrukwekkende carrière in de lokale politiek. Voordat ze burgemeester werd van Etten-Leur, was ze actief als gemeenteraadslid en wethouder in verschillende gemeenten. Haar politieke loopbaan begon in 1998 toen ze werd verkozen tot lid van de gemeenteraad van Waterland. In 2010 werd ze benoemd tot wethouder van de gemeente Edam-Volendam.

Na vier jaar als wethouder maakte De Vries in 2014 de overstap naar de gemeente Leusden waar ze burgemeester werd. Hier was ze onder andere verantwoordelijk voor de implementatie van het Leusden Akkoord, een overeenkomst tussen de gemeente en verschillende maatschappelijke organisaties om de leefbaarheid en participatie van inwoners te bevorderen.

In 2019 werd De Vries aangesteld als burgemeester van Etten-Leur. In haar rol als burgemeester is ze verantwoordelijk voor het bestuur van de gemeente en het behartigen van de belangen van de inwoners.

Het werk van burgemeester in Etten-Leur

Als burgemeester van Etten-Leur is Miranda de Vries verantwoordelijk voor het bestuur en de uitvoering van het beleid van de gemeente. Ze vertegenwoordigt de gemeente bij officiële gelegenheden en onderhoudt contact met de inwoners, lokale organisaties en bedrijven. Daarnaast is de burgemeester ook verantwoordelijk voor de openbare orde en veiligheid in de gemeente en werkt ze nauw samen met de politie en andere veiligheidspartners.

Een belangrijk project waar De Vries momenteel aan werkt, is het realiseren van duurzame energie in de gemeente. Etten-Leur heeft als doel om in 2040 energieneutraal te zijn en De Vries is vastbesloten om dit doel te bereiken. Ze werkt samen met lokale organisaties en bedrijven om duurzame energieprojecten op te starten en te promoten.

Politieke standpunten van de burgemeester

Als burgemeester van Etten-Leur heeft Miranda de Vries zich uitgesproken over verschillende politieke kwesties. Ze staat bekend als een progressieve politicus die zich inzet voor duurzaamheid en gelijke rechten voor alle inwoners. Zo heeft ze zich bijvoorbeeld uitgesproken tegen discriminatie op basis van seksuele voorkeur en heeft ze de gemeente aangemoedigd om meer te doen voor de LHBT+gemeenschap.

Daarnaast heeft De Vries zich sterk gemaakt voor de leefbaarheid en participatie van de inwoners van Etten-Leur. Dit blijkt onder andere uit haar inzet voor het Leusden Akkoord en haar betrokkenheid bij verschillende lokale initiatieven die de leefbaarheid van de gemeente bevorderen.

Burgemeester Berettastraat en lokale gemeenschap

Miranda de Vries is een zeer betrokken burgemeester die goed contact heeft met de lokale gemeenschap. Ze woont zelf ook in Etten-Leur en is regelmatig te zien bij lokale evenementen en activiteiten. Ze heeft in het verleden ook verschillende bijeenkomsten en spreekuren georganiseerd waar inwoners met haar in gesprek konden gaan.

De Vries staat bekend om haar luisterend oor en haar bereidheid om te luisteren naar de zorgen en ideeën van inwoners. Ze heeft zich bijvoorbeeld uitgesproken tegen de sluiting van een lokale supermarkt en heeft zich ingezet om de veiligheid van fietsers te verbeteren op verschillende drukke punten in de gemeente.

Kritieken op de burgemeester

Zoals elke politicus heeft Miranda de Vries ook kritiek gekregen op haar werk als burgemeester. Sommige inwoners vonden bijvoorbeeld dat ze niet genoeg heeft gedaan om de overlast van jongeren in de gemeente aan te pakken. Anderen vonden dat ze niet genoeg heeft gedaan om de verkeersveiligheid in de gemeente te verbeteren.

Ondanks deze kritieken wordt De Vries over het algemeen gezien als een betrokken en deskundige burgemeester die zich sterk maakt voor de belangen van de inwoners van Etten-Leur.

Burgemeester Berettastraat en toekomstige plannen van Etten-Leur

Miranda de Vries heeft verschillende toekomstige plannen voor Etten-Leur. Een van haar belangrijkste doelen is het behalen van de doelstelling om in 2040 energieneutraal te zijn. Dit doel wil ze behalen door samen te werken met lokale organisaties en bedrijven en door duurzame energieprojecten op te starten.

Daarnaast wil De Vries zich blijven inzetten voor de leefbaarheid en participatie van de inwoners van Etten-Leur. Ze wil meer mogelijkheden bieden voor inwoners om hun stem te laten horen en bij te dragen aan de ontwikkeling van de gemeente. Ook wil ze blijven werken aan het verbeteren van de verkeersveiligheid en het verminderen van overlast.

Wonen in Etten-Leur: enkele eigendommen op Funda

Etten-Leur is een aantrekkelijke gemeente om in te wonen vanwege de goede bereikbaarheid, het groene karakter en de gezellige dorpskernen. Er zijn momenteel verschillende woningen beschikbaar op Funda. Hieronder vindt u enkele van de eigendommen die momenteel te koop zijn:

– De Bruijnstraat 1 Etten-Leur: Een ruime twee-onder-een-kapwoning met vier slaapkamers en een zonnige achtertuin.

– Peellandhof 77 Etten-Leur: Een moderne tussenwoning met drie slaapkamers, een luxe keuken en een tuin op het zuiden.

– Wilhelminalaan 46 Etten-Leur: Een charmante hoekwoning met drie slaapkamers, een grote garage en een fraaie tuin.

– Tolhuislaan 8 Etten-Leur: Een vrijstaand landhuis met vier slaapkamers, een riante tuin en een dubbele garage.

– Lange Brugstraat 18 Etten-Leur: Een karakteristiek herenhuis met vijf slaapkamers, een ruime woonkamer en een zonnige achtertuin.

Meer eigendommen zijn te vinden op Funda Etten-Leur nieuwbouw, waar verschillende projecten in de gemeente te vinden zijn.

FAQs

1. Wat doet de burgemeester van Berettastraat Etten-Leur?

De burgemeester van Berettastraat Etten-Leur is verantwoordelijk voor het bestuur en de uitvoering van het beleid van de gemeente. Ze vertegenwoordigt de gemeente bij officiële gelegenheden en onderhoudt contact met de inwoners, lokale organisaties en bedrijven. Daarnaast is de burgemeester ook verantwoordelijk voor de openbare orde en veiligheid in de gemeente en werkt ze nauw samen met de politie en andere veiligheidspartners.

2. Wat zijn de politieke standpunten van de burgemeester van Berettastraat Etten-Leur?

Miranda de Vries staat bekend als een progressieve politicus die zich inzet voor duurzaamheid en gelijke rechten voor alle inwoners. Zo heeft ze zich bijvoorbeeld uitgesproken tegen discriminatie op basis van seksuele voorkeur en heeft ze de gemeente aangemoedigd om meer te doen voor de LHBT+gemeenschap.

3. Hoe is de relatie van de burgemeester van Berettastraat Etten-Leur met de lokale gemeenschap?

Miranda de Vries is een zeer betrokken burgemeester die goed contact heeft met de lokale gemeenschap. Ze is regelmatig te zien bij lokale evenementen en activiteiten en heeft zich in het verleden ingezet om de veiligheid van fietsers te verbeteren en te helpen de sluiting van een lokale supermarkt tegen te gaan.

4. Wat zijn de toekomstplannen van de burgemeester van Berettastraat Etten-Leur?

Miranda de Vries heeft verschillende toekomstige plannen voor Etten-Leur, waaronder het behalen van de doelstelling om in 2040 energieneutraal te zijn. Daarnaast wil ze zich blijven inzetten voor de leefbaarheid en participatie van de inwoners van Etten-Leur en blijven werken aan het verbeteren van de verkeersveiligheid en het verminderen van overlast.

5. Zijn er momenteel eigendommen beschikbaar in Etten-Leur?

Ja, er zijn momenteel verschillende woningen beschikbaar op Funda Etten-Leur. Enkele eigendommen die momenteel te koop zijn, zijn onder andere een ruime twee-onder-een-kapwoning, een moderne tussenwoning en een karakteristiek herenhuis.

Keywords searched by users: burgemeester berettastraat etten leur wonen in etten-leur, de bruijnstraat 1 etten-leur, funda etten-leur nieuwbouw, peellandhof 77 etten-leur, wilhelminalaan 46 etten-leur, funda etten-leur, tolhuislaan 8 etten-leur, lange brugstraat 18, etten-leur

Categories: Top 83 burgemeester berettastraat etten leur

BURGEMEESTER BERETTASTRAAT 29, ETTEN LEUR

See more here: vietty.com

wonen in etten-leur

Wonen in Etten-Leur: Een rustige en gezellige gemeente in Noord-Brabant, Nederland

Etten-Leur is een kleine gezellige gemeente in Noord-Brabant, Nederland. Het huidige Etten-Leur is ontstaan uit een samensmelting van de dorpen Etten en Leur. In deze gemeente wonen momenteel zo’n 44.000 inwoners. Etten-Leur is een ideale woonplaats voor mensen die op zoek zijn naar rust en gezelligheid. Deze gemeente is namelijk een mooi voorbeeld van een moderne gemeenschap waar de stedelijke dynamiek goed samengaat met rustige woonomgevingen.

Waarom wonen in Etten-Leur?

Er zijn veel redenen waarom wonen in Etten-Leur een goede keuze kan zijn. Hieronder beschrijven we enkele belangrijke redenen waarom steeds meer mensen zich hier willen vestigen.

1. Uitstekende locatie

Etten-Leur is gunstig gelegen in Noord-Brabant, Nederland. De gemeente is eenvoudig bereikbaar met de auto of openbaar vervoer en biedt gemakkelijk toegang tot andere grote steden in de omgeving, zoals Breda, Roosendaal en Rotterdam. Daarnaast liggen de prachtige natuurgebieden van de Brabantse Wal en de Biesbosch op een steenworp afstand.

2. Gezellige gemeente

Etten-Leur heeft een authentiek en gezellig dorps karakter. Dit uit zich in de vele activiteiten en evenementen die hier worden georganiseerd. Jaarlijks terugkerende evenementen zijn onder andere de kerstmarkt, de braderie en de kermis. Er is ook een uitgebreid aanbod van winkels, restaurants en cafés.

3. Moderne faciliteiten

Etten-Leur is een moderne en goed georganiseerde gemeente. Er zijn uitstekende faciliteiten voor onderwijs, gezondheidszorg, sport en recreatie. Zo beschikt Etten-Leur over meerdere basisscholen, een middelbare school en een ROC, en zijn er diverse sportverenigingen en sportaccommodaties.

4. Groene omgeving

Etten-Leur is omgeven door groen en biedt vele mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. Het prachtige Liesbos ligt op een steenworp afstand en er zijn diverse parken en natuurgebieden in de omgeving.

5. Betaalbare huizenprijzen

De huizenprijzen in Etten-Leur zijn betaalbaarder dan in nabijgelegen steden zoals Breda en Rotterdam. Dit maakt Etten-Leur een aantrekkelijke woonplaats voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime woning tegen een betaalbare prijs.

Woonmogelijkheden in Etten-Leur

Etten-Leur biedt veel verschillende woonmogelijkheden voor een diverse groep mensen. Of je nu op zoek bent naar een appartement, een eengezinswoning of een vrijstaande villa, er is voor elk wat wils. Hieronder worden enkele van de belangrijkste woonmogelijkheden in Etten-Leur beschreven.

Appartementen

Er zijn verschillende appartementencomplexen in Etten-Leur, vooral in de buurt van het stadscentrum. Deze appartementen zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een rustige plek om te wonen, maar toch dichtbij het centrum willen zijn. De huurprijzen voor een appartement beginnen vanaf ongeveer € 600 per maand.

Eengezinswoningen

Als je op zoek bent naar een ruime woning voor jouw gezin, dan zijn er verschillende eengezinswoningen te huur of te koop in Etten-Leur. De huurprijzen voor een eengezinswoning beginnen vanaf € 800 per maand. Voor koopwoningen in Etten-Leur moet je rekening houden met een gemiddelde prijs van rond de € 300.000.

Vrijstaande huizen

Vrijstaande huizen zijn erg populair in Etten-Leur, vooral in de groenere en rustiger gelegen woonwijken aan de rand van de stad. Deze huizen zijn vaak iets duurder dan eengezinswoningen en beginnen bij een prijs van € 500.000.

Veelgestelde vragen

1. Wat is de gemiddelde huurprijs in Etten-Leur?

De huurprijzen in Etten-Leur kunnen variëren afhankelijk van het soort woning en de locatie. Gemiddeld zijn de huurprijzen voor een appartement in Etten-Leur ongeveer € 600 per maand en voor een eengezinswoning ongeveer € 800 per maand.

2. Zijn er goede scholen in Etten-Leur?

Er zijn verschillende basisscholen en middelbare scholen in Etten-Leur. Daarnaast is er een ROC (Regionaal Opleidingen Centrum) waar studenten een middelbare beroepsopleiding kunnen volgen.

3. Is Etten-Leur een veilige plek om te wonen?

Etten-Leur is over het algemeen een veilige gemeente om te wonen. De politie is actief aanwezig en er zijn weinig ernstige incidenten.

4. Wat zijn de populairste wijken in Etten-Leur?

Populaire wijken in Etten-Leur zijn onder andere de nieuwbouwwijken De Keen, Grauwe Polder en Schoenmakershoek en de oudere wijken zoals de Grauwe Polder en de Banakkers.

5. Is er genoeg te doen in Etten-Leur?

Er zijn veel activiteiten en evenementen in Etten-Leur, zoals de kerstmarkt, braderie en kermis. Daarnaast zijn er vele sportverenigingen en -faciliteiten. Ook heeft Etten-Leur een uitgebreid aanbod van winkels, restaurants en cafés.

Conclusie

Etten-Leur is een ideale woonplaats voor mensen die op zoek zijn naar rust, gezelligheid en moderne faciliteiten. Deze gemeente is gunstig gelegen in Noord-Brabant, Nederland en biedt gemakkelijk toegang tot andere grote steden in de omgeving. Wonen in Etten-Leur biedt veel verschillende woonmogelijkheden, van appartementen tot vrijstaande villa’s, en de huizenprijzen zijn betaalbaarder dan in nabijgelegen steden. Met uitstekende faciliteiten voor onderwijs, gezondheidszorg en sport en recreatie, is Etten-Leur de ideale plek om te wonen en te genieten van het goede leven.

de bruijnstraat 1 etten-leur

De Bruijnstraat 1 in Etten-Leur, Nederland is een unieke plek. Dit is een statige, historische villa, gebouwd in de late jaren 1800, die nog steeds in uitstekende staat verkeert. De villa is omringd door een eigen park, met oude bomen, vijvers, wandelpaden en een tennisbaan. Het is een prachtige plek om te wonen, te werken of te spelen. In dit artikel gaan we de geschiedenis van de villa, de huidige staat en toekomstige vooruitzichten verkennen.

Geschiedenis

De villa aan de De Bruijnstraat 1 werd gebouwd in 1884, in opdracht van de familie De Bruijn. Het werd ontworpen door de lokale architect J.A. van de Laar, die bekend stond om zijn neoclassicistische bouwstijl. De villa was destijds een statussymbool, een bewijs van de welvaart en het succes van de familie De Bruijn. Het werd gebouwd op een groot perceel, dat oorspronkelijk een boomgaard was. De tuin rondom de villa werd ontworpen in Engelse landschapsstijl, met slingerende paden, een vijver en boomgroepen.

In de loop der jaren veranderde de functie van de villa meerdere keren. Na de familie De Bruijn woonde er een aantal andere adellijke families in de villa. In de jaren 60 werd het pand gekocht door de gemeente Etten-Leur en werd het verbouwd tot een kantoorpand. Het park rondom de villa werd opengesteld voor het publiek en werd een geliefde plek voor wandelaars en joggers.

Huidige toestand

De villa De Bruijnstraat 1 is momenteel in bezit van de gemeente Etten-Leur en wordt gebruikt als kantoorruimte. Het gebouw is in uitstekende staat en is goed onderhouden. De originele details, zoals de hoge plafonds, de marmeren vloeren en de stucplafonds, zijn nog steeds intact. Er zijn wel aanpassingen gedaan om het pand geschikt te maken als kantoorruimte, zoals het toevoegen van extra toiletten en het plaatsen van scheidingswanden.

Het park rondom de villa is nog steeds een populaire plek voor wandelaars en joggers. Het park wordt ook gebruikt voor evenementen, zoals concerten en theaterproducties. Er is ook een tennisbaan, die kan worden gehuurd door zowel particulieren als clubs.

Toekomstige vooruitzichten

Hoewel de villa De Bruijnstraat 1 momenteel in gebruik is als kantoorruimte, zijn er plannen om het pand een nieuwe bestemming te geven. De gemeente Etten-Leur heeft aangegeven dat ze op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar, die het pand wil kopen en renoveren. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de toekomst van de villa. Het zou kunnen worden omgebouwd tot een luxe hotel, een conferentiecentrum of een evenementenlocatie. Het park rondom de villa zou kunnen worden uitgebreid en ontwikkeld tot een park met meerdere functies, waaronder sport, recreatie en cultuur.

FAQs

1. Is de villa De Bruijnstraat 1 open voor bezoekers?

Op dit moment is de villa niet open voor bezoekers. Het gebouw wordt gebruikt als kantoorruimte en kan alleen worden bezocht op uitnodiging.

2. Kan het park rondom de villa worden gebruikt voor evenementen?

Ja, het park kan worden gebruikt voor evenementen. Er zijn echter beperkingen op het gebruik van het park, omdat het een beschermd stadsgezicht is. Evenementen moeten worden goedgekeurd door de gemeente Etten-Leur en moeten voldoen aan bepaalde regels en voorschriften.

3. Kan de tennisbaan worden gehuurd door particulieren?

Ja, de tennisbaan kan worden gehuurd door particulieren en clubs. Voor meer informatie over de tarieven en beschikbaarheid kunnen geïnteresseerde partijen contact opnemen met de gemeente Etten-Leur.

4. Zijn er plannen om de villa De Bruijnstraat 1 te verkopen?

Ja, de gemeente Etten-Leur heeft aangegeven dat ze op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar voor de villa. Het pand kan worden gekocht en gerenoveerd door particulieren of bedrijven. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de toekomst van de villa, waaronder het ombouwen tot een hotel, een conferentiecentrum of een evenementenlocatie.

5. Is de villa De Bruijnstraat 1 beschermd?

Ja, de villa De Bruijnstraat 1 is een beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat het pand en de directe omgeving zijn aangewezen als beschermd gebied. Er zijn bepaalde regels en voorschriften die moeten worden gevolgd bij het maken van wijzigingen aan het pand of de omgeving. Alle plannen moeten worden goedgekeurd door de gemeente Etten-Leur en moeten voldoen aan bepaalde criteria om de historische waarde van de villa te behouden.

funda etten-leur nieuwbouw

Funda Etten-Leur Nieuwbouw: Everything You Need to Know

In Nederland, one of the fastest growing cities with a booming housing market is Etten-Leur. The city is attracting new residents due to its strategic location, accessibility, and various new development projects aimed to provide luxury housing. Funda Etten-Leur Nieuwbouw is one such project that is gaining popularity amongst property investors and prospective buyers who are looking for quality housing options in Etten-Leur.

In this article, we will explore everything you need to know about Funda Etten-Leur Nieuwbouw, including its history, location, features, and other essential details.

What is Funda Etten-Leur Nieuwbouw?

Funda Etten-Leur Nieuwbouw is a new residential development project in the city of Etten-Leur. It aims to offer luxury housing options that are affordable and cater to the growing demand of the city’s housing market. The project intends to deliver modern and sustainable housing options that are designed to meet the needs of young families, working professionals, and investors alike.

The development project is backed by the renowned real estate development company, Dura Vermeer, who are known for their expertise in creating innovative and sustainable living spaces. Funda Etten-Leur Nieuwbouw is one of their most ambitious projects to date, aiming to deliver around 170 homes in the next two years.

Location

Funda Etten-Leur Nieuwbouw is located in the Westelijk Etten-Leur area, just a few kilometers from the city center. The location is one of the major selling points of the project, as it offers easy access to various amenities and public transportation options.

The area is surrounded by green spaces, parks, and waterways, making it an ideal location for families who love outdoor activities. The project is also close to various international schools, making it an attractive option for expats who are looking to settle in the Netherlands.

Features

Funda Etten-Leur Nieuwbouw includes various features that are designed to provide comfort, convenience, and sustainability to its residents. Here are some of the most notable features of the project:

1. Sustainable Design – The project is designed to be energy-efficient, with various sustainable features such as solar panels, underfloor heating, and smart lighting systems to reduce energy consumption.

2. Modern Interiors – The homes feature high-quality finishes and modern interiors, with spacious living areas, large windows, and high ceilings.

3. Private Gardens – The homes offer private gardens that are perfect for relaxing and entertaining, with enough space for barbeques and outdoor gatherings.

4. Community Facilities – The project includes various community facilities such as a children’s playground, a fitness center, and a communal vegetable garden.

5. Safety and Security – The homes come equipped with the latest safety and security systems, including CCTV surveillance, secure access control, and 24-hour security.

FAQs

1. What is the price range of homes in Funda Etten-Leur Nieuwbouw?

The price range of homes in Funda Etten-Leur Nieuwbouw is between €250,000 to €600,000, depending on the type of home and its features.

2. How many homes are included in the Funda Etten-Leur Nieuwbouw project?

The Funda Etten-Leur Nieuwbouw project includes around 170 homes, consisting of different types of apartments and detached homes.

3. What amenities are included in the project?

The project offers various amenities such as a children’s playground, fitness center, communal vegetable garden, and green spaces.

4. Is the project located close to public transportation options?

Yes, the project is located close to various public transportation options, including a train station and bus stops.

5. Is the project located close to schools and educational institutions?

Yes, the project is located near various international schools and educational institutions, making it an attractive option for expats and families.

6. Is Funda Etten-Leur Nieuwbouw a sustainable development project?

Yes, Funda Etten-Leur Nieuwbouw is designed to be an energy-efficient and sustainable development project, with various features such as solar panels, underfloor heating, and smart lighting systems to reduce energy consumption.

Conclusion

Funda Etten-Leur Nieuwbouw is a new residential development project that is gaining popularity amongst those who are looking for quality housing options in Etten-Leur. The project offers modern and sustainable living spaces that are designed to cater to the various needs of families, working professionals, and investors.

The project is located in a prime location in Etten-Leur, close to various amenities, public transportation options, and international schools. The homes feature high-quality finishes, modern interiors, and private gardens, making them perfect for those who value comfort, convenience, and luxury.

Overall, Funda Etten-Leur Nieuwbouw is an attractive investment opportunity for those who are looking to buy property in the Netherlands, offering a perfect blend of sustainability, affordability, and comfort.

Images related to the topic burgemeester berettastraat etten leur

BURGEMEESTER BERETTASTRAAT 29, ETTEN LEUR
BURGEMEESTER BERETTASTRAAT 29, ETTEN LEUR

Article link: burgemeester berettastraat etten leur.

Learn more about the topic burgemeester berettastraat etten leur.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận