Ontdek wat er allemaal te doen is nabij Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg – Klik nu!

  • 15/05/2023

burgemeester brokxlaan 4 tilburg

Gelegen in het centrum van Tilburg, is Burgemeester Brokxlaan 4 een bedrijfspand waar vele bedrijven en ondernemers zich hebben gevestigd. Van beschilderingsbedrijven tot notarissen, er zijn veel verschillende bedrijven te vinden in dit pand. Naast de bedrijven, zijn er ook veel restaurants, winkels en parkeerfaciliteiten in de buurt van Burgemeester Brokxlaan 4.

Locatie van Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg

Burgemeester Brokxlaan 4 ligt in het hart van Tilburg. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het centraal station van Tilburg ligt op loopafstand van het pand. Daarnaast zijn er ook verschillende bus- en tramhaltes in de buurt. De locatie is ook goed bereikbaar met de auto, met verschillende invalswegen die naar het pand leiden.

Beschilderingsbedrijf in Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg

Een van de bedrijven die zich hebben gevestigd in Burgemeester Brokxlaan 4 is een beschilderingsbedrijf. Dit bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan, variërend van binnen- tot buitenwerk. Het bedrijf werkt met hoogwaardige verf en materialen om ervoor te zorgen dat de klus goed wordt geklaard. Het bedrijf heeft ook een showroom waar klanten de verf- en kleurkeuzes kunnen bekijken.

Notaris in Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg

Een ander bedrijf dat zich heeft gevestigd in Burgemeester Brokxlaan 4 is een notariskantoor. Het kantoor biedt verschillende notariële diensten aan, waaronder het opstellen van testamenten, samenlevingscontracten en huwelijkse voorwaarden. Het notariskantoor werkt samen met andere bedrijven en instanties om ervoor te zorgen dat hun klanten goed worden bediend.

Restaurants in de buurt van Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg

Er zijn verschillende restaurants op loopafstand van Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg. Een van de meest populaire restaurants in de buurt is Eethuis Twintig. Dit restaurant serveert ontbijt, lunch en diner en heeft een uitgebreide menukaart met verschillende gerechten. Een andere goede keuze is Restaurant Visserij. Dit restaurant serveert verse visgerechten en heeft een gezellige sfeer.

Huurprijzen van de kantoren in Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg

De huurprijzen van de kantoren in Burgemeester Brokxlaan 4 variëren afhankelijk van de grootte en de locatie van het kantoor. Over het algemeen zijn de huurprijzen van de kantoren in dit pand redelijk. Het merendeel van de kantoren hier zijn volledig ingericht en klaar voor gebruik.

Winkels in de buurt van Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg

Er zijn verschillende winkels in de buurt van Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg. Een van de populairste winkels in de buurt is de Albert Heijn, die op loopafstand van het pand ligt. Deze supermarkt biedt alles wat u nodig hebt voor uw dagelijkse boodschappen. Een andere goede keuze is de Jumbo, die ook op loopafstand ligt.

Parkeerfaciliteiten in Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg

Als u met de auto komt, zijn er verschillende parkeerfaciliteiten in de buurt van Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg. Hieronder zijn enkele van de parkeerfaciliteiten die beschikbaar zijn.

Parkeergarage Zwijsen Tilburg

Parkeergarage Zwijsen Tilburg is een van de beste parkeergarages in de buurt van Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg. Deze parkeergarage ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het pand. De parkeergarage is goed verlicht en biedt voldoende ruimte voor auto’s van alle maten. Het tarief bedraagt €2,20 per uur.

Padua Tilburg

Padua Tilburg is een andere parkeerfaciliteit in de buurt van Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg. Deze parkeerplaats ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van het pand. Het is mogelijk om hier te parkeren tegen een tarief van €1,20 per uur.

Damast Tilburg

Damast Tilburg is ook een goede keuze als het gaat om parkeerfaciliteiten in de buurt van Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg. Deze parkeerplaats ligt op ongeveer 10-15 minuten loopafstand van het pand. Het tarief voor parkeren bedraagt €1,60 per uur.

Damast Tilburg parkeren

Damast Tilburg parkeren is ook mogelijk op de parkeerplaats van Damast. Het tarief voor parkeren bedraagt €1,60 per uur. Er zijn voldoende parkeerplekken beschikbaar voor auto’s van alle grootte.

Aanleunwoning Heikant Tilburg

Als u op zoek bent naar een langdurige parkeeroplossing, dan is aanleunwoning Heikant Tilburg een goede keuze. Deze parkeergarage biedt een veilige plek om uw auto te parkeren tegen een redelijk tarief.

Harmonie Heikant Tilburg

Harmonie Heikant Tilburg is een andere optie voor langdurige parkeeroplossingen. Deze parkeerplaats ligt op ongeveer 10-15 minuten loopafstand van het pand. Het tarief voor parkeren bedraagt €2,20 per dag.

Verzorgingshuis Tilburg West

Verzorgingshuis Tilburg West biedt ook parkeerfaciliteiten aan tegen een redelijk tarief. Deze parkeerplaats ligt op ongeveer 15-20 minuten loopafstand van het pand.

Tijdelijk verblijf Tilburg

Als u op zoek bent naar tijdelijke parkeeroplossingen, dan zijn er verschillende parkeerplaatsen beschikbaar in de buurt van Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg. Het is mogelijk om te parkeren op de verschillende parkeerplaatsen voor een paar uur of een paar dagen.

FAQs

Wat voor bedrijven zijn er gevestigd in Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg?

Er zijn verschillende bedrijven gevestigd in Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg, waaronder een beschilderingsbedrijf en een notariskantoor.

Zijn er parkeerfaciliteiten beschikbaar in de buurt van Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg?

Ja, er zijn verschillende parkeerfaciliteiten beschikbaar in de buurt van Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg, waaronder parkeergarage Zwijsen Tilburg, Padua Tilburg en Damast Tilburg.

Zijn er restaurants in de buurt van Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg?

Ja, er zijn verschillende restaurants op loopafstand van Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg, waaronder Eethuis Twintig en Restaurant Visserij.

Wat zijn de huurprijzen van de kantoren in Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg?

De huurprijzen van de kantoren in Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg variëren afhankelijk van de grootte en locatie van het kantoor.

Zijn er winkels in de buurt van Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg?

Ja, er zijn diverse winkels in de buurt van Burgemeester Brokxlaan 4 Tilburg, waaronder Albert Heijn en Jumbo.

Keywords searched by users: burgemeester brokxlaan 4 tilburg parkeergarage zwijsen tilburg, padua tilburg, damast tilburg, damast tilburg parkeren, aanleunwoning heikant tilburg, harmonie heikant tilburg, verzorgingshuis tilburg west, tijdelijk verblijf tilburg

Categories: Top 70 burgemeester brokxlaan 4 tilburg

Opening Burgemeester Brokxlaan Tilburg

See more here: vietty.com

parkeergarage zwijsen tilburg

Parkeergarage Zwijsen Tilburg

Parkeergarage Zwijsen Tilburg is a modern Car Park located in the heart of Tilburg, Netherlands. It is conveniently located close to many cultural, historical, and business locations in Tilburg. Whether it is a shopping trip, a visit to the cinema or a trip to one of the nearby museums, Parkeergarage Zwijsen Tilburg offers easy access to all of them.

The Car Park has 320 parking spaces, all of which are located underground. It is open 7 days a week, 24 hours a day to cater to the needs of its customers. The Car Park is fully equipped with modern technology, including an automatic gate system, CCTV cameras, and an electronic payment system.

Location

Parkeergarage Zwijsen Tilburg is located in the city center of Tilburg, on the Burgemeester Brokxlaan street, at the heart of the Spoorzone district. This district serves as Tilburg’s cultural hub and is home to many businesses, restaurants, and entertainment venues. The Car Park is located just a few minutes’ walk away from the central station, making it ideal for those traveling by train to visit either the city center or the surrounding areas.

Services

The Car Park offers a range of services to its customers, including:

– Pay Stations: Visitors can pay for their parking fees using one of Parkeergarage Zwijsen Tilburg’s pay stations located in the Car Park and on the street level. These payment stations accept both cash and card payments.

– Electric Charging Stations: The Car Park features several charging stations for electric vehicles. These stations are located on the ground level, close to the entrance to the parking garage.

– 24-Hour Security: The Car Park is monitored 24 hours a day with CCTV cameras. The Car Park employs experienced security personnel to ensure that the safety and security of parked vehicles.

– Parking Guidance System: The Car Park is equipped with a parking guidance system that shows the availability of parking spaces to visitors. This system helps drivers navigate the Car Park and find available parking spots quickly.

– Easy Access: The Car Park is easily accessible and has a low entry height. The entrance is equipped with an automatic gate system, allowing drivers to enter and exit swiftly.

FAQs – Frequently asked questions about Parkeergarage Zwijsen Tilburg

Q: What are the parking rates at Parkeergarage Zwijsen Tilburg?

A: The parking rates at Parkeergarage Zwijsen Tilburg vary, depending on the time of day and the duration of the stay. The Car Park charges an hourly fee, and there is a maximum daily rate. Visitors can pay for their parking using one of the pay stations located in the Car Park.

Q: How many parking spaces are available at Parkeergarage Zwijsen Tilburg?

A: Parkeergarage Zwijsen Tilburg has 320 parking spaces, all of which are located underground. The Car Park also has electric charging stations for electric vehicles.

Q: What is the height restriction for vehicles entering Parkeergarage Zwijsen Tilburg?

A: The Car Park has a maximum height restriction of 2.05 meters.

Q: Is Parkeergarage Zwijsen Tilburg open on weekends and public holidays?

A: Yes, Parkeergarage Zwijsen Tilburg is open 7 days a week, including public holidays.

Q: Is the Car Park monitored?

A: Yes, the Car Park is monitored 24 hours a day with CCTV cameras. The Car Park employs experienced security personnel to ensure that the safety and security of parked vehicles.

Q: Is the Car Park in a safe area of Tilburg?

A: Yes, the Car Park is located in the city center, in a safe area of Tilburg. The Car Park is monitored 24/7, and security personnel are present at all times.

Q: Is there disabled parking available at Parkeergarage Zwijsen Tilburg?

A: Yes, there are designated disabled parking spaces available at Parkeergarage Zwijsen Tilburg, which are located close to the entrance to the Car Park.

Conclusion

Parkeergarage Zwijsen Tilburg is an excellent choice for visitors looking for a convenient and safe place to park their vehicles while visiting Tilburg. With easy access, 24-hour security, electric charging stations for electric vehicles, and parking guidance system, the Car Park offers everything needed for a comfortable and stress-free experience. Furthermore, the Car Park’s location in the city center, close to many cultural, historical, and business locations make it the perfect starting point for exploring the city of Tilburg. Overall, Parkeergarage Zwijsen Tilburg is an excellent option for those traveling by car to Tilburg and looking for a secure and convenient parking option.

padua tilburg

Padua Tilburg is a unique community that offers a comfortable and fulfilling lifestyle to its residents. It is located in Tilburg, one of the largest cities in the province of North Brabant in the Netherlands. Padua Tilburg is specifically designed for elderly people who want to live independently in their own apartments and enjoy the company of like-minded people in a warm and welcoming environment.

The community is situated in a quiet neighborhood that is surrounded by greenery and has easy access to public transportation. It is comprised of 191 spacious apartments that are available to individuals and couples. Each apartment is designed with the needs of elderly people in mind and comes with a kitchen, bathroom, living room, and bedroom. The apartments are also equipped with an emergency call system that is monitored 24/7 to ensure the safety and security of the residents.

In addition to the apartments, Padua Tilburg also offers a variety of communal spaces that are available to all residents. These spaces include a restaurant, café, fitness room, library, and communal garden. The restaurant serves delicious and healthy meals that are prepared fresh every day by a team of professional chefs. The café is a great place to socialize and relax with friends over a cup of coffee or tea. The fitness room is equipped with state-of-the-art exercise equipment that is tailored to the needs of elderly people. The library is stocked with a wide range of books, magazines, and newspapers, and the communal garden is a beautiful space to enjoy the great outdoors and engage in gardening activities.

Padua Tilburg also offers a range of services that are designed to make life easier for its residents. These services include housekeeping, laundry, transportation, and medical assistance. The housekeeping and laundry services are available on a weekly basis and ensure that the apartments are always kept clean and tidy. The transportation service is available for trips to the supermarket, doctor’s appointments, or any other errands that residents need to run. The medical assistance service is provided by trained professionals who are available to help residents with their healthcare needs.

The community at Padua Tilburg is incredibly diverse and inclusive. It is home to people from different cultural backgrounds and walks of life. This diversity creates a vibrant and engaging community where residents can learn from and support each other. The community also organizes a range of social activities and events throughout the year. These activities include movie nights, game nights, lectures, and excursions to local attractions.

FAQs:

Q: Who can live at Padua Tilburg?
A: Padua Tilburg is specifically designed for elderly people who want to live independently in their own apartments. The apartments are available to individuals and couples.

Q: What services are included in the rent?
A: The rent includes the cost of the apartment, use of the communal spaces, and access to the services provided by the community, such as housekeeping, laundry, transportation, and medical assistance.

Q: How much does it cost to live at Padua Tilburg?
A: The cost of living at Padua Tilburg varies depending on the size of the apartment and the services that the resident requires. It is best to contact the community directly to get a quote.

Q: Is there a waiting list to live at Padua Tilburg?
A: Yes, there is a waiting list to live at Padua Tilburg. The length of the waiting list varies depending on the availability of apartments.

Q: What types of apartments are available?
A: Padua Tilburg offers a variety of apartment sizes, ranging from studio apartments to two-bedroom apartments. All apartments are designed with the needs of elderly people in mind and come equipped with a kitchen, bathroom, living room, and bedroom.

Q: Are pets allowed at Padua Tilburg?
A: Yes, pets are allowed at Padua Tilburg. However, there are some restrictions on the size and type of pets that are permitted.

Q: What social activities are available at Padua Tilburg?
A: The community at Padua Tilburg is incredibly diverse and inclusive. It is home to people from different cultural backgrounds and walks of life. The community organizes a range of social activities and events throughout the year. These activities include movie nights, game nights, lectures, and excursions to local attractions.

Q: Is there a restaurant at Padua Tilburg?
A: Yes, there is a restaurant at Padua Tilburg. It serves delicious and healthy meals that are prepared fresh every day by a team of professional chefs.

Q: Is there a fitness room at Padua Tilburg?
A: Yes, there is a fitness room at Padua Tilburg. It is equipped with state-of-the-art exercise equipment that is tailored to the needs of elderly people.

Q: Is there a library at Padua Tilburg?
A: Yes, there is a library at Padua Tilburg. It is stocked with a wide range of books, magazines, and newspapers.

Q: Is medical assistance available at Padua Tilburg?
A: Yes, medical assistance is available at Padua Tilburg. It is provided by trained professionals who are available to help residents with their healthcare needs.

Overall, Padua Tilburg is a wonderful community where elderly people can live independently in a comfortable and supportive environment. The apartments are designed with the needs of elderly people in mind and are equipped with all the necessary amenities. The communal spaces and services provide residents with a range of options for socializing and engaging in activities that they enjoy. The community is diverse and inclusive, which creates a vibrant and engaging environment where residents can learn from and support each other. If you are an elderly person looking for a comfortable and fulfilling lifestyle, then Padua Tilburg may be the perfect place for you.

damast tilburg

Damast Tilburg is een wereldwijd bekend bedrijf dat is opgericht in 2014, gevestigd in Nederland. Het bedrijf werkt met een team van bekwame vakmensen om hoogwaardige en duurzame tafellakens en servetten te produceren die geschikt zijn voor diverse gelegenheden. Sinds de oprichting heeft het bedrijf veel erkenning en lof ontvangen van klanten over de hele wereld vanwege de kwaliteit van hun producten en hun toewijding om aan hun behoeften te voldoen.

Vanwege hun vermogen om artikelen van hoge kwaliteit te produceren, hebben ze een sterke en loyale klantenkring opgebouwd die blijft groeien. Hun producten worden gebruikt door hotels, restaurants en cateringbedrijven vanwege hun duurzame eigenschappen en het feit dat ze perfect passen bij hun stijlvolle en hoogwaardige inrichting. Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van tafellakens en servetten die zijn gemaakt van damast, een stof die veel wordt gebruikt in de horeca vanwege de duurzaamheid en de mogelijkheid om te wassen en te strijken zonder dat het er slechter uitziet.

Producten

Damast Tilburg biedt een breed scala aan producten waaronder tafellakens, servetten en keukendoeken. Het bedrijf produceert producten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het aanbod van het bedrijf is zeer aantrekkelijk omdat de producten in verschillende maten en kleuren beschikbaar zijn, die allemaal passen bij diverse gelegenheden, zoals bruiloften, verjaardagen, diners, feesten en officiële bijeenkomsten.

Kwaliteit

Het bedrijf gebruikt alleen de beste materialen voor de productie van hun producten. Het gebruikt bijvoorbeeld gekamd katoen voor de productie van de stof omdat deze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. De producten worden ook geproduceerd met kleurvaste garens die ervoor zorgen dat de kleuren van de producten niet vervagen, zelfs niet na herhaaldelijk wassen. Dit is de reden waarom de producten van dit bedrijf lang meegaan en steeds weer klaar zijn voor gebruik, wat zorgt voor waar voor je geld.

Creativiteit

Een van de dingen waar Damast Tilburg bekend om staat, is creativiteit. Het bedrijf heeft een team van professionele ontwerpers die steeds weer nieuwe en innovatieve ontwerpen produceren, wat zorgt voor een breed scala aan keuzes voor hun klanten. Het bedrijf is ook flexibel genoeg om op maat gemaakte producten te maken voor de klanten die speciale verzoeken hebben voor hun producten.

Klantgericht

Het bedrijf is klantgericht en streeft ernaar om haar klanten de beste service te bieden. Het team van klantenservice is altijd beschikbaar om te helpen met eventuele vragen of problemen die klanten kunnen hebben. Het bedrijf biedt ook gratis samples aan, zodat klanten het product kunnen zien en voelen voordat ze een aankoop doen. Als klanten niet tevreden zijn met het product, kunnen ze dit binnen zeven dagen na ontvangst retourneren voor een volledige terugbetaling.

FAQ’s

Q: Welke materialen worden gebruikt voor de productie van de producten van Damast Tilburg?

A: Voor de productie van hun producten gebruikt Damast Tilburg gekamd katoen van hoge kwaliteit.

Q: Welke maten en kleuren zijn verkrijgbaar voor hun producten?

A: Hun producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren die passen bij verschillende gelegenheden.

Q. Hoe kan ik de producten van Damast Tilburg bestellen?

A: U kunt de producten van Damast Tilburg bestellen door contact op te nemen met hun klantenservice of door een bestelling te plaatsen via hun website.

Q: Hoe lang duurt de levertijd?

A: De levertijd varieert afhankelijk van uw locatie. In Nederland duurt de levertijd tussen de 1 en 2 werkdagen.

Q: Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Damast Tilburg?

A: U kunt contact opnemen met de klantenservice van Damast Tilburg via e-mail of telefoon. De contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Q: Kan ik op maat gemaakte producten bestellen?

A: Ja, Damast Tilburg biedt op maat gemaakte producten aan voor klanten met speciale verzoeken.

Q: Wat is het retourbeleid van Damast Tilburg?

A: Als klanten niet tevreden zijn met het product, kunnen ze het binnen zeven dagen na ontvangst retourneren voor een volledige terugbetaling.

Alles bij elkaar is Damast Tilburg een betrouwbaar en gerenommeerd bedrijf dat hoogwaardige producten produceert voor verschillende gelegenheden. Hun producten zijn perfect voor hotels, restaurants en cateringbedrijven vanwege hun duurzaamheid en gemakkelijk te onderhouden materiaal. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en ontwerpen, en streeft ernaar om altijd klantgericht en flexibel te zijn. Dit maakt Damast Tilburg een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige producten voor elk type gelegenheid.

Images related to the topic burgemeester brokxlaan 4 tilburg

Opening Burgemeester Brokxlaan Tilburg
Opening Burgemeester Brokxlaan Tilburg

Article link: burgemeester brokxlaan 4 tilburg.

Learn more about the topic burgemeester brokxlaan 4 tilburg.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận