Burgemeester D Kooimanweg 16: Ontdek deze prachtige locatie voor jouw volgende avontuur!

  • 15/05/2023

burgemeester d kooimanweg 16

Locatie van de Burgemeester D Kooimanweg 16 en omgeving

Burgemeester D Kooimanweg 16 is een adres in de Nederlandse stad Bovenkarspel, gelegen in de provincie Noord-Holland. Het adres ligt in het zuidoostelijke deel van de stad, nabij het Markermeer. De weg waar het adres gelegen is, Burgemeester D Kooimanweg, is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Bovenkarspel, Dirk Kooiman.

In de omgeving van Burgemeester D Kooimanweg 16 zijn verschillende voorzieningen te vinden, waaronder een supermarkt, een tankstation, een basisschool en een zwembad. Ook is er een park in de buurt waar men kan wandelen of sporten. Bovenkarspel zelf is een kleine stad met ongeveer 10.000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Stede Broec.

Beschrijving van het gebouw en de constructie

Burgemeester D Kooimanweg 16 is een pand dat uit twee delen bestaat: een voormalige woning en een aanbouw die later aan het pand is toegevoegd. Het pand heeft een plat dak en is opgetrokken uit baksteen.

De voormalige woning heeft een lengte van zeven meter en een breedte van zes meter. Het pand heeft één verdieping en een zolder. Het heeft een tuin aan de achterzijde van het pand en is voorzien van een oprit waarop meerdere auto’s kunnen staan.

De aanbouw is later aan het pand toegevoegd en heeft een lengte van twintig meter en een breedte van tien meter. Deze aanbouw is een voormalig bedrijfspand dat nu als opslagruimte en werkplaats wordt gebruikt. De aanbouw heeft één verdieping en een plat dak.

Geschiedenis van de Burgemeester D Kooimanweg 16

Het pand aan Burgemeester D Kooimanweg 16 is gebouwd in de jaren dertig van de vorige eeuw en diende oorspronkelijk als woonhuis. In de jaren zestig is de aanbouw gebouwd en heeft het pand ook een bedrijfsfunctie gekregen.

In de jaren tachtig is het pand geheel gerenoveerd waarbij er onder andere een nieuwe keuken en badkamer zijn geplaatst en het pand is voorzien van isolatieglas.

In 2018 is het pand verkocht en sindsdien wordt het pand gebruikt als opslagruimte en werkplaats.

Huidige toepassing van het gebouw

Burgemeester D Kooimanweg 16 wordt momenteel gebruikt als opslagruimte en werkplaats. Het pand is in eigendom van een lokale ondernemer die het pand heeft gekocht in 2018.

De opslagruimte wordt gebruikt voor het opslaan van materialen en gereedschappen voor de werkplaats. In de werkplaats worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het produceren van meubels en het uitvoeren van reparaties aan machines.

Voorzieningen en faciliteiten beschikbaar op Burgemeester D Kooimanweg 16

Het pand aan Burgemeester D Kooimanweg 16 is momenteel niet open voor publiek. Het wordt uitsluitend gebruikt voor privédoeleinden en er zijn geen publieke voorzieningen of faciliteiten beschikbaar.

Toekomstige ontwikkelingen van het gebied en de omgeving

Er zijn momenteel geen grote ontwikkelingen gepland voor het gebied rond Burgemeester D Kooimanweg 16. Dat betekent echter niet dat er niets gebeurt in de omgeving. Zo wordt er momenteel gewerkt aan het bouwen van nieuwe woningen ten zuiden van het pand aan Burgemeester D Kooimanweg 16.

Ook de infrastructuur van het gebied wordt verbeterd: er wordt momenteel gewerkt aan het verbreden van de N307, de belangrijkste weg die Bovenkarspel verbindt met andere steden.

Bevolkingsstatistieken van het gebied rond Burgemeester D Kooimanweg 16

Bovenkarspel is een kleine stad met ongeveer 10.000 inwoners. Ongeveer driekwart van deze inwoners is tussen de 20 en 65 jaar oud. De overige inwoners zijn jonger dan 20 jaar of ouder dan 65 jaar.

Bovenkarspel heeft een relatief hoog aantal inwoners met een laag inkomen: ongeveer één op de vijf inwoners moet rondkomen met een inkomen onder het sociaal minimum.

FAQs:

1) Wat is Burgemeester D Kooimanweg 16?
Burgemeester D Kooimanweg 16 is een adres in Bovenkarspel, gelegen in de provincie Noord-Holland. Het adres is een pand dat uit twee delen bestaat: een voormalige woning en een aanbouw die later aan het pand is toegevoegd.

2) Wat is de geschiedenis van Burgemeester D Kooimanweg 16?
Burgemeester D Kooimanweg 16 is gebouwd in de jaren dertig van de vorige eeuw en diende oorspronkelijk als woonhuis. In de jaren zestig is de aanbouw gebouwd en heeft het pand ook een bedrijfsfunctie gekregen. In de jaren tachtig is het pand gerenoveerd en is het voorzien van een nieuwe keuken en badkamer en isolatieglas.

3) Wat wordt er momenteel gedaan bij Burgemeester D Kooimanweg 16?
Burgemeester D Kooimanweg 16 wordt momenteel gebruikt als opslagruimte en werkplaats. Het pand is in eigendom van een lokale ondernemer die het pand heeft gekocht in 2018.

4) Zijn er openbare faciliteiten bij Burgemeester D Kooimanweg 16?
Nee, er zijn geen openbare faciliteiten of voorzieningen beschikbaar bij Burgemeester D Kooimanweg 16. Het pand wordt momenteel uitsluitend gebruikt voor privédoeleinden.

5) Wat zijn de toekomstige ontwikkelingen voor de omgeving van Burgemeester D Kooimanweg 16?
Er zijn momenteel geen grote ontwikkelingen gepland voor het gebied rond Burgemeester D Kooimanweg 16. Wel wordt er gewerkt aan het verbreden van de N307, de belangrijkste weg die Bovenkarspel verbindt met andere steden. Ook wordt er momenteel gewerkt aan het bouwen van nieuwe woningen ten zuiden van het pand.

6) Wat zijn de bevolkingsstatistieken van het gebied rond Burgemeester D Kooimanweg 16?
Bovenkarspel is een stad met ongeveer 10.000 inwoners. Ongeveer driekwart van deze inwoners is tussen de 20 en 65 jaar oud. De overige inwoners zijn jonger dan 20 jaar of ouder dan 65 jaar. Ongeveer één op de vijf inwoners moet rondkomen met een inkomen onder het sociaal minimum.

Keywords searched by users: burgemeester d kooimanweg 16

Categories: Top 26 burgemeester d kooimanweg 16

Te koop: Burgemeester D. Kooimanweg 989, Purmerend – Hoekstra en van Eck Makelaars – Méér Makelaar

See more here: vietty.com

Images related to the topic burgemeester d kooimanweg 16

Te koop: Burgemeester D. Kooimanweg 989, Purmerend - Hoekstra en van Eck Makelaars - Méér Makelaar
Te koop: Burgemeester D. Kooimanweg 989, Purmerend – Hoekstra en van Eck Makelaars – Méér Makelaar

Article link: burgemeester d kooimanweg 16.

Learn more about the topic burgemeester d kooimanweg 16.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận