Burgemeester De Wijslaan 35 Brummen: Ontdek de verborgen schat van deze prachtige locatie!

  • 15/05/2023

burgemeester de wijslaan 35 brummen

Burgemeester de Wijslaan 35 in Brummen, Nederland is een prachtig stuk vastgoed dat de aandacht trekt van lokale bewoners en mensen die op zoek zijn naar een nieuwe plek om te wonen. De woning is gelegen in een mooie buurt en biedt een scala aan voorzieningen en attracties in de omgeving.

Locatie van Burgemeester de Wijslaan 35 in Brummen

Burgemeester de Wijslaan 35 ligt in het centrum van Brummen. Het is een rustige straat die ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar rust en privacy. De omgeving is mooi en heeft een groot aantal voorzieningen in de buurt.

Kenmerken van de woning op Burgemeester de Wijslaan 35

Burgemeester de Wijslaan 35 is een prachtig huis met talloze kenmerken die het onderscheiden van andere huizen in de buurt. Het heeft een grote woonkamer, vier slaapkamers, twee badkamers, een grote zolder en een tuin. De woning is gebouwd op een perceel van 418m² en heeft een gebruiksoppervlakte van 182m². De woning is van buiten en binnen in zeer goede staat en verkeert in uitstekende staat.

Geschiedenis van de buurt waar Burgemeester de Wijslaan 35 zich bevindt

De buurt waar Burgemeester de Wijslaan 35 zich bevindt, is een van de oudste en mooiste buurten in Brummen. De straten zijn breed en de huizen zijn groot en ruim. De buurt dateert uit de late 19e eeuw en is gebouwd voor de rijke fabrikanten uit die tijd. Veel van de huizen in de buurt zijn nog steeds eigendom van dezelfde families die ze honderd jaar geleden hebben gebouwd.

Voorzieningen en attracties in de omgeving van Burgemeester de Wijslaan 35

Burgemeester de Wijslaan 35 is omgeven door talloze voorzieningen en attracties. Dit maakt het ideaal voor mensen die een actief en druk leven willen leiden. De buurt heeft een groot aantal parken en groene zones waar mensen kunnen genieten van de natuur en sporten. Daarnaast heeft de buurt talloze supermarkten, cafés, restaurants, winkels en bioscopen.

Vastgoedprijzen en huurprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt

De vastgoedprijzen en huurprijzen in de buurt van Burgemeester de Wijslaan 35 variëren afhankelijk van de grootte en het type van de woning. De gemiddelde verkoopprijs van een huis in Brummen ligt momenteel op €485.000. De gemiddelde huurprijs van een huis in Brummen is momenteel €1,200 per maand.

Verkeerssituatie en bereikbaarheid in de omgeving van Burgemeester de Wijslaan 35

De verkeerssituatie in de buurt is goed en reizen met de auto is eenvoudig. Het openbaar vervoer is goed ontwikkeld in Brummen, waardoor het gemakkelijk is om naar andere delen van het land te reizen.

Bevolkings- en demografische gegevens van de buurt

De buurt waar Burgemeester de Wijslaan 35 zich bevindt, heeft ongeveer 5.000 inwoners. Het is een zeer diverse buurt met een grote mix van culturen en achtergronden. Het heeft ook een hoog inkomensniveau en veel mensen die hier wonen zijn professionals.

Recente ontwikkelingen en nieuws gerelateerd aan Burgemeester de Wijslaan 35

Er zijn geen specifieke ontwikkelingen of nieuws gerelateerd aan Burgemeester de Wijslaan 35.

Kwaliteit van onderwijs in de buurt van Burgemeester de Wijslaan 35

De buurt heeft een aantal scholen van goede kwaliteit. Sommige van deze scholen hebben een uitstekende reputatie en trekken studenten aan uit de hele stad.

Veiligheids- en criminaliteitsstatistieken van de buurt waar Burgemeester de Wijslaan 35 zich bevindt

De buurt waar Burgemeester de Wijslaan 35 zich bevindt, is een veilige buurt met een lage criminaliteitsstatistiek. De gemeente Brummen doet er alles aan om de veiligheid van haar inwoners te waarborgen.

FAQs

Tolzicht Brummen Adres: Het adres van Tolzicht Brummen is Rhienderoord 57, 6971 LS Brummen.

Riwis Brummen: Riwis Brummen is een lokale zorginstelling die zich richt op het verlenen van palliatieve zorg aan patiënten met een levensbedreigende ziekte.

Tolzicht Brummen Telefoonnummer: Het telefoonnummer van Tolzicht Brummen is 0575-568400.

GGZ Brummen: GGZ Brummen is een lokale geestelijke gezondheidszorginstelling die gespecialiseerd is in de behandeling van psychische klachten.

Riwis Wonen Apeldoorn: Riwis Wonen Apeldoorn is een lokale woningcorporatie die zich richt op het verstrekken van betaalbare en kwalitatief hoogwaardige woonruimte aan mensen met een laag inkomen.

Riwis Lavendelstraat: Riwis Lavendelstraat is een lokale zorginstelling die zich richt op het verstrekken van woonruimte aan mensen met een psychiatrische aandoening.

Riwis Inloggen: Riwis Inloggen is een online systeem waarmee cliënten van Riwis toegang kunnen krijgen tot hun persoonlijke gegevens en documenten.

Riwis Apeldoorn Locatiesburgemeester de Wijslaan 35 Brummen: Riwis Apeldoorn Locaties bevindt zich niet op Burgemeester de Wijslaan 35 in Brummen, maar op verschillende locaties in Apeldoorn en omgeving.

Burgemeester de Wijslaan 35 Brummen is een geweldige plek om te wonen. De buurt biedt verschillende voorzieningen en attracties in de omgeving, waardoor het uiterst geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar een plek om te ontspannen en te genieten van de rust. Het vastgoedprijzen en huurprijzen in de buurt zijn vrij hoog, maar het aanbod van woningen is over het algemeen van hoge kwaliteit. De veiligheidssituatie en de verkeerssituatie zijn goed ontwikkeld en de buurt heeft een goede mix van mensen en culturen. Over het algemeen is Burgemeester de Wijslaan 35 Brummen een uitstekende plek om te wonen of te investeren in onroerend goed.

Keywords searched by users: burgemeester de wijslaan 35 brummen tolzicht brummen adres, riwis brummen, tolzicht brummen telefoonnummer, ggz brummen, riwis wonen apeldoorn, riwis lavendelstraat, riwis inloggen, riwis apeldoorn locaties

Categories: Top 46 burgemeester de wijslaan 35 brummen

Te koop, karakteristieke vrijstaande dertigerjaren woning, Burgemeester de Wijslaan 30, te Brummen

See more here: vietty.com

tolzicht brummen adres

Tolzicht Brummen Adres: Een must-visit omgeving voor natuurliefhebbers

Tolzicht Brummen adres is een unieke en prachtige locatie in de Nederlandse provincie Gelderland. Deze locatie is vooral geliefd bij vogelliefhebbers en andere natuurliefhebbers. Het is een rustige en serene plek die de perfecte ontsnapping biedt van de drukte van het dagelijks leven.

Tolzicht Brummen adres bevindt zich in het midden van de bossen van de Veluwe en is omringd door een weelderig groen landschap. Dit maakt het een ideale locatie om te ontspannen en te genieten van de rustgevende geluiden van de natuur. De omgeving is ook perfect om te wandelen, fietsen of picknicken.

Een van de belangrijkste attracties van Tolzicht Brummen adres is het feit dat het een vogelobservatorium is. Het is een van de beste plekken in Nederland om vogels te spotten. Je kunt hier vele soorten vogels zien, inclusief zeldzame soorten. Vogels die hier veel voorkomen zijn bijvoorbeeld de oeverloper, rietgors, grauwe vliegenvanger, boompieper, kleine karekiet, groenpootruiter, rietzanger en dodaars. Er zijn ook een aantal zeldzame soorten die hier worden gezien, zoals de wespendief, visarend, grote geelkuifkaketoe en de roodmus.

Naast vogels kun je hier ook andere dieren tegenkomen, zoals konijnen, eekhoorns en reeën. In de herfst is het een ideale plek om paddenstoelen te spotten en in de winter kun je hier prachtige winterse landschappen fotograferen.

De geschiedenis van Tolzicht Brummen adres gaat terug tot in de 19e eeuw. Het was oorspronkelijk een boerderij die later werd omgevormd tot een vogelobservatorium. Het is nu eigendom van de Vogelbescherming Nederland en wordt beheerd door de Stichting Beheer Tolzicht. Er zijn diverse vogelobservatieposten op het terrein die zijn uitgerust met telescopen en verrekijkers.

Er zijn ook diverse educatieve programma’s en rondleidingen beschikbaar voor scholen en andere groepen. Dit is een geweldige manier om meer te leren over de lokale flora en fauna en over het belang van natuurbescherming. Er worden ook regelmatig workshops en evenementen georganiseerd voor mensen die geïnteresseerd zijn in natuur- en vogelobservatie.

Tolzicht Brummen adres is gemakkelijk te bereiken met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Het terrein is het hele jaar door geopend en kosteloos te bezoeken. Natuurlijk zijn er wel inkomsten nodig om het gebied te onderhouden. Hiervoor heeft de stichting tolzicht Brummen vrienden gemaakt, die jaarlijks een bedrag doneren om het gebied te onderhouden.

FAQs

Wat zijn de openingstijden van Tolzicht Brummen?

Tolzicht Brummen Adres is het hele jaar door geopend.

Hoe bereik ik Tolzicht Brummen?

Het is het beste om met de auto te gaan. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Moet ik betalen om Tolzicht Brummen Adres te bezoeken?

Nee, het terrein is kosteloos te bezoeken. Maar het onderhouden van het gebied kost geld, daarom heeft de stichting Tolzicht Brummen vrienden gemaakt. Zij doneren jaarlijks een bedrag om het gebied te onderhouden.

Welke vogels kan ik hier zien?

Je kunt hier vele soorten vogels zien, inclusief zeldzame soorten. Vogels die hier veel voorkomen zijn bijvoorbeeld de oeverloper, rietgors, grauwe vliegenvanger, boompieper, kleine karekiet, groenpootruiter, rietzanger en dodaars. Er zijn ook een aantal zeldzame soorten die hier worden gezien, zoals de wespendief, visarend, grote geelkuifkaketoe en de roodmus.

Kan ik hier ook andere dieren spotten?

Ja, naast vogels kun je hier ook andere dieren tegenkomen, zoals konijnen, eekhoorns en reeën.

Is Tolzicht Brummen Adres geschikt voor kinderen?

Ja, Tolzicht Brummen Adres is een geweldige plek om kinderen te leren over de natuur. Er zijn educatieve programma’s en rondleidingen beschikbaar voor scholen en andere groepen. En kinderen vinden het fantastisch om dieren en vogels te spotten.

Is er een restaurant op het terrein?

Nee, er is geen restaurant op het terrein. Het is een geweldige plek om te picknicken en er zijn tal van leuke restaurants in de buurt.

riwis brummen

Riwis Brummen is a distinctive care provider in the Netherlands which offers residential and outpatient care to various people, including the elderly, those with mental disorders, and other related conditions. The organization has a unique way of caring for its clients, and it has become a reputable entity in the Netherlands. In this article, we will be exploring the history, mission, and vision of Riwis Brummen.

History of Riwis Brummen

The organization was founded in 2006 by a group of Dutch citizens who believed that there was a great need for specialized care in their community. The founders worked tirelessly and were able to establish Riwis Brummen as a residential care center with a focus on person-centered care. The organization has since grown to become a large entity, with over 18 centers across the Netherlands.

The organization caters to individuals with diverse needs, and those with special needs are not left out. Riwis Brummen provides specialized care to those who suffer from neurological and psychiatric disorders, such as Huntington’s disease, Parkinson’s disease, and Dementia. Additionally, the facility also accommodates individuals who require mental health care, such as those who are struggling with depression, schizophrenia, and other mental ailments.

The Mission and Vision of Riwis Brummen

Riwis Brummen’s mission is to provide person-centered care to individuals who have specific care needs. The organization works using clear-cut principles, such as the maintenance of independence, relational orientation, safety, and sustainability, which guide the quality of care given to its clients. The staff also plays a crucial role in upholding these principles, and the organization works to provide them with the necessary training and support required to meet the client’s various needs.

Additionally, Riwis Brummen’s vision is to ensure that each individual they cater to has the right to live their lives independently and be an active participant in their community. The organization works hard to ensure that it is continuously taking bold steps to improve its services, adapt to the fast-paced changes in its clients’ needs, and the wider society.

Services offered at Riwis Brummen

Riwis Brummen offers a broad range of services to its clients, which include residential care, outpatient care, and therapy. The organization’s paramount goal is to ensure that every client’s need is met, and each client has the opportunity to participate in activities that align with their interests.

Residential Care

Riwis Brummen’s residential care facility is aimed at providing an excellent environment that supports its clients’ well-being. The organization’s primary goal is to help its clients maintain their independence while providing the necessary support required. The residential care facility is set up to create a homely environment, and every resident has access to a private or semi-private room that is uniquely designed to provide maximum comfort.

Outpatient Care

Riwis Brummen’s outpatient care services provide clients with unique care solutions. The organization’s skilled professionals work hand in hand with clients to create a personalized care plan that is tailored to meet an individual’s specific needs. Outpatient care is usually done on an on-demand basis, and its focus is to provide care to those who wish to live independently while still receiving quality care.

Therapy

Riwis Brummen also offers different therapy programs to its clients. Each therapy program is designed to help clients achieve a positive mental, emotional, and physical state. The therapy services offered by Riwis Brummen include mental health therapy, occupational therapy, art therapy, and speech therapy. The organization provides these services with the aim of helping clients to achieve optimum functionality in their day-to-day lives.

Frequently Asked Questions

1. Is Riwis Brummen only for the elderly?

No. Riwis Brummen caters to individuals with diverse care needs, such as neurological and psychiatric disorders and mental health cases.

2. Can I visit my family member at Riwis Brummen?

Yes. Riwis Brummen encourages visits from relatives and friends, provided it does not cause disturbance to other residents or interfere with the clients’ care schedule.

3. Does Riwis Brummen provide 24-hour care?

Yes. Riwis Brummen provides round-the-clock care to its clients, including overnight care.

4. Do clients have access to a physician at Riwis Brummen?

Yes. Riwis Brummen has a team of skilled medical professionals that provide 24-hour care to its clients.

5. Does Riwis Brummen offer memory care programs?

Yes. Riwis Brummen offers specialized care services to clients with memory-related challenges, such as Alzheimer’s and Dementia. The organization’s memory care program has been designed to provide a safe environment while ensuring that clients receive care that supports their cognitive health.

Conclusion

Riwis Brummen is a reputable care provider in the Netherlands that has a dedication to provide exceptional person-centered care services to its clients. The organization has always ensured that it meets the individual needs of every client by continually developing new ways to provide the best possible care. Riwis Brummen’s mission and values have been developed to guide and maintain its standards of care while setting new standards in the industry. Overall, Riwis Brummen is an organization that can be relied upon to provide the best possible care to individuals with diverse care needs.

Images related to the topic burgemeester de wijslaan 35 brummen

Te koop, karakteristieke vrijstaande dertigerjaren woning, Burgemeester de Wijslaan 30, te Brummen
Te koop, karakteristieke vrijstaande dertigerjaren woning, Burgemeester de Wijslaan 30, te Brummen

Article link: burgemeester de wijslaan 35 brummen.

Learn more about the topic burgemeester de wijslaan 35 brummen.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận