Burgemeester Kooimanweg 14 Purmerend: Ontdek deze verborgen parel in Noord-Holland! Klik hier voor meer informatie.

  • 14/05/2023

burgemeester kooimanweg 14 purmerend

Burgemeester Kooimanweg 14 in Purmerend is een opvallend gebouw dat bekend staat om zijn architecturale schoonheid en opvallende ontwerp. Het gebouw heeft een rijke geschiedenis en is in handen geweest van diverse eigenaren en huurders. Dit artikel gaat dieper in op de geschiedenis, architectuur, voorzieningen en faciliteiten, eigenaren en huurders, huidige functie, toekomstige ontwikkelingen en bereikbaarheid van Burgemeester Kooimanweg 14 in Purmerend.

Locatie van Burgemeester Kooimanweg 14 in Purmerend

Burgemeester Kooimanweg 14 ligt in de stad Purmerend, in de provincie Noord-Holland van Nederland. Het gebouw staat in een woonwijk en is gelegen vlakbij een aantal belangrijke faciliteiten en voorzieningen, waaronder winkels en openbaar vervoer.

Geschiedenis van Burgemeester Kooimanweg 14

Het gebouw aan Burgemeester Kooimanweg 14 werd gebouwd in 1921 en was oorspronkelijk een woonhuis. Het werd ontworpen en gebouwd door de architect A. Bakker in de stijl van de Amsterdamse School en wordt beschouwd als een voorbeeld van deze architectonische stroming. Na het dienen als woonhuis werd het gebouw later gebruikt als kantoor, werkplaats en atelier.

Architectuur en ontwerp van het gebouw

Het gebouw aan Burgemeester Kooimanweg 14 heeft een unieke architectuur die kenmerkend is voor de Amsterdamse School. Het gebouw is symmetrisch van vorm met een centrale entree en verticale raampartijen. Het ontwerp van het gebouw valt op door het gebruik van bijzondere materialen en uitgesproken details. Het gebouw is opgetrokken uit baksteen en heeft een opvallend gedraaid dak dat bedekt is met pannen.

Voorzieningen en faciliteiten in Burgemeester Kooimanweg 14

Het gebouw aan Burgemeester Kooimanweg 14 biedt een aantal voorzieningen en faciliteiten, waaronder parkeergelegenheid, een kantoorruimte, een werkplaats en een atelier. Het gebouw is uitgerust met moderne technologieën en apparatuur om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen. De werkplaats en het atelier bieden een ruimte om te werken en te creëren, terwijl de kantoorruimte een functionele en professionele omgeving biedt.

Eigenaren en huurders van Burgemeester Kooimanweg 14

Het gebouw aan Burgemeester Kooimanweg 14 is in de loop van de jaren in handen geweest van verschillende eigenaren en huurders. Momenteel is het gebouw in eigendom van een particulier en wordt het gebruikt als bedrijfsgebouw.

Huidige gebruik en functie van het gebouw

Op dit moment wordt Burgemeester Kooimanweg 14 gebruikt als bedrijfsgebouw en biedt het ruimte voor een kantoor, werkplaats en atelier. Het gebouw is geschikt voor verschillende soorten bedrijven en kan worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker.

Toekomstige ontwikkelingen en plannen voor Burgemeester Kooimanweg 14

Er zijn momenteel geen bekende plannen of toekomstige ontwikkelingen voor Burgemeester Kooimanweg 14. Echter, vanwege de architecturale en historische betekenis van het gebouw, wordt het waarschijnlijk goed onderhouden en behouden voor toekomstige generaties.

Openbaar vervoer en bereikbaarheid van Burgemeester Kooimanweg 14

Burgemeester Kooimanweg 14 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het gebouw ligt op loopafstand van een busstation en een treinstation. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid te vinden in de directe omgeving van het gebouw.

FAQs over burgemeester kooimanweg 14 purmerend

1. Wat is de geschiedenis van Burgemeester Kooimanweg 14 in Purmerend?

Het gebouw aan Burgemeester Kooimanweg 14 werd gebouwd in 1921 en was oorspronkelijk een woonhuis. Na het dienen als woonhuis werd het gebouw later gebruikt als kantoor, werkplaats en atelier.

2. Wie ontwierp het gebouw aan Burgemeester Kooimanweg 14?

Het gebouw aan Burgemeester Kooimanweg 14 werd ontworpen door de architect A. Bakker in de stijl van de Amsterdamse School.

3. Wat is de huidige functie van het gebouw aan Burgemeester Kooimanweg 14?

Op dit moment wordt Burgemeester Kooimanweg 14 gebruikt als bedrijfsgebouw en biedt het ruimte voor een kantoor, werkplaats en atelier.

4. Wie zijn de huidige eigenaren van het gebouw aan Burgemeester Kooimanweg 14?

Momenteel is het gebouw in eigendom van een particulier.

5. Is Burgemeester Kooimanweg 14 goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, Burgemeester Kooimanweg 14 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het gebouw ligt op loopafstand van een busstation en een treinstation.

Keywords searched by users: burgemeester kooimanweg 14 purmerend

Categories: Top 50 burgemeester kooimanweg 14 purmerend

Woning te koop! Burgemeester D. Kooimanweg 545 Purmerend | Tromp Garantiemakelaars

See more here: vietty.com

Images related to the topic burgemeester kooimanweg 14 purmerend

Woning te koop! Burgemeester D. Kooimanweg 545 Purmerend | Tromp Garantiemakelaars
Woning te koop! Burgemeester D. Kooimanweg 545 Purmerend | Tromp Garantiemakelaars

Article link: burgemeester kooimanweg 14 purmerend.

Learn more about the topic burgemeester kooimanweg 14 purmerend.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận