Burgemeester Krollaan 14, 5126 PT Gilze: Ontdek de geheimen van deze prachtige locatie!

  • 14/05/2023

burgemeester krollaan 14 5126 pt gilze

Burgemeester Krollaan 14 is gelegen in Gilze, een dorp in de provincie Noord-Brabant in het zuiden van Nederland. De straat is genoemd naar Mathieu Kroll, die van 1914 tot 1940 burgemeester was van Gilze en Rijen. Burgemeester Krollaan 14 is een vrijstaande woning met een grote tuin, gelegen aan een rustige straat.

Beschrijving van de locatie van Burgemeester Krollaan 14

Burgemeester Krollaan 14 is gelegen in een rustige woonwijk aan de noordkant van Gilze. De wijk grenst aan een agrarisch gebied en is omgeven door groen. In de directe omgeving zijn er diverse voorzieningen zoals een supermarkt, basisschool en sportfaciliteiten. Het centrum van Gilze ligt op slechts enkele minuten fietsen van Burgemeester Krollaan 14.

Geschiedenis van de wijk Gilze

Gilze is een historisch dorp met een rijke geschiedenis. De eerste sporen van bewoning dateren van de 9e eeuw. In de middeleeuwen groeide het dorp uit tot een belangrijk handelscentrum. Gilze had destijds een strategische ligging tussen de grote steden Breda en Tilburg.

In de 19e eeuw ontwikkelde Gilze zich tot een agrarisch dorp. Veel boeren vestigden zich in de omgeving van Gilze, waardoor er nog steeds veel landbouwgebieden te vinden zijn.

Demografische gegevens van de buurt waar Burgemeester Krollaan 14 zich bevindt

De wijk waar Burgemeester Krollaan 14 zich bevindt, bestaat voornamelijk uit vrijstaande en twee-onder-een-kap woningen. Het merendeel van de bewoners is tussen de 35 en 65 jaar oud. Er wonen relatief weinig jongeren en ouderen in de wijk.

De nabijgelegen voorzieningen van Burgemeester Krollaan 14

In de omgeving van Burgemeester Krollaan 14 zijn diverse voorzieningen te vinden. Zo is er een supermarkt op loopafstand en zijn er diverse sportfaciliteiten in de buurt. Ook zijn er meerdere basisscholen en kinderopvangcentra in de directe omgeving te vinden. Het centrum van Gilze ligt op slechts enkele minuten fietsen en hier zijn diverse winkels, restaurants en terrassen te vinden.

Voor- en nadelen van het wonen in Gilze

Gilze heeft een aantal voordelen als woonplaats. Zo is het dorp gelegen in een prachtige omgeving met veel groen en natuurgebieden. Ook is het centrum van Gilze gezellig en levendig, met diverse winkels, restaurants en terrassen. Daarnaast zijn er goede verbindingen met omliggende steden als Tilburg en Breda.

Een nadeel van wonen in Gilze is dat het dorp relatief klein is. Voor mensen die op zoek zijn naar meer stedelijke voorzieningen kan dit een beperking zijn. Ook is er weinig werkgelegenheid in Gilze zelf, waardoor veel bewoners pendelen naar omliggende steden.

Bouwstijlen van de huizen in deze omgeving

De huizen in de omgeving van Burgemeester Krollaan 14 zijn over het algemeen vrijstaande of twee-onder-een-kap woningen. De meeste huizen zijn gebouwd in de jaren ’70 en ’80 en hebben een karakteristieke bouwstijl uit die tijd. Er zijn echter ook enkele recentere woningen te vinden in de wijk.

De nabijheid van natuurgebieden en recreatiegebieden

Gilze is omgeven door prachtige natuurgebieden en recreatiegebieden. Zo ligt het natuurgebied De Chaamse Beek op slechts enkele kilometers afstand van Burgemeester Krollaan 14. Hier kun je heerlijk wandelen en fietsen. Ook zijn er diverse recreatiegebieden in de buurt, zoals de Biesbosch en de Loonse en Drunense Duinen.

De ontwikkelingsplannen van Gilze en hoe deze de toekomst van de buurt kunnen beïnvloeden

Gilze heeft een aantal ontwikkelingsplannen die de toekomst van de buurt kunnen beïnvloeden. Zo is er een plan om het centrum van Gilze te vernieuwen en aantrekkelijker te maken voor bewoners en bezoekers. Daarnaast wordt er gewerkt aan de verbetering van de bereikbaarheid van Gilze, bijvoorbeeld door verbreding van de A58.

De prijzen van huizen in de omgeving

De huizenprijzen in de omgeving van Burgemeester Krollaan 14 variëren sterk. Zo zijn er vrijstaande woningen te vinden voor €400.000,- tot €800.000,-. Twee-onder-een-kap woningen zijn er te koop vanaf €300.000,- tot €500.000,-. De prijzen zijn sterk afhankelijk van de locatie, bouwstijl en grootte van de woning.

Adresgegevens van Burgemeester Krollaan 14

Burgemeester Krollaan 14
5126 PT Gilze

FAQs

1) Is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt van Burgemeester Krollaan 14?
Ja, er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van Burgemeester Krollaan 14. Bij de woning zelf is er een oprit waar meerdere auto’s geparkeerd kunnen worden.

2) Zijn er goede openbaarvervoerverbindingen vanuit Gilze?
Ja, er zijn goede openbaarvervoerverbindingen vanuit Gilze. Zo zijn er busverbindingen naar omliggende steden en zijn er treinstations in de buurt.

3) Is Gilze een veilige buurt om in te wonen?
Ja, Gilze is een veilige buurt om in te wonen. Er is weinig criminaliteit en er zijn voldoende voorzieningen op het gebied van veiligheid en handhaving.

4) Zijn er voldoende winkels en restaurants in Gilze?
Ja, er zijn voldoende winkels en restaurants in Gilze. Het centrum van Gilze heeft diverse winkels en horecagelegenheden. Ook zijn er diverse supermarkten in de buurt van Burgemeester Krollaan 14.

5) Zijn er scholen in de buurt van Burgemeester Krollaan 14?
Ja, er zijn diverse scholen in de buurt van Burgemeester Krollaan 14. Zo zijn er meerdere basisscholen en kinderopvangcentra in de directe omgeving te vinden. Ook zijn er middelbare scholen in de buurt van Gilze.

Keywords searched by users: burgemeester krollaan 14 5126 pt gilze burgemeester krollaan 19a gilze

Categories: Top 100 burgemeester krollaan 14 5126 pt gilze

Huis burgemeester beklad

See more here: vietty.com

burgemeester krollaan 19a gilze

Burgemeester Krollaan 19a Gilze, een interessant adres in Nederland

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Nederland? Overweegt u te verhuizen naar de provincie Noord-Brabant? Dan is Burgemeester Krollaan 19a in Gilze wellicht iets voor u. Dit adres biedt niet alleen een prachtige woning aan, maar ook een mooie omgeving om in te wonen. In dit artikel gaan we dieper in op deze woning, de wijk waarin deze zich bevindt en de stad Gilze.

De woning

Burgemeester Krollaan 19a is een vrijstaande woning van ruim 200 vierkante meter. Het huis heeft drie slaapkamers en een zeer ruime woonkamer met open keuken. Het huis is in 2006 gebouwd en sindsdien goed onderhouden. De woning is voorzien van diverse moderne gemakken zoals vloerverwarming en een uitgebreid domoticasysteem. De woning staat op een perceel van 710 vierkante meter en heeft zowel een voor- als achtertuin. In de achtertuin is een ruim terras aanwezig waar u heerlijk kunt zitten. Daarnaast is er ruimte voor het parkeren van twee auto’s op eigen terrein.

De wijk

Burgemeester Krollaan 19a bevindt zich in de wijk Vijf Eiken in Gilze. Vijf Eiken is een rustige wijk waar voornamelijk gezinnen wonen. De wijk kenmerkt zich door de vele groenvoorzieningen en speeltuinen. Daarnaast zijn er diverse basisscholen en een middelbare school in de wijk. Ook zijn er diverse sportverenigingen en is er een eigen winkelcentrum. Hierdoor heeft u alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik.

De stad Gilze

Gilze is een kleine stad in de provincie Noord-Brabant. De stad heeft ruim 8.000 inwoners. De geschiedenis van Gilze gaat terug tot de Romeinse tijd. In de Middeleeuwen was Gilze een belangrijke handelsplaats. Tegenwoordig is Gilze vooral bekend om zijn bosrijke omgeving en zijn steun aan de Koninklijke Luchtmacht. In Gilze is dan ook een militair vliegveld gevestigd. In het centrum van de stad vindt u diverse winkels en horecagelegenheden. Daarnaast zijn er diverse sportverenigingen en culturele activiteiten in de stad te vinden.

FAQs

1. Wat is de vraagprijs van Burgemeester Krollaan 19a Gilze?
De vraagprijs van Burgemeester Krollaan 19a Gilze is op aanvraag beschikbaar bij de makelaar.

2. Is Burgemeester Krollaan 19a Gilze een kindvriendelijke wijk?
Ja, de wijk Vijf Eiken in Gilze is een kindvriendelijke wijk met diverse speeltuinen en basisscholen.

3. Wat voor voorzieningen zijn er in Gilze?
Gilze heeft diverse voorzieningen zoals een eigen winkelcentrum, sportverenigingen en culturele activiteiten. Daarnaast is er een militair vliegveld gevestigd.

4. Hoe oud is Burgemeester Krollaan 19a?
Burgemeester Krollaan 19a is in 2006 gebouwd.

5. Is de woning goed onderhouden?
Ja, de woning is sinds de bouw in 2006 goed onderhouden.

6. Kan ik ook een bezichtiging plannen?
Ja, u kunt een bezichtiging plannen bij de makelaar.

7. Is er ook ruimte voor het parkeren van auto’s?
Ja, op eigen terrein is ruimte voor het parkeren van twee auto’s.

8. Wat voor gemakken heeft de woning?
De woning is voorzien van diverse moderne gemakken zoals vloerverwarming en een uitgebreid domoticasysteem.

9. Hoe groot is de woning?
Burgemeester Krollaan 19a is een vrijstaande woning van ruim 200 vierkante meter.

10. Is er ook een tuin aanwezig?
Ja, Burgemeester Krollaan 19a heeft zowel een voor- als achtertuin. In de achtertuin is een ruim terras aanwezig waar u heerlijk kunt zitten.

Conclusie

Burgemeester Krollaan 19a in Gilze is een bijzonder adres in Nederland. De woning is ruim en van alle moderne gemakken voorzien. De wijk waarin de woning zich bevindt is kindvriendelijk en heeft alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Daarnaast biedt de stad Gilze diverse voorzieningen en activiteiten. Burgemeester Krollaan 19a is dan ook een goede optie voor wie op zoek is naar een mooie woning in een rustige en groene omgeving.

Images related to the topic burgemeester krollaan 14 5126 pt gilze

Huis burgemeester beklad
Huis burgemeester beklad

Article link: burgemeester krollaan 14 5126 pt gilze.

Learn more about the topic burgemeester krollaan 14 5126 pt gilze.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận