Burgemeester Meslaan 49 in Tiel: Ontdek deze prachtige locatie! 🏡

  • 14/05/2023

burgemeester meslaan 49 4003 ca tiel

Burgemeester Meslaan 49 4003 CA Tiel: Een Prachtige Woning

Burgemeester Meslaan 49 4003 CA Tiel is een prachtige woning in het hart van Tiel, een stad in het oosten van Nederland. Deze woning is gelegen in een mooie buurt en biedt een uitstekende ligging en omgeving. Het bevindt zich op een geweldige locatie, dicht bij allerlei voorzieningen en attracties in de stad.

Ligging en Omgeving

Burgemeester Meslaan 49 4003 CA Tiel ligt in de buurt van het oude centrum van Tiel. Het is een rustige straat met prachtige bomen en een grote groene omgeving. Het is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een vredige en rustige buurt. De buurt is veilig en er zijn geen gewelddadige misdaden gemeld.

Bouwjaar van Burgemeester Meslaan 49 4003 CA Tiel

Burgemeester Meslaan 49 4003 CA Tiel is een prachtige woning gebouwd in 1938. Het heeft een moderne en stijlvolle uitstraling, maar toch heeft het een klassieke uitstraling behouden. Het huis is gebouwd met hoogwaardige materialen en het is goed onderhouden en gerenoveerd door de eigenaar.

Type Woning

Burgemeester Meslaan 49 4003 CA Tiel is een vrijstaand huis. Het heeft een uniek ontwerp met een prachtige façade en grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Het huis heeft een elegante en smaakvolle uitstraling die het aantrekkelijk maakt voor potentiële kopers.

Aantal Kamers

Burgemeester Meslaan 49 4003 CA Tiel heeft in totaal 6 kamers. Het heeft 4 slaapkamers, een woonkamer en een eetkamer. De slaapkamers zijn ruim en bieden voldoende opslagruimte voor kleding en andere persoonlijke bezittingen.

Eigendomssituatie

De eigendomssituatie van Burgemeester Meslaan 49 4003 CA Tiel is eigendom. Het is eigendom van de huidige eigenaar en wordt aangeboden voor verkoop zonder makelaars. De woning is klaar om te betrekken en kan snel worden overgedragen aan de nieuwe eigenaar.

Energielabel van Burgemeester Meslaan 49 4003 CA Tiel

Burgemeester Meslaan 49 4003 CA Tiel heeft een energielabel C. Het huis heeft een gemiddelde energieprestatie, met een warmte-isolatie en goede ventilatie. Er is mogelijkheid voor opwaardering naar energielabel B of beter.

Inhoud en Oppervlakte

De inhoud van Burgemeester Meslaan 49 4003 CA Tiel is ongeveer 618 m³. Het huis heeft een totale oppervlakte van 173 m². Het perceel waarop het huis staat is 428 m². De woning heeft voldoende ruimte voor een gezin, maar kan ook comfortabel worden bewoond door een koppel.

Kenmerken van Burgemeester Meslaan 49 4003 CA Tiel

Burgemeester Meslaan 49 4003 CA Tiel heeft een aantal unieke kenmerken die het maken tot een geweldige woning om in te wonen. Hieronder zijn enkele details over de kenmerken van het huis:

– Grote tuin: De woning heeft een grote tuin voor en achter het huis. De voorzijde biedt een oprit voor twee auto’s.
– Moderne keuken: De keuken is volledig gemoderniseerd met hoogwaardige apparatuur.
– Sfeervolle openhaard: Er is een openhaard in de woonkamer die zorgt voor een warme en gezellige sfeer in het huis.
– Klassieke details: Het huis heeft enkele prachtige klassieke details zoals glas-in-lood ramen en houten plafondbalken.

Vrijthof Tiel Telefoonnummer

Vrijthof Tiel is een centrum voor ouderenzorg in Tiel, vlakbij Burgemeester Meslaan 49 4003 CA Tiel. Het biedt een breed scala aan diensten voor ouderen, waaronder verpleeghuiszorg, thuiszorg en dagverzorging. Voor verdere vragen en informatie kunt u terecht op de website van Vrijthof Tiel of op het volgende nummer: 0344-676680.

Burgemeester Meslaan Tiel

Burgemeester Meslaan in Tiel is een rustige straat in het oude gedeelte van Tiel. Het is een uitstekende locatie dicht bij allerlei voorzieningen in de stad. Het is een geweldige plek om te wonen en te genieten van de rust en stilte van de omgeving.

Vrijthof Tiel Vacatures

Vrijthof Tiel biedt regelmatig vacatures aan voor verschillende functies. Als u op zoek bent naar werk in de ouderenzorg, kunt u kijken op de website van Vrijthof Tiel voor het actuele aanbod aan vacatures.

Vrijwilligerswerk Vrijthof Tiel

Vrijthof Tiel accepteert regelmatig vrijwilligerswerk van individuen die geïnteresseerd zijn om te werken in de ouderenzorg. Als u geïnteresseerd bent om vrijwilligerswerk te doen bij Vrijthof Tiel, kunt u contact opnemen met het management voor meer details.

Aantal Medewerkers SZR

SZR is een zorgorganisatie die verschillende diensten aanbiedt, waaronder verpleeghuiszorg, thuiszorg en dagverzorging. Het aantal medewerkers hangt af van de locatie van de dienst en het type dienst dat wordt geboden. Voor meer informatie kunt u de website van SZR raadplegen.

Hospice Tiel

Het Hospice Tiel is een rustige en comfortabele plek voor mensen die in de laatste fase van hun leven zitten. Het biedt palliatieve zorg en maximale comfort voor de patiënten. Het Hospice Tiel ligt op een paar minuten afstand van Burgemeester Meslaan 49 4003 CA Tiel.

NAH Tiel

NAH Tiel is een organisatie die zich richt op ondersteuning van mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) en hun familieleden. Het biedt een breed scala aan diensten en behandelingen om te helpen bij het herstel en het verbeteren van de kwaliteit van leven. Het ligt dichtbij Burgemeester Meslaan 49 4003 CA Tiel.

Zorgcentrum Tiel

Zorgcentrum Tiel is een plaats waar mensen terecht kunnen voor verschillende soorten zorg en ondersteuning. Het biedt verpleeghuiszorg, thuiszorg en dagzorg. Het is een geweldige plek voor mensen die op zoek zijn naar verschillende soorten zorg en hulp in de buurt van Burgemeester Meslaan 49 4003 CA Tiel.

Conclusie

Burgemeester Meslaan 49 4003 CA Tiel is een prachtige woning gelegen in het hart van Tiel. Het biedt een uitstekende ligging en omgeving. De woning heeft 6 kamers, een grote tuin, een moderne keuken en prachtige klassieke details. Het is een geweldige plek om te wonen en te genieten van de rust en stilte van de omgeving. Bij vragen kunt u terecht bij de verschillende instanties zoals Vrijthof Tiel en het hospice in Tiel.

Keywords searched by users: burgemeester meslaan 49 4003 ca tiel vrijthof tiel telefoonnummer, burgemeester meslaan tiel, vrijthof tiel vacatures, vrijwilligerswerk vrijthof tiel, aantal medewerkers szr, hospice tiel, nah tiel, zorgcentrum tiel

Categories: Top 61 burgemeester meslaan 49 4003 ca tiel

Burgemeester Meslaan 97, 4003 CB Tiel

See more here: vietty.com

vrijthof tiel telefoonnummer

Vrijthof Tiel Telefoonnummer: Hoe bereik je ze?

Als je in de buurt van Tiel, Nederland, woont en een advocaat, notaris, fiscalist, boekhouder of ander soort bedrijf nodig hebt, dan kan de Vrijthof Tiel de perfecte oplossing zijn voor jou. Dit bedrijf is al sinds 1945 actief en heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn voor verschillende soorten zakelijke diensten.

Een belangrijk onderdeel van het vinden van de juiste oplossing is echter weten hoe je contact kunt opnemen met de Vrijthof Tiel. Het telefoonnummer van dit bedrijf is de belangrijkste manier om contact te maken.

In dit artikel zullen we je meer vertellen over de Vrijthof Tiel en hun telefoonnummer. We zullen de diensten van het bedrijf, de geschiedenis, hun klantenservice en de frequent gestelde vragen die we hebben ontvangen verkennen.

Diensten van de Vrijthof Tiel

De Vrijthof Tiel biedt een scala aan zakelijke diensten voor zowel individuen als bedrijven. Hieronder vallen onder andere:

– Juridische dienstverlening
– Accountancy
– Belastingadvies
– Notariële diensten

Juridische dienstverlening

Met betrekking tot de juridische dienstverlening biedt de Vrijthof Tiel diensten aan op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, familierecht, personen- en familierecht, verbintenissenrecht en letselschade.

Ervaring en betrouwbaarheid zijn essentieel bij de keuze van een advocatenkantoor, en dat is waar de Vrijthof Tiel eruit springt. Het bedrijf heeft meer dan 70 jaar ervaring in juridische zaken en heeft een positieve reputatie opgebouwd in de regio Tiel.

Accountancy

Op het gebied van accountancy biedt de Vrijthof Tiel jaarlijkse administratie, belastingaangiften, maandelijkse of kwartaalrapporten, het opstellen van jaarrekeningen en het verstrekken van fiscaal advies.

De Vrijthof Tiel helpt je graag bij het op orde krijgen van jouw financiële administratie en om zo inzicht te krijgen in je financiën en fiscaliteit.

Belastingadvies

Naast accountancy kan de Vrijthof Tiel je ook van dienst zijn op het gebied van belastingadvies. Het bedrijf heeft kennis van belastingrecht en fiscale wetgeving, zodat ze je kunnen helpen bij het optimaliseren van jouw belastingaangiften en het vermijden van risico’s.

Notariële diensten

Notariële diensten op het gebied van vastgoed, erf- en schenkingsrecht en huwelijks- en samenlevingsovereenkomsten vallen ook onder het scala van diensten die door de Vrijthof Tiel worden aangeboden.

De notarissen van de Vrijthof Tiel beschikken over de benodigde juridische kennis en ervaring om je te helpen bij het opstellen van contracten en documenten. Ze zorgen ervoor dat je wettelijk in orde bent en dat de documenten juridisch bindend zijn.

Geschiedenis van de Vrijthof Tiel

De Vrijthof Tiel, voorheen bekend als Vrijthof N.V., is opgericht in 1945 door een groep professionals, waaronder advocaten, notarissen en fiscalisten, om hun krachten te bundelen en een antwoord te bieden op de groeiende vraag naar professionele zakelijke diensten in de regio Tiel.

Sindsdien is het bedrijf gegroeid en uitgebreid met een groot aantal medewerkers en diensten. Het heeft een betrouwbare naam opgebouwd in de regio Tiel en is uitgegroeid tot een gevestigde speler op het gebied van juridische diensten, accountancy, belastingadvies en notariële diensten.

Klantenservice

De Vrijthof Tiel hecht grote waarde aan het bieden van kwalitatief hoogwaardige zakelijke diensten met een klantgerichte aanpak. Het bedrijf staat bekend om het begrijpen van de unieke behoeften van elke klant en het leveren van op maat gemaakte oplossingen.

Om deze relatie te onderhouden, biedt de Vrijthof Tiel klantenservice van topkwaliteit die bestaat uit deskundige medewerkers die graag hun expertise delen en vragen van klanten beantwoorden.

Ze maken gebruik van verschillende middelen, waaronder e-mails, telefoon, internet en persoonlijke ontmoetingen, om ervoor te zorgen dat klanten altijd toegang hebben tot hen. Het bedrijf is volledig toegewijd aan het ondersteunen van hun klanten bij hun zakelijke behoeften en het aanbieden van de beste klantenservice.

FAQs

Q: Wat is het telefoonnummer van de Vrijthof Tiel?
A: Je kunt de Vrijthof Tiel bereiken via telefoonnummer +31(0)344 61 14 18.

Q: Wat zijn de openingstijden van de Vrijthof Tiel?
A: Openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Q: Wat voor zakelijke diensten biedt de Vrijthof Tiel aan?
A: De Vrijthof Tiel biedt juridische diensten, accountancy, belastingadvies en notariële diensten.

Q: Hoe kan ik een afspraak maken met de Vrijthof Tiel?
A: Je kunt telefonisch contact opnemen met de Vrijthof Tiel om een afspraak te maken. Het nummer is +31(0)344 61 14 18.

Q: Waar is de Vrijthof Tiel gevestigd?
A: De Vrijthof Tiel is gevestigd aan het Vrijthof 6, 4001 RP Tiel, Nederland.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf voor juridische dienstverlening, accountancy, belastingadvies of notariële diensten in de regio Tiel, dan biedt de Vrijthof Tiel de oplossing. Het bedrijf staat bekend om hun professionele diensten en klantgerichte aanpak. Met hun ervaring en expertise zijn ze in staat om jouw specifieke zakelijke behoeften aan te pakken en je de juiste oplossingen te bieden. Het telefoonnummer van de Vrijthof Tiel is +31(0)344 61 14 18 en ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact op met de Vrijthof Tiel voor alle vereiste zakelijke diensten.

burgemeester meslaan tiel

Burgemeester Meslaan Tiel is gelegen in de stad Tiel in de provincie Gelderland, Nederland. Het is vernoemd naar de voormalige burgemeester van de stad, Dhr. Dr. G. Mes. De straat loopt door de prachtige woonwijk genaamd ‘Tiel Oost’. Het is een zeer populaire locatie voor mensen die op zoek zijn naar een hoge levenskwaliteit.

Burgemeester Meslaan biedt een breed scala aan woningen, waaronder eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en appartementen. Het is een zeer aantrekkelijke straat om in te wonen vanwege de plezierige sfeer, de vriendelijke buurtbewoners en de vele faciliteiten. Er is ruime parkeergelegenheid langs de straat en er zijn ook woonerven waar kinderen veilig kunnen spelen.

De locatie van de straat is een van de belangrijkste redenen waarom de huizen daar zo in trek zijn. Het is gelegen aan de rand van Tiel, waardoor het een rustige en vredige omgeving is. Bovendien is het goed verbonden met verschillende belangrijke routes, waardoor bewoners snel en gemakkelijk toegang hebben tot andere delen van de stad en het land.

Een ander groot voordeel van het wonen aan Burgemeester Meslaan is de nabijheid van diverse faciliteiten. Zo zijn er in de directe omgeving verschillende scholen, zowel basis- als middelbare scholen. Ook zijn er meerdere supermarkten en winkelcentra vlakbij, wat het doen van boodschappen gemakkelijk maakt. Daarnaast zijn er verschillende sport- en recreatievoorzieningen, zoals sportcentra en zwembaden, en er zijn ook diverse parken en groene zones, waar bewoners kunnen ontspannen en genieten van de natuur.

Hoewel Burgemeester Meslaan Tiel een rustige en vredige plek is om te wonen, is er toch genoeg te beleven. De stad Tiel heeft een bruisend stadscentrum met een diversiteit aan cafés, restaurants en winkels. Elke week is er op vrijdag een grote markt in het centrum van de stad en in september vindt er de beroemde ‘fruitcorso’ plaats. Dit evenement trekt tienduizenden bezoekers uit het hele land en daarbuiten.

Kortom, Burgemeester Meslaan Tiel is een geweldige plek om te wonen en is zeer populair onder mensen die op zoek zijn naar een hoge levensstandaard, rust en toch voldoende vermaak in de nabije omgeving. Het heeft vele voordelen, waaronder de rustige en vredige omgeving, de nabijheid van verschillende faciliteiten en de goede verbinding met andere delen van de stad en het land.

FAQs

1. Wat maakt Burgemeester Meslaan Tiel zo speciaal?

Burgemeester Meslaan Tiel is een zeer aantrekkelijke plek om te wonen vanwege de plezierige sfeer, de vriendelijke buurtbewoners en de vele faciliteiten. Het is gelegen aan de rand van Tiel, waardoor het een rustige en vredige omgeving is. Bovendien is het goed verbonden met verschillende belangrijke routes, waardoor bewoners snel en gemakkelijk toegang hebben tot andere delen van de stad en het land.

2. Wat voor soort woningen zijn er beschikbaar aan Burgemeester Meslaan Tiel?

Burgemeester Meslaan biedt een breed scala aan woningen, waaronder eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en appartementen.

3. Welke voorzieningen zijn er beschikbaar aan Burgemeester Meslaan Tiel?

Er zijn verschillende scholen, supermarkten, winkelcentra en sport- en recreatievoorzieningen in de buurt. Ook zijn er diverse parken en groene zones, waar bewoners kunnen ontspannen en genieten van de natuur.

4. Is er parkeergelegenheid beschikbaar aan Burgemeester Meslaan Tiel?

Er is ruime parkeergelegenheid langs de straat en er zijn ook woonerven waar kinderen veilig kunnen spelen.

5. Is Burgemeester Meslaan Tiel goed verbonden met andere delen van de stad en het land?

Ja, Burgemeester Meslaan Tiel is goed verbonden met verschillende belangrijke routes, waardoor bewoners snel en gemakkelijk toegang hebben tot andere delen van de stad en het land.

vrijthof tiel vacatures

Vrijthof Tiel is een bekend complex in het centrum van Tiel dat bestaat uit een bioscoop, een grand café en verschillende zalen die gebruikt worden voor evenementen en feesten. Het complex is een populaire ontmoetingsplek voor zowel lokale bewoners als toeristen die de stad bezoeken. Voor degenen die op zoek zijn naar werk, biedt Vrijthof Tiel verschillende vacatures in verschillende sectoren. Hieronder bespreken we enkele van de vacatures die momenteel beschikbaar zijn en wat werken bij Vrijthof Tiel inhoudt.

Vacatures

1. Barista – Vrijthof Grand Café:

Als barista moet je in staat zijn om kwaliteitskoffie te maken, latte art te creëren en de klanttevredenheid te handhaven. Ervaren barista’s hebben de voorkeur, maar als je geen ervaring hebt kun je nog steeds solliciteren. Het verlenen van uitstekende klantenservice en de bereidheid om hard te werken zijn belangrijke eigenschappen waar Vrijthof Tiel naar op zoek is.

2. Horecamedewerker – Vrijthof Grand Café:

Vrijthof Grand Café biedt verschillende diensten zoals ontbijt, lunch, diner en taart. Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor bediening van klanten, voorbereiding van gerechten en het schoonhouden van je werkgebied. Ervaring in de horeca is een pluspunt, maar geen vereiste. Vrijthof Tiel biedt interne training aan.

3. Medewerker Schoonmaak – Vrijthof Bioscoop:

Als medewerker schoonmaak ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de bioscoop ruimtes en de toiletten volgens de richtlijnen van Vrijthof Tiel. Het is belangrijk dat je oog voor detail hebt en dat je georganiseerd en grondig bent. Ervaring in de schoonmaak is een pluspunt.

4. Allround medewerker – Vrijthof Tiel:

Als allround medewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden in het gehele complex. Je werkt in bioscoop, grand café en de feestzalen. Het biedt dus veel afwisseling en je zal flexibel moeten zijn met jouw werkzaamheden. Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent en bereid bent om nieuwe vaardigheden te leren.

Vragen en antwoorden

1. Waarom zou iemand moeten solliciteren bij Vrijthof Tiel?

Vrijthof Tiel biedt een veelzijdige en uitdagende werkomgeving en trekt mensen aan die graag in de horeca willen werken. Het complex is ook een belangrijk onderdeel van de gemeenschap in Tiel en werken bij Vrijthof Tiel kan bijdragen aan het verbeteren van het gebied en zijn bewoners.

2. Wat zijn enkele van de voordelen van werken bij Vrijthof Tiel?

Vrijthof Tiel biedt werknemers flexibele werkschema’s en een leuke werkomgeving. Andere voordelen zijn het bijwonen van evenementen in het complex en het werken in een team. Bovendien biedt Vrijthof Tiel interne trainingen om medewerkers te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen en carrièremogelijkheden binnen het bedrijf te creëren.

3. Wat zijn de belangrijkste kwaliteiten die Vrijthof Tiel zoekt in een werknemer?

Vrijthof Tiel zoekt werknemers die gemotiveerd zijn, in staat zijn om goed te communiseren en een uitstekende klantenservice verlenen. Andere belangrijke eigenschappen van de sollicitant zijn bereidheid om te leren, flexibiliteit in het werk en inzet voor het team.

4. Wat zijn de carrièremogelijkheden bij Vrijthof Tiel?

Vrijthof Tiel biedt medewerkers diverse mogelijkheden om hun vaardigheden en ervaring uit te breiden. Carrièremogelijkheden op lange termijn zijn mogelijk, zoals een leidinggevende functie. Vrijthof Tiel investeert in zijn werknemers door middel van interne trainingen en ondersteuning.

5. Wat is de werkmentaliteit bij Vrijthof Tiel?

Vrijthof Tiel verwacht dat zijn werknemers zelfstandig kunnen werken, inzet tonen en verantwoordelijkheid nemen voor hun werk. Het bedrijf stimuleert het nemen van initiatief en creatief denken om problemen op te lossen. Professionaliteit en integriteit worden hoog in het vaandel gedragen.

Conclusie

Vrijthof Tiel biedt verschillende vacatures die geschikt zijn voor mensen met verschillende niveaus van ervaring en kwalificaties. Het bedrijf legt nadruk op klantenservice, teamwork en professionele inzet. Het biedt ook interne trainingen en carrièremogelijkheden om werknemers te ondersteunen in hun groei binnen het bedrijf. Als u op zoek bent naar een leuke en uitdagende werkplek in de horeca in Tiel, dan is Vrijthof Tiel zeker het overwegen waard.

Images related to the topic burgemeester meslaan 49 4003 ca tiel

Burgemeester Meslaan 97, 4003 CB Tiel
Burgemeester Meslaan 97, 4003 CB Tiel

Article link: burgemeester meslaan 49 4003 ca tiel.

Learn more about the topic burgemeester meslaan 49 4003 ca tiel.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận