Skip to content

Top 38 burgemeester meslaan 49 tiel Update

Burgemeester Meslaan 8, 4002 AC Tiel

burgemeester meslaan 49 tiel

Burgemeester Meslaan 49 Tiel: Adresbeschrijving, Kenmerken, Geschiedenis, Voorzieningen, Bereikbaarheid, Parkeren, Buurtprofiel, Huidige Waarde, Verkoopgeschiedenis

Burgemeester Meslaan 49 in Tiel, Nederland, is een uniek en karakteristiek pand dat veel mensen trekt vanwege de architectuur en de omgeving. Dit artikel zal zich concentreren op verschillende aspecten van het pand, zoals het adres, de kenmerken van het huis, de geschiedenis, de voorzieningen dichtbij, de bereikbaarheid, het parkeren, het buurtprofiel, de huidige waarde en de verkoopgeschiedenis. Bovendien bevat dit artikel een FAQ-sectie op basis van vragen die vaak worden gesteld over Burgemeester Meslaan 49 in Tiel.

Adresbeschrijving van Burgemeester Meslaan 49 Tiel

Burgemeester Meslaan 49 bevindt zich in een rustige en vredige woonwijk in de buurt van het centrum van Tiel. Tiel ligt in het midden van Nederland, ten zuidoosten van de stad Utrecht, en ten noordoosten van Den Bosch. Burgemeester Meslaan is een straat die begint bij de Waterstraat en eindigt bij de Meeslaan. Burgemeester Meslaan 49 ligt dicht bij de kruising met de Molenstraat en de Laan van Westroijen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is.

Kenmerken van het huis aan Burgemeester Meslaan 49 Tiel

Het huis aan Burgemeester Meslaan 49 heeft kenmerken die het esthetisch aantrekkelijk maken voor mensen die er wonen. Het is een prachtig gerenoveerd pand met drie verdiepingen en een zolder. Het heeft een bruin-rode bakstenen gevel met witte kozijnen en een kleine voortuin. Het huis heeft grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten, waardoor het ruim en comfortabel aanvoelt. Bovendien heeft het huis een grote achtertuin, waar in de zomer lekker van de zon genoten kan worden.

Geschiedenis van Burgemeester Meslaan 49 Tiel

Het huis aan Burgemeester Meslaan 49 is gebouwd in 1930 en is sindsdien gerenoveerd en gemoderniseerd om het aan te passen aan de behoeften van de tijd. Vroeger waren er op deze locatie poldergronden die ontgonnen werden door boeren uit de omgeving. Na de Tweede Wereldoorlog is de stad Tiel sterk gegroeid, en zijn veel van deze poldergronden bebouwd met woonhuizen en kantoorpanden.

Voorzieningen dicht bij Burgemeester Meslaan 49 Tiel

Het huis aan Burgemeester Meslaan 49 ligt in een zeer gunstige locatie, met verschillende voorzieningen in de buurt. Er zijn twee supermarkten op minder dan vijf minuten loopafstand, Plus en Lidl, waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Bovendien zijn er veel andere winkels, restaurants, cafés, scholen, kerken en parken in de omgeving te vinden. Het centrum van Tiel is ook vlakbij, met daarin verscholen het gezellige Vrijthof. Dit is een mooi plein met een aantal leuke cafés rondom. Het is een perfecte locatie om in de avond te genieten van een drankje en de lokale sfeer te proeven.

Bereikbaarheid van Burgemeester Meslaan 49 Tiel

Burgemeester Meslaan 49 is goed bereikbaar vanaf de snelweg A15, die Tiel verbindt met andere steden in de buurt, zoals Geldermalsen, Nijmegen en Arnhem. Het treinstation Tiel Centraal is ongeveer een kwartier lopen of vijf minuten fietsen van het huis, waardoor het zeer goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Parkeren bij Burgemeester Meslaan 49 Tiel

Parkeren bij Burgemeester Meslaan 49 Tiel is gratis en makkelijk. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt van het huis, inclusief een parkeerplaats direct tegenover het huis.

Buurtprofiel van Burgemeester Meslaan 49 Tiel

De buurt rond Burgemeester Meslaan 49 is zeer divers en multicultureel, met een mix van oude en jonge bewoners. Er zijn veel gezinnen met kinderen, maar ook studenten en senioren. Dit geeft de buurt een levendige en gevarieerde sfeer. De buurt is veilig en de mensen zijn vriendelijk. Er zijn veel parken en speelplaatsen in de buurt, en het is een ideale plek om te wandelen of te fietsen. Het nabijgelegen winkelcentrum Westermarkt is een ideale plek om te winkelen en te genieten van de lokale sfeer.

Huidige waarde van Burgemeester Meslaan 49 Tiel

De huidige waarde van Burgemeester Meslaan 49 Tiel is door de snelle stijging van de huizenmarkt in Nederland moeilijk in te schatten. Het huis wordt momenteel op de markt aangeboden, en deze prijs kan dus nog wijzigen afhankelijk van de interesse en koper. Momenteel wordt het huis voor een goede prijs in de markt aangeboden. Geïnteresseerde kopers kunnen contact opnemen met de makelaar of eigenaar voor meer informatie.

Verkoopgeschiedenis van Burgemeester Meslaan 49 Tiel

Het huis aan Burgemeester Meslaan 49 is in het verleden al verschillende keren verkocht. In de afgelopen 10 jaar is het huis in 2010 en 2016 verkocht aan verschillende kopers. Momenteel staat het huis wederom op de markt. De verkoopgeschiedenis van het huis laat zien dat het een zeer aantrekkelijke woning is voor kopers die op zoek zijn naar een karakteristieke woning in een leuke buurt.

FAQs:

1. Is het huis aan Burgemeester Meslaan 49 Tiel geschikt voor ouderen?

Het huis is zeer geschikt voor ouderen, aangezien het zich op een rustige locatie bevindt en toegankelijk is voor mensen met mobiliteitsproblemen. Daarnaast is het huis volledig gerenoveerd en voorzien van alle moderne gemakken.

2. Kan ik parkeren bij Burgemeester Meslaan 49 Tiel?

Ja, parkeren bij Burgemeester Meslaan 49 is gratis en makkelijk. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt van het huis, inclusief een parkeerplaats direct tegenover het huis.

3. Zijn er voorzieningen in de buurt van Burgemeester Meslaan 49 Tiel?

Ja, er zijn verschillende voorzieningen in de buurt van Burgemeester Meslaan 49. Er zijn twee supermarkten op minder dan vijf minuten loopafstand, Plus en Lidl, waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Bovendien zijn er veel andere winkels, restaurants, cafés, scholen, kerken en parken in de omgeving te vinden.

4. Wat is de huidige waarde van Burgemeester Meslaan 49 Tiel?

De huidige waarde van Burgemeester Meslaan 49 Tiel is momenteel niet precies bekend. Het pand staat op dit moment te koop in de markt.

5. Is Burgemeester Meslaan 49 Tiel een goede investering?

Ja, Burgemeester Meslaan 49 Tiel is een goede investering voor wie op zoek is naar een karakteristiek pand op een mooie locatie. Het is een uniek en aantrekkelijk huis dat zeer geschikt is voor gezinnen, studenten, ouderen en iedereen die op zoek is naar comfortabele en goed gelegen woning.

Keywords searched by users: burgemeester meslaan 49 tiel burgemeester meslaan tiel, vrijthof tiel telefoonnummer, szr, zorgcentrum tiel, de schakel tiel, lingewaarde tiel vacatures, vier gravinnen tiel vacatures, dementie tiel

Categories: Top 79 burgemeester meslaan 49 tiel

Burgemeester Meslaan 8, 4002 AC Tiel

See more here: vietty.com

burgemeester meslaan tiel

In het centrum van Tiel ligt een belangrijke straat, Burgemeester Meslaan genaamd. Deze straat is vernoemd naar een voormalige burgemeester van Tiel, Pieter Mes. De straat is voornamelijk bekend vanwege de vele winkels en de markt op zaterdag. Maar er is meer te ontdekken in deze straat.

Geschiedenis

De straat is vernoemd naar Pieter Mes, die burgemeester was van Tiel van 1902 tot 1924. Mes heeft veel betekend voor de stad, onder andere door zich in te zetten voor betere huisvesting en hygiëne. Na zijn dood werd besloten om een straat naar hem te vernoemen. Zo ontstond de Burgemeester Meslaan.

Bezienswaardigheden

De Burgemeester Meslaan heeft een divers aanbod aan winkels. Zo zijn er supermarkten als Aldi en Albert Heijn, maar ook kledingwinkels als H&M, Takko en Zeeman. Daarnaast zijn er verschillende drogisterijen en een aantal speciaalzaken. Het aanbod aan winkels maakt de straat aantrekkelijk voor zowel bewoners als bezoekers van de stad.

Naast de winkels heeft de Burgemeester Meslaan nog meer te bieden. Zo is er bijvoorbeeld een parkje waar je even tot rust kunt komen. Het parkje heeft een speeltoestel voor kinderen en er staan bankjes waar je kunt zitten. Het is een fijne plek om even te ontspannen na het winkelen.

Daarnaast is er achter in de straat een parkeerterrein waar je jouw auto kwijt kunt. Dit is erg handig voor wie met de auto naar de stad wil komen en gemakkelijk wil parkeren. Het parkeerterrein is ruim opgezet en er is altijd wel een plekje vrij.

Markt

Elke zaterdagochtend is er markt op de Burgemeester Meslaan. De markt is een begrip in Tiel en erg populair bij de inwoners van de stad. Op de markt vind je allerlei producten, van groente en fruit tot kleding en bloemen. Het is een gezellige plek waar je de sfeer van de stad kunt proeven.

Op de markt is ook de kaasboer te vinden, die bekend staat om zijn heerlijke kazen. Daarnaast kun je bij de viskraam terecht voor verse vis en bij de notenkraam voor verschillende soorten noten.

FAQs:

Wat is de Burgemeester Meslaan?

De Burgemeester Meslaan is een straat in het centrum van Tiel, vernoemd naar de voormalige burgemeester van Tiel, Pieter Mes.

Wat kun je er vinden?

Je kunt er verschillende winkels vinden, waaronder supermarkten, kledingwinkels en speciaalzaken. Daarnaast is er een parkje en is er op zaterdagochtend markt.

Waarom is de markt op de Burgemeester Meslaan populair?

De markt is populair vanwege het diverse aanbod aan producten en de gezellige sfeer.

Is er parkeergelegenheid op de Burgemeester Meslaan?

Achter in de straat is er een ruim opgezet parkeerterrein waar je jouw auto kunt parkeren.

Wat is de geschiedenis van de Burgemeester Meslaan?

De straat is vernoemd naar Pieter Mes, die burgemeester was van Tiel van 1902 tot 1924. Hij heeft veel betekend voor de stad, onder andere door zich in te zetten voor betere huisvesting en hygiëne.

Conclusie

De Burgemeester Meslaan is een belangrijke straat in het centrum van Tiel. De straat biedt een divers aanbod aan winkels en op zaterdagochtend is er markt. Daarnaast kun je er even tot rust komen in het parkje en is er een parkeerterrein waar je jouw auto kwijt kunt. Door de geschiedenis van de straat, vernoemd naar voormalige burgemeester Pieter Mes, heeft de straat een bijzondere betekenis voor de stad.

vrijthof tiel telefoonnummer

Vrijthof Tiel Telefoonnummer: Waarom is het belangrijk?

Een telefoonnummer is een belangrijk contactpunt voor alle soorten organisaties, van kleine bedrijven tot grote multinationals. Het is een snelle en gemakkelijke manier voor klanten om contact op te nemen met het bedrijf en vragen te stellen of problemen aan te kaarten. Vrijthof Tiel Telefoonnummer is daarom van groot belang voor degenen die serieus zijn over het leveren van hoogwaardige diensten aan klanten.

Vrijthof Tiel Telefoonnummer is het telefoonnummer dat door de organisatie wordt verstrekt aan klanten om hen in contact te brengen met de klantenservice, verkoopafdeling of enige andere relevante afdeling. Dit nummer is meestal gratis, wat betekent dat klanten geen kosten in rekening worden gebracht voor het contact opnemen met de organisatie.

Waarom is Vrijthof Tiel Telefoonnummer zo belangrijk voor de klant?

Er zijn verschillende redenen waarom het Vrijthof Tiel Telefoonnummer zo belangrijk is voor de klant. Ten eerste biedt het bedrijf zo een direct contact met haar klanten, wat helpt bij het opbouwen van een goede relatie tussen de organisatie en de klant.

Ten tweede geeft het de klant het gevoel dat zijn of haar vragen worden beantwoord en dat zijn of haar problemen worden opgelost. Het hebben van een telefoonnummer dat klanten kunnen bellen voor hulp, toont aan dat het bedrijf hun vragen en zorgen serieus neemt en hierop wil inspelen.

Ten derde kan Vrijthof Tiel Telefoonnummer helpen bij het oplossen van problemen en het verhelpen van klachten. Als klanten een probleem of klacht hebben over een product of dienst, kunnen zij direct contact opnemen met het bedrijf om het probleem aan te kaarten en om te kijken of het opgelost kan worden. Dit kan mogelijk leiden tot snellere oplossingen en minder frustratie voor klanten.

Ten slotte verbetert een goed Vrijthof Tiel Telefoonnummer ook de reputatie van de organisatie. Klanten zullen sneller geneigd zijn om positieve recensies achter te laten en hun ervaringen met anderen te delen wanneer zij gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot de klantenservice.

FAQs

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over Vrijthof Tiel Telefoonnummer:

1. Is het Vrijthof Tiel Telefoonnummer gratis?

Ja, het Vrijthof Tiel Telefoonnummer is meestal gratis. Dit betekent dat klanten niet worden belast voor het bellen van het nummer.

2. Kan ik het Vrijthof Tiel Telefoonnummer op elk moment bellen?

De meeste organisaties bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteuning via Vrijthof Tiel Telefoonnummer. Soms kunnen er echter beperkingen zijn op de openingstijden voor specifieke afdelingen.

3. Moet ik een telefoon hebben om het Vrijthof Tiel Telefoonnummer te bellen?

Ja, om het Vrijthof Tiel Telefoonnummer te bellen, zal je een telefoontoestel nodig hebben. Het nummer kan niet worden gebeld via internet.

4. Kan ik mijn probleem of vraag ook per e-mail stellen?

Ja, veel organisaties bieden ook ondersteuning via e-mail. Het kan echter langer duren voordat je antwoord krijgt dan wanneer je het Vrijthof Tiel Telefoonnummer zou bellen.

5. Wat gebeurt er als ik het Vrijthof Tiel Telefoonnummer bel en ik niet geholpen kan worden?

In sommige gevallen kan het zijn dat de persoon die je aan de lijn krijgt niet in staat is om je vraag of probleem op te lossen. Dit kan te maken hebben met beperkingen qua kennis, toegang tot informatie of gebrek aan bevoegdheid. in dat geval kun je vragen om doorverbonden te worden met iemand die meer kennis of bevoegdheid heeft.

Conclusie

In essentie is het Vrijthof Tiel Telefoonnummer essentieel voor organisaties die zich serieus richten op de klantenservice, verkoop en een goede reputatie. Het biedt klanten de mogelijkheid om direct te communiceren met organisaties, wat op zijn beurt leidt tot een sterke relatie tussen de organisatie en de klant. Het is ook belangrijk om te onthouden dat het bieden van gratis telefoonnummers aan klanten positief kan bijdragen aan de klantervaring, de reputatie van de organisatie en uiteindelijk ook de financiële resultaten.

Het is daarom belangrijk voor organisaties om een gemakkelijk te onthouden en duidelijk Vrijthof Tiel Telefoonnummer aan hun klanten te bieden dat klanten snel kunnen vinden. Dit zal niet alleen leiden tot betere klantervaring, maar ook tot een hogere klanttevredenheid en meer aanbevelingen van bestaande klanten aan anderen. Voor bedrijven is het Vrijthof Tiel Telefoonnummer dus een essentieel onderdeel van hun hele bedrijfsstrategie.

szr

SZR: alles wat je moet weten over deze zorginstelling

SZR is een zorginstelling in de regio Rivierenland die zich richt op de zorg en ondersteuning van ouderen en mensen met een lichamelijke beperking. De organisatie biedt onder andere thuiszorg, dagbesteding, revalidatie en verzorgd wonen. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de werking van SZR en de diensten die zij aanbieden.

Geschiedenis van SZR

SZR is ontstaan uit verschillende zorginstellingen die in de jaren ’60 en ’70 werden opgericht. In 1993 hebben deze instellingen de handen ineen geslagen en zijn ze verdergegaan onder de naam SZR. Sindsdien heeft deze organisatie zich ontwikkeld tot een professioneel en volwaardig zorgaanbieder voor ouderen en mensen met een lichamelijke beperking in de regio Rivierenland.

Diensten van SZR

1. Thuiszorg
SZR biedt verschillende vormen van thuiszorg aan, waaronder persoonlijke verzorging, verpleegkundige zorg en palliatieve zorg. Dit kan variëren van enkele uren per week tot 24 uur per dag. Zo kunnen ouderen en mensen met een lichamelijke beperking langer thuis blijven wonen en toch de zorg en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

2. Dagbesteding
SZR biedt dagbesteding aan ouderen en mensen met een lichamelijke beperking. Dit kan bijvoorbeeld gaan om activiteiten als knutselen, spelletjes spelen, koken of samen wandelen. Zo kunnen mensen hun sociale contacten onderhouden en blijven ze actief en betrokken bij de samenleving.

3. Verzorgd wonen
SZR biedt verschillende vormen van verzorgd wonen aan, waaronder zelfstandige woningen met zorg op afroep en groepswoningen waarin meer intensieve zorg wordt geboden. Zo kunnen ouderen en mensen met een lichamelijke beperking veilig en comfortabel wonen, met de nodige zorg en ondersteuning binnen handbereik.

4. Revalidatie
SZR biedt revalidatie voor ouderen en mensen met een lichamelijke beperking die moeten herstellen na een operatie, ziekte of ongeval. Het revalidatietraject wordt op maat gemaakt en kan plaatsvinden in een revalidatiecentrum of thuis.

5. Specialistische zorg
SZR biedt ook specialistische zorg aan ouderen en mensen met een lichamelijke beperking, zoals Parkinsonzorg, Huntingtonzorg, dementiezorg en wondzorg. De zorg en ondersteuning worden aangepast aan de specifieke behoeften en omstandigheden van de cliënt.

Kwaliteit van zorg bij SZR

SZR streeft naar een hoge kwaliteit van zorg en ondersteuning voor cliënten. Dit wordt onder andere gerealiseerd door goede communicatie met de cliënt en zijn of haar naasten, een passend zorgplan en de inzet van professionele en deskundige medewerkers. SZR werkt voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van haar dienstverlening en is daarom in het bezit van diverse kwaliteitskeurmerken.

Veelgestelde vragen over SZR

1. Wat is het werkgebied van SZR?
SZR is actief in de regio Rivierenland, met name in de gemeenten Tiel, Buren en Culemborg.

2. Is er een wachtlijst voor de diensten van SZR?
Dit kan per dienst verschillen. Voor sommige diensten is er geen wachtlijst, terwijl er voor andere diensten wel een wachttijd kan zijn. Dit hangt onder andere af van de beschikbaarheid van personeel en de specifieke behoeften van de cliënt.

3. Wat zijn de kosten voor de diensten van SZR?
De kosten voor de diensten van SZR zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type dienstverlening, de duur van de ondersteuning en de eigen financiële situatie van de cliënt. SZR informeert cliënten hierover tijdens een intakegesprek.

4. Zijn de medewerkers van SZR gekwalificeerd?
Ja, de medewerkers van SZR zijn gekwalificeerd en hebben de juiste opleiding en ervaring om de zorg en ondersteuning te bieden die cliënten nodig hebben.

5. Kan ik zelf de zorgverlener kiezen die mij komt helpen?
SZR streeft ernaar om zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de cliënt. Dit geldt ook voor de keuze van de zorgverlener. In overleg met de cliënt wordt gekeken welke zorgverlener het beste past bij de situatie en behoeften van de cliënt.

6. Kan ik een rondleiding krijgen bij een locatie van SZR?
Ja, het is mogelijk om een rondleiding te krijgen bij een locatie van SZR. Op de website van SZR staan de verschillende locaties vermeld, inclusief contactgegevens om een afspraak te maken voor een rondleiding.

Conclusie

SZR is een zorginstelling in de regio Rivierenland die zich richt op de zorg en ondersteuning van ouderen en mensen met een lichamelijke beperking. De organisatie biedt diverse diensten aan, waaronder thuiszorg, dagbesteding, verzorgd wonen, revalidatie en specialistische zorg. SZR streeft naar een hoge kwaliteit van zorg en ondersteuning en heeft diverse kwaliteitskeurmerken in haar bezit. Cliënten kunnen informatie verkrijgen over SZR en haar diensten via de website of door contact op te nemen met de organisatie.

Images related to the topic burgemeester meslaan 49 tiel

Burgemeester Meslaan 8, 4002 AC Tiel
Burgemeester Meslaan 8, 4002 AC Tiel

Article link: burgemeester meslaan 49 tiel.

Learn more about the topic burgemeester meslaan 49 tiel.

See more: https://vietty.com/blognl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *