Burgemeester Schalijlaan 2 Capelle aan den IJssel: Ontdek de verborgen parel van Zuid-Holland met CTR element!

  • 14/05/2023

burgemeester schalijlaan 2 capelle aan den ijssel

Burgemeester Schalijlaan 2 Capelle aan den IJssel is een adres waar veel om te doen is. Het is een straat waar veel woningen en bedrijven gevestigd zijn en daarom is er altijd iets te beleven. In dit artikel gaan we dieper in op Burgemeester Schalijlaan 2 en de omgeving daarvan.

Locatie van Burgemeester Schalijlaan 2

Burgemeester Schalijlaan 2 is gelegen in de woonwijk Schollevaar in Capelle aan den IJssel. De straat is een belangrijke doorgaande weg in de wijk en loopt van de Capelseweg naar de Hoofdweg. Burgemeester Schalijlaan 2 ligt vlakbij het stadscentrum van Rotterdam, wat deze wijk ontzettend populair maakt onder mensen die in de stad werken.

Geschiedenis van Burgemeester Schalijlaan 2

In 1980 werd de wijk Schollevaar gebouwd als een uitbreiding van Capelle aan den IJssel. De naam Schollevaar is afgeleid van een eendensoort die in het gebied leeft. Het idee achter de wijk was om een gezellige en groene woonwijk te creëren waar mensen konden genieten van de rust en de natuur.

Kenmerken van de omgeving van Burgemeester Schalijlaan 2

De omgeving van Burgemeester Schalijlaan 2 is voornamelijk residentieel. Er zijn veel gezinswoningen te vinden en daardoor is het een populaire locatie voor gezinnen met kinderen. De wijk is groen en er zijn veel parken en speeltuinen in de buurt, ideaal voor kinderen om te spelen en om te genieten van de natuur.

De omgeving van Burgemeester Schalijlaan 2 is goed bereikbaar. Er is een bushalte op loopafstand en het treinstation is binnen 10 minuten fietsen te bereiken. Daarnaast zijn er verschillende winkels, restaurants en andere voorzieningen in de buurt.

Voorzieningen in de buurt van Burgemeester Schalijlaan 2

Burgemeester Schalijlaan 2 heeft verschillende voorzieningen in de buurt. Zo zijn er diverse supermarkten en andere winkels op loopafstand te vinden, zoals een Kruidvat, Albert Heijn en Blokker. Er zijn ook verschillende restaurants en cafés in de buurt, waaronder Pizza Hut en McDonald’s.

Voor kinderen zijn er diverse scholen en sportclubs in de buurt van Burgemeester Schalijlaan 2. Zo is er basisschool Klimop op loopafstand en een middelbare school op fietsafstand. Daarnaast zijn er verschillende sportclubs in de buurt, zoals voetbalclub CVV Zwervers, handbalvereniging Schollebos en de tennisvereniging TEAN.

Woningen rond Burgemeester Schalijlaan 2

In Burgemeester Schalijlaan 2 en de omliggende straten zijn er voornamelijk eengezinswoningen te vinden. De woningen zijn ruim opgezet en hebben vaak een grote tuin. Er zijn ook verschillende appartementencomplexen in de buurt met huur- en koopwoningen beschikbaar.

Bezienswaardigheden in de buurt van Burgemeester Schalijlaan 2

Er zijn verschillende bezienswaardigheden in de buurt van Burgemeester Schalijlaan 2. De bekendste is het crematorium Rotterdam-Zuid, op loopafstand van de straat. Dit crematorium is gebouwd in 1967 en heeft een bijzondere architectuur. Het crematorium heeft verschillende zalen waar afscheidsdiensten gehouden kunnen worden.

Een andere bezienswaardigheid in de buurt is het Hitlandbos. Dit bos is gelegen tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel en is een geliefde plek voor wandelaars en fietsers. Ook zijn er regelmatig evenementen in het bos, zoals de Hitlandrun.

Frequently Asked Questions

1. Hoe kom ik bij Burgemeester Schalijlaan 2 Capelle aan den IJssel?

Burgemeester Schalijlaan 2 is goed bereikbaar met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bushaltes in de buurt en het treinstation is binnen 10 minuten fietsen te bereiken. Parkeren kan in de straat zelf of in de omliggende straten.

2. Wat zijn de tarieven voor de begraafplaats Schollevaar?

De tarieven voor de begraafplaats Schollevaar variëren. Het is mogelijk om een algemeen graf te huren voor 10 jaar voor een tarief van ongeveer €1.500,-. Een eigen graf, waarbij u zelf de grafrechten heeft, kost ongeveer €2.400,-. Daarnaast zijn er nog kosten voor een grafzerk en het onderhoud van het graf.

3. Is Burgemeester Schalijlaan afgesloten voor verkeer?

Burgemeester Schalijlaan kan tijdelijk afgesloten zijn voor verkeer in verband met werkzaamheden of evenementen. Het is raadzaam om de website van de gemeente in de gaten te houden voor informatie over afsluitingen en omleidingen.

4. Wat was de oorzaak van de brand in Capelle aan den IJssel?

Op 28 juli 2021 brak er een grote brand uit in een bedrijfspand aan de Peuterstraat in Capelle aan den IJssel. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Het pand is volledig verwoest en er vielen geen gewonden.

5. Wat kan ik doen in de buurt van Burgemeester Schalijlaan 2 Capelle aan den IJssel?

Er zijn verschillende dingen te doen in de buurt van Burgemeester Schalijlaan 2. Zo kunt u wandelen en fietsen in het Hitlandbos, een afscheidsdienst bijwonen in het crematorium Rotterdam-Zuid of genieten van een hapje en drankje in een van de restaurants in de buurt.

Keywords searched by users: burgemeester schalijlaan 2 capelle aan den ijssel burgemeester schalijlaan 26 capelle aan den ijssel, burgemeester schalijlaan 28 capelle aan den ijssel, crematorium rotterdam, burgemeester schalijlaan afgesloten, brand capelle aan den ijssel, tarieven begraafplaats schollevaar, crematorium rotterdam zuid, burgemeester schalijlaan 64

Categories: Top 71 burgemeester schalijlaan 2 capelle aan den ijssel

NL-Alert voor zeer grote brand in bedrijfspand Burgemeester Schalijlaan Capelle aan den IJssel

See more here: vietty.com

burgemeester schalijlaan 26 capelle aan den ijssel

Burgemeester Schalijlaan 26 is een prachtig adres in Capelle aan den IJssel, gelegen in de provincie Zuid-Holland in Nederland. Het is een gevestigd adres dat bekend staat om zijn rustige omgeving en nabijheid van essentiële voorzieningen. Van winkels en parken tot scholen en restaurants, deze locatie heeft het allemaal.

De ligging van Burgemeester Schalijlaan 26 in Capelle aan den IJssel is strategisch. Het ligt dicht bij de snelweg A16, wat betekent dat het gemakkelijk toegankelijk is vanuit andere delen van Nederland. Als je naar de luchthaven van Rotterdam wilt, duurt het slechts 20 minuten met de auto om daar te komen. Het openbaar vervoer is hier ook goed geregeld, met verschillende tram- en bushaltes in de buurt. De dichtstbijzijnde metrohalte is Capelsebrug, die op minder dan 10 minuten loopafstand ligt.

Het huis zelf is vrij ruim, met een totale oppervlakte van 130 vierkante meter. Het heeft drie slaapkamers en een zolder die indien gewenst ook als slaapkamer kan worden gebruikt. Het is een ideaal huis voor gezinnen omdat het een tuin heeft waar kinderen veilig kunnen spelen. De tuin is ook perfect voor avondbarbecues en tuinfeesten.

Dit huis heeft vele voordelen, waaronder

1. Locatie: De locatie van Burgemeester Schalijlaan 26 is perfect voor mensen die dicht bij essentiële voorzieningen willen zijn. Er zijn verschillende supermarkten, scholen en restaurants in de buurt. Ook zijn er veel parken en recreatiegebieden in de omgeving.

2. Ruimte: Het huis is vrij ruim, met drie slaapkamers en een extra zolder. Het is een ideaal huis voor gezinnen, vooral voor mensen die ruimte nodig hebben.

3. Tuin: Dit huis heeft een prachtige tuin die perfect is voor avondbarbecues en tuinfeesten. De tuin is ook ideaal voor kinderen om veilig te spelen.

4. Goedkoop: Het huis is niet duur, in vergelijking met andere huizen in de omgeving. Het is dus een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare huisvesting.

FAQs

1. Wat is de vraagprijs voor dit huis?

De vraagprijs voor Burgemeester Schalijlaan 26 is momenteel niet beschikbaar. Dit kan echter variëren afhankelijk van de vastgoedmarkt en andere factoren.

2. Is het huis gemeubileerd?

Het huis wordt niet gemeubileerd verhuurd. Het is aan de huurder om het huis naar eigen inzicht in te richten en te meubileren.

3. Hoe groot is de tuin van het huis?

De tuin van het huis is vrij ruim en heeft een oppervlakte van ongeveer 50 vierkante meter. Het is een mooie plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

4. Zijn er scholen in de buurt van het huis?

Ja, er zijn verschillende scholen in de buurt van Burgemeester Schalijlaan 26, waaronder basisschool De Klimboom en het Comenius College.

5. Hoe ver is de snelweg vanaf het huis?

De snelweg A16 is vrij dichtbij en het duurt ongeveer 5 minuten met de auto om er te komen. Het is dus gemakkelijk toegankelijk vanuit andere delen van Nederland.

6. Is er openbaar vervoer in de buurt van het huis?

Ja, er zijn verschillende tramhaltes en bushaltes in de buurt van het huis. De dichtstbijzijnde metrohalte is Capelsebrug, die op minder dan 10 minuten loopafstand ligt.

7. Zijn er winkels in de buurt van het huis?

Ja, er zijn verschillende winkels in de buurt van Burgemeester Schalijlaan 26, waaronder verschillende supermarkten en winkelcentra zoals de Koperwiek en de Alexandrium Shopping Mall.

Concluderend is Burgemeester Schalijlaan 26 een prachtig adres in Capelle aan den IJssel. Het is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar betaalbare huisvesting in de buurt van essentiële voorzieningen. Met een ruime tuin, drie slaapkamers en een extra zolder biedt dit huis veel ruimte voor een gezin. De locatie van dit huis is ook strategisch, dicht bij de snelweg A16 en het openbaar vervoer. Het is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabel en betaalbaar huis in de buurt van belangrijke voorzieningen.

burgemeester schalijlaan 28 capelle aan den ijssel

De Burgemeester Schalijlaan 28 in Capelle aan den IJssel is een woonhuis dat te koop staat. Het huis is gelegen in het oosten van Capelle, in een rustige en groene buurt. Het huis is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, want het heeft een mooie en grote achtertuin.

Het huis heeft een oppervlakte van 130 vierkante meter op een perceel van 190 vierkante meter. Het heeft drie slaapkamers, wat ideaal is voor een gezin. Daarnaast heeft het huis ook nog eens een zolder die perfect gebruikt kan worden als opslag- of hobbyruimte.

De Burgemeester Schalijlaan 28 is niet alleen een fantastische woning, maar ook nog eens op een uitstekende locatie. Het is gelegen in de wijk Schollevaar, een van de meest gewilde wijken in Capelle aan den IJssel. De wijk is ideaal voor gezinnen, want het heeft scholen, speeltuinen en parken in de buurt. Daarnaast is het ook makkelijk bereikbaar, dankzij de centrale ligging.

Het huis zelf heeft ook goed onderhouden en heeft een moderne uitstraling. Het heeft een lichte woonkamer met grote ramen die zorgen voor veel lichtinval. De keuken is open en heeft een luxe uitstraling dankzij de moderne apparatuur en het granieten aanrechtblad. De badkamer is modern en smaakvol ingericht en heeft een inloopdouche en jacuzzi.

De Burgemeester Schalijlaan 28 heeft ook nog eens een grote tuin. Het is volledig betegeld en omringd door een schutting, waardoor het zeer privé is. De tuin is perfect om te ontspannen en te genieten van de zon in de zomermaanden. Daarnaast heeft de tuin ook nog eens een tuinhuis, waar spullen opgeslagen kunnen worden.

Het huis is te koop voor € 325.000,- k.k. en wordt aangeboden door een lokale makelaar. Het is een fantastische kans voor mensen die op zoek zijn naar een mooie woning in een rustige en groene wijk. Het huis heeft veel potentie en kan zonder veel moeite omgetoverd worden tot een prachtige woonplek.

FAQs

1. Wat is de oppervlakte van het huis?
Het huis heeft een oppervlakte van 130 vierkante meter.

2. Hoe groot is het perceel?
Het perceel heeft een oppervlakte van 190 vierkante meter.

3. Hoeveel slaapkamers heeft het huis?
Het huis heeft drie slaapkamers.

4. Is het huis geschikt voor gezinnen met kinderen?
Ja, het huis is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Het heeft drie slaapkamers en een grote achtertuin.

5. Waar is de Burgemeester Schalijlaan 28 gelegen?
De Burgemeester Schalijlaan 28 is gelegen in de wijk Schollevaar in Capelle aan den IJssel.

6. Wat is er in de buurt van het huis?
In de buurt van het huis zijn scholen, speeltuinen en parken te vinden.

7. Is de wijk Schollevaar een goede locatie?
Ja, Schollevaar is een van de meest gewilde wijken in Capelle aan den IJssel en heeft een centrale ligging.

8. Hoe is het huis onderhouden?
Het huis is goed onderhouden en heeft een moderne uitstraling.

9. Wat voor keuken heeft het huis?
Het huis heeft een open keuken met moderne apparatuur en een granieten aanrechtblad.

10. Hoeveel kost het huis?
Het huis is te koop voor € 325.000,- k.k.

crematorium rotterdam

Crematorium Rotterdam: Een plek van betekenis en respect

Crematorium Rotterdam werd geopend in 1989 en heeft sindsdien duizenden families geholpen om afscheid te nemen van hun dierbaren. Het crematorium heeft een belangrijke rol gespeeld in Rotterdam en de omliggende gebieden en heeft altijd als doel gehad om mensen te ondersteunen in deze moeilijke tijden.

Met een rustige ligging aan de rand van Rotterdam is Crematorium Rotterdam een serene en respectvolle omgeving die perfect is voor het nemen van afscheid. Het crematorium heeft een eigentijds ontwerp en biedt verschillende moderne faciliteiten om aan de behoeften van elke familie te voldoen.

Faciliteiten bij Crematorium Rotterdam

Crematorium Rotterdam biedt verschillende faciliteiten die zorgen voor comfort en gemak tijdens een begrafenis of crematie. Van meerdere ceremonieruimtes tot catering en een uitgebreid assortiment aan rouwproducten, het crematorium werkt hard om te voldoen aan de specifieke wensen van elke familie.

Ceremonieruimtes

Crematorium Rotterdam heeft meerdere ceremonieruimtes met verschillende capaciteiten. De grootste ruimte kan tot 300 mensen ontvangen, terwijl kleinere ruimtes geschikt zijn voor intiemere bijeenkomsten. De ceremonieruimtes zijn ingericht met elegante meubels, verlichting en geluidssystemen, waardoor ze de perfecte plek zijn om afscheid te nemen van een geliefde.

Catering

Crematorium Rotterdam heeft een uitstekende cateringservice die kan voldoen aan de wensen van elke familie. Of het nu gaat om koffie en thee of een volledige maaltijd, het crematorium biedt een breed scala aan cateringopties. Gasten kunnen ook gebruik maken van de moderne lounge en het terras om te ontspannen en bij te praten na de ceremonie.

Rouwproducten

Om ervoor te zorgen dat elke familie de kans krijgt om hun geliefde op hun eigen manier te herdenken, biedt Crematorium Rotterdam verschillende rouwproducten. Van bloemstukken en kransen tot urnen en gedenksieraden, het crematorium zorgt ervoor dat er een breed scala aan producten beschikbaar is om uit te kiezen.

Diensten aangeboden door Crematorium Rotterdam

Crematorium Rotterdam biedt verschillende diensten aan om families te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijd. Van hulp bij de planning van de ceremonie tot begeleiding bij de administratieve taken, het crematorium heeft alles in huis om de familie te helpen bij het afscheid nemen van hun dierbare.

Hulp bij de planning

Het plannen van een crematie of begrafenis kan overweldigend zijn, vooral als het gaat om het kiezen van de juiste ceremonieruimte en het organiseren van de catering. Crematorium Rotterdam heeft deskundig personeel dat kan helpen bij het plannen van een passende ceremonie en het regelen van alle details.

Administratieve ondersteuning

Crematorium Rotterdam kan ook helpen bij de administratieve taken die komen kijken bij het arrangeren van een crematie of begrafenis. Het crematorium kan helpen bij het opvragen van de juiste documenten en kan de familie begeleiden bij het invullen van alle benodigde formulieren.

Begeleiding bij rouwverwerking

Het verliezen van een geliefde kan een grote impact hebben op de mentale gezondheid. Crematorium Rotterdam biedt ondersteuning bij de rouwverwerking om families te helpen deze moeilijke tijd door te komen. Het crematorium biedt verschillende rouwverwerkingsprogramma’s en professionele begeleiding om families te helpen bij het verwerken van hun verdriet.

Veelgestelde vragen over Crematorium Rotterdam

Wat is een crematorium?

Een crematorium is een faciliteit die het mogelijk maakt om het lichaam van een overledene te cremeren. Tijdens een crematie wordt het lichaam van de overledene op hoge temperatuur verbrand, waardoor er alleen as overblijft.

Is het cremeren van een lichaam duurder dan begraven?

Dat hangt af van de specifieke wensen van de familie en de regio waar ze wonen. Over het algemeen is cremeren iets goedkoper dan begraven, omdat er geen kosten zijn voor het kopen van een begraafplaats of het bouwen van een grafmonument. Houd er echter rekening mee dat er kosten verbonden zijn aan het plannen van een crematie, waaronder kosten voor de crematie zelf, de ceremonie en eventuele rouwproducten.

Is het mogelijk om de as van een geliefde mee naar huis te nemen?

Ja, het is mogelijk om de as van een geliefde mee naar huis te nemen. Dit wordt steeds populairder omdat het mensen de gelegenheid geeft om hun geliefde dicht bij hen te houden. Houd er echter rekening mee dat er regels zijn die bepalen hoe as moet worden behandeld en dat er bepaalde formaliteiten moeten worden nageleefd voordat as kan worden vrijgegeven.

Wat zijn de voordelen van cremeren ten opzichte van begraven?

Cremeren biedt verschillende voordelen ten opzichte van begraven. Ten eerste is het goedkoper dan begraven. Ten tweede is er geen noodzaak om een begraafplaats te kopen en zijn er geen kosten voor het bouwen van een grafmonument. Ten derde kiezen sommige mensen voor crematie omdat het minder belastend is voor het milieu.

Crematorium Rotterdam is een indrukwekkende faciliteit die families in staat stelt om afscheid te nemen van hun dierbaren op een respectvolle en symbolische manier. Of u nu op zoek bent naar een intieme bijeenkomst of een grotere ceremonie, het crematorium heeft alles in huis om aan uw behoeften te voldoen. Neem de tijd om de verschillende faciliteiten en diensten die worden aangeboden door Crematorium Rotterdam te verkennen en vind de perfecte manier om afscheid te nemen van uw geliefde.

Images related to the topic burgemeester schalijlaan 2 capelle aan den ijssel

NL-Alert voor zeer grote brand in bedrijfspand Burgemeester Schalijlaan Capelle aan den IJssel
NL-Alert voor zeer grote brand in bedrijfspand Burgemeester Schalijlaan Capelle aan den IJssel

Article link: burgemeester schalijlaan 2 capelle aan den ijssel.

Learn more about the topic burgemeester schalijlaan 2 capelle aan den ijssel.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận