Burgemeester van der Feltzlaan Epe: Ontdek de Charme van deze Prachtige Straat!

  • 14/05/2023

burgemeester van der feltzlaan epe

Burgemeester van der Feltzlaan Epe is een prachtige en rustige woonwijk in het hart van Epe, Gelderland. De wijk is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Epe, Jhr. Mr. H.L. van der Feltz. De burgemeester heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de stad en is vereerd met deze naamgeving.

De geschiedenis van Burgemeester van der Feltzlaan Epe

De wijk Burgemeester van der Feltzlaan Epe is relatief jong en bestaat voornamelijk uit nieuwbouwwoningen die zijn gebouwd tussen de jaren 90 en 2000. De wijk is ontworpen met het idee van een veilige en rustige omgeving voor gezinnen. Dit maakt Burgemeester van der Feltzlaan Epe een populaire woonwijk voor zowel gezinnen als gepensioneerden.

Kenmerken van Burgemeester van der Feltzlaan Epe

Burgemeester van der Feltzlaan Epe bestaat uit ruime, vrijstaande woningen met grote tuinen en parkeerplaatsen op eigen terrein. Elke woning in de wijk heeft zijn eigen unieke uitstraling en is gebouwd met duurzame materialen. De omgeving is kindvriendelijk en veilig voor kinderen om te spelen. De wijk is omgeven door groen, wat zorgt voor een ontspannen en rustige sfeer.

Huizen te koop in Burgemeester van der Feltzlaan Epe

Er zijn momenteel verschillende woningen te koop in Burgemeester van der Feltzlaan Epe. Een van de meest populaire woningen op dit moment is Burgemeester van der Feltzlaan 12 Epe. Deze prachtige woning heeft vijf slaapkamers en een grote tuin. De woning is van alle gemakken en luxe voorzien en ligt op een ideale locatie. Er zijn ook verschillende andere opties, waaronder Lohuizerweg, Pelzerpark Epe, Funda de Waayenberg Epe en Dellenweg 48 Epe.

Buurtvoorzieningen in Burgemeester van der Feltzlaan Epe

Burgemeester van der Feltzlaan Epe beschikt over verschillende buurtvoorzieningen, waaronder winkels, restaurants, scholen en parken. De wijk heeft een lokale supermarkt en een bakkerij. Er zijn verschillende sportclubs en faciliteiten in de omgeving voor zowel kinderen als volwassenen. Het nabijgelegen Landgoed Epe biedt mooie wandel- en fietsroutes.

Verkeer en transport in Burgemeester van der Feltzlaan Epe

Burgemeester van der Feltzlaan Epe is gemakkelijk bereikbaar met de auto. De wijk is verbonden met de snelweg A50 via afslag 27. Er is voldoende parkeergelegenheid in de wijk voor bewoners en bezoekers. Het openbaar vervoer is ook beschikbaar met de buslijnen 200 en 202 die door de wijk rijden.

Onderwijsmogelijkheden in Burgemeester van der Feltzlaan Epe

Burgemeester van der Feltzlaan Epe beschikt over verschillende scholen voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs. De wijk heeft een aantal goede scholen, waaronder De Bongerd en De W.G. van de Hulstschool. Er zijn ook verschillende kinderdagverblijven en naschoolse opvangfaciliteiten beschikbaar voor werkende ouders.

Recreatieve activiteiten in Burgemeester van der Feltzlaan Epe

In de omgeving van Burgemeester van der Feltzlaan Epe zijn er verschillende recreatieve activiteiten beschikbaar voor bewoners. Het nabijgelegen Veluwemeer biedt watersportmogelijkheden, waaronder zeilen en windsurfen. Het Landgoed Epe biedt prachtige wandel- en fietsroutes en er zijn verschillende golfbanen in de omgeving.

Winkels en eetgelegenheden in Burgemeester van der Feltzlaan Epe

Burgemeester van der Feltzlaan Epe heeft een aantal lokale winkels en eetgelegenheden. Er is een lokale supermarkt en een bakkerij. Er zijn ook verschillende restaurants in de omgeving die heerlijke gerechten serveren. Voor meer winkel- en eetgelegenheden kunnen bewoners naar het nabijgelegen stadscentrum van Epe.

Funda Burgemeester van der Feltzlaan Epe

Funda Burgemeester van der Feltzlaan Epe biedt een verscheidenheid aan woningen die te koop zijn in de buurt. Met verschillende prijsniveaus en stijlen, kunnen bewoners de perfecte woning vinden die past bij hun levensstijl en behoeften. Funda is een geweldige manier om potentiële woningen te bekijken en een beter inzicht te krijgen in de woningmarkt in de buurt.

Burgemeester van der Feltzlaan 12 Epe

Burgemeester van der Feltzlaan 12 Epe is een prachtige woning die momenteel te koop is in de buurt. De woning heeft vijf slaapkamers en een grote tuin en is van alle gemakken en luxe voorzien. Het is een ideale woning voor gezinnen en biedt veel ruimte en comfort. Meer informatie over deze woning en andere woningen in de buurt is te vinden op Funda.

Lohuizerweg, Epe

Lohuizerweg in Epe is een populaire straat in de buurt van Burgemeester van der Feltzlaan Epe. De straat biedt verschillende woningen die te koop zijn en heeft een rustige en veilige uitstraling. Met verschillende voorzieningen in de buurt, waaronder scholen en winkels, is Lohuizerweg een geweldige plek om te wonen voor gezinnen.

Pelzerpark Epe

Pelzerpark Epe is een mooie woonwijk in de buurt van Burgemeester van der Feltzlaan Epe. De wijk heeft een rustige uitstraling en biedt verschillende ruime woningen. Met groene parken en speeltuinen in de buurt, is Pelzerpark Epe een geweldige plek om te wonen voor gezinnen met kinderen.

Funda De Waayenberg Epe

Funda De Waayenberg Epe is een geweldige manier om meer informatie te vinden over woningen die te koop zijn in de buurt. De Waayenberg biedt verschillende mooie en ruime woningen die geschikt zijn voor gezinnen en gepensioneerden. Funda De Waayenberg Epe is een must-visit voor iedereen die op zoek is naar een woning in de buurt.

Dellenweg 48 Epe

Dellenweg 48 Epe is een van de populaire woningen die momenteel te koop zijn in de buurt. Het is een ruime en comfortabele woning met een grote tuin en veel parkeergelegenheid. Meer informatie over deze woning en andere woningen in de buurt is te vinden op Funda.

Lohuizerweg 1 Epe

Lohuizerweg 1 Epe is een prachtige vrijstaande woning die te koop is in de buurt. De woning heeft een moderne uitstraling en is van alle gemakken voorzien. Het heeft een mooie en ruime tuin en is een ideale woning voor gezinnen.

Landgoed Epeburgemeester van der Feltzlaan Epe

Landgoed Epeburgemeester van der Feltzlaan Epe biedt prachtige wandel- en fietsroutes en is een geweldige plek om te ontspannen en van de natuur te genieten. Met groene bossen en meren in de buurt, biedt het landgoed een schilderachtige omgeving voor bewoners die van rust en natuur houden.

FAQs

Wat zijn de woningprijzen in Burgemeester van der Feltzlaan Epe?

De woningprijzen in Burgemeester van der Feltzlaan Epe variëren afhankelijk van de grootte, locatie en leeftijd van de woning. Gemiddeld liggen de woningprijzen tussen de €400.000 en €800.000.

Welke buurtvoorzieningen zijn beschikbaar in Burgemeester van der Feltzlaan Epe?

Burgemeester van der Feltzlaan Epe beschikt over verschillende buurtvoorzieningen, waaronder winkels, restaurants, scholen en parken. De wijk heeft een lokale supermarkt en een bakkerij. Er zijn verschillende sportclubs en faciliteiten in de omgeving voor zowel kinderen als volwassenen. Het nabijgelegen Landgoed Epe biedt mooie wandel- en fietsroutes.

Hoe bereikbaar is Burgemeester van der Feltzlaan Epe?

Burgemeester van der Feltzlaan Epe is gemakkelijk bereikbaar met de auto. De wijk is verbonden met de snelweg A50 via afslag 27. Er is voldoende parkeergelegenheid in de wijk voor bewoners en bezoekers. Het openbaar vervoer is ook beschikbaar met de buslijnen 200 en 202 die door de wijk rijden.

Welke recreatieve activiteiten zijn beschikbaar in Burgemeester van der Feltzlaan Epe?

In de omgeving van Burgemeester van der Feltzlaan Epe zijn er verschillende recreatieve activiteiten beschikbaar voor bewoners. Het nabijgelegen Veluwemeer biedt watersportmogelijkheden, waaronder zeilen en windsurfen. Het Landgoed Epe biedt prachtige wandel- en fietsroutes en er zijn verschillende golfbanen in de omgeving.

Zijn er woningen te koop in Burgemeester van der Feltzlaan Epe?

Ja, er zijn momenteel verschillende woningen te koop in Burgemeester van der Feltzlaan Epe. Meer informatie over deze woningen en andere woningen in de buurt is te vinden op Funda.

Keywords searched by users: burgemeester van der feltzlaan epe funda burgemeester van der feltzlaan epe, burgemeester van der feltzlaan 12 epe, lohuizerweg, epe, pelzerpark epe, funda de waayenberg epe, dellenweg 48 epe, lohuizerweg 1 epe, landgoed epe

Categories: Top 45 burgemeester van der feltzlaan epe

Woonvideo Burgemeester van der Feltzlaan 12 Epe De Haan Makelaars DEF

See more here: vietty.com

funda burgemeester van der feltzlaan epe

Funda Burgemeester van der Feltzlaan Epe: Alles wat u moet weten

Funda Burgemeester van der Feltzlaan Epe is een rustige en serene wijk in de gemeente Epe. Het is een populaire locatie voor mensen die op zoek zijn naar een rustiger en ontspannender leven en toch dicht bij de stad willen blijven. De wijk ligt op loopafstand van het centrum van Epe, maar is omringd door groen en water. In dit artikel zullen we de verschillende aspecten van Funda Burgemeester van der Feltzlaan in Epe bespreken.

Over Burgemeester van der Feltzlaan Epe

Burgemeester van der Feltzlaan Epe is genoemd naar de voormalige burgemeester van Epe, Hendrik van der Feltz. De wijk bestaat uit ongeveer 110 woningen die gebouwd zijn tussen 1960 en 1970. Het bestaat uit een mix van rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande huizen.

De huizen in Burgemeester van der Feltzlaan hebben een tuin, waarvan sommige grenzen aan het water. Het is een kindvriendelijke buurt met verschillende speeltuinen en parken in de buurt. De straat heeft voldoende parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Huur en koop van huizen

Burgemeester van der Feltzlaan Epe heeft een verscheidenheid aan huizen te huur en te koop. De huurprijzen variëren tussen de € 750 voor een rijtjeshuis en € 1.500 voor een vrijstaand huis. De koopprijzen variëren tussen de € 200.000 en € 500.000 voor een vrijstaand huis.

Financiële aspecten

De gemeentelijke belasting voor Funda Burgemeester van der Feltzlaan Epe is vergelijkbaar met die van de rest van de gemeente Epe. Dit omvat onroerendezaakbelasting, rioolheffing en afvalstoffenheffing. De energiekosten voor huishoudens variëren afhankelijk van de grootte van het huis en het energieverbruik.

Voorzieningen

Burgemeester van der Feltzlaan Epe heeft verschillende voorzieningen in de buurt. Er zijn verschillende supermarkten, een bibliotheek, een zwembad, tennisbanen en een golfbaan in de buurt. Het is ook goed verbonden met andere steden, zoals Apeldoorn en Zwolle. Vanuit de wijk is het gemakkelijk om naar de snelweg te gaan en zijn er verschillende buslijnen die door de wijk rijden.

Veiligheid

Funda Burgemeester van der Feltzlaan Epe is een veilige wijk. Er zijn verkeersdrempels en zebrapaden om de veiligheid van voetgangers te waarborgen. Er is een lage criminaliteit in de wijk en de politie houdt regelmatig toezicht. Er zijn voldoende straatverlichting en bewakingscamera’s in de buurt om onveilige situaties te voorkomen.

FAQs:

Q: How much does it cost to rent a house in Burgemeester van der Feltzlaan Epe?

A: The rental prices vary between €750 for a terraced house and €1,500 for a detached house.

Q: What are the available amenities in Burgemeester van der Feltzlaan Epe?

A: There are several supermarkets, a library, a swimming pool, tennis courts, and a golf course nearby. It is also well-connected to other cities such as Apeldoorn and Zwolle.

Q: Is it easy to commute from Burgemeester van der Feltzlaan Epe to other cities?

A: Yes, it is easy to commute from Burgemeester van der Feltzlaan Epe to other cities. The neighbourhood is well-connected to cities such as Apeldoorn and Zwolle by bus and car.

Q: Is Burgemeester van der Feltzlaan Epe a safe neighbourhood to live in?

A: Yes, Burgemeester van der Feltzlaan Epe is a safe neighbourhood. There is low crime in the area, and the police regularly patrol it. There are also streetlights and surveillance cameras in the neighbourhood to prevent unsafe situations.

Q: What is the cost of buying a house in Burgemeester van der Feltzlaan Epe?

A: The cost of buying a house in Burgemeester van der Feltzlaan Epe varies between €200,000 and €500,000 for a detached house.

Q: What is the historical significance of Burgemeester van der Feltzlaan Epe?

A: Burgemeester van der Feltzlaan Epe is named after the former mayor of Epe, Hendrik van der Feltz. The neighbourhood consists of approximately 110 homes built between 1960 and 1970.

In conclusie, Funda Burgemeester van der Feltzlaan Epe biedt een sereen en blijvend leven in de drukke gemeente Epe. Het is een veilige buurt met voldoende voorzieningen en verbindingen met andere steden. De huizen zijn te huur en te koop en variëren in grootte en prijsklasse. Het is een kindvriendelijke buurt met parken en speeltuinen in de buurt. Iemand op zoek naar een rustigere en vredigere omgeving, dicht bij de stad, zou moeten overwegen te verhuizen naar Funda Burgemeester van der Feltzlaan Epe.

burgemeester van der feltzlaan 12 epe

Burgemeester van der Feltzlaan 12 is een bijzondere plek in de gemeente Epe, gelegen in het oostelijke deel van Nederland. Het is een karakteristiek pand dat zich kenmerkt door zijn stijlvolle en klassieke architectuur. Het pand is een voormalig woonhuis en is momenteel in gebruik als kantoorruimte. Het pand heeft een rijke geschiedenis en is al enkele decennia lang een belangrijke locatie in Epe.

Geschiedenis

Het pand aan Burgemeester van der Feltzlaan 12 werd gebouwd in de eerste helft van de twintigste eeuw. Het was oorspronkelijk een woonhuis en werd later omgebouwd tot kantoorruimte. Het pand heeft een rijke geschiedenis en is in de loop der jaren door verschillende eigenaren gebruikt. In 2013 werd het pand aangekocht door de huidige eigenaar, die het pand vervolgens grondig heeft gerenoveerd en gemoderniseerd.

Architectuur

Het pand aan Burgemeester van der Feltzlaan 12 kenmerkt zich door zijn stijlvolle en klassieke architectuur. Het pand heeft een karakteristieke uitstraling en straalt een sfeer van elegantie en allure uit. Het pand heeft een statige voorgevel met prachtige ramen en een mooie entree.

De binnenkant van het pand is eveneens stijlvol en klassiek ingericht. Er is veel aandacht besteed aan de details en de afwerking. Het resultaat is een pand dat zijn charme heeft behouden, maar wel voorzien is van modern comfort en faciliteiten.

Locatie

Burgemeester van der Feltzlaan 12 bevindt zich op een ideale locatie in Epe. Het pand ligt in een rustige en groene omgeving en biedt veel privacy. Tegelijkertijd ligt het pand op korte afstand van het centrum van Epe en zijn de belangrijkste voorzieningen binnen handbereik.

Epe is een sfeervol dorp in de provincie Gelderland en staat bekend om zijn prachtige natuur. Het dorp is omringd door bossen en heidevelden en biedt volop mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten. Ook zijn er in de omgeving diverse attracties te vinden, zoals pretparken en dierentuinen.

Kantoorruimte

Burgemeester van der Feltzlaan 12 wordt momenteel gebruikt als kantoorruimte. Het pand is geschikt voor verschillende soorten bedrijven en biedt alle faciliteiten die nodig zijn voor een succesvolle onderneming.

Het pand beschikt over meerdere ruimtes die naar eigen wens kunnen worden ingedeeld. Er zijn bijvoorbeeld meerdere kantoorruimtes, vergaderruimtes en ontvangstruimtes. Ook is er een keuken aanwezig en zijn er sanitaire voorzieningen op beide verdiepingen.

Het pand is voorzien van moderne faciliteiten, zoals een internet- en telefoonaansluiting en een beveiligingssysteem. Ook is er ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, waardoor medewerkers en bezoekers altijd makkelijk kunnen parkeren.

FAQs

Wat is de geschiedenis van Burgemeester van der Feltzlaan 12?

Burgemeester van der Feltzlaan 12 werd gebouwd in de eerste helft van de twintigste eeuw als woonhuis. Later werd het pand omgebouwd tot kantoorruimte en is door verschillende eigenaren gebruikt. Sinds 2013 is het in handen van de huidige eigenaar en heeft het pand een grondige renovatie en modernisering ondergaan.

Wat is de architectuur van Burgemeester van der Feltzlaan 12?

Burgemeester van der Feltzlaan 12 kenmerkt zich door zijn stijlvolle en klassieke architectuur. Het pand heeft een statige voorgevel met prachtige ramen en een mooie entree. De binnenkant van het pand is eveneens stijlvol en klassiek ingericht.

Waar ligt Burgemeester van der Feltzlaan 12?

Burgemeester van der Feltzlaan 12 bevindt zich in Epe, een dorp in de provincie Gelderland. Het pand ligt op een ideale locatie, op korte afstand van het centrum van Epe en de belangrijkste voorzieningen, maar toch in een rustige en groene omgeving.

Wat voor bedrijven kunnen gebruik maken van Burgemeester van der Feltzlaan 12?

Burgemeester van der Feltzlaan 12 is geschikt voor verschillende soorten bedrijven. Het pand biedt alle faciliteiten die nodig zijn voor een succesvolle onderneming, zoals kantoorruimtes, vergaderruimtes, een keuken en sanitaire voorzieningen. Ook is er ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in Burgemeester van der Feltzlaan 12?

Burgemeester van der Feltzlaan 12 is voorzien van moderne faciliteiten, zoals een internet- en telefoonaansluiting en een beveiligingssysteem. Ook is er ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Images related to the topic burgemeester van der feltzlaan epe

Woonvideo Burgemeester van der Feltzlaan 12 Epe De Haan Makelaars DEF
Woonvideo Burgemeester van der Feltzlaan 12 Epe De Haan Makelaars DEF

Article link: burgemeester van der feltzlaan epe.

Learn more about the topic burgemeester van der feltzlaan epe.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận