Skip to content

Burgemeester van Leentstraat Grubbenvorst: Ontdek de geheimen van deze bijzondere straat! ⭐️

VAN DER LAAN: Amsterdammers reageren op overlijden burgemeester

burgemeester van leentstraat grubbenvorst

De geschiedenis van Burgemeester van Leentstraat Grubbenvorst

Burgemeester van Leentstraat is een prachtige straat in het hart van het pittoreske dorp Grubbenvorst in Limburg. De straat is vernoemd naar Hendrik van Leent, die burgemeester van Grubbenvorst was van 1907 tot 1938. De straat werd in de jaren 60 van de vorige eeuw bebouwd en dankt zijn naam aan de belangrijke rol die de familie Van Leent speelde in de geschiedenis van het dorp.

Van Leent was een ambitieuze en bevlogen man die zich hard maakte voor de ontwikkeling van Grubbenvorst. Hij was verantwoordelijk voor de bouw van het toenmalige gemeentehuis en het badhuis en zette zich actief in voor de belangen van de lokale bevolking. Zijn positieve invloed op het dorp is nog altijd voelbaar in de Burgemeester van Leentstraat en de omgeving daarvan.

De locatie van Burgemeester van Leentstraat Grubbenvorst

De Burgemeester van Leentstraat ligt in het zuiden van Grubbenvorst, een dorpje tussen Venlo en Horst in Limburg. Het is een rustige woonwijk waar voornamelijk eengezinswoningen staan die gebouwd zijn in de jaren 60. Het is een populaire wijk vanwege de centrale ligging en de goede bereikbaarheid.

Woningen en prijzen in Burgemeester van Leentstraat Grubbenvorst

De woningen in de Burgemeester van Leentstraat zijn allen gebouwd in de jaren 60 en staan op ruime kavels. Het betreft voornamelijk vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen. De woningen zijn ruimtelijk opgezet en hebben over het algemeen grote tuinen. U kunt deze woningen vinden op websites zoals Funda Grubbenvorst of funda lottumseweg.

De prijzen van de woningen zijn gemiddeld tot hoog, afhankelijk van de grootte en staat van de woning. Zo staat er momenteel een woning te koop op de Burg van Kempenstraat 7, die gelegen is in de nabijheid van de Burgemeester van Leentstraat, voor een vraagprijs van € 425.000 k.k. Ook wordt er een vrijstaande bungalow aangeboden op Winterheide 17, wat zich ook nabij de Burgemeester van Leentstraat bevindt, voor € 449.000 k.k.

Het dagelijkse leven in Burgemeester van Leentstraat Grubbenvorst

Het dagelijks leven in Burgemeester van Leentstraat Grubbenvorst is rustig, vriendelijk en veilig. Het is een hechte gemeenschap waar iedereen elkaar kent en waar het gemeenschapsgevoel sterk is ontwikkeld. Er zijn genoeg voorzieningen in de buurt om aan alle dagelijkse behoeften te voldoen.

Op de nabijgelegen E. Dorsstraat 14 is een supermarkt gevestigd waar u uw dagelijkse boodschappen kunt doen. Ook zijn er diverse cafés en restaurants in de buurt waar u van een hapje en drankje kunt genieten. Verder zijn er diverse sportverenigingen, waaronder een voetbalclub en een tennisclub.

Bezienswaardigheden en attracties in de buurt van Burgemeester van Leentstraat Grubbenvorst

Grubbenvorst en omgeving hebben een aantal mooie en interessante bezienswaardigheden en attracties. Kasteel De Keverberg in Kessel, de oude binnenstad van Venlo en Nationaal Park De Maasduinen zijn drie populaire bestemmingen in de omgeving.

Kasteel De Keverberg is een gerestaureerd middeleeuws kasteel dat u kunt bezoeken. Het heeft een rijke geschiedenis en is prachtig gelegen aan de oever van de Maas. De oude binnenstad van Venlo, met zijn vele historische gebouwen en gezellige terrassen, is ook zeker een bezoek waard. Het nationaal park De Maasduinen biedt prachtige wandel- en fietsroutes door een uniek landschap.

Onderwijsmogelijkheden voor kinderen in Burgemeester van Leentstraat Grubbenvorst

Voor kinderen zijn er verschillende onderwijsmogelijkheden in de omgeving van de Burgemeester van Leentstraat. Grubbenvorst zelf heeft één basisschool, maar in omliggende dorpen zijn er meerdere scholen te vinden.

Basisschool De Schakel is de basisschool van het dorp Grubbenvorst. Het is een kleine school waar persoonlijke aandacht en begeleiding centraal staan. Voor het voortgezet onderwijs kunnen leerlingen onder andere terecht op scholen in Venlo en Horst.

Veiligheid en criminaliteitscijfers in Burgemeester van Leentstraat Grubbenvorst

Grubbenvorst en de Burgemeester van Leentstraat zijn veilige woonplaatsen waar de criminaliteitscijfers laag zijn. De bewoners van de wijk ervaren een gevoel van veiligheid en er zijn weinig incidenten gemeld in de afgelopen jaren.

FAQs

1. Welke type woningen staan er in de Burgemeester van Leentstraat?

– In de Burgemeester van Leentstraat staan voornamelijk vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen die gebouwd zijn in de jaren 60 van de vorige eeuw.

2. Wat zijn de gemiddelde prijzen voor woningen in Burgemeester van Leentstraat Grubbenvorst?

– De prijzen voor woningen in Burgemeester van Leentstraat Grubbenvorst variëren van gemiddeld tot hoog, afhankelijk van de grootte en staat van de woning. Momenteel staan er woningen te koop voor prijzen van rond de € 425.000 k.k tot € 449.000 k.k.

3. Wat is er te doen in de buurt van Burgemeester van Leentstraat Grubbenvorst?

– Er zijn verschillende bezienswaardigheden en attracties in de buurt van Burgemeester van Leentstraat Grubbenvorst. Enkele populaire bestemmingen zijn Kasteel De Keverberg in Kessel, de oude binnenstad van Venlo en Nationaal Park De Maasduinen.

4. Zijn er scholen in de buurt van Burgemeester van Leentstraat Grubbenvorst?

– Voor kinderen zijn er verschillende onderwijsmogelijkheden in de omgeving van Burgemeester van Leentstraat Grubbenvorst. Het dorp Grubbenvorst heeft één basisschool, maar in omliggende dorpen zijn er meerdere scholen te vinden.

5. Is Burgemeester van Leentstraat Grubbenvorst een veilige wijk om te wonen?

– Ja, Burgemeester van Leentstraat Grubbenvorst is een veilige wijk om te wonen. De bewoners ervaren over het algemeen een gevoel van veiligheid en er zijn weinig incidenten gemeld in de afgelopen jaren.

Keywords searched by users: burgemeester van leentstraat grubbenvorst funda lottumseweg, grubbenvorst, funda grubbenvorst, e dorsstraat 14 grubbenvorst, burg van kempenstraat 7 grubbenvorst, makelaar grubbenvorst, bungalow grubbenvorst, winterheide 17, grubbenvorst, middelreuvelt 8 grubbenvorst

Categories: Top 95 burgemeester van leentstraat grubbenvorst

VAN DER LAAN: Amsterdammers reageren op overlijden burgemeester

See more here: vietty.com

funda lottumseweg, grubbenvorst

Funda Lottumseweg, Grubbenvorst in Nederlands: The Ultimate Guide

Funda Lottumseweg, Grubbenvorst in Nederlands is a stunning property located in one of the most sought-after neighborhoods in Nederlands. The property is situated in a spacious and beautifully-landscaped lot that offers plenty of privacy and tranquility to its residents.

Whether you are looking for a family home or a place to retire, Funda Lottumseweg, Grubbenvorst in Nederlands is an excellent choice. In this article, we will take a closer look at the property, its features, location, and amenities. Additionally, we will provide answers to some of the frequently asked questions about Funda Lottumseweg, Grubbenvorst in Nederlands.

Features

Funda Lottumseweg, Grubbenvorst in Nederlands is a luxurious 5-bedroom villa with a total living space of 334 m2. The villa has a modern and stylish design that perfectly blends into the surrounding landscape. The property features high ceilings, large windows, and skylights that allow natural light to flood the interior spaces. The villa has a spacious living room with a fireplace, a dining area, a fully-equipped kitchen, a laundry room, and a garage.

The bedrooms are located on the second floor and all have en-suite bathrooms with walk-in showers. The master bedroom has a balcony with a breathtaking view of the garden and surrounding fields. The villa also has a basement that can be used as a storage or hobby room.

Location

Funda Lottumseweg, Grubbenvorst in Nederlands is located in a peaceful and idyllic neighborhood that is perfect for those seeking a quiet and serene lifestyle. The property is situated within walking distance of the village center, where you can find restaurants, cafes, and shops. The area is also known for its excellent cycling and hiking trails, providing a great opportunity for outdoor enthusiasts.

Amenities

Funda Lottumseweg, Grubbenvorst in Nederlands is equipped with all the amenities you need to live a comfortable and luxurious life. Some of the notable amenities include:

– A fully-equipped kitchen with modern appliances
– A spacious living room with a fireplace
– A dining area that can accommodate eight people
– High-speed internet and satellite TV
– A laundry room with a washing machine and dryer
– An underground garage that can accommodate two cars
– A beautifully-landscaped garden with a pond, a terrace, and a barbecue area

FAQs

1. What is the size of the lot?
Funda Lottumseweg, Grubbenvorst in Nederlands is situated on a spacious lot that measures 3,470 m2.

2. How many bedrooms does the villa have?
The villa has five bedrooms, all located on the second floor.

3. Is the villa fully-furnished?
No, the villa is not fully-furnished. However, it comes with all the necessary appliances in the kitchen and laundry room.

4. What is the nearest city?
The nearest city to Funda Lottumseweg, Grubbenvorst in Nederlands is Venlo, which is located about 10 km away.

5. Are pets allowed?
Yes, pets are allowed in the villa.

6. Is there a security system?
Yes, the villa comes with a security system that includes an alarm system and surveillance cameras.

7. What are the nearby attractions?
Funda Lottumseweg, Grubbenvorst in Nederlands is located near some of the best attractions in the area. These include:

– The De Maasduinen National Park
– The Kasteeltuinen Arcen
– The Venlo city center
– The Designer Outlet Roermond
– The German city of Dusseldorf

8. Is the property wheelchair-accessible?
Yes, the property is wheelchair-accessible.

9. What is the asking price for the property?
The asking price for Funda Lottumseweg, Grubbenvorst in Nederlands is € 990,000.

Conclusion

Funda Lottumseweg, Grubbenvorst in Nederlands is a magnificent property that offers the perfect combination of luxury, comfort, and peace. The villa is located in a serene and tranquil neighborhood, yet only a short distance away from the city center and nearby attractions. With its spacious lot and luxurious amenities, Funda Lottumseweg, Grubbenvorst in Nederlands is truly a dream home that any family would love to own.

funda grubbenvorst

Funda Grubbenvorst in Nederlands is an online real estate platform which offers a range of properties for sale and rent in the Dutch municipality of Horst aan de Maas. The platform was introduced in 2001 as a subsidiary of the NVM, the Dutch Association of Real Estate Agents. The platform offers a quick and easy way to search for properties for sale or rent in Grubbenvorst and its surrounding areas.

Funda Grubbenvorst in Nederlands offers a vast range of properties to people who wish to reside in the town of Grubbenvorst. The properties available on the platform range from small flats to large family homes, offering a range of different features and amenities to suit different budgets and requirements. Whether you are looking to rent or purchase a property in Grubbenvorst, Funda Grubbenvorst in Nederlands offers an extensive variety, so you can choose the option that fits your needs.

Funda Grubbenvorst in Nederlands is an indispensable platform for people looking to buy or rent properties in the area. The platform is user-friendly and provides a comprehensive search engine to help users find the property that matches their requirements and budget. Users can search for properties based on different criteria including location, property type, price range, and size, ensuring that they can find the perfect property that fits their needs.

The platform also provides users with the opportunity to connect with estate agents and brokers who can offer advice and guidance on the properties in question. The estate agents and brokers affiliated with the platform are registered with the NVM, ensuring that they adhere to strict professional standards. This offers peace of mind to users who may be new to the property market or who are unfamiliar with buying or renting properties in the area.

The platform offers a safe and secure way to search for properties for sale or rent in Grubbenvorst. The website is secure and users can be assured that their personal information is protected. The platform also offers a range of different payment options, including PayPal, credit card, and direct debit, making it convenient for users to complete their purchases online.

Frequently Asked Questions about Funda Grubbenvorst in Nederlands

1. How can I search for properties on Funda Grubbenvorst in Nederlands?

Searching for properties on Funda Grubbenvorst in Nederlands is easy. Simply enter your search criteria, such as location, property type, price range, and size, and the platform will return a list of available properties. You can refine your search by using different filters, such as the number of bedrooms, bathrooms, or parking spaces. The platform offers a user-friendly interface that enables you to browse properties quickly and easily.

2. Is it safe to buy or rent properties on Funda Grubbenvorst in Nederlands?

Yes, Funda Grubbenvorst in Nederlands offers a secure and safe way to buy or rent properties online. The website is secured via HTTPS, which means that your data is protected while you browse the site. In addition, the platform offers a range of different payment options, so you can choose the payment method that suits you best. Whether you pay by PayPal, credit card, or direct debit, you can be assured that your transaction is safe and secure.

3. How do I get in touch with estate agents or brokers on Funda Grubbenvorst in Nederlands?

When you find a property that you are interested in, you can contact the estate agent or broker directly from the property listing page. The listing page includes the contact information for the estate agent or broker who is responsible for the property. You can contact them via phone or email, and they will be happy to answer any questions that you may have about the property.

4. Are the estate agents and brokers affiliated with Funda Grubbenvorst in Nederlands registered with the NVM?

Yes, all of the estate agents and brokers affiliated with Funda Grubbenvorst in Nederlands are registered with the NVM. This means that they adhere to strict professional standards and follow a code of conduct that ensures that they provide high-quality services to their clients. The NVM is the largest trade association in the Dutch property market, and it sets out guidelines for estate agents and brokers to follow in order to maintain a high level of professionalism.

5. Can I get help with my search for properties on Funda Grubbenvorst in Nederlands?

Yes, you can get help with your search for properties on Funda Grubbenvorst in Nederlands. The platform offers a range of different features that can help you to find the perfect property. These include the ability to save your search criteria, so you can receive alerts when new properties that match your requirements become available. You can also create a list of your favorite properties and save them for later. Additionally, you can get in touch with estate agents and brokers for advice and guidance on the properties in question.

In conclusion, Funda Grubbenvorst in Nederlands is an effective platform for people looking to purchase or rent properties in the municipality of Horst aan de Maas. The platform offers a vast range of properties to suit different budgets and requirements, with a comprehensive search engine to help users refine their search. The platform is secure and easy to use, and users can connect with registered estate agents and brokers for guidance and advice. With the support of Funda Grubbenvorst in Nederlands, finding your dream property has never been easier.

Images related to the topic burgemeester van leentstraat grubbenvorst

VAN DER LAAN: Amsterdammers reageren op overlijden burgemeester
VAN DER LAAN: Amsterdammers reageren op overlijden burgemeester

Article link: burgemeester van leentstraat grubbenvorst.

Learn more about the topic burgemeester van leentstraat grubbenvorst.

See more: https://vietty.com/blognl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *