Bustijden lijn 82 Zutphen-Doetinchem: plan jouw reis nu met handige tips!

  • 15/05/2023

bustijden lijn 82 zutphen doetinchem

Bustijden lijn 82 Zutphen-Doetinchem: dienstregeling, haltes, tarieven en abonnementen

Reizen met de bus is een gemakkelijke manier om van A naar B te gaan, vooral als je geen auto hebt of liever geen gebruik maakt van het openbaar vervoer. Bustijden zijn echter cruciaal om bij te houden om ervoor te zorgen dat je jouw bestemming op tijd bereikt. In dit artikel behandelen we alles wat je moet weten over Bustijden lijn 82 Zutphen-Doetinchem, inclusief de dienstregeling, de haltes en tarieven en abonnementen.

Overzicht dienstregeling van lijn 82

De buslijn 82 verbindt twee belangrijke steden in Gelderland: Zutphen en Doetinchem. De dienstregeling biedt een regelmatige frequentie van busdiensten, waardoor het gemakkelijk is om tussen de twee steden te reizen op elk moment van de dag. De eerste bus vertrekt om 6.30 uur vanaf Zutphen en de laatste bus vanuit Doetinchem eindigt om 23.45 uur.

De dienstregeling wordt verzorgd door busvervoerder Arriva, dus het is belangrijk om de dienstregeling van hun website te raadplegen om altijd de meest actuele bustijden voor lijn 82 te hebben.

Verschil in dienstregeling voor doordeweeks en het weekend

De dienstregeling van lijn 82 verschilt van doordeweeks tot het weekend – en in sommige gevallen ook op feestdagen. Over het algemeen is het doordeweeks gemakkelijk om de bus te pakken. In het weekend is de lijn minder frequent, dus het bepalen van jouw reisplanning en de dienstregeling is belangrijk. Zorg er dus voor dat je de dienstregeling voor lijn 82 nauwkeurig bekijkt om jouw reis van tevoren samen te stellen.

Aanvullende dienstregeling tijdens feestdagen

Voor de meeste feestdagen voegt Arriva een extra dienstregeling toe voor hun bussen. Dit is ook van toepassing op lijn 82. Het is echter belangrijk om de Arriva-website te raadplegen voor specifieke tijden en wijzigingen in de dienstregeling tijdens feestdagen, daar het van feestdag tot feestdag kan verschillen.

Haltes en route: Bustijden lijn 82 Zutphen-Doetinchem

Naast het begrijpen van de dienstregeling van lijn 82, is het ook belangrijk om de haltes te kennen, zodat je weet waar je moet in- en uitstappen en om de afstanden beter te kunnen inschatten.

Lijst van haltes op de route van lijn 82:

– Station Zutphen
– Ruurlo Zuid
– Ruurlo Noord
– Haarlo Bollert
– Borculo Kermisweide
– Borculo Busstation
– Lochem Kennedylaan
– Lochem Zutphenseweg
– Vorden Hengelder
– Hengelo Station
– Keijenborg
– Steenderen
– Doesburg
– Wehl Kerk
– Doetinchem Station

Beschrijving van de route tussen Zutphen en Doetinchem

Lijn 82 volgt een schilderachtige route die de twee steden Zutphen en Doetinchem verbindt. De route start bij het station van Zutphen en gaat verder naar de stad Ruurlo. Hier zijn er twee haltes: Ruurlo Zuid en Ruurlo Noord. Daarna gaat de bus verder naar Borculo, waar ook twee haltes zijn: Haarlo Bollert en Borculo Kermisweide. Vervolgens gaat de bus naar het busstation van Borculo, waar afhankelijk van je bestemming, je kunt overstappen op andere buslijnen.

Als de bus vertrekt vanuit Borculo, ga je door naar de city Lochem. De haltes waarop je kunt uitstappen zijn Lochem Kennedylaan en Lochem Zutphenseweg. Hierna gaat de bus verder naar Vorden, en stopt bij de halte Hengelder. Hierna is de volgende stop bij Hengelo Station. Als je hier uitstapt, kun je overstappen op andere trein- en busverbindingen.

Ga je verder met de bus, dan gaat de route verder naar Keijenborg, voordat deze aankomt bij de halte Steenderen. Hierna volgt er een stop in Doesburg: hier kun je overstappen op buslijn 45, die Doesburg verbindt met Tiel. Vervolgens gaat de bus verder naar Wehl waar de bus stopt bij de halte Wehl Kerk, voordat de eindbestemming Doetinchem Station wordt bereikt.

Tarieven en abonnementen: Bustijden lijn 82 Zutphen-Doetinchem

De tarieven voor lijn 82 variëren afhankelijk van het type ticket dat je koopt en je bestemming. De prijzen zijn te vinden op de website van Arriva. De tarieven zijn ook afhankelijk van de afstand en startplek van jouw reis.

Inchecken in de bus kan met een OV-chipkaart of door een papieren kaartje te kopen bij de chauffeur. Als je regelmatig reist met de bus, kan het de overweging waard zijn om een abonnement te nemen. Arriva biedt verschillende abonnementsopties aan, inclusief maandelijkse abonnementen, jaarabonnementen, of kortingsabonnementen, waar met korting op de geselecteerde lijn gereisd kan worden.

Hieronder volgen enkele veelgestelde vragen over Bustijden lijn 82 Zutphen-Doetinchem:

FAQs

Q: Wat is de dienstregeling van lijn 350 Maastricht Aken?

A: Lijn 350 verbindt Maastricht en Aken en heeft een regelmatige dienstregeling gedurende de week en het weekend. Voor de meest actuele dienstregeling van Arriva, raadpleeg hun website.

Q: Hoe kan ik het busstation in Doetinchem vinden?

A: Het busstation in Doetinchem bevindt zich naast het treinstation van de stad. Je kunt het adres van het busstation vinden op de Arriva-website.

Q: Wat is de dienstregeling van lijn 45 Tiel?

A: Lijn 45 verbindt Tiel en Doesburg en heeft een regelmatige dienstregeling gedurende doordeweekse dagen. Bekijk de meest actuele dienstregeling op de website van Arriva.

Q: Wat is lijn 90 van Arriva?

A: Lijn 90 is een buslijn van Arriva die Goes en Middelburg verbindt. Bekijk de meest recente dienstregeling en haltes op de Arriva-website.

Q: Hoe kan ik met de bus van Doetinchem naar Arnhem reizen?

A: Dit kan met buslijn 24 of 29 van Arriva. Bekijk hun website voor actuele dienstregelingen en tariefopties.

Q: Op welke tijden rijdt Arriva bussen in Leeuwarden?

A: Bekijk de dienstregelingen van Arriva op hun website om de meest up-to-date bustijden te vinden in Leeuwarden.

Q: Welke busverbinding is er tussen Doetinchem en Zutphen?

A: Buslijn 82 van Arriva verbindt Doetinchem en Zutphen. Bekijk de dienstregeling op de website van Arriva.

Q: Wat is de dienstregeling van lijn 166 Leeuwarden-Holwerd?

A: Lijn 166 is een buslijn die Leeuwarden en Holwerd verbindt en heeft een regelmatige dienst gedurende de week en het weekend. Raadpleeg de website van Arriva voor de nieuwste dienstregeling.

Keywords searched by users: bustijden lijn 82 zutphen doetinchem dienstregeling lijn 350 maastricht aken, busstation doetinchem adres, dienstregeling lijn 45 tiel, lijn 90 arriva, bus doetinchem arnhem, arriva leeuwarden bustijden, busverbinding doetinchem zutphen, lijn 166 leeuwarden holwerd

Categories: Top 74 bustijden lijn 82 zutphen doetinchem

HTM lijn 82 Station Hollands Spoor – Uitenhagestraat

See more here: vietty.com

dienstregeling lijn 350 maastricht aken

Dienstregeling Lijn 350 Maastricht Aken

Voor mensen die dagelijks via het openbaar vervoer reizen is het van groot belang om op de hoogte te zijn van de dienstregeling. Dienstregeling lijn 350 Maastricht Aken is erg belangrijk voor mensen die regelmatig in deze regio reizen. In dit artikel zullen we ons dan ook richten op de dienstregeling van lijn 350, de verschillende dienstregelingen die er zijn, de ticketprijzen en de meest gestelde vragen over deze lijn.

Dienstregeling Lijn 350 Maastricht Aken

Lijn 350 is een directe busverbinding tussen Maastricht en Aken en biedt snelle en efficiënte verbindingen tussen deze steden. Er zijn verschillende dienstregelingen voor lijn 350, afhankelijk van het moment van de dag en de dag van de week. De dienstregeling is over het algemeen zeer frequent, met bussen die om de 30 minuten rijden.

De dienstregeling voor lijn 350 in de periode maandag tot en met zaterdag is als volgt:

Van Maastricht naar Aken:

• van 6:30 uur tot 21:30 uur, elk half uur vertrekken bussen vanaf de bushalte Maastricht Station.

Van Aken naar Maastricht:

• van 6:00 uur tot 20:30 uur, elk half uur vertrekken bussen vanaf de bushalte Aken Bushof.

Op zondagen en feestdagen is er een iets beperktere dienstregeling, maar rijden er nog steeds bussen:

Van Maastricht naar Aken:

• van 7:30 uur tot 21:30 uur, elk uur vertrekken bussen vanaf de bushalte Maastricht Station.

Van Aken naar Maastricht:

• van 7:00 uur tot 20:00 uur, elk uur vertrekken bussen vanaf de bushalte Aken Bushof.

Tarieven en tickets

Als je met de bus wilt reizen, dan dien je een geldig ticket te hebben. De prijs van de ticket wordt bepaald door de afstand die je aflegt en het type ticket dat je koopt. De tarieven voor lijn 350 zijn vergelijkbaar met andere steden en regio’s in Nederland.

Er zijn verschillende tickets die je kunt gebruiken om op lijn 350 te reizen. Allereerst zijn er de losse tickets die je kunt kopen bij de chauffeur of bij de ticketautomaten die op de bushaltes staan. Daarnaast kun je gebruik maken van de OV-chipkaart. Met de OV-chipkaart kun je eenvoudig in- en uitchecken en betaal je automatisch de juiste prijs.

Als je regelmatig gebruik maakt van lijn 350, dan is het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten. Met een abonnement ben je vaak goedkoper uit dan met losse tickets en hoef je niet steeds opnieuw een ticket te kopen. Het is belangrijk om te weten dat je bij een abonnement wel een opzegtermijn hebt.

Veelgestelde vragen over dienstregeling lijn 350 Maastricht Aken

1. Hoe vaak gaat lijn 350 van Maastricht naar Aken?

Lijn 350 rijdt van maandag tot en met zaterdag om de 30 minuten en op zondag om het uur.

2. Hoeveel kost een ticket voor lijn 350?

De prijs van een ticket is afhankelijk van de afstand die je aflegt en het type ticket dat je koopt. Je kunt losse tickets kopen bij de chauffeur of ticketautomaten en gebruik maken van de OV-chipkaart.

3. Waar kan ik mijn OV-chipkaart opladen?

Je kunt je OV-Chipkaart opladen bij oplaadpunten of automaten die bij de bushaltes staan. Ook kun je je OV-chipkaart online opwaarderen.

4. Kan ik met mijn OV-chipkaart reizen van Maastricht naar Aken?

Ja, je kunt met je OV-chipkaart reizen op lijn 350. Zorg er wel voor dat er voldoende saldo op je OV-chipkaart staat.

5. Is het mogelijk om een abonnement af te sluiten voor lijn 350?

Ja, het is mogelijk om een abonnement af te sluiten voor lijn 350. Met een abonnement ben je vaak voordeliger uit dan met losse tickets.

6. Kan ik mijn fiets meenemen in de bus van lijn 350?

Nee, het is niet toegestaan om je fiets mee te nemen in de bus van lijn 350.

7. Hoe lang duurt de busreis van Maastricht naar Aken?

De reistijd van Maastricht naar Aken bedraagt ongeveer 50 minuten.

8. Is er wifi aanwezig in de bus van lijn 350?

Nee, er is geen wifi aanwezig in de bus van lijn 350.

9. Kan ik een klacht indienen als ik niet tevreden ben over de dienstverlening van lijn 350?

Als je niet tevreden bent over de dienstverlening van lijn 350 kun je een klacht indienen bij de vervoerder.

Conclusie

Wanneer je gebruik wilt maken van lijn 350 tussen Maastricht en Aken, dan is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de dienstregeling. Gelukkig is deze dienstregeling zeer frequent en zijn er verschillende tickets en abonnementen beschikbaar. Door op de hoogte te zijn van de tarieven en de meest gestelde vragen, kan je als reiziger goed voorbereid op pad.

busstation doetinchem adres

Busstation Doetinchem Adres – Alles wat u moet weten

Als u van plan bent om met het openbaar vervoer te reizen in Doetinchem, is het belangrijk om te weten waar het busstation zich bevindt. In dit artikel gaan we dieper in op het adres van het busstation Doetinchem, wat u kunt verwachten bij aankomst en waar u meer informatie kunt vinden.

Waar bevindt het busstation Doetinchem zich?

Het busstation Doetinchem is gelegen in het centrum van de stad, vlakbij het treinstation. Het adres van het station is Stationsplein 14, 7003 AA Doetinchem, Nederland. Het busstation is goed bereikbaar met de auto, fiets en te voet en er zijn verschillende parkeerfaciliteiten beschikbaar in de buurt.

Wat kunt u verwachten bij aankomst op het busstation Doetinchem?

Het busstation Doetinchem beschikt over verschillende faciliteiten en diensten die uw reis gemakkelijker maken. Hieronder vindt u een overzicht van wat u kunt verwachten bij aankomst op het station:

1. Wachtplekken: Het busstation beschikt over verschillende wachtplekken waar u kunt zitten en wachten op uw bus.

2. Toiletfaciliteiten: Er zijn openbare toiletten op het busstation Doetinchem beschikbaar.

3. Informatieborden: Er zijn informatieborden op het busstation aanwezig waarop u de aankomst- en vertrektijden van de bussen kunt zien.

4. Kaartverkoop: U kunt op het busstation Doetinchem tickets kopen voor uw reis.

5. Bewegwijzering: Er zijn bewegwijzeringen op het busstation aanwezig die u de weg wijzen naar de verschillende haltes.

6. Rolstoeltoegankelijkheid: Het busstation Doetinchem is rolstoeltoegankelijk en beschikt over hellingbanen en brede deuren.

Waar kan ik meer informatie vinden over het busstation Doetinchem?

Als u meer informatie wilt over het busstation Doetinchem, kunt u contact opnemen met het Arriva Klanten Contact Centrum op telefoonnummer 0900-2022022. Het bezoekadres van Arriva in Doetinchem is gelegen op de Ambachtstraat 17.

Veelgestelde vragen

1. Hoeveel kost een busrit in Doetinchem?

De kosten van een busrit in Doetinchem hangen af van uw bestemming en het soort ticket dat u kiest. U kunt kaartjes kopen bij de buschauffeur, de Arriva Store of via de Arriva app.

2. Waar kan ik een ov-chipkaart kopen in Doetinchem?

Er zijn verschillende verkooppunten van ov-chipkaarten in Doetinchem. U kunt terecht bij de Arriva Store of bij een van de verkooppunten in de stad, zoals supermarkten en tabakswinkels.

3. Wanneer vertrekt de eerste bus vanaf het busstation Doetinchem?

De vertrektijden van de bussen vanaf het busstation Doetinchem hangen af van uw bestemming en de dag van de week. U kunt de actuele vertrektijden vinden op de informatieborden op het busstation of via de Arriva app.

4. Is het busstation Doetinchem rolstoeltoegankelijk?

Ja, het busstation Doetinchem is rolstoeltoegankelijk en beschikt over hellingbanen en brede deuren.

5. Kan ik mijn fiets meenemen in de bus?

Ja, u kunt uw fiets meenemen in de bus, mits er voldoende ruimte is. U moet hiervoor wel een speciaal fietskaartje kopen bij de buschauffeur.

Conclusie

Het busstation Doetinchem is een belangrijk knooppunt voor het openbaar vervoer in de stad en biedt verschillende faciliteiten en diensten om uw reis gemakkelijker te maken. Als u van plan bent om met de bus te reizen in Doetinchem, is het belangrijk om het adres van het station te kennen en te weten wat u kunt verwachten bij aankomst. Met de informatie in dit artikel bent u goed voorbereid op uw reis.

dienstregeling lijn 45 tiel

Dienstregeling lijn 45 Tiel in Nederland

Lijn 45 Tiel is een van de populairste buslijnen in Nederland, vooral onder forenzen en studenten. De lijn maakt gebruik van moderne bussen die van alle gemakken zijn voorzien en biedt een comfortabele en efficiënte manier van reizen in en rondom de stad Tiel.

De dienstregeling van lijn 45 Tiel is ontworpen om de behoeften van passagiers te voldoen, waardoor er meerdere vertrek- en aankomstmogelijkheden worden aangeboden. De bus rijdt zeven dagen per week en vervoert passagiers op de meest drukke tijdstippen van de dag.

Dienstregeling lijn 45 Tiel: De routes

Lijn 45 Tiel bedient verschillende belangrijke locaties in en rond de stad Tiel, waaronder Tiel station, De Blomboogerd, Wadenoijen, Drumpt en Westroyen. De buslijn biedt ook een rechtstreekse verbinding naar nabijgelegen steden en dorpen, zoals Culemborg en Geldermalsen.

De route van lijn 45 Tiel is ontworpen om passagiers een hoog niveau van gemak en efficiëntie te bieden. De bus maakt gebruik van speciaal ontworpen busbanen en speciale rijstroken, waardoor passagiers sneller kunnen reizen zonder vast te zitten in verkeer.

De frequentie van de dienstregeling Lijn 45 Tiel

Lijn 45 Tiel heeft een frequentie van bussen die ongeveer elke twintig tot dertig minuten aankomt bij de haltes. Dit zorgt ervoor dat passagiers niet lang hoeven te wachten, en maakt het gemakkelijker om op tijd te zijn voor afspraken of andere belangrijke gebeurtenissen.

Tijdens de spitsuren, wanneer er meer passagiers zijn en de vraag naar reizen hoger is, kan de frequentie van de lijn worden verhoogd. Dit zorgt ervoor dat passagiers op tijd op hun bestemming aankomen, zelfs tijdens drukke perioden.

Dienstregeling lijn 45 Tiel: De tarieven

De tarieven voor lijn 45 Tiel zijn gebaseerd op het aantal zones dat een passagier reist. Dit betekent dat hoe verder de reis, hoe meer betaald moet worden. De definitieve prijs kan variëren afhankelijk van de afstand van de reis en het type ticket dat de passagier kiest. Er zijn verschillende ticketopties beschikbaar, waaronder enkele reizen, dagkaarten of weekkaarten.

Als je vaak reist op lijn 45 Tiel, is een weekkaart of maandabonnement meestal de beste optie. Dit zorgt voor een aanzienlijke besparing op de kosten en maakt het gemakkelijk om regelmatig te reizen zonder constant nieuwe tickets te hoeven kopen. Bovendien zijn er ook kortingen beschikbaar voor studenten en ouderen, wat het gebruik van de bus voor hen financieel aantrekkelijker maakt.

Dienstregeling lijn 45 Tiel: De tijden

De tijden van lijn 45 Tiel zijn zorgvuldig afgestemd op de behoeften van passagiers. Voor sommige passagiers zijn de eerste bussen vroeg in de ochtend beschikbaar, terwijl anderen laat op de avond kunnen reizen. De dienstregeling is ook ontworpen om passagiers te accommoderen die tijdens de spitsuren moeten reizen, wanneer de vraag naar reizen het hoogst is.

De dienstregeling van lijn 45 Tiel is ook beschikbaar op verschillende geregelde haltes, op de bus zelf of op de website van de busmaatschappij. Door de dienstregeling te bekijken, kunnen passagiers hun reis plannen en ervoor zorgen dat ze altijd op tijd op hun bestemming aankomen.

Dienstregeling lijn 45 Tiel: De voordelen

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van lijn 45 Tiel. De bus is een voordelige manier van reizen, omdat het de reiskosten sterk kan reduceren in vergelijking met reizen met een eigen voertuig.

Bovendien kan de bus tijd besparen, omdat passagiers niet hoeven te zoeken naar parkeerplaatsen of vast komen te zitten in files. Het is ook een milieuvriendelijke manier van reizen, omdat het de uitstoot van schadelijke koolstofdioxide vermindert.

Een ander voordeel van lijn 45 Tiel is het gemak en de efficiëntie die de bus biedt. Passagiers kunnen de dienstregeling raadplegen, tickets online kopen, en hun reis plannen zodat ze op tijd aankomen, zonder gedoe.

FAQs

1) Wat zijn de tarieven voor lijn 45 Tiel?
De tarieven zijn afhankelijk van het aantal zones dat een passagier reist. De prijs kan variëren afhankelijk van de afstand van de reis en het type ticket dat de passagier kiest. Er zijn verschillende ticketopties beschikbaar, waaronder enkele reizen, dagkaarten of weekkaarten.

2) Wat is de frequentie van lijn 45 Tiel?
De frequentie van lijn 45 Tiel is ongeveer elke twintig tot dertig minuten.

3) Wat zijn de populaire routes van lijn 45 Tiel?
Lijn 45 Tiel bedient verschillende belangrijke locaties in en rond de stad Tiel, waaronder Tiel station, De Blomboogerd, Wadenoijen, Drumpt en Westroyen. De buslijn biedt ook een rechtstreekse verbinding naar nabijgelegen steden en dorpen, zoals Culemborg en Geldermalsen.

4) Hoe kan ik tickets kopen voor lijn 45 Tiel?
Tickets kunnen worden gekocht aan boord van de bus, op geregelde haltes of online via de website van de busmaatschappij.

5) Zijn er kortingen beschikbaar voor studenten en ouderen op lijn 45 Tiel?
Ja, er zijn kortingen beschikbaar voor studenten en ouderen, waardoor het gebruik van de bus financieel aantrekkelijker wordt voor hen.

Conclusie

Lijn 45 Tiel is een essentiële buslijn die passagiers een efficiënte en comfortabele manier biedt om in en rond de stad Tiel te reizen. De dienstregeling is ontworpen om de behoeften van passagiers te voldoen, waardoor er meerdere vertrek- en aankomstmogelijkheden worden aangeboden. De tarieven zijn redelijk en er zijn kortingen beschikbaar voor studenten en ouderen. De frequentie van de dienstregeling zorgt ervoor dat passagiers niet lang hoeven te wachten, en maakt het gemakkelijker om op tijd te zijn voor afspraken of andere belangrijke gebeurtenissen. Kortom, lijn 45 Tiel is een van de beste manieren om in en rond Tiel te reizen.

Images related to the topic bustijden lijn 82 zutphen doetinchem

HTM lijn 82 Station Hollands Spoor - Uitenhagestraat
HTM lijn 82 Station Hollands Spoor – Uitenhagestraat

Article link: bustijden lijn 82 zutphen doetinchem.

Learn more about the topic bustijden lijn 82 zutphen doetinchem.

See more: https://vietty.com/blognl blog

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận