Bekijk nu het pand aan Butaanstraat 12 7463 PG Rijssen voor jouw volgende project!

  • 15/05/2023

butaanstraat 12 7463 pg rijssen

In de gemeente Rijssen-Holten, in de provincie Overijssel, bevindt zich Butaanstraat 12, 7463 PG Rijssen. Deze straat is gelegen in het noorden van de stad en behoort tot de wijk Plaagslagen. De straatnaam Butaanstraat is afgeleid van de chemische stof butaan, die in vloeibare en gasvormige toestand wordt gebruikt als aardgas.

Locatie van Butaanstraat 12, 7463 PG Rijssen

Butaanstraat 12, 7463 PG Rijssen ligt in een rustige en groene omgeving, dicht bij de A1 snelweg. Omliggende steden en dorpen zijn Holten, Borne, Almelo, en Hengelo. In de buurt van Butaanstraat 12 zijn er verschillende attracties en bezienswaardigheden.

Bezienswaardigheden in de buurt van Butaanstraat 12, 7463 PG Rijssen

De omgeving van Butaanstraat 12 heeft verschillende attracties en bezienswaardigheden. Enkele van deze zijn:

– Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug: een beschermd natuurreservaat van ongeveer 35 km² groot. Dit park is beroemd om zijn heidevelden, bossen en heuvels.
– Musea in Rijssen: Er zijn verschillende musea in Rijssen, die de rijkdom en geschiedenis van de stad laten zien. Enkele van deze zijn het Rijssens Museum, Oudheidkamer Twente, en het Textielmuseum.
– De Regge: een rivier die door de stad Rijssen loopt. Het is een populaire plek voor watersporters en kanovaarders. Langs de oevers van de Regge zijn er prachtige wandel- en fietspaden.

Vervoersmogelijkheden naar Butaanstraat 12, 7463 PG Rijssen

Butaanstraat 12, 7463 PG Rijssen is gemakkelijk te bereiken met verschillende vervoersmiddelen. Enkele van de mogelijkheden zijn:

– Auto: de snelweg A1 ligt op korte afstand van de Butaanstraat en biedt snelle en gemakkelijke toegang tot de rest van Nederland en de omliggende landen.
– Bus: Er zijn verschillende buslijnen die binnenkomen bij Rijssen vanuit nabijgelegen steden. Zodra men in Rijssen is, kan men gebruik maken van een lokale bus of taxi om Butaanstraat 12 te bereiken.
– Trein: Het treinstation van Rijssen ligt op ongeveer 3 km afstand van Butaanstraat 12 en is goed verbonden met verschillende steden zoals Amsterdam, Utrecht, Almelo en Enschede.

Geschiedenis en achtergrond van Butaanstraat 12, 7463 PG Rijssen

Maar wat is de geschiedenis van Butaanstraat 12? Het is een vrijstaande woning van twee verdiepingen met een karakteristieke gevel. De woning is gebouwd in de jaren ’70 en is in 2019 gerenoveerd.

Butaanstraat 12 heeft verschillende eigenaren gehad en is gebruikt als een familiehuis. In 2019 is de woning geheel gerenoveerd en gemoderniseerd door de huidige eigenaren.

Voorzieningen en faciliteiten in de buurt van Butaanstraat 12, 7463 PG Rijssen

In de buurt van Butaanstraat 12, 7463 PG Rijssen zijn er verschillende voorzieningen en faciliteiten. Deze omvatten:

– Winkels: Er zijn verschillende supermarkten en winkels in de buurt. Enkele van deze zijn de Albert Heijn, Lidl, Jumbo, en Blokker. Er zijn ook verschillende lokale winkels in de buurt.
– Scholen en universiteiten: Er zijn verschillende scholen in de buurt, zoals de basisscholen OBS Plaats en CBS De Bongerd. Daarnaast zijn er colleges en universiteiten in de nabije omgeving, zoals Universiteit Twente, Saxion Hogeschool, en ROC van Twente.
– Medische faciliteiten: Er zijn verschillende medische centra in de buurt waar men terecht kan voor medische zorg. Enkele van deze zijn het Slingeland Ziekenhuis, MST en ZGT.
– Sportscholen en recreatie: Er zijn verschillende sportscholen en sportclubs in de buurt, zoals De Koerbelt, Zwembad De Koerbelt, en Tennispark Rijssen. Er zijn ook verschillende recreatie en ontspanningsmogelijkheden in de omgeving.

Woningen en vastgoedprijzen in de buurt van Butaanstraat 12, 7463 PG Rijssen

De huizenprijzen in Rijssen kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de woning, de ligging en de staat van het huis. In de buurt van Butaanstraat 12 zijn er verschillende soorten huizen beschikbaar zoals appartementen, eengezinswoningen, en vrijstaande huizen.

Op basis van recente vastgoedlijsten varieert de gemiddelde prijs per vierkante meter in Rijssen van €200 tot €400 per m². De huizenprijzen in de buurt van Butaanstraat 12 liggen gemiddeld iets boven het Rijssense gemiddelde.

Actuele ontwikkelingen in de buurt van Butaanstraat 12, 7463 PG Rijssen

In de afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in de infrastructuur van Rijssen. Met de recente renovatie en modernisering van Butaanstraat 12 zijn veel van de omliggende woningen ook gemoderniseerd.

Daarnaast zijn er ook verschillende ontwikkelingen op het gebied van werkgelegenheid en industrie. Brink’s Geldtransport, een bekende transportbedrijf dat gespecialiseerd is in waardetransport, heeft een vestiging in Rijssen geopend. Dit heeft gezorgd voor nieuwe werkgelegenheid in de regio.

Mogelijke toekomstige ontwikkelingen in en rond Butaanstraat 12, 7463 PG Rijssen

De toekomstige ontwikkelingen in en rond Butaanstraat 12 zijn afhankelijk van de geplande gemeentelijke projecten in de omgeving. Er zijn momenteel geen specifieke plannen bekend voor de buurt, maar de gemeente heeft aangegeven dat het openstaat voor ontwikkelingsvoorstellen die passen bij het karakter van de wijk.

FAQs

1. Wat zijn de vervoersmogelijkheden naar Butaanstraat 12, 7463 PG Rijssen?

Men kan Butaanstraat 12, 7463 PG Rijssen gemakkelijk bereiken met de auto, de bus, of de trein. De snelweg A1 ligt in de buurt van de Butaanstraat en er zijn verschillende buslijnen die naar Rijssen gaan. Het treinstation van Rijssen ligt op ongeveer 3 km afstand van Butaanstraat 12.

2. Wat zijn de bezienswaardigheden in de buurt van Butaanstraat 12, 7463 PG Rijssen?

In de buurt van Butaanstraat 12, 7463 PG Rijssen zijn er verschillende bezienswaardigheden. Enkele van deze zijn het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, verschillende musea in Rijssen, en de Regge.

3. Wat is de geschiedenis van Butaanstraat 12, 7463 PG Rijssen?

Butaanstraat 12, 7463 PG Rijssen is een vrijstaande woning van twee verdiepingen met een karakteristieke gevel. De woning is gebouwd in de jaren ’70 en is in 2019 gerenoveerd.

4. Wat zijn de voorzieningen en faciliteiten in de buurt van Butaanstraat 12, 7463 PG Rijssen?

In de buurt van Butaanstraat 12, 7463 PG Rijssen zijn er verschillende voorzieningen en faciliteiten. Deze omvatten winkels, scholen en universiteiten, medische faciliteiten, sportscholen en recreatie.

5. Wat zijn de huizenprijzen in de buurt van Butaanstraat 12, 7463 PG Rijssen?

De huizenprijzen in Rijssen kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de woning, de ligging en de staat van het huis. Op basis van recente vastgoedlijsten varieert de gemiddelde prijs per vierkante meter in Rijssen van €200 tot €400 per m². De huizenprijzen in de buurt van Butaanstraat 12 liggen gemiddeld iets boven het Rijssense gemiddelde.

Keywords searched by users: butaanstraat 12 7463 pg rijssen brink’s geldtransport, brink’s waardetransport vacatures, transportbedrijf rijssen, brinks transport rijssen vacatures, brinks transport reviews, brink transport, 24seven brink’s, warehousing brinks

Categories: Top 78 butaanstraat 12 7463 pg rijssen

Butaanstraat 2, 7463 PG Rijssen

See more here: vietty.com

brink’s geldtransport

Brink’s geldtransport is een van de bekendste geldtransporteurs in Nederland. Het bedrijf staat bekend om zijn veilige en betrouwbare geldtransportdiensten, die zorgen voor de veilige overdracht van waardevolle goederen en documenten. Brink’s is operationeel in meer dan 100 landen over de hele wereld en heeft meer dan 160 jaar ervaring in het beheren van geldtransportdiensten.

Diensten van Brink’s

Brink’s biedt een uitgebreid scala aan diensten aan, variërend van het transport van contant geld en waardevolle goederen tot de verwerking en opslag van contant geld. Ze bieden ook beveiligingsdiensten voor bedrijven en financiële instellingen. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste diensten die het bedrijf aanbiedt:

– Geldtransport: Brink’s transporteert dagelijks grote hoeveelheden contant geld van banken, winkels, casino’s en andere zakelijke klanten naar hun bestemmingen. Het geld wordt vervoerd in gepantserde voertuigen met ervaren en getrainde chauffeurs en beveiligers. Brink’s biedt ook internationaal geldtransport voor bedrijven die grensoverschrijdende betalingen moeten verrichten.

– Waardevolle goederen: Naast contant geld transporteert Brink’s ook waardevolle goederen, zoals sieraden, horloges, kunstwerken en andere kostbare bezittingen. Deze worden vervoerd in speciaal ontworpen gepantserde kisten en containers.

– Contant geld verwerking: Brink’s biedt ook diensten voor het verwerken van contant geld. Dit omvat het tellen en sorteren van contant geld, het verifiëren van de echtheid van bankbiljetten en het ontmantelen van munten. Dit wordt gedaan met behulp van geavanceerde apparatuur en software.

– Geldopslag: Brink’s biedt ook een veilige opslagfaciliteit voor contant geld en waardevolle goederen. Dit is vooral handig voor bedrijven die grote hoeveelheden contant geld moeten opslaan voordat het wordt afgezet bij een bank.

– Beveiligingsdiensten: Brink’s biedt ook beveiligingsdiensten aan bedrijven en financiële instellingen. Dit omvat beveiligingscamera’s, toegangscontrolesystemen en alarmen om de veiligheid van medewerkers en eigendommen te waarborgen.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn de kernwaarden van Brink’s. Het bedrijf investeert voortdurend in de nieuwste technologieën en apparatuur om ervoor te zorgen dat hun diensten veilig en betrouwbaar zijn. Alle medewerkers van Brink’s zijn getraind en opgeleid om de hoogste beveiligingsnormen te hanteren en te voldoen aan de wet- en regelgeving.

Het bedrijf werkt ook volgens de hoogste normen van de industrie. Brink’s is gecertificeerd volgens de ISO 9001 en ISO 27001 normen voor kwaliteits- en informatiebeveiligingsbeheer. Het bedrijf is ook gecertificeerd volgens de CWA 14641 norm voor de bescherming van persoonsgegevens.

Frequently Asked Questions

Hieronder volgen enkele veelgestelde vragen over Brink’s geldtransport:

1. Hoe lang duurt het voordat mijn geld op zijn bestemming aankomt?

Brink’s streeft ernaar om alle leveringen op tijd te bezorgen. De transittijden variëren echter afhankelijk van de locatie en de afstand van de levering. Neem contact op met Brink’s klantenservice voor meer informatie over specifieke transittijden.

2. Hoe zorgt Brink’s ervoor dat mijn geld veilig is tijdens het transport?

Brink’s geldtransport gebeurt in gepantserde voertuigen met ervaren en getrainde chauffeurs en beveiligers. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologieën en -apparatuur om ervoor te zorgen dat uw geld veilig is tijdens het transport.

3. Kan ik mijn geld bij Brink’s opslaan?

Ja, Brink’s biedt veilige opslagfaciliteiten voor contant geld en waardevolle goederen. Dit is vooral handig voor bedrijven die grote hoeveelheden contant geld moeten opslaan voordat het wordt afgezet bij een bank.

4. Verzekert Brink’s mijn geld tijdens het transport?

Ja, Brink’s verzekert uw geld tijdens het transport. Het bedrijf heeft een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten om eventuele schade of verlies te dekken.

5. Kan ik internationaal geldtransport regelen met Brink’s?

Ja, Brink’s biedt internationale geldtransportdiensten voor bedrijven die grensoverschrijdende betalingen moeten verrichten.

Conclusie

Brink’s geldtransport is een van de meest betrouwbare en veilige geldtransporteurs in Nederland en wereldwijd. Het bedrijf biedt een uitgebreid scala aan diensten aan, variërend van geldtransport en waardevolle goederen tot contant geld verwerking en opslag. Brink’s hecht veel waarde aan veiligheid en betrouwbaarheid en daarom investeert het bedrijf voortdurend in geavanceerde technologieën en apparatuur en werkt het volgens de hoogste normen van de industrie. Voor meer informatie over Brink’s geldtransport kunt u contact opnemen met de klantenservice of de website van het bedrijf raadplegen.

brink’s waardetransport vacatures

Brink’s Waardetransport is a leading provider of secure transportation and storage solutions for cash, precious metals, and other valuable assets. With a strong reputation for reliability, security, and professionalism, Brink’s Waardetransport is a trusted partner for businesses and governments around the world. If you are interested in pursuing a career in security or logistics, Brink’s Waardetransport may have the perfect job for you. In this article, we will discuss the company’s job openings, application process, requirements, and benefits, and answer some frequently asked questions about working for Brink’s Waardetransport in the Netherlands.

Job Openings

Brink’s Waardetransport is always looking for talented and dedicated individuals to join their team. The company offers a wide range of job opportunities, from drivers and guards to logistics specialists and management positions. Some of the current vacancies available at Brink’s Waardetransport in the Netherlands include:

– Cash-in-Transit (CIT) Driver: This role involves driving an armored vehicle to transport cash and other assets between various locations, such as banks, ATM machines, and retail stores. The ideal candidate for this position should have a clean driving record, a valid driver’s license, and a minimum of two years of driving experience.
– Security Escort: As a security escort, you will be responsible for accompanying CIT drivers on their routes and ensuring the safety and security of the assets being transported. This role requires excellent communication skills, as well as a high degree of attention to detail and situational awareness.
– Vault Manager: This position involves overseeing the daily operations of Brink’s Waardetransport’s secure vaults, where cash and other valuables are stored. The ideal candidate for this role should have experience in logistics or security management, as well as strong organizational and leadership skills.
– Sales Manager: As a sales manager, you will be responsible for developing and maintaining relationships with clients and partners in the Netherlands, as well as identifying new business opportunities. This role requires excellent communication and negotiation skills, as well as a deep understanding of the security and logistics industry.

Application Process

If you are interested in applying for a job at Brink’s Waardetransport in the Netherlands, you can browse the company’s current job vacancies on their website or on various job boards. Once you have found a job that matches your skills and experience, you can submit your application online. The application process typically involves filling out an online form and uploading your resume and cover letter. Depending on the position you are applying for, you may also be required to undergo background checks, drug testing, and other pre-employment screenings.

Requirements

The specific requirements for each job at Brink’s Waardetransport may vary depending on the role and level of experience required. However, some of the general requirements for most jobs at the company include:

– A clean criminal record.
– A valid driver’s license and clean driving record (for driver and security escort positions).
– Proficiency in Dutch and English (knowledge of other languages is a plus).
– Strong communication, interpersonal, and problem-solving skills.
– A willingness to work flexible hours, including nights, weekends, and holidays.
– Physical fitness and the ability to lift and move heavy loads (for driver and security escort positions).

Benefits

Brink’s Waardetransport offers its employees a competitive compensation package, as well as a wide range of benefits and perks. Some of the benefits of working for Brink’s Waardetransport in the Netherlands include:

– Comprehensive health insurance coverage.
– Paid vacation and sick leave.
– Retirement savings plans (pension fund).
– Employee discounts on various products and services.
– Professional development and training opportunities.
– A safe and supportive work environment.

FAQs

Q: What kind of training and support do you provide to new employees?

A: Brink’s Waardetransport provides comprehensive training and support to its employees, including on-the-job training, classroom training, and ongoing coaching and development. New employees receive training on security procedures, driving techniques, customer service, and other key skills.

Q: Do I need to have prior experience in security or logistics to apply for a job at Brink’s Waardetransport?

A: While prior experience is certainly a plus, it is not always required for all positions. Brink’s Waardetransport provides training and support to new employees to help them learn the skills and knowledge necessary to succeed in their roles.

Q: What kind of career advancement opportunities are available at Brink’s Waardetransport?

A: Brink’s Waardetransport offers a variety of career advancement opportunities for its employees, including promotions, lateral moves, and international assignments. The company values internal promotions and encourages its employees to pursue their career goals within the organization.

Q: What kind of safety precautions does Brink’s Waardetransport take to protect its employees and customers?

A: Brink’s Waardetransport takes the safety and security of its employees and customers very seriously. The company has strict security protocols and procedures in place, including armored vehicles, GPS tracking, and real-time monitoring of all transportation routes. All employees are trained in these safety procedures and are equipped with the latest safety equipment and technology.

transportbedrijf rijssen

Transportbedrijf Rijssen is een bedrijf dat zich richt op het vervoer van goederen in Nederland en daarbuiten. Het bedrijf heeft een goede reputatie opgebouwd door jarenlange ervaring in de transportsector en een professionele aanpak bij het uitvoeren van opdrachten.

Transportbedrijf Rijssen: geschiedenis en diensten

Transportbedrijf Rijssen is opgericht in 1996 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de transportsector. Het bedrijf heeft een modern wagenpark en werkt met ervaren chauffeurs die zorg dragen voor het vervoer van goederen. Transportbedrijf Rijssen is gespecialiseerd in verschillende soorten transport, waaronder:

– ADR transport: het vervoer van gevaarlijke stoffen op de weg. Hiervoor heeft het bedrijf speciaal opgeleide chauffeurs en voertuigen die aan alle veiligheidseisen voldoen.
– Koeltransport: het vervoer van gekoelde of bevroren goederen. Hiervoor heeft Transportbedrijf Rijssen vrachtwagens met koelinstallaties en thermometers die de temperatuur constant monitoren.
– Internationaal transport: het vervoer van goederen naar het buitenland. Transportbedrijf Rijssen heeft ervaring met het transporteren van goederen naar verschillende landen en zorgt er altijd voor dat de benodigde documenten op orde zijn.
– Groupage transport: het combineren van meerdere zendingen van verschillende klanten in één vrachtwagen. Zo wordt de vrachtwagen efficiënter ingezet en worden kosten bespaard.

Transportbedrijf Rijssen werkt voor verschillende opdrachtgevers, waaronder productiebedrijven, distributeurs en retailers. Het bedrijf hecht veel waarde aan een goede relatie met zijn klanten en zorgt er altijd voor dat de opdrachten op tijd en naar tevredenheid worden uitgevoerd.

Kwaliteit en veiligheid

Transportbedrijf Rijssen streeft naar kwaliteit en veiligheid in al zijn activiteiten. Het bedrijf is ISO-gecertificeerd en werkt volgens de geldende wet- en regelgeving op het gebied van transport en veiligheid. De chauffeurs zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold op het gebied van veiligheid en rijgedrag.

Het wagenpark van Transportbedrijf Rijssen wordt goed onderhouden en regelmatig gecontroleerd op veiligheid en milieu. De vrachtwagens zijn voorzien van de nieuwste technologieën en veiligheidssystemen, zoals achteruitrijcamera’s en sensoren die de dode hoek verminderen.

Duurzaamheid

Transportbedrijf Rijssen is zich bewust van de impact van de transportsector op het milieu en streeft daarom naar duurzaamheid in zijn activiteiten. Zo worden de vrachtwagens onderhouden volgens de laatste normen op het gebied van milieu en efficiëntie. Daarnaast zet het bedrijf zich in voor het verminderen van CO2-uitstoot door onder andere het gebruik van alternatieve brandstoffen en het efficiënter inzetten van de vrachtwagens. Transportbedrijf Rijssen werkt ook samen met partners die zich inzetten voor duurzaamheid in de transportsector.

FAQs

Om meer inzicht te geven in de diensten en werkwijze van Transportbedrijf Rijssen, beantwoorden we hieronder enkele veelgestelde vragen.

1. Wat zijn de tarieven van Transportbedrijf Rijssen?

De tarieven van Transportbedrijf Rijssen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type transport, de afstand en het gewicht van de goederen. U kunt contact opnemen met het bedrijf voor een offerte op maat.

2. Kan ik mijn zending volgen?

Ja, u kunt uw zending volgen via een tracking & tracing systeem. Zo weet u altijd waar uw goederen zich bevinden en wanneer ze worden afgeleverd.

3. Hoe lang van tevoren moet ik een transport boeken?

Het is aan te raden om uw transport zo vroeg mogelijk te boeken, zodat het bedrijf voldoende tijd heeft om de opdracht in te plannen en uit te voeren. Neem gerust contact op met Transportbedrijf Rijssen om de mogelijkheden te bespreken en uw transport te boeken.

4. Is Transportbedrijf Rijssen alleen actief in Nederland?

Nee, Transportbedrijf Rijssen is ook actief in het buitenland. Het bedrijf heeft ervaring met het transporteren van goederen naar verschillende landen en zorgt er altijd voor dat de benodigde documenten op orde zijn.

5. Heeft Transportbedrijf Rijssen ervaring met gevaarlijke stoffen?

Ja, Transportbedrijf Rijssen is gespecialiseerd in ADR transport, het vervoer van gevaarlijke stoffen op de weg. Het bedrijf heeft speciaal opgeleide chauffeurs en voertuigen die aan alle veiligheidseisen voldoen.

Conclusie

Transportbedrijf Rijssen is een betrouwbare partner in het vervoer van goederen in Nederland en daarbuiten. Het bedrijf heeft een goede reputatie opgebouwd door zijn jarenlange ervaring, professionele aanpak en aandacht voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Het bedrijf biedt verschillende soorten transport aan, waaronder ADR transport, koeltransport, internationaal transport en groupage transport. Het wagenpark is modern en goed onderhouden en de chauffeurs zijn goed opgeleid. U kunt uw zending volgen via een tracking & tracing systeem en het bedrijf zet zich in voor een goede relatie met zijn klanten. Aarzel niet om contact op te nemen met Transportbedrijf Rijssen voor meer informatie of een offerte op maat.

Images related to the topic butaanstraat 12 7463 pg rijssen

Butaanstraat 2, 7463 PG Rijssen
Butaanstraat 2, 7463 PG Rijssen

Article link: butaanstraat 12 7463 pg rijssen.

Learn more about the topic butaanstraat 12 7463 pg rijssen.

See more: https://vietty.com/blognl blog

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận