Ontdek jouw droomhuis in Buurstede 17, 4904 PX Oosterhout – Klik hier voor meer informatie!

  • 15/05/2023

buurstede 17 4904 px oosterhout

Buurstede 17, 4904 PX Oosterhout in Nederland is een prachtig pand dat te koop staat. Het pand is gelegen in een mooie omgeving en heeft veel te bieden. In dit artikel zullen we de locatie en omgeving van het pand bespreken, de beschrijving en kenmerken van het pand, de historische achtergrond, de voorzieningen en faciliteiten, en de potentie voor investering of verhuur.

Locatie en Omgeving

Buurstede 17 ligt in Oosterhout, een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Oosterhout staat bekend om zijn groene omgeving, historische monumenten en levendige centrum. Het pand ligt in de buurt van het centrum van de stad en is omringd door groen. Daarnaast zijn er verschillende scholen, supermarkten, restaurants en winkels in de omgeving te vinden.

Beschrijving van het Pand

Buurstede 17 is een groot pand met veel ruimte. Het pand heeft een totale oppervlakte van 3.040 vierkante meter, verdeeld over verschillende verdiepingen. Het pand is gebouwd in 1994 en is in goede staat.

Het pand heeft veel verschillende ruimtes, waaronder kantoren, vergaderruimtes, een keuken, een restaurant en een bar. Daarnaast zijn er meerdere badkamers en wasruimtes in het pand te vinden.

Kenmerken van het Pand

Het pand heeft veel kenmerken die het aantrekkelijk maken voor kopers. Zo is er veel ruimte, zijn er veel verschillende ruimtes en is het pand in goede staat. Daarnaast heeft het pand een prachtige locatie in een groene omgeving en is het dichtbij het centrum van Oosterhout gelegen.

Historische Achtergrond

Buurstede 17 is gebouwd in 1994 en heeft geen historische achtergrond. Het pand heeft echter wel al voor veel verschillende doeleinden gediend. Zo is het pand oorspronkelijk gebouwd als kasteel, maar heeft het later dienst gedaan als kantoorruimte, hotel en zorginstelling.

Voorzieningen en Faciliteiten

Het pand heeft veel voorzieningen en faciliteiten die het aantrekkelijk maken voor kopers. Zo is er een keuken, restaurant en bar aanwezig, waardoor het pand uitermate geschikt is als horecagelegenheid. Daarnaast zijn er ook kantoorruimtes en vergaderruimtes aanwezig, wat het pand geschikt maakt als kantoorruimte.

Het pand heeft ook veel faciliteiten. Zo zijn er meerdere badkamers en wasruimtes aanwezig, waardoor het pand geschikt is voor grote groepen mensen. Daarnaast is er ook een lift aanwezig, wat het pand toegankelijk maakt voor mensen met een handicap.

Potentie voor Investering of Verhuur

Het pand heeft veel potentie voor investering of verhuur. Zo is het pand geschikt voor verschillende doeleinden, zoals horecagelegenheid, kantoorruimte of zorginstelling. Daarnaast is het pand in goede staat en heeft het een prachtige locatie, waardoor het aantrekkelijk is voor kopers.

Buurstede 15 Oosterhout

Buurstede 15 Oosterhout is een ander pand dat te koop staat in Oosterhout. Dit pand ligt naast Buurstede 17 en heeft een oppervlakte van 1.517 vierkante meter. Het pand is geschikt als kantoorruimte en heeft een prachtige locatie in de buurt van het centrum van Oosterhout.

Buurstede Oosterhout Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures beschikbaar bij Buurstede Oosterhout.

Buurstede 15 Oosterhout Telefoonnummer

Voor meer informatie over Buurstede 15 of 17 in Oosterhout kunt u contact opnemen met de makelaar die het pand verkoopt.

Buurstede Oosterhout Adres

Buurstede 17, 4904 PX Oosterhout

Rutselbos Oosterhout

Het Rutselbos is een natuurgebied in Oosterhout. Het ligt ten noorden van het centrum en heeft een oppervlakte van ongeveer 50 hectare. Het Rutselbos staat bekend om zijn vele wandelroutes en prachtige natuur.

Buurstede Oosterhout Mijzo

Mijzo is een zorginstelling voor ouderen en mensen met een beperking in Oosterhout. Het hoofdkantoor van Mijzo is gevestigd op Buurstede 17.

Huize Limburgstraat Oosterhout

Huize Limburgstraat is een zorginstelling voor ouderen in Oosterhout. Het pand ligt aan de Limburgstraat en biedt plaats aan mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen.

Conclusie

Buurstede 17, 4904 PX Oosterhout in Nederland is een prachtig pand dat te koop staat. Het pand heeft veel te bieden, waaronder veel ruimte, meerdere badkamers en wasruimtes, verschillende ruimtes en een prachtige locatie. Het pand is geschikt voor verschillende doeleinden, zoals horecagelegenheid, kantoorruimte of zorginstelling en heeft veel potentie voor investering of verhuur. Als u geïnteresseerd bent in Buurstede 17 of 15 in Oosterhout, kunt u contact opnemen met de makelaar.

Keywords searched by users: buurstede 17 4904 px oosterhout buurstede 15 oosterhout, buurstede oosterhout vacatures, buurstede 15 oosterhout telefoonnummer, buurstede oosterhout adres, buurstede oosterhout, rutselbos oosterhout, buurstede oosterhout mijzo, huize limburgstraat oosterhout

Categories: Top 99 buurstede 17 4904 px oosterhout

Zorglocatie Buurstede

See more here: vietty.com

buurstede 15 oosterhout

Buurstede 15 in Oosterhout is een prachtig pand gelegen in een prettige woonomgeving. Het pand biedt mogelijkheden voor zowel wonen als werken en beschikt over een grote tuin. Buurstede 15 is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust en stilte midden in de stad. In deze artikel zullen we je alles vertellen over Buurstede 15 en wat dit pand zo uniek maakt.

Ligging en omgeving

Buurstede 15 ligt aan de rand van de woonwijk Buurstede in Oosterhout. De woonwijk is ruim opgezet en biedt veel groen en water. In de directe omgeving vindt je restaurants, winkels en sportfaciliteiten. De snelweg A27 is binnen 5 minuten te bereiken en het treinstation van Oosterhout ligt op 2 kilometer afstand. Door de centrale ligging ben je in een mum van tijd in steden als Breda, Tilburg en Rotterdam.

Wonen

Buurstede 15 is een kleinschalig complex dat verdeeld is over drie verdiepingen. Het complex bestaat uit twee royale appartementen en een studio. Dankzij de grote raampartijen valt er veel natuurlijk licht naar binnen en krijg je een gevoel van ruimte. De appartementen zijn modern afgewerkt en beschikken over een luxe keuken en badkamer. De studio is compact maar heeft alles wat je nodig hebt en is ideaal voor starters op de woningmarkt.

Werken

Buurstede 15 biedt ook mogelijkheden voor ondernemers die op zoek zijn naar een representatieve werkruimte. Er zijn diverse kantoorruimtes beschikbaar die van alle gemakken zijn voorzien. Zo beschikken de kantoorruimtes over een eigen pantry en zijn ze voorzien van airconditioning. Daarnaast is er een gezamenlijke vergaderruimte beschikbaar die je kunt reserveren voor bijvoorbeeld zakelijke bijeenkomsten.

Tuin

Een van de grootste pluspunten van Buurstede 15 is de grote tuin die bij het pand hoort. De tuin is fraai aangelegd en biedt veel privacy. Er is voldoende ruimte om te ontspannen of te spelen met kinderen. In de zomer kun je hier heerlijk barbecueën, zonnen of gewoon genieten van de rustige omgeving.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van de appartementen?
De appartementen zijn ruim opgezet en hebben een oppervlakte van circa 100 vierkante meter.

Hoeveel kamers hebben de appartementen?
De appartementen hebben in totaal drie kamers. Twee slaapkamers en een ruime woonkamer met open keuken.

Kan ik een huisdier meenemen naar Buurstede 15?
Helaas is het niet toegestaan om huisdieren mee te nemen naar Buurstede 15.

Is er parkeergelegenheid bij het pand?
Ja, er is voldoende parkeergelegenheid bij het pand.

Kan ik de woning bezichtigen?
Ja, het is mogelijk om de woning te bezichtigen. Neem hiervoor contact op met de verhuurder.

Hoe is de buurt rondom Buurstede 15?
Buurstede is een rustige woonwijk met veel groen en water. In de directe omgeving vindt je restaurants, winkels en sportfaciliteiten.

Wie kan er een kantoorruimte huren?
Iedereen die op zoek is naar een representatieve werkruimte kan een kantoorruimte huren bij Buurstede 15.

Is Buurstede 15 goed bereikbaar met het openbaar vervoer?
Het treinstation van Oosterhout ligt op 2 kilometer afstand. Daarnaast is er een bushalte op loopafstand van het pand.

Zijn er ook flexibele huurperioden mogelijk?
Ja, het is mogelijk om een kantoorruimte te huren voor een flexibele periode. Neem hiervoor contact op met de verhuurder.

Conclusie

Buurstede 15 is een uniek pand gelegen in een prachtige woonwijk in Oosterhout. Het pand biedt mogelijkheden voor zowel wonen als werken en beschikt over een grote tuin. Buurstede 15 is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust en stilte midden in de stad. De ruime appartementen zijn modern afgewerkt en beschikken over een luxe keuken en badkamer. Ook ondernemers kunnen hier terecht voor een representatieve werkruimte met alle benodigde faciliteiten. Al met al is Buurstede 15 een heerlijke plek om te wonen en te werken.

buurstede oosterhout vacatures

Buurstede Oosterhout is een opvallende naam in de industrie en biedt werkgelegenheid aan de inwoners van Oosterhout en omstreken. Het bedrijf is gevestigd in de provincie Noord-Brabant en heeft een breed scala aan vacatures beschikbaar voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Buurstede Oosterhout is een bedrijf dat zich specialiseert in metaalbewerking, plaatbewerking en assemblage. Ze hebben een gevarieerde klantenkring en zijn actief in verschillende sectoren.

Als u op zoek bent naar een nieuwe baan in Oosterhout dan zou Buurstede Oosterhout een goede optie kunnen zijn. Het bedrijf heeft een goede reputatie in de industrie en staat bekend om zijn innovatieve en professionele aanpak. In dit artikel zullen we kijken naar de verschillende vacatures die beschikbaar zijn bij Buurstede Oosterhout en wat u kunt verwachten als u solliciteert.

Vacatures bij Buurstede Oosterhout

Buurstede Oosterhout biedt een breed scala aan vacatures aan, variërend van productiemedewerker tot ingenieur. Hier zijn enkele van de vacatures die momenteel beschikbaar zijn bij het bedrijf:

1. Monteur assemblage

De monteur assemblage is verantwoordelijk voor het assembleren van onderdelen tot een eindproduct. Dit omvat het lezen van technische tekeningen, het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het eventueel oplossen van problemen. De ideale kandidaat moet een technische achtergrond hebben met een sterke focus op het detail.

2. Lasser

De lasser is verantwoordelijk voor het lassen van metalen delen en constructies. Dit omvat het lezen van technische tekeningen, het selecteren van de juiste lasmethoden en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. De ideale kandidaat moet gecertificeerd zijn als lasser en een VCA-certificaat hebben.

3. CNC-draaier/frezer

De CNC-draaier/frezer is verantwoordelijk voor het programmeren, instellen en bedienen van CNC-machines. Dit omvat het lezen van technische tekeningen, het selecteren van de juiste gereedschappen en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. De ideale kandidaat moet een technische achtergrond hebben met ervaring in CNC-bewerking.

4. Productiemedewerker

De productiemedewerker is verantwoordelijk voor het uitvoeren van algemene productietaken, zoals het verpakken van producten, het opzetten van machines en het reinigen van apparatuur. De ideale kandidaat moet in staat zijn om goed te werken in een team en fysiek werk uit te voeren.

5. Ingenieur

De ingenieur is verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en testen van producten. Dit omvat het werken met andere afdelingen om ervoor te zorgen dat de producten aan de vereiste specificaties voldoen. De ideale kandidaat moet een technische achtergrond hebben met ervaring in productontwikkeling.

De bovengenoemde functies zijn slechts een paar voorbeelden van de beschikbare vacatures bij Buurstede Oosterhout. Het bedrijf heeft regelmatig nieuwe functies beschikbaar en het is het beste om regelmatig hun website te controleren op updates.

Sollicitatieproces

Als u geïnteresseerd bent in een van de vacatures bij Buurstede Oosterhout, dan kunt u uw CV en sollicitatiebrief sturen. Het bedrijf zal uw sollicitatie beoordelen en eventueel een uitnodiging sturen voor een sollicitatiegesprek.

Het sollicitatiegesprek zal plaatsvinden met een HR-medewerker en eventueel de manager van de afdeling waar u solliciteert. Tijdens het gesprek zullen ze uw vaardigheden, ervaring en achtergrond bespreken. Het is een goed idee om u voor te bereiden op het sollicitatiegesprek door de website van het bedrijf te onderzoeken en te leren over hun producten en diensten.

Als u wordt aangenomen bij Buurstede Oosterhout, dan krijgt u een uitgebreide introductie en training. Het bedrijf hecht veel waarde aan de ontwikkeling van zijn medewerkers en biedt regelmatig trainingen en bijscholingsmogelijkheden.

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de werktijden bij Buurstede Oosterhout?

De werktijden variëren afhankelijk van de functie en de afdeling waar u werkt. Het bedrijf heeft verschillende ploegendiensten beschikbaar en heeft ook mogelijkheden voor flexibele werktijden.

2. Biedt Buurstede Oosterhout kansen voor loopbaanontwikkeling?

Ja, het bedrijf hecht veel waarde aan de ontwikkeling van zijn medewerkers en biedt regelmatig trainingen en bijscholingsmogelijkheden. Ze hebben ook mogelijkheden voor interne promoties en loopbaanontwikkeling.

3. Wat zijn de vereisten voor het sollicitatieproces?

De vereisten variëren afhankelijk van de functie waar u voor solliciteert. Over het algemeen heeft u een relevante opleiding en/of werkervaring nodig voor technische functies, terwijl algemene productiebanen minder ervaring vereisen.

4. Wat zijn de voordelen van werken bij Buurstede Oosterhout?

Buurstede Oosterhout biedt een competitief salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling. Ze hebben ook een goede werkomgeving en een divers en inclusief personeelsbestand.

Conclusie

Buurstede Oosterhout biedt een breed scala aan vacatures voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in de industrie. Het bedrijf staat bekend om zijn professionele en innovatieve aanpak en heeft een goede reputatie in de sector. Als u geïnteresseerd bent in een van de vacatures bij Buurstede Oosterhout, dan kunt u uw CV en sollicitatiebrief sturen via hun website. Het bedrijf biedt regelmatig nieuwe vacatures aan en het loont om hun website te controleren op updates. Als u wordt aangenomen bij Buurstede Oosterhout, dan krijgt u een uitgebreide introductie en training en heeft u mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling.

Images related to the topic buurstede 17 4904 px oosterhout

Zorglocatie Buurstede
Zorglocatie Buurstede

Article link: buurstede 17 4904 px oosterhout.

Learn more about the topic buurstede 17 4904 px oosterhout.

See more: https://vietty.com/blognl blog

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận