BVB Bergen op Zoom – Ontdek de beste opties voor jouw onderneming!

  • 15/05/2023

bvb bergen op zoom

Wat is BVB Bergen op Zoom?

BVB Bergen op Zoom is een uitgeverij en drukkerij in Nederland die gespecialiseerd is in boeken en tijdschriften. Het bedrijf werd opgericht in 1911 en is gevestigd in Bergen op Zoom, een stad in de provincie Noord-Brabant. De initials BVB staan voor Boekdrukkerij en Uitgeverij Van Veldeke Bergen op Zoom.

Geschiedenis van BVB Bergen op Zoom

BVB Bergen op Zoom kan terugkijken op een lange en rijke geschiedenis. Het bedrijf werd opgericht in 1911 in Bergen op Zoom door de gebroeders Van Aken, die een oude fotograafstudio ombouwden tot een moderne drukkerij. In 1923 kwam er een nieuwe eigenaar, de heer L.Gittenberger. Hij introduceerde nieuwe productiemethoden en investeerde in moderne machines. Hierdoor kon BVB Bergen op Zoom steeds groter worden en zich ontwikkelen tot een van de belangrijkste drukkerijen en uitgeverijen van Nederland.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd BVB Bergen op Zoom gedeeltelijk verwoest door bombardenementen. Na de oorlog werd het bedrijf hersteld en uitgebreid. In de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw groeide BVB Bergen op Zoom uit tot een belangrijke speler in de Nederlandse uitgeverswereld. In 2001 werd BVB overgenomen door het bedrijf Roto Smeets, waarmee het inmiddels is gefuseerd.

Activiteiten van BVB Bergen op Zoom

BVB Bergen op Zoom is vooral bekend om zijn boekenproductie, maar het bedrijf biedt ook een breed scala aan andere diensten aan, waaronder tijdschriftenproductie, drukwerk, design en logistiek. BVB Bergen op Zoom werkt voor zowel nationale als internationale klanten, waaronder uitgeverijen, bedrijven, overheden en non-profit-maatschappijen.

Boekenproductie van BVB Bergen op Zoom

BVB Bergen op Zoom is vooral bekend om zijn boekenproductie. Het bedrijf beschikt over de modernste productiefaciliteiten, waardoor het in staat is om boeken te produceren in grote en kleine oplagen. BVB Bergen op Zoom biedt het hele productieproces aan, van het ontwerpen en redigeren van boeken tot het drukken, binden en afwerken ervan. BVB Bergen op Zoom is een van de weinige drukkerijen in Nederland die gebruik maakt van de zogenaamde UV-druktechniek. Dit is een moderne en efficiënte druktechniek waarbij de inkt direct in het papier wordt opgenomen, waardoor het sneller droogt, scherper is en minder inkt verbruikt. Dit proces levert een schitterend visual resultaat op.

Diensten van BVB Bergen op Zoom

Naast boekenproductie biedt BVB Bergen op Zoom ook een breed scala aan andere diensten aan, zoals tijdschriftenproductie, drukwerk, design en logistiek. Het bedrijf heeft een eigen designafdeling die ervaren designers omvat. Hier kunnen klanten terecht voor het ontwerp en de vormgeving van boeken, tijdschriften en andere publicaties. BVB Bergen op Zoom beschikt ook over een eigen logistieke afdeling die zorgt voor de opslag en distributie van de boeken.

Toekomst van BVB Bergen op Zoom

BVB Bergen op Zoom blijft groeien en zich ontwikkelen. Het bedrijf blijft zich vooral richten op boekenproductie, maar ook op andere activiteiten. BVB Bergen op Zoom zet zich in voor duurzaamheid en kwaliteit, en streeft ernaar om altijd de modernste technologie te gebruiken.

FAQs

Wat is BVB Bergen op Zoom?

BVB Bergen op Zoom is een uitgeverij en drukkerij in Nederland die gespecialiseerd is in boeken en tijdschriften.

Hoe lang bestaat BVB Bergen op Zoom?

BVB Bergen op Zoom werd opgericht in 1911 en bestaat dus al meer dan honderd jaar.

Wat voor diensten biedt BVB Bergen op Zoom aan?

BVB Bergen op Zoom biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder boekenproductie, tijdschriftenproductie, drukwerk, design en logistiek.

Werkt BVB Bergen op Zoom voor internationale klanten?

Ja, BVB Bergen op Zoom werkt voor zowel nationale als internationale klanten.

Wat is de toekomst van BVB Bergen op Zoom?

BVB Bergen op Zoom blijft groeien en zich ontwikkelen. Het bedrijf blijft zich vooral richten op boekenproductie, maar ook op andere activiteiten. BVB Bergen op Zoom zet zich in voor duurzaamheid en kwaliteit, en streeft ernaar om altijd de modernste technologie te gebruiken.

Conclusie

BVB Bergen op Zoom is een gevestigde en toonaangevende drukkerij en uitgeverij in Nederland, met meer dan honderd jaar ervaring in het produceren van boeken en tijdschriften. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder tijdschriftenproductie, drukwerk, design en logistiek, en werkt voor zowel nationale als internationale klanten. BVB Bergen op Zoom blijft zich ontwikkelen en groeien en is toegewijd aan duurzaamheid en kwaliteit, en het gebruik van de modernste technologie. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren drukkerij en uitgeverij voor je boeken of tijdschriften, dan is BVB Bergen op Zoom de perfecte keuze.

Keywords searched by users: bvb bergen op zoom

Categories: Top 69 bvb bergen op zoom

Netherlands Tour: Exploring Bergen op Zoom with a Local (Eduard)

See more here: vietty.com

Images related to the topic bvb bergen op zoom

Netherlands Tour: Exploring Bergen op Zoom with a Local (Eduard)
Netherlands Tour: Exploring Bergen op Zoom with a Local (Eduard)

Article link: bvb bergen op zoom.

Learn more about the topic bvb bergen op zoom.

See more: https://vietty.com/blognl blog

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận