Ontdek de voordelige producten van C van Wensen Handelsonderneming: bekijk ons assortiment nu!

  • 16/05/2023

c van wensen handelsonderneming

Overzicht van C Van Wensen Handelsonderneming

C Van Wensen Handelsonderneming is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de in- en verkoop van diverse machines en gereedschappen. Het bedrijf is gevestigd in het mooie dorpje Houten in de provincie Utrecht. C Van Wensen Handelsonderneming heeft een lange geschiedenis en veel ervaring op het gebied van handel, verkoop en verhuur van machines en gereedschappen voor elk type bedrijf en klant.

Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit van de producten en diensten, de snelle service, de flexibele oplossingen voor klanten en de uitstekende klantenservice.

Werkgebieden van C Van Wensen Handelsonderneming

C Van Wensen Handelsonderneming is actief in verschillende werkgebieden, zoals:

– Bouw
– Infra
– Groenvoorziening
– GWW
– Industrie
– Landbouw

Het bedrijf heeft een breed assortiment aan machines en gereedschappen die geschikt zijn voor deze verschillende werkgebieden. Van heftrucks tot hoogwerkers en van compressoren tot staalconstructies, bij C Van Wensen Handelsonderneming vind je het allemaal.

De geschiedenis van C Van Wensen Handelsonderneming

In 1978 richtte Cees van Wensen C Van Wensen Handelsonderneming op. Het bedrijf begon als eenmanszaak en groeide al snel uit tot een succesvolle onderneming. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een handelaar in machines en gereedschappen tot een toonaangevende speler in de branche.

In 1997 namen de zoons van Cees van Wensen, Arjen en Peter, het bedrijf over. Zij bouwden het bedrijf verder uit en brachten het naar een hoger niveau. Tegenwoordig werken er bij C Van Wensen Handelsonderneming meer dan 20 mensen en blijft het een bloeiend familiebedrijf.

De filosofie van C Van Wensen Handelsonderneming

C Van Wensen Handelsonderneming is een bedrijf dat zich richt op klanttevredenheid en flexibiliteit. Het bedrijf biedt hoogwaardige producten en diensten aan tegen concurrerende prijzen en is altijd op zoek naar nieuwe oplossingen voor klanten.

Het bedrijf streeft ernaar om een betrouwbare en duurzame partner te zijn voor klanten in verschillende werkgebieden. C Van Wensen Handelsonderneming is betrokken bij haar klanten en denkt mee over de beste oplossingen voor hun bedrijf.

Hoe vind ik C Van Wensen Handelsonderneming

C Van Wensen Handelsonderneming is gevestigd in Houten en is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Het bedrijf heeft een eigen showroom waar je producten kunt bekijken en deskundig advies kunt krijgen van het personeel.

Je kunt ook terecht op de website van C Van Wensen Handelsonderneming. Op de website vind je een overzicht van alle producten en diensten die C Van Wensen Handelsonderneming aanbiedt.

Als je contact wilt opnemen met C Van Wensen Handelsonderneming, kun je dat doen via telefoon, e-mail of het contactformulier op de website.

Producten van C Van Wensen Handelsonderneming

C Van Wensen Handelsonderneming biedt een breed scala aan producten aan. Hieronder vind je een overzicht van enkele producten:

– Hoogwerkers
– Heftrucks
– Telescoophoogwerkers
– Bouw- en hijsmaterieel
– Compressoren
– Staalconstructies
– Gereedschappen

De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn geschikt voor verschillende werkgebieden. C Van Wensen Handelsonderneming verkoopt zowel nieuwe als gebruikte machines en gereedschappen.

Diensten van C Van Wensen Handelsonderneming

Naast het aanbieden van hoogwaardige producten, biedt C Van Wensen Handelsonderneming ook verschillende diensten aan, zoals:

– Verhuur van machines en gereedschappen
– Onderhoud en reparatie van machines en gereedschappen
– Vervoer en transport van machines en gereedschappen
– Trainingen en cursussen op het gebied van veiligheid en gebruik van machines en gereedschappen

C Van Wensen Handelsonderneming biedt de diensten aan tegen concurrerende prijzen en heeft hierin veel ervaring.

Prijzen bij C Van Wensen Handelsonderneming

De prijzen bij C Van Wensen Handelsonderneming zijn concurrerend en hangen af van specifieke producten en diensten. Het bedrijf streeft ernaar om klanten een eerlijke prijs te bieden voor hoogwaardige producten en diensten.

Garantie bij C Van Wensen Handelsonderneming

C Van Wensen Handelsonderneming biedt garantie op alle producten die worden verkocht. De garantievoorwaarden verschillen per product, maar het bedrijf streeft ernaar om klanten altijd de beste garantie te bieden voor hun aankoop.

Klantenservice bij C Van Wensen Handelsonderneming

C Van Wensen Handelsonderneming biedt een uitstekende klantenservice aan. Klanten kunnen terecht bij de klantenservice met vragen en opmerkingen over producten en diensten. Het bedrijf staat altijd klaar om de beste service te bieden aan haar klanten.

Recensies van C Van Wensen Handelsonderneming

C Van Wensen Handelsonderneming is een betrouwbare partner voor klanten in verschillende werkgebieden. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie en veel klanten zijn tevreden over de producten en diensten die worden aangeboden.

Hieronder vind je enkele recensies van klanten:

“De hoogwerker die we hebben gekocht bij C Van Wensen Handelsonderneming is van uitstekende kwaliteit en wordt nog steeds gebruikt zonder problemen.”

“We huren regelmatig machines bij C Van Wensen Handelsonderneming en zijn erg tevreden over de service en de prijzen.”

“De trainingen op het gebied van veiligheid die we hebben gevolgd bij C Van Wensen Handelsonderneming waren erg nuttig en hebben ons geholpen om veilig en efficiënt te werken met onze machines.”

FAQs

1. Wat zijn de werkgebieden van C Van Wensen Handelsonderneming?

C Van Wensen Handelsonderneming richt zich op verschillende werkgebieden, zoals bouw, infra, groenvoorziening, GWW, industrie en landbouw.

2. Waar kan ik C Van Wensen Handelsonderneming vinden?

C Van Wensen Handelsonderneming is gevestigd in Houten en is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Je kunt ook terecht op de website van C Van Wensen Handelsonderneming.

3. Wat voor producten biedt C Van Wensen Handelsonderneming aan?

C Van Wensen Handelsonderneming biedt een breed scala aan producten aan, zoals hoogwerkers, heftrucks, telescoophoogwerkers, bouw- en hijsmaterieel, compressoren, staalconstructies en gereedschappen.

4. Biedt C Van Wensen Handelsonderneming garantie op de producten?

Ja, C Van Wensen Handelsonderneming biedt garantie op alle producten die worden verkocht.

5. Wat voor diensten biedt C Van Wensen Handelsonderneming aan?

C Van Wensen Handelsonderneming biedt verschillende diensten aan, zoals verhuur van machines en gereedschappen, onderhoud en reparatie van machines en gereedschappen, vervoer en transport van machines en gereedschappen en trainingen en cursussen op het gebied van veiligheid en gebruik van machines en gereedschappen.

Keywords searched by users: c van wensen handelsonderneming

Categories: Top 34 c van wensen handelsonderneming

De kracht van Comaen – al mijn wensen vervuld

See more here: vietty.com

Images related to the topic c van wensen handelsonderneming

De kracht van Comaen - al mijn wensen vervuld
De kracht van Comaen – al mijn wensen vervuld

Article link: c van wensen handelsonderneming.

Learn more about the topic c van wensen handelsonderneming.

See more: https://vietty.com/blognl blog

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận