Cafe Van Uhm Wehl – De Beste Plek Om Te Genieten Van Een Heerlijk Drankje!

  • 16/05/2023

cafe van uhm wehl

Café Van Uhm Wehl: Een Unieke Sfeer en Lekkere Specialiteiten

Café Van Uhm Wehl is een traditioneel café dat zich bevindt in het hartje van Wehl. Deze plek is al meer dan 100 jaar geleden opgericht en staat sindsdien bekend om zijn gezelligheid en typische Achterhoekse sfeer. Café Van Uhm Wehl staat bekend om zijn heerlijke specialiteiten en unieke sfeer.

Het ontstaan van Café Van Uhm Wehl

Het café is opgericht in 1906 door Jan van Uhm en zijn vrouw Berendje Verheus. Het was toen nog een kleine boerderij waar Jan en Berendje zelf bier brouwden en verkochten. Het café heeft sindsdien vele veranderingen ondergaan, maar de typische Achterhoekse sfeer is altijd bewaard gebleven. In 1974 nam de kleinzoon van Jan en Berendje, Henk van Uhm, het café over. In de afgelopen decennia heeft Henk diverse veranderingen doorgevoerd en van Café Van Uhm Wehl een geliefde plek gemaakt voor zowel locals als toeristen.

De specialiteiten van Café Van Uhm Wehl

Een van de dingen waarvoor Café Van Uhm Wehl bekendstaat, is hun heerlijke menu. Het café heeft een uitgebreide kaart die zowel lokale specialiteiten als internationale gerechten biedt. Een paar lekkere specialiteiten die je hier kunt proeven zijn:

1. Schnitzel: Een van de favoriete gerechten van Café Van Uhm Wehl is de schnitzel. Deze klassieker uit de Duitse keuken is hier in verschillende varianten te krijgen, waaronder de XXL-schnitzel en de boeren schnitzel.

2. Stoofvlees: Een ander gerecht dat je hier niet mag missen is het stoofvlees. Dit gerecht wordt twee dagen van tevoren bereid en wordt geserveerd met frietjes, aardappelpuree of brood.

3. Saté: Ook biedt Café Van Uhm Wehl heerlijke saté die bereid wordt met malse kip en verse groenten. Het wordt geserveerd met gebakken uitjes, atjar, kroepoek en natuurlijk satésaus.

4. Stamppot:Ten slotte heeft het café een aantal heerlijke stamppotten op het menu staan. In de wintermaanden is dit zeker de perfecte maaltijd om op een koude dag lekker op te warmen.

Naast deze specialiteiten hebben ze bij Café Van Uhm Wehl ook een uitgebreide drankenkaart met een ruime selectie bieren en wijnen. Voor een lekker glaasje wijn of een koud biertje raden wij jou zeker aan om eens langs te komen.

De sfeer en ambiance bij Café Van Uhm Wehl

Café Van Uhm Wehl is een plek waar iedereen zich thuis voelt. De ambiance is warm en uitnodigend, met een unieke Achterhoekse sfeer die nergens anders te vinden is. De muren zijn bekleed met nostalgische foto’s en de ouderwetse bar nodigt uit voor een gezellig praatje met andere gasten. Bij Café Van Uhm Wehl vind je nog het ouderwetse bruine café waar je een avond kan genieten van een lekker biertje of wijntje.

Evenementen en activiteiten bij Café Van Uhm Wehl

Naast de lekkere menukaart organiseert Café Van Uhm Wehl ook diverse evenementen en activiteiten. Zo organiseren zij met regelmaat muzikale avonden waar lokale bands optredens verzorgen, pubquizzen en ook uitgebreide bierproeverijen. Check daarom zeker hun website of Facebook pagina om op de hoogte te blijven van hun laatste evenementen.

De locatie en bereikbaarheid van Café Van Uhm Wehl

Café Van Uhm Wehl ligt centraal in Wehl en is daarom goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De locatie biedt ook voldoende parkeerplaatsen waar je zonder problemen kunt parkeren.

De openingstijden en reserveringen bij Café Van Uhm Wehl

Café Van Uhm Wehl is van maandag tot en met zaterdag geopend van 16:00 uur tot 23:30 uur en op zondag van 12:00 uur tot 23:30 uur. Je kunt hier terecht voor een lekkere lunch of diner, maar ook gewoon voor een drankje. Op hun website kun je eenvoudig een tafeltje reserveren om verzekerd te zijn van een plekje.

Reviews en ervaringen van bezoekers van Café Van Uhm Wehl

Café Van Uhm Wehl staat bekend om zijn goede sfeer en lekkere gerechten. De meeste bezoekers zijn dan ook positief over hun ervaringen. Veel mensen komen hier regelmatig terug om te genieten van de gezelligheid en de lekkere gerechten. Zo schrijft een bezoeker op Facebook: “Een gezellig en sfeervol café met heerlijke gerechten en vriendelijk personeel. Ik kom hier altijd graag terug!”

Een ander schreef op TripAdvisor: “Dit café heeft net die authentieke sfeer en is een echte ontmoetingsplek. Hier serveren ze fantastisch eten en drinken en het personeel is altijd vriendelijk.”

FAQs

1. Wat maakt Café Van Uhm Wehl zo bijzonder?

Café Van Uhm Wehl is een traditioneel café met een unieke Achterhoekse sfeer. Hier kun je genieten van heerlijke specialiteiten en een gezellige ambiance.

2. Welke specialiteiten biedt Café Van Uhm Wehl?

Café Van Uhm Wehl biedt verschillende heerlijke specialiteiten, zoals schnitzel, stoofvlees, saté en stamppot.

3. Welke activiteiten organiseert Café Van Uhm Wehl?

Café Van Uhm Wehl organiseert diverse activiteiten, zoals muzikale avonden, pubquizzen en bierproeverijen.

4. Wat zijn de openingstijden van Café Van Uhm Wehl?

Café Van Uhm Wehl is van maandag tot en met zaterdag geopend van 16:00 uur tot 23:30 uur en op zondag van 12:00 uur tot 23:30 uur.

5. Kun je bij Café Van Uhm Wehl reserveren?

Ja, Café Van Uhm Wehl biedt de mogelijkheid om online een tafeltje te reserveren op hun website.

Keywords searched by users: cafe van uhm wehl

Categories: Top 57 cafe van uhm wehl

Mo & The StageAnimals in Cafe van Uhm in Wehl

See more here: vietty.com

Images related to the topic cafe van uhm wehl

Mo & The StageAnimals in Cafe van Uhm in Wehl
Mo & The StageAnimals in Cafe van Uhm in Wehl

Article link: cafe van uhm wehl.

Learn more about the topic cafe van uhm wehl.

See more: vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận