Cafetaria de Engel Tilburg: De Beste Plek Voor Jouw Smakelijke Avond Snack!

  • 16/05/2023

cafetaria de engel tilburg

Cafetaria De Engel Tilburg: Een Overzicht van Wat Je Moet Weten

Cafetaria De Engel Tilburg is een populaire cafetaria in Tilburg, Nederland. De cafetaria is beroemd om zijn heerlijk eten en vriendelijke service. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over Cafetaria De Engel Tilburg, inclusief de geschiedenis, locatie, menu, speciale aanbiedingen, kwaliteit van het eten, prijzen, reviews, hygiëne en netheid, betalingsmogelijkheden, en toegankelijkheid voor mindervaliden.

De Geschiedenis van Cafetaria De Engel Tilburg

Cafetaria De Engel Tilburg heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren 70. Toen werd de cafetaria opgericht als een kleine snackbar op de hoek van de Heuvelring en de Stadhuisstraat. In haar jongere jaren stond de cafetaria vooral bekend om haar uitstekende frietjes en pindasaus.

In de loop der jaren groeide de cafetaria uit tot een volwaardige cafetaria die bekend staat om haar uitgebreide menu van snacks, broodjes, frietjes en maaltijden. Het restaurant is nog steeds populair bij de inwoners van Tilburg en wordt vaak bezocht door toeristen van over de hele wereld.

De Locatie van Cafetaria De Engel Tilburg

Cafetaria De Engel Tilburg is gelegen in het centrum van Tilburg, op slechts een paar minuten lopen van het Centraal Station. Het adres van de cafetaria is Heuvelring 27, 5038 CJ Tilburg. De cafetaria is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto of te voet.

Het Menu van Cafetaria De Engel Tilburg

Het menu van Cafetaria De Engel Tilburg biedt een breed scala aan snacks, broodjes, frietjes en maaltijden. Ze staan bekend om hun heerlijke frietjes met zelfgemaakte pindasaus en hun beroemde gehaktbal. Het menu bevat ook vegetarische en glutenvrije opties.

Speciale Aanbiedingen bij Cafetaria De Engel Tilburg

De cafetaria biedt verschillende speciale aanbiedingen en kortingen aan, zoals een dagmenu met korting op bepaalde dagen van de week en aanbiedingen voor studenten. Daarnaast heeft de cafetaria ook regelmatig speciale menu’s voor feestdagen zoals Kerstmis en Pasen.

De Kwaliteit van het Eten bij Cafetaria De Engel Tilburg

Cafetaria De Engel Tilburg staat bekend om de hoge kwaliteit van het eten. Alle gerechten worden vers bereid en de ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd om de beste smaak en kwaliteit te garanderen. Het restaurant ontvangt regelmatig complimenten van klanten voor de smaak en kwaliteit van het eten.

De Prijzen bij Cafetaria De Engel Tilburg

De prijzen bij Cafetaria De Engel Tilburg zijn zeer redelijk en betaalbaar. Er zijn verschillende menu-opties voor alle budgetten en de prijzen zijn vergelijkbaar met andere cafetaria’s in de omgeving. Daarnaast biedt de cafetaria ook speciale aanbiedingen en kortingen aan.

Reviews van Klanten over Cafetaria De Engel Tilburg

Cafetaria De Engel Tilburg heeft een uitstekende reputatie bij klanten. Het restaurant heeft veel positieve reviews ontvangen op websites zoals TripAdvisor en Google Reviews. Klanten prijzen de hoge kwaliteit van het eten, de vriendelijke service en de redelijke prijzen.

Een klant schrijft: “Ik kom hier al jaren en ben nog nooit teleurgesteld. De frietjes zijn fantastisch en de pindasaus is de lekkerste die ik ooit heb geproefd. Het personeel is altijd vriendelijk en bereid om te helpen. Een van de beste cafetaria’s in Tilburg!”

De Hygiëne en Netheid bij Cafetaria De Engel Tilburg

Cafetaria De Engel Tilburg hecht veel waarde aan hygiëne en netheid. Het restaurant is regelmatig onderworpen aan inspecties en voldoet aan alle gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Klanten hebben ook complimenten gegeven voor de netheid van het restaurant en de sanitaire ruimtes.

De Betalingsmogelijkheden bij Cafetaria De Engel Tilburg

Cafetaria De Engel Tilburg accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder contant geld, pinpassen en creditcards. Er is ook een mogelijkheid om online te bestellen en te betalen.

Toegankelijkheid voor Mindervaliden bij Cafetaria De Engel Tilburg

Cafetaria De Engel Tilburg is toegankelijk voor mindervaliden. Het restaurant heeft een toegankelijke entree en een gehandicaptentoilet. Er is ook voldoende ruimte voor rolstoelgebruikers en het personeel staat klaar om te helpen waar nodig.

FAQs

Wat zijn de openingstijden van Cafetaria De Engel Tilburg?

Cafetaria De Engel Tilburg is geopend van maandag tot en met zondag, van 11:00 uur tot 21:00 uur.

Welke betaalmethoden accepteert Cafetaria De Engel Tilburg?

Cafetaria De Engel Tilburg accepteert contant geld, pinpassen en creditcards. Online bestellen en betalen is ook mogelijk.

Biedt Cafetaria De Engel Tilburg vegetarische opties?

Ja, Cafetaria De Engel Tilburg biedt vegetarische opties op het menu, waaronder de populaire groentenkroketten en vegetarische burgers.

Is Cafetaria De Engel Tilburg kindvriendelijk?

Ja, Cafetaria De Engel Tilburg is kindvriendelijk en biedt een speciaal kindermenu met kleine porties en kindvriendelijke gerechten.

Hoe is de hygiëne en netheid bij Cafetaria De Engel Tilburg?

Cafetaria De Engel Tilburg hecht veel waarde aan hygiëne en netheid en voldoet aan alle gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Het restaurant wordt regelmatig onderworpen aan inspecties.

Wat zijn de speciale aanbiedingen bij Cafetaria De Engel Tilburg?

Cafetaria De Engel Tilburg biedt verschillende speciale aanbiedingen en kortingen aan, zoals een dagmenu met korting op bepaalde dagen van de week en aanbiedingen voor studenten.

Cafetaria De Engel Tilburg is dus een uitstekende plek om lekker te eten in Tilburg. Met een breed scala aan heerlijke snacks, broodjes, frietjes en maaltijden, is het een geweldige plek voor lunch of diner. Het restaurant hecht veel waarde aan hygiëne en netheid en biedt toegankelijkheid voor mindervaliden. De cafetaria is zeven dagen per week geopend en accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder contant geld, pinpassen en creditcards.

Keywords searched by users: cafetaria de engel tilburg

Categories: Top 11 cafetaria de engel tilburg

75 plussers genieten van seniorendag in restaurant de Engel

See more here: vietty.com

Images related to the topic cafetaria de engel tilburg

75 plussers genieten van seniorendag in restaurant de Engel
75 plussers genieten van seniorendag in restaurant de Engel

Article link: cafetaria de engel tilburg.

Learn more about the topic cafetaria de engel tilburg.

See more: vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận