Cafetaria de Mheen Apeldoorn – Ontdek de beste snackplek van Apeldoorn!

  • 16/05/2023

cafetaria de mheen apeldoorn

Cafetaria de Mheen in Apeldoorn is een populaire eetgelegenheid voor mensen die op zoek zijn naar heerlijk eten in een informele en gezellige sfeer. Gelegen aan de Pinksterbloem in Apeldoorn, is Cafetaria de Mheen gemakkelijk bereikbaar en biedt het meer dan alleen een verscheidenheid aan gerechten.

Locatie en bereikbaarheid van Cafetaria de Mheen in Apeldoorn

Cafetaria de Mheen is gevestigd aan de Pinksterbloem 76 in Apeldoorn. Het is gunstig gelegen nabij het winkelcentrum De Mheen en het Apeldoornse treinstation. Dit maakt het de ideale plek voor een snelle hap na het shoppen of voor een stevige maaltijd voordat je de trein neemt. De afstand tussen de locatie en het Apeldoorn Centraal station is slechts 2 kilometer. Als je met de auto komt, is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Menu van Cafetaria de Mheen en de specialiteiten

Cafetaria de Mheen in Apeldoorn heeft een gevarieerd menu, variërend van friet en snacks tot complete hoofdgerechten en pizza’s. Het menu biedt voor ieder wat wils. De specialiteiten van de cafetaria zijn onder andere de verse hamburger, de kipsaté, de kibbeling en de stamppotten.

Hygiëne en kwaliteit van het eten bij Cafetaria de Mheen

Hygiëne en kwaliteit zijn erg belangrijk bij Cafetaria de Mheen en het personeel neemt deze aspecten zeer serieus. Er word altijd met verse ingrediënten gekookt en het eten wordt bereid in een schone keuken. Alle maaltijden worden bereid en verpakt volgens de richtlijnen van de HACCP-normen om het proces zo hygiënisch mogelijk te houden.

Mogelijkheden voor afhaal- en bezorgmaaltijden bij Cafetaria de Mheen

Afhalen en bezorgen is ook mogelijk bij Cafetaria de Mheen. Als je snel een maaltijd wilt meenemen of als je liever thuis wilt eten, biedt de cafetaria een ruim aanbod aan afhaal- en bezorgmaaltijden.

Sfeer en inrichting van Cafetaria de Mheen

De sfeer bij Cafetaria de Mheen is ontspannen en gezellig. Het is een typische cafetaria, ingericht met tafels en stoelen die voldoende ruimte bieden om comfortabel te kunnen zitten en genieten van de maaltijd. De inrichting is modern en eigentijds. Er zijn grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk licht, en het interieur is voorzien van warme kleuren die zorgen voor een gezellige sfeer.

Klantvriendelijkheid en service van het personeel bij Cafetaria de Mheen

Het personeel van Cafetaria de Mheen is vriendelijk, behulpzaam en altijd bereid om klanten te helpen. Ze nemen de tijd om elke klant te bedienen en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en opmerkingen te behandelen. Klanttevredenheid is een prioriteit bij Cafetaria de Mheen.

Prijzen en betaalmogelijkheden bij Cafetaria de Mheen

De prijzen bij Cafetaria de Mheen zijn redelijk en betaalbaar. Er is een ruime keuze aan menu-opties die passen binnen verschillende budgetten. Betalingen kunnen worden gedaan via pin of contant.

Beoordelingen van klanten van Cafetaria de Mheen

Cafetaria de Mheen heeft goede recensies van klanten. Mensen prijzen de kwaliteit van het eten, de vriendelijke service en de ontspannen sfeer. De meeste beoordelingen zijn erg positief, maar er zijn ook enkele negatieve beoordelingen. Dit laat zien dat het personeel van de cafetaria altijd op zoek is naar manieren om de dienstverlening te verbeteren.

Mogelijkheden voor catering en groepsarrangementen bij Cafetaria de Mheen

Cafetaria de Mheen biedt ook catering en groepsarrangementen aan. Of je nu op zoek bent naar een buffet voor een feestje thuis of een verjaardagsfeestje op locatie, de cafetaria helpt je graag om de perfecte maaltijd te bereiden.

Recente ontwikkelingen en toekomstplannen van Cafetaria de Mheen

Cafetaria de Mheen in Apeldoorn heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de afgelopen jaren. Het restaurant blijft zich echter ontwikkelen en verbeteren om aan de veranderende behoeften en verwachtingen van klanten te voldoen. Het doel van de cafetaria is om klanten een geweldige ervaring te bieden met heerlijk eten, goede service en een gezellige sfeer.

FAQs

1. Wat zijn de openingstijden van Charly Apeldoorn?
Charly Apeldoorn is geopend van maandag tot en met zaterdag van 11:00 tot 20:00 uur.

2. Wat is het menu van Cafetaria Charly Arnhemseweg?
Het menu van Cafetaria Charly Arnhemseweg biedt een verscheidenheid aan gerechten, variërend van friet en snacks tot complete hoofdgerechten en pizza’s. Het is vergelijkbaar met het menu van Cafetaria de Mheen.

3. Is Cafetaria Apeldoorn hetzelfde als Cafetaria de Mheen?
Nee, Cafetaria Apeldoorn is niet hetzelfde als Cafetaria de Mheen. Er zijn echter veel cafetaria’s en snackbars in Apeldoorn met verschillende namen en menu’s.

4. Wat is Family Apeldoorn?
Family Apeldoorn is een fastfoodrestaurant dat gespecialiseerd is in hamburgers en andere Amerikaanse gerechten.

5. Wat is de prijslijst van Charly?
Charly heeft een breed aanbod aan prijzen voor haar verschillende gerechten. De prijzen variëren afhankelijk van de grootte van het gerecht en of het gaat om een afhaal- of bezorgmaaltijd. De volledige prijslijst is niet beschikbaar, maar de prijzen zijn redelijk en betaalbaar.

6. Biedt thuisbezorgd Charly Apeldoorn aan?
Ja, Charly Apeldoorn biedt afhaal- en bezorgmogelijkheden aan via platforms zoals Thuisbezorgd.nl.

7. Is Charlie Snackbar Apeldoorn hetzelfde als Cafetaria de Mheen?
Nee, Charlie Snackbar Apeldoorn is niet hetzelfde als Cafetaria de Mheen. Beide locaties zijn bekende snackbars in Apeldoorn.

8. Waarom wordt de Pinksterbloem in Apeldoorn genoemd in verband met Cafetaria de Mheen?
Cafetaria de Mheen ligt aan de Pinksterbloem in Apeldoorn en wordt daarom vaak geassocieerd met deze locatie.

Cafetaria de Mheen in Apeldoorn is een uitstekende plek om te genieten van een heerlijke maaltijd met vrienden en familie. Met een gevarieerd menu, goede hygiëne en hoge kwaliteit, is deze cafetaria een van de populaire eetgelegenheden in de stad. Of je nu op zoek bent naar afhaal- of bezorgmaaltijden of een geweldige cateringdienst nodig hebt voor je volgende evenement, de vrindelijke en ervaren medewerkers zullen er alles aan doen om je te helpen. Met een uitstekende reputatie en groeiplannen voor de toekomst, is Cafetaria de Mheen in Apeldoorn een must-visit.

Keywords searched by users: cafetaria de mheen apeldoorn charly apeldoorn openingstijden, cafetaria charly arnhemseweg menu, cafetaria apeldoorn, family apeldoorn, charly prijslijst, thuisbezorgd charly apeldoorn, charlie snackbar apeldoorn, pinksterbloem apeldoorn

Categories: Top 50 cafetaria de mheen apeldoorn

Cafetaria in Apeldoorn overvallen

See more here: vietty.com

charly apeldoorn openingstijden

Charly Apeldoorn is a popular shopping destination for locals and tourists alike. It is located in the city of Apeldoorn, in the Netherlands. One of the things that makes Charly Apeldoorn stand out is its extensive opening hours. In this article, we will discuss Charly Apeldoorn’s openingstijden (opening hours) and provide a FAQ section for those who have further questions.

Openingstijden

Charly Apeldoorn is open seven days a week, which is not very common in the Netherlands. From Monday to Saturday, the store opens at 9:30 AM and closes at 6:00 PM. On Sundays, the store opens at 12:00 PM and closes at 5:00 PM. This means that you can visit Charly Apeldoorn every day of the week, no matter how busy your schedule is.

What To Expect at Charly Apeldoorn

Charly Apeldoorn is a department store that offers a wide range of products to customers. You can buy everything from clothes and shoes to furniture and home accessories. The store is divided into different sections, each with its own unique style. For example, the fashion section has different brands that cater to different styles and trends. The furniture section has a range of furniture designs that can complement any interior.

Aside from the products, Charly Apeldoorn also provides excellent customer service. You can ask the staff for assistance, and they will be more than happy to help you find what you are looking for. The staff is knowledgeable about the products, and they can help you make an informed decision.

FAQs

Q: What products can I find at Charly Apeldoorn?

A: You can find clothes, shoes, furniture, home accessories, and more at Charly Apeldoorn. The store has a wide range of products that cater to different needs and styles.

Q: Are there any discounts or promotions at Charly Apeldoorn?

A: Yes, Charly Apeldoorn offers discounts and promotions throughout the year. You can check their website or social media pages for updates on their latest offers.

Q: Can I return a product if I am not satisfied with it?

A: Yes, you can return a product within 14 days of purchase if you are not satisfied with it. You should have the receipt and the product should be in its original packaging.

Q: Can I shop online at Charly Apeldoorn?

A: No, Charly Apeldoorn does not have an online store at the moment. You can only shop at their physical store.

Q: Is there parking available at Charly Apeldoorn?

A: Yes, there is parking available at Charly Apeldoorn. There is a parking lot next to the store that customers can use.

Q: Is Charly Apeldoorn accessible to people with disabilities?

A: Yes, Charly Apeldoorn is accessible to people with disabilities. There are ramps and elevators available.

Q: Can I buy gift cards at Charly Apeldoorn?

A: Yes, you can buy gift cards at Charly Apeldoorn. They are available in different values and can be used to purchase any product at the store.

Q: Is there a café or restaurant at Charly Apeldoorn?

A: No, there is no café or restaurant at Charly Apeldoorn. However, there are several food establishments nearby where you can grab a bite to eat.

Conclusion

Charly Apeldoorn is a great shopping destination with extensive opening hours. The store offers a wide range of products and excellent customer service. Whether you are looking for clothes, furniture, or home accessories, Charly Apeldoorn has got you covered. With its convenient location and accessible facilities, the store is a must-visit for anyone looking for a great shopping experience in Apeldoorn.

cafetaria charly arnhemseweg menu

Cafetaria Charly is een bekende snackbar in de stad en hun locatie op de Arnhemseweg is populair bij de lokale bevolking. Het menu is uitgebreid en biedt een keuze aan snacks, burgers, broodjes en nog veel meer.

Het menu begint met een reeks klassiekers zoals frietjes, frikandellen en kroketten. Er zijn ook speciale frietjes verkrijgbaar zoals zoete aardappelfrietjes en Twister fries. Voor degenen die op zoek zijn naar iets anders dan frietjes, biedt Charly ook churros en loempia’s.

Voor de burgerliefhebber heeft Charly een brede selectie aan hamburgers, waaronder de klassieker Charly burger met rundvlees, sla, tomaat, augurk en saus. Er is ook een vegetarische burger optie in de vorm van de Groenteburger. En voor degenen die een uitdaging niet uit de weg gaan, heeft Charly ook een Mega Charly burger. Deze burger is behoorlijk groot en bestaat uit twee rundvleesburgers, bacon, kaas, sla, tomaat, augurk, saus en een topping naar keuze. Niet voor niets een favoriet onder de echte foodies!

Charly heeft ook een verscheidenheid aan broodjes, waaronder kippen- en gehaktballenbroodjes, maar ook broodjes gezond en broodjes met warm vlees. Een van de populaire keuzes zijn de broodjes met Babi Pangang, een traditioneel Indonesisch gerecht.

Op het menu staan ook diverse plates, met onder andere schnitzels, spareribs en kipsaté. Er zijn ook speciale menu’s voor kinderen, met bijvoorbeeld een snack en een drankje.

Charly biedt niet alleen een breed scala aan maaltijden aan, maar ook een assortiment aan warme en koude dranken. Er is keuze uit koffie, thee, frisdrank, diverse soorten sap en melk. Daarnaast biedt Charly ook een uitgebreid assortiment aan bier, wijn en andere alcoholische dranken.

Charly biedt ook de optie om online te bestellen via thuisbezorgd.nl, ideaal voor degenen die geen zin of tijd hebben om naar de cafetaria te gaan. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch te bestellen en je maaltijd af te halen.

Voor degenen die op zoek zijn naar een snelle hap en een goede prijs-kwaliteitverhouding, is Charly zeker een bezoek waard. Het menu biedt genoeg variatie om iedereen tevreden te stellen en de vriendelijke service maakt het nog aantrekkelijker. De cafetaria wordt ook geroemd om zijn schone en hygiënische omgeving. Kortom, het is zeker een plek om terug te blijven komen.

FAQs

1. Is Charly ook geschikt voor vegetariërs?
Ja, Charly heeft verschillende vegetarische opties, waaronder de Groenteburger en diverse broodjes.

2. Kan ik online bestellen bij Charly?
Ja, Charly biedt de optie om online te bestellen via thuisbezorgd.nl.

3. Heeft Charly ook een kindermenu?
Ja, Charly heeft speciale menu’s voor kinderen, met een snack en een drankje.

4. Is Charly een hygiënische plek om te eten?
Ja, Charly is geroemd om zijn schone en hygiënische omgeving.

5. Kan ik mijn bestelling ook telefonisch plaatsen?
Ja, het is mogelijk om telefonisch te bestellen en je maaltijd af te halen.

6. Biedt Charly ook alcoholische dranken aan?
Ja, Charly biedt een uitgebreid assortiment aan bier, wijn en andere alcoholische dranken.

7. Heeft Charly ook speciale aanbiedingen?
Ja, Charly heeft regelmatig speciale aanbiedingen die op het menu aangegeven worden. Daarnaast is er een spaarsysteem waarmee klanten punten kunnen verdienen die ingewisseld kunnen worden voor gratis snacks.

8. Zijn er ook gezonde opties op het menu?
Ja, Charly biedt ook broodjes gezond, verse salades en diverse soorten sap als gezonde opties.

9. Biedt Charly ook catering aan?
Ja, Charly biedt catering voor feesten en evenementen. Neem contact op met de cafetaria voor meer informatie.

10. Heeft Charly ook bezorging aan huis?
Ja, Charly biedt bezorging aan huis via thuisbezorgd.nl.

Images related to the topic cafetaria de mheen apeldoorn

Cafetaria in Apeldoorn overvallen
Cafetaria in Apeldoorn overvallen

Article link: cafetaria de mheen apeldoorn.

Learn more about the topic cafetaria de mheen apeldoorn.

See more: vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận