Hoe Werkt Noise Cancelling Bij Airpods?

  • 18/10/2023

Hoe Werkt Noise Cancelling Bij Airpods?

Zo Werkt Noise Cancellation In Draadloze Oordoppen

Keywords searched by users: hoe werkt noise cancelling airpods hoe zet je noise cancelling aan airpods 3, noise cancelling airpods pro 2, noise cancelling airpods 3, noise cancelling airpods 2, airpods noise cancelling mediamarkt, noise cancelling airpods pro, airpods pro noise cancelling aanzetten android, ruisonderdrukking airpods pro werkt niet

Wat is noise cancelling?

Noise cancelling, ook wel ruisonderdrukking genoemd, is een technologie die wordt gebruikt om omgevingsgeluiden te verminderen. Met behulp van geavanceerde audioverwerking en microfoons kan noise cancelling de geluiden om je heen detecteren en actief tegengeluiden genereren om deze te dempen of te blokkeren. Dit zorgt ervoor dat je kunt genieten van een meer meeslepende luisterervaring zonder dat je wordt afgeleid door storende geluiden.

Hoe werkt noise cancelling technologie?

Noise cancelling technologie maakt gebruik van twee belangrijke componenten: microfoons en luidsprekers. De microfoons vangen omgevingsgeluiden op en sturen deze naar een processor, die het geluid analyseert en tegengeluiden genereert. Deze tegengeluiden worden afgespeeld via de luidsprekers, waardoor de omgevingsgeluiden worden gecompenseerd.

Er zijn twee soorten noise cancelling technologie: actieve ruisonderdrukking en passieve ruisonderdrukking. Actieve ruisonderdrukking maakt gebruik van elektronica en digitale signaalverwerking om tegengeluiden te genereren, terwijl passieve ruisonderdrukking gebruikmaakt van fysieke materialen zoals geluidsisolatie in de oordopjes om geluid te blokkeren.

Werkt noise cancelling op alle AirPods-modellen?

Noise cancelling is niet beschikbaar op alle AirPods-modellen. De eerste generatie AirPods en de tweede generatie AirPods ondersteunen geen noise cancelling. Echter, de AirPods Pro, die de nieuwste versie van de AirPods is, heeft wel noise cancelling mogelijkheden. Als je geïnteresseerd bent in noise cancelling, moet je ervoor zorgen dat je de AirPods Pro hebt.

Hoe activeer je noise cancelling op AirPods?

Om noise cancelling te activeren op de AirPods Pro, volg je deze stappen:

1. Zorg ervoor dat de AirPods Pro met je apparaat zijn verbonden.

2. Open het Control Center op je iPhone of iPad. Veeg omlaag vanaf de rechterbovenhoek van het scherm (of veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm, afhankelijk van het model).

3. Druk op het geluidscontrole-paneel om de instellingen te openen.

4. Tik op het pictogram “Ruisonderdrukking” om noise cancelling in te schakelen.

Je kunt ook de ruisonderdrukking inschakelen via de instellingen op je iPhone of iPad. Ga naar “Instellingen” en tik op “Bluetooth”. Zoek je AirPods Pro in de lijst met apparaten en tik op het “i”-pictogram naast de naam van je AirPods. Scroll omlaag naar de sectie “Noise Control” en tik op “Noise Cancellation”.

Hoe schakel je noise cancelling uit op AirPods?

Om noise cancelling uit te schakelen op de AirPods Pro, volg je deze stappen:

1. Zorg ervoor dat de AirPods Pro met je apparaat zijn verbonden.

2. Open het Control Center op je iPhone of iPad. Veeg omlaag vanaf de rechterbovenhoek van het scherm (of veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm, afhankelijk van het model).

3. Druk op het geluidscontrole-paneel om de instellingen te openen.

4. Tik op het pictogram “Transparency” om noise cancelling uit te schakelen en de transparantiemodus in te schakelen.

Je kunt ook noise cancelling uitschakelen via de instellingen op je iPhone of iPad. Ga naar “Instellingen” en tik op “Bluetooth”. Zoek je AirPods Pro in de lijst met apparaten en tik op het “i”-pictogram naast de naam van je AirPods. Scroll omlaag naar de sectie “Noise Control” en tik op “Transparency” om noise cancelling uit te schakelen.

Hoe werkt de transparantiemodus op AirPods?

De transparantiemodus op de AirPods Pro maakt gebruik van de ingebouwde microfoons om de omgevingsgeluiden door te laten, zodat je bewust blijft van je omgeving. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld naar muziek luistert tijdens het hardlopen en je nog steeds het verkeer wilt kunnen horen.

Om de transparantiemodus in te schakelen, volg je dezelfde stappen als het uitschakelen van noise cancelling (zie vorige sectie). Tik op het pictogram “Transparency” in het Control Center of in de Bluetooth-instellingen om de transparantiemodus in te schakelen.

Wat zijn de voordelen en beperkingen van noise cancelling op AirPods?

Noise cancelling op AirPods biedt verschillende voordelen, waaronder:

  • Verbeterde geluidskwaliteit: Noise cancelling kan helpen om omgevingsgeluiden te verminderen, waardoor je kunt genieten van een betere geluidservaring zonder afleidingen.
  • Betere concentratie: Met noise cancelling kun je je beter concentreren op je muziek, podcasts of andere audio, zelfs in lawaaierige omgevingen.
  • Rustige reiservaring: Noise cancelling kan helpen om het geluid van vliegtuigmotoren, treinen of andere storende geluiden tijdens het reizen te verminderen, waardoor je een rustigere en ontspannen reiservaring hebt.

Echter, er zijn ook enkele beperkingen om op te letten:

  • Batterijduur: Het gebruik van noise cancelling kan de levensduur van de batterij van je AirPods Pro verkorten.
  • Pasvorm: Om de meest effectieve noise cancelling te ervaren, is het belangrijk dat de AirPods Pro goed passen. Als ze niet goed passen, kan er geluid lekken en wordt de ruisonderdrukking verminderd.
  • Effectiviteit: Hoewel noise cancelling technologie geweldig is in het verminderen van constante, lage frequentiegeluiden, is het mogelijk minder effectief bij het blokkeren van plotselinge, scherpe geluiden.

Over het algemeen kan noise cancelling op AirPods een waardevolle functie zijn om te helpen bij het genieten van hoogwaardige geluidservaringen en omgevingsgeluiden te verminderen, maar het is belangrijk om rekening te houden met de beperkingen en om de instellingen aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren.

FAQs

1. Hoe zet je noise cancelling aan op AirPods 3?

Noise cancelling is momenteel alleen beschikbaar op de AirPods Pro, niet op AirPods 3.

2. Hoe zet je noise cancelling aan op AirPods Pro?

Om noise cancelling in te schakelen op de AirPods Pro, volg je de stappen die eerder in het artikel zijn beschreven.

3. Hoe schakel je noise cancelling uit op AirPods?

Om noise cancelling uit te schakelen op de AirPods Pro, volg je de stappen die eerder in het artikel zijn beschreven.

4. Werkt noise cancelling op andere AirPods-modellen zoals AirPods 2?

Noise cancelling is alleen beschikbaar op de AirPods Pro en niet op andere AirPods-modellen zoals AirPods 2.

5. Hoe zet je noise cancelling aan op AirPods Pro op een Android-apparaat?

Om noise cancelling in te schakelen op AirPods Pro op een Android-apparaat, kun je een app zoals AirBattery gebruiken om toegang te krijgen tot de ruisonderdrukkingsinstellingen.

6. Waar kan ik AirPods kopen met noise cancelling?

AirPods Pro, met noise cancelling-functionaliteit, zijn verkrijgbaar bij verschillende retailers, waaronder Apple Stores, elektronicawinkels zoals MediaMarkt en online winkels zoals Amazon.

7. Waarom werkt de ruisonderdrukking op mijn AirPods Pro niet?

Als de ruisonderdrukking op je AirPods Pro niet werkt, is het mogelijk dat er een probleem is met de instellingen, de verbinding of de hardware. Probeer de instellingen te controleren, de AirPods Pro opnieuw te verbinden met je apparaat en als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met Apple Support voor verdere assistentie.

Met deze informatie en instructies kun je nu de noise cancelling-functie op je AirPods Pro effectief gebruiken en genieten van een betere geluidservaring zonder afleidingen.

Categories: Update 87 Hoe Werkt Noise Cancelling Airpods

Zo werkt noise cancellation in draadloze oordoppen
Zo werkt noise cancellation in draadloze oordoppen

Hoe Zet Je Noise Cancelling Aan Airpods 3

Hoe Zet Je Noise Cancelling aan AirPods 3: Een Diepgaande Gids

Inleiding

AirPods 3, de nieuwste toevoeging aan de Apple AirPods-familie, bieden een indrukwekkende geluidservaring voor gebruikers. Een van de opmerkelijke functies van de AirPods 3 is de actieve ruisonderdrukkingstechnologie. Met noise cancelling kunnen gebruikers genieten van hun favoriete muziek of podcast zonder te worden gestoord door omgevingsgeluiden. In deze diepgaande gids zullen we uitleggen hoe je noise cancelling kunt inschakelen op de AirPods 3, en bieden we gedetailleerde informatie over dit fascinerende kenmerk.

Inhoudsopgave
1. Wat is Noise Cancelling?
2. Actieve Ruisonderdrukking op AirPods 3
3. Noise Cancelling Inschakelen op AirPods 3
4. Hoe Werkt Noise Cancelling Technologie?
5. Zijn er Andere Manieren om Omgevingsgeluiden te Verminderen?
6. FAQ
a. Hoe lang gaat de batterij mee als noise cancelling is ingeschakeld?
b. Hebben alle AirPods-modellen noise cancelling?
c. Kan ik noise cancelling aanpassen op mijn AirPods 3?
d. Kan ik noise cancelling uitschakelen als ik het niet nodig heb?
e. Werkt noise cancelling ook tijdens telefoongesprekken?

Wat is Noise Cancelling?

Noise cancelling, of ruisonderdrukking, is een audiotechnologie die is ontworpen om omgevingsgeluiden te verminderen of volledig te elimineren. Het maakt gebruik van geavanceerde algoritmen en microfoons om ongewenst geluid te detecteren en te neutraliseren, waardoor een betere luisterervaring ontstaat. Hoewel noise cancelling al lang bestaat, heeft Apple deze technologie geïntegreerd in hun AirPods 3 om gebruikers een meeslepend geluid te bieden zonder onderbrekingen van de buitenwereld.

Actieve Ruisonderdrukking op AirPods 3

De AirPods 3 zijn uitgerust met actieve ruisonderdrukking, wat betekent dat ze in staat zijn om ongewenst geluid actief te elimineren. Door gebruik te maken van meerdere microfoons aan de binnen- en buitenkant van de oordopjes, analyseert het systeem de geluidsgolven en genereert het een tegenfasegeluid om de externe ruis te neutraliseren. Dit zorgt voor een uitzonderlijke luisterervaring, vooral in lawaaierige omgevingen zoals openbaar vervoer of drukke kantoren.

Noise Cancelling Inschakelen op AirPods 3

Het inschakelen van de noise cancelling-functie op de AirPods 3 is eenvoudig en kan rechtstreeks vanaf je Apple-apparaat worden gedaan. Volg de onderstaande stappen om dit te doen:

1. Zorg ervoor dat je AirPods 3 correct zijn gekoppeld met je iPhone of ander Apple-apparaat.
2. Navigeer naar het Bedieningspaneel op je device door vanaf de bovenhoek van het scherm naar beneden te vegen.
3. Zoek het geluidsregelingspaneel en tik op het icoontje met oordopjes.
4. Hier zie je een schakelaar voor actieve ruisonderdrukking. Tik erop om deze in te schakelen.
5. Zodra de noise cancelling is ingeschakeld, kun je genieten van een betere geluidskwaliteit zonder afleiding van omgevingsgeluiden.

Hoe Werkt Noise Cancelling Technologie?

Noise cancelling werkt door middel van verschillende componenten en algoritmen. In de AirPods 3 worden externe microfoons gebruikt om omgevingsgeluid op te vangen. Deze geluidsgolven worden vervolgens geanalyseerd door de noise cancelling-chip, die een tegenfasegeluid creëert om de buitenste ruis te neutraliseren. Dit tegenfasegeluid wordt afgespeeld door de speakers van de AirPods, waardoor alleen het gewenste geluid overblijft. Dit proces vindt plaats in real-time, waardoor gebruikers ongestoord kunnen genieten van hun favoriete audio-inhoud.

Zijn er Andere Manieren om Omgevingsgeluiden te Verminderen?

Naast noise cancelling zijn er ook andere manieren om omgevingsgeluiden te verminderen bij het gebruik van de AirPods 3. Een van deze methoden is de pasvorm van de oordopjes. De AirPods 3 worden geleverd met verschillende maten oordopjes, waardoor gebruikers de best mogelijke pasvorm kunnen kiezen. Een goede afdichting in het oor kan helpen om omgevingsgeluiden te verminderen.

Daarnaast bieden de AirPods 3 ook de mogelijkheid om de Transparantie-modus in te schakelen. Terwijl noise cancelling externe geluiden vermindert, geeft de Transparantie-modus gebruikers juist de mogelijkheid om omgevingsgeluiden beter te horen. Dit kan handig zijn in situaties waarin je alert moet zijn op je omgeving, zoals tijdens het wandelen op straat.

FAQ

a. Hoe lang gaat de batterij mee als noise cancelling is ingeschakeld?
De batterijduur kan variëren, maar over het algemeen gaan de AirPods 3 tot 5 uur mee met noise cancelling ingeschakeld. Met de oplaadcase kunnen ze echter tot 24 uur lang worden gebruikt.

b. Hebben alle AirPods-modellen noise cancelling?
Nee, alleen de AirPods Pro en AirPods 3 hebben de actieve ruisonderdrukkingstechnologie.

c. Kan ik noise cancelling aanpassen op mijn AirPods 3?
Ja, je kunt de instellingen voor noise cancelling aanpassen via de Geluidsinstellingen op je Apple-apparaat. Hier kun je kiezen tussen de Noise Cancelling- en Transparantie-modus.

d. Kan ik noise cancelling uitschakelen als ik het niet nodig heb?
Ja, je kunt noise cancelling op elk gewenst moment uitschakelen door terug te keren naar het Bedieningspaneel en de schakelaar om te zetten.

e. Werkt noise cancelling ook tijdens telefoongesprekken?
Ja, noise cancelling werkt ook tijdens telefoongesprekken, waardoor je een helder en storingsvrij gesprek hebt.

Conclusie

Met de AirPods 3 en hun indrukwekkende actieve ruisonderdrukkingstechnologie kunnen gebruikers ongestoord genieten van hun muziek, podcasts en telefoongesprekken. Deze diepgaande gids heeft uitgelegd hoe je noise cancelling kunt inschakelen op de AirPods 3 en heeft gedetailleerde informatie gegeven over deze fascinerende technologie. Of je nu in een drukke trein zit of gewoon wat rust wilt tijdens het luisteren naar je favoriete nummers, de AirPods 3 bieden een oplossing voor een meeslepende luisterervaring zonder afleiding van de buitenwereld.

Noise Cancelling Airpods Pro 2

De ultieme gids voor het begrijpen van de ruisonderdrukkende AirPods Pro 2

Inleiding

De AirPods Pro 2, de nieuwste toevoeging aan de AirPods-familie van Apple, hebben de audiomarkt stormenderhand veroverd met hun geavanceerde ruisonderdrukkende functionaliteit. Deze draadloze oordopjes bieden een meeslepende geluidservaring zonder afleidingen van de omgeving. In dit artikel zullen we dieper ingaan op het concept van ruisonderdrukking en hoe deze technologie in de AirPods Pro 2 werkt.

Wat is ruisonderdrukking?

Voordat we in de specifieke kenmerken van de AirPods Pro 2 duiken, is het belangrijk om te begrijpen wat ruisonderdrukking precies is. Ruisonderdrukking is een technologie die achtergrondgeluid vermindert en minimaliseert, waardoor gebruikers zich volledig kunnen concentreren op de gewenste audio-ervaring. Dit wordt bereikt door het genereren van een ‘tegengeluid’ dat het omringende geluid compenseert en neutraliseert.

Hoe werkt ruisonderdrukking in de AirPods Pro 2?

De AirPods Pro 2 maken gebruik van geavanceerde technologieën om een effectieve ruisonderdrukking te bieden. De oortjes zijn voorzien van microfoons die externe geluiden detecteren en analyseren. Vervolgens genereert de ingebouwde chip in de AirPods Pro 2 een tegengeluid dat tegengesteld is aan het omgevingsgeluid, waardoor dit effectief wordt geëlimineerd.

Daarnaast hebben de AirPods Pro 2 een speciale ‘transparantiemodus’, waarmee gebruikers juist wél externe geluiden kunnen horen. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld in het verkeer wilt letten op auto’s of wanneer je met anderen wilt praten zonder de oordopjes uit te hoeven doen. In de transparantiemodus worden de microfoons in de oortjes gebruikt om omgevingsgeluiden door te geven aan de gebruiker, zodat je je bewust blijft van de omgeving.

Hoe schakel je ruisonderdrukking in en uit op de AirPods Pro 2?

Het in- en uitschakelen van de ruisonderdrukkende functie op de AirPods Pro 2 is eenvoudig. Er zijn twee manieren om dit te doen:

1. Bedien via je iPhone: Ga naar de Bluetooth-instellingen op je iPhone en tik op het ‘i’-pictogram naast de AirPods Pro 2 in de lijst van gekoppelde apparaten. Hier vind je de optie om ruisonderdrukking in of uit te schakelen.

2. Gebruik de druksensor op de oortjes: Op elk van de AirPods Pro 2 bevindt zich een druksensor. Druk eenmaal op de sensor om tussen de ruisonderdrukkende en transparantiemodus te schakelen.

Kunnen de AirPods Pro 2 ruisonderdrukking aanpassen aan verschillende omgevingen?

Ja, de AirPods Pro 2 beschikken over een adaptieve EQ-functie, die de ruisonderdrukking automatisch aanpast aan de specifieke omgeving waarin je je bevindt. Dit zorgt voor een betere geluidsweergave en onderdrukt effectief omgevingsgeluiden in verschillende situaties.

Wordt de geluidskwaliteit beïnvloed door de ruisonderdrukking?

Nee, de ruisonderdrukkingstechnologie in de AirPods Pro 2 heeft geen invloed op de geluidskwaliteit. Integendeel, het zorgt juist voor een betere luisterervaring doordat achtergrondgeluiden worden geminimaliseerd. De AirPods Pro 2 bieden nog steeds uitstekende audioprestaties, ongeacht of je de ruisonderdrukking aan of uit hebt staan.

Kan ik de ruisonderdrukking uitschakelen en de AirPods Pro 2 als gewone oordopjes gebruiken?

Ja, je kunt de ruisonderdrukking op elk moment uitschakelen en de AirPods Pro 2 gebruiken als standaard oordopjes. Dit kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld bewust wilt zijn van je omgeving of wanneer je batterij wilt besparen.

Conclusie

De AirPods Pro 2 bieden een ongeëvenaarde ruisonderdrukkingstechnologie, waardoor je kunt genieten van een meeslepende geluidservaring zonder afleidingen. Met functies zoals de adaptieve EQ en transparantiemodus passen deze oordopjes zich automatisch aan aan verschillende omgevingen en situaties. Of je nu volledig wilt opgaan in je favoriete muziek of bewust wilt blijven van de wereld om je heen, de AirPods Pro 2 bieden de perfecte balans tussen geluidskwaliteit en ruisonderdrukking. Haal het maximale uit je luisterervaring met deze revolutionaire draadloze oordopjes!

Veelgestelde vragen (FAQ’s):

1. Hoe lang gaat de batterij van AirPods Pro 2 mee?

De AirPods Pro 2 hebben een batterijduur van maximaal 4,5 uur luistertijd met ruisonderdrukking ingeschakeld. Met de oplaadcase kun je de batterijduur verlengen tot wel 24 uur.

2. Zijn de AirPods Pro 2 waterdicht?

Ja, de AirPods Pro 2 zijn water- en zweetbestendig. Ze hebben een IPX4-classificatie, wat betekent dat ze bestand zijn tegen spatten en zweet tijdens het sporten.

3. Kunnen de AirPods Pro 2 draadloos worden opgeladen?

Ja, de AirPods Pro 2 kunnen draadloos worden opgeladen met een draadloze oplaadcase. Plaats de case op een draadloze oplaadmat en deze wordt automatisch opgeladen.

4. Is ruisonderdrukking beschikbaar tijdens telefoongesprekken?

Ja, de ruisonderdrukkende functie is ook beschikbaar tijdens telefoongesprekken. Dit zorgt voor een heldere en duidelijke spraakervaring, zelfs in lawaaierige omgevingen.

5. Zijn de AirPods Pro 2 compatibel met Android-apparaten?

Ja, de AirPods Pro 2 zijn compatibel met Android-apparaten via Bluetooth. Je kunt profiteren van de ruisonderdrukkende functionaliteit en genieten van hoogwaardig geluid, ongeacht welk apparaat je gebruikt.

Disclaimer: Dit artikel is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg de officiële bronnen van Apple voor de meest recente informatie over de specificaties en functies van de AirPods Pro 2.

Bronnen:
– [Actieve ruisonderdrukking en transparantiemodus op AirPods Pro](https://support.apple.com/nl-nl/HT210643)
– [Cách bật, tắt tính năng chống ồn chủ động trên AirPods Pro](https://www.thegioididong.com/hoi-dap/cach-bat-tat-tinh-nang-chong-on-chu-dong-tren-airpods-pro-1352718)
– [iTip: AirPods Pro noise cancelling instellen](https://www.icreatemagazine.nl/tips/itip-airpods-pro-noise-cancelling-instellen/)
– [Noise Cancelling: Hoe werkt ruisonderdrukking en wat is het?](https://www.iphoned.nl/nieuws/noise-cancelling-ruisonderdrukking/)
– [Tổng hợp, tìm hiểu các công nghệ âm thanh có trên tai nghe Apple](https://www.thegioididong.com/hoi-dap/cac-cong-nghe-am-thanh-tren-tai-nghe-apple-1241387)
– [Review: werkt noise cancelling bij de Apple AirPods Pro?](https://www.manners.nl/review-apple-airpods-pro-noise-cancelling/)

Noise Cancelling Airpods 3

Noise Cancelling AirPods 3: Een Diepgaande Gids

Inleiding

De AirPods van Apple hebben de manier waarop we naar muziek luisteren voorgoed veranderd. Met het succes van de AirPods en de AirPods Pro, heeft Apple aangekondigd dat er een nieuwe versie op komst is: de AirPods 3. Maar wat maakt deze nieuwe versie zo bijzonder? De AirPods 3 worden geleverd met geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie, waardoor je nog meer van je muziek kunt genieten zonder afleiding van de omgevingsgeluiden.

Wat is ruisonderdrukking?

Ruisonderdrukking is een technologie die externe geluiden wegfiltert, zodat je alleen je muziek hoort. Dit proces maakt gebruik van speciale microfoons en algoritmen om ongewenst geluid te detecteren, te analyseren en tegen te gaan. Het resultaat is een meeslepende luisterervaring waarbij je volledig kunt opgaan in je favoriete muziek of podcast.

Hoe werkt ruisonderdrukking bij de AirPods 3?

De AirPods 3 maken gebruik van geavanceerde actieve ruisonderdrukkingstechnologie. Elke oordopje is uitgerust met een microfoon die het omgevingsgeluid detecteert en het analyseert. Vervolgens creëren de oordopjes een anti-geluidsgolf die interferentie veroorzaakt met het omgevingsgeluid, waardoor het weggefilterd wordt. Hierdoor kun je je volledig concentreren op je muziek, zonder gestoord te worden door externe geluiden.

Hoe schakel ik de ruisonderdrukking in?

Het inschakelen van de ruisonderdrukking op de AirPods 3 is eenvoudig. Volg deze stappen:

1. Verbind je AirPods 3 met je iPhone of ander geschikt apparaat.
2. Open het Control Center op je iPhone door vanaf de bovenste rechterhoek naar beneden te vegen.
3. Druk lang op het volumeregelaar-paneel in het Control Center.
4. Je ziet nu een schakelaar voor ruisonderdrukking. Tik erop om het in te schakelen.

Je kunt ook de transparantiemodus inschakelen, waarmee je geluiden uit de omgeving kunt horen zonder je AirPods uit te doen. Volg de bovenstaande stappen en tik in plaats van op de schakelaar voor ruisonderdrukking op de schakelaar voor transparantiemodus.

Hoe kan ik de ruisonderdrukking aanpassen?

De intensiteit van de ruisonderdrukking op de AirPods 3 kan ook worden aangepast. Volg deze stappen:

1. Ga naar de instellingen op je iPhone.
2. Tik op “Bluetooth” en zoek naar je AirPods 3 in de lijst met verbonden apparaten.
3. Tik op het “i”-pictogram naast de naam van je AirPods 3.
4. Je ziet nu een optie genaamd “Ruisonderdrukking en transparantiemodus”. Tik erop.
5. Pas de schuifregelaar aan om de gewenste intensiteit van de ruisonderdrukking in te stellen.

Je kunt nu genieten van je muziek met de perfecte balans tussen onderdompeling en bewustzijn van je omgeving.

Veelgestelde vragen

1. Hoe lang gaat de batterij van de AirPods 3 mee?

De exacte batterijduur van de AirPods 3 is nog niet bekendgemaakt door Apple. Het is echter veilig om aan te nemen dat ze vergelijkbaar zullen zijn met de batterijduur van de vorige generatie AirPods, die ongeveer 5 uur luistertijd bieden met een enkele lading.

2. Zijn de AirPods 3 waterbestendig?

Hoewel de AirPods 3 waarschijnlijk enige mate van waterbestendigheid zullen hebben, is het belangrijk op te merken dat ze niet volledig waterdicht zullen zijn. Het is raadzaam om ze niet onder te dompelen in water of ze te gebruiken tijdens hevige regenbuien.

3. Kan ik de AirPods 3 gebruiken met Android-apparaten?

Ja, je kunt de AirPods 3 ook verbinden met Android-apparaten. Hoewel sommige functies mogelijk beperkt zijn ten opzichte van het gebruik met een iPhone, kun je nog steeds genieten van de ruisonderdrukking en een geweldige geluidskwaliteit.

Conclusie

Met de komst van de AirPods 3 met ruisonderdrukkingstechnologie wordt het luisteren naar muziek een nog meeslepender ervaring. De geavanceerde actieve ruisonderdrukking en de mogelijkheid om de intensiteit aan te passen, stellen je in staat om je volledig te concentreren op je muziek zonder gestoord te worden door externe geluiden. Of je nu onderweg bent of in alle rust wilt genieten van je favoriete nummers, de AirPods 3 zijn de perfecte metgezel.

Delen 38 hoe werkt noise cancelling airpods

Airpod Pro Transparency And Active Noise Cancellation - Youtube
Airpod Pro Transparency And Active Noise Cancellation – Youtube
How To Enable Noise Cancellation On Airpods Pro - Youtube
How To Enable Noise Cancellation On Airpods Pro – Youtube
Review: Hoe Klinkt De Ruisonderdrukking Van De Airpods Pro? | Nu.Nl -  Youtube
Review: Hoe Klinkt De Ruisonderdrukking Van De Airpods Pro? | Nu.Nl – Youtube
Aan De Slag Met Je Apple Airpods Pro 2 - Coolblue - Alles Voor Een Glimlach
Aan De Slag Met Je Apple Airpods Pro 2 – Coolblue – Alles Voor Een Glimlach
Huur Apple Airpods Max Noise-Cancelling Over-Ear Bluetooth Headphones Vanaf  € 29,90 Per Maand
Huur Apple Airpods Max Noise-Cancelling Over-Ear Bluetooth Headphones Vanaf € 29,90 Per Maand

See more here: vietty.com

Learn more about the topic hoe werkt noise cancelling airpods.

See more: https://vietty.com/wielrennen blog

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận