Burgemeester Elsenlaan 325 Rijswijk: Ontdek de Geheimen van deze Prachtige Wijk!

  • 15/05/2023

burgemeester elsenlaan 325 rijswijk

Burgemeester Elsenlaan 325 Rijswijk – Een prachtige woonlocatie

Burgemeester Elsenlaan 325 Rijswijk is gelegen in Rijswijk, een stad in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het is een zeer gewilde woonlocatie vanwege de gunstige ligging van de straat en de nabijheid van belangrijke voorzieningen. Burgemeester Elsenlaan strekt zich uit vanaf de Steenvoordelaan in Rijswijk tot aan de Vredenburchweg in Voorburg.

Beschrijving van de buurt rondom Burgemeester Elsenlaan 325 Rijswijk

De buurt rondom Burgemeester Elsenlaan 325 Rijswijk is een mooie en groene omgeving. Het is een gevarieerde en levendige buurt met een mix van grote huizen en kleine appartementen. Er zijn genoeg speelplekken voor kinderen en veel groene parken en vijvers voor iedereen die van de natuur houdt. Er zijn verschillende winkels, supermarkten en restaurants in de buurt, dus er is genoeg te doen in de omgeving.

Geschiedenis van Burgemeester Elsenlaan 325 Rijswijk

Burgemeester Elsenlaan behoort tot de oudste delen van Rijswijk. Het dateert uit de Middeleeuwen, toen het nog een vissersdorp was. In de 16e eeuw werd er een kasteel gebouwd en in de 19e eeuw ontstond er een groei van de bevolking door de ontwikkeling van de tuinbouw.

In de jaren 60 van de vorige eeuw verschenen er nieuwe woonwijken, waaronder Burgemeester Elsenlaan 325 Rijswijk. Hier werd een mix van woningen gebouwd, waaronder kleine appartementen en grote huizen voor gezinnen. In de afgelopen decennia is Burgemeester Elsenlaan uitgegroeid tot een van de mooiste en populairste straten in Rijswijk.

Woningvoorzieningen in Burgemeester Elsenlaan 325 Rijswijk

Burgemeester Elsenlaan 325 Rijswijk biedt een breed scala aan verschillende woningen. Er zijn rijtjeshuizen, vrijstaande huizen, appartementen en penthouses. De woningen variëren van een of twee slaapkamers tot grote huizen met meerdere slaapkamers. Alle woningen zijn modern en goed onderhouden en beschikken over alle gemakken zoals centrale verwarming, dubbele beglazing en een veiligheidssysteem.

Vervoermogelijkheden van en naar Burgemeester Elsenlaan 325 Rijswijk

Burgemeester Elsenlaan 325 Rijswijk is goed verbonden met het openbaar vervoer. Het is gemakkelijk te bereiken met de trein, tram of bus. Het NS-station Rijswijk ligt op slechts 5 minuten afstand, waar u een directe treinverbinding heeft met Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Er zijn ook verschillende bus- en tramlijnen die door de buurt lopen en die u naar verschillende locaties in de stad en omgeving kunnen brengen. Het is ook handig om de fiets te gebruiken, aangezien er tal van fietspaden zijn en het dalende landschap het gemakkelijk maakt om op de fiets naar de stad of het strand te fietsen.

Recreatie- en winkelmogelijkheden in de buurt van Burgemeester Elsenlaan 325 Rijswijk

Er zijn tal van recreatie- en winkelmogelijkheden in de omgeving van Burgemeester Elsenlaan 325 Rijswijk. Zo is het nabijgelegen winkelcentrum In de Bogaard het grootste winkelcentrum in Rijswijk en heeft het meer dan 150 winkels en restaurants. Er is ook een bioscoop en een theater op het winkelcentrum, evenals een fitnesscentrum.

Andere recreatievoorzieningen in de buurt zijn onder andere sportclubs, zoals een tennisclub en een zwembad. Er zijn ook speeltuinen voor de kinderen en parken waar u kunt wandelen of picknicken.

Bezienswaardigheden in de omgeving van Burgemeester Elsenlaan 325 Rijswijk

Er zijn verschillende bezienswaardigheden in de buurt van Burgemeester Elsenlaan 325 Rijswijk. Hieronder volgen enkele van de populairste attracties:

– Museum Rijswijk: wordt beschouwd als een van de beste kunstmusea in de regio en biedt een breed scala aan internationale kunstwerken.

– Kasteel De Wittenburg: Het kasteel is een prachtige locatie voor speciale evenementen en is ook een populaire plek om te dineren en te lunchen.

– Madurodam: Madurodam is een beroemde miniatuurstad en is een belangrijke toeristische attractie in Nederland. Het biedt bezoekers de kans om alle beroemde bezienswaardigheden en monumenten van Nederland te zien in miniatuurvorm.

FAQs

Burgemeester elsenlaan 321 rijswijk

Burgemeester Elsenlaan 321 Rijswijk is een straat in Rijswijk die parallel loopt aan de Burgemeester Elsenlaan. Het is een rustige woonstraat met voornamelijk rijtjeshuizen. Er zijn enkele winkels en restaurants in de omgeving en Burgemeester Elsenlaan en In de Bogaard zijn gemakkelijk te bereiken vanaf deze straat.

Burgemeester elsenlaan 170 rijswijk

Burgemeester Elsenlaan 170 Rijswijk is ook een straat die parallel loopt aan de Burgemeester Elsenlaan. Het is een rustige woonstraat met voornamelijk rijtjeshuizen en kleine appartementen. Er zijn verschillende winkels en restaurants in de buurt en het is slechts een korte afstand van In de Bogaard, het grootste winkelcentrum in Rijswijk.

Burgemeester elsenlaan, rijswijk

Burgemeester Elsenlaan is een belangrijke straat in Rijswijk en was een van de eerste straten die in de buurt van de stad werd gebouwd. Het is een populaire woonlocatie vanwege de centrale ligging en de nabijheid van belangrijke voorzieningen. Het strekt zich uit vanaf de Steenvoordelaan in Rijswijk tot aan de Vredenburchweg in Voorburg.

Downtown developersburgemeester elsenlaan 325 rijswijk

Er zijn op dit moment geen downtown ontwikkelaarsprojecten voor Burgemeester Elsenlaan 325 Rijswijk. De buurt is echter de afgelopen jaren wel aanzienlijk veranderd en ontwikkeld tot een moderne en goed onderhouden woonlocatie. Er zijn verschillende nieuwbouwprojecten in de buurt geweest die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de buurt.

Keywords searched by users: burgemeester elsenlaan 325 rijswijk burgemeester elsenlaan 321 rijswijk, burgemeester elsenlaan 170 rijswijk, burgemeester elsenlaan, rijswijk, downtown developers

Categories: Top 41 burgemeester elsenlaan 325 rijswijk

Regionieuws TV – 1000 meter lange buizen WarmtelinQ in Rijswijk de grond in

See more here: vietty.com

burgemeester elsenlaan 321 rijswijk

Burgemeester Elsenlaan 321 is een bekende straat in de stad Rijswijk in Nederland. Het is een woonstraat die bekend staat om zijn rustige en veilige buurt. De straat is breed en heeft veel groene gebieden, wat het een geweldige plek maakt om te wonen voor gezinnen en individuen die op zoek zijn naar een comfortabele en rustige woonomgeving.

Locatie en nabijheid

Burgemeester Elsenlaan 321 is gelegen in de populaire wijk ‘Leeuwendaal’. Deze wijk is zeer gewild bij mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en rustige woonomgeving. Het is een opvallend rustige omgeving, met veel groene ruimten, die het perfect maakt voor gezinnen die op zoek zijn naar een geschikte plek om te wonen.

De straat ligt op korte afstand van belangrijke voorzieningen, zoals scholen, winkels en openbare vervoersmiddelen. Dit maakt het een geweldige plek om te wonen voor mensen die van gemak houden.

Soorten woningen en prijs

Burgemeester Elsenlaan 321 is een woonstraat met verschillende soorten woningen. Er zijn enkele vrijstaande huizen, dubbele en enkele huizen. De huizen zijn over het algemeen gelijkmatig verdeeld en het gebied is goed ingericht. Er zijn tuinen achter de huizen en de bomen langs de weg zorgen voor schaduw en vermindering van het lawaai van de weg.

De gemiddelde prijs voor huizen in deze omgeving varieert van ongeveer € 400.000 tot € 800.000. Dit is echter sterk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de woning, het type woning en de locatie van de woning in de straat.

Voorzieningen in de buurt

In de nabijheid van Burgemeester Elsenlaan 321 zijn er veel faciliteiten die het leven van de bewoners gemakkelijker maken. Er zijn verschillende scholen, zowel basisscholen als middelbare scholen, die de kinderen een uitstekende opleiding bieden. Er is ook een kinderdagverblijf in de buurt voor werkende ouders die een veilige en betrouwbare plek voor hun kinderen nodig hebben.

Voor de dagelijkse boodschappen is er een supermarkt in de buurt en op loopafstand zijn er verschillende kleine winkels en restaurants. Dit maakt het gemakkelijk om de dagelijkse boodschappen te doen zonder ver te hoeven reizen.

Voor sport en recreatie zijn er verschillende parken in de buurt waar mensen kunnen ontspannen, fietsen, wandelen of picknicken. Ook zijn er sportscholen en fitnesscentra in de buurt waar mensen hun activiteiten kunnen houden.

FAQs

1. Is de buurt veilig?

Ja, Burgemeester Elsenlaan 321 is een rustige en veilige buurt met weinig criminaliteit. De beveiliging van huizen in de omgeving wordt versterkt door een gemeenschappelijke surveillance.

2. Is er een parkeergelegenheid beschikbaar?

Ja, parkeren op de Burgemeester Elsenlaan zelf is mogelijk en er zijn voldoende openbare parkeerplaatsen voor visiteurs. Het parkeren van voertuigen van bewoners is echter beperkt. Er zijn in woningen meestal beperkt aantal parkeerplaatsen.

3. Zijn er scholen in de buurt?

Ja, er zijn verschillende scholen in de buurt, zowel basisscholen als middelbare scholen. Dit maakt het gemakkelijk voor kinderen om naar school te gaan en geeft de ouders de zekerheid dat hun kinderen een uitstekende opleiding krijgen.

4. Zijn er medische voorzieningen in de buurt?

Ja, er zijn verschillende medische faciliteiten in de buurt, waaronder huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten en apotheken. Dit zorgt voor een gemakkelijke toegang tot medische zorg voor bewoners die deze faciliteiten nodig hebben.

5. Hoe is de reistijd naar nabijgelegen steden?

De reistijd naar nabijgelegen steden zoals Den Haag, Rotterdam en Amsterdam is relatief kort. De stad Rijswijk ligt in de buurt van vele belangrijke snelwegen, waardoor het reizen naar andere steden snel en gemakkelijk is met de auto of het openbaar vervoer.

Conclusie

Burgemeester Elsenlaan 321 is een geweldige plek om te wonen voor gezinnen en individuen die op zoek zijn naar een rustige en veilige buurt. Het is gunstig gelegen, dicht bij vele voorzieningen en biedt gemakkelijke toegang tot belangrijke snelwegen. De verschillende soorten huizen en prijzen maken de buurt toegankelijk voor mensen van verschillende inkomensklassen en gezinsgrootten. De omgeving van Burgemeester Elsenlaan 321 biedt ook voldoende mogelijkheden voor sport en recreatie, wat het een geweldige plek maakt om een gezonde levensstijl te behouden. Al met al is Burgemeester Elsenlaan 321 een van de beste plekken om te wonen in Rijswijk, met een mooie mix van rust en gemak voor een comfortabel leven.

burgemeester elsenlaan 170 rijswijk

De Burgemeester Elsenlaan 170 is een prachtige locatie gelegen in het hart van Rijswijk in Nederland. Deze prachtige stadswoning is gelegen in een populaire wijk, nabij het centrum van de stad. Niet alleen de locatie is indrukwekkend, maar ook het huis zelf biedt vele mogelijkheden en eigenschappen die het uniek maken. Het huis beschikt over maar liefst 4 kamers en is geschikt voor zowel gezinnen als stellen die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle woning.

Ligging van het huis

De Burgemeester Elsenlaan 170 ligt in het bruisende centrum van Rijswijk, in de buurt van restaurants, winkels, scholen, en openbaar vervoer. De wijk heeft de perfecte balans tussen stadse en rustieke charme. Het is gelegen nabij de Rijksweg A13 en A4, waardoor het huis eenvoudig bereikbaar is en u gemakkelijk naar andere steden in Nederland kunt reizen.

Het interieur

Het interieur van de Burgemeester Elsenlaan 170 is modern, elegant en ruim. De woonkamer is ingericht met prachtige meubels, waaronder een comfortabele bank, een salontafel, en een tv. De eethoek is gelegen naast de open keuken die is voorzien van alle moderne keukenapparatuur. De keuken is voorzien van een vaatwasser, oven, magnetron, koffiezetapparaat en koelkast.

Daarnaast beschikt het huis over 3 slaapkamers, waarvan 2 kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed en de andere kamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden. Het huis is geschikt voor maximaal 6 personen.

De badkamer is uitgerust met een wastafel, douche, bad en toilet. Daarnaast gaat deze woning gepaard met een eigen wasruimte.

Speciale functies van het huis

Burgemeester Elsenlaan 170 beschikt over een aantal speciale functies die het huis uniek maken. Allereerst is er de aanwezigheid van een balkon op de eerste verdieping dat een spectaculair uitzicht biedt. Het balkon is toegankelijk vanuit de slaapkamer en biedt een rustige en serene plek om te ontspannen.

Daarnaast beschikt het huis over een heerlijke tuin die is gelegen aan de achterzijde van het huis. De tuin is perfect om te genieten van de frisse lucht en de zon of om te ontspannen met vrienden en familie. De tuin biedt voldoende ruimte om te zitten en te genieten van de buitenlucht en is voorzien van een BBQ-ruimte.

Ten slotte beschikt het huis over voldoende opbergruimte in de vorm van kasten en bergruimtes. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van voldoende ruimte om uw spullen op te bergen.

FAQ’s

1. Kan ik huisdieren meenemen naar deze locatie?

Ja, huisdieren zijn toegestaan in de Burgemeester Elsenlaan 170. Het is wel belangrijk om dit voorafgaand aan uw verblijf aan te geven.

2. Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij het huis?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in de omgeving van de Burgemeester Elsenlaan 170. U kunt uw auto in de buurt parkeren.

3. Is er WIFI beschikbaar in het huis?

Ja, er is gratis WIFI beschikbaar in het huis. U heeft toegang tot deze service gedurende uw verblijf.

4. Is het huis geschikt voor gezinnen?

Ja, de Burgemeester Elsenlaan 170 is uitermate geschikt voor gezinnen. Het huis beschikt over alle voorzieningen die u nodig heeft om comfortabel te kunnen verblijven.

5. Is het mogelijk om maaltijden te koken in de keuken?

Ja, de keuken is uitgerust met alle moderne keukenapparatuur die u nodig heeft om maaltijden te koken. U kunt tijdens uw verblijf maaltijden bereiden in de keuken.

Conclusie

Burgemeester Elsenlaan 170 is een prachtige locatie gelegen in het hart van Rijswijk in Nederland. Het huis beschikt over moderne meubels, uitgeruste keuken en voldoende slaapkamers waar maximaal 6 personen kunnen slapen. Daarnaast heeft het huis een balkon dat een prachtig uitzicht biedt en een tuin waar u kunt genieten van de buitenlucht en de zon. Het is een perfecte locatie voor gezinnen of stellen die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle woning in een bruisende omgeving.

Images related to the topic burgemeester elsenlaan 325 rijswijk

Regionieuws TV - 1000 meter lange buizen WarmtelinQ in Rijswijk de grond in
Regionieuws TV – 1000 meter lange buizen WarmtelinQ in Rijswijk de grond in

Article link: burgemeester elsenlaan 325 rijswijk.

Learn more about the topic burgemeester elsenlaan 325 rijswijk.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận