Bucas Power Turnout Extra: Houd uw paard warm en droog tijdens alle weersomstandigheden – Klik hier voor meer informatie!

  • 14/05/2023

bucas power turnout extra

De Bucas Power Turnout Extra is een paardendeken die ontworpen is om het paard te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft technische eigenschappen die ervoor zorgen dat het paard warm en droog blijft, zelfs bij de meest extreme weersomstandigheden.

Materiaal en technische eigenschappen van de Bucas Power Turnout Extra

De Bucas Power Turnout Extra is gemaakt van een sterke buitenstof van Ballistic Nylon. Dit materiaal is waterdicht en ademend, wat betekent dat het paard droog blijft tijdens regenachtige dagen en toch voldoende lucht krijgt om te ademen. De voering van de deken is gemaakt van een gladde, zijdeachtige stof die zacht aanvoelt tegen de huid van het paard.

De deken heeft een vulling van 300 gram, wat hem tot een van de warmste dekens op de markt maakt. Het houdt het paard warm tijdens koude winternachten en zorgt ervoor dat het niet nodig is om extra lagen dekens toe te voegen.

Ontwerp en pasvorm van de Bucas Power Turnout Extra

Het ontwerp van de Bucas Power Turnout Extra is gericht op het bieden van maximale bescherming aan het paard. Het heeft een hoge hals die de nek en borst bedekt, en een uitsparing voor de schoft om wrijving en drukpunten te verminderen. De deken heeft ook een extra lange staartflap voor bescherming tegen de wind en een reflecterende strip voor zichtbaarheid in het donker.

De Bucas Power Turnout Extra heeft een comfortabele pasvorm die het paard voldoende bewegingsvrijheid geeft. Het heeft een dubbele borstsluiting en kruissingels die zorgen voor een veilige en stevige pasvorm. De deken heeft ook beenriemen die ervoor zorgen dat de deken op zijn plaats blijft, zelfs tijdens het bewegen.

Bescherming tegen weersinvloeden en andere externe factoren

De Bucas Power Turnout Extra is speciaal ontworpen om het paard te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Het is waterdicht en winddicht, waardoor het paard droog en warm blijft tijdens regen, sneeuw en wind. De deken heeft ook een ademende stof die vocht afvoert van het lichaam van het paard, zodat het niet oververhit raakt.

De deken biedt ook bescherming tegen andere externe factoren, zoals insecten en vuil. Het heeft een anti-bacteriële voering die helpt om bacteriën en geuren te verminderen en het risico op infecties te verminderen.

Ademend vermogen en vochtregulatie in de Bucas Power Turnout Extra

Een van de belangrijkste eigenschappen van de Bucas Power Turnout Extra is het ademend vermogen en de vochtregulatie. De deken is ontworpen met een ademende stof die vocht afvoert van het lichaam van het paard en het door de stof laat ontsnappen. Dit helpt het paard koel en droog te houden en voorkomt dat het oververhit raakt tijdens lichamelijke activiteit.

De deken heeft ook een vochtregulerende voering die helpt om vocht af te voeren en het paard droog en comfortabel te houden. Dit is vooral belangrijk tijdens warmere maanden, wanneer het paard meer zweet en meer kans heeft op oververhitting.

Onderhoud en reiniging van de Bucas Power Turnout Extra

De Bucas Power Turnout Extra is een duurzame en onderhoudsvriendelijke deken. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en beschadiging. De deken kan eenvoudig worden gereinigd met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel.

De deken kan ook worden gewassen in de wasmachine op een lage temperatuur met een mild wasmiddel. Het is belangrijk om de deken voor het wassen zorgvuldig te controleren op eventuele beschadigingen of scheuren. Het is ook belangrijk om de deken na het wassen goed te laten drogen voordat het weer wordt gebruikt.

Beschikbare maten, kleuren en opties van de Bucas Power Turnout Extra

De Bucas Power Turnout Extra is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en opties. Het is verkrijgbaar in maten vanaf 115 cm tot en met 165 cm, wat betekent dat het geschikt is voor een breed scala aan paardenrassen en -maten.

De deken is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals blauw, groen en zwart. Het heeft ook een aantal opties, zoals een halsstuk dat apart kan worden aangeschaft, waardoor de deken nog meer bescherming biedt tegen de elementen.

Prijs en waarde van de Bucas Power Turnout Extra ten opzichte van vergelijkbare producten

De Bucas Power Turnout Extra is een hoogwaardig product dat ontworpen is om het paard te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft technische eigenschappen die ervoor zorgen dat het paard warm en droog blijft.

Hoewel de prijs van de deken hoger ligt dan sommige andere vergelijkbare producten, biedt het een uitstekende waarde voor zijn geld. De deken is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en biedt maximale bescherming tegen alle weersomstandigheden. Het is een investering die de moeite waard is voor paardeneigenaren die hun paard willen beschermen en comfortabel willen houden tijdens alle seizoenen.

FAQs

1. Kan de Bucas Power Turnout Extra gebruikt worden tijdens het rijden?

Ja, de Bucas Power Turnout Extra kan gebruikt worden tijdens het rijden. Het is ontworpen met een comfortabele pasvorm die het paard voldoende bewegingsvrijheid geeft.

2. Hoe weet ik welke maat Bucas Power Turnout Extra ik nodig heb voor mijn paard?

Om de juiste maat te bepalen, meet u van de borst van het paard tot de staart. De maatvoering van de Bucas Power Turnout Extra is gebaseerd op deze meting. Raadpleeg de maattabel van Bucas om te bepalen welke maat het beste bij uw paard past.

3. Kan de Bucas Power Turnout Extra worden gewassen in de wasmachine?

Ja, de Bucas Power Turnout Extra kan worden gewassen in de wasmachine. Het wordt aanbevolen om de deken te wassen op een lage temperatuur met een mild wasmiddel. Het is ook belangrijk om de deken na het wassen goed te laten drogen voordat het weer wordt gebruikt.

4. Is de Bucas Power Turnout Extra beschikbaar in verschillende kleuren?

Ja, de Bucas Power Turnout Extra is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals blauw, groen en zwart.

5. Wordt de Bucas Power Turnout Extra geleverd met een halsstuk?

Nee, de Bucas Power Turnout Extra wordt geleverd zonder halsstuk. Het halsstuk kan apart worden aangeschaft als een extra optie. Dit zorgt voor extra bescherming tegen de elementen voor het paard.

Keywords searched by users: bucas power turnout extra bucas turnout sheet, bucas green-line turnout, bucas quilt, bucas rugs sale, bucas irish stable, bucas stable sheet, bucas buzz off, bucas x range

Categories: Top 13 bucas power turnout extra

Bucas power turnout extra

See more here: vietty.com

bucas turnout sheet

Bucas, een toonaangevend merk op het gebied van paardenuitrusting, heeft een uitgebreide collectie van hoogwaardige turnout sheets. Deze sheets zijn ontworpen om je paard te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden, waaronder regen, wind en sneeuw. In dit artikel zullen we ons richten op de bucas turnout sheet en alles wat je moet weten over deze geweldige bescherming voor je paard.

De bucas turnout sheet is ontworpen met als doel om je paard te beschermen tegen regen en wind. Het heeft een waterdichte buitenlaag gemaakt van ademend ballistic nylon, wat ervoor zorgt dat je paard droog blijft, zelfs in de zwaarste regenbuien. De binnenkant heeft een zijdeachtige voering die zorgt voor extra comfort en warmte voor je paard. Het is een perfecte keuze om te gebruiken als de temperatuur tussen de 10 en 18 graden Celsius ligt.

Een ander opvallend kenmerk van de bucas turnout sheet is het Click’n Go-systeem. Dit systeem maakt het gemakkelijk om de sheet aan en uit te trekken, en het biedt ook een veilige pasvorm. Met slechts een klik op de borstsluiting, ben je klaar om te gaan. De buikflap van de turnout-sheet zorgt voor extra bescherming en beschutting van je paard.

Deze geweldige turnout-sheet is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en diktes en is ontworpen voor verschillende rassen en gebruiksdoeleinden. Of je nu op zoek bent naar een mini-pony turnout-sheet of naar een speciaal formaat voor jouw paard, Bucas heeft daar een antwoord op. Als je op zoek bent naar extra bescherming tegen kou, heeft Bucas ook dikke turnout-sheets.

Een bijzonder kenmerk van de bucas turnout-sheet is dat het verschillende uitwisselbare halsontwerpen heeft die je kunt aanpassen aan de behoeften van je paard. Deze halsontwerpen zijn apart verkrijgbaar. Er zijn drie verschillende halsontwerpen waaruit je kunt kiezen: Light, Medium en High Neck. Het Light neck-ontwerp is ideaal voor paarden die gevoelig zijn voor belemmering van de beweging van hun hoofd. Het Medium en High Neck ontwerp is fantastisch voor het beschermen van je paard tegen kou en wind.

Een andere geweldige eigenschap van de Bucas turnout-sheet is de Stay-dry technologie. Deze technologie houdt je paard droog en comfortabel, zelfs als hij begint te zweten. De Stay-dry-technologie werkt door het opvangen van zweet en door de afvoer via een speciale voering. Op deze manier blijft je paard niet alleen droog van buitenaf, maar ook van binnenuit.

Mocht het weer opeens veranderen en de zon doorbreken, dan hoef je niet onmiddellijk je paard terug naar stal te brengen en de turnout-sheet te verwijderen. De bucas turnout-sheet heeft namelijk ook UV-bescherming, wat betekent dat de sheet je paard ook beschermt tegen de schadelijke stralen van de zon.

FAQs over Bucas Turnout Sheet:

1. Welke maat moet ik kiezen voor mijn paard?

Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen voor je paard zodat hij zich comfortabel voelt en vrij kan bewegen. Meet de ruglengte van je paard vanaf de basis van de hals tot de staartaanzet en kies de maat die het dichtst bij deze lengte ligt. Bucas heeft een handige maattabel op hun website die je helpt bij het kiezen van de juiste maat voor je paard.

2. Hoe moet ik de bucas turnout-sheet verzorgen?

Het is belangrijk om uw turnout-sheet regelmatig schoon te maken om de waterdichtheid te behouden. Je kunt het eenvoudigweg afnemen met een vochtige doek of het wassen in de wasmachine op een lage temperatuur. Gebruik geen bleekmiddel, wasverzachter of strijkijzer. Laat het drogen en bewaar het op een droge plaats.

3. Hoe kan ik zien of de bucas turnout-sheet past bij de behoeften van mijn paard?

De bucas turnout-sheet is geschikt voor paarden die buiten in het weer staan en tegen regen en wind beschermd moeten worden. Het is ook geschikt voor paarden die vatbaar zijn voor zweten. Het Click’n Go-systeem en de uitwisselbare halsontwerpen maken het geschikt voor paarden met verschillende bewegingen en nekposities.

4. Kan ik de bucas turnout-sheet combineren met andere Bucas-producten?

Ja, de bucas turnout-sheet kan worden gecombineerd met andere Bucas-producten, zoals de Bucas Smartex, Bucas Power Turnout, Bucas Irish Turnout of een combinatie daarvan. Op deze manier kun je jouw paard beschermen tegen verschillende weersomstandigheden gedurende het hele jaar.

Conclusie

De Bucas turnout-sheet is een must-have voor elk paardeneigenaar die zijn paard wil beschermen tegen regen en wind. Het heeft een waterdichte buitenlaag en een zijdeachtige voering die zorgt voor extra comfort voor je paard. Met het Click’n Go-systeem en uitwisselbare halsontwerpen is het geschikt voor verschillende paardenrassen en nek-posities. Het UV-beschermingsmateriaal zorgt ervoor dat je paard ook beschermd is tegen de schadelijke stralen van de zon. Het is langdurig en biedt uitstekende waarde voor je geld. Kies de juiste maat voor je paard, onderhoud hem goed en je paard zal er geweldig uitzien en zich fantastisch voelen in deze geweldige Bucas turnout-sheet.

bucas green-line turnout

Bucas Green-Line Turnout: The Ultimate Protection for Your Horse in the Nederlands

Horses are inherently resilient creatures, but they still need the right protection against changing weather conditions. That’s why as a horse owner, you need to make sure that your equine companion is outfitted with the best turnout gear possible. One brand that stands out in terms of quality and reliability is Bucas, and their Green-Line Turnout is a top choice for equestrians in the Nederlands.

What makes the Bucas Green-Line Turnout different? What benefits can you expect from its use? Here’s what you need to know:

Bucas Green-Line Turnout: Waterproof, Breathable, and Sustainable

The Green-Line Turnout from Bucas is made with high-quality materials that have been carefully selected for superior performance. The outer layer of the blanket is made from waterproof and breathable fabric that can withstand heavy rain and snow. The light and flexible material is also resistant to ripping and tearing, so your horse can enjoy a comfortable and hassle-free experience outdoors.

The inner lining of the blanket is made with a blend of silk-feel and Tencel, a sustainable fiber that is made from eucalyptus trees. This material provides excellent insulation to retain warmth while allowing breathability, so your horse won’t feel suffocated inside the blanket. The Tencel fiber is derived from wood pulp harvested from responsibly managed forests, making the Green-Line Turnout an eco-friendly option for equestrians who want to reduce their carbon footprint.

Another feature that sets the Green-Line Turnout apart is its secure and adjustable fit. The blanket has a patented “Click’n Go” magnetic closure system that makes it easy to put on and take off. The blanket also has adjustable cross surcingles, leg straps, and tail flap straps to ensure a snug and comfortable fit for your horse. The blanket’s design also provides plenty of freedom of movement, so your horse can graze, roll, and move around with ease.

Benefits of Using the Bucas Green-Line Turnout

– Ensures your horse stays warm, dry, and comfortable in changing weather conditions
– Provides excellent breathability to prevent overheating and sweating
– Made with high-quality materials that are durable and long-lasting
– Has an eco-friendly design that reduces your environmental impact
– Easy to put on and take off thanks to the Click’n Go magnetic closure system
– Adjustable fit for maximum comfort and freedom of movement
– Secure design that won’t slip or slide around on your horse

FAQs About the Bucas Green-Line Turnout

1. What size options are available for the Bucas Green-Line Turnout?

The Green-Line Turnout comes in a wide range of sizes and styles to fit any horse. You can choose from sizes ranging from 115cm to 165cm for ponies and horses, as well as options for horses with wider chests or higher necks. There is also a Green-Line Big Neck version available for horses with larger necks or more prominent withers.

2. Can the Bucas Green-Line Turnout withstand heavy rain and snow?

Yes, the outer layer of the blanket is made with waterproof and breathable fabric that can withstand heavy rain and snow. The blanket also has a sturdy construction that is resistant to tearing or ripping, so it can hold up to even the toughest weather conditions.

3. How does the Click’n Go magnetic closure system work?

The Click’n Go system is a patented design unique to Bucas that uses magnetic closures instead of traditional buckles or straps. To put the blanket on, you simply lay it over your horse’s back and then click the front of the blanket together with the magnetic closures. To take it off, you unclip the closures and remove the blanket. The magnetic closures are secure enough to stay in place, but easy enough to release when needed.

4. Is the Bucas Green-Line Turnout easy to clean?

Yes, the Green-Line Turnout is easy to clean and care for. You can machine wash it at a low temperature with a gentle detergent, then hang it up to air dry. It’s recommended that you avoid using bleach or fabric softener, as these can damage the fabric over time.

5. How does the Green-Line Turnout help reduce my carbon footprint?

The Green-Line Turnout is made with sustainable materials that have a lower environmental impact than traditional fabrics. The use of Tencel fiber, which is made from eucalyptus trees, reduces the need for harsh chemicals and pesticides that are often used in cotton and other fabrics. Bucas also uses recycled materials in their packaging and production process to further reduce waste. By choosing the Green-Line Turnout, you’re making a conscious effort to reduce your overall environmental impact.

Images related to the topic bucas power turnout extra

Bucas power turnout extra
Bucas power turnout extra

Article link: bucas power turnout extra.

Learn more about the topic bucas power turnout extra.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận