Ontdek de Geheimen van de Buddha to Buddha Fabriek Bali – Klik Hier!

  • 14/05/2023

buddha to buddha fabriek bali

Buddha to Buddha Fabriek Bali is een merk dat bekend staat om zijn unieke en handgemaakte sieraden. Deze sieraden worden vervaardigd door Balinese ambachtslieden en zijn populair over de hele wereld. De fabriek waar deze sieraden vandaan komen, ligt in Bali en dit artikel zal de geschiedenis van de fabriek, de productietechnieken, het gebruikte materiaal en de duurzaamheid van de productie onder de loep nemen. Ook bespreken we de populairste sieraden en de verkoop en distributie van Buddha to Buddha sieraden wereldwijd.

Geschiedenis van Buddha to Buddha Fabriek Bali

Buddha to Buddha is ontstaan ​​in 1997 toen ontwerper Batul Lohmeyer in Bali was op zoek naar een mogelijkheid om te ontspannen en inspiratie op te doen voor zijn volgende creatie. Hij raakte geïnspireerd door de ambachtelijke vaardigheden van de Balinese zilversmeden en besloot om samen te werken met lokale ambachtslieden om zijn eigen sieradenlijn te creëren. Sindsdien heeft het merk de harten van vele sieradenliefhebbers over de hele wereld veroverd.

Handgemaakte sieraden vervaardigd door Balinese ambachtslieden

Alle sieraden van Buddha to Buddha worden met de hand gemaakt door Balinese ambachtslieden. Deze ambachtslieden zijn echte experts in het creëren van gedetailleerde en ingewikkelde ontwerpen. Ze zijn trots op hun werk en zetten zich maximaal in om hoogwaardige sieraden te produceren.

Het productieproces van Buddha to Buddha sieraden begint met het ontwerpconcept van de ontwerper. Dit ontwerpconcept wordt vervolgens vertaald naar een technische tekening die de basis vormt van het productieproces. Zodra de tekening gereed is, start de productie. De ambachtslieden beginnen met het maken van de verschillende onderdelen van de sieraden, zoals de sluitingen, de schakels en de hangers. Vervolgens worden de verschillende onderdelen aan elkaar gesoldeerd om de uiteindelijke sieraden te creëren.

Materialen en technieken gebruikt bij de productie van Buddha to Buddha sieraden

De sieraden van Buddha to Buddha zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder 925 sterling zilver en 18-karaats goud. Ze maken ook gebruik van verschillende technieken om de juiste uitstraling en afwerking te creëren.

Een van de technieken die worden gebruikt bij het maken van Buddha to Buddha sieraden is de ‘minuscule’ techniek. Om deze techniek uit te voeren, zijn de ambachtslieden verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van kleine bolletjes metaal om de vormen van de sieraden te accentueren. Deze techniek zorgt voor een unieke uitstraling van de sieraden.

De ‘entwined’-techniek is ook populair bij de sieraden van Buddha to Buddha. Bij deze techniek worden meerdere strengen zilverdraad geweven tot een bijzonder ontwerp om de sieraden een verfijnde uitstraling te geven.

Duurzame en ethische productie bij Buddha to Buddha Fabriek Bali

Buddha to Buddha is trots op de duurzame en ethische productie van hun sieraden. Ze werken alleen met zilversmeden die zich aan strenge criteria houden op het gebied van arbeidsomstandigheden en fair-trade. Dit betekent dat hun ambachtslieden eerlijk worden beloond voor het werk dat ze doen en dat ze kunnen werken in een veilige en gezonde omgeving.

Er wordt ook sterk gelet op het milieu. Zo worden de machines in de fabriek die worden gebruikt voor de productie van Buddha to Buddha sieraden, zoveel mogelijk gevoed door zonne-energie. Het afvalwater dat tijdens het productieproces wordt gegenereerd, wordt opgevangen en gereinigd om vervuiling van de lokale waterbronnen te voorkomen.

Populaire Buddha to Buddha sieraden voor mannen en vrouwen

Buddha to Buddha heeft een breed scala aan sieraden die zowel mannen als vrouwen aanspreken. Enkele van de populairste producten zijn:

1. De ‘Chain’ armbanden, die zijn gemaakt van zilver en zijn ontworpen met een uniek ontwerp die ervoor zorgt dat ze bij elke gelegenheid gedragen kunnen worden.

2. De ‘Nathalie’ collectie, bestaat uit ringen, armbanden en hangers die kenmerkend zijn voor het gebruik van minuscule zilveren bolletjes, waarbij elk sieraad wordt vervaardigd met grote aandacht voor detail.

3. De ‘Edwin’ collectie heeft een meer robuuste en mannelijke uitstraling. Het kenmerkt zich ook door het gebruik van de entwined-techniek, die zorgt voor een verfijnde en verbluffende afwerking.

Verkoop en distributie van Buddha to Buddha sieraden wereldwijd

Buddha to Buddha sieraden zijn wereldwijd verkrijgbaar in gerenommeerde juwelierszaken, zoals de Buddha Shop en Buddha Store online. Ze hebben ook verschillende eigen winkels in Europa en Azië, waar u de sieraden met eigen ogen kunt zien en voelen. Het merk is altijd op zoek naar manieren om hun klanten zo efficiënt mogelijk te bedienen en heeft daarom ook een uitgebreide webshop waar je gemakkelijk kunt bestellen en ervoor kunt kiezen om thuis te bezorgen.

FAQs

1. Waar is de Buddha to Buddha Fabriek gevestigd?
De fabriek van Buddha to Buddha is gevestigd in Bali.

2. Zijn Buddha to Buddha sieraden met de hand gemaakt?
Ja, alle sieraden van Buddha to Buddha zijn met de hand gemaakt door Balinese ambachtslieden.

3. Welke materialen worden gebruikt bij de productie van Buddha to Buddha sieraden?
Buddha to Buddha sieraden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder 925 sterling zilver en 18-karaats goud.

4. Hoe worden Buddha to Buddha sieraden geproduceerd?
Het productieproces van Buddha to Buddha sieraden begint met het ontwerpconcept. Vervolgens wordt een technische tekening gemaakt die de basis legt van het productieproces. De ambachtslieden beginnen met het maken van de verschillende onderdelen van de sieraden, zoals de sluitingen, schakels en hangers. Vervolgens worden de verschillende onderdelen aan elkaar gesoldeerd om de uiteindelijke sieraden te creëren.

5. Wat is de ‘minuscule’ techniek?
De ‘minuscule’ techniek is een techniek waarbij kleine bolletjes metaal worden geplaatst op verschillende plaatsen in de sieraden om de vormen te accentueren.

6. Wat is de ‘entwined’-techniek?
De ‘entwined’-techniek is een populair ontwerp van Buddha to Buddha en wordt gekenmerkt door het weven van meerdere strengen zilverdraad tot een bijzonder ontwerp om de sieraden een verfijnde uitstraling te geven.

7. Hoe duurzaam en ethisch is de productie van Buddha to Buddha sieraden?
Buddha to Buddha is trots op de duurzame en ethische productie van hun sieraden. Zij werken alleen met zilversmeden die zich houden aan strenge criteria inzake arbeidsomstandigheden en fair-trade. Hun ambachtslieden worden eerlijk beloond en werken in een veilige en gezonde omgeving. Ze hebben talloze milieubesparende maatregelen getroffen, zoals het gebruik van zonne-energie om machines in de fabriek aan te drijven en het opvangen en reinigen van afvalwater om vervuiling te voorkomen.

8. Waar kan ik Buddha to Buddha sieraden kopen?
Buddha to Buddha sieraden zijn wereldwijd verkrijgbaar in gerenommeerde juwelierszaken. Ze hebben ook verschillende eigen winkels in Europa en Azië en een uitgebreide webshop waar u kunt bestellen en ervoor kunt kiezen om thuis te bezorgen.

Keywords searched by users: buddha to buddha fabriek bali buddha to buddha bali, buddha to buddha jewelry, buddha shop, buddha store online

Categories: Top 84 buddha to buddha fabriek bali

Buddha to Buddha | We Create With Our Hands In Bali

See more here: vietty.com

buddha to buddha bali

Buddha to Buddha is a Dutch jewelry brand born on the beautiful island of Bali. Founded in 1997 by designer Batul Loomans, the brand is known for its distinctive and unique designs that blend traditional Bali techniques with contemporary design.

Buddha to Buddha Bali

Bali, also called the Island of the Gods, is famous for its stunning natural beauty, spiritual atmosphere, and unique culture. It is also a hub for talented artisans who specialize in creating beautiful works of art using traditional techniques passed down through generations.

Buddha to Buddha Bali is the place where these skilled artisans bring Batul Loomans’ original designs to life, turning them into the beautiful and intricately detailed jewelry pieces that the brand is known for.

The brand’s flagship store is located in Seminyak, Bali, where visitors can browse an extensive collection of unique jewelry pieces, each one a work of art. The store is designed to reflect the brand’s philosophy of balance and harmony, offering a relaxing and inspiring environment for shoppers to explore.

Buddha to Buddha Bali also has a workshop where skilled artisans craft each piece of jewelry by hand. The workshop is not open to the public, but visitors to the brand’s flagship store can catch a glimpse of the artisans at work through a special viewing window.

The brand is committed to ethical practices and sustainability, using only 925 sterling silver and recycled materials in its jewelry designs. The brand also partners with local charities and organizations to give back to the community.

Buddha to Buddha’s Unique Designs

What sets Buddha to Buddha apart is its unique and recognizable designs. Each jewelry piece is meticulously crafted, with attention paid to every detail.

The brand’s signature style features bold, chunky designs with intricate patterns and textures. The pieces are often inspired by nature, featuring motifs such as leaves, flowers, and waves.

The jewelry pieces are not just beautiful, they also have a deeper meaning. Many of the brand’s designs are inspired by Buddhism, with the aim of promoting inner peace and harmony. For example, the popular Ben bracelet features the iconic Buddha to Buddha knot, representing interconnectivity and oneness.

The brand’s designs are not just for women, they also have a wide range of men’s jewelry pieces, including rings, bracelets, and necklaces. Each piece is designed to convey a sense of masculine strength while also incorporating the brand’s signature style.

Buddha to Buddha’s jewelry line has expanded beyond sterling silver collections and has recently introduced a fine jewelry line using 18k gold and precious stones.

FAQs

Q: How did Buddha to Buddha get its name?
A: The name “Buddha to Buddha” was inspired by Batul Loomans’ trip to India, where he met a man who told him, “We are all on our path from Buddha to Buddha.” The name represents the brand’s commitment to inner peace and harmony.

Q: Where can I buy Buddha to Buddha jewelry?
A: Buddha to Buddha jewelry is available worldwide, with flagship stores in Bali, Amsterdam, and Antwerp, and online stores in several countries. The brand is also available at select retailers.

Q: Is Buddha to Buddha jewelry ethically sourced?
A: Yes, Buddha to Buddha is committed to ethical and sustainable practices, using only 925 sterling silver and recycled materials in its designs. The brand also partners with local charities and organizations to give back to the community.

Q: What is the significance of the Buddha to Buddha knot?
A: The iconic knot featured in many of the brand’s designs represents interconnectivity and oneness, symbolizing the idea that everything in the universe is connected.

Q: What is the price range for Buddha to Buddha jewelry?
A: The price range for Buddha to Buddha jewelry varies depending on the piece and material used. The brand offers a wide variety of items and ranges from $50 to $20.000 USD.

Q: Is Buddha to Buddha only for women?
A: No, Buddha to Buddha offers a wide variety of men’s jewelry pieces, including rings, bracelets, and necklaces, each piece designed to convey a sense of masculine strength while also incorporating the brand’s signature style.

Q: How long does Buddha to Buddha jewelry last?
A: With proper care and maintenance, Buddha to Buddha jewelry can last a lifetime. The brand recommends removing jewelry before activities such as swimming or exercising and avoiding direct contact with chemicals or perfumes.

In conclusion, Buddha to Buddha Bali is a unique brand that combines traditional Balinese craftsmanship with contemporary design, creating beautiful and meaningful jewelry pieces with a distinctive style. The brand is committed to ethical and sustainable practices and partners with local charities and organizations to give back to the community. With a wide range of designs and collections, Buddha to Buddha offers something for everyone, promoting inner peace and harmony with each piece.

buddha to buddha jewelry

Buddha to Buddha is een populair sieradenmerk dat zijn oorsprong heeft in Nederlands. Het merk staat bekend om zijn stoere en robuuste ontwerpen, gemaakt van hoogwaardige materialen. De stijlvolle en tijdloze sieraden zijn populair in binnen- en buitenland en zijn geliefd bij zowel mannen als vrouwen.

De geschiedenis van Buddha to Buddha gaat terug tot 1997, toen oprichter Batul Loomans begon met het ontwerpen van sieraden tijdens een reis door Azië. Hij was gefascineerd door de traditionele Balinese zilverbewerkingstechnieken en besloot deze te integreren in zijn eigen ontwerpen. Het resultaat was een unieke collectie sieraden met een sterk Balinees karakter.

De naam Buddha to Buddha is geïnspireerd op de Boeddhistische filosofie van verbondenheid en interconnectie. Het merk staat voor het op een positieve manier verbinden van mensen en culturen over de hele wereld. Dit komt terug in de ontwerpen van de sieraden, die tijdloos en universeel zijn.

De collectie van Buddha to Buddha bestaat uit een breed scala aan sieraden, waaronder armbanden, ringen, kettingen en oorbellen. De designs zijn gemaakt van 925 zilver en sommige designs zijn ook verkrijgbaar in leren uitvoeringen. De collectie is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Bijzonder aan de sieraden is het gebruik van vlechtwerk in de ontwerpen. Dit zorgt voor een stoer en robuust uiterlijk en maakt de sieraden herkenbaar als Buddha to Buddha.

Hoewel het merk vooral bekend staat om zijn zilveren sieraden, biedt Buddha to Buddha ook gouden sieraden aan. De collectie is uitgebreid met een aantal prachtige gouden varianten van de populairste designs.

Buddha to Buddha is een duurzaam merk dat zich richt op verantwoord ondernemen. Het merk werkt uitsluitend met zilver dat is gewonnen uit gerecyclede materialen. Daarnaast wordt er tijdens het productieproces rekening gehouden met het milieu en wordt er gebruik gemaakt van 100% gecertificeerd en duurzaam gewonnen zilver.

Buddha to Buddha is uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk met verkooppunten in meer dan 40 landen over de hele wereld. Het merk is uitgegroeid tot een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een tijdloos en stijlvol sieraad met een robuust en stoer karakter. De ontwerpen van Buddha to Buddha zijn daarnaast ook geschikt voor elke gelegenheid, van casual tot elegant.

FAQs

Wat is het verschil tussen 925 zilver en Sterling zilver?

925 zilver (soms vermeld als S925) is zilver dat voor 92,5% uit zilver bestaat en voor 7,5% uit andere metalen, zoals koper. Sterling zilver is een andere naam voor 925 zilver en wordt gebruikt voor hoogwaardige sieraden.

Hoe kan ik het beste voor mijn Buddha to Buddha sieraden zorgen?

Buddha to Buddha sieraden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn daardoor duurzaam en stevig. Om ervoor te zorgen dat je sieraden er lang mooi blijven uitzien, raden we aan om ze regelmatig schoon te maken met een zilverpoetsdoek. Als je jouw sieraden niet draagt, bewaar ze dan op een droge en donkere plaats, bijvoorbeeld in een sieradendoosje.

Kan ik mijn Buddha to Buddha sieraden laten repareren?

Ja, het is mogelijk om jouw Buddha to Buddha sieraden te repareren. Neem contact op met het merk als jouw sieraad gerepareerd moet worden. Het merk biedt een reparatieservice voor zijn sieraden, zodat je jouw favoriete sieraad kunt behouden.

Worden de sieraden van Buddha to Buddha op een eerlijke manier geproduceerd?

Ja, Buddha to Buddha is een duurzaam en verantwoordelijk merk dat zich richt op verantwoord ondernemen. Het merk werkt uitsluitend met zilver dat is gewonnen uit gerecyclede materialen en houdt tijdens het productieproces rekening met het milieu.

Waar kan ik Buddha to Buddha sieraden kopen?

Buddha to Buddha sieraden zijn verkrijgbaar bij verschillende juweliers in binnen- en buitenland. Daarnaast is het mogelijk om sieraden direct vanuit de Buddha to Buddha webshop te bestellen. Voor een overzicht van verkooppunten kun je terecht op de website van het merk.

Conclusie

Buddha to Buddha is een sieradenmerk dat bekend staat om zijn stoere en robuuste ontwerpen, gemaakt van hoogwaardige materialen. Het merk gebruikt vlechtwerk in zijn ontwerpen en benadrukt het belang van verbondenheid en duurzaamheid. De sieraden zijn tijdloos en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Buddha to Buddha heeft zich ontwikkeld tot een internationaal merk en biedt een breed scala aan ontwerpen die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Images related to the topic buddha to buddha fabriek bali

Buddha to Buddha | We Create With Our Hands In Bali
Buddha to Buddha | We Create With Our Hands In Bali

Article link: buddha to buddha fabriek bali.

Learn more about the topic buddha to buddha fabriek bali.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận