Skip to content

Buikslotermeerdijk 141 1027 AC Amsterdam: Ontdek de verborgen parel van Amsterdam!

Film golfbaan Amsterdam

buikslotermeerdijk 141 1027 ac amsterdam

Buikslotermeerdijk 141, 1027 AC Amsterdam is een veelzijdige locatie in de wijk Amsterdam-Noord. Het adres is gelegen nabij de bekende NDSM-werf en biedt veel parkeer- en openbaarvervoersmogelijkheden voor bezoekers. Het gebouw op Buikslotermeerdijk 141 herbergt diverse bedrijven en biedt verschillende voorzieningen aan in de omgeving.

Ligging van Buikslotermeerdijk 141 in Amsterdam-Noord

Buikslotermeerdijk 141 is gelegen in de wijk Amsterdam-Noord, ten noorden van het IJ. De locatie is gemakkelijk te bereiken via de IJ-tunnel vanaf het centrum van Amsterdam, en via de Noord/Zuidlijn vanuit andere delen van de stad. De bekende NDSM-werf ligt op steenworp afstand, en ook de recent geopende A’dam Toren is vlakbij te vinden. De omgeving kenmerkt zich door industriële gebouwen en moderne architectuur.

Parkeer- en openbaarvervoersmogelijkheden bij Buikslotermeerdijk 141

Voor bezoekers van Buikslotermeerdijk 141 zijn er verschillende parkeermogelijkheden in de buurt. Zo zijn er parkeerplaatsen op het eigen terrein van Buikslotermeerdijk 141, maar ook op straat zijn er voldoende parkeermogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om per openbaar vervoer te reizen naar Buikslotermeerdijk 141. Zo is er een bushalte op enkele minuten lopen van het gebouw, en is het metrostation Noorderpark te vinden op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Beschrijving van het gebouw op Buikslotermeerdijk 141

Buikslotermeerdijk 141 is een groot, industrieel gebouw met vier verdiepingen. Het gebouw heeft een opvallende, moderne uitstraling en is voorzien van grote ramen die zorgen voor veel lichtinval. In het gebouw zijn diverse bedrijven gevestigd, variërend van creatieve start-ups tot grote bedrijven op het gebied van technologie, media en marketing.

Geschiedenis van Buikslotermeerdijk 141

Het gebouw op Buikslotermeerdijk 141 heeft een rijke geschiedenis. Het pand werd oorspronkelijk gebouwd in de jaren ’50 als een magazijn voor de opslag van graan. Later werd het gebouw gebruikt als opslagruimte voor groenten en fruit. In de afgelopen decennia heeft het pand verschillende transformaties ondergaan, waarbij het werd omgebouwd tot kantoorruimte voor diverse bedrijven.

Bedrijven gevestigd op Buikslotermeerdijk 141

Buikslotermeerdijk 141 biedt onderdak aan diverse bedrijven uit verschillende sectoren. Zo zijn er start-ups te vinden die actief zijn op het gebied van duurzaamheid en innovatie, maar ook grote bedrijven die actief zijn in de media, marketing en technologie. Enkele van de bedrijven die op Buikslotermeerdijk 141 zijn gevestigd, zijn Qurrent, Blendle en Catawiki.

Voorzieningen en faciliteiten in de omgeving van Buikslotermeerdijk 141

Buikslotermeerdijk 141 is gelegen in een levendige omgeving, met veel voorzieningen en faciliteiten in de buurt. Zo zijn er diverse winkels en restaurants te vinden, maar ook sportscholen en koffiebars. Voor wie op zoek is naar ontspanning, is er het nabijgelegen Noorderpark, waar men kan wandelen en fietsen.

Toeristische attracties in de buurt van Buikslotermeerdijk 141

In de buurt van Buikslotermeerdijk 141 zijn veel toeristische attracties te vinden. Zo is er de bekende NDSM-werf, waar regelmatig evenementen en festivals worden georganiseerd. Ook is er de A’dam Toren, waar men vanaf het dak een prachtig uitzicht over de stad heeft. Verder is er het Eye Filmmuseum, waar men terecht kan voor films, tentoonstellingen en evenementen.

Wonen in de buurt van Buikslotermeerdijk 141 in Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord is de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling geweest, en er zijn dan ook veel nieuwbouwprojecten in de buurt van Buikslotermeerdijk 141 te vinden. Zo zijn er diverse moderne appartementencomplexen en eengezinswoningen gebouwd, die van alle gemakken zijn voorzien. Ook zijn er veel groene parken en pleinen te vinden, waardoor het prettig wonen is in Amsterdam-Noord.

Veelgestelde vragen (FAQs)

– Wat is Buikslotermeerdijk 141?

Buikslotermeerdijk 141 is een industriële locatie in de wijk Amsterdam-Noord, waar diverse bedrijven zijn gevestigd.

– Hoe kan ik Buikslotermeerdijk 141 bereiken?

Buikslotermeerdijk 141 is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt en er zijn diverse bushaltes en een metrostation op loopafstand.

– Welke bedrijven zijn op Buikslotermeerdijk 141 gevestigd?

Op Buikslotermeerdijk 141 zijn diverse bedrijven gevestigd, variërend van start-ups tot grote bedrijven op het gebied van media, marketing en technologie.

– Wat zijn de toeristische attracties in de buurt van Buikslotermeerdijk 141?

In de buurt van Buikslotermeerdijk 141 zijn diverse toeristische attracties te vinden, waaronder de NDSM-werf, de A’dam Toren en het Eye Filmmuseum.

– Kan ik in de buurt van Buikslotermeerdijk 141 wonen?

Ja, in de buurt van Buikslotermeerdijk 141 zijn diverse nieuwbouwprojecten te vinden waar men kan wonen.

Keywords searched by users: buikslotermeerdijk 141 1027 ac amsterdam afslaan golf amsterdam, indoor golf amsterdam, golf les amsterdam, golfbaan amsterdam zuidoost, minigolf amsterdam, driving range amsterdam, topgolf amsterdam, golflounge amsterdam

Categories: Top 39 buikslotermeerdijk 141 1027 ac amsterdam

Film golfbaan Amsterdam

See more here: vietty.com

afslaan golf amsterdam

Afslaan Golf Amsterdam is een van de meest populaire golfclubs in Nederland. Als u op zoek bent naar een uitdagende en leuke golfervaring, dan is dit zeker de plek om te zijn. Gelegen in de prachtige stad Amsterdam biedt Afslaan Golf Amsterdam een uitgebreid aanbod aan golfactiviteiten en diensten voor golfers van alle niveaus. Van beginners tot gevorderden, er is voor ieder wat wils.

De geschiedenis van Afslaan Golf Amsterdam gaat terug tot de vroege jaren 1900. Destijds was er nog geen officiële golfclub, maar een groep golfers kwam regelmatig samen om te spelen op diverse tijdelijke golfbanen. Pas in 1934 werd er een officiële golfclub opgericht en kreeg deze de naam “Golfclub Amsterdam”. Sindsdien heeft de club vele veranderingen ondergaan en is het uitgegroeid tot een van de beste golfclubs in Europa.

Afslaan Golf Amsterdam heeft een prachtige 18-holes golfbaan die voldoet aan de hoogste internationale normen. Het is de thuisbasis van vele golfkampioenschappen en heeft al heel wat uitstekende beoordelingen ontvangen vanwege de kwaliteit van het terrein. De golfbaan heeft uitzichten op het prachtige Amsterdamse Bos en beschikt over een team van ervaren golfprofessionals die u kunnen helpen uw vaardigheden te verbeteren.

De golfbaan zelf is een combinatie van smalle fairways, grote greens en verschillende waterpartijen en bunkers. Dit maakt het zeer uitdagend en aantrekkelijk voor golfers van alle niveaus. Er zijn verschillende tee boxen, waardoor het voor iedereen uitdagend blijft. Afslaan Golf Amsterdam biedt ook de mogelijkheid om privélessen te nemen bij hun professionele golfcoaches. Er zijn lessen beschikbaar voor beginners en gevorderden, en ze zijn flexibel in het aanpassen van hun lessen aan uw specifieke behoeften.

Afslaan Golf Amsterdam biedt ook verschillende lidmaatschapsopties aan voor golfers die regelmatig willen spelen. Er zijn verschillende opties beschikbaar, afhankelijk van uw leeftijd, ervaringsniveau en hoe vaak u speelt. Lidmaatschap biedt vele voordelen, waaronder vrij gebruik van de driving range, korting op green fees, toegang tot verschillende toernooien en evenementen en nog veel meer.

Naast de golfbaan heeft Afslaan Golf Amsterdam ook een driving range en verschillende oefenfaciliteiten. De driving range is uitgerust met 40 afslagplaatsen, een putting-groene en chipping-gebied. Er is ook een golfwinkel waar u alles kunt kopen wat u nodig heeft om uw spel te verbeteren – van golfclubs en ballen tot kleding en accessoires.

FAQ:

1. Moet ik een ervaren golfer zijn om bij Afslaan Golf Amsterdam te spelen?

Nee, helemaal niet. Afslaan Golf Amsterdam is geschikt voor golfers van alle niveaus. Het terrein heeft verschillende tee boxen, waardoor het voor iedereen uitdagend blijft. De golfprofessionals van Afslaan Golf Amsterdam bieden ook privélessen aan voor beginners en gevorderden.

2. Moet ik lid zijn om bij Afslaan Golf Amsterdam te spelen?

Nee, u hoeft geen lid te zijn om bij Afslaan Golf Amsterdam te spelen. Er zijn verschillende green fee-opties beschikbaar, afhankelijk van uw speelplannen.

3. Biedt Afslaan Golf Amsterdam een golfwinkel?

Ja, er is een golfwinkel waar u alles kunt kopen wat u nodig heeft, inclusief golfclubs, ballen, kleding en accessoires.

4. Biedt Afslaan Golf Amsterdam lessen aan?

Ja, Afslaan Golf Amsterdam biedt privélessen aan bij hun professionele golfcoaches. Er zijn lessen beschikbaar voor beginners en gevorderden, en ze zijn flexibel in het aanpassen van hun lessen aan uw specifieke behoeften.

5. Kan ik als bezoeker van buitenlandse clubs Afslaan Golf Amsterdam bezoeken?

Ja, dat kan. Afslaan Golf Amsterdam is open voor bezoekers van alle golfclubs in het buitenland. U moet wel uw lidmaatschap en handicapbewijs kunnen aantonen.

6. Kan ik mijn kinderen meenemen naar Afslaan Golf Amsterdam?

Ja, dat kan. Afslaan Golf Amsterdam biedt speciale pakketten voor kinderen aan, inclusief lessen en speeltijd op de golfbaan.

7. Biedt Afslaan Golf Amsterdam accommodatie?

Nee, Afslaan Golf Amsterdam biedt geen accommodatie aan. Er zijn echter verschillende hotels en B&B’s in de buurt waar u kunt verblijven.

8. Biedt Afslaan Golf Amsterdam eten en drinken aan?

Ja, Afslaan Golf Amsterdam heeft een restaurant en bar waar u kunt genieten van heerlijke gerechten en drankjes. Het restaurant biedt zowel ontbijt, lunch als diner aan.

indoor golf amsterdam

Indoor Golf Amsterdam: Een must-visit voor golfers

Sinds zijn uitvinding in de 15e eeuw is golf de sport van royals en aristocraten geweest. Tegenwoordig is het echter een sport voor iedereen. Golf heeft zijn weg gevonden in het dagelijks leven en heeft een steeds grotere plek ingenomen in de sportwereld. Het is echter niet altijd mogelijk om buiten te golfen, vooral niet in het koude en regenachtige Nederland. Gelukkig is Indoor Golf Amsterdam de perfecte oplossing voor alle golfers die graag indoor willen spelen.

Indoor Golf Amsterdam biedt een gemakkelijk toegankelijke en vriendelijke omgeving waar golfers van alle niveaus kunnen genieten van de sport. Hier bieden ze een unieke en volledig uitgeruste golfervaring, waardoor iedereen de sport op zijn eigen tempo kan leren en ontwikkelen.

Golf Kamers

Bij Indoor Golf Amsterdam kunt u kiezen uit meerdere golfkamers om de sport te spelen. Deze kamers zijn uitgerust met de nieuwste golftechnologieën, inclusief een Full Swing Golf-simulatorsysteem, dat golfers in staat stelt om te spelen op enkele van ‘s werelds meest prestigieuze golfbanen – allemaal binnen handbereik in Amsterdam.

Persoonlijke service

Indoor Golf Amsterdam biedt 24/7 gepersonaliseerde diensten voor klanten die het hele jaar door willen golfen. Gasten die het golfspel willen verbeteren, kunnen kiezen voor een privéles van professionele golfers, met behulp van geavanceerde golftrainingstechnologieën. Persoonlijke aandacht en professionele begeleiding staan centraal bij Indoor Golf Amsterdam.

Food & Beverage

Bij Indoor Golf Amsterdam bent u ook aan het juiste adres voor een hapje en een drankje na het golfen. Maak het meeste van uw tijd en bestel iets verfrissend of lekkers van de uitgebreide menukaart. Geniet van de gezellige sfeer en het prachtige uitzicht in het café dat uitkijkt over de golfbaan.

Golfshop

Voor degenen die graag hun golfspel willen verbeteren, biedt Indoor Golf Amsterdam ook een golfshop. Hier kunnen golfers terecht voor de allerbeste golfuitrusting, zoals golfclubs, ballen en kleding. Daarnaast biedt de golfshop ook golfaccessoires aan, die kunnen worden gebruikt om de ervaring nog beter te maken.

Golf Pakketten

Indoor Golf Amsterdam biedt diverse golfpakketten aan, afhankelijk van uw specifieke behoeften en doelen. Het is zelfs mogelijk om uw eigen gepersonaliseerde golfpakket samen te stellen. Houd er rekening mee dat het reserveren van een ruimte noodzakelijk is om te kunnen spelen.

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn de openingstijden van Indoor Golf Amsterdam?
Indoor Golf Amsterdam is 24/7 geopend. Op deze manier kunnen klanten het hele jaar door genieten van de sport, op hun eigen tijd.

2. Hoe reserveer ik een golfkamer bij Indoor Golf Amsterdam?
Het is eenvoudig om een golfkamer te reserveren bij Indoor Golf Amsterdam, u kunt dit telefonisch doen of via de website.

3. Welke golfbanen zijn beschikbaar bij Indoor Golf Amsterdam?
Indoor Golf Amsterdam biedt toegang tot de beste en meest prestigieuze golfbanen ter wereld, van Pebble Beach tot St. Andrews.

4. Kan ik privélessen nemen bij Indoor Golf Amsterdam?
Ja, dat kan. Het is mogelijk om privélessen te nemen bij professionele golfers.

5. Moet ik mijn eigen golfclubs meebrengen?
Nee, u hoeft uw eigen golfclubs niet mee te brengen, want Indoor Golf Amsterdam biedt alle benodigde golfuitrusting aan.

6. Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen naar Indoor Golf Amsterdam?
Nee, het meebrengen van eigen eten en drinken is niet toegestaan. U kunt echter genieten van een hapje en een drankje in het café.

7. Wat voor soort golfuitrusting kan ik kopen in de golfshop van Indoor Golf Amsterdam?
In de golfshop van Indoor Golf Amsterdam kunt u alles kopen wat u nodig heeft voor een dagje golfen. Dit omvat golfclubs, ballen en kleding.

Conclusie

Indoor Golf Amsterdam is een geweldig alternatief voor degenen die graag willen golfen in een vriendelijke en geavanceerde omgeving. Deze golfervaring is beschikbaar voor golfers van alle niveaus, en biedt het gemak van 24/7 toegankelijkheid. Dit maakt het de perfecte oplossing voor golfliefhebbers in Nederland. Wacht niet langer en reserveer uw golfkamer vandaag nog!

Images related to the topic buikslotermeerdijk 141 1027 ac amsterdam

Film golfbaan Amsterdam
Film golfbaan Amsterdam

Article link: buikslotermeerdijk 141 1027 ac amsterdam.

Learn more about the topic buikslotermeerdijk 141 1027 ac amsterdam.

See more: https://vietty.com/blognl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *