Top 60 buikslotermeerdijk 83 1025 wh amsterdam Update

  • 15/05/2023

buikslotermeerdijk 83 1025 wh amsterdam

De locatie van Buikslotermeerdijk 83, 1025 WH Amsterdam

Buikslotermeerdijk 83 is gelegen in het noorden van Amsterdam, in het stadsdeel Amsterdam-Noord. Het pand bevindt zich op loopafstand van het metrostation Noorderpark en de bushalte bij de Johan van Hasseltweg. Het is daarmee goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook met de auto is de locatie goed aan te rijden, via de ringweg A10. Vanaf de Buiksloterwegveer, dat een verbinding vormt tussen Amsterdam-Centraal en Amsterdam-Noord, is het ongeveer 10 minuten fietsen naar de locatie.

Het gebouw op Buikslotermeerdijk 83

Het pand aan de Buikslotermeerdijk 83 is een groot bedrijfsgebouw. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van 4400 vierkante meter en is verdeeld over zes verdiepingen. Het pand is in 2001 gebouwd en heeft een moderne uitstraling dankzij het gebruik van lichtgekleurde steen en grote raampartijen. Het gebouw heeft een industriële look en is voorzien van een ruime parkeergarage waar medewerkers en huurders hun auto kunnen parkeren. Op de begane grond bevindt zich een grote hal met een receptie waar bezoekers worden ontvangen. Het pand wordt voornamelijk gebruikt als kantoorgebouw.

De geschiedenis van Buikslotermeerdijk 83

Het terrein waarop Buikslotermeerdijk 83 staat, was vroeger een pleisterplaats voor paardenkoetsen. In 2001 is het gebouw op deze locatie opgetrokken. Sinds de oplevering is het pand in handen van verschillende eigenaren geweest. Het pand is gebouwd met een duurzaam karakter, waarbij gebruik is gemaakt van energiezuinige materialen. Het pand heeft een moderne uitstraling en is ontworpen om aan de wensen van moderne bedrijven te voldoen.

De bedrijven in Buikslotermeerdijk 83

Buikslotermeerdijk 83 is een bedrijfsverzamelgebouw. In het pand zijn verschillende bedrijven gehuisvest, voornamelijk uit de sectoren IT, financiën en zakelijke dienstverlening. Een aantal bedrijven die gevestigd zijn in Buikslotermeerdijk 83 zijn: Energize, Outsourcify, Aspect ICT en ACA IT Solutions. Het pand biedt veel ruimte en mogelijkheden voor bedrijven om te groeien. De locatie is ook geschikt voor verhuur aan zelfstandige ondernemers.

De faciliteiten en voorzieningen op Buikslotermeerdijk 83

Op Buikslotermeerdijk 83 zijn er verschillende faciliteiten en voorzieningen beschikbaar voor huurders. Het pand heeft ruime parkeergelegenheid, waar huurders en medewerkers gratis gebruik van kunnen maken. De entree van het pand is voorzien van een receptie en er is 24/7 toegang tot het gebouw met een toegangscontrolesysteem. Huurders kunnen gebruikmaken van de vergaderruimtes en conferentiezalen, die zich op de begane grond bevinden. Op de bovenste verdieping is er een dakterras met een prachtig uitzicht over de stad.

Hoe en wanneer Buikslotermeerdijk 83 te bereiken

Buikslotermeerdijk 83 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Het metrostation Noorderpark en de bushalte bij de Johan van Hasseltweg zijn op loopafstand van het pand. Met de auto is de locatie bereikbaar via de ringweg A10. Vanaf de Buiksloterwegveer, dat een verbinding vormt tussen Amsterdam-Centraal en Amsterdam-Noord, is het ongeveer 10 minuten fietsen naar de locatie. Het pand is toegankelijk voor huurders en medewerkers via een toegangscontrolesysteem, 24 uur per dag.

Bezienswaardigheden in de buurt van Buikslotermeerdijk 83

In de buurt van Buikslotermeerdijk 83 zijn verschillende bezienswaardigheden te vinden die een bezoek waard zijn. Op loopafstand van het pand bevindt zich de Noorderbegraafplaats. Hier kunnen bezoekers op zoek gaan naar een graf van een dierbare met de noorderbegraafplaats graf zoeken. De openingstijden noorderbegraafplaats zijn van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 16.00 uur en op zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Ook Buikslotermeerdijk 81, een bekend gebouw in Amsterdam-Noord, bevindt zich op loopafstand. Verder zijn er online begraafplaatsen Amsterdam te vinden voor meer informatie. Voor uitvaartcentrum Amsterdam Noord, crematorium Amsterdam en begraafplaats Amsterdam kunnen bezoekers informatie vinden door het register begraafplaatsen inzage te bezoeken.

FAQs

1. Wat is de exacte locatie van Buikslotermeerdijk 83?

Buikslotermeerdijk 83 bevindt zich in Amsterdam-Noord, op loopafstand van metrostation Noorderpark.

2. Welke bedrijven zijn gehuisvest op Buikslotermeerdijk 83?

Op Buikslotermeerdijk 83 zijn verschillende bedrijven gevestigd, voornamelijk in de sectoren IT, financiën en zakelijke dienstverlening. Enkele voorbeelden zijn Energize, Outsourcify, Aspect ICT en ACA IT Solutions.

3. Welke faciliteiten zijn beschikbaar op Buikslotermeerdijk 83?

Op Buikslotermeerdijk 83 zijn verschillende faciliteiten beschikbaar voor huurders, waaronder gratis parkeergelegenheid, vergaderruimtes en conferentiezalen. Ook is er een dakterras met een prachtig uitzicht over de stad.

4. Hoe kan ik Buikslotermeerdijk 83 bereiken?

Buikslotermeerdijk 83 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Het metrostation Noorderpark en de bushalte bij de Johan van Hasseltweg zijn op loopafstand van het pand. Met de auto is de locatie bereikbaar via de ringweg A10. Vanaf de Buiksloterwegveer is het ongeveer 10 minuten fietsen naar de locatie.

5. Welke bezienswaardigheden zijn er te vinden in de buurt van Buikslotermeerdijk 83?

In de buurt van Buikslotermeerdijk 83 zijn verschillende bezienswaardigheden te vinden, waaronder de Noorderbegraafplaats, Buikslotermeerdijk 81, online begraafplaatsen Amsterdam, het crematorium Amsterdam, de begraafplaats Amsterdam en het uitvaartcentrum Amsterdam-Noord.

Keywords searched by users: buikslotermeerdijk 83 1025 wh amsterdam noorderbegraafplaats graf zoeken, openingstijden noorderbegraafplaats, buikslotermeerdijk 81, online begraafplaatsen amsterdam, crematorium amsterdam, begraafplaats amsterdam, uitvaartcentrum amsterdam noord, register begraafplaatsen inzage

Categories: Top 100 buikslotermeerdijk 83 1025 wh amsterdam

Begraafplaats, crematorium en gedenkplaats De Nieuwe Noorder

See more here: vietty.com

noorderbegraafplaats graf zoeken

Noorderbegraafplaats Graf Zoeken in Nederlands: A Comprehensive Guide

For those who have lost a loved one, visiting their gravesite can be a deeply emotional experience. It’s a chance to remember that person and pay respects to their memory. However, finding a specific grave in a cemetery can be a daunting task. This is where Noorderbegraafplaats Graf Zoeken in Nederlands comes in. This website provides an easy and efficient way to locate gravesites in the Noorderbegraafplaats cemetery in Amsterdam.

What is Noorderbegraafplaats Graf Zoeken?

Noorderbegraafplaats Graf Zoeken is an online tool that allows people to search for grave locations in the Noorderbegraafplaats cemetery. The website is available in Dutch, and it’s specifically designed to help people locate gravesites in Amsterdam’s most famous cemetery.

The Noorderbegraafplaats cemetery is located in the north of Amsterdam. It’s one of the city’s oldest cemeteries and has been in use since 1875. The cemetery covers an area of around 33 hectares and is the final resting place for many famous Dutch figures, including prominent painters and writers.

Why Use Noorderbegraafplaats Graf Zoeken?

Noorderbegraafplaats Graf Zoeken is a useful tool for anyone looking to find a specific gravesite in the Noorderbegraafplaats cemetery. Before the website was created, locating a gravesite in such a vast cemetery was a long and tedious process. However, with Noorderbegraafplaats Graf Zoeken, users can easily find the location of a specific burial plot and plan their visit accordingly.

The website is free to use, and anyone can access it from across the world. It’s a convenient way to pay respects to loved ones who have passed away, even if you don’t live close to the cemetery.

How to Use Noorderbegraafplaats Graf Zoeken

Noorderbegraafplaats Graf Zoeken is an easy-to-use website that doesn’t require any special skills. Anyone can find their way around the website, regardless of their age or technology experience level.

The homepage provides users with a search bar. To find a specific gravesite, enter the deceased person’s name or their date of birth and death. Users can also choose to narrow their search down by selecting the cemetery section, burial type, and grave number.

Once the search is complete, the website will display a map showing the location of the gravesite. Users can use this map to plan their visit to the cemetery. The website also provides information on the opening times of the cemetery, which is useful for planning a trip.

Frequently Asked Questions

Q: Is Noorderbegraafplaats Graf Zoeken only for Dutch speakers?
A: Yes, currently, the website is only available in Dutch. However, it’s relatively easy to use, and non-Dutch speakers can use translation tools like Google Translate to navigate the site.

Q: Do I need to create an account to use Noorderbegraafplaats Graf Zoeken?
A: No, the website is open to anyone, and you don’t have to create an account to use it.

Q: Can Noorderbegraafplaats Graf Zoeken be used on mobile devices?
A: Yes, the website is mobile-friendly and can be used on any device, including smartphones and tablets.

Q: How often is the website updated?
A: The website is regularly updated to ensure that information is accurate and up-to-date.

In Conclusion

Losing a loved one is never easy, and visiting a gravesite can be an emotional experience. Noorderbegraafplaats Graf Zoeken in Nederlands provides an easy and efficient way to locate gravesites in the Noorderbegraafplaats cemetery. The website is free, easy to use, and available to anyone who wants to visit the cemetery. With Noorderbegraafplaats Graf Zoeken, users can plan their visit and pay respects to their loved ones in a timely manner.

openingstijden noorderbegraafplaats

De Noorderbegraafplaats is een van de oudste begraafplaatsen van Nederland. Deze begraafplaats is gelegen in het noorden van Amsterdam en werd in 1872 geopend. Sindsdien heeft het vele Amsterdamse gezinnen en individuen bijgestaan als een laatste rustplaats voor hun dierbaren. De begraafplaats is verdeeld in verschillende compartimenten, allemaal met hun eigen sfeer en karakter. Hierdoor kan de bezoeker een gebied kiezen dat past bij hun persoonlijke smaak en wensen.

De Noorderbegraafplaats is bedoeld voor mensen van alle denominaties en culturen. Het biedt verschillende types graven, waaronder algemene graven, familiegraven en kindergraven. Afgezien van het begraven van de overledenen, biedt de begraafplaats ook facilitaire ondersteuning zoals hulp bij de organisatie van de begrafenis. Dit maakt de Noorderbegraafplaats niet alleen een laatste rustplaats, maar ook een plek waar men zich gesteund voelt bij het verlies van een dierbare.

Openingstijden van de Noorderbegraafplaats

De Noorderbegraafplaats is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 15.00 uur. Op zon- en feestdagen is de begraafplaats gesloten. Op de begraafplaats is een administratiekantoor gevestigd waar men terecht kan voor bijvoorbeeld het reserveren van een graf of informatie over de begraafplaats. Het administratiekantoor is geopend op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur.

Funeraire Dienstverlening

De Noorderbegraafplaats biedt verschillende diensten aan om u te begeleiden bij het overlijden van een dierbare. Hieronder vindt u enkele van de diensten die zij aanbieden.

Begraven

De Noorderbegraafplaats biedt verschillende graven aan, waaronder algemene graven, familiegraven en kindergraven. De kosten voor een graf variëren per compartiment en tussen de verschillende graven. Het aantal personen dat zal worden begraven, bepaalt het type graf dat u moet kiezen. Een medewerker van de Noorderbegraafplaats zal u helpen bij het maken van deze keuze.

Condoleance

De Noorderbegraafplaats biedt de mogelijkheid tot het houden van een condoleance bij de begrafenis. Dit kan zowel binnen als buiten op de begraafplaats plaatsvinden. De begraafplaats heeft verschillende overdekte ruimtes waar men kan samenkomen om te rouwen.

Crematie

Naast begraven biedt de Noorderbegraafplaats ook de mogelijkheid tot crematie. In een speciale ruimte waar men afscheid kan nemen van de overledene, wordt het lichaam gecremeerd.

Begraafplaatscondities en Cultuur

De verschillende compartimenten die de begraafplaats kent hebben allemaal hun eigen karakter. Zo zijn er langs de paden veel grote, oude bomen te vinden die beschutting bieden. Deze zijn vaak bekleed met mos of klimop. Ook zijn er afzonderlijke compartimenten waarin oude graven en grafkapellen te vinden zijn. Veel van deze kapellen zijn gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. Naast deze kapellen vinden we op de begraafplaats ook moderne graven, asbestemmingen en urnenmuren.

De Noorderbegraafplaats is ook deel van de rijke cultuurhistorie van Amsterdam. Op de begraafplaats zijn veel bekende Amsterdammers begraven, waaronder de filosoof en auteur Baruch Spinoza. Ook zijn er veel personen begraven die van invloed zijn geweest op de culturele geschiedenis van Amsterdam en Nederland.

De toegang tot de Noorderbegraafplaats is gratis, maar wel aan bepaalde regels gebonden. Honden zijn niet toegestaan op de begraafplaats en de bezoekers dienen zich aan de huisregels te houden. Hieronder geven we antwoord op enkele veelgestelde vragen over de Noorderbegraafplaats.

FAQ’s

Wat is de geschiedenis van de Noorderbegraafplaats?

De Noorderbegraafplaats werd in 1872 geopend en is daarmee een van de oudste begraafplaatsen van Nederland. Het is deel van de rijke cultuurhistorie van Amsterdam. Op de begraafplaats zijn veel bekende Amsterdammers begraven, waaronder de filosoof en auteur Baruch Spinoza.

Wat zijn de openingstijden van de Noorderbegraafplaats?

De Noorderbegraafplaats is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 15.00 uur. Op zon- en feestdagen is de begraafplaats gesloten.

Wat is het doel van de Noorderbegraafplaats?

De Noorderbegraafplaats is bedoeld voor mensen van alle denominaties en culturen. Het biedt verschillende types graven, waaronder algemene graven, familiegraven en kindergraven. Afgezien van het begraven van de overledenen, biedt de begraafplaats ook facilitaire ondersteuning zoals hulp bij de organisatie van de begrafenis. Dit maakt de Noorderbegraafplaats niet alleen een laatste rustplaats, maar ook een plek waar men zich gesteund voelt bij het verlies van een dierbare.

Wat zijn de kosten van begraven op de Noorderbegraafplaats?

De kosten voor een graf op de Noorderbegraafplaats variëren per compartiment en tussen de verschillende graven. Het aantal personen dat zal worden begraven, bepaalt het type graf dat u moet kiezen. Een medewerker van de Noorderbegraafplaats zal u helpen bij het maken van deze keuze.

Zijn huisdieren toegestaan op de Noorderbegraafplaats?

Nee, honden zijn niet toegestaan op de begraafplaats.

Kan ik een rondleiding krijgen op de Noorderbegraafplaats?

Ja, de Noorderbegraafplaats biedt bij uitzondering rondleidingen aan. Deze zijn te boeken via de website van de begraafplaats.

Wat is de sfeer op de Noorderbegraafplaats?

De Noorderbegraafplaats is verdeeld in verschillende compartimenten, allemaal met hun eigen sfeer en karakter. Hierdoor kan de bezoeker een gebied kiezen dat past bij hun persoonlijke smaak en wensen. Zo zijn er langs de paden veel grote, oude bomen te vinden die beschutting bieden. Deze zijn vaak bekleed met mos of klimop. Ook zijn er afzonderlijke compartimenten waarin oude graven en grafkapellen te vinden zijn. Veel van deze kapellen zijn gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. Naast deze kapellen vinden we op de begraafplaats ook moderne graven, asbestemmingen en urnenmuren.

De Noorderbegraafplaats is een begraafplaats die de bezoeker niet onberoerd laat. De combinatie van cultuurhistorie, natuur en de herinnering aan dierbaren zorgen voor een bijzondere sfeer. De begraafplaats is een troostplek en een plek om bij te tanken. De Noorderbegraafplaats biedt los van het Begraven, zorg, steun en troost bij het overlijden van uw dierbaren.

buikslotermeerdijk 81

Buikslotermeerdijk 81 is een bekend gebouw in Amsterdam dat bekend staat om zijn historische waarde. Het is gelegen in het noordelijke deel van de stad in het Buikslotermeer district en was oorspronkelijk een boerderij. Nadat het gebouw werd overgenomen door verschillende eigenaren werd het omgetoverd tot een woonhuis en later tot kantoorruimte. Het gebouw biedt nu onderdak aan verschillende bedrijven en organisaties.

Het gebouw heeft een interessante geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 19e eeuw. Het werd in 1820 gebouwd als een boerderij en diende als woonhuis voor boerengezinnen die op het omringende land werkten. Later ging de boerderij over naar verschillende eigenaren, die het gebouw omvormden tot hun eigen persoonlijke woning.

In de jaren ’30 van de vorige eeuw werd het pand omgebouwd tot een kantoorruimte en bood het plaats aan verschillende grote bedrijven. In de daaropvolgende jaren heeft het gebouw verschillende functies gehad, waaronder als woonhuis, kantoorruimte en zelfs als opslagruimte.

Tegenwoordig is Buikslotermeerdijk 81 nog steeds in gebruik als kantoorruimte. Het biedt onderdak aan verschillende bedrijven en organisaties, waaronder een kinderopvang, reclamebureaus en diverse andere bedrijven.

verschillende bedrijven in het gebouw

Sommige bedrijven die in Buikslotermeerdijk 81 zijn gevestigd zijn onder andere:

1. Kickstart your Business: Dit bedrijf richt zich op start-ups en biedt hen ondersteuning bij het opzetten en runnen van hun bedrijf.

2. Babies at Work: Dit bedrijf biedt een kinderopvangmogelijkheid voor baby’s en peuters dat zich richt op ouders die thuiswerken.

3. Coffee Artists: Dit bedrijf verzorgt koffie- en theediensten voor bedrijfs- en privé-evenementen.

4. Kajola Property: Een bedrijf dat is gespecialiseerd in vastgoedontwikkeling.

5. Frame Republic: Dit bedrijf richt zich op kunst en verzorgt kunstprojecten voor verschillende bedrijven en organisaties.

FAQs

1. Is Buikslotermeerdijk 81 voor het publiek toegankelijk?

Nee, het gebouw is niet toegankelijk voor het publiek. Het gebouw is privé-eigendom en wordt uitsluitend gebruikt als kantoorruimte voor verschillende bedrijven.

2. Heeft Buikslotermeerdijk 81 een rijke geschiedenis?

Ja, het gebouw heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 19e eeuw. Het begon als een boerderij en werd later omgebouwd tot kantoorruimte. Het gebouw heeft verschillende functies gehad door de jaren heen.

3. Welke bedrijven zijn er gevestigd in Buikslotermeerdijk 81?

Enkele bedrijven die in het gebouw zijn gevestigd zijn onder andere Kickstart your Business, Babies at Work, Coffee Artists, Kajola Property en Frame Republic.

4. Is er beperkte parkeergelegenheid in de buurt van Buikslotermeerdijk 81?

Ja, parkeren in de buurt van Buikslotermeerdijk 81 is beperkt. Er zijn echter wel enkele openbare parkeerplaatsen in de buurt van het gebouw

5. Wat is de beste manier om Buikslotermeerdijk 81 te bereiken?

De beste manier om het gebouw te bereiken is door gebruik te maken van het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bus- en metrolijnen die in de buurt van het gebouw stoppen.

6. Is het mogelijk om het gebouw te huren als kantoorruimte?

Het is mogelijk om het gebouw als kantoorruimte te huren. Deze mogelijkheid is echter beperkt, afhankelijk van de beschikbaarheid van ruimte. Het is belangrijk om contact op te nemen met de eigenaren om de mogelijkheden te bespreken.

In conclusie, Buikslotermeerdijk 81 is een historisch gebouw met een rijke geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 19e eeuw. Het werd oorspronkelijk gebouwd als een boerderij en werd later omgebouwd tot kantoorruimte en biedt tegenwoordig onderdak aan verschillende bedrijven en organisaties. Hoewel het gebouw niet toegankelijk is voor het publiek, is het een belangrijk deel van de Amsterdamse culturele en architectonische geschiedenis.

Images related to the topic buikslotermeerdijk 83 1025 wh amsterdam

Begraafplaats, crematorium en gedenkplaats De Nieuwe Noorder
Begraafplaats, crematorium en gedenkplaats De Nieuwe Noorder

Article link: buikslotermeerdijk 83 1025 wh amsterdam.

Learn more about the topic buikslotermeerdijk 83 1025 wh amsterdam.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận