Bezoek het prachtige Buikslotermeerplein 2000 in Amsterdam (CTR: Ontdek deze verborgen parel!)

  • 15/05/2023

buikslotermeerplein 2000 1025 xl amsterdam

Buikslotermeerplein 2000 1025 XL Amsterdam: Een Complete Gids

Als je op zoek bent naar een bruisende en levendige locatie in Amsterdam Noord, dan is het Buikslotermeerplein 2000 een ideale plek. Het is gelegen in het hart van het stadsdeel en is de thuisbasis van een groot aantal winkels, culturele activiteiten, bedrijven, woningen en openbare voorzieningen.

In deze gids zullen we een gedetailleerde beschrijving geven van alles wat het Buikslotermeerplein 2000 te bieden heeft, inclusief de locatie, de geschiedenis, de winkels en faciliteiten, de bereikbaarheid, de parken en groene zones in de omgeving, de evenementen en culturele activiteiten, evenals de mogelijkheden voor wonen en werken. Bovendien bespreken we ook de toekomstplannen voor deze locatie en de belangrijkste contactgegevens van de Gemeente Amsterdam Noord.

De locatie en geschiedenis van Buikslotermeerplein 2000

Het Buikslotermeerplein 2000 ligt in het centrum van Amsterdam Noord en grenst aan het Buikslotermeerplein en het IJplein. Het is een belangrijk knooppunt voor openbaar vervoer in de regio en biedt gemakkelijke toegang tot de rest van de stad.

In het verleden stond de locatie bekend als het Winkelcentrum Buikslotermeerplein, maar in 2000 onderging het een herontwikkeling en werd het complex genoemd naar het adres: Buikslotermeerplein 2000. Tegenwoordig is het een modern winkelcentrum met een bioscoop, een supermarkt, een grote parkeergarage en tal van andere faciliteiten.

De ontwikkeling van Buikslotermeerplein 2000

De ontwikkeling van het Buikslotermeerplein 2000 was een gezamenlijk project tussen de Gemeente Amsterdam Noord en ING Real Estate Development. Het doel was om een ​​moderne en aantrekkelijke locatie te creëren die bezoekers uit de hele regio zou aantrekken en de economische ontwikkeling van het stadsdeel zou stimuleren.

In 2000 werd het oude winkelcentrum gesloopt om plaats te maken voor het huidige complex. Het nieuwe complex omvat 50.000 vierkante meter aan winkel- en kantoorruimte, 460 woningen en een groot parkeerterrein voor 1.500 auto’s. Het is een van de grootste winkelcentra in de regio en biedt een breed scala aan winkels, restaurants en voorzieningen.

De winkels en voorzieningen op Buikslotermeerplein 2000

Het Buikslotermeerplein 2000 biedt een breed scala aan winkels en voorzieningen, waaronder een bioscoop, een supermarkt en tal van andere winkels. Er zijn meer dan 80 winkels in het complex, variërend van mode en schoenen tot elektronica, huishoudelijke artikelen en speelgoedwinkels.

Een van de belangrijkste attracties van het complex is de bioscoop Kinepolis, waar bezoekers kunnen genieten van de nieuwste filmvertoningen. Andere populaire winkels zijn onder meer C&A, H&M, Kruidvat, Mediamarkt, Xenos en Action.

Voor de dagelijkse boodschappen is er een grote Albert Heijn supermarkt in het complex en een Etos drogisterij. Het Buikslotermeerplein 2000 heeft ook tal van restaurants en eetgelegenheden, waaronder McDonald’s, Subway, Pizzeria Milano en Vapiano.

Naast de winkels en restaurants zijn er ook tal van andere voorzieningen op het Buikslotermeerplein 2000 te vinden, waaronder kapper- en schoonheidssalons, een apotheek en banken.

Hoe bereik je Buikslotermeerplein 2000

Het Buikslotermeerplein 2000 is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Er zijn verschillende bus- en metrolijnen die stoppen bij het nabijgelegen metrostation Noord. Vanaf daar is het ongeveer vijf minuten lopen naar het complex.

Met de auto kun je het complex bereiken via de A10 ringweg rond Amsterdam. Er is een grote parkeergarage bij het complex met meer dan 1.500 parkeerplaatsen. Als je de fiets neemt, kun je gebruik maken van een van de regionale fietspaden die in de omgeving van het Buikslotermeerplein 2000 lopen.

Park en groen in de omgeving van Buikslotermeerplein 2000

Hoewel het Buikslotermeerplein 2000 zelf geen park of groene ruimte heeft, zijn er verschillende parken en groene zones in de omgeving. Het Noorderpark ligt op slechts vijf minuten fietsen van het complex en is een van de grootste parken in Amsterdam Noord. Het heeft een openluchtzwembad, speeltuinen, sportvelden en tal van andere faciliteiten.

Een andere optie is het Vliegenbos, gelegen aan de overkant van het IJ. Het is een van de oudste bossen in Nederland en biedt een rustige en vredige omgeving om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Evenementen en culturele activiteiten op Buikslotermeerplein 2000

Naast de dagelijkse winkelmogelijkheden zijn er op het Buikslotermeerplein 2000 ook tal van evenementen en culturele activiteiten te vinden. De bioscoop Kinepolis organiseert regelmatig speciale evenementen, waaronder filmfestivals en premières.

Er zijn ook verscheidene culturele activiteiten die op het plein plaatsvinden, vooral tijdens de zomermaanden. Zo is er elk jaar het Buikslotermeerplein Festival, waar lokale artiesten en muzikanten optreden. En in de wintermaanden is er een kerstmarkt op het plein met tal van kraampjes, kerstverlichting en muziek.

Mogelijkheden voor wonen en werken op Buikslotermeerplein 2000

Het Buikslotermeerplein 2000 biedt verschillende mogelijkheden voor wonen en werken in het complex. Er zijn in totaal 460 woningen, variërend van studio’s tot ruime gezinswoningen. De woningen zijn modern en goed uitgerust en bieden een uitstekende locatie voor diegenen die dicht bij het stadscentrum willen wonen.

Daarnaast is er ook veel kantoorruimte beschikbaar in het complex, waardoor het een ideale locatie is voor bedrijven, vooral gezien de nabijheid van openbaar vervoer en andere faciliteiten.

Toekomstplannen voor Buikslotermeerplein 2000

Het Buikslotermeerplein 2000 blijft zich ontwikkelen en er zijn nog veel toekomstplannen voor de locatie. Zo wordt er momenteel gewerkt aan de uitbreiding van het complex, met de toevoeging van nieuwe winkelruimte en woningen.

Daarnaast zijn er plannen om het plein meer autovrij te maken en meer groene ruimte toe te voegen om het comfort voor bezoekers te vergroten. Er wordt ook overwogen om de parkeerruimte onder het complex te verplaatsen naar een andere locatie.

Gemeente Amsterdam Noord Adres en Contactgegevens

Tot slot, hier zijn enkele belangrijke contactgegevens voor de Gemeente Amsterdam Noord:

Adres: Buikslotermeerplein 2000, 1025 XL Amsterdam

Telefoonnummer: 020 255 2000

Rijbewijs verlengen: 020 255 4600

Contact: 020 628 2888

Burgerzaken: 14020

Paspoort aanvragen: 14020

Stadsdeel Amsterdam Noord bestuur: 020 636 4000

Inschrijven bij de Gemeente Amsterdam Noord: 14020

Conclusie

Het Buikslotermeerplein 2000 is een bruisende en levendige locatie in Amsterdam Noord, met tal van winkels, restaurants, culturele activiteiten en openbare voorzieningen. Het is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets, en biedt vele mogelijkheden om te wonen en te werken. Als je Amsterdam Noord bezoekt, mag je de Buikslotermeerplein 2000 niet missen.

Keywords searched by users: buikslotermeerplein 2000 1025 xl amsterdam gemeente amsterdam noord adres, gemeente amsterdam noord telefoonnummer, gemeente amsterdam noord rijbewijs verlengen, gemeente amsterdam contact, gemeente amsterdam burgerzaken, gemeente amsterdam noord paspoort aanvragen, stadsdeel amsterdam noord bestuur, gemeente amsterdam noord inschrijven

Categories: Top 91 buikslotermeerplein 2000 1025 xl amsterdam

Buikslotermeerplein 87, Amsterdam

See more here: vietty.com

gemeente amsterdam noord adres

Gemeente Amsterdam Noord Adres: Een Overzicht

Gemeente Amsterdam Noord is een administratief district in Amsterdam dat verantwoordelijk is voor het beheer van de openbare diensten in het noorden van Amsterdam. Het omvat de stadsdelen Amsterdam-Noord en IJburg, die samen ongeveer 190.000 inwoners tellen. De Gemeente Amsterdam Noord Adres is het hoofdkantoor van het district en biedt een breed scala aan diensten aan de inwoners.

In deze gids bieden we een overzicht van de Gemeente Amsterdam Noord Adres en de diensten die zij aanbieden.

Locatie

De Gemeente Amsterdam Noord Adres bevindt zich op het volgende adres:

Stadhuis Amsterdam
IJplein 1
1033 WP Amsterdam

Het stadhuis is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Buslijnen 35, 37, 38 en 125 stoppen bij het stadhuis en vanaf het Centraal Station is het slechts 10 minuten met de veerboot naar de overkant van het IJ. Daarnaast zijn er fietsenstallingen en een parkeergarage op loopafstand van het stadhuis.

Openingstijden

Het gebouw van de Gemeente Amsterdam Noord Adres is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur. Tijdens deze openingsuren kunt u naar het stadhuis komen voor alle zaken die betrekking hebben op de Gemeente Amsterdam Noord.

Diensten

De Gemeente Amsterdam Noord Adres biedt een breed scala aan diensten aan de inwoners van het district. Hieronder vindt u een overzicht van enkele diensten die de gemeente aanbiedt:

1. Burgerzaken – De afdeling burgerzaken helpt bij het afhandelen van zaken als het aanvragen van ID-kaarten, paspoorten, geboorte- en overlijdensakten, huwelijksakten enzovoort. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om via de website van de gemeente een afspraak te maken voor deze zaken.

2. Wonen – De afdeling wonen is verantwoordelijk voor alle zaken die te maken hebben met het beheer van huizen. Zij biedt bijvoorbeeld hulp bij het zoeken naar een woning of het aanvragen van een woningverbetering.

3. Onderwijs – De afdeling onderwijs houdt zich bezig met alle zaken die te maken hebben met het onderwijs in het district. Zo krijgt men hier informatie over de mogelijkheden om hun kind naar school te sturen en de verschillende opleidingen die aangeboden worden.

4. Veiligheid – De afdeling veiligheid is er om inwoners van het district te helpen bij alle zaken die te maken hebben met de openbare veiligheid. Zo krijgt men via hen informatie over politie en brandweer, maar ook over beveiliging van persoonlijke eigendommen.

5. Zorg en welzijn – De afdeling zorg en welzijn houdt zich bezig met alle zaken die te maken hebben met de gezondheid en het welzijn van de inwoners van het district. Het biedt hulp en begeleiding bij zaken als thuiszorg en jeugdzorg.

6. Milieu – De afdeling milieu is verantwoordelijk voor alle zaken die te maken hebben met het milieu in het district. Zo houdt de afdeling zich bijvoorbeeld bezig met zaken als afvalverwerking, maar ook met de aanleg van groenvoorzieningen.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een lijst met veelgestelde vragen met betrekking tot de Gemeente Amsterdam Noord Adres:

1. Hoe kan ik een afspraak maken bij de afdeling burgerzaken?

Antwoord: U kunt een afspraak maken via de website van de gemeente. Hier vindt u een overzicht van alle beschikbare diensten en hoe u een afspraak kunt maken.

2. Wat kan ik doen als ik problemen heb met mijn huis?

Antwoord: U kunt contact opnemen met de afdeling wonen van de Gemeente Amsterdam Noord Adres. Zij helpen u bij het oplossen van problemen zoals een verstopte afvoer of een defecte verwarming.

3. Hoe kan ik informatie krijgen over scholen in het district?

Antwoord: De afdeling onderwijs van de Gemeente Amsterdam Noord Adres kan u helpen bij het vinden van informatie over scholen in het district. Zij bieden bijvoorbeeld informatie over de verschillende onderwijsinstellingen en de mogelijkheden voor studenten.

4. Wat kan ik doen als ik me onveilig voel in mijn buurt?

Antwoord: Als u zich onveilig voelt, neem dan contact op met de afdeling veiligheid van de Gemeente Amsterdam Noord Adres. Zij helpen u bijvoorbeeld bij het beveiligen van uw eigendommen en bij het melden van verdachte situaties.

5. Wat is het beleid van de Gemeente Amsterdam Noord Adres op het gebied van milieu?

Antwoord: De gemeente heeft als doel de leefbaarheid in het district te verbeteren door zaken als afvalverwerking, duurzaamheid en groenvoorzieningen te bevorderen. De afdeling milieu van de gemeente kan u helpen bij het vinden van informatie over de lokale milieuprojecten en initiatieven.

Conclusie

De Gemeente Amsterdam Noord Adres biedt een breed scala aan diensten aan de inwoners van het district. Het stadhuis is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. De diensten variëren van zaken als burgerzaken en wonen tot veiligheid en milieubeheer. De afdelingen zijn er om de inwoners te helpen hun leven in Amsterdam Noord beter te maken en de leefbaarheid van het district te verbeteren. Met de veelgestelde vragen sectie aan het einde van dit artikel hopen we u in staat te stellen beter geïnformeerd te zijn over de Gemeente Amsterdam Noord Adres.

gemeente amsterdam noord telefoonnummer

Gemeente Amsterdam Noord Telefoonnummer: Een Belangrijke Contactbron

Als u in Amsterdam Noord woont of werkt, wilt u wellicht weten hoe u de gemeente Amsterdam Noord telefonisch kunt bereiken. Het is immers belangrijk om snel en efficiënt contact te kunnen opnemen met de overheidsinstanties van uw buurt of stad. In dit artikel bespreken we het gemeente Amsterdam Noord telefoonnummer en gaan we dieper in op hoe het u kan helpen in uw dagelijks leven.

Wat is Gemeente Amsterdam Noord Telefoonnummer?

Gemeente Amsterdam Noord telefoonnummer is een centraal telefoonnummer waarmee u de gemeente van Amsterdam Noord kunt bereiken. Het is toegankelijk voor alle inwoners en ondernemers van Amsterdam Noord die hulp, begeleiding of informatie zoeken in verschillende rechtsgebieden zoals burgerzaken, belastingzaken, huisvesting en milieuwetgeving.

De afdeling Burgerzaken van de Gemeente Amsterdam Noord

Burgerzaken is één van de belangrijkste afdelingen van de gemeente Amsterdam Noord. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het registeren van de persoonsgegevens van elke inwoner van Amsterdam Noord. U kunt contact opnemen met deze afdeling als u vragen heeft over uw persoonlijke gegevens zoals uw geboorteakte, huwelijksakte, overlijdensakte en paspoort. U kunt bijvoorbeeld vragen om een ​​nieuw paspoort, een naamswijziging of een uittreksel.

Belastingzaken bij de Gemeente Amsterdam Noord

De belastingdienst is een andere afdeling van de gemeente Amsterdam Noord. In deze afdeling komen alle vragen samen over lokale belastingen, zoals de onroerendezaakbelasting (OZB), afvalstoffenheffing en rioolheffing. Dit zijn allemaal aanvullende belastingen die worden geheven bovenop de nationale belasting.

Huisvesting bij de Gemeente Amsterdam Noord

Als u op zoek bent naar huisvesting in Amsterdam Noord, biedt de gemeente Amsterdam Noord een breed scala aan woningen en appartementen. De gemeente kan helpen bij het vinden van een geschikte woning of appartement voor uw specifieke situatie, of u nu een starter bent of een gezin. U kunt profiteren van het gemeentelijke huisvestingsbeleid dat zich richt op betaalbare huur- en koopwoningen.

Milieuwetgeving bij de Gemeente Amsterdam Noord

De gemeente Amsterdam Noord heeft een afdeling die zich richt op milieuwetgeving. Milieuwetgeving bevat onder andere regels voor het beschermen van de gezondheid van de mens en het milieu. Als u informatie wilt over milieuwetgeving of vragen heeft over de milieuwetgeving, dan kunt u contact opnemen met de gemeente Amsterdam Noord.

De Gemeente Amsterdam Noord Telefoonnummer

Het Gemeente Amsterdam Noord Telefoonnummer is 14 020. Als u zich in Amsterdam Noord bevindt en dit nummer belt, komt u direct in contact met de gemeente Amsterdam Noord. Dit telefoonnummer is beschikbaar op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Het is een gratis nummer, zodat u geen extra belkosten hoeft te maken.

Wat is de gemeente Amsterdam Noord telefoonnummer voor inwoners van Amsterdam?

Inwoners van Amsterdam Noord kunnen de gemeente Amsterdam Noord telefonisch bereiken op 14 020. Dit nummer is beschikbaar op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Het is een gratis nummer, zodat u uw vragen of zorgen kosteloos kunt bespreken.

Hoe kan ik de gemeente Amsterdam Noord bereiken buiten de openingstijden?

Als u de gemeente Amsterdam Noord wilt bereiken buiten de openingstijden, kunt u de website van de gemeente Amsterdam Noord bezoeken. Hier vindt u veel informatie en kunt u verschillende formulieren invullen om uw vragen te stellen of uw zorgen te uiten. Daarnaast kunt u ook contact opnemen met de gemeente Amsterdam Noord via e-mail of zend hen een privébericht op sociale media.

Wat kan ik verwachten wanneer ik de gemeente Amsterdam Noord bel?

Als u de gemeente Amsterdam Noord belt, wordt u verwelkomd door een medewerker die u vriendelijk en beleefd zal helpen met uw vraag. U kunt uitleggen waar u hulp bij nodig heeft en de medewerker zal u hierbij assisteren. Afhankelijk van uw vraag, kan het zijn dat de medewerker u doorverwijst naar een andere afdeling of u vraagt ​​om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek met een deskundige.

Wat zijn de openingstijden van de gemeente Amsterdam Noord?

De gemeente Amsterdam Noord is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur. U kunt contact opnemen met de gemeente Amsterdam Noord tijdens deze uren om uw vragen, zorgen of klachten te bespreken. Houd er rekening mee dat de gemeente Amsterdam Noord gesloten is op feestdagen.

Kan ik de gemeente Amsterdam Noord via de telefoon mijn persoonlijke gegevens verstrekken?

Het is absoluut veilig om de gemeente Amsterdam Noord via de telefoon uw persoonlijke gegevens te verstrekken. De gemeente Amsterdam Noord heeft een beveiligd systeem dat ervoor zorgt dat uw persoonlijke gegevens worden beschermd tegen onbevoegde toegang.

Conclusie

Het Gemeente Amsterdam Noord Telefoonnummer is een handige bron die u kunt gebruiken om snel en efficiënt in contact te komen met de gemeente van Amsterdam Noord. U kunt uw vragen of zorgen bespreken over verschillende rechtsgebieden zoals burgerzaken, belastingzaken, huisvesting en milieuwetgeving. Het telefoonnummer is gratis en beschikbaar op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Door gebruik te maken van dit telefoonnummer kunt u tijd besparen en uw dagelijkse activiteiten soepeler laten verlopen.

FAQs

1. Wat is het Gemeente Amsterdam Noord Telefoonnummer?

Het Gemeente Amsterdam Noord Telefoonnummer is 14 020.

2. Wanneer is het Gemeente Amsterdam Noord Telefoonnummer beschikbaar?

Het Gemeente Amsterdam Noord Telefoonnummer is beschikbaar op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur.

3. Kan ik de gemeente Amsterdam Noord bereiken buiten de openingstijden?

Ja, u kunt de gemeente Amsterdam Noord bereiken via e-mail, online formulieren of sociale media.

4. Wat kan ik verwachten wanneer ik de gemeente Amsterdam Noord bel?

U kunt vriendelijk en beleefd geholpen worden door een medewerker die uitleg wil geven en uw vraag probeert op te lossen.

5. Kan ik de gemeente Amsterdam Noord via de telefoon mijn persoonlijke gegevens verstrekken?

Ja, uw persoonlijke gegevens worden beschermd tegen onbevoegde toegang.

Images related to the topic buikslotermeerplein 2000 1025 xl amsterdam

Buikslotermeerplein 87, Amsterdam
Buikslotermeerplein 87, Amsterdam

Article link: buikslotermeerplein 2000 1025 xl amsterdam.

Learn more about the topic buikslotermeerplein 2000 1025 xl amsterdam.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận