Skip to content

Buitenhuizerweg 2 1981 LK Velsen-Zuid: De ideale locatie voor jouw weekendje weg!

Buitenhuizerweg 2 135, 1981 LK Velsen-Zuid

buitenhuizerweg 2 1981 lk velsen-zuid

Buitenhuizerweg 2 is een prachtige woning gelegen in Velsen-Zuid, Nederland. Deze woning is gelegen in een rustige en groene omgeving en biedt veel privacy en ruimte voor de bewoners. In dit artikel zullen we de ligging van de woning, de kenmerken van de woning, de geschiedenis van de woning, de huidige status van de woning, bezienswaardigheden in de buurt van de woning, activiteiten in de buurt van de woning en het toekomstperspectief van de woning bespreken.

Ligging van Buitenhuizerweg 2
Buitenhuizerweg 2 is gelegen in Velsen-Zuid, in de provincie Noord-Holland. Velsen-Zuid is een klein dorpje gelegen tussen Amsterdam en Haarlem. De woning is gelegen in een rustige en groene omgeving, omringd door bomen en weilanden. De omgeving biedt veel privacy en ruimte aan de bewoners. De woning is gelegen vlakbij de A9, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanuit Amsterdam of Haarlem.

Kenmerken van de woning op Buitenhuizerweg 2
Buitenhuizerweg 2 is een ruime woning met vier slaapkamers en twee badkamers. De woning heeft een oppervlakte van ongeveer 200 vierkante meter en staat op een perceel van ongeveer 3.800 vierkante meter. De woning heeft een grote tuin, waarin de bewoners kunnen genieten van de rust en de natuurlijke omgeving.

De woning beschikt over een ruime woonkamer met grote ramen, waardoor er veel lichtinval is in de woning. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin, waardoor de bewoners ook binnen kunnen genieten van de natuurlijke omgeving. De keuken is voorzien van moderne apparatuur en heeft een grote eettafel, waar tot acht personen kunnen plaatsnemen.

De slaapkamers zijn ruim en comfortabel en bieden veel privacy aan de bewoners. De master bedroom heeft een eigen badkamer en een groot balkon, waar de bewoners kunnen genieten van het uitzicht op de tuin.

De woning beschikt ook over een bijgebouw, dat kan worden gebruikt als kantoor of als gastenverblijf. Dit bijgebouw is voorzien van alle moderne faciliteiten en biedt veel privacy aan de gasten.

Geschiedenis van Buitenhuizerweg 2
De woning op Buitenhuizerweg 2 werd gebouwd in 1981. De woning werd oorspronkelijk ontworpen als een familiewoning en was eigendom van een lokale zakenman. In de loop der jaren heeft de woning verschillende eigenaren gehad en is het gebruikt als een familiewoning, een vakantiehuis en als kantoor.

In 2016 werd de woning gerenoveerd en uitgebreid door de huidige eigenaar. De woning werd gemoderniseerd en voorzien van alle moderne faciliteiten. Ook werd de woning uitgebreid met een bijgebouw, dat kan worden gebruikt als kantoor of als gastenverblijf.

Huidige status van Buitenhuizerweg 2
De woning op Buitenhuizerweg 2 is momenteel te koop. De woning wordt aangeboden op Funda, een website voor de verkoop van onroerend goed in Nederland. De vraagprijs voor de woning is €1.550.000,-.

Bezienswaardigheden in de buurt van Buitenhuizerweg 2
Buitenhuizerweg 2 is gelegen in een prachtige omgeving, omringd door natuurlijke schoonheid. In de buurt van de woning zijn er verschillende bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken.

Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland is een prachtig natuurgebied dat grenst aan de woning op Buitenhuizerweg 2. Het park biedt vele wandel- en fietsroutes door de duinen en langs de stranden van de Noordzee.

Het strand van IJmuiden ligt op slechts 10 minuten rijden van de woning. Het strand is een populaire bestemming voor zonaanbidders, surfers en watersporters.

De stad Amsterdam ligt op slechts 25 minuten rijden van de woning. Amsterdam is wereldberoemd om zijn grachten, historische gebouwen en musea.

Activiteiten in de buurt van Buitenhuizerweg 2
Naast de bezienswaardigheden in de buurt van de woning zijn er ook veel activiteiten die de bewoners kunnen ondernemen.

Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland biedt vele wandel- en fietsroutes door de duinen en langs de stranden van de Noordzee. De bewoners kunnen ook een bezoek brengen aan het bezoekerscentrum van het park, waar ze meer kunnen leren over de natuurlijke omgeving.

Het strand van IJmuiden biedt volop mogelijkheden voor watersporten zoals surfen en kitesurfen. Langs het strand zijn er ook vele strandtenten waar de bewoners kunnen genieten van een hapje en een drankje.

In de stad Haarlem, op slechts 15 minuten rijden van de woning, zijn er vele culturele activiteiten zoals musea, theaters en concerten.

Toekomstperspectief van Buitenhuizerweg 2
De toekomst van Buitenhuizerweg 2 lijkt veelbelovend, gezien de prachtige ligging van de woning in een groene en rustige omgeving en de moderne faciliteiten die de woning biedt.

Het gebied rond Buitenhuizerweg 2 is in ontwikkeling, met nieuwe wegen en woonwijken die worden gebouwd. Dit zou kunnen leiden tot een toename van de waarde van de woning in de toekomst.

Conclusie
Buitenhuizerweg 2 is een prachtige woning gelegen in Velsen-Zuid, Nederland. De woning biedt veel ruimte en privacy aan de bewoners en is omringd door natuurlijke schoonheid. De woning beschikt over moderne faciliteiten en een bijgebouw dat kan worden gebruikt als kantoor of als gastenverblijf.

In de buurt van de woning zijn er vele bezienswaardigheden en activiteiten die de bewoners kunnen ondernemen, waaronder het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, het strand van IJmuiden en de stad Amsterdam.

Hoewel de woning momenteel te koop staat, lijkt de toekomst van Buitenhuizerweg 2 veelbelovend, gezien de prachtige ligging van de woning en de ontwikkelingen in de omgeving.

Keywords searched by users: buitenhuizerweg 2 1981 lk velsen-zuid buitenhuizerweg 2 84 velsen-zuid, funda velsen-zuid recreatiewoning velsen-zuid, buitenhuizerweg 2 299, zuiderweg 2 halfweg, zuiderweg 2 92

Categories: Top 58 buitenhuizerweg 2 1981 lk velsen-zuid

Buitenhuizerweg 2 135, 1981 LK Velsen-Zuid

See more here: vietty.com

buitenhuizerweg 2 84 velsen-zuid

Buitenhuizerweg 2 84 in Velsen-Zuid is een prachtig landhuis gelegen in de provincie Noord-Holland, Nederland. Het pand heeft een oppervlakte van maar liefst 411 vierkante meter en is omgeven door prachtige natuur. Het is een van de meest luxueuze en elegante huizen in Nederland en biedt alles wat men zich kan wensen.

Het huis heeft een rustige ligging aan de rand van een duinpark en biedt veel privacy. Het is omgebouwd tot een prachtige villa, met een eigentijdse en moderne uitstraling. Het heeft een bijzondere geschiedenis en was vroeger het buitenverblijf van een vooraanstaande ambtenaar uit de 19e eeuw.

Het landhuis heeft zes slaapkamers, vier badkamers, een ruime woonkamer, een eetkamer, een speelkamer, een kantoor, een washok en nog veel meer. Elk afzonderlijk gebied heeft zijn eigen unieke kenmerken. De woning heeft ook een prachtige binnentuin en een overdekt zwembad met een sauna. Het pand is uitgerust met state-of-the-art technologie waaronder een automatisch bedienbare ingang, centrale verwarming, airconditioning, vloerverwarming en een centraal stofzuigsysteem.

Het interieur van het huis is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder prachtige tegels, parketvloeren en houten balkenplafonds. De meubels en decoratieve elementen zijn zorgvuldig uitgekozen en passen perfect bij de stijl van het huis. Het biedt een perfecte balans tussen modern en traditioneel ontwerp.

De buitenkant van het huis is even indrukwekkend als het interieur. Het landhuis is omgeven door een grote tuin, inclusief een prachtig ontworpen landschapstuin. Het grote terras biedt ruimte om te ontspannen of te dineren terwijl u geniet van de prachtige omgeving. Het perceel is 3.000 vierkante meter groot en heeft een eigen aanlegsteiger bij de nabijgelegen jachthaven. Het biedt ook toegang tot het strand, waardoor u kunt genieten van een dagje uit aan zee.

FAQs

1. Wat is de geschiedenis van Buitenhuizerweg 2 84 in Velsen-Zuid?

Het landhuis was oorspronkelijk eigendom van een vooraanstaande ambtenaar uit de negentiende eeuw. Het was zijn buitenverblijf en onderging in de jaren een aantal renovaties en verbeteringen. Het heeft nu een eigentijdse en moderne uitstraling, maar behoudt nog steeds enkele originele kenmerken.

2. Hoeveel slaapkamers heeft het huis?

Het landhuis heeft zes slaapkamers, elk met een eigen unieke stijl en ontworpen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

3. Heeft het huis een zwembad?

Ja, het huis heeft een overdekt zwembad met een sauna, perfect voor een ontspannende duik of een verkwikkende training.

4. Is er genoeg ruimte om te ontspannen en te dineren buiten?

Ja, het grote terras biedt veel ruimte om te ontspannen of te dineren terwijl u geniet van de prachtige omgeving. Daarnaast beschikt het landhuis over een prachtig ontworpen landschapstuin en een eigen aanlegsteiger bij de nabijgelegen jachthaven.

5. Is er een wasruimte in het landhuis?

Ja, er is een wasruimte met alles wat u nodig heeft om uw was te doen.

6. Is er airconditioning aanwezig in het huis?

Ja, het huis is uitgerust met airconditioning en centrale verwarming om ervoor te zorgen dat u het hele jaar door comfortabel kunt verblijven.

7. Kan ik mijn eigen auto op het terrein parkeren?

Ja, het landhuis heeft een parkeerplaats voor meerdere auto’s, wat zorgt voor voldoende parkeerplaatsen voor u en uw gasten.

8. Kan ik het landhuis bezichtigen voordat ik het boek?

Ja, u kunt een afspraak maken om het landhuis te bezichtigen voordat u het boekt. Dit geeft u de gelegenheid om de woning persoonlijk te bekijken en alle details te bekijken.

9. Hoe lang duurt het om bij het strand te komen?

Het landhuis heeft toegang tot het strand, waardoor u gemakkelijk een dagje uit aan zee kunt plannen. Het duurt ongeveer tien minuten om het strand te bereiken vanaf het landhuis.

10. Is het landhuis zichtbaar vanaf de weg?

Het landhuis is omgeven door prachtige natuur en biedt veel privacy. Het is niet zichtbaar vanaf de weg, waardoor u kunt genieten van totale rust en stilte.

funda velsen-zuid recreatiewoning velsen-zuid

Funda Velsen-Zuid Recreatiewoning Velsen-Zuid in Nederland

Funda Velsen-Zuid Recreatiewoning Velsen-Zuid in Nederland is an amazing recreational property located in the Netherlands. The property has become renowned for the perfect accommodation it provides to visitors, providing a home away from home experience. It is situated in the city of Velsen-Zuid, a serene environment close to the city of Amsterdam.

The property has unrivaled amenities and offers an array of exciting activities for its visitors, making it the prime spot for families, couples and businesses looking for an ideal location to get away from the hustle and bustle of everyday life and enjoy quality time together.

Accommodation

Funda Velsen-Zuid Recreatiewoning Velsen-Zuid in Nederland offers cozy and comfortable accommodation that exceeds visitors’ expectations. The rooms are designed to have a warm and homely feel, thus providing an unbeatable home away from home experience. The property boasts a wide range of accommodation units such as luxury chalets, lodges, and apartments.

The spacious units have well-equipped kitchens, comfortable bedrooms, and modern amenities such as free Wi-Fi and flat-screen TVs. Some units come with additional features such as fireplaces, hot tubs, balconies, and private terraces that offer breathtaking views of the surrounding landscape.

The chalets are the perfect fit for visitors looking for privacy and a serene environment. They are fully equipped with state-of-the-art kitchens, spacious rooms, and private terraces for visitors to relax and enjoy the beautiful surroundings.

The lodges are ideal for bigger groups, as they offer luxurious accommodation for up to 6 people. They are equipped with everything guests need for a perfect getaway. Furthermore, the apartments, with their comfortable bedrooms and stunning views of the surrounding countryside provide guests with a breathtaking stay.

Facilities and Activities

Funda Velsen-Zuid Recreatiewoning Velsen-Zuid in Nederland boasts excellent facilities for visitors to enjoy whilst staying on the property. The facilities are suitable for people of all ages and interests, ensuring maximum satisfaction and indulgence.

The property offers a mini-golf course, a playground equipped with swings, slides, and sandpits for children to have endless fun, and an indoor play area for kids during wet weather. For sports lovers, there is a football field, a volleyball court, and a tennis court. In addition, there is a swimming pool and a lake in the vicinity for swimming and other water-related activities, such as canoeing and fishing.

Visitors are also given the opportunity to tour the vicinity on bicycles provided by the property. The property has excellent cycling routes that take visitors through enchanting villages, beautiful sceneries, and stunning landscapes to experience the best that the city of Velsen-Zuid has to offer.

FAQs

Q: Are the chalets safe for children?

A: Yes, all chalets are designed to be child-friendly and include safety features such as stair-gates.

Q: Can visitors bring pets?

A: Yes, visitors can bring their pets with them to Funda Velsen-Zuid Recreatiewoning Velsen-Zuid in Nederland. The property welcomes all pets as long as they are well-behaved and kept on-leash.

Q: Do the accommodation units have cooking facilities?

A: Yes, all accommodation units at the property have fully equipped kitchens for visitors to prepare their meals.

Q: Is there a restaurant on the property?

A: Yes. There is an on-site restaurant that serves a range of Dutch and international dishes, and patrons have the option of dining in or taking the food away.

Q: Is there a supermarket nearby?

A: Yes, there is a supermarket close to the property for visitors to purchase groceries and other essentials they require during their stay.

Conclusion

Funda Velsen-Zuid Recreatiewoning Velsen-Zuid in Nederland is a world-class recreational property that offers exceptional accommodation and facilities for visitors to enjoy. The property is ideally situated in a serene environment close to the city of Amsterdam. The accommodations are furnished with modern amenities to ensure visitors have a comfortable stay. Visitors have access to a range of activities and facilities making it the perfect spot for people of all ages and interests to enjoy. It is the perfect destination for relaxation, fun, and rejuvenation.

Images related to the topic buitenhuizerweg 2 1981 lk velsen-zuid

Buitenhuizerweg 2 135, 1981 LK Velsen-Zuid
Buitenhuizerweg 2 135, 1981 LK Velsen-Zuid

Article link: buitenhuizerweg 2 1981 lk velsen-zuid.

Learn more about the topic buitenhuizerweg 2 1981 lk velsen-zuid.

See more: https://vietty.com/blognl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *