Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem: De perfecte plek voor jou!

  • 12/05/2023

buitenplaats marasingel 19 arnhem

Ligging van Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem

Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem is gelegen aan de Marasingel 19, postcode 6846 DX, in de stad Arnhem. Het pand is gelegen in de wijk Schuytgraaf, in het zuidwesten van de stad. Het pand is omgeven door groen en heeft een prachtige tuin.

Beschrijving van het pand

Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem is een historisch pand dat dateert uit de 18e eeuw. Het pand is gebouwd in een traditionele Nederlandse stijl en is voorzien van een rieten dak en houten gevels. Het pand heeft een opvallende symmetrische opzet met een centrale ingang en een trap aan beide zijden.

Het pand heeft twee verdiepingen en een zolderverdieping. De begane grond heeft een royale hal, een woonkamer, eetkamer, keuken en een bijkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. De zolderverdieping is voorzien van twee kamers en biedt nog ruimte voor uitbreiding.

Geschiedenis van Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem

Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de 18e eeuw. Het pand was oorspronkelijk eigendom van een van de lokale aristocraten. In de 19e eeuw werd het pand verkocht aan een particulier ondernemer die het gebruikte als buitenverblijf.

In de loop der jaren is Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem aan verschillende eigenaren toegekomen. In de Tweede Wereldoorlog werd het pand gebruikt door de Duitsers als militair hospitaal. Na de oorlog werd het pand gerestaureerd en gebruikt als een privéwoning.

In de jaren ’80 en ’90 werd het pand opnieuw gerestaureerd en gebruikt als kantoorruimte. In deze periode werd er besloten om het pand op te delen in meerdere appartementen. Tegenwoordig wordt Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem gebruikt als een zorginstelling.

Architectuur van het pand

Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem is gebouwd in een traditionele Nederlandse stijl. Het pand heeft een symmetrische opzet en is voorzien van houten gevels en een rieten dak. Het pand heeft een indrukwekkende ingang met een grote trap aan beide zijden.

De architectuur van het pand is van grote waarde vanwege de zeldzame combinatie van traditionele Nederlandse, historische en culturele elementen.

Interieur van Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem

Het interieur van Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem heeft nog veel originele details uit de 18e eeuw. Zo zijn er bijvoorbeeld nog originele schouwen te vinden in verschillende kamers. De kamers op de begane grond zijn voorzien van hoge plafonds en grote raampartijen, waardoor er veel licht binnenkomt.

Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers te vinden, allemaal voorzien van originele ramen en deuren. De badkamer is in de jaren ’80 gerenoveerd en heeft een modernere uitstraling.

Tuin(en) van Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem

Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem is omgeven door een prachtige tuin die nog steeds de originele indeling heeft uit de 18e eeuw. In de tuin zijn er verschillende zitjes te vinden en er zijn diverse borders met bloeiende planten. Achter het pand is er een grote vijver te vinden en ook een moestuin waar de bewoners van de zorginstelling groenten verbouwen.

Huidige functie van het pand

Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem wordt tegenwoordig gebruikt als een zorginstelling voor ouderen. Het pand is geschikt gemaakt voor bewoners die zorg nodig hebben en biedt hen een veilige en comfortabele plek om te wonen.

Eerdere functies van het pand

Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem heeft door de jaren heen verschillende functies gehad. Zo werd het pand oorspronkelijk gebouwd als buitenverblijf voor een lokale aristocraat. Later werd het pand gebruikt als privéwoning en in de Tweede Wereldoorlog diende het als militair hospitaal voor de Duitsers.

Na de oorlog werd het pand gerestaureerd en gebruikt als kantoorruimte. In de jaren ’80 en ’90 werd het pand opgedeeld in appartementen en tegenwoordig dient het pand als een zorginstelling.

Culturele waarde van Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem

Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem heeft grote culturele waarde vanwege de zeldzame combinatie van traditionele Nederlandse, historische en culturele elementen. Het pand is een belangrijk voorbeeld van de traditionele Nederlandse architectuur uit de 18e eeuw. Het heeft een rijke geschiedenis die nauw is verbonden met de stad Arnhem en de lokale gemeenschap.

FAQs

Wat is de geschiedenis van Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem?

Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem heeft een geschiedenis die teruggaat tot de 18e eeuw. Het pand was oorspronkelijk eigendom van een lokale aristocraat en werd later verkocht aan een particulier ondernemer. Het pand is in de Tweede Wereldoorlog gebruikt als militair hospitaal voor de Duitsers en later gerestaureerd en gebruikt als privéwoning.

Wat is de culturele waarde van het pand?

Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem heeft grote culturele waarde vanwege de zeldzame combinatie van traditionele Nederlandse, historische en culturele elementen. Het pand is een belangrijk voorbeeld van de traditionele Nederlandse architectuur uit de 18e eeuw en heeft een rijke geschiedenis die nauw is verbonden met de stad Arnhem en de lokale gemeenschap.

Wat is de huidige functie van Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem?

Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem wordt tegenwoordig gebruikt als een zorginstelling voor ouderen.

Wat zijn de tuinen van Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem?

Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem is omgeven door een prachtige tuin die nog steeds de originele indeling heeft uit de 18e eeuw. In de tuin zijn er verschillende zitjes te vinden en er zijn diverse borders met bloeiende planten. Achter het pand is er een grote vijver te vinden en ook een moestuin waar de bewoners van de zorginstelling groenten verbouwen.

Wat zijn de eerdere functies van het pand?

Buitenplaats Marasingel 19 Arnhem heeft door de jaren heen verschillende functies gehad. Zo werd het pand oorspronkelijk gebouwd als buitenverblijf voor een lokale aristocraat. Later werd het pand gebruikt als privéwoning en in de Tweede Wereldoorlog diende het als militair hospitaal voor de Duitsers.

Keywords searched by users: buitenplaats marasingel 19 arnhem marasingel 19 6846 dx arnhem, zorginstelling arnhem, arnhems buiten, kaarsen arnhem, vrijwilligerswerk arnhem, lunchroom schuytgraaf, kinderboerderij arnhem, zorgboerderij arnhem-zuid

Categories: Top 26 buitenplaats marasingel 19 arnhem

Binnenvaart 19 Arnhem

See more here: vietty.com

marasingel 19 6846 dx arnhem

Marasingel 19, 6846 DX Arnhem, in Nederlands is een prachtige locatie en een ideale plek om te wonen. Dit gebied biedt een perfecte balans tussen de natuur en het stadsleven, met uitstekende voorzieningen binnen handbereik. Het is een geweldige plek voor gezinnen, studenten en iedereen die op zoek is naar een comfortabele en gunstige woning. In dit artikel willen we u informeren over de voordelen van wonen op Marasingel 19, Arnhem. Laten we beginnen!

Een korte introductie van Marasingel 19

Marasingel 19 ligt in de wijk De Laar-Oost in Arnhem en is een rustige, ruime buurt met alle nodige faciliteiten. De wijk wordt omgeven door een prachtig landschap, groene velden, parken en een nabijgelegen bos. Het is een wijk die door de jaren heen steeds populairder is geworden bij zowel gezinnen als jonge volwassenen vanwege de speciale sfeer die er heerst. Het is een plek waar men rust en veiligheid vindt, maar ook de mogelijkheid heeft om dichtbij het stadsleven te zijn.

Het gebied heeft veel te bieden

Marasingel 19 is een gebied dat bekend staat om zijn hoge levenskwaliteit en is thuis van verschillende voorzieningen. De wijk beschikt over diverse winkels en supermarkten die alles aanbieden wat u nodig heeft. In de buurt van de wijk, op slechts 5 minuten afstand, is er een groot winkelcentrum, de Kronenburg Passage, waar u alles kunt vinden, van boodschappen tot kleding- en huishoudelijke artikelen.

Er zijn ook verschillende restaurants en cafés in de buurt waar u heerlijk kunt eten en genieten van een hapje of drankje. Daarnaast heeft Arnhem een bruisend nachtleven en zijn er verschillende uitgaansgelegenheden waar u kunt dansen en plezier maken met vrienden.

Voor degenen die graag sporten, is Marasingel 19 een fantastische locatie. Er zijn verschillende sportfaciliteiten in de buurt, waaronder een sportschool met zwembad en een buitenzwembad. Er zijn ook verschillende fiets- en wandelroutes in de omgeving, die u de mogelijkheid bieden om de prachtige omgeving te verkennen.

De wijk heeft ook uitstekende scholen, waaronder een basisschool, middelbare school en hogeschool. Hierdoor is het een populaire woonplek voor gezinnen met kinderen en studenten.

Wonen op Marasingel 19

Marasingel 19 biedt een ruime keuze aan woningen, variërend van appartementen tot eengezinswoningen. De woningen zijn modern, goed onderhouden en van hoge kwaliteit. Ze zijn allemaal gebouwd met het oog op comfort en functionaliteit. Daarnaast worden de woningen regelmatig onderhouden en worden eventuele problemen snel opgelost door het team van onderhoudsmedewerkers.

De huurprijzen zijn redelijk en betaalbaar, en er zijn verschillende opties beschikbaar, afhankelijk van uw behoeften en budget. Er zijn eengezinswoningen beschikbaar met 2, 3 of 4 slaapkamers, die geschikt zijn voor gezinnen van verschillende groottes. Daarnaast zijn er ook appartementen met 1 of 2 slaapkamers beschikbaar, die ideaal zijn voor studenten of alleenstaanden.

De wijk is veilig en rustig, en er is veel aandacht besteed aan het creëren van een ontspannen sfeer waar gezinnen en studenten zich thuis voelen. Er zijn veel groene ruimtes en parken in de buurt, wat zorgt voor een rustgevende sfeer en een gevoel van harmonie met de natuur.

FAQs

1. Hoeveel kost een gemiddelde woning op Marasingel 19?

Het hangt af van het type woning dat u zoekt, maar de huurprijzen zijn redelijk en betaalbaar. Eengezinswoningen worden meestal verhuurd voor prijzen tussen € 800- € 1.200, terwijl de prijzen voor appartementen variëren van € 500- € 800.

2. Welke voorzieningen zijn beschikbaar in de buurt van Marasingel 19?

Marasingel 19 ligt in de buurt van verschillende voorzieningen, waaronder een groot winkelcentrum, restaurants en cafés, sportfaciliteiten en scholen. Er zijn ook verschillende parken en groene ruimtes in de buurt die deel uitmaken van de prachtige natuurlijke omgeving.

3. Is Marasingel 19 een veilige buurt?

Ja, Marasingel 19 is een veilige buurt waar veel aandacht wordt besteed aan het creëren van een veilige en rustige sfeer. Er zijn weinig veiligheidsproblemen, dankzij het goed doordachte ontwerp van de wijk en de aanwezigheid van een goed onderhouden en betrouwbaar camerasysteem.

4. Welke soorten woningen zijn beschikbaar op Marasingel 19?

Er zijn verschillende soorten woningen beschikbaar op Marasingel 19, variërend van eengezinswoningen tot appartementen. Eengezinswoningen hebben meestal 2, 3 of 4 slaapkamers, terwijl appartementen 1 of 2 slaapkamers hebben. Er zijn ook verschillende types huurwoningen beschikbaar, van gemeubileerd tot ongemeubileerd.

5. Zijn huisdieren toegestaan op Marasingel 19?

Ja, huisdieren zijn toegestaan op Marasingel 19, maar er zijn wel beperkingen en voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Het is belangrijk om contact op te nemen met de verhuurder of het beheerteam voor meer informatie over de regels en voorschriften.

Conclusie

Marasingel 19 in Arnhem is een geweldige plek om te wonen, of u nu een gezin of een student bent. Het gebied heeft veel te bieden, waardoor het gemakkelijk is om aan uw dagelijkse behoeften te voldoen en tegelijkertijd te genieten van de natuurlijke omgeving. De wijk heeft uitstekende voorzieningen en een veilige en rustige sfeer, waardoor het een populaire woonplek is voor mensen van alle leeftijden. We nodigen u uit om het gebied te bezoeken en het te ervaren, en we hopen dat dit artikel u heeft geholpen het gebied beter te begrijpen.

zorginstelling arnhem

Zorginstelling Arnhem: Wat is het en hoe werkt het?

Zorginstelling Arnhem is een bekend zorgcentrum in de Nederlandse stad Arnhem. Het centrum heeft een gevarieerd aanbod aan zorgdiensten voor ouderen en mensen met lichamelijke en psychische beperkingen. Het zorgcentrum biedt zowel zorg aan mensen die nog thuis wonen als aan mensen die in het zorgcentrum wonen.

Het doel van de zorginstelling is om ervoor te zorgen dat ouderen en mensen met beperkingen zo lang mogelijk onafhankelijk kunnen blijven en volwaardig kunnen blijven deelnemen aan de samenleving. De zorginstelling heeft dan ook een brede visie op zorg en ondersteuning, die gericht is op het verbeteren van de kwaliteit van leven van de cliënten. De zorginstelling wil een veilige en prettige omgeving creëren waar cliënten zich thuis voelen en waar ze de zorg en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

De zorginstelling biedt verschillende vormen van zorg en ondersteuning. Cliënten kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging en verpleging. Ook biedt de zorginstelling dagopvang, respijtzorg en thuiszorg voor mensen die nog thuis wonen. Voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen, biedt de zorginstelling diverse woonvormen aan, waaronder kleinschalig wonen en aanleunwoningen.

Het zorgcentrum heeft een comfortabele en veilige omgeving. De kamers zijn voorzien van alle noodzakelijke faciliteiten en er zijn gemeenschappelijke ruimtes waar cliënten elkaar kunnen ontmoeten. Daarnaast organiseert de zorginstelling diverse activiteiten en evenementen om cliënten te betrekken bij de samenleving en te stimuleren tot sociale interactie.

De zorginstelling werkt met een team van hooggekwalificeerde zorgprofessionals die gespecialiseerd zijn in verschillende aspecten van de zorg. Zo zijn er verpleegkundigen, verzorgenden, fysiotherapeuten en psychologen werkzaam in het zorgcentrum. Zij werken samen om cliënten de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden. De zorgprofessionals zijn betrokken, deskundig en hebben veel ervaring in het werken met ouderen en mensen met beperkingen.

Om gebruik te maken van de zorgdiensten van de zorginstelling, moeten cliënten een indicatie hebben van de gemeente. Deze indicatie bepaalt welke zorg en ondersteuning cliënten nodig hebben en hoeveel zorg they kunnen ontvangen. De zorginstelling werkt nauw samen met de gemeente om ervoor te zorgen dat cliënten de zorg en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Ook heeft de zorginstelling verschillende samenwerkingsverbanden met andere zorgaanbieders en organisaties in de regio.

FAQ’s

1. Wat zijn de kosten voor het gebruik van de zorgdiensten van de zorginstelling Arnhem?

De kosten voor de zorgdiensten zijn afhankelijk van de zorgindicatie die de cliënt heeft en de persoonlijke situatie. De gemeente vergoedt een groot deel van de zorgkosten, maar cliënten moeten ook een eigen bijdrage betalen. De hoogte van deze eigen bijdrage is afhankelijk van het inkomen en vermogen van de cliënt.

2. Hoe lang duurt het voordat ik een indicatie krijg?

Het duurt gemiddeld tussen de vier en zes weken voordat een cliënt een indicatie krijgt. Dit proces kan echter langer duren als er aanvullende informatie nodig is of als er bijzondere omstandigheden zijn die nader onderzocht moeten worden.

3. Kan ik mijn eigen arts behouden als ik gebruik maak van de zorgdiensten van de zorginstelling Arnhem?

Ja, cliënten kunnen hun eigen arts behouden als ze gebruik maken van de zorgdiensten van de zorginstelling. De zorginstelling werkt echter ook met een team van eigen zorgprofessionals die gespecialiseerd zijn in verschillende aspecten van de zorg.

4. Hoe krijg ik meer informatie over de zorgdiensten van de zorginstelling Arnhem?

Als u meer informatie wilt over de zorgdiensten van de zorginstelling Arnhem, kunt u contact opnemen met het zorgcentrum zelf. Zij kunnen u meer informatie geven over de verschillende zorgdiensten en het proces van indicatiestelling. Ook kunt u informatie vinden op de website van het zorgcentrum.

Images related to the topic buitenplaats marasingel 19 arnhem

Binnenvaart 19 Arnhem
Binnenvaart 19 Arnhem

Article link: buitenplaats marasingel 19 arnhem.

Learn more about the topic buitenplaats marasingel 19 arnhem.

See more: vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận