Buizerdlaan 35 Den Haag: Ontdek het charmante huis dat te koop staat!

  • 12/05/2023

buizerdlaan 35 den haag

Buizerdlaan 35 Den Haag is een van de meest gewilde en prestigieuze adressen in Nederland. Dit prachtige gebouw ligt in een van de mooiste wijken van Den Haag en biedt een geweldig uitzicht op de stad. Met een toplocatie in de buurt van vele winkels, scholen, parken en openbaar vervoer, is Buizerdlaan 35 Den Haag de perfecte plek om te wonen.

Buizerdlaan 35 Den Haag ligt in de wijk Mariahoeve in Den Haag. Het adres en postcode van Buizerdlaan 35 Den Haag is Buizerdlaan 35, 2591 XJ, Den Haag. Deze wijk is een van de meest gewilde plekken om te wonen vanwege de perfecte ligging.

Buizerdlaan 35 Den Haag op de kaart

De Buizerdlaan 35 Den Haag is een van de meest gewilde locaties vanwege de perfecte ligging. Deze wijk ligt op slechts enkele minuten afstand van het centrum van Den Haag en biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.

Buizerdlaan 35 Den Haag omgeving

De omgeving van Buizerdlaan 35 Den Haag is prachtig. De wijk Mariahoeve is een van de meest gewilde wijken in Den Haag vanwege de perfecte ligging en de vele voorzieningen. Er zijn tal van winkels, restaurants, scholen en parken rondom Buizerdlaan 35 Den Haag.

Type gebouw van Buizerdlaan 35 Den Haag

Buizerdlaan 35 Den Haag is een appartementengebouw. Het gebouw heeft een prachtige architectuur en biedt een prachtig uitzicht op de omgeving.

Bouwjaar van Buizerdlaan 35 Den Haag

Het gebouw van Buizerdlaan 35 Den Haag is gebouwd in 1975. Het gebouw heeft veel karakter en is onlangs gerenoveerd.

Aantal verdiepingen van Buizerdlaan 35 Den Haag

Buizerdlaan 35 Den Haag heeft acht verdiepingen.

Huurprijzen van Buizerdlaan 35 Den Haag

De huurprijzen van Buizerdlaan 35 Den Haag variëren afhankelijk van het aantal kamers en de grootte van de appartementen. De huurprijzen variëren van €1000 tot €2000 per maand.

Aantal kamers van Buizerdlaan 35 Den Haag

Buizerdlaan 35 Den Haag biedt appartementen met twee tot vier kamers.

Voor- en nadelen van wonen in Buizerdlaan 35 Den Haag

Een van de voordelen van wonen in Buizerdlaan 35 Den Haag is de perfecte locatie. Het gebouw ligt in Mariahoeve, een van de meest gewilde wijken in Den Haag, en biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer, winkels en restaurants. Een ander voordeel van het wonen in Buizerdlaan 35 Den Haag is de prachtige architectuur van het gebouw en het geweldige uitzicht op de omgeving.

Een van de nadelen van wonen in Buizerdlaan 35 Den Haag is dat het een appartementengebouw is, wat betekent dat u de ruimte deelt met andere huurders. Daarnaast kunnen de huurprijzen hoog zijn, afhankelijk van het aantal kamers en de grootte van het appartement.

Winkels in de buurt van Buizerdlaan 35 Den Haag

Buizerdlaan 35 Den Haag ligt in de buurt van vele winkels en restaurants. Er zijn verschillende supermarkten, drogisterijen en kledingwinkels op loopafstand van het gebouw.

Scholen en kinderdagverblijven in de buurt van Buizerdlaan 35 Den Haag

Buizerdlaan 35 Den Haag ligt in de buurt van verschillende scholen, van basisscholen tot middelbare scholen. Er zijn ook verschillende kinderdagverblijven en kleuterscholen in de buurt van het gebouw.

Openbaar vervoer van en naar Buizerdlaan 35 Den Haag

Buizerdlaan 35 Den Haag biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Er is een tramhalte op loopafstand van het gebouw die u naar het centrum van Den Haag en andere plaatsen kan brengen.

Oorsprong van de naam Buizerdlaan

De naam Buizerdlaan komt van de vogel ‘buizerd’.

Historische gebeurtenissen rondom Buizerdlaan 35 Den Haag

Er zijn geen historische gebeurtenissen van betekenis rondom Buizerdlaan 35 Den Haag bekend.

Ontwikkelingen van Buizerdlaan 35 Den Haag door de jaren heen

Buizerdlaan 35 Den Haag is een van de meest prestigieuze gebouwen in de omgeving en heeft de afgelopen jaren enkele renovaties ondergaan.

Geplande ontwikkelingen in de buurt van Buizerdlaan 35 Den Haag

Er zijn geen geplande ontwikkelingen rondom Buizerdlaan 35 Den Haag bekend.

Verwachte veranderingen in de huizenmarkt rondom Buizerdlaan 35 Den Haag

De huizenmarkt rondom Buizerdlaan 35 Den Haag verwacht in de toekomst stabiel te blijven.

Duurzaamheidsplannen voor Buizerdlaan 35 Den Haag

Buizerdlaan 35 Den Haag heeft duurzame plannen om in de toekomst energiezuiniger te worden.

FAQs:

1. Wat is het adres van Buizerdlaan 35 Den Haag?
Het adres van Buizerdlaan 35 Den Haag is Buizerdlaan 35, 2591 XJ, Den Haag.

2. Wat is het type gebouw van Buizerdlaan 35 Den Haag?
Buizerdlaan 35 Den Haag is een appartementengebouw.

3. Wat zijn de huurprijzen van Buizerdlaan 35 Den Haag?
De huurprijzen van Buizerdlaan 35 Den Haag variëren afhankelijk van het aantal kamers en de grootte van de appartementen. De huurprijzen variëren van €1000 tot €2000 per maand.

4. Welke winkels zijn er in de buurt van Buizerdlaan 35 Den Haag?
Buizerdlaan 35 Den Haag ligt in de buurt van verschillende supermarkten, drogisterijen en kledingwinkels.

5. Wat zijn de duurzaamheidsplannen voor Buizerdlaan 35 Den Haag?
Buizerdlaan 35 Den Haag heeft duurzame plannen om in de toekomst energiezuiniger te worden.

Keywords searched by users: buizerdlaan 35 den haag buizerdlaan 26 den haag, funda buizerdlaan, den haag

Categories: Top 53 buizerdlaan 35 den haag

Dit zijn de meest en minst prettige wijken om te wonen in Den Haag – OMROEP WEST

See more here: vietty.com

buizerdlaan 26 den haag

Buizerdlaan 26 in Den Haag is een prachtig huis dat gelegen is in een prachtige buurt in de stad. Het huis is ruim en luxueus en biedt voldoende ruimte voor een gezin. De buurt is erg rustig en heeft een paar kleine parken in de buurt waar u kunt genieten van de natuur in de stad. In dit artikel zullen we gedetailleerd kijken naar het huis en de buurt, en we zullen ook enkele veelgestelde vragen over het pand beantwoorden.

Het huis

Buizerdlaan 26 is een groot vrijstaand huis. Het heeft vier slaapkamers en twee badkamers, en het is perfect voor een gezin. Er is ook een grote woonkamer en een open keuken met moderne apparatuur en veel opbergruimte. Het huis is smaakvol ingericht en zeer goed onderhouden. Er is ook een mooie tuin waar u kunt ontspannen en genieten van de zon op een mooie dag.

De buurt

Buizerdlaan is een mooie, rustige buurt in Den Haag. Het ligt in de buurt van een paar kleine parken waar u kunt wandelen, fietsen en genieten van de natuur in de stad. Het is ook dicht bij een aantal uitstekende restaurants en winkels.

De buurt is zeer veilig en er is weinig tot geen criminaliteit. De meeste mensen die hier wonen zijn gezinnen, en er is een gevoel van gemeenschap in de buurt. Het is rustig en vredig, wat het ideaal maakt voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen woonomgeving.

FAQs

Wat zijn de voordelen van het wonen in Buizerdlaan 26?

Er zijn veel voordelen van het wonen in Buizerdlaan 26. Het huis is groot en ruim en biedt voldoende ruimte voor een gezin. Het is smaakvol ingericht en zeer goed onderhouden. De buurt is rustig, veilig en heeft een gevoel van gemeenschap. Het ligt ook dicht bij een aantal uitstekende restaurants en winkels, en er zijn een paar kleine parken in de buurt waar u kunt genieten van de natuur in de stad.

Zijn er nadelen aan het wonen in Buizerdlaan 26?

Hoewel er weinig nadelen zijn aan het wonen in Buizerdlaan 26, zijn er enkele dingen waar u rekening mee moet houden. Het huis is vrij duur, dus het kan niet voor iedereen betaalbaar zijn. Het ligt ook een beetje verder weg van het stadscentrum, dus het kan wat tijd kosten om naar het centrum te reizen als u daar werkt of vaak heen gaat.

Hoe groot is het huis?

Buizerdlaan 26 is een groot huis. Het heeft vier slaapkamers en twee badkamers, en het is perfect voor een gezin.

Hoeveel kost Buizerdlaan 26?

Het huis is vrij duur en de vraagprijs kan variëren. Het is het best om de actuele prijs te controleren, aangezien dit kan afhangen van verschillende factoren zoals de economie of interesse van klanten om te verhuizen naar dit gebied.

Is de buurt veilig?

Ja, de buurt is zeer veilig. Er is weinig tot geen criminaliteit, en het is een uitstekende plek voor gezinnen om te wonen.

Zijn er restaurants en winkels in de buurt?

Ja, er zijn een aantal uitstekende restaurants en winkels in de buurt van Buizerdlaan 26. Of je nu van lokale gerechten houdt of op zoek bent naar iets internationaals, er zijn tal van opties in de buurt.

Zijn er scholen in de buurt?

Ja, er zijn verschillende scholen in de buurt, zowel basisscholen als middelbare scholen. Dit maakt de buurt perfect voor gezinnen met kinderen.

Is er openbaar vervoer beschikbaar in de buurt?

Ja, er is openbaar vervoer beschikbaar in de buurt van Buizerdlaan 26. Er zijn verschillende buslijnen die u naar andere delen van de stad kunnen brengen, en er is ook een tramlijn in de buurt die u naar het centrum van Den Haag kan brengen.

Conclusie

Buizerdlaan 26 in Den Haag is een prachtig huis dat gelegen is in een prachtige buurt in de stad. Het huis is ruim en luxueus en biedt voldoende ruimte voor een gezin. De buurt is erg rustig en heeft een paar kleine parken in de buurt waar u kunt genieten van de natuur in de stad. De buurt is zeer veilig en er is weinig tot geen criminaliteit. Het is ook dicht bij een aantal uitstekende restaurants en winkels. Al met al is het een uitstekende plek om te wonen voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen woonomgeving en goede voorzieningen in de buurt.

funda buizerdlaan, den haag

Funda Buizerdlaan, Den Haag is een woonwijk gelegen in het Bezuidenhout gedeelte van Den Haag. Gelegen tussen de Laan van Nieuw Oost-Indië en de Schenkkade, en omringd door de prachtige Vogelwijk en het Benoordenhout, is Buizerdlaan een zeer gewilde woonbestemming en een van de beste wijken van Den Haag. Dit artikel geeft een overzicht van de Buizerdlaan en geeft een aantal antwoorden op veelgestelde vragen.

Buizerdlaan – Kenmerken en geschiedenis

Buizerdlaan is een rustige, groene omgeving en een zeer gewaardeerde locatie in Den Haag. De wijk heeft een overvloed aan groen, waaronder parken, openbare tuinen en bomen. Het Bezuidenhoutse bos en landgoed Clingendael zijn in de buurt en maken het een ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een rustige omgeving om te wonen, maar toch dicht bij het stadscentra en alle voorzieningen willen blijven.

Bovendien, is de Buizerdlaan een kindvriendelijke omgeving vanwege de vele speeltuinen en parken. Er zijn ook tal van scholen in de buurt, waaronder de Britse School en de Haagsche Schoolvereeniging. Kinderen kunnen dus gemakkelijk op loopafstand naar school gaan.

Buizerdlaan is een zeer diverse buurt wat betreft bewoners. Het is de thuisbasis van veel expats, ambtenaren en lokale bewoners. Het heeft ook een rijk cultureel aanbod, zoals het Bezuidenhout Festival en het Huijgenspark culinair evenement.

Als het gaat om woningen, heeft Buizerdlaan een breed scala aan huizen om uit te kiezen. Het omvat eengezinswoningen, herenhuizen, appartementen en duplexen. De huizen zijn meestal gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw, en veel van hen hebben karakteristieke architectuur en zijn gerenoveerd om te voldoen aan de moderne eisen. De wijk staat bekend om zijn interbellum-architectuur, met name de Art Deco-stijl.

FAQs – Buizerdlaan, Den Haag

1. Welke voorzieningen zijn er beschikbaar in en rond Buizerdlaan?

Buizerdlaan is gelegen nabij het centrum van Den Haag, wat betekent dat er tal van voorzieningen in de buurt zijn. Er zijn verschillende supermarkten, restaurants, cafés en bars in de buurt. Er zijn ook diverse winkelcentra die met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar zijn, zoals de Haagse Passage, en de Winkelcentra Leidschenhage en De Bijenkorf. Verder zijn er tal van sportcentra, recreatieve faciliteiten en parken in de omgeving.

2. Wat zijn de scholen in de buurt van Buizerdlaan?

Buizerdlaan heeft veel scholen in de buurt, wat het een ideale locatie maakt voor gezinnen met kinderen. Er zijn verschillende internationale en Nederlandse scholen, zoals de Europese School Den Haag, de Britse School, de International School of The Hague en de Haagsche Schoolvereeniging.

3. Hoe ver is Buizerdlaan van het stadscentrum?

Buizerdlaan ligt op ongeveer 4 kilometer van het centrum van Den Haag, waardoor het een perfecte locatie is voor mensen die dicht bij de stad willen wonen, maar ook van de groene omgeving willen genieten.

4. Is er openbaar vervoer beschikbaar in de buurt van Buizerdlaan?

Buizerdlaan heeft een goede verbinding met het openbaar vervoer. Het metrostation Laan van NOI ligt op loopafstand, evenals het treinstation Den Haag Laan van NOI. Er zijn ook verschillende bus- en tramverbindingen die door de buurt lopen.

5. Hoe veilig is Buizerdlaan?

Buizerdlaan is een veilige buurt en heeft een lage misdaadcijfers. De buurt is goed verlicht en er is veel sociale controle, wat bijdraagt aan een veilige omgeving.

Conclusie

Buizerdlaan, Den Haag, is een gewilde woonlocatie vanwege zijn rustige en groene omgeving, uitstekende voorzieningen en gevarieerde woningaanbod. De buurt is geschikt voor bewoners van verschillende achtergronden, met veel expats en ambtenaren die er wonen. De nabijheid van het centrum van Den Haag maakt het gemakkelijk om te genieten van alles wat de stad te bieden heeft, terwijl de groene omgeving een oase van rust biedt. Het is dan ook geen wonder dat Buizerdlaan een van de beste wijken van Den Haag is en dat er veel vraag is naar woningen in deze buurt.

Images related to the topic buizerdlaan 35 den haag

Dit zijn de meest en minst prettige wijken om te wonen in Den Haag - OMROEP WEST
Dit zijn de meest en minst prettige wijken om te wonen in Den Haag – OMROEP WEST

Article link: buizerdlaan 35 den haag.

Learn more about the topic buizerdlaan 35 den haag.

See more: vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận