Bullenaarsweg 1a Enter te koop – Ontdek deze prachtige woning nu!

  • 12/05/2023

bullenaarsweg 1a enter te koop

Bullenaarsweg 1a Enter te koop: alles wat je moet weten

De Bullenaarsweg 1a is een prachtig pand in het hart van Enter, Overijssel. Het pand biedt tal van mogelijkheden voor investeerders en ondernemers die op zoek zijn naar een nieuw project. In dit artikel zullen we diep ingaan op de ligging, beschrijving, potentieel, prijs, voor- en nadelen van Bullenaarsweg 1a Enter, evenals een vergelijking met andere panden in de omgeving, beoordeling van de buurt en regels voor het kopen van onroerend goed in Nederland.

Ligging en bereikbaarheid van het pand

Bullenaarsweg 1a Enter is gelegen in het centrum van Enter, op slechts enkele minuten afstand van de A1 snelweg. Het dorp Enter is gunstig gelegen tussen Almelo en Deventer, en biedt gemakkelijke toegang tot beide steden. Het pand zelf is gelegen aan de hoofdweg van Enter, wat betekent dat het een hoge visibiliteit heeft en gemakkelijk te vinden is. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt, wat het pand goed bereikbaar maakt voor klanten en bezoekers.

Beschrijving van het pand en de indeling

Bullenaarsweg 1a Enter is een groot pand met veel potentieel. Het pand is momenteel in gebruik als kantoorruimte en is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond vind je verschillende kantoren, een ontvangstruimte en toiletten. Op de bovenverdieping zijn er nog meer kantoorruimtes, een keuken en een toilet.

Het pand is goed onderhouden en is in goede staat. Er zijn veel grote ramen, die zorgen voor veel natuurlijk licht in het gebouw. De indeling is erg functioneel en biedt tal van mogelijkheden voor huurders of eigenaren.

Foto’s en virtuele rondleiding van het pand

Indien je interesse hebt om de Bullenaarsweg 1a Enter te kopen, dan raden we aan om een virtuele rondleiding van het pand te doen. Er zijn ook tal van foto’s van het pand beschikbaar op verschillende vastgoedsites.

Mogelijkheden en potentieel van het pand

Bullenaarsweg 1a Enter biedt veel mogelijkheden voor ondernemers en investeerders die op zoek zijn naar een nieuw project. Het pand kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zoals kantoorruimte, winkelruimte, horeca of zelfs woningen. De huidige indeling kan indien gewenst aangepast worden.

Het pand heeft ook veel potentieel voor huurinkomsten. Er is momenteel een huurder aanwezig en het gebouw kan verder onderverdeeld worden in meerdere units om verhuurd te worden aan individuele huurders. Dit biedt de mogelijkheid om passieve inkomsten te genereren en je investering te laten groeien.

Prijs en onderhandelingen van het pand

De prijs van de Bullenaarsweg 1a Enter is op aanvraag. We raden aan contact op te nemen met de verkoper of een makelaar om de prijs te bespreken. Er is altijd ruimte voor onderhandelingen, dus als je geïnteresseerd bent in het pand, mag je gerust een bod doen.

Voor- en nadelen van het kopen van Bullenaarsweg 1a Enter

Voordeel van het kopen van Bullenaarsweg 1a Enter is dat je een pand in prima staat koopt op een gunstige locatie met tal van mogelijkheden voor investering of eigen gebruik. Er is ook veel potentieel voor huurinkomsten, waardoor je passieve inkomsten kunt genereren.

Een nadeel van het kopen van een commercieel pand is dat er extra kosten komen kijken, zoals bijvoorbeeld belastingen, onderhoudskosten en verzekeringskosten. Het kan ook moeilijk zijn om een huurder te vinden of om het pand te verkopen indien je het op een later tijdstip wilt verkopen.

Vergelijking met andere vergelijkbare panden te koop in de omgeving

Er zijn verschillende panden te koop in de omgeving van de Bullenaarsweg 1a Enter die vergelijkbaar zijn. Het is belangrijk om deze panden te vergelijken voordat je een beslissing neemt. De prijzen van vergelijkbare panden zijn doorgaans vergelijkbaar, dus het is aan jou om te bepalen welk pand het meest geschikt is voor jouw specifieke doeleinden.

Beoordeling van de buurt en omgeving van het pand

Enter is een klein dorp gelegen tussen Almelo en Deventer. Het is een vredige en rustige plek om te wonen of te werken. Het dorp heeft een gezellige sfeer en biedt tal van voorzieningen, zoals winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Er zijn ook tal van wandel- en fietsroutes in de omgeving, waardoor het een ideale plek is voor natuurliefhebbers.

Vereisten en regels voor het kopen van onroerend goed in Nederland

Indien je als buitenlander een pand wilt kopen in Nederland, dien je aan bepaalde regels te voldoen. Je dient bijvoorbeeld een specifiek soort verblijfsvergunning te hebben om te mogen kopen, of je dient een bedrijf te hebben geregistreerd in Nederland. Er zijn ook belastingen en kosten die je dient te betalen. Voor meer informatie over de vereisten en regels voor het kopen van onroerend goed in Nederland, raden we aan om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Tips voor het kopen van onroerend goed in Nederland en de aankoopprocedure

Bij het kopen van onroerend goed in Nederland dien je rekening te houden met verschillende factoren. Hieronder vind je enkele tips om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen:

– Zorg dat je een lokale makelaar inschakelt: Een lokale makelaar kan je helpen bij het vinden van geschikte panden en het onderhandelen over de prijs.

– Controleer de staat van het pand: Voordat je een bod doet, dien je de conditie van het pand te controleren om onaangename verrassingen te voorkomen.

– Doe volledig onderzoek: Onderzoek de buurt, de marktwaarde van het pand en eventuele beperkingen of voorwaarden waaraan je dient te voldoen.

– Zoek een notaris: Een notaris kan je helpen bij de aankoop van onroerend goed en kan ook eventuele juridische problemen voorkomen.

In conclusie, Bullenaarsweg 1a Enter te koop is een prachtig pand met veel potentieel. Het pand biedt eindeloze mogelijkheden voor ondernemers en investeerders die op zoek zijn naar een nieuw project. Als je geïnteresseerd bent in het kopen van onroerend goed in Nederland, zorg dan dat je volledig geïnformeerd bent over de vereisten en regels voordat je een beslissing neemt. Met de juiste informatie en ondersteuning kan het kopen van onroerend goed in Nederland een geweldige investering zijn.

Keywords searched by users: bullenaarsweg 1a enter te koop

Categories: Top 14 bullenaarsweg 1a enter te koop

Unieke woning te koop in Zwevegem

See more here: vietty.com

Images related to the topic bullenaarsweg 1a enter te koop

Unieke woning te koop in Zwevegem
Unieke woning te koop in Zwevegem

Article link: bullenaarsweg 1a enter te koop.

Learn more about the topic bullenaarsweg 1a enter te koop.

See more: vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận