Bultweg 25 8346 KB De Bult – Ontdek deze unieke locatie!

  • 14/05/2023

bultweg 25 8346 kb de bult

De Bultweg 25 8346 KB de Bult is gelegen in het noordoosten van Nederland, in de provincie Overijssel. De Bult is een klein dorpje met ongeveer 500 inwoners en is onderdeel van de gemeente Steenwijkerland.

Ligging van de Bultweg 25 8346 KB de Bult

De Bultweg 25 ligt aan de rand van het dorpje De Bult, op korte afstand van natuurgebied De Wieden-Weerribben. Dit gebied staat bekend om zijn vele meren, kanalen en moerassen. Het is dan ook een populaire bestemming voor watersporters, natuurliefhebbers en wandelaars. Op korte afstand van de Bultweg 25 ligt ook het Giethoornse Meer, een geliefd gebied voor watersporters.

Geschiedenis van de Bultweg 25 8346 KB de Bult

De geschiedenis van de Bultweg 25 gaat terug tot in de 19e eeuw. Het perceel waar de woning op staat, was oorspronkelijk bedoeld als boerderij. Later werd het perceel verkocht aan een particulier die er een buitenverblijf van maakte. In de jaren 60 werd het huis verbouwd tot de woning zoals we die nu kennen.

Architectuur van de Bultweg 25 8346 KB de Bult

De woning aan de Bultweg 25 heeft een opvallende architectuur. Het betreft een vrijstaande woning met een rieten dak en een dakkapel. Het huis is gebouwd in een traditionele 19e-eeuwse stijl, maar heeft moderne elementen. Zo is er aan de achterzijde van het huis een grote uitbouw, die veel natuurlijk licht toelaat. De woning heeft verder een ruime tuin met een gazon, bomen en struiken.

Kenmerken van het perceel van de Bultweg 25 8346 KB de Bult

Het perceel waarop de woning aan de Bultweg 25 staat, heeft een oppervlakte van ongeveer 2000 vierkante meter. Het perceel is omheind en biedt veel privacy. De tuin bestaat uit een gazon, bomen en struiken en er is een terras aanwezig. Verder is er op het perceel voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

Woningtypes op de Bultweg 25 8346 KB de Bult

Op de Bultweg 25 in De Bult staan voornamelijk vrijstaande huizen. De meeste woningen zijn gebouwd in een traditionele stijl, maar er zijn ook modernere woningen te vinden. Verder zijn er op de Bultweg ook enkele boerderijen te vinden.

Voorzieningen in de buurt van de Bultweg 25 8346 KB de Bult

De Bult is een klein dorpje, maar er zijn wel enkele voorzieningen te vinden in de directe omgeving van de Bultweg 25. Zo ligt op korte afstand een supermarkt en zijn er enkele eetgelegenheden en cafés te vinden in De Bult en omliggende dorpen.

Bevolkingssamenstelling rond de Bultweg 25 8346 KB de Bult

De Bult heeft ongeveer 500 inwoners en de bevolkingssamenstelling is divers. Er wonen voornamelijk gezinnen en ouderen in de omgeving van de Bultweg 25.

Verkeerssituatie op de Bultweg 25 8346 KB de Bult

De weg waar de Bultweg 25 aan gelegen is, is een rustige weg. Verkeer is er met name bestemmingsverkeer en het verkeer van en naar het natuurgebied. Op de Bultweg 25 zelf is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Prijsontwikkeling van onroerend goed op de Bultweg 25 8346 KB de Bult

De onroerendgoedprijzen in De Bult en omgeving zijn de laatste jaren gestegen. De vraag naar woningen in dit gebied is groot, mede door de ligging aan de rand van de natuur en de rustige omgeving. De prijs van een woning aan de Bultweg 25 is dan ook hoog in vergelijking met de prijzen van andere woningen in De Bult en omgeving.

Groepsaccommodatie De Eese

Op korte afstand van De Bultweg 25 ligt groepsaccommodatie De Eese. Deze accommodatie heeft plaats voor groepen tot 30 personen en is gelegen op Landgoed Heerlijkheid De Eese. Hier vind je een ruim opgezet vakantiehuis, waar je in groepsverband kunt genieten van de rust en de natuur.

Landgoed Heerlijkheid De Eese

Landgoed Heerlijkheid De Eese is een groot landgoed met een oppervlakte van ruim 1.000 hectare. Het landgoed ligt tussen de dorpen De Bult en Steenwijk en heeft een rijke geschiedenis. Het landgoed is in handen geweest van verschillende adellijke families en heeft zelfs een rol gespeeld in de Tweede Wereldoorlog.

Residence De Eese Oldemarkt

Residence De Eese Oldemarkt is een vakantiepark op korte afstand van De Bult. Het vakantiepark biedt verschillende accommodaties, variërend van 2-persoons appartementen tot 6-persoons bungalows. Op het vakantiepark zijn ook verschillende voorzieningen aanwezig, zoals een zwembad, een fitnessruimte en een speeltuin.

De Bult Groepsaccommodatie

Ook op De Bult zelf is een groepsaccommodatie te vinden. Deze groepsaccommodatie biedt plaats aan groepen tot 24 personen en is gelegen in een rustige omgeving. Het huis heeft onder andere een grote woonkamer, een keuken en een tuin.

De Bult Ees

De Bult Ees is een klein buurtschap, gelegen op korte afstand van De Bultweg 25. Hier vind je voornamelijk vrijstaande huizen en boerderijen. De omgeving is landelijk en rustig.

Residence De Eese Wandelroutes

In de omgeving van De Bultweg 25 zijn verschillende wandelroutes te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld wandelen op Landgoed Heerlijkheid De Eese, waar je diverse routes vindt die je langs de mooiste plekjes van het landgoed voeren. Ook natuurgebied De Wieden-Weerribben biedt diverse wandelroutes aan.

Camping De Kom

Camping De Kom is een camping op korte afstand van De Bultweg 25. De camping heeft een ruim aanbod aan staanplaatsen en accommodaties, waaronder trekkershutten en safaritenten. Op de camping zijn diverse voorzieningen aanwezig, zoals een zwembad, een speeltuin en een supermarkt.

Paasbrunch De Heerlijkheid Bultweg 25 8346 KB de Bult

Bij Landgoed Heerlijkheid De Eese kun je terecht voor een uitgebreide Brunch op Eerste Paasdag. Tijdens deze brunch kun je genieten van een heerlijk buffet met diverse warme en koude gerechten. De brunch is inclusief koffie, thee en verse sinaasappelsap.

FAQs:

1. Wat is de geschiedenis van de Bultweg 25?
– De geschiedenis van de Bultweg 25 gaat terug tot in de 19e eeuw. Het perceel waar de woning op staat was oorspronkelijk bedoeld als boerderij. Later werd het verkocht aan een particulier die er een buitenverblijf van maakte. In de jaren 60 werd het huis verbouwd tot de woning zoals we die nu kennen.

2. Welke voorzieningen zijn er in de buurt van de Bultweg 25?
– Op korte afstand van de Bultweg 25 ligt een supermarkt en zijn er enkele eetgelegenheden en cafés te vinden in De Bult en omliggende dorpen.

3. Wat is de prijs van een woning aan de Bultweg 25?
– De prijs van een woning aan de Bultweg 25 is hoog in vergelijking met de prijzen van andere woningen in De Bult en omgeving.

4. Wat is groepsaccommodatie De Eese?
– Groepsaccommodatie De Eese is gelegen op Landgoed Heerlijkheid De Eese en heeft plaats voor groepen tot 30 personen. Hier vind je een ruim opgezet vakantiehuis, waar je in groepsverband kunt genieten van de rust en de natuur.

5. Waar vind ik wandelroutes in de omgeving van De Bultweg 25?
– In de omgeving van De Bultweg 25 zijn verschillende wandelroutes te vinden, bijvoorbeeld op het Landgoed Heerlijkheid De Eese en in natuurgebied De Wieden-Weerribben.

Keywords searched by users: bultweg 25 8346 kb de bult groepsaccommodatie de eese, landgoed heerlijkheid de eese, residence de eese oldemarkt, de bult groepsaccommodatie, de bult ees, residence de eese wandelroutes, camping de kom, paasbrunch de heerlijkheid

Categories: Top 45 bultweg 25 8346 kb de bult

Holiday Home Residence de Eese-Toscaanse V. – Steenwijk-De Bult – Netherlands

See more here: vietty.com

groepsaccommodatie de eese

De Eese is bevoorrecht met enkele van de mooiste landschappen in Nederland en is een ideale toevluchtsoord voor groepen en families die willen genieten van de natuurlijke schoonheid en rust van het platteland. Groepsaccommodatie De Eese ligt in de buurt van het Nationaal Park Weerribben Wieden en het Drents-Friese Wold, wat betekent dat gasten het hele jaar door kunnen genieten van talloze buitenactiviteiten, waaronder wandelen, fietsen, kanoën, paardrijden, vissen, joggen en vele andere.

Of het nu gaat om een ​​familie-uitje, een reünie, een bedrijfsuitje of een teambuildingdag, De Eese biedt een perfecte oplossing voor groepen van alle soorten en maten. Het landgoed beschikt over verschillende vrijstaande accommodaties, elk uitgerust met alle moderne voorzieningen en apparatuur om uw verblijf zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken.

Ligging

Groepsaccommodatie De Eese ligt in het hart van het platteland van Drenthe, tussen de dorpen Steenwijk en Wolvega. Het ligt in een gebied dat rijk is aan natuurschoon en op minder dan 20 km afstand van het Nationaal Park Weerribben Wieden en het Drents-Friese Wold. Ook minder dan 30 km verderop treft u de beroemde Giethoorn aan.

Accommodaties

De Eese beschikt over drie verschillende accommodaties. Het vakantiehuis De Eik beschikt over 18 kamers en is geschikt voor maximaal 54 personen. Het landhuis De Leeuwerik is geschikt voor maximaal 38 personen en beschikt over 12 kamers, terwijl de Hoeve De Haar geschikt is voor maximaal 30 personen en beschikt over 10 kamers.

Alle accommodaties zijn uitgerust met moderne faciliteiten en apparatuur, zoals een volledig uitgeruste keuken, een ruime eetkamer, een lounge met een gezellige open haard, een bar, een biljarttafel, tv’s, wifi-internet en nog veel meer. Buiten is er voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van de prachtige natuurlijke omgeving, waaronder een tuin, een terras, een barbecue en een speeltuin.

Activiteiten

De Eese is de ideale uitvalsbasis voor talloze buitenactiviteiten, zoals wandelen, fietsen, kanoën, paardrijden, vissen, joggen en nog veel meer. Het landgoed ligt op loopafstand van het Nationaal Park Weerribben Wieden, dat bekend staat om zijn unieke landschap met meren, moerassen, rietvelden en bossen. Hier kunt u genieten van prachtige wandelingen en fietstochten langs de vele uitgezette routes en ontspannen in de natuur.

Daarnaast zijn er talloze andere activiteiten in de nabije omgeving, zoals golfen, zwemmen, zeilen, klimmen en boogschieten. Het personeel van De Eese helpt graag met het organiseren van groepsactiviteiten en workshops, zoals schilderen, yoga, koken, wijnproeven en teambuildingactiviteiten.

Faciliteiten

De Eese beschikt over alle moderne faciliteiten en apparatuur om uw verblijf zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Het vakantiehuis De Eik beschikt over een volledig uitgeruste keuken, een ruime eetkamer, een lounge met een gezellige open haard, een bar, een biljarttafel, televisies, wifi-internet en nog veel meer. Er zijn in totaal 18 kamers, elk met een eigen badkamer en toilet.

Het landhuis De Leeuwerik is ook uitgerust met alle moderne faciliteiten en beschikt over een volledig uitgeruste keuken, een ruime eetkamer, een lounge met een gezellige open haard, een bar, een biljarttafel, televisies, wifi-internet en nog veel meer. Er zijn in totaal 12 kamers, elk met een eigen badkamer en toilet.

De Hoeve De Haar is geschikt voor maximaal 30 personen en beschikt over 10 kamers, elk uitgerust met een eigen badkamer en toilet. Het huis heeft een volledig uitgeruste keuken, een eetkamer, een lounge met een open haard, televisies, wifi-internet en nog veel meer.

FAQ’s:

– Wat is de capaciteit van de accommodaties?

De capaciteit van de accommodaties varieert van 30 tot 54 personen.

– Zijn er buitensportactiviteiten in de omgeving?

Ja, er zijn tal van buitenactiviteiten beschikbaar, zoals wandelen, fietsen, kanoën, paardrijden, vissen, joggen en nog veel meer.

– Zijn er workshops en teambuildingactiviteiten beschikbaar?

Ja, het personeel helpt graag bij het organiseren van groepsactiviteiten en workshops, zoals schilderen, yoga, koken, wijnproeven en teambuildingactiviteiten.

– Is er wifi-internet beschikbaar op het landgoed?

Ja, wifi-internet is beschikbaar op het landgoed.

– Zijn er restaurants en supermarkten in de buurt?

Ja, er zijn restaurants en supermarkten in de buurt. Het personeel helpt graag bij het aanbevelen van goede eetgelegenheden en het verstrekken van informatie over lokale markten en supermarkten.

– Zijn er speeltoestellen beschikbaar voor kinderen?

Ja, er is een speeltuin beschikbaar en de accommodaties zijn kindvriendelijk.

– Is er voldoende parkeergelegenheid op het landgoed?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid op het landgoed.

– Is het landgoed geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit?

Ja, de accommodaties zijn rolstoeltoegankelijk. Neem gerust contact op met het personeel voor meer informatie.

Conclusie:

Groepsaccommodatie De Eese in Nederland is de ideale uitvalsbasis voor groepen en families die willen genieten van de natuurlijke schoonheid en rust van het platteland. Het landgoed beschikt over verschillende vrijstaande accommodaties, elk uitgerust met moderne faciliteiten en apparatuur, en biedt talloze buitenactiviteiten, workshops en teambuildingactiviteiten. Het personeel helpt graag bij het organiseren van activiteiten en biedt informatie over de lokale omgeving. Met zijn prachtige landschappen en uitstekende faciliteiten is De Eese een must-visit bestemming voor iedereen die op zoek is naar een ontspannende en onvergetelijke vakantie.

landgoed heerlijkheid de eese

Landgoed Heerlijkheid De Eese is a charming estate situated in the north of the Netherlands, near the town of Steenwijk. The estate features a beautiful mansion, picturesque gardens and forests, and several other impressive buildings that have been restored to their former glory. The estate has a rich history dating back to the Middle Ages and has undergone various transformations over the centuries. Today, it is a popular destination for tourists seeking a peaceful retreat in the Dutch countryside.

The History of Landgoed Heerlijkheid De Eese

The estate has a fascinating history that can be traced back to the 14th century. At that time, the land was owned by the powerful Van Eese family, who built a fortified castle on the grounds to protect their land from invaders. The castle was built on top of a hill, offering a commanding view of the surrounding area. This strategic advantage was crucial during times of war and conflict.

Over the centuries, the castle was expanded and renovated several times. In the 17th century, the castle was transformed into a grand estate by the wealthy Hooykass family, who added a stately home and redesigned the gardens. They also built several other buildings on the estate, including a coach house and a farm. These buildings were used to house the estate’s animals and served as living quarters for the estate’s staff.

In the 19th century, the estate was sold to the De Vos van Steenwijk family, who continued to expand and renovate the property. They hired renowned architects and landscape designers to enhance the beauty of the estate and make it more comfortable for the family. Today, the estate still retains much of its original charm and grandeur, with its beautiful gardens, impressive buildings, and stunning countryside views.

What to See and Do at Landgoed Heerlijkheid De Eese

Several attractions and activities await visitors to Landgoed Heerlijkheid De Eese. Here are some of the highlights:

1. Visit the Mansion

The mansion is the centerpiece of the estate and is open to the public for tours. Visitors can explore the grand rooms and learn about the history of the estate and its former owners. The mansion is beautifully decorated with antique furniture, tapestries, and paintings, giving visitors a glimpse of what life was like in centuries past.

2. Explore the Gardens

The gardens at Landgoed Heerlijkheid De Eese are a delight to explore, with their manicured lawns, colorful flowers, and tranquil ponds. There are several walking paths throughout the gardens, offering visitors a chance to see all the different areas and enjoy the scenery. One of the highlights of the gardens is the rose garden, which is filled with fragrant blooms in the summer months.

3. Take a Bike Ride

Bikes can be rented at the estate, making it easy for visitors to explore the surrounding countryside. There are several bike paths in the area, offering scenic views and opportunities to see wildlife. Biking is a fun and active way to experience the beauty of the Dutch countryside.

4. Enjoy a Picnic

Picnic baskets can be ordered at the estate, making it easy to enjoy a relaxed lunch in the gardens or elsewhere on the grounds. The estate offers several picnic areas with tables and chairs, making it a perfect spot for a family outing or a romantic date.

5. Attend an Event

Throughout the year, Landgoed Heerlijkheid De Eese hosts several events and activities for visitors. These include concerts, theater performances, and art exhibitions. These events are a great way to experience the estate’s culture and history while having fun with family and friends.

FAQs

1. What are the opening hours of Landgoed Heerlijkheid De Eese?

The estate is open from 9:00 am to 5:00 pm every day, except for Christmas Day and New Year’s Day.

2. How much does it cost to visit the estate?

Tickets to the mansion and gardens cost €10 for adults and €5 for children aged 4-12. Children under 4 are free. Prices may be subject to change, so visitors should check the estate’s website for up-to-date pricing information.

3. Are guided tours available?

Yes, guided tours of the mansion are available for an additional fee. These tours can be arranged upon arrival at the estate.

4. Is the estate accessible for people with disabilities?

The estate offers wheelchair access to the mansion and gardens, as well as accessible restrooms. Visitors with disabilities should contact the estate in advance to ensure that all necessary arrangements can be made.

5. Are pets allowed on the estate?

Pets are not allowed on the estate, with the exception of service animals.

Conclusion

Landgoed Heerlijkheid De Eese is a hidden gem in the Dutch countryside, offering visitors a chance to experience the beauty and history of the region. The estate’s magnificent mansion, stunning gardens, and tranquil forests make it a perfect destination for a day trip or weekend getaway. Visitors can explore the estate’s rich history, enjoy the natural beauty of the area, and participate in a variety of activities and events. With so much to see and do, Landgoed Heerlijkheid De Eese is a must-visit destination for any traveler to the Netherlands.

Images related to the topic bultweg 25 8346 kb de bult

Holiday Home Residence de Eese-Toscaanse V. - Steenwijk-De Bult - Netherlands
Holiday Home Residence de Eese-Toscaanse V. – Steenwijk-De Bult – Netherlands

Article link: bultweg 25 8346 kb de bult.

Learn more about the topic bultweg 25 8346 kb de bult.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận