Bundersestraat 3 5012 TB Tilburg – Ontdek deze verborgen parel in het hart van Tilburg!

  • 14/05/2023

bundersestraat 3 5012 tb tilburg

Locatie van Bundersestraat 3 5012 TB Tilburg

Bundersestraat 3 5012 TB Tilburg is een pand dat zich bevindt in het zuiden van Tilburg. Het is gelegen in de wijk Groenewoud en is goed te bereiken via de nabijgelegen wegen, waaronder de Ringbaan-Zuid en de Bredaseweg. Er zijn tevens verschillende bushaltes in de buurt die het pand verbinden met het centrum van Tilburg.

Omschrijving van het pand Bundersestraat 3 5012 TB Tilburg

Bundersestraat 3 5012 TB Tilburg is een kleinschalig bedrijfspand met een oppervlakte van ongeveer 500 vierkante meter. Het pand is gebouwd in de jaren 80 en bestaat uit één bouwlaag. Er is een ruime parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.

Geschiedenis van Bundersestraat 3 5012 TB Tilburg

Het pand aan de Bundersestraat 3 is gebouwd in de jaren 80 en heeft verschillende gebruikers gehad. In het verleden heeft het pand gediend als kantoorruimte, maar ook als magazijn en werkruimte voor verschillende bedrijven en organisaties. Sinds enkele jaren wordt het pand weer gebruikt als kantoorruimte en is het in bezit van een verzekeringsmaatschappij.

Huidige staat van het pand Bundersestraat 3 5012 TB Tilburg

Het pand aan de Bundersestraat 3 verkeert in goede staat. Het is recent gemoderniseerd en van nieuwe daken en gevels voorzien. Ook is er geïnvesteerd in energiebesparende maatregelen, zoals het plaatsen van dubbelglas en ledverlichting. Het pand is voorzien van alle moderne faciliteiten, waaronder een alarmsysteem en airconditioning.

Bestemmingsplannen voor Bundersestraat 3 5012 TB Tilburg

Het pand aan de Bundersestraat 3 is gelegen in een woonomgeving en heeft de bestemming “kantoor”. Dit betekent dat er alleen kantoren en praktijkruimtes gevestigd mogen worden. Het is niet toegestaan om op deze locatie te wonen of detailhandel te voeren. Op dit moment is het pand in gebruik als kantoorruimte voor een verzekeringsmaatschappij.

Nabijgelegen bezienswaardigheden van Bundersestraat 3 5012 TB Tilburg

In de buurt van Bundersestraat 3 zijn diverse bezienswaardigheden te vinden. Zo is er het stadspark “het Wandelbos” op loopafstand, waar men heerlijk kan wandelen en picknicken. Ook het centrum van Tilburg is vlakbij en biedt tal van mogelijkheden op het gebied van cultuur, winkelen en uitgaan.

Vastgoedmarkt in de omgeving van Bundersestraat 3 5012 TB Tilburg

De vastgoedmarkt in Tilburg en omgeving is de afgelopen jaren erg dynamisch geweest. Er zijn veel veranderingen zichtbaar op het gebied van nieuwe woningbouwprojecten, de herontwikkeling van oude industriële panden en de uitbreiding van bedrijventerreinen. Daarnaast zijn er verschillende bouwmarkten te vinden in de buurt van Bundersestraat 3, waaronder Gamma Zierikzee, Gamma Volendam, Gamma Wateringen, en Gamma Uden. Ook is er een Hornbach Tilburg Drive In en een bouwmarkt in de buurt van Tilburg.

Verkeerssituatie rondom Bundersestraat 3 5012 TB Tilburg

De verkeerssituatie rondom Bundersestraat 3 is over het algemeen rustig. Het pand is goed te bereiken via de nabijgelegen wegen en er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Ook zijn er verschillende buslijnen die in de buurt stoppen en het pand verbinden met het centrum van Tilburg en omliggende plaatsen.

FAQs

1. Kan ik het pand aan de Bundersestraat 3 bezichtigen?
Ja, het is mogelijk om het pand te bezichtigen. Neem contact op met de eigenaar of de makelaar voor meer informatie.

2. Kan ik mijn bedrijf vestigen in het pand aan de Bundersestraat 3?
Ja, het is toegestaan om een kantoor of praktijkruimte te vestigen in het pand aan de Bundersestraat 3. Neem contact op met de gemeente Tilburg voor meer informatie over de bestemmingsplannen.

3. Is er voldoende parkeergelegenheid bij het pand aan de Bundersestraat 3?
Ja, het pand beschikt over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

4. Zijn er bouwmarkten in de buurt van Bundersestraat 3?
Ja, er zijn verschillende bouwmarkten in de buurt van Bundersestraat 3, waaronder Gamma Zierikzee, Gamma Volendam, Gamma Wateringen, Gamma Uden, en een bouwmarkt in de buurt van Tilburg. Ook is er een Hornbach Tilburg Drive In.

5. Is het pand aan de Bundersestraat 3 geschikt voor wonen?
Nee, het pand heeft de bestemming “kantoor” en is niet geschikt voor wonen.

Keywords searched by users: bundersestraat 3 5012 tb tilburg gamma zierikzee, gamma volendam, gamma wateringen, hornbach tilburg drive in, bouwmarkt in de buurt tilburg, winkels gamma, gamma uden, gamma barendrecht

Categories: Top 71 bundersestraat 3 5012 tb tilburg

Jozef Israëlsstraat 3 Tilburg

See more here: vietty.com

gamma zierikzee

Gamma Zierikzee: alles voor de doe-het-zelver

Gamma Zierikzee is een bekende naam in Nederland als het gaat om doe-het-zelf projecten. Bent u van plan om uw huis op te knappen of heeft u een specifiek project in gedachten waarvoor u materialen en gereedschap nodig heeft? Dan bent u bij Gamma Zierikzee aan het juiste adres. In dit artikel leest u alles over Gamma Zierikzee en de producten en diensten die zij aanbieden.

Gamma Zierikzee: geschiedenis en aanbod

Gamma werd in 1971 opgericht als een franchiseketen van bouwmarkten, waarbij de focus lag op het verkopen van materialen en gereedschap voor de doe-het-zelver. Inmiddels is Gamma uitgegroeid tot een grote speler in de Nederlandse bouwmarkt sector, met meer dan 166 winkels verspreid over heel Nederland. Gamma Zierikzee is daar een van.

Gamma Zierikzee biedt een breed scala aan producten en diensten die uw doe-het-zelf project tot een succes maken. Zo kunt u bij Gamma terecht voor verschillende soorten verf, behang, raamdecoratie en vloeren. Daarnaast biedt Gamma Zierikzee ook materialen voor klussen in de tuin, zoals tuinhout, bestrating en tuingereedschap. Bovendien zijn er materialen en gereedschap verkrijgbaar voor specifieke projecten, zoals elektra, loodgieterij en dakbedekking.

Gamma Zierikzee staat bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding en hun enorme assortiment. Door de samenwerking met verschillende bekende merken, zoals Flexa, Histor, Bosch en Makita, heeft Gamma Zierikzee ook altijd de laatste trends en nieuwste producten op voorraad.

Naast de producten biedt Gamma Zierikzee ook verschillende diensten aan. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de klusservice. Deze service is er voor wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om bepaalde klussen uit te voeren. De klusservice van Gamma Zierikzee komt graag bij u langs om de klus te klaren.

Daarnaast biedt Gamma Zierikzee ook bezorging aan huis of op de kluslocatie. Hiermee bespaart u op de kosten van het vervoeren van grote en zware materialen. Bovendien zijn er ook nog verschillende andere diensten, zoals het zagen van hout op maat en het mengen van verf in de gewenste kleur.

Veelgestelde vragen over Gamma Zierikzee

1. Wat zijn de openingstijden van Gamma Zierikzee?

Gamma Zierikzee is zes dagen per week geopend. Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur. Let op! Tijdens feestdagen en speciale gelegenheden kunnen de openingstijden afwijken.

2. Kan ik mijn online bestelling ook afhalen bij Gamma Zierikzee?

Ja, dat is mogelijk. Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u aangeven dat u deze wilt afhalen in de winkel. U ontvangt dan een e-mail zodra de bestelling voor u klaar ligt om afgehaald te worden in de winkel.

3. Biedt Gamma Zierikzee ook montage- en installatieservice?

Ja, de klusservice van Gamma Zierikzee biedt montage- en installatieservices aan. Hiermee wordt het klaren van de klus nog gemakkelijker.

4. Kan ik bij Gamma Zierikzee ook terecht voor advies over mijn doe-het-zelf project?

Ja, bij Gamma Zierikzee zijn er vakkundige medewerkers aanwezig die u kunnen adviseren over uw project. Hierdoor kunt u meteen aan de slag!

5. Heeft Gamma Zierikzee ook een website waar ik het assortiment kan bekijken?

Ja, op de website van Gamma Zierikzee kunt u het assortiment bekijken en uw bestellingen plaatsen. Bovendien vindt u hier ook veel informatie over de verschillende diensten die Gamma Zierikzee aanbiedt.

Conclusie

Gamma Zierikzee is een bekende bouwmarkt, waar u terecht kunt voor materialen en gereedschap voor uw doe-het-zelf project. Het grote assortiment biedt voor elk project de juiste materialen en gereedschap, met merken als Flexa, Histor, Bosch en Makita. Bovendien biedt Gamma Zierikzee verschillende diensten aan, zoals de klusservice en bezorging aan huis. Door de goede prijs-kwaliteitverhouding is Gamma Zierikzee een aanrader voor iedere doe-het-zelver.

gamma volendam

Gamma Volendam is een doe-het-zelf winkel in de regio Volendam. De winkel biedt een breed scala aan doe-het-zelf producten, gereedschappen en benodigdheden voor zowel professionele handelaars als huiseigenaren. De Gamma winkel is gevestigd aan de Julianaweg 184 in Volendam en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en auto.

Gamma Volendam is een plek waar klanten hun creativiteit kunnen uiten en waar ze kunnen werken aan hun projecten. Of je nu een echte klusser bent of een beginner, Gamma Volendam heeft alles in huis voor succesvolle resultaten. Door hun deskundige personeel te helpen, kan Gamma Volendam hen hun creatieve ideeën laten waarmaken.

Gamma Volendam biedt een breed scala aan producten waaronder:
– Verf en behang: Gamma Volendam biedt een brede selectie van verf en behang van verschillende merken en kwaliteiten. Hun deskundige adviseurs kunnen klanten helpen de juiste producten voor hun project te kiezen.
– Gereedschappen: Gamma Volendam biedt een breed scala aan gereedschappen en accessoires voor alle soorten projecten. Ze bieden onder andere zagen, boormachines, hamers en veel meer.
– Bouwmaterialen: Gamma Volendam biedt ook een breed scala aan bouwmaterialen zoals cement, zand, stenen en beton.
– Sanitair en keuken: Gamma Volendam biedt een brede selectie sanitair en keukenaccessoires zoals kranen, douches, spoelbakken en veel meer.
– Tuin: Voor alle tuinliefhebbers is er een ruime keuze aan tuinbenodigdheden zoals tuingereedschap, potten en planten.

Gamma Volendam biedt ook diverse diensten aan om klanten te helpen bij hun projecten, zoals de verhuur van gereedschappen en aanhangwagens voor transport van materiaal.

Gamma Volendam heeft een breed scala aan diensten om klanten te helpen bij hun projecten. Hieronder worden enkele van hun diensten verder toegelicht:

Verf- en behangdiensten: Gamma Volendam biedt klanten deskundig advies bij het kiezen van de juiste verf en behang voor hun project. Hun deskundige adviseurs kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste kleuren en afwerkingen voor uw interieur of exterieur. Gamma Volendam biedt ook diensten aan zoals kleurmatch en kleuradvies om klanten te helpen bij het vinden van de juiste kleuren voor hun project.

Huur van gereedschap: Gamma Volendam beschikt over een grote collectie gereedschap en accessoires voor verschillende klussen. De huur van deze gereedschappen is vaak een stuk voordeliger dan het aanschaffen ervan. Gamma Volendam verhuurt bijvoorbeeld betonmolens, drilboren, steigers en aanhangwagens.

Transportdiensten: Gamma Volendam biedt aanhangwagens aan om klanten te helpen bij het transporteren van hun materialen van en naar de bouwlocatie. Deze aanhangers zijn beschikbaar voor verschillende soorten projecten.

Gamma Volendam is een plek waar klanten hun creativiteit kunnen uiten. De winkel biedt geen alleen producten en diensten, maar ook ideeën en inspiratie. Op de website van Gamma Volendam kunnen klanten ideeën en inspiratie vinden voor hun projecten. Deze ideeën variëren van doe-het-zelfprojecten voor beginners tot gevorderde klussen.

Naast de producten en diensten biedt Gamma Volendam ook een goede klantenservice. Het personeel is deskundig en vriendelijk en kan klanten helpen bij het kiezen van de juiste producten en diensten. Ze kunnen klanten helpen met projecten van klein tot groot, van het schilderen van een kamer tot het bouwen van een complete woning.

FAQs:

– Wat zijn de openingstijden van Gamma Volendam?
Gamma Volendam is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur. Op zondag is de winkel gesloten.

– Welke diensten biedt Gamma Volendam aan?
Gamma Volendam biedt verschillende diensten aan zoals verf- en behangdiensten, huur van gereedschap en transportdiensten.

– Verkoopt Gamma Volendam bouwmaterialen?
Ja, Gamma Volendam verkoopt een breed scala aan bouwmaterialen zoals cement, zand, stenen en beton.

– Verkoopt Gamma Volendam tuinartikelen?
Ja,Gamma Volendam verkoopt diverse tuinbenodigdheden zoals tuingereedschap, potten en planten.

– Kan ik producten online bestellen bij Gamma Volendam?
Ja, Gamma Volendam biedt een online webshop waar klanten producten kunnen bestellen en thuis laten bezorgen of afhalen bij de winkel.

gamma wateringen

Gamma Wateringen is a Dutch engineering company that specializes in the design, construction, and maintenance of water treatment facilities. The company has been in operation for over 50 years and has helped numerous municipalities and industrial clients achieve their water treatment goals.

The company’s mission is to provide sustainable and cost-effective solutions to water treatment challenges. They pride themselves on developing customized solutions that meet the unique needs of each client. Gamma Wateringen’s services range from initial design and construction, to ongoing operations and maintenance.

Gamma Wateringen has an extensive portfolio of completed projects that span a variety of sectors, including municipal water treatment plants, industrial wastewater treatment facilities, and desalination plants. Their experience and expertise have made them a leading provider of water treatment solutions in the Netherlands.

Design and Construction

Gamma Wateringen’s design and construction services cover all stages of the water treatment facility development process. Their team of experienced engineers provides comprehensive design services, including feasibility studies, cost estimates, and conceptual designs. They use state-of-the-art technology and innovative design approaches to create water treatment facilities that are efficient, sustainable, and cost-effective.

The company’s construction services cover all aspects of the facility development process, from site preparation to commissioning. Gamma Wateringen’s construction team is experienced in working with a wide range of materials and construction techniques. They ensure that all projects are completed on time, within budget, and to the client’s satisfaction.

Operations and Maintenance

Gamma Wateringen’s operations and maintenance services ensure that water treatment facilities continue to function at optimal levels. Their experienced team of operators and maintenance technicians work closely with clients to ensure that the facility meets all regulatory requirements and operates efficiently.

The company’s maintenance services include routine maintenance, repairs, and upgrades. Gamma Wateringen’s team of engineers develops customized maintenance plans for each facility to ensure that all equipment is properly maintained. This approach reduces downtime and extends the life of equipment.

Frequently Asked Questions:

Q: What kind of water treatment facilities does Gamma Wateringen design and build?

A: Gamma Wateringen designs and builds a variety of water treatment facilities, including municipal water treatment plants, industrial wastewater treatment facilities, and desalination plants.

Q: Does Gamma Wateringen provide ongoing maintenance services for water treatment facilities?

A: Yes, Gamma Wateringen offers comprehensive maintenance services for water treatment facilities, including routine maintenance, repairs, and upgrades.

Q: What is Gamma Wateringen’s design process?

A: Gamma Wateringen’s design process includes feasibility studies, cost estimates, and conceptual designs. They use state-of-the-art technology and innovative design approaches to create water treatment facilities that are efficient, sustainable, and cost-effective.

Q: What kind of materials and construction techniques does Gamma Wateringen use?

A: Gamma Wateringen’s construction team is experienced in working with a wide range of materials and construction techniques. They ensure that all projects are completed on time, within budget, and to the client’s satisfaction.

Q: How does Gamma Wateringen ensure that water treatment facilities meet regulatory requirements?

A: Gamma Wateringen’s team of operators and maintenance technicians work closely with clients to ensure that the facility meets all regulatory requirements and operates efficiently.

Q: How does Gamma Wateringen ensure that equipment is properly maintained?

A: Gamma Wateringen’s team of engineers develops customized maintenance plans for each facility to ensure that all equipment is properly maintained. This approach reduces downtime and extends the life of equipment.

Conclusion

Gamma Wateringen is a leading provider of water treatment solutions in the Netherlands. The company’s extensive experience and expertise have made them a trusted partner for municipalities and industrial clients alike. Their comprehensive design, construction, operations, and maintenance services ensure that water treatment facilities function at optimal levels and meet all regulatory requirements. Gamma Wateringen’s commitment to sustainability and cost-effectiveness makes them an ideal partner for clients seeking to achieve their water treatment goals.

Images related to the topic bundersestraat 3 5012 tb tilburg

Jozef Israëlsstraat 3 Tilburg
Jozef Israëlsstraat 3 Tilburg

Article link: bundersestraat 3 5012 tb tilburg.

Learn more about the topic bundersestraat 3 5012 tb tilburg.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận