Bungalow Baarn te Koop: Dit prachtige pand mag je niet missen!

  • 14/05/2023

bungalow baarn te koop

Bungalow Baarn Te Koop: Een Hoogwaardige Woning in een Pittoresk Klein Stadje

Baarn is een betoverend stadje in de provincie Utrecht, dat bekend staat om zijn prachtige kastelen, parken en villa’s. Dit klein stadje heeft zowel een rijke geschiedenis als een moderne uitstraling, waardoor het een populaire bestemming is voor zowel toeristen als inwoners. En voor degenen die op zoek zijn naar een permanente thuisbasis in Baarn, is er een uitstekende mogelijkheid op de markt: de bungalow Baarn te koop.

Locatie van de Bungalow Baarn te Koop

De bungalow Baarn te koop is gelegen aan de Kettingweg, een rustige straat die op korte afstand ligt van het historische centrum van Baarn. Vanaf deze locatie kunt u genieten van rustige avonden, ver weg van het lawaai en de drukte van de stad. U kunt echter nog steeds gemakkelijk toegang krijgen tot alle belangrijke voorzieningen en bezienswaardigheden van Baarn.

Beschrijving van de Bungalow

De bungalow Baarn te koop is een modern huis met eigentijdse architecturale stijlen en premium voorzieningen. Het huis is volledig gerenoveerd en biedt de perfecte combinatie tussen oude architectuur en moderne afwerkingen. Het huis heeft een open woon- en eetkamer, die volop licht en ruimte biedt. Er is ook een luxe keuken waar kookliefhebbers verliefd op zullen worden.

De kamers zijn verdeeld over twee verdiepingen, waardoor u genoeg ruimte heeft om te ontspannen en te leven. Op de begane grond bevinden zich de woonruimten en twee slaapkamers, die beide veel natuurlijk licht en voldoende opbergruimten bieden. Op de eerste verdieping is nog een ruime slaapkamer te vinden. Hier bevindt zich ook een kantoorruimte, wat handig kan zijn voor mensen die vanuit huis werken. Het huis heeft ook een moderne badkamer, voorzien van alle gemakken.

Oppervlakte en Aantal Kamers

De bungalow Baarn te koop heeft een oppervlakte van 160 vierkante meter. Het heeft drie slaapkamers, een kantoorruimte en een badkamer.

Prijzen en Bijkomende Kosten

De vraagprijs van deze bungalow in Baarn is €827.000. Er zijn ook bijkomende kosten die gepaard gaan met de aankoop van onroerend goed, zoals overdrachtsbelasting en notariskosten. Het is belangrijk om hiermee rekening te houden bij het opstellen van uw budget voor de aankoop van een huis.

Kenmerken van de Bungalow

De bungalow Baarn te koop heeft verschillende hoogwaardige kenmerken die het een zeer aantrekkelijk huis maken om in te wonen. Enkele van deze kenmerken zijn:

– Hoogwaardige afwerkingen: Het huis heeft een zeer hoge afwerkingsstandaard, met premium materialen en afwerkingen in de hele woning.

– Luxe keuken: De keuken is voorzien van moderne apparatuur en luxe werkbladen, perfect voor iedereen die graag kookt.

– Prachtig natuurgebied : Het huis is omringd door prachtige natuur, wat voor een ontspannende en rustige sfeer zorgt.

Foto’s van de Bungalow

Als u op zoek bent naar foto’s van de bungalow Baarn te koop, kunt u deze vinden op verschillende vastgoedwebsites, zoals Funda Baarn te koop. Hier vindt u zowel foto’s als aanvullende informatie over het huis, zodat u een volledig beeld krijgt voordat u een bezichtiging plant.

Informatie over de Verkoop van de Bungalow

Als u geinteresseerd bent in het kopen van de bungalow Baarn te koop, is het belangrijk om op tijd te handelen. Bij populaire huizen zoals deze kan de vraag groter zijn dan het aanbod, wat betekent dat het belangrijk is om snel te handelen als u een kans wilt hebben om uw droomhuis te kopen. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de bijkomende kosten van de aankoop van onroerend goed voordat u een bod doet.

FAQs

1. Wat is de vraagprijs van de bungalow Baarn te koop?

De vraagprijs van de bungalow Baarn te koop is €827.000.

2. Hoeveel kamers heeft de bungalow Baarn te koop?

De bungalow Baarn te koop heeft drie slaapkamers, een kantoorruimte en een badkamer.

3. Heeft het huis een luxe keuken?

Ja, de bungalow Baarn te koop heeft een luxe keuken met moderne apparatuur en luxe werkbladen.

4. Wat zijn de bijkomende kosten bij het kopen van deze bungalow Baarn te koop?

Er zijn bijkomende kosten zoals overdrachtsbelasting en notariskosten die gepaard gaan met de aankoop van onroerend goed. Houd hier rekening mee bij het opstellen van uw budget.

5. Waar kan ik foto’s van de bungalow Baarn te koop vinden?

U kunt foto’s van de bungalow Baarn te koop vinden op vastgoedwebsites zoals Funda Baarn te koop. Hier vindt u ook aanvullende informatie over het huis.

6. Is de bungalow Baarn te koop omringd door mooie natuur?

Ja, de bungalow Baarn te koop is omringd door prachtige natuur, wat voor een ontspannende en rustige sfeer zorgt.

7. Wat is de oppervlakte van de bungalow Baarn te koop?

De bungalow Baarn te koop heeft een oppervlakte van 160 vierkante meter.

8. Waar kan ik informatie vinden over de verkoop van de bungalow Baarn te koop?

U kunt informatie vinden over de verkoop van de bungalow Baarn te koop op vastgoedwebsites zoals Funda Baarn verkocht.

Keywords searched by users: bungalow baarn te koop funda baarn te koop, funda baarn verkocht, funda baarn appartement kettingweg, funda baarn huur, nieuwbouw appartementen baarn, funda baarn appartement amalialaan, parkweg baarn, app baarn u

Categories: Top 26 bungalow baarn te koop

Chalet / Bungalow te koop op eigen grond Noord-Holland

See more here: vietty.com

funda baarn te koop

Funda Baarn te Koop: De Ultieme Gids

Funda baarn te koop – de woorden die van toepassing zijn voor degenen die op zoek zijn naar een huis om te kopen in de prachtige stad Baarn. Baarn is een welvarende stad in de provincie Utrecht, Nederland en ligt op slechts 40 km afstand van Amsterdam. De stad is trots op zijn geschiedenis, landhuizen en kastelen, en biedt een hoge levensstandaard. In deze gids zullen we ingaan op de belangrijkste aspecten van het kopen van een huis in Baarn, waaronder de lokale bezienswaardigheden en cultuur, de huizenmarkt, de prijzen en de makelaars die u kunnen helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Lokale bezienswaardigheden en cultuur
Baarn heeft een rijke historie die teruggaat tot de middeleeuwen, het is nog steeds mogelijk om er bouwkunst uit de 14e en 15e eeuw te zien. Buiten deze bouwkunst heeft de stad veel koninklijke verbindingen, waaronder het Kasteel Groeneveld dat in barokstijl is gebouwd. Het werd in de 18e eeuw gebouwd in opdracht van een opstandige stadhouder en vormde de thuisbasis van de laatste Nederlandse koningin Julian. Huis met de paarse ruiten (Huis met de Paarse Ruiten) en Kasteel De Hooge Vuursche zijn enkele van de andere prachtige landhuizen van Baarn.

Kunstliefhebbers zullen het moderne en hedendaagse Kunstmuseum van Baarn van harte welkom heten, in het bijzonder het werk van de kunstenaar Marte Röling. Bezoekers van het museum kunnen naast de overige expositie een wandeling maken over een beeldenroute, die langs verschillende kunstwerken in de stad leidt.

Het Baarnsche Bos is een populaire trekpleister voor bewoners en bezoekers. Het is een groot park en in het verleden diende het als jachtgebied voor de Oranjes. Het park biedt ook tal van sportfaciliteiten, waaronder velden voor voetbal, hockey en tennis, en fietspaden van hoge kwaliteit.

De huizenmarkt
De huizenmarkt in Baarn is erg sterk, mede dankzij de gunstige locatie en de welvarende economie. Huizen worden snel verkocht, gemiddeld binnen een maand nadat ze op de markt zijn gekomen. Het aantal huizen dat te koop is, neemt echter langzaam af, wat een indirect effect heeft op de prijzen.

Funda baarn te koop
Funda is de bekendste woningzoeker van Nederland. Het doel van Funda.nl is om woningzoekenden een zo volledig mogelijk beeld te geven van het huis en de omgeving waarin het zich bevindt. Het biedt een breed scala aan woningen te koop aan, waaronder appartementen, rijtjeshuizen, villawoningen, twee-onder-een-kap-woningen en vrijstaande huizen. Als u op zoek bent naar een woning in Baarn, is Funda.baarn een onmisbare tool.

Prijzen
De gemiddelde prijs voor een huis in Baarn is € 680.000,- , wat hoger is dan het landelijk gemiddelde. Het grootste deel van de beschikbare woningen in Baarn bevindt zich in het hogere prijssegment, hoewel er ook een aantal middenklasse-woningen beschikbaar zijn die op de markt komen.

Makelaars
Een van de grootste voordelen van het werken met een makelaar is dat hij of zij een grote hoeveelheid ervaring heeft in de vastgoedmarkt in Baarn. Zij hebben de kennis en ervaring om het proces van het kopen van een woning soepel te laten verlopen en u te adviseren over eventuele mogelijkheden en beperkingen van potentiële woningen. Er zijn verschillende makelaars actief in Baarn, en erzijn onafhankelijke en grotere nationale makelaars.

FAQs

1. Is het het waard om een huis in Baarn te kopen?
Baarn is een van de meest prestigieuze en welvarende steden in Nederland. Het biedt een hoge levensstandaard, rijke cultuur en prachtige architectuur. De huizenmarkt is sterk en biedt een breed scala aan woningen, hoewel ze gemiddeld duurder zijn dan het landelijke gemiddelde. Het is echter een zeer aantrekkelijke plaats om in te wonen, zeker voor gezinnen.

2. Hoeveel geld heb ik nodig om een huis in Baarn te kopen?
De gemiddelde verkoopprijs van een huis in Baarn is € 680.000,-. Het bedrag dat nodig is om een woning te kopen, varieert echter afhankelijk van diverse factoren, waaronder de grootte, locatie en voorzieningen van de woning. Daarnaast moet u rekening houden met extra kosten voor de aanschaf van een woning, zoals overdrachtsbelasting, notariskosten en makelaarskosten.

3. Welke type woningen zijn beschikbaar in Baarn?
De huizenmarkt in Baarn biedt een breed scala aan woningen, waaronder rijtjeshuizen, vrijstaande huizen, twee-onder-een-kap woningen, villa’s en appartementen. Het grootste deel van de beschikbare woningen bevindt zich in het hogere prijssegment, maar er zijn ook middenklasse-woningen beschikbaar.

4. Moet ik een makelaar gebruiken bij het kopen van een huis in Baarn?
Hoewel het niet verplicht is om een makelaar in te schakelen bij het kopen van een woning in Baarn, kan een makelaar u wel van waardevol advies en expertise voorzien tijdens het proces van het kopen van een woning. Ze hebben de kennis en ervaring om u te helpen bij het vinden van de juiste woning, het uitvoeren van inspecties en contractonderhandelingen.

Conclusie
Er zijn tal van redenen waarom Baarn een ideale plek is om te wonen, waaronder een rijke, culturele geschiedenis en een gunstige ligging nabij grote steden. Hoewel de huizenprijzen hoger liggen dan het landelijke gemiddelde, zijn er tal van beschikbare woningen in verschillende prijsklassen. Door samen te werken met een ervaren makelaar en de hulpmiddelen van Funda te gebruikenbaarn funda te koop, kan het proces van het vinden en kopen van een woning in Baarn soepel verlopen.

funda baarn verkocht

Funda baarn verkocht in Nederlands is a term that refers to a property sale in the Netherlands. It is a term that homeowners, real estate agents, and buyers are familiar with as it describes the process of selling or buying a property in the Dutch housing market through funda.nl, the most comprehensive Dutch real estate platform. This article will provide more information about the funda baarn verkocht in Nederlands process, which aims to provide a smoother transaction experience when buying or selling a property.

Overview of Funda.nl

Funda.nl is an online platform and one of the largest real estate websites in the Netherlands. It connects potential homeowners with real estate agents and brokers, offering them a range of available properties that meet their preferences and budgets. The website lists homes for sale across all regions in the Netherlands, making it a great resource for anyone looking to buy or sell a property in the country.

Funda.nl has been around since 2001 and has since remained an essential tool for property transactions in the Netherlands. The platform offers a range of amenities that allow interested parties to search and filter properties to find the right match quickly. They can also get in contact with a real estate agent through the platform or obtain valuable information to aid in their decision-making.

Funda.nl is a trademark of the Dutch Association of Real Estate Agents (NVM), a governing body that represents the interests of property agents and brokers in the Dutch housing market. They have exclusive rights to share property listings on the platform, which ensures that the properties advertised on the site are of high quality. This exclusive relationship also guarantees that users get the best possible services and that their rights as buyers or sellers are protected.

What is Funda baarn verkocht in Nederlands?

Funda baarn verkocht in Nederlands is a real estate term that describes a property sale that has been successfully completed through the funda.nl platform. The “baarn” in the phrase refers to the town of Baarn, which is one of the areas where this process is commonly used. Funda baarn verkocht in Nederlands is often used by Dutch real estate agents to describe a property transaction that has closed within this location, but the term can also refer to any other town or city in the country.

The process of buying or selling a property using the funda baarn verkocht in Nederlands portal typically involves the following steps:

1. Search for Properties: Interested parties can search and filter properties on the website based on their preferences, including location, price, and size.

2. Request a Viewing: If they find a property they are interested in, they can request a viewing through the website.

3. Make an Offer: After viewing the property and verifying their finances, interested parties can make an offer on the property through the platform.

4. Negotiate Terms: The seller may accept the buyer’s offer, or there may be some negotiation around the price and terms of sale.

5. Tag the Property as Sold: Once the sale has been agreed upon and the contracts have been signed, the seller will tag the property as sold on the funda.nl platform.

Frequently Asked Questions (FAQs) about Funda Baarn Verkocht in Nederlands

Q: How much does it cost to use the funda.nl platform?

A: Funda.nl is a free online resource. Interested parties can search and navigate within the platform without any cost.

Q: Do I need a real estate agent to use the platform?

A: No, you do not need a real estate agent to use the platform. However, working with a real estate professional who is experienced in the Dutch property market can help streamline the process and make it easier for buyers/sellers to navigate.

Q: How long does it typically take to buy or sell a property through funda.nl?

A: It depends on a variety of factors, including the current housing market, the location of the property, and the preferences of the buyer and seller. It can take anywhere from a few weeks to several months to complete the process, but it’s crucial to note that it is the most accurate platform for real estate transactions in the Netherlands.

Q: Are listings on funda.nl exclusive to NVM real estate agents?

A: Yes, listings on the platform are exclusive to NVM real estate agents. No private owners or non-NVM registered brokers can list properties on the platform.

Q: Can I get professional help when using the funda.nl platform?

A: Yes, if you need professional assistance with any part of the property transaction process, including finding a real estate agent, negotiating terms, or closing the sale, these services can be obtained through the funda.nl platform.

Q: What is the added value of using funda.nl?

A: Funda.nl is the most comprehensive Dutch real estate platform, listing available properties from every region in the Netherlands. As a service that caters to both buyers and sellers, it streamlines the process of selling or buying a property effectively. It is also reliable and accurate, as exclusively NVM-registered brokers use it to list their properties.

Conclusion

Funda baarn verkocht in Nederlands is a phrase that refers to successfully completing the process of buying or selling a property in the Netherlands through funda.nl, the country’s most comprehensive real estate platform. The process of selling or buying a property using this funda baarn verkocht in Nederlands platform is easy, efficient, and convenient, providing both buyers and sellers a smooth transaction experience. Thanks to the exclusive partnership between Funda.nl and NVM, you can be sure the proceedings are protected and reliable.

Images related to the topic bungalow baarn te koop

Chalet / Bungalow te koop op eigen grond Noord-Holland
Chalet / Bungalow te koop op eigen grond Noord-Holland

Article link: bungalow baarn te koop.

Learn more about the topic bungalow baarn te koop.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận