Bungalow Epe te Koop: Ruim en Comfortabel Wonen in de Natuur!

  • 14/05/2023

bungalow epe te koop

Bungalow Epe te Koop: Maak Kans Het Jouw Nieuwe Woonhuiss Zal Worden

Als je op zoek bent naar een comfortabele en rustige plek om te wonen, dan biedt Bungalow Epe jou veel mogelijkheden. Deze bungalow is gelegen in Epe, een rustig dorp in Nederland. Het is een perfecte locatie voor mensen die op zoek zijn naar een rustiger leven en willen genieten van de natuurlijke schoonheid in Nederland.

Locatie van de Bungalow in Epe

De Bungalow Epe te Koop ligt in Epe, een rustig dorp in de provincie Gelderland. Het dorp is gelegen tussen de natuurlijke bossen en heidevelden, en biedt de perfecte locatie voor mensen die op zoek zijn naar rust, stilte en het comfort van de natuur.

Kenmerken van de Bungalow

De Bungalow Epe te Koop is een moderne en comfortabele bungalow. Het huis heeft een oppervlakte van ongeveer 100 vierkante meter en beschikt over 3 slaapkamers. Er is een grote woonkamer aanwezig met een open keuken. De bungalow heeft een ruime tuin die zeer geschikt is voor alle soorten activiteiten en is perfect om bijvoorbeeld te ontspannen tijdens zomeravonden.

Plaatselijke Voorzieningen en Activiteiten in de Omgeving

Epe biedt tal van plaatselijke voorzieningen en activiteiten voor inwoners. Het dorp beschikt onder andere over een supermarkt, diverse restaurants, en verschillende winkels voor de dagelijkse benodigdheden. Naast deze dagelijks gebruikte faciliteiten, biedt het dorp ook diverse recreatiemogelijkheden, zoals wandelroutes en fietspaden.

Als je een natuurliefhebber bent, dan is de omgeving van Epe zeker de moeite waard. Hier kun je genieten van de prachtige natuur, wandelen langs de heidevelden, of ontspannen in het nabijgelegen Veluwemeer. Ook zijn er veel andere activiteiten die je in Epe kunt doen, zoals het bezoeken van een historische speelgoedwinkel of een lokale kaasfabriek.

Prijs van de Bungalow

De Bungalow Epe te Koop is beschikbaar op de markt voor een vraagprijs van €249.000. Deze prijs is inclusief alles wat in de bungalow aanwezig is en alles wat erbij hoort. Het huis is beschikbaar voor kopers die op zoek zijn naar een meer rustige en natuurlijke omgeving om in te wonen.

Beschikbaarheid

Als je geïnteresseerd bent om de Bungalow Epe te kopen, dan kun je contact opnemen met een lokale makelaar. De makelaar kan jou helpen om de Bungalow Epe te bekijken en ook te begrijpen of de locatie geschikt is voor jou. De makelaar kan jou ook helpen met het gehele aankoopproces.

Historie van de Bungalow

De Bungalow Epe te Koop is gebouwd in 2005 en is ontworpen met moderne technologieën. Het huis is ontworpen om aan de behoeften van gezinnen te voldoen en verbetert de kwaliteit van hun leven. De bungalow is inmiddels al een aantal jaar oud, maar het is goed onderhouden en is nog steeds in een goede staat. Het is tevens mogelijk om de bungalow te moderniseren en aan te passen aan je eigen stijl.

Onderhoudsgeschiedenis van de Bungalow

De Bungalow Epe te Koop is altijd goed onderhouden. De eigenaren hebben altijd voorzichtig met de woning omgereden, waardoor het in een goede staat verkeerd. Bovendien is het meeste onderhoud dat is gedaan, uitgevoerd door professionals. Hierdoor ben je verzekerd dat het pand altijd in goede staat blijft.

Toekomstpotentieel van de Bungalow Epe te Koop

Als je op zoek bent naar een investering, wan dan is de Bungalow Epe te Koop een interessante optie. De woning is beschikbaar voor een goede prijs, en de woningmarkt in Epe is sinds enkele jaren gestaag gegroeid. Het potentieel voor deze bungalow is overwegend positief, waardoor het zeker een goede investering kan zijn.

FAQs

Wat is de vraagprijs van Bungalow Epe te Koop?
De vraagprijs van Bungalow Epe te Koop is €249.000.

Waar is de bungalow gelegen?
De Bungalow Epe te Koop ligt in het rustige dorp Epe in de provincie Gelderland.

Hoeveel slaapkamers zijn er in de bungalow?
De Bungalow Epe te Koop beschikt over 3 slaapkamers.

Is er een tuin bij de bungalow?
Ja, de bungalow beschikt over een ruime tuin die geschikt is voor verschillende activiteiten.

Zijn er plaatselijke voorzieningen beschikbaar in de omgeving?
Ja, het dorp Epe beschikt over diverse voorzieningen zoals een supermarkt, restaurants, en winkels.

Zijn er activiteiten voor toeristen beschikbaar in de omgeving van Epe?
Ja, de omgeving van Epe biedt diverse recreatiemogelijkheden zoals wandelroutes en fietspaden.

Conclusie

De Bungalow Epe te Koop is een moderne en comfortabele bungalow die gelegen is in het rustige dorpje Epe in de provincie Gelderland. De woning beschikt over 3 slaapkamers en een ruime tuin. De omgeving van Epe biedt tal van plaatselijke voorzieningen en recreatiemogelijkheden. Deze bungalow kan een perfecte plek zijn voor mensen op zoek naar rust, natuur en een comfortabel leven. De Bungalow Epe is beschikbaar voor een vraagprijs van €249.000 en is nu beschikbaar voor serieuze investeerders en potentiële kopers.

Keywords searched by users: bungalow epe te koop bungalow epe te koop Tp. Tây Ninh, Tây Ninh, bungalow epe te koop Hoà Thành, Tây Ninh, woonboerderij te koop epe, funda epe te koop, funda epe tongerenseweg, huis te koop emst, funda epe – appartementen, funda nieuwbouw epe

Categories: Top 47 bungalow epe te koop

Chalet / Bungalow te koop op eigen grond Noord-Holland

See more here: vietty.com

bungalow epe te koop Tp. Tây Ninh, Tây Ninh

Bungalows zijn populaire huizen die in vele verschillende stijlen en soorten gebouwd worden. Epe is een stad die bekend staat om zijn prachtige landschap en prachtige huizen. Een van de beste bungalows in Epe is te vinden in de regio Tp. Tây Ninh, Tây Ninh. Deze prachtige bungalow heeft alles wat je in een huis zoekt, van een geweldige locatie tot prachtige architectuur en veel ruimte. In dit artikel zullen we gedetailleerd de kenmerken en voordelen van deze bungalow bespreken evenals de FAQ’s van het kopen van een huis in deze regio van Nederland.

De bungalow in Tp. Tây Ninh, Tây Ninh is een prachtige eigendom die gemaakt is om van te genieten. Het is perfect voor gezinnen en biedt de perfecte ruimte met een grote woonkamer, een eetkamer en keuken, vijf slaapkamers en vijf badkamers. Deze woning is perfect voor diegenen die houden van het rustige leven en de verbinding met de natuur. Het heeft een prachtig uitzicht op de bergen en een prachtige tuin, wat de perfecte plek is om te ontspannen na een drukke dag.

De bungalow heeft alle voorzieningen die u nodig zou kunnen hebben, van airconditioning tot verwarming, van parkeergelegenheid tot een prachtige tuin. De woning is gebouwd op een oppervlakte van 1.634 m² en heeft een bebouwde oppervlakte van 608 m². Het heeft ook een groot zwembad, wat de perfecte plek is om te ontspannen en van de zon te genieten.

Epe is een prachtige stad in Nederland die bekend staat om zijn geweldige landschap en een groot aantal prachtige huizen. Tp. Tây Ninh, Tây Ninh is een gebied dat rustig en privé is, maar toch dicht bij de stad ligt. Het is perfect voor diegenen die een rustige en vredige omgeving willen, maar toch dicht bij alles willen zijn. Dit gebied heeft een prachtig uitzicht op de bergen en biedt veel ruimte om te wandelen of fietsen.

De architectuur van de bungalow is uniek en prachtig. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een modern design. Het interieur van de woning is prachtig gedaan en heeft veel ruimte om te ontspannen. De bungalow heeft ook een prachtige open haard, wat de perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van een glas wijn.

Tp. Tây Ninh, Tây Ninh is een veilige en vrije gemeenschap. Het heeft een lage criminaliteitsgraad en goede openbare scholen. Dit gebied biedt veel activiteiten en is dicht bij winkels, restaurants en vele andere voorzieningen. Het heeft ook goede verbindingen naar de grote steden in de buurt.

FAQ’S van het kopen van een bungalow in Tp. Tây Ninh, Tây Ninh

1. Hoe kan ik een bungalow kopen in Tp. Tây Ninh, Tây Ninh?

Om een bungalow in Tp. Tây Ninh, Tây Ninh te kopen, moet u een makelaar of vastgoedagent raadplegen. Zij zullen u helpen om het proces van kopen en verkopen van onroerend goed te begrijpen en u helpen bij het vinden van een woning die aan uw wensen voldoet. U kunt ook online zoeken naar beschikbare woningen in het gebied.

2. Kan ik een hypotheek krijgen voor het kopen van een bungalow in Tp. Tây Ninh, Tây Ninh?

Ja, u kunt een hypotheek krijgen om een bungalow te kopen in Tp. Tây Ninh, Tây Ninh. Het proces van het aanvragen van een hypotheek in Nederland is vergelijkbaar met dat in andere landen.

3. Wat zijn de kosten van levensonderhoud in Tp. Tây Ninh, Tây Ninh?

De kosten van levensonderhoud in Tp. Tây Ninh, Tây Ninh zijn vergelijkbaar met die van andere steden in Nederland. Het hangt voornamelijk af van uw levensstijl en uitgaven. Het transport- en huurkosten zijn bijvoorbeeld lager dan die in de grote steden. U kunt ook winkelen voor eten en andere benodigdheden in de lokale markten en supermarkten.

4. Wat zijn de belastingen voor onroerend goed in Tp. Tây Ninh, Tây Ninh?

De belastingen voor onroerend goed in Tp. Tây Ninh, Tây Ninh hangen af van de waarde van de woning. Er zijn verschillende soorten belastingen die moeten worden betaald, zoals onroerend goed belasting en belasting over de toegevoegde waarde. Uw makelaar kan u helpen bij het begrijpen van de belastingstructuur en hoe u deze kunt betalen.

5. Wat zijn de eigendomsrechten van een bungalow in Tp. Tây Ninh, Tây Ninh?

Als u een bungalow in Tp. Tây Ninh, Tây Ninh koopt, krijgt u het eigendomsrecht van de woning. Dit betekent dat u vrijelijk gebruik kunt maken van de woning en het kunt verkopen of overdragen wanneer u maar wilt. Onroerend goed in Nederland is strikt gereguleerd en u kunt het proces van eigendomsoverdracht volgen met de hulp van uw makelaar.

6. Kan ik als buitenlander onroerend goed kopen in Tp. Tây Ninh, Tây Ninh?

Ja, buitenlanders kunnen onroerend goed kopen in Tp. Tây Ninh, Tây Ninh. Er zijn geen speciale wetten of voorschriften die het bezit van eigendom door buitenlanders beperken. U kunt echter hulp inschakelen van een professionele makelaar of advocaat om u te helpen bij het begrijpen van de regels en procedures die betrokken zijn bij het kopen van onroerend goed in Nederland.

In conclusie, de bungalow in Tp. Tây Ninh, Tây Ninh is de perfecte woning voor diegenen die op zoek zijn naar een rustige en prachtige leefomgeving. Met een prachtige architectuur en een adembenemend uitzicht op de bergen, is deze woning perfect voor diegenen die willen genieten van de natuur terwijl ze nog steeds dicht bij de stad zijn. Het is de perfecte mix van modern en traditioneel, met alle voorzieningen die u nodig zou kunnen hebben, zoals airconditioning, verwarming, een grote tuin en een groot zwembad. Het kopen van een bungalow in Tp. Tây Ninh, Tây Ninh is een geweldige investering en een levenslange droom voor velen. Met de hulp van een betrouwbare makelaar kunt u de perfecte bungalow vinden die aan al uw wensen voldoet. De regio Tp. Tây Ninh, Tây Ninh is een geweldige plek om te wonen en biedt veel activiteiten en voorzieningen.

bungalow epe te koop Hoà Thành, Tây Ninh

Bungalows zijn de nieuwste trend in de vastgoedmarkt en Hoà Thành, Tây Ninh heeft er eentje te koop! Het is een perfecte kans voor investeerders of huiseigenaren om deze prachtige bungalow te bezitten en te genieten van de rust en stilte van het leven op het platteland. Dit artikel zal alles behandelen wat u moet weten over deze bungalow te koop in Hoà Thành, Tây Ninh.

De bungalow is gelegen in de buurt van de beroemde Cao Dai-tempel in de provincie Tây Ninh, wat betekent dat u gemakkelijk toegang heeft tot een van de meest populaire toeristische attracties van het gebied. Het is ook omgeven door prachtige landschappen, groene rijstvelden en rustige wegen die perfect zijn voor fiets- en wandeltochten. De locatie leent zich uitstekend voor rustzoekers of mensen die willen genieten van het traditionele en landelijke Vietnamese leven.

De bungalow zelf is gebouwd op een oppervlakte van 370 vierkante meter en heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer, een keuken en een ruime tuin. Het is volledig gemeubileerd en is klaar om in te wonen. Het heeft ook enkele unieke en prachtige kenmerken, zoals het palmbos dat de ingang van het huis omlijst en de strategische plaatsing van de ramen waardoor u kunt genieten van de frisse lucht en de groene uitzichten.

Het ontwerp van de bungalow is een perfecte combinatie van traditionele en moderne elementen en het houten interieur geeft een warme en gezellige uitstraling. De badkamers zijn bijzonder opmerkelijk omdat ze ingericht zijn met mooie tegels en stenen die een spa-achtige sfeer creëren. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning waardoor u zelfs op de warmste dagen van het jaar een aangename temperatuur heeft.

Een groot voordeel van deze bungalow is de tuin. Met een oppervlakte van meer dan 200 vierkante meter, heeft u alle ruimte om te ontspannen in de buitenlucht, om te barbecuen of om te genieten van de zon. De tuin is aangelegd met mooie planten en bloemen die een geurige en aangename sfeer creëren. Het is een perfecte plek om bij te praten met vrienden en familieleden of om te ontspannen na een lange dag werken.

FAQs
Laten we nu enkele veelgestelde vragen over dit prachtige stukje vastgoed in Hoà Thành, Tây Ninh bespreken.

1. Is deze bungalow goed bereikbaar?
Ja, de bungalow is gemakkelijk bereikbaar. Het ligt op slechts 5 minuten rijden van de nationale weg DT782 en heeft goede verbindingen met andere steden en gemeenten in de provincie Tây Ninh. Het is ook ongeveer een uur rijden van Ho Chi Minh City, waardoor het voor stadsbewoners een perfecte weekendbestemming kan zijn.

2. Is deze bungalow geschikt voor een gezin?
Absoluut! Met 2 ruime slaapkamers en 2 badkamers, is deze bungalow perfect voor een gezin. U heeft genoeg ruimte voor iedereen en de grote tuin is een geweldige plek voor kinderen om te spelen.

3. Is deze bungalow geschikt als vakantiehuis?
Ja, deze bungalow is een perfect vakantiehuis. Het is gelegen in een rustige en vredige omgeving die ideaal is om te ontspannen en tot rust te komen. Het is ook gemakkelijk bereikbaar en heeft goede verbindingen met andere toeristische attracties in de provincie Tây Ninh.

4. Is deze bungalow duur?
In vergelijking met villa’s of appartementen in de stad, kan deze bungalow als betaalbaar worden beschouwd. De vraagprijs is redelijk en u krijgt waar voor uw geld qua locatie, grootte en kwaliteit van de bungalow.

5. Is Hoà Thành, Tây Ninh een veilige omgeving?
Ja, Hoà Thành, Tây Ninh is een veilige en rustige omgeving. Het is omgeven door landelijke gemeenschappen en de lokale bevolking is vriendelijk en gastvrij.

6. Is deze bungalow geschikt voor investeerders?
Ja, deze bungalow is een geweldige investeringsmogelijkheid. De bungalow ligt in een gebied met een hoog toeristenpotentieel en zou gemakkelijk verhuurd kunnen worden aan toeristen die op zoek zijn naar een authentieke Vietnamese ervaring.

7. Hoe zit het met de openbare voorzieningen in de buurt?
Hoà Thành, Tây Ninh is een klein en landelijk dorpje, maar alle basisvoorzieningen zoals supermarkten, ziekenhuizen en scholen zijn beschikbaar binnen een straal van 5 kilometer.

Conclusie
Deze bungalow te koop in Hoà Thành, Tây Ninh biedt een geweldige kans voor investeerders of huiseigenaren om te genieten van het rustige leven op het platteland. De locatie is magisch, omgeven door groene rijstvelden en rustige wegen. De bungalow zelf is perfect voor gezinnen of vakantiegangers en heeft alle moderne voorzieningen die u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. Het is een perfecte combinatie van traditionele en moderne elementen en heeft een prachtig aangelegde tuin die perfect is om te ontspannen en te genieten van de zon. Al met al is deze bungalow een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stukje paradijs op het Vietnamese platteland.

Images related to the topic bungalow epe te koop

Chalet / Bungalow te koop op eigen grond Noord-Holland
Chalet / Bungalow te koop op eigen grond Noord-Holland

Article link: bungalow epe te koop.

Learn more about the topic bungalow epe te koop.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận