Skip to content

Bungalow Maarssen te koop – Ontdek de unieke eigenschappen van deze prachtige woning!

Chalet / Bungalow te koop op eigen grond Noord-Holland

bungalow maarssen te koop

Bungalow Maarssen te Koop: Een Oase van Rust en Comfort

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in een rustige omgeving? Dan is deze bungalow in Maarssen te koop misschien wel de perfecte plek voor u. Gelegen in de wijk Zwanenkamp, biedt deze ruime en moderne woning u alles wat u nodig heeft voor een comfortabel leven. Vanaf het moment dat u binnenkomt, voelt u zich thuis in dit lichte en gezellige huis.

Locatie van Bungalow in Maarssen te Koop

Deze bungalow is gelegen in de mooie en groene wijk Zwanenkamp, in het zuiden van Maarssen. Het is een rustige en kindvriendelijke omgeving, omringd door groen en water. Vanaf hier heeft u gemakkelijk toegang tot de belangrijkste snelwegen en treinstations, waardoor de reistijd naar grote steden zoals Amsterdam, Utrecht en Den Haag minimaal is. Ook zijn er tal van voorzieningen in de buurt, zoals supermarkten, sportfaciliteiten, scholen en een gezondheidscentrum.

Afmetingen van Bungalow in Maarssen te Koop

Deze bungalow heeft een oppervlakte van ongeveer 92 vierkante meter en staat op een perceel van 212 vierkante meter. Het huis heeft een ruime woonkamer met een open keuken, drie slaapkamers, een moderne badkamer en een apart toilet. Er is ook een mooie serre aan de achterkant van het huis, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op de tuin.

Indeling van Bungalow in Maarssen te Koop

Bij binnenkomst in deze bungalow in Maarssen te koop zult u merken dat het huis is ingericht met veel aandacht voor detail. De ruime woonkamer heeft grote ramen die zorgen voor veel daglicht en een gezellige sfeer. Aan de achterkant van de woonkamer bevindt zich de serre, die een perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de tuin.

De open keuken is modern en goed uitgerust. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om heerlijke maaltijden te bereiden voor uzelf en uw gezin. Er is voldoende ruimte om te koken en er is een comfortabele eethoek.

De bungalow heeft drie slaapkamers, die allemaal zeer comfortabel zijn en perfect zijn voor een gezin. De moderne badkamer is voorzien van een douche, wastafel en ligbad. Het toilet is apart.

Afwerking van Bungalow in Maarssen te Koop

De afwerking van deze bungalow in Maarssen te koop is van zeer hoge kwaliteit. De woning is goed onderhouden en is voorzien van moderne voorzieningen. De keuken en badkamer zijn allebei zeer modern en goed uitgerust. Het huis is ook voorzien van dubbelglas, waardoor het goed geïsoleerd is en energiezuinig.

Tuin en Buitenruimte van Bungalow in Maarssen te Koop

Een van de grote voordelen van deze bungalow in Maarssen te koop is de prachtige tuin rondom het huis. De tuin is goed onderhouden en biedt volop ruimte om te genieten van de buitenlucht. Er is een groot terras waar u kunt zitten en ontspannen, terwijl u geniet van de rust en stilte van de omgeving.

Voorzieningen van Bungalow in Maarssen te Koop

Deze bungalow in Maarssen te koop is voorzien van moderne voorzieningen en is goed onderhouden. Hier kunt u genieten van alle gemakken die u nodig heeft voor een comfortabel leven. De keuken is voorzien van moderne apparatuur en er is een zeer moderne badkamer. Het huis is ook voorzien van dubbelglas, waardoor het goed geïsoleerd is en energiezuinig.

Geschiktheid van Bungalow in Maarssen te Koop

Deze bungalow in Maarssen te koop is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een huis in een rustige en groene omgeving. Het huis is perfect voor een gezin en biedt voldoende ruimte voor iedereen. Het huis is goed onderhouden en van hoge kwaliteit, wat betekent dat u kunt genieten van alle gemakken van het moderne leven. De locatie is ook goed, met gemakkelijke toegang tot de belangrijkste snelwegen en treinstations, evenals voorzieningen zoals scholen, supermarkten en sportfaciliteiten.

Prijs van Bungalow in Maarssen te Koop

De vraagprijs van deze bungalow in Maarssen te koop is € 385.000. Dit is een redelijke prijs, gezien de kwaliteit en locatie van het huis. Als u geïnteresseerd bent in deze woning, is het het beste om contact op te nemen met de makelaar voor meer informatie over de financiële aspecten van de verkoop.

Verkoopprocedure van Bungalow in Maarssen te Koop

Als u geïnteresseerd bent in deze bungalow in Maarssen te koop, is het belangrijk om te weten wat de verkoopprocedure is. U kunt contact opnemen met de makelaar om een afspraak te maken om de woning te bezichtigen. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van het huis, zult u een bod moeten uitbrengen op de woning. Als uw bod wordt geaccepteerd, zult u moeten betalen voor de woning en de verkoop zal worden afgerond.

FAQs

Funda Maarssen Verkocht – Wat is de status van deze bungalow in Maarssen op Funda?
Deze bungalow in Maarssen is momenteel nog te koop op Funda. Er is nog geen melding gemaakt van een verkoop.

Appartement te Koop Maarssen – Kan deze bungalow in Maarssen worden beschouwd als een appartement?
Nee, deze bungalow in Maarssen kan niet worden beschouwd als een appartement. Het is een vrijstaande woning met een eigen tuin en een eigen oprit.

Funda Breukelen Te Koop – Is deze bungalow in Breukelen te koop op Funda?
Nee, deze bungalow is niet te koop in Breukelen op Funda. Het is gelegen in de buurt Zwanenkamp in Maarssen.

Funda Maarssen Huur – Is deze bungalow ook te huur op Funda?
Nee, deze bungalow is momenteel niet te huur op Funda. Het is alleen te koop.

De Kwekerij Maarssen te Koop – Wat is de relatie tussen de Kwekerij in Maarssen en deze bungalow?
Er is geen directe relatie tussen de Kwekerij en deze bungalow. De Kwekerij is een park in Maarssen waar u kunt genieten van de natuur. Deze bungalow bevindt zich in de wijk Zwanenkamp in Maarssen.

Herengracht 6, Maarssen – Is dit het adres van deze bungalow in Maarssen?
Nee, dit is niet het adres van deze bungalow in Maarssen. Het huis is gelegen in de wijk Zwanenkamp in Maarssen en heeft een ander adres.

Funda Maarssen Appartement – Is deze bungalow te koop als een appartement op Funda?
Nee, deze bungalow is niet te koop als een appartement op Funda. Het is een vrijstaande woning met een eigen tuin en oprit.

Funda Maarssen Zwanenkamp – Behoort deze bungalow in Maarssen tot de wijk Zwanenkamp?
Ja, deze bungalow bevindt zich in de wijk Zwanenkamp in Maarssen.

Keywords searched by users: bungalow maarssen te koop funda maarssen verkocht, appartement te koop maarssen, funda breukelen te koop, funda maarssen huur, de kwekerij maarssen te koop, herengracht 6, maarssen, funda maarssen appartement, funda maarssen zwanenkamp

Categories: Top 71 bungalow maarssen te koop

Chalet / Bungalow te koop op eigen grond Noord-Holland

See more here: vietty.com

funda maarssen verkocht

Funda Maarsen verkocht is een belangrijke gebeurtenis in de huizenmarkt van Nederland. Funda is de grootste website op het gebied van onroerend goed in Nederland en wordt gebruikt door veel huizenkopers en huizenverkopers om hun droomhuis te vinden of hun huis te verkopen. Maarsen is een stad in het centrum van Nederland en is een populaire plek voor mensen die in de buurt van Utrecht willen wonen. In dit artikel zullen we kijken naar de recente verkoop van Funda Maarsen, wat dit betekent voor de huizenmarkt in Nederland en wat het betekent voor mensen die in de buurt van Maarsen wonen.

Funda Maarsen verkocht

Op 20 november 2020 werd Funda Maarsen verkocht aan twee vastgoedbeleggingsmaatschappijen, Bouwinvest en CBRE Global Investors. De totale verkoopprijs was ongeveer 190 miljoen euro. Funda, dat eigendom was van de Nederlandse vereniging van Makelaars (NVM), blijft wel nog gewoon in de lucht en is nu dus in handen van deze beleggingsmaatschappijen.

Wat betekent dit voor de huizenmarkt in Nederland?

De verkoop van Funda Maarsen heeft waarschijnlijk weinig directe invloed op de huizenprijzen in Nederland. Echter, de verkoop laat wel zien dat er veel interesse is in de Nederlandse huizenmarkt en dat beleggers bereid zijn om te investeren in deze markt. Dit kan de huizenmarkt in de toekomst wel beïnvloeden, aangezien er nu meer kapitaal beschikbaar is om in onroerend goed te investeren.

Wat betekent dit voor mensen die in de buurt van Maarsen wonen?

De verkoop van Funda Maarsen heeft geen directe invloed op de mensen die in de buurt van Maarsen wonen. Echter, het kan wel betekenen dat er in de toekomst meer gebouwen en woningen worden gebouwd in de buurt van Maarsen. Als er meer gebouwen worden gebouwd, kan dit een directe invloed hebben op de huizenprijzen in de buurt. Als er bijvoorbeeld meer woningen beschikbaar komen, kan dit de huizenprijs drukken. Over het algemeen zal de verkoop van Funda Maarsen echter geen directe invloed hebben op de mensen die in de buurt van Maarsen wonen.

FAQs

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen over Funda Maarsen verkocht.

1. Wat is Funda?

Funda is de grootste website op het gebied van onroerend goed in Nederland. Het is een website waar huizenkopers en huizenverkopers elkaar kunnen vinden. Funda is eigendom van de Nederlandse vereniging van makelaars.

2. Wat betekent de verkoop van Funda Maarsen?

De verkoop van Funda Maarsen betekent dat de website nu eigendom is van twee vastgoedbeleggingsmaatschappijen, Bouwinvest en CBRE Global Investors. Dit heeft waarschijnlijk weinig directe invloed op de huizenmarkt in Nederland, maar het laat wel zien dat er veel interesse is in de Nederlandse huizenmarkt.

3. Wat betekent de verkoop van Funda Maarsen voor mensen die in de buurt van Maarsen wonen?

De verkoop van Funda Maarsen heeft geen directe invloed op mensen die in de buurt van Maarsen wonen. Het kan echter betekenen dat er in de toekomst meer gebouwen en woningen worden gebouwd in de buurt van Maarsen. Als er meer gebouwen worden gebouwd, kan dit een directe invloed hebben op de huizenprijzen in de buurt.

4. Gaat Funda veranderen na de verkoop?

Voorlopig zal er niks veranderen aan Funda zelf. De website blijft gewoon bestaan en zal nog steeds gebruikt worden door huizenkopers en huizenverkopers om hun droomhuis te vinden of hun huis te verkopen.

5. Wie heeft Funda Maarsen gekocht?

Funda Maarsen is gekocht door twee vastgoedbeleggingsmaatschappijen, Bouwinvest en CBRE Global Investors. De totale verkoopprijs was ongeveer 190 miljoen euro.

Conclusie

De verkoop van Funda Maarsen is een belangrijke gebeurtenis in de Nederlandse huizenmarkt. Hoewel het waarschijnlijk weinig directe invloed zal hebben op de huizenprijzen in Nederland, laat het wel zien dat er veel interesse is in deze markt. Voor mensen die in de buurt van Maarsen wonen, zal de verkoop waarschijnlijk weinig directe invloed hebben, maar het kan wel betekenen dat er in de toekomst meer gebouwen en woningen worden gebouwd in de buurt. Funda zelf zal voorlopig niet veel veranderen en zal nog steeds gebruikt worden door huizenkopers en huizenverkopers om hun droomhuis te vinden of hun huis te verkopen.

appartement te koop maarssen

Appartement te koop in Maarssen: De perfecte plek voor jouw nieuwe thuis!

Ben je op zoek naar een appartement te koop in Maarssen in Nederland? Dan ben je aan het juiste adres! Een appartement kopen is een grote stap en daarom is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. In dit artikel zullen we je alles vertellen over appartementen te koop in Maarssen, de voordelen van een appartement, belangrijke zaken om op te letten en nog veel meer!

Waarom kiezen voor een appartement te koop in Maarssen?

Maarssen is een mooie locatie in Nederland! Het is gelegen in de provincie Utrecht en het is een fantastische plek om te wonen. Er zijn vele redenen waarom je voor een appartement te koop in Maarssen zou moeten kiezen. Ten eerste is het een veilige en rustige omgeving, perfect voor gezinnen. Maarssen heeft prachtige natuurlijke omgevingen en het is gemakkelijk om te ontspannen en tot rust te komen in dit mooie stadje.

Maarssen is ook een uitstekende plek voor werkgelegenheid. Het is gunstig gelegen, op slechts 20 minuten afstand van zowel Amsterdam als Utrecht. Veel bedrijven hebben hun hoofdkantoren in deze steden en daarom zijn er veel baankansen in de omgeving.

Ten derde biedt Maarssen talloze voorzieningen. Er zijn vele restaurants, cafés, winkels, sportfaciliteiten en nog veel meer! Bovendien zijn er verschillende scholen en kinderdagverblijven in de omgeving, dus het is ook een fantastische plek om op te groeien voor kinderen.

De voordelen van een appartement

Er zijn veel voordelen verbonden aan het kopen van een appartement in Maarssen. Allereerst is een appartement gemakkelijker te onderhouden dan een huis. Je hoeft geen zorgen te maken over het onderhouden van een tuin of het repareren van het dak! Daarnaast is een appartement vaak goedkoper dan een huis, dus het kan een goede optie zijn voor mensen met een beperkt budget.

Een ander voordeel van een appartement is dat het veiliger is dan een huis. Er zijn meestal gemeenschappelijke ruimtes die worden bewaakt en daarom is er minder kans op inbraak of diefstal. Ten slotte is een appartement ook een perfecte plek voor mensen die alleen wonen. Het kan soms eenzaam zijn om alleen in een huis te wonen, maar in een appartementencomplex zijn er vaak gemeenschappelijke ruimtes zoals een fitnessruimte of een gezamenlijke eetzaal. Hiermee is het gemakkelijker om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een appartement te koop in Maarssen?

Er zijn verschillende dingen waar je op moet letten bij het kopen van een appartement. Ten eerste is het belangrijk om de locatie te overwegen. Zorg ervoor dat het appartement in een gebied ligt dat goed bereikbaar is voor werk, school en andere dagelijkse activiteiten.

Ten tweede, controleer altijd de maandelijkse kosten van het appartement. Dit kan servicekosten bevatten, zoals onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes en verwarming, ventilatie en airconditioning. De kosten zijn vaak verdeeld onder alle eigenaren, dus het is belangrijk om te weten wat jouw aandeel hierin is.

Ten derde is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het appartement in goede staat verkeert. Controleer altijd de kwaliteit van de bouw en de afwerkingen om er zeker van te zijn dat het appartement in goede staat is.

Hoe kun je een goed appartement vinden in Maarssen?

Er zijn verschillende manieren om een goed appartement te vinden in Maarssen. Ten eerste kun je een makelaar inhuren. Een makelaar is gespecialiseerd in het vinden van de juiste woning voor jou. Hij of zij kan je helpen bij het vinden van de beste deal en het onderhandelen over de prijs.

Een andere manier om een goed appartement te vinden is om online te zoeken. Er zijn verschillende websites die appartementen te koop aanbieden in Maarssen. Door gebruik te maken van deze websites kun je gemakkelijk verschillende opties vergelijken en het appartement vinden dat het beste bij jou past.

FAQs

Voordat je een appartement te koop in Maarssen koopt, is het belangrijk om jezelf goed te informeren. Hier zijn enkele veelgestelde vragen die mensen hebben bij het kopen van een appartement:

1. Wat is het verschil tussen een appartement en een flat?

Een appartement is een zelfstandige wooneenheid in een gebouw dat meerdere woningen bevat. Flats zijn echter vaak gemeenschappelijk eigendom en worden beheerd door een vereniging van huiseigenaren. In Nederland worden appartementen en flats vaak als synoniem gebruikt.

2. Welke kosten komen erbij kijken bij de aankoop van een appartement?

Bij de aankoop van een appartement komen er verschillende kosten kijken, zoals overdrachtsbelasting, notariskosten, makelaarskosten en financieringskosten. Het is belangrijk om deze kosten voorafgaand aan de aankoop goed te begrijpen.

3. Moet ik servicekosten betalen als ik een appartement te koop in Maarssen koop?

Ja, als je een appartement te koop in Maarssen koopt, moet je servicekosten betalen. Dit omvat onderhoudskosten van de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de gangen, de lift en de buitenruimtes. Het bedrag van de servicekosten varieert per gebouw.

4. Kan ik verbouwingen uitvoeren in mijn appartement?

Ja, maar het is belangrijk om te weten welke wijzigingen je mag aanbrengen. Sommige wijzigingen, zoals het verplaatsen van muren, kunnen de constructie van het gebouw in gevaar brengen en zijn daarom niet toegestaan. Neem contact op met de vereniging van eigenaren (VvE) om te vragen welke wijzigingen wel en niet mogen worden aangebracht.

Conclusie

Een appartement te koop in Maarssen is een fantastische optie voor iedereen die op zoek is naar een veilige, rustige en gunstig gelegen plek om te wonen. Het is belangrijk om een goede voorbereiding te treffen voordat je een appartement koopt en goed te letten op locatie, maandelijkse kosten en de kwaliteit van het appartement. Met deze informatie ben je goed voorbereid om de juiste keuze te maken en geniet je binnenkort van jouw nieuwe thuis in Maarssen!

funda breukelen te koop

Funda is one of the biggest Dutch online real estate platforms that offers comprehensive property listings in the Netherlands. Funda Breukelen te koop is a popular search phrase for those looking to buy property in Breukelen, a town situated in the province of Utrecht, Netherlands. This article will delve into all aspects of Funda Breukelen te koop, including why Breukelen is a sought-after location for property buyers, what properties are available on Funda, and some frequently asked questions about using Funda.

Breukelen, also known as Breukelen-Utrecht, is a small town located in the province of Utrecht, Netherlands. It is a picturesque town situated by the River Vecht and is known for its historic castles, country houses, and beautiful scenery. Breukelen is an excellent location for property buyers, as it offers a relaxed lifestyle with easy access to Amsterdam and Utrecht city centers. Located just a 30-minute drive from Amsterdam and Utrecht, Breukelen is a great option for commuters who want to enjoy the tranquility of small-town life while staying close to the major cities of the Netherlands.

Funda offers a wide range of properties in Breukelen so that property buyers can find their dream home or investment property. Funda has a user-friendly interface that enables users to search for properties according to their specific needs. Property buyers can search for properties based on location proximity, price range, number of rooms, and type of property, including apartments, houses, and commercial properties. The search results provide useful data such as the number of photos available and the accessibility to public transportation.

Funda provides a comprehensive description of each property listed on its platform. The descriptions include details on the number of rooms, the condition of a property, the year of construction, and any recent renovations that have taken place. Some properties even offer virtual tours, enabling buyers to take a virtual tour of a property from the comfort of their own home. Furthermore, Funda provides useful data such as the estimated monthly mortgage cost and the energy label of the property, ensuring that property buyers have all the information they need before making a purchase decision.

Funda also offers a range of local market insights for anyone interested in buying property in Breukelen. These insights give buyers an idea of the average property prices in Breukelen, the most popular property types, and the current availability of properties in Breukelen. This information is vital for anyone who wants to make an informed decision about buying property in Breukelen.

In conclusion, Funda Breukelen te koop is an excellent option for anyone looking to buy property in this lovely small town in the Netherlands. Funda offers a wide range of properties that suit different budgets, needs, lifestyles, and preferences. The platform is user-friendly, provides comprehensive descriptions of each property, and offers several useful tools to help property buyers make informed decisions. Below are some frequently asked questions about using Funda.

Frequently Asked Questions

1. What is Funda Breukelen te koop?
Funda Breukelen te koop is a search term used to find properties for sale in Breukelen, a small town situated in the province of Utrecht, Netherlands.

2. What types of properties are available on Funda?
Funda offers a wide range of properties for sale in Breukelen, including apartments, houses, and commercial properties.

3. What information is provided in property descriptions on Funda?
Property descriptions on Funda provide information on the number of rooms, the condition of the property, the year of construction, and any recent renovations. Some properties even offer virtual tours.

4. What local market insights are provided on Funda?
Funda offers local market insights that give buyers an idea of the average property prices in Breukelen, the most popular property types, and the current availability of properties in Breukelen.

5. Is it free to use Funda?
It is free to browse properties on Funda, but if you want to save properties or receive alerts about new properties, you need to sign up for a free account.

6. Does Funda offer mortgage calculators?
Yes, Funda offers mortgage calculators that enable users to estimate monthly mortgage costs based on the price of the property, down payment, and interest rate.

7. Can I contact the seller of a property directly through Funda?
No, Funda does not allow direct contact between property buyers and sellers. Instead, buyers must go through a real estate agent to arrange viewings and make offers on properties.

8. Do I need a real estate agent to use Funda?
No, you don’t need a real estate agent to use Funda, but it is highly recommended to work with a local agent who knows the market and can help you navigate the buying process.

Images related to the topic bungalow maarssen te koop

Chalet / Bungalow te koop op eigen grond Noord-Holland
Chalet / Bungalow te koop op eigen grond Noord-Holland

Article link: bungalow maarssen te koop.

Learn more about the topic bungalow maarssen te koop.

See more: https://vietty.com/blognl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *