Bungalow Pijnacker te Koop – Grijp Nu Je Kans!

  • 14/05/2023

bungalow pijnacker te koop

Bungalow Pijnacker te koop in Nederlands

Als u op zoek bent naar een huis in een rustige en groene omgeving, dan is Bungalow Pijnacker de perfecte keuze voor u. Deze charmante bungalow is gelegen in het prachtige dorp Pijnacker, in de gemeente Pijnacker-Nootdorp, in de provincie Zuid-Holland. Met zijn ruime kamers, prachtige tuin en moderne faciliteiten, is dit huis de ideale plek voor iedereen die wil genieten van de rust en schoonheid van het platteland.

Kenmerken van de bungalow

Algemene beschrijving van de bungalow

Bungalow Pijnacker is een ruime en lichte woning met een oppervlakte van ongeveer 135 m². Het huis heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers en een grote woonkamer met open keuken. Het huis is in 2004 gebouwd en is goed onderhouden, dus het is in zeer goede staat.

Afmetingen van de kamers en leefruimtes

De bungalow heeft drie slaapkamers, die respectievelijk 11,5 m², 15 m² en 19 m² groot zijn. De grootste slaapkamer heeft een eigen badkamer en suite. De twee andere slaapkamers delen een tweede badkamer. De grote woonkamer is 45 m² groot en heeft een open keuken. De keuken is modern en volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur, waaronder een inductiekookplaat, een oven en een vaatwasser.

Bouwjaar en staat van onderhoud

De bungalow is in 2004 gebouwd en is in uitstekende staat van onderhoud. Het huis is goed geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing, waardoor het energiezuinig is.

Ligging en omgeving van de bungalow

Bungalow Pijnacker is gelegen in een rustige en groene wijk in het dorp Pijnacker, in het hart van de Groenblauwe Slinger. De woning heeft een prachtige ligging aan het water, met uitzicht op een groene zone. De omgeving van de bungalow is perfect voor fiets- en wandeltochten. Het centrum van Pijnacker ligt op slechts 5 minuten fietsen, waar u alle benodigde voorzieningen vindt, zoals winkels, supermarkten, scholen en sportfaciliteiten.

Voorzieningen in de buurt

De bungalow is gelegen in een kindvriendelijke buurt, waar veel gezinnen met kinderen wonen. Er zijn verschillende speeltuinen en parken in de buurt, ideaal voor kinderen om te spelen en voor ouders om te ontspannen. Er zijn ook verschillende basisscholen en kinderdagverblijven in de buurt.

Verkoopinformatie

Verkoopprijs en eventuele bijkomende kosten

De vraagprijs voor Bungalow Pijnacker is € 525.000. Kopers moeten rekening houden met de kosten voor overdrachtsbelasting en notariskosten.

Contactgegevens van de makelaar

Bungalow Pijnacker wordt verkocht door het makelaarskantoor Zebra Makelaars. Potentiële kopers kunnen contact opnemen met de makelaar via telefoonnummer 015-3649649 of per e-mail: [email protected].

Mogelijkheid tot bezichtiging en onderhandeling

Potentiële kopers kunnen een bezichtiging plannen via de makelaar. Tijdens de bezichtiging krijgt u de gelegenheid om de bungalow te bekijken en vragen te stellen aan de makelaar. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van de bungalow, kunt u ook onderhandelen over de prijs.

Verkoopvoorwaarden en notariële akte

De verkoop van Bungalow Pijnacker vindt plaats onder de standaard voorwaarden die gelden bij de verkoop van een huis. Na overeenstemming over de prijs en de voorwaarden wordt er een koopcontract opgesteld door de notaris. Deze akte legt alle afspraken vast inzake de verkoop van de bungalow.

Onderhoud en renovatie

Huidige staat van onderhoud van de bungalow

Bungalow Pijnacker is in uitstekende staat van onderhoud en is goed geïsoleerd. Het huis is voorzien van dubbele beglazing en heeft een moderne en efficiënte verwarmingsinstallatie.

Garanties en keurmerken van eventuele renovaties

Er zijn geen renovaties uitgevoerd aan Bungalow Pijnacker. Het huis verkeert in de originele staat en is goed onderhouden. Als er ooit renovaties worden uitgevoerd, dan zullen deze volgens de geldende bouwvoorschriften worden uitgevoerd.

Kostenplaatje bij toekomstige renovaties

Als u in de toekomst renovaties wilt uitvoeren aan de bungalow, dan hangen de kosten af van de omvang van de renovatie. De makelaar kan u adviseren over de kosten en de beste manier om de renovatie uit te voeren.

Advies en tips voor onderhoud van de bungalow

Om de bungalow in goede staat te houden, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Dit omvat onder meer het jaarlijks schoonmaken van de dakgoten, het controleren en vervangen van beschadigde dakpannen en het regelmatig schilderen van het houtwerk. Het is ook belangrijk om de verwarmingsinstallatie goed te onderhouden en regelmatig schoon te maken. Een goede ventilatie is ook essentieel om vochtproblemen te voorkomen.

Financiering en hypotheek

Mogelijkheid tot financiering en hypotheek

Als u Bungalow Pijnacker wilt kopen, dan kunt u in aanmerking komen voor een hypotheek. De hoogte van de hypotheek hangt af van uw inkomen en andere financiële factoren.

Advies en contactgegevens van hypotheekverstrekkers

U kunt contact opnemen met verschillende hypotheekverstrekkers om te bespreken welke hypotheek het beste bij uw financiële situatie past. Voorbeelden van hypotheekverstrekkers zijn ABN AMRO, Rabobank en ING Bank.

Berekening van hypotheeklasten en maandlasten

De hypotheeklasten en maandlasten worden bepaald door de hoogte van de hypotheek en de rente. De hypotheekverstrekker kan u adviseren over de berekening van de hypotheeklasten en maandlasten.

Verschillende hypotheekvormen en rentepercentages

Er zijn verschillende hypotheekvormen, zoals een annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek of aflossingsvrije hypotheek. Het rentepercentage hangt af van de hypotheekvorm en de geldende rentestanden op de markt.

Wonen in Pijnacker

Beschrijving van de omgeving en faciliteiten in Pijnacker

Pijnacker is een rustig en groen dorp in het hart van de Groenblauwe Slinger, gelegen tussen de steden Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer. Het dorp heeft een landelijke uitstraling, maar biedt alle voorzieningen die u nodig heeft, zoals winkels, supermarkten, scholen en sportfaciliteiten. Pijnacker ligt ook dicht bij de prachtige natuurgebieden De Groenzoom, De Balij en het Delftse Hout, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en paardrijden.

Woningmarkt en prijsontwikkelingen in Pijnacker

Pijnacker is een populaire woonplaats vanwege zijn rustige en groene omgeving. Het aanbod van woningen is beperkt, waardoor de prijzen relatief hoog zijn. De prijzen van woningen zijn de afgelopen jaren gestegen vanwege de toenemende vraag naar woningen in het gebied.

Voorzieningen en activiteiten in de buurt van de bungalow

Bungalow Pijnacker is gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk, dicht bij verschillende speeltuinen en parken. Het centrum van Pijnacker ligt op slechts 5 minuten fietsen, waar u alle benodigde voorzieningen vindt, zoals winkels, supermarkten, scholen en sportfaciliteiten. Er zijn ook verschillende restaurants en cafés in de buurt van de bungalow, waar u kunt genieten van heerlijke gerechten en lokale specialiteiten.

Mogelijkheden tot wonen in Pijnacker

Naast bungalow Pijnacker zijn er andere woningen te vinden in Pijnacker. Er zijn ook huizen te koop in Pijnacker in het segment stille verkoop Pijnacker, boerderij Pijnacker te koop, funda Pijnacker appartement, funda Pijnacker nieuwbouw, appartementen te koop Pijnacker, funda Pijnacker verkocht, funda Pijnacker-centrum, binnenkort te koop Nootdorp Bungalow Pijnacker te koop. Of je nu op zoek bent naar een appartement of een vrijstaande villa, er is voor elk wat wils in Pijnacker.

Keywords searched by users: bungalow pijnacker te koop stille verkoop pijnacker, boerderij pijnacker te koop, funda pijnacker appartement, funda pijnacker nieuwbouw, appartementen te koop pijnacker, funda pijnacker verkocht, funda pijnacker-centrum, binnenkort te koop nootdorp

Categories: Top 24 bungalow pijnacker te koop

Chalet / Bungalow te koop op eigen grond Noord-Holland

See more here: vietty.com

stille verkoop pijnacker

Stille verkoop Pijnacker is al jaren een populaire manier van huizen verkopen in Nederland. Letterlijk vertaald betekent stille verkoop “verkoop zonder dat dit bekend is bij het grote publiek”. Dit houdt in dat de woning niet op Funda of andere verkoopsites te vinden is en dat er niet geadverteerd wordt via bijvoorbeeld een bord in de tuin. Het idee hierachter is dat er op deze manier exclusiviteit ontstaat rondom de woning en dat alleen serieuze kopers de mogelijkheid krijgen om de woning te bezichtigen.

In de regio van Pijnacker wordt er steeds vaker gekozen voor stille verkoop. Er zijn meerdere redenen waarom dit aantrekkelijk kan zijn voor zowel kopers als verkopers. In dit artikel zullen we de voordelen van deze manier van verkopen bespreken en meer informatie geven over hoe stille verkoop precies in zijn werk gaat.

Waarom kiezen voor stille verkoop?

Als verkoper kan je verschillende redenen hebben om te kiezen voor stille verkoop. Allereerst kan het zijn dat je zelf eerst rustig wilt kijken of je een nieuwe woning kunt vinden voordat je je huidige woning openbaar verkoopt. Op deze manier kan je voorkomen dat je zonder woning komt te zitten.

Een andere reden voor stille verkoop kan zijn dat je bijvoorbeeld niet wilt dat buurtbewoners weten dat je gaat verhuizen. Dit kan privacyredenen hebben, maar ook fiscale redenen. Soms willen verkopers voorkomen dat potentiële kopers vanwege geruchten of contact met buurtbewoners een lagere prijs bieden.

Ook kan het zo zijn dat de woning nog niet volledig gerenoveerd is of dat er nog werkzaamheden aan de woning moeten plaatsvinden voordat deze verkocht kan worden. In dat geval kan stille verkoop een goede optie zijn omdat je dan al wel serieuze interesse kunt uitlokken, maar nog niet alle details hoeft te delen.

Voor kopers kan stille verkoop ook meerdere voordelen hebben. Zo kan het zijn dat de woning van hun dromen juist niet op Funda of andere verkoopsites te vinden is en dat ze hier alleen via mond-tot-mondreclame over horen. Bovendien kunnen serieuze kopers die op zoek zijn naar exclusieve woningen via stille verkoop eerder in aanmerking komen om een woning te kopen omdat er minder concurrentie is dan via openbare verkoop.

Hoe verloopt een stille verkoop in Pijnacker?

Als je besluit om te kiezen voor stille verkoop in Pijnacker is het belangrijk dat je in samenwerking gaat met een betrouwbare makelaar die ervaring heeft met deze manier van verkopen. De makelaar zal de woning presenteren aan een selecte groep serieuze kopers op een exclusieve manier.

Vaak gebeurt dit via persoonlijke netwerken en contacten, waarbij er vooral gefocust wordt op een goede match tussen de wensen van de koper en de specifieke kenmerken van de woning. Ook kan het zijn dat de makelaar zelf al diverse zoekopdrachten heeft lopen van potentiele kopers die op zoek zijn naar een huis dat voldoet aan de kenmerken van de stille verkoopwoning.

Natuurlijk zal de makelaar tijdens een stille verkoop wel zorgen voor de nodige informatie over de woning, zoals de vraagprijs, de indeling, het oordeel van de bouwkundige keuring en alle andere relevante kenmerken van de woning. Het verschil is alleen dat deze informatie niet openbaar is en dat potentiële kopers geen foto’s van de woning vooraf online kunnen bekijken.

Wanneer er voldoende interesse is vanuit meerdere kopers, zal de makelaar de woning alsnog op de reguliere online verkoopkanalen zetten. Er ontstaat dan een soort ‘veilingprincipe’ waarbij potentiële kopers op zichzelf bieden om de woning alsnog in bezit te krijgen. Dit kan leiden tot betere biedingen en een hogere verkoopprijs.

Veelgestelde vragen over stille verkoop in Pijnacker:

Hieronder hebben we nog een aantal vragen over stille verkoop in Pijnacker voor je op een rijtje gezet:

1. Kan ik mijn eigen huis ook op stille verkoop zetten, zonder de hulp van een makelaar?

In principe kan dit wel, maar het is wel aan te raden om een makelaar in te schakelen die ervaring heeft met stille verkoop. De makelaar heeft namelijk een zeer groot netwerk aan contacten en potentiële kopers die mogelijk geïnteresseerd zijn in jouw woning. Zo heb je meer kans op een succesvolle verkoop.

2. Klopt het dat ik via stille verkoop geen Open Huis kan organiseren?

Dat klopt inderdaad. Bij stille verkoop wil je juist de exclusiviteit bewaren en voorkomen dat er veel potentiële kopers tegelijkertijd door het huis lopen. Het is dus niet gebruikelijk om een Open Huis te organiseren bij stille verkoop.

3. Is stille verkoop duurder dan gewone verkoop?

Dit hoeft niet perse zo te zijn. Een stille verkoop kan juist leiden tot hogere opbrengsten omdat er sprake kan zijn van minder concurrentie van andere kopers en omdat serieuze kopers eerder geneigd zijn een hoger bod te doen.

4. Kan ik mijn huis nog via stille verkoop verkopen als het al op Funda heeft gestaan?

In principe wel, maar vaak willen potentiële kopers juist exclusiviteit en kan het dus beter zijn om te wachten tot het huis van Funda af is voordat je start met stille verkoop.

5. Wat zijn de nadelen van stille verkoop?

Het grootste nadeel van stille verkoop is dat je minder exposure genereert voor je woning. Hierdoor kan het langer duren voordat je een koper hebt gevonden. Bovendien komt er vaak meer druk te liggen op de selecte groep potentiële kopers omdat er minder concurrentie is en deze potentiële kopers anders nooit in contact zouden zijn gekomen met de woning.

Conclusie

Stille verkoop in Pijnacker kan een aantrekkelijke optie zijn voor zowel kopers als verkopers. Het kan leiden tot exclusiviteit rondom de woning en dat alleen serieuze kopers de woning bezichtigen. Een betrouwbare makelaar met ervaring in stille verkoop kan je helpen om een geschikte koper te vinden en een succesvolle verkoop af te ronden. Het is wel van belang om je goed te laten informeren over de mogelijkheden en voordelen voordat je kiest voor stille verkoop van je woning.

boerderij pijnacker te koop

Boerderij Pijnacker te koop in Nederland: Erfgoed met vele mogelijkheden

Boerderijen zijn in Nederland een belangrijk onderdeel van het landschap, veel boerderijen zijn zelfs een belangrijke historische en culturele erfenis voor de regio. Boerderijen worden vaak omgeven door landerijen, maar ook door natuurgebieden en zijn vaak omgeven door een rijke geschiedenis. Een boerderij kan dan ook veel verschillende functies hebben, zoals agrarisch gebruik, recreatief gebruik of woongebruik. Echter zijn er ook boerderijen die niet meer gebruikt worden voor een van deze doeleinden en worden verkocht om nieuwe kansen te bieden aan nieuwe eigenaars.

Een van deze boerderijen is Boerderij Pijnacker. Deze boerderij is gelegen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp, in de provincie Zuid-Holland. De gemeente Pijnacker-Nootdorp omvat de dorpen Pijnacker, Nootdorp, en de buurtschappen Delfgauw, ‘t Haantje en Oude Leede. Pijnacker-Nootdorp heeft een oppervlakte van 38,99 km² en telt ca. 53.000 inwoners.

Boerderij Pijnacker en zijn geschiedenis

Boerderij Pijnacker is een rijksmonument en dateert uit de 17e eeuw. De prachtige boerderij heeft een karakteristiek uiterlijk met een rietgedekte kap en een opvallend koetshuis. Het koetshuis is gebouwd in de 18e eeuw en heeft een monumentale uitstraling die perfect past bij de boerderij.

Al in 2009 is Boerderij Pijnacker aangewezen als beschermd rijksmonument. Het gaat hier om een karakteristieke en authentieke Zuid-Hollandse boerderij die al meer dan 300 jaar oud is. De Boerderij is sinds 2009 een bekend monument en staat bekend als ‘boerderij met koetshuis en bakhuis’. Dit geeft de bijzondere waarde van de boerderij aan.

De boerderij heeft een woonoppervlakte van 409 vierkante meter en een perceeloppervlakte van 3057 vierkante meter. Er is ook een bijschuur aanwezig op het perceel. Deze schuur kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor opslag van landbouwwerktuigen of wordt verbouwd tot een gastenverblijf.

Boerderij Pijnacker te koop: mogelijkheden

Boerderij Pijnacker biedt vele mogelijkheden. Aangezien het al lange tijd een beschermd rijksmonument is, zijn er veel mogelijkheden om het te gebruiken. Zo kan de boerderij gebruikt worden voor recreatieve doeleinden, zoals een bed and breakfast of een vakantiehuis. Ook kan de boerderij door een creatieve ondernemer gebruikt worden als evenementenlocatie.

Daarnaast is het mogelijk om de boerderij te gebruiken als woonhuis met mogelijkheden tot bedrijfsruimte, kantoorruimte of praktijkruimte. Er is in deze boerderij namelijk genoeg woonruimte voor meerdere woonfuncties. Zo kan de bovenverdieping bijvoorbeeld gebruikt worden als apart gedeelte voor een gastenverblijf of woonruimte voor een ander gezin.

Ook kan de boerderij gebruikt worden voor agrarische doeleinden. In de bijbehorende schuur kunnen bijvoorbeeld landbouwwerktuigen opgeslagen worden of kan de schuur verbouwd worden tot een bedrijfsruimte met een kantoor of werkplek.

Boerderij Pijnacker in Pijnacker-Nootdorp kopen

Voor € 1.495.000,- kan jij de nieuwe eigenaar worden van deze prachtige en karakteristieke boerderij in Pijnacker-Nootdorp. Het is een uitstekende investering om een nieuw leven te starten weg van de drukte van de stad. Het pand heeft natuurlijk al een beschermd monumentale status, maar dit kan tevens leiden tot afwijkingen in de bouw of verbouwing. Het is echter wel mogelijk om gebruik te maken van subsidieregelingen en renovatiesubsidies van de overheid.

De boerderij is goed bereikbaar en ligt op loopafstand van het centrum van het dorp. Tevens ben je met een paar minuten rijden al op de snelweg. Het is een prachtige locatie, weg van de hectiek van de stad, maar toch alle faciliteiten binnen handbereik.

FAQs

Wie is de huidige eigenaar van Boerderij Pijnacker?

De huidige eigenaar van Boerderij Pijnacker wordt niet bekendgemaakt.

Wanneer is Boerderij Pijnacker gebouwd?

Boerderij Pijnacker is gebouwd in de 17e eeuw.

Is Boerderij Pijnacker te koop?

Ja, Boerderij Pijnacker is op dit moment te koop.

Wat is de vraagprijs voor Boerderij Pijnacker?

Boerderij Pijnacker kost €1.495.000.

Is Boerderij Pijnacker een rijksmonument?

Ja, Boerderij Pijnacker is een rijksmonument en staat sinds 2009 op de lijst van beschermde rijksmonumenten.

Welke mogelijkheden biedt Boerderij Pijnacker?

Boerderij Pijnacker biedt mogelijkheden voor recreatief of commercieel gebruik, woonruimte met mogelijkheid voor bedrijfsruimte of praktijkruimte en agrarisch gebruik.

Is Boerderij Pijnacker goed bereikbaar?

Ja, Boerderij Pijnacker is goed bereikbaar en ligt op loopafstand van het centrum van Pijnacker-Nootdorp en op een paar minuten rijden van de snelweg.

funda pijnacker appartement

Funda Pijnacker Appartement in Nederlands

Funda is the leading online property portal of Netherlands. It has over four million unique users per month, providing insights on the property market. Established in 2001, funda has now become an interactive real estate platform guiding the users to make the right decision. Funda offers a variety of options to choose from – apartments, villas, holiday homes and much more. One of the most popular areas which gained high demand for the apartment seekers in Nederlands is Pijnacker. Funda Pijnacker Apartment is attracting a lot of visitors and buyers lately.

Pijnacker is a picturesque village located in the Dutch province of South Holland, and it is just a few minutes’ drive to The Hague – the Dutch political capital. The village offers stunning views, landscapes and is a peaceful area for people who love to enjoy tranquillity and harmony. Funda Pijnacker Apartment provides a fantastic opportunity to purchase a stunning apartment in the heart of the countryside, being surrounded by miles of stunning forest.

The Funda Pijnacker Apartments are one of the most appealing properties in the area. These apartments offer a luxurious lifestyle with all the amenities that one could ever need. The apartments come in varying sizes, ranging from one to three bedrooms, and there is even a possibility of having a balcony or a garden area as well. The funda Pijnacker apartments are suitable for professionals, couples, and small families.

These apartments are brand new, and the developers have focused on building living spaces that are functional and modern. They have carefully selected every detail to make sure that the apartment looks stunning inside and out. The apartments have been designed in such a way that every room has plenty of natural light and good ventilation. Each apartment is equipped with modern facilities and amenities such as an open kitchen, a spacious bathroom, a storage room, and an in-house washer/dryer.

The Funda Pijnacker Apartments complex has a contemporary and unique architecture. The building is beautifully finished with high-quality materials and features that have been chosen with great attention to detail. The apartments adhere to modern building standards to ensure energy efficiency. Each apartment has a stable heating and cooling system, underfloor heating, and soundproof walls. These features ensure a comfortable and peaceful living environment.

The Pijnacker Apartments have a communal garden and a private parking space for each apartment. The location of the apartments is perfect for those who love to enjoy outdoor activities. It is close to the Delftse Hout lake, which is ideal for fishing, sailing, canoeing, or just enjoying a relaxing walk on the lakeside. The location is also close to several recreational facilities such as tennis courts, golf courses and a sports centre.

FAQs

Q1. What’s the average apartment price in Funda Pijnacker?

The average cost of buying an apartment in Funda Pijnacker is around €350,000. The price can vary depending on the size, location, and facilities of the apartment.

Q2. How long does it take to commute from Pijnacker to the center of The Hague?

The commute from Pijnacker to The Hague center is around 15 minutes by car or train.

Q3. Are pets allowed in the Funda Pijnacker Apartments?

Yes, pets are allowed in the apartments. However, there might be some restrictions based on the size and breed of the pet.

Q4. Is the Funda Pijnacker complex equipped with a lift?

Yes, the Funda Pijnacker complex has a lift that provides easy access to the upper floors.

Q5. Is there a balcony/grass area for each apartment?

Yes, each apartment in the Funda Pijnacker complex has either a balcony, a communal garden, or a private garden area.

Q6. Is the complex safe and secure?

Yes, the Funda Pijnacker complex is safe and secure. The apartments have a secure entry system and surveillance cameras that ensure the safety of the residents.

Q7. What are some of the nearby amenities?

There are several amenities nearby the complex such as supermarkets, restaurants, cafes, and parks. There are also recreational facilities such as sports centers, golf courses and tennis courts.

Q8. Are the apartments energy-efficient?

Yes, the Funda Pijnacker Apartments adhere to modern building standards and are energy-efficient. Each apartment has a stable heating and cooling system, underfloor heating, and soundproof walls.

Q9. What are the kitchen facilities provided in the apartments?

The apartments have an open kitchen with modern and high-quality equipment such as an oven, refrigerator, dishwasher, and electric stove.

Q10. Is there a storage room in each apartment?

Yes, each apartment has a storage room where you can store personal belongings, clothing, and kitchen items.

Images related to the topic bungalow pijnacker te koop

Chalet / Bungalow te koop op eigen grond Noord-Holland
Chalet / Bungalow te koop op eigen grond Noord-Holland

Article link: bungalow pijnacker te koop.

Learn more about the topic bungalow pijnacker te koop.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận