Bungalow te koop Den Bosch: ontdek dit koopje nu!

  • 14/05/2023

bungalow te koop den bosch

Bungalow te koop in Den Bosch: een verborgen schat in het hart van Nederland

Als je op zoek bent naar rust, privacy en luxe in het hart van Nederland, dan is deze bungalow te koop in Den Bosch misschien wel precies wat je zoekt. Gelegen in de idyllische wijk Maaspoort, biedt dit huis een unieke combinatie van moderne allure en landelijke charme. In dit artikel hebben we alle informatie die je nodig hebt op een rijtje gezet, inclusief de locatie, beschrijving, prijs en verkoopvoorwaarden, mogelijkheden tot renovatie en verbouwing, historie en achtergrond, woonoppervlakte en indeling, bijzondere kenmerken en details, voorzieningen en faciliteiten in de buurt, tuin en buitenruimte, en mogelijkheden voor wonen en werken op het perceel. Je leest het allemaal hier.

Locatie en buurt van bungalow te koop in Den Bosch

Deze bungalow te koop in Den Bosch is gelegen in de gezellige en groene wijk Maaspoort, in het noorden van de stad. Maaspoort is een kindvriendelijke woonwijk met veel groen, water en speelplaatsen. De wijk is populair onder gezinnen en stellen die op zoek zijn naar rust en ruimte, maar ook naar goede voorzieningen en een goede bereikbaarheid. Maaspoort heeft een eigen winkelcentrum met supermarkten, speciaalzaken, kappers, restaurants en meer. Daarnaast vind je in de buurt onder andere een zwembad, een sportschool, een bibliotheek en een gezondheidscentrum.

Bungalow te koop in Den Bosch: beschrijving van de bungalow en het perceel

Deze bungalow te koop in Den Bosch is gebouwd in 1972 en heeft een klassieke uitstraling met een moderne twist. Het huis is gelegen op een ruim perceel van maar liefst 2.750 vierkante meter, wat zorgt voor veel privacy en rust. De bungalow heeft een woonoppervlakte van 241 vierkante meter en is verdeeld over één verdieping. Het huis heeft een ruime woonkamer met open haard en grote ramen die uitkijken op de tuin, een aparte eetkamer, een moderne keuken met kookeiland en inbouwapparatuur, en een aparte werkkamer. Verder beschikt de bungalow over drie slaapkamers, waarvan één met en-suite badkamer en inloopkast, en een tweede badkamer met ligbad.

Prijs en verkoopvoorwaarden van bungalow te koop in Den Bosch

De vraagprijs voor deze bungalow te koop in Den Bosch is €1.295.000 k.k. Voor deze prijs krijg je niet alleen de bungalow zelf, maar ook het ruime perceel, de bijbehorende garage en de mogelijkheid om het huis naar eigen wens te verbouwen en te renoveren. De verkoopvoorwaarden zijn nader overeen te komen.

Mogelijkheden tot renovatie en verbouwing van de bungalow

Als je droomt van een huis op maat, dan is deze bungalow te koop in Den Bosch de perfecte kans om die droom te verwezenlijken. Het huis biedt veel mogelijkheden tot renovatie en verbouwing, waardoor je het helemaal naar jouw smaak en wensen kunt maken. Zo kun je bijvoorbeeld de keuken uitbreiden of moderniseren, de badkamers vernieuwen, de slaapkamers anders indelen of een uitbouw of serre laten plaatsen. Je kunt zelfs overwegen om de bungalow geheel of gedeeltelijk te slopen en opnieuw te bouwen. Met de ruime kavel en de groene omgeving biedt deze bungalow te koop in Den Bosch eindeloze mogelijkheden voor creatieve en duurzame projecten.

Historie en achtergrond van de bungalow en het perceel

De bungalow die nu te koop staat in Den Bosch heeft een rijke historie en een bijzondere achtergrond. Het huis is oorspronkelijk gebouwd als dienstwoning voor het nabijgelegen klooster van Mariënburg, dat inmiddels is omgetoverd tot een luxe woonwijk. In 1972 is de bungalow verkocht aan de huidige eigenaren, die het huis hebben verbouwd en gemoderniseerd. Sindsdien is het huis altijd goed onderhouden en regelmatig aangepast aan de veranderende behoeften en wensen van de bewoners. Het perceel is altijd gebruikt als tuin- en landbouwgrond, en biedt volop ruimte voor het telen van groenten en fruit, het houden van dieren en het genieten van de natuur.

Woonoppervlakte en indeling van de bungalow

Deze bungalow te koop in Den Bosch heeft een woonoppervlakte van 241 vierkante meter en is verdeeld over één verdieping. Het huis heeft een ruime woonkamer met open haard en grote ramen die uitkijken op de tuin, een aparte eetkamer, een moderne keuken met kookeiland en inbouwapparatuur, en een aparte werkkamer. Verder beschikt de bungalow over drie slaapkamers, waarvan één met en-suite badkamer en inloopkast, en een tweede badkamer met ligbad. De indeling van de bungalow is praktisch en efficiënt, met veel licht, ruimte en comfort.

Bijzondere kenmerken en details van de bungalow

Deze bungalow te koop in Den Bosch heeft een aantal bijzondere kenmerken en details die het huis extra aantrekkelijk maken. Zo beschikt het huis over een grote en goed onderhouden tuin met volwassen bomen, een vijver, een moestuin, een kas en een tuinhuisje. Verder is het huis voorzien van dubbel glas, vloerverwarming en zonnepanelen, waardoor het energieverbruik laag is en het comfort hoog. Het huis heeft bovendien een ruime garage met plaats voor twee auto’s, een wasruimte en veel opbergruimte. Tot slot heeft de bungalow een uitstekende ligging in een van de groenste en meest gewilde wijken van Den Bosch, met goede voorzieningen en een goede bereikbaarheid.

Voorzieningen en faciliteiten in de buurt van de bungalow

Deze bungalow te koop in Den Bosch is gelegen in de gezellige en groene wijk Maaspoort, waar je kunt genieten van rust, ruimte en natuur, maar ook van goede voorzieningen en faciliteiten. Zo heb je in de buurt onder andere een eigen winkelcentrum met supermarkten, speciaalzaken, kappers, restaurants en meer, een zwembad, een sportschool, een bibliotheek, een gezondheidscentrum en basisscholen en middelbare scholen. Daarnaast ligt Den Bosch zelf op slechts een kwartiertje fietsen, waar je kunt genieten van een rijke geschiedenis, culturele evenementen, gezellige terrasjes en goede winkels.

Tuin en buitenruimte van de bungalow

Deze bungalow te koop in Den Bosch beschikt over een zeer ruime en goed onderhouden tuin van maar liefst 2.750 vierkante meter, waar je kunt genieten van rust, privacy en groen. De tuin is voorzien van volwassen bomen, een vijver, een moestuin, een kas en een tuinhuisje, en biedt veel mogelijkheden voor ontspanning, recreatie en tuinieren. Je kunt er bijvoorbeeld heerlijk zonnen op het gazon, genieten van een boek onder de bomen, groenten en fruit verbouwen in de moestuin, of gewoon lekker ontspannen in de frisse lucht. Daarnaast heeft de bungalow een groot terras dat direct aansluit op de woonkamer en de keuken, waardoor je binnen en buiten naadloos kunt combineren.

Mogelijkheden voor wonen en werken in de bungalow of op het perceel

Deze bungalow te koop in Den Bosch biedt veel mogelijkheden voor wonen en werken, zowel in het huis zelf als op het ruime perceel. Zo kun je bijvoorbeeld de werkkamer gebruiken als kantoor of praktijkruimte, of een aparte ruimte creëren voor hobby’s of studie. Daarnaast kun je overwegen om een deel van het perceel te gebruiken voor het houden van dieren, het telen van groenten en fruit, of het oprichten van een zorgboerderij of andere duurzame onderneming. Kortom, deze bungalow te koop in Den Bosch biedt niet alleen luxe en comfort, maar ook volop mogelijkheden voor creativiteit en ondernemerschap.

FAQs

1. Wat is de oppervlakte van het perceel van de bungalow te koop in Den Bosch?

Het perceel van de bungalow te koop in Den Bosch heeft een oppervlakte van 2.750 vierkante meter.

2. Hoeveel slaapkamers heeft de bungalow te koop in Den Bosch?

De bungalow te koop in Den Bosch heeft drie slaapkamers.

3. Wat is de vraagprijs voor de bungalow te koop in Den Bosch?

De vraagprijs voor de bungalow te koop in Den Bosch is €1.295.000 k.k.

4. Is er een garage bij de bungalow te koop in Den Bosch?

Ja, de bungalow te koop in Den Bosch heeft een ruime garage met plaats voor twee auto’s, een wasruimte en veel opbergruimte.

5. Heeft de bungalow te koop in Den Bosch een tuin?

Ja, de bungalow te koop in Den Bosch heeft een zeer ruime tuin van 2.750 vierkante meter, met volwassen bomen, een vijver, een moestuin, een kas en een tuinhuisje.

6. Welke voorzieningen zijn er in de buurt van de bungalow te koop in Den Bosch?

In de buurt van de bungalow te koop in Den Bosch vind je onder andere een eigen winkelcentrum, een zwembad, een sportschool, een bibliotheek, een gezondheidscentrum en basisscholen en middelbare scholen.

7. Kan de bungalow te koop in Den Bosch worden verbouwd of gerenoveerd?

Ja, de bungalow te koop in Den Bosch biedt veel mogelijkheden tot verbouwing en renovatie, waardoor je het helemaal naar jouw smaak en wensen kunt maken. Je kunt bijvoorbeeld de keuken uitbreiden of moderniseren, de badkamers vernieuwen, de slaapkamers anders indelen of een uitbouw of serre laten plaatsen.

8. Is de bungalow te koop in Den Bosch geschikt voor wonen en werken?

Ja, de bungalow te koop in Den Bosch biedt veel mogelijkheden voor wonen en werken, zowel in het huis zelf als op het ruime perceel. Zo kun je bijvoorbeeld de werkkamer gebruiken als kantoor of praktijkruimte, of een aparte ruimte creëren voor hobby’s of studie. Daarnaast kun je overwegen om een deel van het perceel te gebruiken voor het houden van dieren, het telen van groenten en fruit, of het oprichten van een zorgboerderij of andere duurzame onderneming.

Keywords searched by users: bungalow te koop den bosch bungalow te koop den bosch (funda), senioren bungalow te koop den bosch, bungalow te koop den bosch maaspoort, bungalow te koop den bosch zuid, bungalow te koop rosmalen, binnenkort te koop den bosch, loft te koop den bosch, boerderij te koop den bosch

Categories: Top 76 bungalow te koop den bosch

HOUSE TOUR | € 275.000 | JAN VAN BRAKELSTRAAT 9 DEN BOSCH

See more here: vietty.com

bungalow te koop den bosch (funda)

Als je op zoek bent naar een woning in Den Bosch, is het mogelijk dat je al hebt gehoord van bungalow te koop Den Bosch (funda). Een bungalow is een vrijstaande woning met slechts één verdieping, die een perfecte keuze kan zijn voor een klein of middelgroot gezin dat op zoek is naar comfort en privacy. In dit artikel gaan we dieper in op de kenmerken en voordelen van bungalows, evenals de voordelen van het kopen van een bungalow in Den Bosch via Funda.

Bungalow: Kenmerken en voordelen

Een bungalow is een uniek type woning dat zich onderscheidt van traditionele huizen en appartementen. Een bungalow is meestal opgebouwd uit één verdieping, hoewel sommige bungalows wel een extra verdieping hebben.

Een van de belangrijkste voordelen van een bungalow is het gebrek aan trappen. Dit kan helpen om het leven gemakkelijker te maken voor oudere mensen, mensen die last hebben van mobiliteitsproblemen, en jongere gezinnen die op zoek zijn naar een kindvriendelijke woning. Bovendien biedt een bungalow meer privacy dan een flat of appartement, omdat er geen buren boven of onder je zullen wonen.

Bungalows zijn ook ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een ontspannen en rustige levensstijl. Als je een bungalow koopt, krijg je meestal een grote tuin, wat geweldig is als je van tuinieren houdt of een buitenruimte nodig hebt voor kinderen en huisdieren. Je huis heeft ook meer natuurlijk licht, omdat het geen verdieping hoger heeft om te blokkeren.

Andere voordelen van een bungalow zijn onder meer:

– Gemakkelijk in onderhoud: Omdat er geen trappen of extra verdiepingen zijn, is het gemakkelijker om je bungalow schoon te houden en te moeten onderhouden. Er is minder ruimte om te stoffen, en als er iets mis is met het dak of de leidingen, is het eenvoudiger om erbij te komen en de reparatie uit te voeren.

– Energiezuinig: Bungalows hebben vaak een open plattegrond en meer natuurlijke lichtinval, wat betekent dat je minder elektriciteit nodig hebt voor verlichting en ventilatie. Ook zijn bungalows vaak goed geïsoleerd, waardoor de energiekosten lager zijn.

– Rustig: Een bungalow ligt vaak in een rustige en afgelegen omgeving. Je hoeft je geen zorgen te maken over het lawaai van buren die beneden of boven je wonen, waardoor je meer rust en stilte hebt.

Bungalow te koop Den Bosch (Funda)

Als je op zoek bent naar een bungalow in Den Bosch, Funda is een uitstekende bron om te beginnen met zoeken. Funda is een online platform waarop veel vastgoedbedrijven hun woningaanbod publiceren. Met Funda kunt je het aanbod filteren op basis van verschillende criteria, zoals de prijs, de woonomgeving, de grootte en het type woning. Hierdoor kun je gericht zoeken en het huis vinden dat het beste bij jou en jouw familie past.

Een groot voordeel van het gebruik van Funda om een huis te kopen, is dat je virtuele rondleidingen kunt bekijken om te zien welke huizen het beste bij jouw wensen passen. Ook zijn er vaak veel foto’s beschikbaar, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de woning. Dit kan je helpen om de beste keuze te maken, zonder de woning fysiek te hoeven bezoeken.

FAQ’s

1. Wat is een bungalow?

Een bungalow is een vrijstaande woning met slechts één of twee verdiepingen. Het biedt meer privacy en rust dan een flat of appartement en is over het algemeen gemakkelijker in onderhoud en energiezuiniger.

2. Wat zijn de voordelen van het kopen van een bungalow?

De voordelen van het kopen van een bungalow zijn onder meer gemakkelijk in onderhoud, energiezuinig, rustig, en het biedt meer privacy en een grote tuin.

3. Waar vind ik bungalows te koop?

Bungalows worden meestal te koop aangeboden op vastgoedsites zoals Funda.

4. Hoe gebruik ik Funda om een bungalow te vinden?

Funda biedt diverse zoekfilters waarmee je je zoekopdracht kunt verfijnen. Selecteer de criteria die voor jou belangrijk zijn, zoals de locatie, prijs of het type woning, en scrol door de zoekresultaten om bungalows te vinden die aan jouw wensen voldoen.

5. Wat zijn de nadelen van het leven in een bungalow?

Een nadeel van een bungalow kan zijn dat het minder ruimte biedt dan andere soorten woningen. Ook kan een bungalow niet altijd de beste optie zijn als je in een drukke stedelijke omgeving wilt wonen.

senioren bungalow te koop den bosch

Senioren bungalows te koop in het historische stadscentrum van Den Bosch, gelegen in de provincie Noord-Brabant, Nederland, bieden een unieke kans voor gepensioneerde individuen of koppels om te genieten van een comfortabele en onderhoudsvriendelijke levensstijl in een prachtige omgeving.

De senioren bungalows zijn ontworpen met de behoeften van senioren in gedachten en bieden een laag onderhoudsniveau, wat perfect is voor gepensioneerden die willen genieten van hun gouden jaren zonder zich zorgen te maken over het onderhoud van hun woning. De bungalows bevinden zich op een gunstige locatie dicht bij het stadscentrum, waardoor de bewoners kunnen genieten van de nabijgelegen voorzieningen van de stad en kunnen profiteren van de mogelijkheden om te socialiseren met anderen.

Gepensioneerden en senioren zijn zich steeds meer bewust van de voordelen van het wonen in een senioren bungalow, aangezien het comfortabele en onderhoudsvriendelijke leven dat geboden wordt, veel comfort, gemak en rust biedt. In dit artikel zullen we alles bespreken wat u moet weten over het kopen van een senioren bungalow in Den Bosch.

De Voordelen van het Kopen van een Senioren Bungalow

Senioren bungalows zijn populair geworden bij gepensioneerden en senioren vanwege de vele voordelen die de woningen bieden. Senioren bungalows zijn gemakkelijk te onderhouden, waardoor de bewoners minder tijd en geld kwijt zijn aan het onderhoud van de woning. Dit biedt meer tijd en ruimte om van de vrije tijd te genieten.

Naarmate senioren ouder worden, willen ze misschien niet langer op grote schaal leven, en een bungalow is perfect geschikt omdat deze niet alleen minder ruimte biedt, maar ook veiliger is om te wonen. Senioren bungalows zijn zo ontworpen dat alles op de begane grond is waardoor de bewoners geen trappen hoeven te gebruiken, wat vooral handig is voor degenen die moeite hebben met traplopen of mobiliteitsproblemen hebben.

Bungalows bieden ook een zekere mate van privacy, waardoor de bewoners op hun eigen gemak en tempo kunnen leven. De senioren bungalows in Den Bosch bieden ook gemeenschappelijke ruimtes waardoor de bewoners kunnen samenkomen en andere mensen kunnen ontmoeten of gewoon samen kunnen genieten van hun vrije tijd.

Locatie

Den Bosch, ook wel bekend als ‘s-Hertogenbosch, is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant en ligt in het zuiden van Nederland. Den Bosch staat bekend om zijn prachtige oude stadscentrum, de Sint-Janskathedraal uit de 14e en 15e eeuw, en de beroemde rivier de Binnendieze, een uniek stelsel van grachten en ondergrondse rivieren.

De senioren bungalows te koop in Den Bosch bevinden zich op een ideale locatie, op loopafstand van het stadscentrum en alle voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabel leven. Dit omvat winkelcentra, restaurants, markten, parken, musea en kunstgalerijen.

Bouwstijl en Interieur

De senioren bungalows in Den Bosch zijn gebouwd in een traditionele Nederlandse stijl met een moderne twist, wat betekent dat de huizen een mix zijn van oude charme en moderne faciliteiten.

De bungalows zijn ontworpen met het comfort van de bewoners in gedachten en bieden alle faciliteiten die nodig zijn voor een aangename levensstijl. De bungalows variëren van grootte, maar elke bungalow biedt ruime woonkamers, slaapkamers, badkamers en een keuken.

De woonkamers hebben grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten en de bewoners een prachtig uitzicht bieden op de omgeving. De keukens zijn modern ingericht en zijn voorzien van alle benodigde apparatuur, waaronder een fornuis, koelkast en vaatwasser. De slaapkamers zijn comfortabel ingericht en bieden genoeg ruimte om te ontspannen en een goede nachtrust te hebben.

FAQs

1. Wat is een senioren bungalow?

Een senioren bungalow is een woning die is ontworpen om gemakkelijk in en uit te kunnen voor senioren die moeite hebben met traplopen en mobiliteitsproblemen hebben. Deze woningen hebben alles op de begane grond en zijn laag in onderhoud.

2. Wat is de locatie van de senioren bungalows in Den Bosch?

De senioren bungalows bevinden zich in het stadscentrum van Den Bosch, op loopafstand van winkels, restaurants, kunstgalerijen, parken en andere voorzieningen.

3. Hoe groot zijn de senioren bungalows?

De grootte van de senioren bungalow varieert, maar elke bungalow biedt ruime woonkamers, slaapkamers, badkamers en een keuken.

4. Welke faciliteiten bieden de senioren bungalows in Den Bosch?

De senioren bungalows in Den Bosch bieden faciliteiten die nodig zijn voor een comfortabele levensstijl, waaronder ruime kamers, een keuken met benodigde apparatuur, gemeenschappelijke ruimtes en een gunstige locatie.

5. Wat zijn de voordelen van het wonen in een senioren bungalow?

De voordelen van het wonen in een senioren bungalow zijn dat deze weinig onderhoud nodig heeft, op een gunstige locatie staat, gemakkelijk in en uit te gaan is, meer privé is dan andere woningen en voorzieningen biedt voor een comfortabel leven.

Conclusie

Den Bosch is een prachtige stad en een geweldige plek voor gepensioneerden en senioren om te wonen. Senioren bungalows te koop in Den Bosch bieden een unieke kans voor gepensioneerde individuen of koppels om te genieten van hun gouden jaren zonder zich zorgen te maken over het onderhoud van hun woning.

De senioren bungalows zijn ontworpen met de behoeften van senioren in gedachten en zijn bij uitstek geschikt voor hen. De bungalows bevinden zich op een gunstige locatie dicht bij het stadscentrum, wat betekent dat de bewoners toegang hebben tot alle noodzakelijke voorzieningen.

Leven in een senioren bungalow biedt vele voordelen en gemakken die het leven gemakkelijker en comfortabeler maken. Wacht niet langer en investeer in een senioren bungalow in Den Bosch en geniet van de gouden jaren.

bungalow te koop den bosch maaspoort

Bungalows te koop in Den Bosch Maaspoort

Den Bosch Maaspoort is a beautiful scenic location in the Netherlands. It is a mature and developed area that offers a serene and relaxed environment for homeowners. The area has a range of properties available for people looking for a place to call home. Bungalows are particularly popular in the area, and there are plenty of bungalows te koop Den Bosch Maaspoort.

Bungalows in Den Bosch Maaspoort are sought after because they offer a combination of tranquillity, luxury, and convenience. They are modern, spacious, and built to suit the needs of individual homeowners. The bungalows come with stylish designs, lush gardens, and ample parking space. They are perfect for families, professionals, and retirees who appreciate the finer things in life.

If you are looking for a bungalow te koop Den Bosch Maaspoort, then this article is just for you. Here, we will explore some of the features of these bungalows, what makes them unique, and why they might be the perfect place for you to call home.

Why Bungalows in Den Bosch Maaspoort are the Perfect Places to Call Home

Bungalows are ideal for anyone looking for a place to call home. They are single-story homes that offer a range of benefits, including convenience, privacy, and low maintenance requirements. Bungalows in Den Bosch Maaspoort, in particular, have some unique features that make them stand out.

First, Den Bosch Maaspoort is a mature and developed area that offers a serene environment for homeowners. The location is convenient, with easy access to public transport, shopping centres, entertainment spots, and social amenities. There are plenty of walking and cycling routes in the area, making it perfect for people who love to take in the scenery.

Second, the bungalows in Den Bosch Maaspoort are modern and spacious. They are designed to provide a luxurious feel and offer ample space for homeowners to live comfortably. They come with different designs and layouts, meaning that there is something for everyone, regardless of their preferences.

Third, the bungalows come with beautiful gardens that are well-maintained. The gardens provide a serene environment for homeowners to relax, enjoy the outdoors, and entertain guests. The gardens also enhance the aesthetic appeal of the bungalows, making them even more appealing to buyers.

Fourth, the bungalows in Den Bosch Maaspoort are built to suit the needs of individual buyers. They come with different features and amenities, such as swimming pools, outdoor kitchens, patios, and jacuzzis, depending on what the homeowner wants. This means that buyers can find a bungalow that is perfect for their individual preferences and needs.

Fifth, the bungalows in Den Bosch Maaspoort offer a low-maintenance lifestyle. They are designed to be easy to maintain, meaning that homeowners do not have to spend a lot of time and money on upkeep. This makes them perfect for people who want to enjoy their home without getting bogged down in maintenance issues.

Features of Bungalows in Den Bosch Maaspoort

There are several features and amenities that you can expect when looking for bungalows te koop Den Bosch Maaspoort. These include:

1. Spacious living areas – Bungalows in Den Bosch Maaspoort are designed to be spacious, with enough room to accommodate large families. The living areas are open and airy, providing a comfortable space for relaxation and entertainment.

2. Modern kitchens – The kitchens in bungalows in Den Bosch Maaspoort are designed to be modern and functional, with plenty of counter space, cabinets, and modern appliances.

3. Luxurious bathrooms – The bathrooms are designed to be luxurious and stylish, with features such as double vanities, walk-in showers, and Jacuzzi tubs.

4. Ample parking – Bungalows in Den Bosch Maaspoort come with ample parking space, including covered and open parking spots.

5. Beautiful gardens – The gardens in bungalows in Den Bosch Maaspoort are well-maintained and come with lush greenery, flowers, and often a pond or water feature.

6. Outdoor living space – Bungalows in Den Bosch Maaspoort come with outdoor living space, including patios, decks, and outdoor kitchens designed for entertaining guests.

FAQs

Q: How much do bungalows in Den Bosch Maaspoort cost?

A: The cost of bungalows in Den Bosch Maaspoort varies depending on the size, location, and features of the property. Prices range from €250,000 to €850,000.

Q: Are bungalows in Den Bosch Maaspoort suitable for families?

A: Yes, bungalows in Den Bosch Maaspoort are perfect for families. They are spacious and offer ample room for children to play and grow. They also come with beautiful gardens and outdoor living space that is perfect for family activities.

Q: Can I customize the bungalow to my preferences?

A: Yes, bungalows in Den Bosch Maaspoort can be customized to suit your preferences. The builder will work with you to design a bungalow that meets your unique needs and preferences.

Q: Is Den Bosch Maaspoort a good location to buy a bungalow?

A: Yes, Den Bosch Maaspoort is an excellent location to buy a bungalow. It offers a tranquil environment, easy access to amenities, and a range of stylish and modern properties to choose from.

Q: Are bungalows in Den Bosch Maaspoort energy-efficient?

A: Yes, bungalows in Den Bosch Maaspoort are designed to be energy-efficient. They come with features such as double-glazed windows, modern insulation, and energy-efficient heating and cooling systems.

Images related to the topic bungalow te koop den bosch

HOUSE TOUR | € 275.000 | JAN VAN BRAKELSTRAAT 9 DEN BOSCH
HOUSE TOUR | € 275.000 | JAN VAN BRAKELSTRAAT 9 DEN BOSCH

Article link: bungalow te koop den bosch.

Learn more about the topic bungalow te koop den bosch.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận