Bungalow te koop in Elst (GLD): Ontdek de ideale woning voor jouw droomleven!

  • 14/05/2023

bungalow te koop elst gld

Ben je op zoek naar een bungalow te koop in Elst, Gelderland? Dan heb je geluk, want er is momenteel een prachtige bungalow beschikbaar in dit gebied. In dit artikel zullen we de kenmerken, locatie, prijzen en financiën, geschiedenis en achtergrond, bezichtiging, potentiële verbeteringen en renovaties en vergelijkingen met andere bungalows te koop in de regio van Elst bespreken.

Kenmerken van de bungalow te koop in Elst

Laten we beginnen met de kenmerken van de bungalow te koop in Elst. Deze bungalow heeft een oppervlakte van ongeveer 150 vierkante meter en staat op een perceel van ongeveer 500 vierkante meter. Het huis heeft twee slaapkamers, een ruime woonkamer, een keuken, een badkamer, een kantoorruimte en een bijkeuken. Het pand heeft een mooie voortuin en een achtertuin met een overdekt terras en een schuur.

Het huis is goed onderhouden en is in een goede staat. De meeste kamers hebben een neutrale inrichting, wat betekent dat je gemakkelijk je eigen stijl kunt toevoegen als je dat wilt. Het huis heeft ook een moderne en goed uitgeruste keuken en een mooie badkamer met een ligbad en douche.

Aanwezigheid van voorzieningen en apparatuur in de bungalow

Wat betreft voorzieningen heeft deze bungalow veel te bieden. Het huis heeft bijvoorbeeld een wasmachine, droger, vaatwasser en koelkast. Daarnaast is er een tv- en internetaansluiting beschikbaar. Verder is er een gashaard in de woonkamer en een airconditioning unit in de slaapkamer.

Locatie en omgeving van de bungalow te koop in Elst

Nu we de kenmerken van de bungalow hebben besproken, gaan we verder met de locatie en omgeving. De bungalow ligt in een rustige buurt in Elst, Gelderland. Elst is een aantrekkelijk dorp op slechts enkele kilometers van de stad Nijmegen. Het is een dorp waar veel mensen graag willen wonen vanwege de goede infrastructuur en de vele faciliteiten.

Ligging van de bungalow binnen de buurt of wijk

De bungalow bevindt zich in de mooie wijk Elst-Esperanto aan de Griegstraat. Het is een rustige en kindvriendelijke buurt waar veel gezinnen gevestigd zijn. Er zijn veel speeltuinen en openbare parken in de buurt waar kinderen kunnen spelen.

Nabijheid van openbaar vervoer, winkels, scholen en andere voorzieningen

Een ander voordeel van de locatie van de bungalow is de nabijheid van de belangrijkste winkelstraat in Elst. Hier vind je onder meer een supermarkt, een bakkerij en een slagerij. Ook scholen, zoals basisscholen en middelbare scholen, zijn in de buurt te vinden. Openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar vanuit de bungalow. Er is een bushalte op slechts enkele minuten lopen van het huis en het treinstation is ongeveer vijftien minuten lopen.

Toegankelijkheid van de belangrijkste wegen en snelwegen

De belangrijkste wegen en snelwegen zijn ook gemakkelijk bereikbaar vanuit de bungalow. De A15 en A50 zijn op korte afstand. Dit betekent dat je snel toegang hebt tot andere steden, zoals Arnhem en Nijmegen.

Prijzen en financiën van de bungalow te koop in Elst

Nu we hebben gekeken naar de locatie en omgeving van de bungalow, is het tijd om de prijzen en financiën te bespreken.

Vraagprijs van de bungalow en eventuele onderhandelingsmogelijkheden

De vraagprijs van de bungalow is € 399.000,-. Dit is een redelijke prijs gezien de grootte van de bungalow en de locatie. Natuurlijk kunnen er altijd onderhandelingen plaatsvinden over de prijs, het is immers volkomen normaal dat potentiële kopers proberen om de beste deal te sluiten.

Kosten voor de hypotheek, notaris en andere bijkomende uitgaven

Naast de vraagprijs moet je natuurlijk ook rekening houden met de kosten voor de hypotheek, notaris en andere bijkomende uitgaven. Deze kosten kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van de individuele omstandigheden van de koper. Een goede voorbereiding is essentieel om onverwachte uitgaven te voorkomen.

Mogelijkheid om subsidies of leningen te krijgen voor de aankoop van de bungalow

Als je interesse hebt in deze bungalow, is het de moeite waard om te kijken naar de mogelijkheid om subsidies of leningen te krijgen voor de aankoop van de bungalow. Er zijn verschillende subsidies en leningen beschikbaar voor mensen die een huis kopen, vooral als het gaat om energiebesparende maatregelen.

Geschiedenis en achtergrond van de bungalow te koop in Elst

Naast het bespreken van de kenmerken, locatie en prijzen van de bungalow, is het ook interessant om de geschiedenis en achtergrond van de bungalow te bespreken.

Bouwjaar en architectuur van de bungalow

Deze bungalow werd gebouwd in 1972 en heeft een moderne en functionele architectuur. Het is ontworpen met veel aandacht voor detail en heeft veel karakter. Het huis is volledig gerenoveerd in 2009, waardoor het in uitstekende staat verkeert.

Eerdere eigenaren en renovaties of verbouwingen in het verleden

Er zijn verschillende eigenaren geweest die het huis hebben gekocht en gerenoveerd in de loop der jaren. De huidige eigenaar heeft het huis in 2009 gekocht en heeft het volledig gerenoveerd. Dit betekent dat het huis nu in uitstekende staat is.

Algemene geschiedenis van de buurt of wijk waarin de bungalow zich bevindt

De wijk Elst-Esperanto werd gebouwd in de jaren zeventig. Het is een ruim opgezette wijk met veel groen en ruimte. De wijk is bijzonder aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar een rustige wijk met veel voorzieningen en faciliteiten in de buurt.

Bezichtiging en potentiële kopers van de bungalow te koop in Elst

Als je interesse hebt in deze bungalow, wil je misschien het huis bezichtigen om te zien of het aan jouw eisen voldoet.

Informatie over open huizen dagen en bezichtigingsmogelijkheden

Er is momenteel geen open huis gepland, maar je kunt een afspraak maken met de verkoopmakelaar om het huis te bezichtigen. Het is belangrijk om te weten dat bezichtigingen alleen mogelijk zijn als je een serieuze interesse hebt in het huis en als je voldoende financiële middelen beschikbaar hebt om het huis te kunnen kopen.

Potentieel geïnteresseerde kopers voor de bungalow

Deze bungalow is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en ruime woning in een rustige buurt met veel voorzieningen in de buurt. Het is ideaal voor mensen met kinderen vanwege de rustige en kindvriendelijke buurt en de nabijheid van scholen en parken.

Adviezen en tips voor mogelijke kopers van de bungalow

Als je geïnteresseerd bent in deze bungalow, is het belangrijk om de tijd te nemen om de financiële situatie goed te onderzoeken. Hierdoor kun je alle opties openhouden en voorkom je onverwachte uitgaven. Zorg ook dat je weet wat je zoekt en stel een duidelijk eisenpakket op. Op deze manier weet je zeker dat het huis aan jouw wensen voldoet.

Mogelijke verbeteringen en renovaties in de bungalow te koop in Elst

Als je van plan bent om deze bungalow te kopen, is het mogelijk dat je enkele veranderingen wilt aanbrengen om het huis aan jouw smaak aan te passen.

Mogelijkheden voor het toevoegen van extra kamers of het wijzigen van de huidige indeling

De bungalow heeft nu twee slaapkamers, een kantoorruimte en een ruime woonkamer. Het is natuurlijk mogelijk om extra kamers toe te voegen of de indeling te wijzigen om het huis nog beter te laten passen bij jouw wensen.

Opties voor het moderniseren van de keuken en badkamer

Hoewel de keuken en badkamer van deze bungalow modern en goed uitgerust zijn, is het natuurlijk mogelijk om deze ruimtes te moderniseren of te verbeteren.

Adviezen voor het verbeteren van de energie-efficiëntie van de bungalow

Als je geïnteresseerd bent in energiebesparende maatregelen, zijn er verschillende mogelijkheden om de energie-efficiëntie van de bungalow te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld door middel van isolatie, energiezuinige verlichting of zonnepanelen.

Vergelijkingen met andere bungalows te koop in de regio van Elst

Tot slot is het interessant om te kijken welke andere bungalows er te koop zijn in de regio van Elst.

Vergelijkende informatie over andere bungalows te koop in de buurt of regio van Elst

Er zijn momenteel verschillende bungalows te koop in Elst en de regio daaromheen. Het is belangrijk om een vergelijking te maken van de grootte, prijs en andere kenmerken van deze bungalows om te zien welke het beste bij jou past.

Adviezen over hoe deze informatie kan worden gebruikt bij de aankoop van de bungalow

De vergelijkende informatie over andere bungalows kan bijvoorbeeld helpen om te onderhandelen over de prijs of om te bepalen welke kenmerken het beste passen bij jouw specifieke situatie.

Mogelijkheden om aanvullend advies over vergelijkbare bungalows te zoeken

Als je meer informatie wilt over vergelijkbare bungalows in de regio van Elst, kan je een lokale makelaar of vastgoedexpert raadplegen. Deze deskundigen kunnen je voorzien van nuttige informatie en advies over het kopen van een bungalow in deze regio.

Boerderij te koop Elst, Huis te koop Elst – Witjes, Funda Elst Verkocht, Funda Oosterhout Gld, Funda Dierenriem Elst, Funda Elst Rijksweg-Zuid, Funda Brienenshofsingel Elst, Funda Elst Griegstraat

In dit artikel hebben we een bungalow te koop in Elst besproken. We hebben gekeken naar de kenmerken, locatie, prijzen en financiën, geschiedenis en achtergrond, bezichtiging, potentiële verbeteringen en renovaties en vergelijkingen met andere bungalows te koop in de regio van Elst. Hopelijk vond je dit artikel nuttig, en heb je nu het idee waar je op moet letten bij het kopen van een bungalow in Elst.

Keywords searched by users: bungalow te koop elst gld boerderij te koop elst, huis te koop elst – witjes, funda elst verkocht, funda oosterhout gld, funda dierenriem elst, funda elst rijksweg-zuid, funda brienenshofsingel elst, funda elst griegstraat

Categories: Top 85 bungalow te koop elst gld

Te koop Notarisappel 46 te Elst (Gelderland), Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij

See more here: vietty.com

boerderij te koop elst

Boerderij te koop Elst is een prachtige boerderij gelegen in het hart van Nederland. Deze boerderij biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en comfortabel leven op het platteland. Als je op zoek bent naar een nieuwe woning, dan is boerderij te koop Elst zeker de moeite waard om te overwegen.

Ligging
Boerderij te koop Elst is gelegen in de prachtige provincie Gelderland, in het oostelijke deel van Nederland. Het dorp Elst ligt op slechts een paar kilometer afstand en de stad Arnhem met al zijn voorzieningen is ook binnen handbereik.

De omgeving van boerderij te koop Elst is prachtig en biedt tal van mogelijkheden om te genieten van de natuur. In de buurt van de boerderij zijn er tal van wandel- en fietsroutes die je naar de mooiste plekjes in de omgeving brengen. Het is ook mogelijk om te vissen in de nabijgelegen rivier de Rijn.

Indeling
Boerderij te koop Elst heeft een oppervlakte van meer dan 200 vierkante meter en is ingedeeld in twee delen. Het voorste gedeelte van de boerderij bestaat uit een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Het achterste gedeelte van de boerderij is momenteel in gebruik als opslagruimte, maar kan gemakkelijk worden omgebouwd tot extra woonruimte.

De woonkamer van boerderij te koop Elst is ruim en gezellig. Hier vind je grote ramen die zorgen voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht op het omliggende platteland. De woonkamer is voorzien van een open haard, wat deze ruimte extra sfeervol maakt.

De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur om een heerlijke maaltijd te bereiden. Er is voldoende ruimte om te koken en gezellig te dineren met familie en vrienden. De slaapkamer is ruim en heeft voldoende kastruimte. De badkamer is modern en voorzien van een douche en een wastafel.

Tuin en terrein
Boerderij te koop Elst is omgeven door een prachtige tuin waarin je lekker kunt ontspannen en genieten van het buitenleven. De tuin is goed onderhouden en heeft verschillende zitjes waar je kunt genieten van de zon en het uitzicht. Er is ook een moestuin waar je je eigen groenten kunt verbouwen en fruitbomen waar je in de zomer heerlijk kunt snoepen van vers fruit.

Het terrein rondom de boerderij is ruim opgezet en biedt voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Ook is er een grote schuur aanwezig waarin je gereedschap en tuinmeubilair kunt opslaan.

Veelgestelde vragen
Q: Is boerderij te koop Elst geschikt voor gezinnen met kinderen?
A: Ja, boerderij te koop Elst is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. De boerderij heeft een ruime tuin waarin kinderen veilig kunnen spelen. Ook zijn er verschillende scholen en kinderopvangmogelijkheden in de buurt.

Q: Is het gemakkelijk om vanuit boerderij te koop Elst naar de stad te reizen?
A: Ja, het is gemakkelijk om vanuit boerderij te koop Elst naar de stad te reizen. Het dorp Elst ligt op slechts een paar kilometer afstand en de stad Arnhem is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Q: Kan de opslagruimte worden omgebouwd tot extra woonruimte?
A: Ja, de opslagruimte kan gemakkelijk worden omgebouwd tot extra woonruimte. Hierdoor kan de boerderij worden uitgebreid en kan er bijvoorbeeld een extra slaapkamer of werkkamer worden gecreëerd.

Q: Is boerderij te koop Elst energiezuinig?
A: Ja, boerderij te koop Elst is energiezuinig. De boerderij is voorzien van zonnepanelen en de ramen zijn voorzien van isolerend glas. Hierdoor blijft de boerderij in de winter warm en in de zomer koel.

Q: Zijn er voldoende parkeermogelijkheden bij boerderij te koop Elst?
A: Ja, er zijn voldoende parkeermogelijkheden bij boerderij te koop Elst. Het terrein rondom de boerderij is ruim opgezet en biedt plaats aan meerdere auto’s.

Conclusie
Als je op zoek bent naar een mooie boerderij in het hart van Nederland, dan is boerderij te koop Elst zeker de moeite waard om te overwegen. Met zijn ruime indeling, prachtige tuin en energiezuinige eigenschappen, is dit een geweldige plek om te wonen en te genieten van het leven op het platteland. Met de nabijheid van de stad Arnhem en het dorp Elst, is alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Met veelgestelde vragen sectie, kan het eigenaren van de boerderij helpen om potentiële kopers vragen te beantwoorden die ze al hebben. Dit kan het verkoopproces efficiënter maken en een vlotte verkoop bevorderen.

huis te koop elst – witjes

Huis te koop Elst- Witjes is a townhouse located in the picturesque town of Elst, in the Netherlands. This beautiful townhouse with a traditional Dutch design is well-suited to people who want to experience the unique architecture and beauty of the Netherlands. The spacious and well-lit house with large windows makes it suited for families or those who like to have space to breathe. It is situated in a residential neighborhood that is serene and peaceful with access to all amenities like schools, shopping centers, and public transport.

The house has three floors, with a total living space of 148 square meters. The first floor has a spacious living room and a large window that provides natural lighting with an open kitchen adjacent to it. The kitchen is fully fitted with all the necessary appliances and modern equipment. The living room provides ample space for relaxing and entertaining. The first floor also has a toilet.

The second floor of the house has three bedrooms, a bathroom, and a separate toilet. The bedrooms have large windows to allow natural light inside, and they all have built-in wardrobes. One of the bedrooms has a balcony that provides an excellent view of the surrounding area. The bathrooms are spacious and fitted with modern equipment, and the tiles used echo a traditional Dutch charm that gives the house a touch of authenticity.

The third floor is an attic that provides additional living space and flexibility. It can be converted into an office or an extra bedroom in case the need arises. Apart from the flexible living space, the floor also provides a laundry room with all the necessary fittings for washing and drying.

The house sits on a 147 square meters plot that includes a garden and a carport. The garden provides a perfect opportunity for residents to relax and unwind outdoors while enjoying the beautiful sunshine. The garden also has limited space for children to play, and it is ideal for family activities such as barbeques. The carport provides a safe and secure space to park the car and protect it from the elements.

One advantage of buying a house in Elst is the ability to experience the authentic Dutch lifestyle. Elst is a small and peaceful town located between Arnhem and Nijmegen, which are the two largest cities in the Gelderland province. The town boasts a rich history and a beautiful countryside. It is situated on the banks of the river Nederrijn and enjoys a lively economy based on agriculture and tourism.

The town is home to several historical monuments, including the Roman ruins at the Elst Museumpark, which provide a glimpse into the town’s rich history. The town is also home to several annual events such as the pinkstermarkt and the Elster Paardenmarkt (horse market), which offer residents a chance to socialize and network with other residents.

FAQs

Q1. How much does Huis te koop Elst cost?

The price of this beautiful townhouse is negotiable and will depend on various factors such as the state of the property, location, and the seller’s demands. However, buyers can expect to pay anything between 350,000 to 400,000 euros.

Q2. Is the property suitable for families with young children?

Yes, the property is suitable for families with young children. The house has three floors, which provides ample living space, and the garden is spacious enough for children to play. Additionally, the house sits in a residential neighborhood with a low crime rate, making it safe for the children to play outside.

Q3. Is the property adequately furnished?

No, the property does not come with furniture. However, all the necessary fittings such as the kitchen equipment, bathroom fixtures, and built-in wardrobes are included.

Q4. Are there any shops and amenities nearby?

Yes, there are several shopping centers, schools, and public transport services located within a short distance from the property. Additionally, the town of Elst has several restaurants, cafes, and bars that residents can visit for an excellent dining experience.

Q5. Can the attic be converted into an office or an extra bedroom?

Yes, the attic can be converted into an office or an extra bedroom. The attic is spacious and flexible, providing ample opportunities for customization.

Q6. Is the property accessible by public transport?

Yes, the property is easily accessible by public transport. Elst has several bus stops with regular buses to nearby towns and cities. Additionally, the town’s railway station has frequent trains to Nijmegen and Arnhem, making it an excellent destination for those who work in the bigger towns.

Q7. How easy is it to find parking?

The property has a carport that provides sufficient space for parking one car. Additionally, there is ample street parking, and finding a parking spot is relatively easy.

Images related to the topic bungalow te koop elst gld

Te koop Notarisappel 46 te Elst (Gelderland), Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij
Te koop Notarisappel 46 te Elst (Gelderland), Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij

Article link: bungalow te koop elst gld.

Learn more about the topic bungalow te koop elst gld.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận