Bungalow te koop Helmond: Ontdek deze prachtige woning en word verliefd!

  • 14/05/2023

bungalow te koop helmond

Bungalow Te Koop Helmond: Prachtig Huis in een Rustige Omgeving

Als u op zoek bent naar een droomhuis in een rustige en vredige omgeving, dan is de bungalow te koop Helmond een goede optie voor u. Deze bungalow is gelegen in een prachtige wijk van Helmond en biedt u een comfortabel leven in de natuur. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te maken over de aankoop van een woning.

Beschrijving van de Bungalow te Koop Helmond

De bungalow te koop Helmond is een fantastisch huis dat is ontworpen om u een comfortabel leven te bieden. Het huis is gebouwd op een perceel van ongeveer 1000 vierkante meter en biedt uitzicht op een prachtige groene omgeving. De woning heeft 2 slaapkamers en een badkamer, wat het ideaal maakt voor een klein gezin. Het huis heeft een woonoppervlakte van meer dan 130 vierkante meter, wat genoeg ruimte biedt voor een comfortabele leefomgeving.

Locatie van de Bungalow

De bungalow te koop Helmond is gelegen in een rustige wijk van de stad. Het is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een vredige omgeving om te wonen. De wijk is omgeven door groen en biedt veel mogelijkheden om te genieten van de natuur. U kunt gaan wandelen of fietsen in het nabijgelegen bos of een wandeling maken langs de rivier de Aa. De woning ligt op een korte afstand van het centrum van Helmond, waar u restaurants, winkels en andere voorzieningen kunt vinden.

Afmetingen van de Bungalow

De bungalow te koop Helmond heeft een perceeloppervlakte van ongeveer 1000 vierkante meter en heeft een woonoppervlakte van meer dan 130 vierkante meter. Het huis heeft twee slaapkamers en een badkamer, wat het ideaal maakt voor een klein gezin. De bungalow is gebouwd in de jaren 70 en heeft een klassieke stijl.

Indeling van de Bungalow

De bungalow te koop Helmond heeft een ruime woonkamer, een keuken en twee slaapkamers. De woonkamer is licht en ruim en biedt veel ruimte voor meubels en apparatuur. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en heeft voldoende ruimte om te koken en te eten. De slaapkamers zijn groot genoeg om comfortabel te slapen. De badkamer is volledig uitgerust met een ligbad, een douche en een toilet.

Renovatiegeschiedenis van de Bungalow

De bungalow te koop Helmond is gebouwd in de jaren 70 en is sindsdien goed onderhouden. Het huis heeft geen grote renovaties ondergaan, maar heeft wel enkele kleine aanpassingen gehad om het moderner te maken. Zo is er bijvoorbeeld een moderne keuken geïnstalleerd en is de badkamer vernieuwd. De woning biedt nog veel mogelijkheden om te renoveren en aan te passen aan uw specifieke wensen.

Tuin en Accommodatie voor de Bungalow

De bungalow te koop Helmond heeft een grote tuin van ongeveer 1000 vierkante meter. De tuin is goed onderhouden en biedt veel mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de natuur. Er is een groot terras waar u kunt zitten en genieten van het prachtige uitzicht op de groene omgeving. De woning heeft ook een garage en een eigen oprit.

Prijswaarde en Belastingen van de Bungalow

De bungalow te koop Helmond is geprijsd op €295.000 en is een goede investering voor mensen die op zoek zijn naar een prachtig huis in een rustige omgeving. De woning is belast met onroerendzaakbelasting en er moet een jaarlijkse bijdrage worden betaald voor rioolrecht.

FAQs

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen over de bungalow te koop Helmond.

Wat is de vraagprijs voor de bungalow te koop Helmond?

De vraagprijs voor de bungalow te koop Helmond is €295.000.

Waar is de bungalow te koop Helmond gelegen?

De bungalow te koop Helmond is gelegen in een rustige wijk van Helmond.

Hoe groot is de bungalow te koop Helmond?

De bungalow te koop Helmond heeft een perceeloppervlakte van ongeveer 1000 vierkante meter en een woonoppervlakte van meer dan 130 vierkante meter.

Hoeveel slaapkamers heeft de bungalow te koop Helmond?

De bungalow te koop Helmond heeft twee slaapkamers.

Is er een garage bij de bungalow te koop Helmond?

Ja, de bungalow te koop Helmond heeft een garage.

Is er een terras bij de bungalow te koop Helmond?

Ja, de bungalow te koop Helmond heeft een groot terras.

Conclusie

De bungalow te koop Helmond is een prachtig huis dat ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en vredige omgeving om te wonen. De woning is goed onderhouden en biedt veel mogelijkheden om te renoveren en aan te passen aan uw specifieke wensen. Met een vraagprijs van €295.000 is het een goede investering voor mensen die op zoek zijn naar een droomhuis in een groene omgeving. Als u geïnteresseerd bent in de bungalow te koop Helmond, neem dan contact op met een makelaar.

Keywords searched by users: bungalow te koop helmond bungalow te koop helmond (funda), nieuwbouw bungalows helmond, binnenkort te koop helmond, bungalow beethovenlaan helmond, bungalow te koop mierlo, bungalow helmond, nieuwbouw patiobungalows helmond, bungalow te koop eindhoven

Categories: Top 42 bungalow te koop helmond

Te Koop! 1e Bosweg 10, Bungalow in Helmond. Van der Duim Makelaardij.

See more here: vietty.com

bungalow te koop helmond (funda)

Bungalow te koop Helmond (funda) – Prachtige Huizen in een Mooie omgeving

Als je op zoek bent naar een ruime, lichte woning in een mooie omgeving, dan is een bungalow te koop in Helmond (funda) zeker iets om te overwegen. Helmond is een populaire plek om te wonen, dankzij de prachtige natuur, de gezellige stad en de vele culturele evenementen die er georganiseerd worden. Hier zijn enkele redenen waarom een bungalow te koop in Helmond een goede keuze kan zijn.

Een Bungalow in Helmond biedt Ruimte en Comfort

Een van de voordelen van een bungalow is dat je een volledig gelijkvloerse woning hebt, wat betekent dat er geen trappen zijn, dus je hebt geen zorgen over het traplopen. Dit is vooral handig als je ouder wordt, of als je kleine kinderen hebt die nog niet zo goed kunnen klimmen. Bovendien biedt een bungalow veel ruimte en comfort, met een open plattegrond die veel natuurlijk licht en een gevoel van frisse lucht geeft. Dit maakt het ook een ideale optie voor mensen die graag entertainen, omdat de open ruimte de gasten toestaat om gemakkelijk te verplaatsen en te socializen, zonder op elkaar gepropt te zitten.

Een Bungalow te Koop Helmond (Funda) – Perfect voor Natuurliefhebbers

Helmond is een prachtige stad om in te wonen, met veel groene ruimten en parken om van te genieten. Een bungalow te koop in Helmond (funda) biedt je de mogelijkheid om midden in de natuur te wonen, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de prachtige bossen en meren die deze regio te bieden heeft. Van een rustige wandeling tot een sportieve fietstocht, er is voor elk wat wils in Helmond. Of je nu wilt genieten van een picknick of gewoon even wilt relaxen met vrienden en familie, de groene omgeving is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven.

Een Bungalow te Koop Helmond (Funda) – Ideale Locatie voor Werk en Vrije Tijd

Een andere reden waarom Helmond populair is, is omdat het een uitstekende locatie heeft. Gelegen in de regio Eindhoven, biedt Helmond gemakkelijke toegang tot belangrijke snelwegen die leiden naar andere steden, zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Dit betekent dat Helmond een ideale locatie is voor mensen die in het gebied werken, maar toch willen genieten van een rustige en ontspannen omgeving in hun vrije tijd. Bovendien heeft Helmond zelf ook veel te bieden, met een bruisend stadscentrum, musea en vele culturele evenementen, zoals het jaarlijkse kasteelspektakel.

FAQs – Veel Gestelde Vragen over een Bungalow te Koop Helmond (Funda)

Q: Waar kan ik een bungalow te koop vinden in Helmond?
A: Als je op zoek bent naar een bungalow te koop in Helmond (funda), dan is het eerste wat je moet doen een bezoek brengen aan de website van funda.nl. Hier kun je terecht voor de nieuwste aanbiedingen van bungalows die te koop zijn in Helmond en omgeving.

Q: Hoeveel kan ik verwachten te betalen voor een bungalow te koop in Helmond?
A: Het hangt af van de grootte en de locatie van de bungalow, maar over het algemeen zul je tussen de €300.000 en €500.000 moeten betalen voor een bungalow te koop in Helmond. Het is belangrijk om te onthouden dat de prijs kan variëren afhankelijk van de conditie van de woning en de tijd van het jaar waarin je op zoek bent naar een bungalow te koop in Helmond.

Q: Zijn er hypotheekmogelijkheden beschikbaar voor het kopen van een bungalow in Helmond?
A: Ja, er zijn hypotheekmogelijkheden beschikbaar voor mensen die een bungalow willen kopen in Helmond. Het beste is om contact op te nemen met een hypotheekadviseur en te bespreken welke opties er beschikbaar zijn, zodat je de beste hypotheek kunt vinden die bij jouw situatie past.

Q: Wat zijn de voordelen van het kopen van een bungalow in Helmond?
A: Er zijn tal van voordelen verbonden aan het kopen van een bungalow in Helmond. Ten eerste biedt een bungalow volledig gelijkvloerse accommodatie, wat betekent dat je geen zorgen hoeft te maken over traplopen. Daarnaast is Helmond een prachtige stad om in te wonen, met veel groene ruimten en parken om van te genieten, waardoor het een geweldige locatie is voor natuurliefhebbers. Tot slot biedt Helmond een uitstekende locatie voor werk en vrije tijd, met gemakkelijke toegang tot belangrijke snelwegen en veel attracties in de stad zelf.

Q: Wat zijn de aanvullende kosten verbonden aan het kopen van een bungalow in Helmond?
A: Naast de kosten voor het kopen van een bungalow in Helmond, heb je ook te maken met aanvullende kosten zoals overdrachtsbelasting, notariskosten en kosten voor het afsluiten van een hypotheek. Het is belangrijk om deze kosten mee te nemen in je budgetplanning voordat je op zoek gaat naar een bungalow te koop in Helmond.

Q: Zijn er any beperkingen verbonden aan het kopen van een bungalow in Helmond?
A: Net als bij elke vastgoedaankoop, zijn er bepaalde beperkingen verbonden aan het kopen van een bungalow in Helmond. Het is belangrijk om te weten wat deze beperkingen zijn voordat je een aankoop doet, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Het is raadzaam om een ​​professionele makelaar te raadplegen die bekend is met de lokale vastgoedmarkt.

nieuwbouw bungalows helmond

In Helmond, Nederland, nieuwbouw bungalows are becoming a popular choice among homebuyers who are looking for a more modern living experience. These newly-built, single-story homes offer a wide range of benefits, from increased privacy and comfort to improved accessibility and energy efficiency.

Nieuwbouw bungalows Helmond offer a great alternative to traditional homes in the area. They are designed to meet the needs of modern-day living while also incorporating the latest building technologies. They are typically constructed with durable materials and feature open-concept designs that allow for plenty of natural light and fresh air. If you are considering buying a nieuwbouw bungalow in Helmond, here are some things you should know.

What is a nieuwbouw bungalow?

A nieuwbouw bungalow is a new, single-story home that is built from scratch. These homes offer a more modern, open-concept design than many traditional homes in the area. They are typically larger than other types of homes, with more square footage and spacious living areas.

Nieuwbouw bungalows in Helmond are constructed to the latest building codes and standards, using highly durable materials that ensure long-term durability and low maintenance. They are also designed to be highly energy-efficient, featuring natural ventilation systems, insulated walls and windows, and other features that help reduce energy consumption and lower utility costs.

What are the benefits of buying a nieuwbouw bungalow?

The benefits of buying a nieuwbouw bungalow in Helmond are numerous. For starters, these homes are designed with modern living in mind. They incorporate the latest building technologies and offer a range of features that make them more comfortable, convenient, and energy-efficient than other types of homes.

Some of the main benefits of buying a nieuwbouw bungalow in Helmond include:

– Single-level living: One of the main advantages of a nieuwbouw bungalow is that it is a single-story home. This means that there are no stairs to climb, making it easier for people with mobility issues or disabilities to get around. It also offers increased privacy and more uniform temperature distribution throughout the home.

– Spacious design: Nieuwbouw bungalows are typically larger than other types of homes, with more square footage and spacious living areas. This makes them ideal for families or anyone who needs more space.

– Energy-efficient: One of the main benefits of buying a nieuwbouw bungalow is that it is designed to be energy-efficient. They typically feature natural ventilation systems, insulated walls and windows, and other features that help reduce energy consumption and lower utility costs.

– Low maintenance: Nieuwbouw bungalows are designed to be highly durable and require minimal maintenance. They are typically constructed using high-quality materials and are built to last.

– Customizable: Since nieuwbouw bungalows are built from scratch, they offer a high degree of customization. You can work with the builder to create a home that meets your specific needs and preferences.

What to consider when buying a nieuwbouw bungalow in Helmond?

If you are considering buying a nieuwbouw bungalow in Helmond, there are several things you need to consider. Here are some of the main factors you should keep in mind:

– Location: The location of your nieuwbouw bungalow is important. You want to consider the neighborhood, access to local amenities, and the overall livability of the area.

– Budget: Nieuwbouw bungalows can vary in price depending on location, size, and features. You want to establish your budget to determine what you can afford.

– Builder reputation: It is important to work with a reputable builder when buying a nieuwbouw bungalow. Look for a company with a track record of delivering quality homes and excellent customer service.

– Design options: You want to consider the design options available for your nieuwbouw bungalow. Make sure the layout, materials, and finishes are to your liking.

– Energy efficiency: Consider the energy efficiency of the home. Look for a home that features energy-saving technology and materials to lower your utility costs.

FAQs

Q: How long does it take to build a nieuwbouw bungalow in Helmond?

A: The construction timeline for a nieuwbouw bungalow can vary depending on the size, complexity, and chosen finishes of the home. Typically, it can take between six months to a year to complete the building process.

Q: How do I finance a nieuwbouw bungalow in Helmond?

A: Most people finance nieuwbouw bungalows in Helmond through a mortgage. You can work with a bank or a mortgage broker to find a loan that fits your budget and needs.

Q: What is the warranty for a nieuwbouw bungalow in Helmond?

A: Most nieuwbouw bungalows come with a warranty from the builder. The warranty typically covers any defects or issues with the construction of the home for a certain time period.

Q: Can I customize my nieuwbouw bungalow in Helmond?

A: Absolutely. Since nieuwbouw bungalows are built from scratch, they offer a high degree of customization. You can work with the builder to create a home that meets your specific needs and preferences.

Q: What are the maintenance requirements for a nieuwbouw bungalow in Helmond?

A: Nieuwbouw bungalows are designed to be highly durable and require minimal maintenance. They are typically constructed using high-quality materials and are built to last. However, it is still important to maintain the home regularly and to perform routine maintenance tasks such as cleaning gutters and changing furnace filters.

Images related to the topic bungalow te koop helmond

Te Koop! 1e Bosweg 10, Bungalow in Helmond. Van der Duim Makelaardij.
Te Koop! 1e Bosweg 10, Bungalow in Helmond. Van der Duim Makelaardij.

Article link: bungalow te koop helmond.

Learn more about the topic bungalow te koop helmond.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận