Bungalow te koop in Kerkrade: Ontdek deze rustige oase nu!

  • 14/05/2023

bungalow te koop kerkrade

Bungalow Te Koop in Kerkrade: Kenmerken, Locatie, Interieur en Exterieur Details, Prijs en Hypotheek Opties, Gemeenschapsvoorzieningen en Geschiedenis

Wanneer het gaat om het zoeken naar een nieuwe woning, zijn bungalows een veel gevraagde optie. Een bungalow is een type huis dat meestal één verdieping heeft, vaak met een open lay-out en grote ramen. Dit maakt het ideaal voor mensen die op zoek zijn naar gelijkvloers wonen, evenals voor gezinnen met kinderen of senioren die geen trappen willen beklimmen. Vandaag de dag zijn er veel bungalows in Kerkrade, Nederland te koop voor potentiële kopers die op zoek zijn naar de perfecte plek om hun nieuwe thuis te vinden.

Kenmerken van Bungalow Te Koop in Kerkrade

Bungalows staan bekend om hun ruimte en gelijkvloerse woonoppervlakte. Dit maakt deze huizen zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen en comfortabele levensstijl. Enkele van de belangrijke kenmerken van bungalow te koop in Kerkrade zijn:

Woonoppervlakte: Bungalows hebben een woonoppervlakte van ongeveer 100-150 vierkante meter. Dit betekent dat er voldoende ruimte is voor een gezin om te leven en te ontspannen.

Aantal slaapkamers: De meeste bungalows in Kerkrade hebben twee tot drie slaapkamers, wat voldoende ruimte biedt voor een gezin.

Tuin/terras grootte: Bungalows hebben vaak een ruime tuin of terras waar bewoners kunnen genieten van de buitenlucht en ontspannen. De grootte van de tuin is afhankelijk van de grootte van de bungalow en de perceelsgrootte.

Locatie van de Bungalow in Kerkrade

De locatie is een belangrijk aspect bij het kopen van een nieuwe woning. Bungalows te koop in Kerkrade hebben verschillende locaties en nabijheid tot openbaar vervoer en belangrijke snelwegen. Enkele van de belangrijkste aspecten van de locatie van bungalow te koop in Kerkrade zijn:

Voorzieningen in de buurt: Bungalows te koop in Kerkrade bevinden zich vaak in de buurt van voorzieningen, zoals winkels, supermarkten, scholen en restaurants.

Nabijheid tot openbaar vervoer: Bungalows te koop in Kerkrade hebben vaak goede verbindingen met het openbaar vervoer, waardoor bewoners gemakkelijk naar andere delen van de stad kunnen reizen.

Afstand tot belangrijke snelwegen: Bungalows te koop in Kerkrade zijn goed verbonden met belangrijke snelwegen, waardoor bewoners snel en gemakkelijk naar andere delen van het land kunnen reizen.

Interieur en Exterieur Details van de Bungalow Te Koop in Kerkrade

Het interieur en exterieur van bungalows te koop in Kerkrade zijn belangrijke aspecten om rekening mee te houden bij het nemen van een beslissing. Enkele van de belangrijkste details van de interieur en exterieur van bungalows te koop in Kerkrade zijn:

Keuken en sanitair: De keuken en sanitair van bungalows zijn vaak modern en voorzien van alle gemakken die bewoners nodig hebben. Denk hierbij aan een moderne keuken, badkamer met ligbad, douche en wc.

Verwarming en isolatie: Bungalows zijn goed geïsoleerd en voorzien van een verwarmingssysteem dat het hele huis verwarmt. Hierdoor zijn de bungalows geschikt voor bewoners die zowel in de zomer als in de winter comfortabel willen leven.

Dak- en raamconstructie: De dak- en raamconstructie van bungalows zijn van goede kwaliteit en zorgen voor een goede isolatie van het huis. Dit beschermt bewoners tegen wind, regen en kou.

Prijs en Hypotheek Opties voor de Bungalow Te Koop in Kerkrade

Prijs is een belangrijke overweging bij het kopen van een bungalow te koop in Kerkrade. Bungalows variëren in prijs afhankelijk van hun grootte, locatie en kenmerken. Enkele belangrijke aspecten van prijs en hypotheek opties voor bungalow te koop in Kerkrade zijn:

Huidige vraagprijs: De vraagprijs van een bungalow te koop in Kerkrade hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte en locatie van de woning.

Mogelijke onderhandelingen: Als koper kunt u onderhandelen over de prijs van de bungalow als u denkt dat deze te hoog is.

Hypotheek berekeningen: Voor potentiële kopers is het belangrijk om de maandelijkse hypotheeklasten en het totale bedrag dat ze kunnen lenen te berekenen voordat ze een bungalow te koop in Kerkrade kopen.

Gemeenschapsvoorzieningen voor de Bungalow Te Koop in Kerkrade

Gemeenschapsvoorzieningen zijn belangrijk bij het kopen van een bungalow te koop in Kerkrade, omdat ze bepalen welke voorzieningen beschikbaar zijn voor bewoners. Enkele belangrijke gemeenschapsvoorzieningen voor bungalow te koop in Kerkrade zijn:

Gemeenschappelijke ruimtes: In sommige bungalows te koop in Kerkrade zijn er gemeenschappelijke ruimtes, zoals een gemeenschappelijk zwembad, gymzaal of speeltuin.

Parkeren en opslag: Bungalows te koop in Kerkrade hebben vaak voldoende parkeergelegenheid en opslagruimte voor bewoners.

Administratieve regels en vergoedingen: Het is belangrijk om rekening te houden met de administratieve regels en vergoedingen die gelden voor bewoners van bungalows te koop in Kerkrade.

Geschiedenis van de Bungalow en het Omringende Gebied in Kerkrade

De geschiedenis van de bungalow en het omringende gebied is een belangrijk aspect om rekening mee te houden bij het kopen van een bungalow te koop in Kerkrade. Enkele belangrijke aspecten van de geschiedenis van de bungalow en het omringende gebied zijn:

Voormalige eigenaren: Het kennen van de voormalige eigenaren van de bungalow kan helpen bij het begrijpen van de geschiedenis van de woning.

Cultureel erfgoed: Het omringende gebied van bungalow te koop in Kerkrade kan een rijke en interessante cultureel erfgoed hebben.

Veranderingen in de buurt van de bungalow: Het is belangrijk om rekening te houden met eventuele veranderingen in de buurt van de bungalow, zoals de bouw van nieuwe wegen of gebouwen.

Voor- en Nadelen van het Kopen van een Bungalow in Kerkrade

Er zijn vele voordelen van het kopen van een bungalow te koop in Kerkrade, maar er zijn ook een aantal nadelen en kosten van onderhoud en reparaties waarmee kopers rekening moeten houden. Enkele van de belangrijkste voordelen en nadelen van het kopen van een bungalow te koop in Kerkrade zijn:

Voordelen van het wonen in een bungalow: Veel bungalows liggen in rustige en groene omgevingen, wat zorgt voor een hoog comfort en verrukkelijke rust. Ze zijn goed voor mensen die niet van trappen houden of mobiliteitsproblemen hebben. Ook zijn bungalows prijstechnisch vaak aantrekkelijk omdat ze geen aparte kamers op verschillende verdiepingen hebben.

Nadelen van het wonen in een bungalow: Bungalows kunnen vaak worden beschouwd als verouderd vanwege hun ontwerp. Onderhoudskosten van de woning kunnen hoger uitvallen dan verwacht. Ook kan een bungalow te klein zijn voor grotere families.

Kosten van onderhoud en reparaties: Bungalows vereisen onderhoud. Hoewel reparaties soms nodig zijn, kunnen de kosten hiervoor oplopen. Dit is een kostenpost waar kopers rekening mee moeten houden.

Tips voor Het Kopen van een Bungalow Te Koop in Kerkrade

Het kopen van een bungalow te koop in Kerkrade kan spannend zijn, maar het is ook belangrijk om voorbereid te zijn en enkele tips te kennen. Enkele tips voor het kopen van een bungalow te koop in Kerkrade zijn:

Begroting en financiën plannen: Het is belangrijk om een goed plan te hebben voor het budget en de financiën voordat u een bungalow te koop in Kerkrade koopt.

Zorgvuldig verifiëren van de eigendomstitel: Het is belangrijk om de eigendomstitel van de bungalow zorgvuldig te bekijken en te verifiëren voordat u het koopt. Hierdoor weet u precies welke eigendomsrechten u hebt.

Inspectie van de bungalow: Het is verstandig om de bungalow te inspecteren voordat u het koopt. Hierdoor weet u welke reparaties nodig zijn vóór de verkoop en of de bungalow voldoet aan uw eisen.

Bungalow Te Koop in Kerkrade: Huis Te Koop Kerkrade-centrum, Huis Te Koop Kerkrade (Funda), Huis Te Koop Kerkrade-west, Huis Te Koop Kerkrade Chevremont, Appartement Te Koop Kerkrade, Funda Kerkrade Verkocht, Bungalow Te Koop Landgraaf, Bungalow Te Koop Heerlen Bungalow Te Koop Kerkrade…..

Of je nu op zoek bent naar een rustgevende plek om te wonen of een comfortabele plek om te ontspannen met vrienden en familie, bungalows te koop in Kerkrade zijn zeker de moeite waard om te bekijken. Door rekening te houden met de kenmerken van de bungalow, de locatie, interieur en exterieur details, de prijs- en hypotheekmogelijkheden, gemeenschapsvoorzieningen, geschiedenis, voor- en nadelen en kooptips, kunt u een weloverwogen beslissing nemen over welke bungalow het beste bij u past.

Keywords searched by users: bungalow te koop kerkrade huis te koop kerkrade-centrum, huis te koop kerkrade (funda), huis te koop kerkrade-west, huis te koop kerkrade chevremont, appartement te koop kerkrade, funda kerkrade verkocht, bungalow te koop landgraaf, bungalow te koop heerlen

Categories: Top 48 bungalow te koop kerkrade

Bungalow aan de Hoog Anstel 40 te Kerkrade te koop aangeboden door Parkstad Makelaardij

See more here: vietty.com

huis te koop kerkrade-centrum

Huis te koop Kerkrade-centrum: Een oase in het hart van de stad

Kerkrade-centrum, gelegen in het zuiden van Nederland, biedt een charmant en levendig stadscentrum met een scala aan prachtige huizen te koop. Dit is de ideale locatie voor iedereen die op zoek is naar een huiselijk gevoel zonder dat men ver weg hoeft te zijn van de stadse voorzieningen.

Als u op zoek bent naar een huis in het stadscentrum, dan is Huis te koop Kerkrade-centrum zeker iets voor u. Gerenoveerd in 2017, is deze mooie woning een perfecte expositie van de klassieke nederlandse architectuur met de beste eigentijdse faciliteiten. Het huis biedt vier slaapkamers, drie badkamers, een royale woonkamer, een aparte eetkamer en een prachtige tuin met eigen garage.

De ruime vestibule geeft direct toegang tot de woonkamer, die van een hoge kwaliteit is afgewerkt met een mooie vloer van massief eikenhout. De grote kamer heeft een gezellige open haard die perfect is voor een knusse avond thuis, of om gasten te ontvangen en een geweldige avond te hebben. De woonkamer komt uit op de eetkamer, waardoor er een natuurlijke scheiding ontstaat tussen de ruimtes.

De grote ramen laten het daglicht binnen en bieden tegelijkertijd een prachtig uitzicht op de tuin. De moderne en grote keuken creëert de ideale sfeer om uw kookkunsten te tonen. Het is uitgerust met state-of-the-art apparatuur zoals een inductiekookplaat, vaatwasser, koffiezetapparaat en een mooie inbouw wijnkoelkast.

De begane grond biedt ook een grote slaapkamer met directe toegang tot een prachtige ontspanningstuin. Deze tuin biedt een prachtig uitzicht en de perfecte plek om te ontspannen in het zonlicht terwijl u geniet van uw favoriete drankje. Daarnaast is er op de begane grond in het huis nog een extra badkamer beschikbaar die degene die in de slaapkamer verblijven kan gebruiken.

De bovenverdieping biedt nog drie slaapkamers, een balkon, een ruime badkamer met een jacuzzi en een aparte douche. De grote slaapkamer heeft ook een groot balkon dat een prachtig uitzicht biedt op de tuin. De twee overige slaapkamers, allemaal mooi afgewerkt met houten laminaatvloeren, bieden voldoende ruimte voor een comfortabel verblijf.

De woning is ook voorzien van een garage in de tuin, dit is de ideale plek om uw auto of motor te parkeren. De garage is nu nog gebruikt als opslagruimte, hoewel het met enkele aanpassingen kan worden omgebouwd tot een werkruimte. Deze gemakkelijk toegankelijke en veilige garage biedt dus veel mogelijkheden.

FAQs

1) Wat is de prijs voor Huis te koop Kerkrade-centrum?

De vraagprijs voor dit prachtige huis is € 648.500. Het is echter ook mogelijk om een bod uit te brengen.

2) Is dit huis duur voor deze locatie?

De prijs is gebaseerd op een breed scala aan factoren, waaronder de locatie, faciliteiten, afwerking en grootte van de woning. In vergelijking met soortgelijke woningen in de omgeving is deze prijs redelijk.

3) Hoe groot is de woning?

Het huis heeft een woonoppervlak van 190 m² en een perceeloppervlak van 458 m².

4) Is het huis geschikt voor een gezin?

Ja, dit huis is ideaal voor gezinnen. Er zijn vier slaapkamers en drie badkamers beschikbaar, waardoor iedereen voldoende privacy heeft. Er is ook een grote tuin beschikbaar en een aparte eetkamer, waardoor er voldoende ruimte is om te ontspannen.

5) Is dit huis goed onderhouden?

Ja, dit huis is volledig gerenoveerd in 2017 en heeft een luxe uitstraling. Het huis is goed onderhouden en heeft een hoge kwaliteit afwerkingsniveau.

6) Heeft dit huis problemen met vocht of lekkages?

Nee, er zijn geen vocht- of lekkageproblemen in deze woning.

7) Is het huis veilig?

Ja, het huis is veilig en heeft solide bouwwerk dat zowel de binnen- als buitenkant van het huis beschermd.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een prachtig huis in het hart van Kerkrade-centrum, dan is Huis te koop Kerkrade-centrum het juiste huis voor u. Het is een prachtig gerenoveerd huis met vier slaapkamers en drie badkamers, gebouwd in de klassieke Nederlands stijl met de beste moderne faciliteiten. De locatie is perfect, het biedt rust en stilte in tegenstelling tot de bruisende omgeving. De woning is goed onderhouden, veilig en is voorzien van een garage. De vraagprijs is € 648.500, maar biedt daartegen een exclusieve thuisgevoel in het centrum van Kerkrade. Al met al is het huis perfect voor mensen die op zoek zijn naar luxe in een mooie omgeving en biedt het een prachtige plek om te wonen.

huis te koop kerkrade (funda)

Het zoeken naar een huis kan een stressvolle en uitdagende ervaring zijn. Er zijn zoveel elementen waar je rekening mee moet houden, zoals de locatie, grootte, prijs en voorzieningen. Maar als je op zoek bent naar een huis in Kerkrade, dan heb je geluk! Er zijn veel huizen te koop in Kerkrade en ze bieden een fantastische combinatie van locatie, waarde en voorzieningen.

Een van de beste manieren om huizen in Kerkrade te vinden, is door het gebruik van Funda, wat de grootste huizenwebsite in Nederland is. Funda biedt een breed scala aan huizen, met inbegrip van huizen te koop Kerkrade, en is een geweldige hulpbron voor iedereen die op zoek is naar een huis in de regio.

In dit artikel gaan we het hebben over huizen te koop Kerkrade op Funda. We zullen kijken naar waarom Kerkrade een geweldige plek is om te wonen, wat voor soort huizen beschikbaar zijn, en enkele veelgestelde vragen beantwoorden over het kopen van een huis in Kerkrade.

Waarom Kerkrade een geweldige plek is om te wonen

Kerkrade is een stad in het zuiden van Nederland, en het maakt deel uit van de regio Parkstad Limburg. De stad heeft een rijke geschiedenis en biedt een scala aan culturele en recreatieve activiteiten. Kerkrade is in feite de thuisbasis van veel historische gebouwen en er zijn tal van musea, kunstgalerijen en theaters te vinden.

Maar Kerkrade biedt ook een aantal praktische voordelen voor mensen die er wonen. De stad is centraal gelegen in het zuiden van Nederland, waardoor het gemakkelijk is om naar steden als Maastricht, Heerlen en Sittard te reizen. Daarnaast heeft Kerkrade de juiste mix tussen stedelijke en landelijke levensstijl. In de stad zelf kun je genieten van de uitgebreide voorzieningen, terwijl je net buiten de stad prachtige landelijke gebieden kunt ontdekken.

Wat voor soort huizen te koop in Kerkrade staan er op Funda

Als je op zoek bent naar een huis in Kerkrade, dan zul je waarschijnlijk merken dat er veel verschillende soorten huizen beschikbaar zijn. Op Funda staan er tientallen huizen te koop Kerkrade, van appartementen tot eengezinswoningen. Enkele van de meest gangbare soorten huizen zijn:

– Appartementen: Er zijn veel appartementencomplexen te vinden in Kerkrade, wat ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar stedelijke voorzieningen, een gemakkelijke toegang tot de openbare vervoersystemen en een onderhoudsvriendelijke levensstijl.

– Geschakelde woningen: Geschakelde woningen zijn huizen waarbij je direct aan de buren vast zit. Hierdoor zijn deze huizen vaak goedkoper. Toch zijn deze huizen vaak nog best ruim en kom je er niets tekort.

– Eengezinswoningen: Eengezinswoningen zijn vaak de droom van velen. Deze woningen beschikken over een eigen tuin en bieden veel leefruimte voor gezinnen, stellen of individuen die extra ruimte nodig hebben.

Veelgestelde vragen over het kopen van huizen te koop Kerkrade

1. Wat zijn de kosten van huizen te koop Kerkrade?

De kosten van huizen in Kerkrade variëren afhankelijk van de grootte, locatie en staat van het huis. Sommige huizen zullen meer kosten vanwege de moderne faciliteiten en de nabijheid van het stadscentrum. Terwijl anderen meer betaalbaar zijn op basis van relatieve afstand van de stad en de grootte. Als vuistregel geldt echter dat eengezinswoningen vaak duurder zijn dan appartementen of geschakelde woningen.

2. Wat moet ik weten over de kwaliteit van scholen in Kerkrade?

Kerkrade heeft een goed ontwikkelde onderwijssysteem. Er zijn verschillende scholen voor basis- en middelbaar onderwijs in de stad en de omliggende gemeenschappen. Als je op zoek bent naar een huis in Kerkrade, dan is het verstandig om de scholen die in dat specifieke gebied zijn gevestigd te onderzoeken.

3. Wat zijn enkele van de belangrijkste factoren om te overwegen bij het kopen van een huis in Kerkrade?

Bij het kopen van een huis in Kerkrade zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden. Enkele van de meest belangrijke factoren zijn onder andere locatie, prijs, grootte, staat van het huis, buurt en voorzieningen. Het is verstandig om een lijst te maken van uw prioriteiten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Conclusie

Het vinden van een huis in Kerkrade kan heel overweldigend zijn, maar Funda biedt een uitstekende bron voor mensen die op zoek zijn naar een huis in de stad. Of je nu op zoek bent naar een appartement, geschakelde woning of eengezinswoning, er bestaat vast een optie voor je. Met Kerkrade zelf beschikkend over veel praktische voordelen zoals de nabijheid van andere grote steden en prachtige landschappen, is het gemakkelijk om te zien waarom het een populaire plek is om te wonen, te leven en te werken.

huis te koop kerkrade-west

Huis te koop in Kerkrade-West: Een prachtige kans voor potentiële kopers

Kerkrade-West is een groeiende wijk van Kerkrade, gelegen in de zuidelijke Nederlandse provincie Limburg. De wijk is een van de meest populaire plaatsen om te wonen in de regio, vooral vanwege zijn gunstige ligging en prachtige landschap. Voor wie op zoek is naar een geschikt huis te kopen in Kerkrade-West, zijn er veel opties beschikbaar. Een van de meest aantrekkelijke opties is het huis te koop Kerkrade-West.

Dit huis is een prachtig pand in de buurt van het centrum van Kerkrade-West en biedt een uitstekende locatie, geweldige voorzieningen en een comfortabele levensstijl aan de toekomstige inwoners. Het volgende artikel onderzoekt de details van het huis te koop in Kerkrade-West, inclusief de kenmerken, voordelen en andere belangrijke informatie. Laten we beginnen!

Kenmerken van het huis te koop in Kerkrade-West

Het huis te koop in Kerkrade-West heeft veel kenmerken die het opvallen van andere eigendommen in dezelfde wijk. Om te beginnen is het huis zeer ruim en biedt het veel leefruimte voor de toekomstige bewoners. Het huis heeft in totaal 3 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, een mooie woonkamer met open keuken en een prachtige achtertuin. Het huis is gebouwd in de jaren ’60 en sindsdien is er goed voor gezorgd, wat betekent dat het nog steeds in uitstekende staat is.

Een ander belangrijk kenmerk van het huis te koop in Kerkrade-West is de esthetiek van het huis. Het heeft een prachtige buitenkant met uitnodigende stijl en kleuren; van binnen is het huis licht en modern, wat zorgt voor een comfortabel gevoel. Het huis is goed uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf. Het heeft een grote garage, een bijkeuken, een berging en vele andere voorzieningen.

Voordelen van het huis te koop in Kerkrade-West

Er zijn veel voordelen die verbonden zijn aan het huis te koop in Kerkrade-West. In de eerste plaats profiteren de toekomstige bewoners van de uitstekende locatie van het huis. Kerkrade-West is een wijk die gemakkelijk toegankelijk is vanuit verschillende delen van Limburg, waaronder Heerlen, Landgraaf en het nabijgelegen Duitsland. Dit betekent dat de lokale bevolking kan profiteren van allerlei geweldige voorzieningen, zoals winkelcentra, parken, restaurants en culturele bezienswaardigheden. Het is ook een veilige en rustige buurt, wat belangrijk is voor iedereen die een rustige plek zoekt om te wonen.

Een ander voordeel van het huis te koop in Kerkrade-West is de betaalbaarheid. In vergelijking met de andere eigendommen in de omgeving is dit huis zeer betaalbaar, wat betekent dat potentiële kopers van elk budget ervan zouden kunnen profiteren. Dit maakt het huis toegankelijker voor mensen die op zoek zijn naar een goede betaalbare oplossing voor wonen, of die niet het budget hebben voor de duurdere huizen op de markt.

Tot slot is de kwaliteit van het huis zelf een van de grootste voordelen ervan. Het is goed gebouwd, goed onderhouden en biedt alle voorzieningen die men zou kunnen wensen in een eigendom. Dit betekent dat het een geweldige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een huis met veel ruimte, comfort, functionaliteit en gemak.

FAQs

Waarom zou ik een huis kopen in Kerkrade-West?

Kerkrade-West is een populaire wijk in Limburg, Nederland vanwege de gunstige ligging, de vele voorzieningen en het prachtige landschap. Voor wie op zoek is naar een geschikte plek om te wonen, is Kerkrade-West een geweldige keuze die alles biedt wat men nodig heeft.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het huis te koop in Kerkrade-West?

Het huis te koop in Kerkrade-West is een prachtig pand in de buurt van het centrum van de wijk en biedt een uitstekende locatie, geweldige voorzieningen en een comfortabele levensstijl aan de toekomstige inwoners. Het heeft in totaal 3 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, een mooie woonkamer met open keuken en een prachtige achtertuin. Het huis is goed uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf.

Wat zijn de voordelen van het kopen van het huis te koop in Kerkrade-West?

Het huis te koop in Kerkrade-West heeft veel voordelen, waaronder de uitstekende locatie, betaalbaarheid en hoge kwaliteit. Het biedt alle voorzieningen die men zou kunnen wensen in een eigendom en is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele, veilige en betaalbare plek om te wonen.

Hoeveel kost het huis te koop in Kerkrade-West?

Het exacte bedrag van de aankoopprijs voor de woning in Kerkrade-West is niet bekendgemaakt, maar het is mogelijk om in contact te komen met de huidige eigenaar of een makelaar voor meer informatie over de prijs en gerelateerde informatie.

Conclusie

Het huis te koop in Kerkrade-West is een geweldige kans voor potentiële bewoners om te genieten van de vele voordelen die deze geweldige wijk te bieden heeft. Met zijn betaalbare prijs, uitstekende locatie en fantastische kenmerken is het huis een van de beste opties voor iedereen die doet denken aan verhuizen naar dit deel van Nederland. Voor meer informatie over het huis te koop in Kerkrade-West of ander onroerend goed in de regio, neem contact op met een lokale makelaar voor hulp en advies.

Images related to the topic bungalow te koop kerkrade

Bungalow  aan de  Hoog Anstel 40 te Kerkrade te koop aangeboden door Parkstad Makelaardij
Bungalow aan de Hoog Anstel 40 te Kerkrade te koop aangeboden door Parkstad Makelaardij

Article link: bungalow te koop kerkrade.

Learn more about the topic bungalow te koop kerkrade.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận