Ontdek nu de perfecte vakantiebestemming: Bungalow te koop Landgraaf!

  • 14/05/2023

bungalow te koop landgraaf

Als u op zoek bent naar een ruime woning met veel privacy en dicht bij de natuur, dan is deze bungalow te koop in Landgraaf de ideale optie voor u. De semi-bungalow is binnenkort te koop en bevindt zich op de Kleikoeleweg in Landgraaf. Het is een senioren bungalow die alles biedt wat u nodig heeft om comfortabel te wonen. In dit artikel zullen we de afmetingen en indeling van de bungalow, de locatie en omgeving van de woning, de voorzieningen en faciliteiten in de buurt, de onderhoudsstaat van de bungalow, de mogelijkheden voor renovatie of verbouwing, de tuin en buitenruimte van de woning, de energie-efficiëntie van het huis, de parkeer- en garageopties bij de woning, de aankoopprijs en eventuele bijkomende kosten, en mogelijke financieringsopties en hypotheekadvies bespreken.

Afmetingen en indeling van de bungalow

De half-vrijstaande bungalow heeft een woonoppervlakte van ca. 148 m² en een perceeloppervlakte van ca. 443 m². De bungalow heeft twee verdiepingen en is als volgt ingedeeld:

Begane grond:
– Woonkamer met open haard (ca. 50 m²)
– Keuken (ca. 9 m²)
– Slaapkamer (ca. 18 m²)
– Badkamer met ligbad, douche en toilet (ca. 11 m²)
– Hal met toilet (ca. 7 m²)
– Garage (ca. 19 m²)
– Berging (ca. 4 m²)

Eerste verdieping:
– Drie slaapkamers (ca. 20, 15 en 11 m²)
– Badkamer met douche en toilet (ca. 7 m²)

De kamers zijn ruim opgezet en goed afgewerkt. De vloer op de begane grond is voorzien van plavuizen en de slaapkamers op de eerste verdieping hebben laminaatvloeren. Alle kamers zijn voorzien van grote ramen, waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen komt.

Locatie en omgeving van de woning

De bungalow is gelegen in het rustige en groene Landgraaf, in een woonwijk aan de rand van het bosgebied “Schaelsberg”. Vanuit de achtertuin loopt u zo de natuur in waar u kunt genieten van prachtige wandel- en fietsroutes. Het centrum van Landgraaf ligt op enkele minuten afstand en biedt een ruime keuze aan winkels, supermarkten, restaurants en andere voorzieningen. Het treinstation van Landgraaf ligt op slechts 5 minuten rijden van de woning en biedt verbindingen naar Maastricht, Heerlen en Sittard.

Voorzieningen en faciliteiten in de buurt

De bungalow ligt dicht bij alle voorzieningen die u nodig heeft. Binnen 5 minuten rijden bereikt u diverse supermarkten zoals Albert Heijn, Lidl en Jumbo. Ook zijn er tal van restaurants, cafés en terrassen in de buurt. Voor de sportievelingen zijn er verschillende sportverenigingen in de omgeving en kunt u gebruik maken van de sportfaciliteiten in het nabijgelegen zwembad. Daarnaast zijn er diverse scholen, kinderdagverblijven en basisscholen in de buurt.

Onderhoudsstaat van de bungalow

De bungalow verkeert in goede staat van onderhoud en is goed onderhouden. Het schilderwerk aan de buitenzijde van de woning is recent uitgevoerd. Ook de dakbedekking is vernieuwd en de cv-ketel is in 2020 vervangen. De woning is geïsoleerd en voorzien van dubbelglas.

Mogelijkheden voor renovatie of verbouwing

De bungalow biedt diverse mogelijkheden voor renovatie of verbouwing. Zo zou u de slaapkamer op de begane grond kunnen verbouwen tot een kantoorruimte of praktijk aan huis. Ook zou u de garage kunnen ombouwen tot een extra woonruimte of slaapkamer. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om de woning te vergroten door middel van uitbouw of opbouw.

Tuin en buitenruimte van de woning

De bungalow beschikt over een ruime tuin die deels is betegeld en deels is voorzien van gras. De tuin biedt veel privacy en er is voldoende ruimte om buiten te zitten en te genieten van de rustige omgeving. Daarnaast beschikt de bungalow over een groot dakterras op de eerste verdieping.

Energie-efficiëntie van het huis

De bungalow is goed geïsoleerd en voorzien van dubbelglas. Daarnaast is er in 2020 een nieuwe cv-ketel geplaatst waardoor de woning energiezuiniger is. De energielabel van de woning is C.

Parkeer- en garageopties bij de woning

De bungalow beschikt over een eigen garage waar u uw auto kunt parkeren. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg in de woonwijk.

Aankoopprijs en eventuele bijkomende kosten

De vraagprijs voor deze semi-bungalow op de Kleikoeleweg in Landgraaf bedraagt € 385.000,- k.k. Eventuele bijkomende kosten zijn onder andere overdrachtsbelasting, notariskosten en makelaarskosten.

Mogelijke financieringsopties en hypotheekadvies

Bij het kopen van een woning zijn er verschillende financieringsopties beschikbaar, waaronder een hypotheek. Het is belangrijk om goed te kijken naar de verschillende hypotheekaanbieders en -voorwaarden. Een hypotheekadviseur kan u hierbij helpen en adviseren welke hypotheek het beste bij uw situatie past.

FAQs

1. Wanneer is de bungalow te koop?
De bungalow is binnenkort te koop.

2. Op welke locatie bevindt de bungalow zich?
De bungalow bevindt zich op de Kleikoeleweg in Landgraaf.

3. Wat zijn de afmetingen en indeling van de bungalow?
De bungalow heeft een woonoppervlakte van ca. 148 m² en een perceeloppervlakte van ca. 443 m². Het heeft twee verdiepingen en is als volgt ingedeeld: begane grond – woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, hal, garage en berging; eerste verdieping – drie slaapkamers en badkamer.

4. Zijn er voorzieningen en faciliteiten in de buurt?
Ja, er zijn verschillende voorzieningen en faciliteiten in de buurt, zoals supermarkten, restaurants, cafés, sportverenigingen en scholen.

5. Wat is de onderhoudsstaat van de bungalow?
De bungalow verkeert in goede staat van onderhoud.

6. Wat zijn de mogelijkheden voor renovatie of verbouwing?
Er zijn diverse mogelijkheden voor renovatie of verbouwing, zoals het ombouwen van de slaapkamer op de begane grond tot kantoorruimte.

7. Hoe groot is de tuin?
De bungalow beschikt over een ruime tuin van ca. 443 m².

8. Is de woning energie-efficiënt?
Ja, de bungalow is goed geïsoleerd en voorzien van dubbelglas. Daarnaast is er in 2020 een nieuwe cv-ketel geplaatst waardoor de woning energiezuiniger is.

9. Is er parkeergelegenheid bij de woning?
Ja, de bungalow beschikt over een eigen garage en er is voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg in de woonwijk.

10. Wat is de vraagprijs voor de bungalow?
De vraagprijs voor deze semi-bungalow op de Kleikoeleweg in Landgraaf bedraagt € 385.000,- k.k.

Keywords searched by users: bungalow te koop landgraaf binnenkort te koop landgraaf, semi-bungalow te koop landgraaf, bungalow kleikoeleweg landgraaf, senioren bungalow landgraaf, funda landgraaf, bungalow te koop maastrichterweg landgraaf, appartement te koop landgraaf, huis te koop landgraaf damen

Categories: Top 41 bungalow te koop landgraaf

Chalet / Bungalow te koop op eigen grond Noord-Holland

See more here: vietty.com

binnenkort te koop landgraaf

Binnenkort te koop: Landgraaf

Landgraaf is een stad gelegen in het zuidoosten van Nederland in de provincie Limburg. Het is een bekende stad vanwege de verschillende attracties en evenementen die hier worden gehouden. Daarnaast is Landgraaf omringd door prachtige natuur en biedt het een rustige en groene omgeving om in te wonen. Wat maakt Landgraaf echter een interessant gebied voor huizenzoekers?

Betaalbare woningen

Een van de grootste voordelen van Landgraaf is de betaalbaarheid van woningen. In vergelijking met andere steden in Nederland is Landgraaf een van de meest betaalbare gebieden om een huis te kopen. Dit maakt het een aantrekkelijke plek voor gezinnen en starters op de woningmarkt.

Goede verbindingen

Landgraaf is ook gunstig gelegen omdat het verschillende goede verbindingen heeft. Het is goed bereikbaar met de auto via snelwegen zoals de A76 en de A79. Daarnaast heeft Landgraaf een treinstation dat verbindingen biedt naar steden zoals Maastricht, Heerlen en Kerkrade. Er zijn ook verschillende buslijnen die door de stad rijden en verbindingen bieden naar andere plaatsen in de regio.

Evenementen en attracties

Landgraaf staat vooral bekend om de verschillende evenementen en attracties die hier worden gehouden. Het populairste evenement van Landgraaf is het jaarlijkse Pinkpop-festival, dat sinds 1970 elk jaar in juni plaatsvindt. Het is een van de grootste muziekfestivals van Nederland en trekt elk jaar honderdduizenden bezoekers. Naast het Pinkpop-festival is er ook SnowWorld, een indoor skiresort dat het hele jaar door geopend is. Verder is er ook het Megaland-terrein, waar verschillende evenementen zoals concerten, festivals en markten worden gehouden.

Natuur

Landgraaf is ook omringd door prachtige natuur. Het gebied heeft verschillende bossen en heuvels die perfect zijn om te wandelen of te fietsen. Een van de bekendste natuurgebieden in Landgraaf is de Brunssummerheide, een groot heidegebied met bossen, vennen en zandverstuivingen. Verder is er ook het mooie Schutterspark, een park dat vele mogelijkheden biedt om te wandelen of te picknicken.

Voorzieningen

Landgraaf biedt ook een breed scala aan voorzieningen. Zo zijn er verschillende scholen, supermarkten, sportfaciliteiten en winkels in de stad. Daarnaast heeft Landgraaf ook een gezellig centrum met diverse restaurants en cafés om te genieten van een avondje uit.

FAQs over het kopen van een huis in Landgraaf

1. Wat zijn de gemiddelde kosten van een woning in Landgraaf?

De gemiddelde kosten van een woning in Landgraaf zijn ongeveer €210.000. Dit kan variëren afhankelijk van het type huis en de locatie in de stad.

2. Zijn er subsidies beschikbaar voor het kopen van een huis in Landgraaf?

Ja, er zijn verschillende subsidies beschikbaar voor het kopen van een huis in Landgraaf. Bijvoorbeeld, de gemeente Landgraaf biedt een starterslening aan voor mensen die voor het eerst een huis kopen. Ook zijn er lookersleningen beschikbaar voor mensen die hun woning willen verduurzamen.

3. Zijn er voldoende scholen in Landgraaf?

Ja, er zijn genoeg scholen in Landgraaf. Er zijn verschillende basisscholen en middelbare scholen beschikbaar, evenals een MBO- en een HBO-instelling.

4. Welke hypotheekverstrekkers zijn beschikbaar in Landgraaf?

Er zijn verschillende hypotheekverstrekkers beschikbaar in Landgraaf, waaronder grote banken zoals ABN AMRO, ING en Rabobank.

5. Is er openbaar vervoer beschikbaar in Landgraaf?

Ja, er is openbaar vervoer beschikbaar in Landgraaf. Er zijn verschillende buslijnen die door de stad rijden, evenals een treinstation dat verbindingen biedt naar andere steden in de regio.

6. Is er een actieve gemeenschap in Landgraaf?

Ja, er is een zeer actieve gemeenschap in Landgraaf. Er zijn verschillende clubs en verenigingen beschikbaar, waaronder sportclubs en culturele verenigingen.

7. Zijn er voldoende werkgelegenheidsmogelijkheden in Landgraaf?

Ja, er zijn voldoende werkgelegenheidsmogelijkheden in Landgraaf. Er zijn verschillende bedrijventerreinen in de stad, die werkgelegenheid bieden in verschillende sectoren zoals de bouw, logistiek en dienstverlening.

Kortom, Landgraaf is een zeer aantrekkelijk gebied voor huizenzoekers vanwege zijn betaalbaarheid, goede verbindingen, evenementen en attracties en natuurlijke schoonheid. Met voldoende voorzieningen en een actieve gemeenschap is Landgraaf een geweldige stad om te wonen voor gezinnen en starters op de woningmarkt.

semi-bungalow te koop landgraaf

Semi-bungalow te koop Landgraaf in Nederlands

Are you looking for your next dream home in the Netherlands? Consider checking out the semi-bungalow te koop Landgraaf, located in the province of Limburg. This beautiful property offers a unique mix of traditional and modern features that make it stand out from the rest.

The semi-bungalow style of this property is known for its spacious layout and open design. This particular property is spread over a total area of 188m², offering ample living space for families or couples looking to settle down. The house is built on a plot of 485m², offering a large private garden for residents to enjoy.

The property is located in the quiet and peaceful neighbourhood of Swier, which makes it an ideal option for those looking for a serene living environment. The area is surrounded by greenery and boasts of excellent amenities, such as schools, shops, and public transport facilities, which make it an ideal location for families. The property is also easily accessible from the A76 motorway and other major routes, making it well-connected to other parts of the region.

Features of the property

This semi-bungalow te koop Landgraaf is built to a high standard and boasts a range of modern features. Some of the key features of the property include:

– Spacious living room: The living room is incredibly spacious and is designed to be the central hub of the house. It is fitted with large windows that allow plenty of natural light into the space, creating a warm and welcoming atmosphere.

– Open plan kitchen: The kitchen is located next to the living room and is connected by a sliding door. The open plan design is perfect for entertaining guests and allows for easy interaction between the living and dining areas.

– Four bedrooms: The property has four bedrooms that can easily accommodate a family or a group of friends. The bedrooms are bright and airy and are fitted with large windows that offer beautiful views of the surroundings.

– Two bathrooms: The house also boasts two modern bathrooms that are fitted with high-quality fixtures and fittings. The bathrooms are decorated in a minimalist style, which adds to the overall modern feel of the property.

– Patio: The property also has a beautiful patio area that is perfect for outdoor dining or entertaining guests. The patio is accessible from the living room and is fitted with large sliding doors that can be opened up to create a seamless indoor-outdoor living experience.

– Large private garden: The semi-bungalow te koop Landgraaf also offers a large private garden that is perfect for children to play in or for gardening enthusiasts to indulge in their favorite pastime. The garden is surrounded by greenery and offers plenty of privacy.

Frequently Asked Questions

1. What is a semi-bungalow?

A semi-bungalow is a type of house that has a half-story above the ground floor. It usually has a sloping roof, which can make the upper story feel spacious and airy.

2. What are some advantages of living in Landgraaf?

Landgraaf is a quiet and peaceful town that offers excellent amenities and a high quality of life. It is surrounded by beautiful countryside and is well-connected to other parts of the region.

3. How big is the semi-bungalow te koop Landgraaf?

The property is spread over a total area of 188m² and is built on a plot of 485m².

4. How many bedrooms does the property have?

The semi-bungalow te koop Landgraaf has four bedrooms, which can easily accommodate a family or a group of friends.

5. What is the price of the property?

The price of the property is available upon request. Please contact the seller or the estate agent for more information.

6. Is the property easily accessible?

Yes, the property is easily accessible from the A76 motorway and other major routes, making it well-connected to other parts of the region.

7. What are some of the key features of the property?

Some of the key features of the semi-bungalow te koop Landgraaf include a spacious living room, an open plan kitchen, four bedrooms, two bathrooms, a patio, and a large private garden.

Conclusion

If you’re in the market for a beautiful and spacious semi-bungalow in the Netherlands, consider checking out the semi-bungalow te koop Landgraaf. This property offers a unique mix of traditional and modern features and is located in a peaceful and serene neighbourhood in the beautiful province of Limburg. With its large living spaces, beautiful patio, and private garden, it’s an ideal property for families or couples looking to settle down in a quiet and green environment.

Images related to the topic bungalow te koop landgraaf

Chalet / Bungalow te koop op eigen grond Noord-Holland
Chalet / Bungalow te koop op eigen grond Noord-Holland

Article link: bungalow te koop landgraaf.

Learn more about the topic bungalow te koop landgraaf.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận