Top 53 bungalow te koop oosterhout Update

  • 14/05/2023

bungalow te koop oosterhout

Bungalow te koop in Oosterhout: alles wat u moet weten

Bungalows kunnen een geweldige optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar een gelijkvloerse woning met veel ruimte. Oosterhout is een prachtige stad gelegen in de provincie Noord-Brabant en biedt tal van mogelijkheden voor mensen die op zoek zijn naar een bungalow. In dit artikel gaan we dieper in op de kenmerken van een bungalow te koop in Oosterhout, de locatie, bouwjaar, indeling, oppervlakte, garage- en/of parkeergelegenheid, woningvoorzieningen, energiezuinigheid, prijs en bijkomende kosten. We zullen ook enkele veelgestelde vragen beantwoorden om u te helpen bij uw zoektocht naar de perfecte bungalow in Oosterhout.

Kenmerken van bungalow te koop in Oosterhout

Een bungalow te koop in Oosterhout kan qua grootte en stijl verschillen. Ze kunnen een plat dak of een puntdak hebben, een grote tuin of een kleinere patio, en kunnen in verschillende buurten en wijken van Oosterhout worden gevonden. Hier volgen enkele algemene kenmerken van bungalows in Oosterhout:

– Gelijkvloers: Bungalows bestaan ​​uit één verdieping en zijn op deze manier gelijkvloers. Dit is perfect voor iedereen die niet van traplopen houdt of dit om medische redenen niet kan.

– Ruimte: In vergelijking met appartementen of rijtjeshuizen zijn bungalows over het algemeen ruimer. Ze hebben vaak grotere kamers en er is meer ruimte voor privébuitenruimte.

– Privacy: Bungalows bieden meer privacy omdat ze relatief afgelegen liggen ten opzichte van andere soorten woningen. Het is minder waarschijnlijk dat u last heeft van uw buren in vergelijking met wanneer u in een appartement of rijtjeshuis woont.

– Comfort: Door de indeling hebben bungalows vaak een goede verhouding tussen binnenruimte en buitenruimte. Omdat alle kamers op één verdieping liggen, is alles dichtbij en snel bereikbaar, wat zorgt voor comfort en gemak.

Locatie van de bungalow in Oosterhout

De locatie van een bungalow is misschien wel de belangrijkste factor bij het vinden van de juiste woning. Gelukkig liggen bungalows te koop in Oosterhout op verschillende plekken. Er zijn bungalows te koop in de buurt van het stadscentrum, maar ook in de rustige buitenwijken. De locatie die u kiest, hangt af van uw voorkeur voor nabijheid van winkels, openbaar vervoer, scholen, parken of andere voorzieningen in de buurt.

Bouwjaar van de bungalow te koop in Oosterhout

Bungalows te koop in Oosterhout zijn vaak gebouwd in de jaren 60 en 70 en hebben een klassieke en charmante architectuur. Er zijn ook nieuwere bungalows te koop die meer moderne architectuur bieden. In het algemeen ligt de bouwdatum tussen deze twee periodes in.

Indeling van de bungalow te koop in Oosterhout

De indeling van bungalows in Oosterhout kan verschillen, omdat het aantal slaap-, bad- en leefruimtes varieert van woning tot woning. Over het algemeen hebben bungalows echter een relatief open plattegrond met ruime kamers. Het meest opvallende kenmerk van een bungalow is dat deze gelijkvloers is, met alles op één verdieping.

Oppervlakte van de bungalow te koop in Oosterhout

De oppervlakte van de bungalow te koop in Oosterhout is afhankelijk van de grootte van de bungalow en het perceel waar de bungalow op staat. Er zijn bungalows te koop in Oosterhout die variëren in grootte van 100 m² tot 200 m². Houd bij het kopen van een bungalow rekening met uw persoonlijke voorkeuren en hoeveel ruimte u nodig heeft.

Garage- en/of parkeergelegenheid bij de bungalow in Oosterhout

Bungalows te koop in Oosterhout hebben vaak een garage of parkeergelegenheid op het terrein. Dit verschilt echter van huis tot huis. Het hangt af van de grootte van de woning en de grootte van het perceel. Het is belangrijk om te controleren of er voldoende parkeergelegenheid is als u van plan bent regelmatig gasten te hebben.

Woningvoorzieningen van de bungalow te koop in Oosterhout

Bungalows te koop in Oosterhout hebben verschillende woningvoorzieningen. U kunt bijvoorbeeld een open haard, vloerverwarming of een bepaald aantal badkamers of slaapkamers willen. Omdat bungalows gelijkvloers zijn, kunnen ze ook rolstoeltoegankelijk zijn of aangepast voor senioren. De woningvoorzieningen van een bungalow hangen af van het huis zelf en uw persoonlijke voorkeur.

Energiezuinigheid van de bungalow te koop in Oosterhout

Energiezuinigheid is belangrijk voor de meeste mensen en woningen die zich richten op energiebesparing, kunnen helpen geld te besparen op de energierekening. Als u op zoek bent naar een energiezuinige bungalow, is het belangrijk om te zoeken naar eigenschappen die energie-efficiëntie bieden. Denk hierbij aan dubbele beglazing, isolatie, PV-panelen en mogelijkheden om regenwater te gebruiken.

Prijs en bijkomende kosten van de bungalow te koop in Oosterhout

De prijs van bungalows te koop in Oosterhout varieert afhankelijk van de grootte, locatie, bouwjaar en andere eigenschappen van de woning. De gemiddelde prijs voor een bungalow in Oosterhout ligt tussen de €350.000 en €500.000. Houd bij het kopen van een bungalow ook rekening met de bijkomende kosten, zoals belastingen, verzekeringen en onderhoudskosten.

Veelgestelde vragen

1. Wat is een patiowoning te koop in Oosterhout?

Een patiowoning te koop in Oosterhout is een variant van een bungalow die zich kenmerkt door een patio of kleine privé buitenruimte aan het huis. Deze woningen hebben meestal een open plattegrond, en bevinden zich doorgaans op de begane grond.

2. Wat zijn binnenkort te koop woningen in Oosterhout?

Binnenkort te koop woningen in Oosterhout zijn woningen die nog niet actief op de woningmarkt staan en binnenkort beschikbaar komen voor verkoop. Deze huizen kunnen verschijnen op verschillende platforms, zoals makelaars-websites of woningzoekportalen.

3. Wat is Bungalow Oosterhout Funda?

Funda is een Nederlands woningzoekportaal dat volledig is gericht op de verkoop en verhuur van onroerend goed in Nederland. Bungalow Oosterhout Funda verwijst naar bungalows te koop in Oosterhout die op deze website worden vermeld.

4. Waar kan ik een woonboerderij te koop vinden in Oosterhout?

Woonboerderijen in Oosterhout kunnen worden gevonden op hetzelfde zoekportaal, websites of bij makelaars die bungalows te koop aanbieden. Het is belangrijk om te zoeken naar woningen die passen bij uw levensstijl en behoeften.

5. Zijn er ook appartementen te koop in Oosterhout?

Ja, er zijn ook appartementen te koop in Oosterhout. Funda is een uitstekende plek om deze te vinden samen met verschillende andere woningzoekportalen. Er zijn appartementen die zich in het stadscentrum bevinden en anderen in rustiger buitenwijken, afhankelijk van uw voorkeuren.

6. Wat betekent Funda Oosterhout?

Funda Oosterhout verwijst naar bungalows te koop in Oosterhout die op de Funda-website worden getoond. Funda is het grootste en bekendste onroerend goed portal in Nederland.

7. Waar kan ik een huis te koop oosterhout Dommelbergen vinden?

Een huis te koop oosterhout Dommelbergen kan worden gevonden bij verschillende lokale makelaars en woningzoekportalen. Tijdens uw zoektocht naar bungalows in Oosterhout, kunt u ook zoeken naar opties in deze specifieke buurt.

8. Wat is Funda Oosterhout Centrum?

Funda Oosterhout Centrum verwijst naar bungalows te koop in het stadscentrum van Oosterhout die op Funda worden getoond. Deze woningen kunnen op loopafstand zijn van winkels, restaurants en andere voorzieningen van het stadscentrum.

Conclusie

Een bungalow te koop in Oosterhout kan een uitstekende investering zijn vanwege de vele voorzieningen en grote variatie in locatie, grootte en stijl. Door deze gids te gebruiken, bent u beter voorbereid op uw zoektocht naar de perfecte bungalow in Oosterhout. Onthoud dat het belangrijk is om rekening te houden met uw eigen persoonlijke voorkeuren en levensstijl bij het kopen van een woning, en om rekening te houden met de eventuele bijkomende kosten bij aankoop van een woning.

Keywords searched by users: bungalow te koop oosterhout patiowoning te koop oosterhout, binnenkort te koop oosterhout, bungalow oosterhout funda, woonboerderij te koop oosterhout, funda appartementen te koop oosterhout, funda oosterhout, huis te koop oosterhout dommelbergen, funda oosterhout centrum

Categories: Top 69 bungalow te koop oosterhout

Chalet / Bungalow te koop op eigen grond Noord-Holland

See more here: vietty.com

patiowoning te koop oosterhout

Patiowoningen te koop in Oosterhout

Oosterhout is een prachtige stad in de provincie Noord-Brabant, bekend om zijn historische monumenten, mooie parken en levendige culturele scene. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen ervoor kiezen om hier te wonen.

Als je op zoek bent naar een woning in Oosterhout, is de kans groot dat je de term “patiowoning” hebt gehoord. Maar wat zijn patiowoningen precies en waarom zijn ze zo populair?

Patiowoningen: een overzicht

Een patiowoning is een woning met een binnenplaats, ook wel een “patio” genoemd. Deze binnenplaats is meestal omringd door woonruimte en is vaak afgeschermd van de straat door muren of hekken. Het is een privéruimte waar je kunt ontspannen, tuinieren of zelfs buiten kunt eten tijdens warme zomeravonden.

Patiowoningen zijn zeer populair in Nederland vanwege de vele voordelen die ze bieden. Ze zijn meestal gelijkvloers, waardoor ze geschikt zijn voor mensen die slecht ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel. Bovendien biedt de binnenplaats een extra ruimte waar kinderen kunnen spelen en waar je buiten kunt zijn zonder dat je de deur uit hoeft.

Patiowoningen in Oosterhout

Als je op zoek bent naar patiowoningen te koop in Oosterhout, heb je geluk. Er zijn veel opties beschikbaar, van kleine appartementen tot grote herenhuizen.

Veel patiowoningen in Oosterhout hebben een moderne uitstraling, met veel glas en strakke lijnen. Dit past goed bij het stedelijke landschap van de stad. Andere patiowoningen zijn meer traditioneel en hebben bakstenen muren, rolluiken en sierhekwerk.

Veel patiowoningen in Oosterhout hebben ook een tuin of een dakterras. Dit biedt extra ruimte om buiten te zijn en van de natuur te genieten. Sommige patiowoningen hebben ook gemeenschappelijke ruimtes waar je kunt socializen met andere bewoners.

FAQs

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over patiowoningen te koop in Oosterhout:

Wat zijn de voordelen van een patiowoning?

Een patiowoning biedt veel voordelen. Het is een gelijkvloerse woning, dus het is toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel. Bovendien biedt de binnenplaats extra ruimte om buiten te zijn en te ontspannen. Het is ook een veilige ruimte voor kinderen om te spelen en biedt privacy.

Zijn patiowoningen duurder dan andere woningen?

Patiowoningen kunnen duurder zijn dan andere woningen in dezelfde buurt vanwege de extra ruimte die ze bieden. Maar dit hangt ook af van de grootte, de locatie en de voorzieningen van de woning.

Zijn patiowoningen moeilijk te onderhouden?

Patiowoningen zijn over het algemeen gemakkelijk te onderhouden, omdat de binnenplaats een relatief kleine ruimte is. Maar het kan wel wat werk zijn om de binnenplaats te laten bloeien en er goed uit te laten zien.

Kan ik een patiowoning aanpassen aan mijn behoeften?

Ja, in veel gevallen kunnen patiowoningen worden aangepast aan uw behoeften. U kunt bijvoorbeeld ramen of deuren verplaatsen, muren toevoegen of verwijderen, of de indeling van de binnenruimte wijzigen. Dit is echter wel afhankelijk van de regelgeving van de gemeente Oosterhout en de voorwaarden van de vereniging van eigenaren (VvE) als die er is.

Hoe vind ik een patiowoning te koop in Oosterhout?

Er zijn verschillende manieren om patiowoningen te vinden die te koop zijn in Oosterhout. U kunt het internet raadplegen, lokale media bekijken of een makelaar in de arm nemen. Laatst genoemde moet u wel betalen.

Conclusie

Een patiowoning kan een ideale keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een gelijkvloerse, toegankelijke woning met extra buitenruimte. In Oosterhout zijn veel patiowoningen te koop, variërend van kleine appartementen tot grote herenhuizen. Als je op zoek bent naar een patiowoning in Oosterhout, zijn er veel opties beschikbaar. Zorg er wel voor dat je goed geïnformeerd bent over de regelgeving van de gemeente en de voorwaarden van de VvE.

binnenkort te koop oosterhout

Binnenkort te koop: Oosterhout

Oosterhout is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het is een populaire woonplaats vanwege de goede bereikbaarheid, de diverse voorzieningen en het mooie landschap. Binnenkort komen er diverse woningen in Oosterhout te koop. In dit artikel vertellen we je meer over deze woningen en waarom Oosterhout zo’n aantrekkelijke woonplaats is.

Woningen in Oosterhout

De woningen die binnenkort te koop komen in Oosterhout variëren van appartementen tot vrijstaande woningen. Er is voor ieder wat wils, zowel voor starters als voor gezinnen. De woningen zijn gelegen in diverse wijken van Oosterhout, zoals Oosterheide, Vrachelen en de wijk Slotjes.

Een voorbeeld van een nieuwbouwproject in Oosterhout is de wijk Weststad. Hier worden 150 woningen gebouwd, variërend van appartementen tot gezinswoningen. De woningen zijn gasloos en duurzaam gebouwd en hebben een moderne uitstraling. De wijk is gelegen nabij de A27 en A59 en heeft diverse voorzieningen in de buurt, zoals een winkelcentrum en sportfaciliteiten.

Waarom wonen in Oosterhout?

Oosterhout heeft een gunstige ligging ten opzichte van diverse grote steden, zoals Breda, Tilburg en Rotterdam. Het is goed bereikbaar via de snelwegen A27 en A59 en per trein. Daarnaast heeft Oosterhout een uitgebreid busnetwerk en zijn er diverse fietsroutes.

Oosterhout heeft ook een gevarieerd winkelaanbod, met diverse winkelcentra en leuke boetiekjes. Daarnaast zijn er volop horecagelegenheden, van gezellige cafés tot chique restaurants. Oosterhout heeft ook veel groen, zoals het mooie stadspark, bossen en het polderlandschap. Hier kun je lekker wandelen, fietsen of picknicken.

Oosterhout heeft ook goede voorzieningen op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg. Er zijn diverse basisscholen, middelbare scholen en een ROC. Daarnaast zijn er diverse huisartsenpraktijken en een ziekenhuis.

FAQs

Hieronder vind je antwoord op enkele veelgestelde vragen over wonen in Oosterhout.

Wat zijn de gemiddelde huizenprijzen in Oosterhout?

De gemiddelde huizenprijzen in Oosterhout zijn vergelijkbaar met het landelijk gemiddelde. De prijzen variëren, afhankelijk van de locatie en het type woning. Een appartement in Oosterhout kost gemiddeld tussen de 150.000 en 250.000 euro, terwijl een vrijstaande woning tussen de 400.000 en 600.000 euro kost.

Is Oosterhout een veilige woonplaats?

Ja, Oosterhout is een veilige woonplaats. Het heeft een laag criminaliteitscijfer en er zijn voldoende maatregelen genomen om de veiligheid te waarborgen.

Welke voorzieningen zijn er in de buurt van de woningen in Oosterhout?

In de buurt van de woningen in Oosterhout zijn diverse voorzieningen te vinden, zoals winkelcentra, sportfaciliteiten, scholen en gezondheidszorg.

Zijn er ook huurwoningen beschikbaar in Oosterhout?

Ja, er zijn ook huurwoningen beschikbaar in Oosterhout. Deze variëren van sociale huurwoningen tot vrije sector huurwoningen.

Conclusie

Oosterhout is een aantrekkelijke woonplaats vanwege de goede bereikbaarheid, de diverse voorzieningen en het mooie landschap. Binnenkort komen er diverse woningen te koop in Oosterhout, variërend van appartementen tot vrijstaande woningen. Hierbij kun je denken aan nieuwbouwprojecten zoals de wijk Weststad. Voor starters en gezinnen is er voldoende keuze. Oosterhout heeft ook goede voorzieningen op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg. Kortom, Oosterhout biedt alles wat je zoekt in een fijne woonplaats.

bungalow oosterhout funda

Bungalow Oosterhout Funda: Een unieke kans om in een rustige, groene omgeving te wonen

Als u op zoek bent naar een unieke woonbeleving in Nederland, dan is Bungalow Oosterhout Funda wellicht de oplossing voor u. Deze prachtige bungalow is gelegen in Oosterhout en biedt u een rustige, groene omgeving waar u kunt leven in alle comfort en luxe.

De bungalow is gelegen op een ruim perceel van 1800 vierkante meter en biedt plaats aan maar liefst zes slaapkamers en vier badkamers. Dit maakt het ideaal voor gezinnen, grote groepen vrienden of zelfs bedrijven die op zoek zijn naar een unieke woon- en werkomgeving.

De bungalow is voorzien van een eigentijds interieur met luxe afwerkingen en moderne apparatuur. De ruime keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur, zoals een kookplaat, oven, koelkast en vaatwasser. Hier kunt u genieten van lekker eten en drinken met vrienden, familie of collega’s.

De bungalow beschikt ook over een prachtige woonkamer met een gezellige open haard waar u heerlijk kunt ontspannen. Er is tevens een aparte eetkamer, ideaal voor diners en feestelijke gelegenheden.

Daarnaast kunt u in de bungalow ook gebruik maken van diverse faciliteiten. Zo is er een infrarood sauna waar u heerlijk tot rust kunt komen na een drukke dag. Voor de sportievelingen is er een fitnessruimte waar u kunt sporten en trainen. Ook is er een inpandig zwembad, ideaal voor een verfrissende duik op warme zomerdagen.

De buitenruimte van de bungalow is ook indrukwekkend. Er is een grote tuin met diverse zithoeken waar u heerlijk kunt ontspannen. Ook is er een buitenkeuken met barbecuemogelijkheden, ideaal voor zomerse diners met vrienden en familie. Voor de kinderen is er een speeltoestel aanwezig waar ze zich kunnen uitleven.

De locatie van de bungalow is ook ideaal. Oosterhout is een rustig en groen dorp in Noord-Brabant, vlakbij de steden Tilburg, Breda en Den Bosch. Hier vindt u alles wat u nodig heeft, van winkels en restaurants tot natuur en recreatiemogelijkheden.

Kortom, Bungalow Oosterhout Funda is een unieke kans om te leven in een rustige en groene omgeving, omringd door luxe en comfort. Als u op zoek bent naar een bijzondere woonbeleving in Nederland, dan is dit de perfecte oplossing.

FAQs

Hieronder hebben we enkele veelgestelde vragen over Bungalow Oosterhout Funda op een rijtje gezet.

Wat is de prijs van Bungalow Oosterhout Funda?

De prijs van de bungalow is op aanvraag beschikbaar. Als u interesse heeft in de woning, kunt u contact opnemen met de verkoper voor meer informatie.

Hoe groot is de tuin van Bungalow Oosterhout Funda?

De bungalow is gelegen op een perceel van 1800 vierkante meter. Het grootste deel van dit perceel is ingericht als tuin en biedt verschillende zithoeken en een buitenkeuken met barbecue.

Hoeveel slaapkamers heeft Bungalow Oosterhout Funda?

De bungalow heeft in totaal zes slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Dit maakt de woning ideaal voor gezinnen, grote groepen vrienden of zelfs bedrijven die op zoek zijn naar een unieke woon- en werkomgeving.

Welke faciliteiten biedt de bungalow?

De bungalow is voorzien van diverse faciliteiten, waaronder een infrarood sauna, een fitnessruimte en een inpandig zwembad. Buiten is er een grote tuin met zithoeken en een buitenkeuken met barbecue.

Waar ligt Bungalow Oosterhout Funda?

De bungalow is gelegen in Oosterhout, een groen en rustig dorp in Noord-Brabant. Oosterhout ligt vlakbij de steden Tilburg, Breda en Den Bosch, waar u kunt genieten van winkels, restaurants en andere recreatiemogelijkheden.

Is Bungalow Oosterhout Funda geschikt voor gezinnen met kinderen?

Ja, de bungalow is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Er is een grote tuin met een speeltoestel en een inpandig zwembad waar kinderen kunnen zwemmen en spelen. Ook zijn er zes slaapkamers en vier badkamers, waardoor er genoeg ruimte voor iedereen is.

Kan ik contact opnemen met de verkoper voor meer informatie?

Ja, als u interesse heeft in Bungalow Oosterhout Funda, kunt u contact opnemen met de verkoper voor meer informatie. Dit kan via de website van Funda of via de contactgegevens op de website van de verkoper.

Images related to the topic bungalow te koop oosterhout

Chalet / Bungalow te koop op eigen grond Noord-Holland
Chalet / Bungalow te koop op eigen grond Noord-Holland

Article link: bungalow te koop oosterhout.

Learn more about the topic bungalow te koop oosterhout.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận